Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6
Tulostusversio
Aihe: Miten asut?  (Luettu 112859 kertaa)
Re: Miten asut? « Vastaus #30 : 02.07.2008 00:30 »
720 Jäsen Viestejä: 165 Basaaripisteet: 0 Profiili Itsekin muutin HOAS:ille  vajaa vuosi sitten näkemättä kämppää ennalta. Oli kuitenkin onneksi todella siisti ja asiallinen asunto.  Nyt on kuitenkin taas uudesta asunnosta haku päällä, toivottavasti osuu edes puoliksi niin hyvä tuuri kuin viimeksi. Olen kyllä jo varautunut pahimpaan, 16v lukiolainen ei liene ensimmäisten joukossa asuntoihin sijoitettaessa.
tallennettu
Re: Miten asut? « Vastaus #31 : 02.07.2008 00:38 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili
Mulla on ihan ikioma yksiö. Siinä mielessä kävi tuuri, sillä yleensä joutuu ensin aloittamaan soluasunnoista.

Ai katsos, meni kokonaan ohi tuo yksiö, vaikka siellähän se lukee jo aiemmassa viestissä. :)
No itse asun mielummin solussa jonkun kanssa, kuin yksin yksiössä (ainakin tällä hetkellä tuntuu siltä :P). Varsinkin kun sattui tulemaan ihan mukava (ja samaa ainetta lukeva) kämppiskin.
Kokoelma
tallennettu
Re: Miten asut? « Vastaus #32 : 03.07.2008 13:22 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Kävin juuri katsomassa 33 neliön siistiä yksiötä. Välittäjä lupasi sen jo minulle. Enää pitää irtisanoa nykyinen asunto. Täällä on vähän turhankin levotonta kun eri kansallisuuksia on kuin vastaanottokeskuksessa. Yleensä öisin on keskellä viikkoakin hirveä melu pihalla. Kiva lähteä sitten aamulla töihin kun ei ole unta saanut. Ikkunaakaan ei voi näin kesällä sulkea.

Tämä uusi asunto olisi n. kilsan päässä nykyisestä asunnosta, mutta rauhallisemmalla seudulla. Keskustaan 15 min. kävelymatka, pyörällä silmänräpäys. Töihin kävelee 20 min. Asunto on jonkun vanhan pariskunnan sijoitusasunto, jota he vuokraavat. Vessa on varmaan samassa kunnossa kuin talon rakentamisvuonna 1971, mutta varsinaiseen oleskelutilaan on tehty remppaa. Lattia on laminaattia tai parkettia, jotain tummaa puuta enivei. Seinät siistin valkoiset. Katonrajassa nyt meni jotain hölmön näköistä kukkatapettia, vai boordiako se on. Pitänee kysyä onko edellinen asukas laittanut sen itse, näytti repsottavan vähän joka puolelta, kiinnitys ei kovin vahvalta näyttänyt. Edellinen asukas oli joku vanha mummeli. Keittiö on pieni keittokomero, ei sitä parempaa tarvitsekaan. Eteisestä löytyy iso kaappi vaatteille yms. + ihan vaatekomero. Ihan sopiva kämppä minunlaiselle yksineläjälle. Vuokraa pyydetään vähän vajaa 370 äyroa.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Miten asut? « Vastaus #33 : 04.07.2008 17:37 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Nyt on kämppä nähty ja olen Keski-Suomessa taas. Luukku oli erittäin siisti ja hyvässä kunnossa oleva päätyasunto toisessa kerroksessa. Asuintilat ovat tietenkin pienet, mutta kyllä siitä ihan kelvollisen saa. Parveke oli yllättävän suuri ja sinne voikin raahata vaikka jonkun rämän sohvan tai pari tuolia ja pöydän. Keittössä ei oikein ole kunnollisia työtasoja ja yksi asia laittoi murehduttamaan: ei ole uunia eli hyvästi Lidlin metukkapitsa. :( Säilytystilojakaan ei ole kuin nimeksi, joten täytyy hommata sängyn alle laatikoita, joihin voi jotain vaatteita tunkea.

Ikeassa kävin kolmesti, joten sinne ei ole asiaa ainakaan muutamaan vuoteen. Alkoi kyllä raivostuttaa koko paikka, mutta halvalla sieltä roinaa lähti. Onkin melkoinen kasaamisurakka odottamassa, kun jään Turkuun hieman pysyvämmin ensi viikolla.
tallennettu
Re: Miten asut? « Vastaus #34 : 04.07.2008 20:26 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili tosimies lämmittää pakastepizzat mikrossa, siinä mitään hitaita uuneja tarvita.
tallennettu
Re: Miten asut? « Vastaus #35 : 05.07.2008 14:13 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili
Nyt on kämppä nähty ja olen Keski-Suomessa taas. Luukku oli erittäin siisti ja hyvässä kunnossa oleva päätyasunto toisessa kerroksessa. Asuintilat ovat tietenkin pienet, mutta kyllä siitä ihan kelvollisen saa. Parveke oli yllättävän suuri ja sinne voikin raahata vaikka jonkun rämän sohvan tai pari tuolia ja pöydän. Keittössä ei oikein ole kunnollisia työtasoja ja yksi asia laittoi murehduttamaan: ei ole uunia eli hyvästi Lidlin metukkapitsa. :( Säilytystilojakaan ei ole kuin nimeksi, joten täytyy hommata sängyn alle laatikoita, joihin voi jotain vaatteita tunkea.

Ikeassa kävin kolmesti, joten sinne ei ole asiaa ainakaan muutamaan vuoteen. Alkoi kyllä raivostuttaa koko paikka, mutta halvalla sieltä roinaa lähti. Onkin melkoinen kasaamisurakka odottamassa, kun jään Turkuun hieman pysyvämmin ensi viikolla.

Miksi ihmeessä asunnossa ei ole uunia? o_o
tallennettu
Re: Miten asut? « Vastaus #36 : 05.07.2008 14:14 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
tosimies lämmittää pakastepizzat mikrossa, siinä mitään hitaita uuneja tarvita.
Tosimies syö pakastepizzat kylmänä.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Miten asut? « Vastaus #37 : 05.07.2008 15:57 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili
Miksi ihmeessä asunnossa ei ole uunia? o_o
Ei ilmeisesti mahdu siihen pieneen keittonurkkaukseen.
tallennettu
Re: Miten asut? « Vastaus #38 : 08.07.2008 10:41 »
Ramen Soup "Done in three minutes!" Jäsen Viestejä: 110 Basaaripisteet: 1 Profiili
Miksi ihmeessä asunnossa ei ole uunia? o_o
Ei ilmeisesti mahdu siihen pieneen keittonurkkaukseen.

Mutta! Eihän ilman uunia voi tehdä mitään oikeaa safkaa. :( Siis ei ole uunia, liettä, liesituuletinta? Vai joku yhden levyn liesi?

Kerran katselin kämppää jossa ei ollut suihkua, mut tuo uunihomma on melkein yhtä paha mun mittapuulla.
"Aa sie nii kaunis, noin no ällee haalistu ku haaveisii sie vaa hukut sil’ aah! - eellä onni on, sinua kiin’ ei saa!"
tallennettu
Re: Miten asut? « Vastaus #39 : 08.07.2008 10:43 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Minä luulin, että Suomessa liesi/uuni, jääkaappi ja muut tällaiset kuuluvat pakollisiin varustuksiin asunnoissa. Ellei sellaista ole, niin vuokranantaja on velvollinen hankkimaan. En sitten tiedä.
tallennettu
Re: Miten asut? « Vastaus #40 : 08.07.2008 10:48 »
Ramen Soup "Done in three minutes!" Jäsen Viestejä: 110 Basaaripisteet: 1 Profiili
Minä luulin, että Suomessa liesi/uuni, jääkaappi ja tällaiset kuuluvat pakollisiinn varustukseen asunnoissa. Ellei sellaista ole, niin vuokranantaja on velvollinen hankkimaan. En sitten tiedä.

Varsin outoa joo, sillä kun miettii et jos keittiö on vähänkään isompi kuin 0,5 neliötä, niin uunin luulisi saavan solutettua vaikka jonkin siihen nähden turhemman kuten vetokaapiston tilalle.

Veikkaan että joko uuni on mennyt paskaksi eikä vuokranantaja ole mulkeroispäissään hankkinut uutta, tai on saanut kämpän todella halvalla siksi että uunin paikkaa ei todellakaan ole edes missään vaiheessa tehty. (=todella vanha talo?)

Sekin, että ei joissakin asunnoissa ei ole pyykinpesukonepaikkaa on jo tarpeeksi paha, saati sitten tuo.  :lol:
"Aa sie nii kaunis, noin no ällee haalistu ku haaveisii sie vaa hukut sil’ aah! - eellä onni on, sinua kiin’ ei saa!"
tallennettu
Re: Miten asut? « Vastaus #41 : 08.07.2008 12:12 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Voi kyllä aika orpo olo tulla, kun ei uunia talosta löydy. Mutta kai siellä nyt joku liesi on pakko olla? :o

Ei sillä että omakaan uuni/liesi yhdistelmä olisi mikään huippu. Uunin leveys varmaan puolet "normaalista" ja kaksi levyinen liesi. Ja sekä uuni että liesi (tai molemmat levyt) eivät voi tietysti samaan aikaa olla päällä. :lol:

Niin ja offtopikkina ylöspäin oleva peukalo Lidlin pitsoille, salamia (3x350g, ~3,5€) on tullut silloin tällöin osteltua. :P
Kokoelma
tallennettu
Re: Miten asut? « Vastaus #42 : 08.07.2008 12:18 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Niin ja offtopikkina ylöspäin oleva peukalo Lidlin pitsoille, salamia (3x350g, ~3,5€) on tullut silloin tällöin osteltua. :P

Noissa on kyllä älytön hinta/laatu-suhde. Tonnikalapitsatkin ovat hyviä, vaikka niitä paketissa kaksi vain onkin ja suhteessa vähän kalliimmaksi tulevatkin kuin salami-pizzat. Tarkkojen tutkimuksieni perusteella kaikkien aikojen paras pakastepizza löytyy silti Pirkan valikoimista. Ne ovat suht edullisiakin vielä, vaikkeivät nyt Saksan poikien tuotteille siinä suhteessa vedäkään vertoja.

Loppukevennyksenä kerrottakoon, että Hevoset saapuivat salamina paikalle!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Miten asut? « Vastaus #43 : 08.07.2008 13:22 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili
tosimies lämmittää pakastepizzat mikrossa
Ja minun isoäitini.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Miten asut? « Vastaus #44 : 08.07.2008 13:25 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Muistelisin jonkun tutun aikoinaan sanoneen, ettei hänelläkään uunia ole, mutta kyllä se liesi sentään löytyy. Uskoisinkin sen kuuluvan jääkaapin kanssa siihen "pakko löytyä" -listalle. Kuka sitä uunia nyt edes tarvitsee. Purkinavaajalla ja tonnikalalla elää vuosia.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Miten asut? « Vastaus #45 : 08.07.2008 15:44 »
Ramen Soup "Done in three minutes!" Jäsen Viestejä: 110 Basaaripisteet: 1 Profiili
Kuka sitä uunia nyt edes tarvitsee. Purkinavaajalla ja tonnikalalla elää vuosia.
Voisin esittää tähän noin miljoona vastaväitettä, mutta uskon kyseessä olevan jonkinasteinen provo ja tyydyn toteamaan hiljaa mielessäni seuraavaa; "miehet".

Jottei ihan menen huti aiheen, olen alkanut katsella itselleni omistusasuntoa. Yksiössä on ollut kivaa viimeiset kuusi vuotta, mutta jostain syystä alan kaivata tilaa hieman enemmän ja vuokran maksaminen tuntuu rahan hukkaamiselta. Nyt kun löytäisi vielä kämpän, joka täyttää vaatimustason. Rivarikaksio voisi olla mukava, jos piha on ok. Liian vanha ei saa olla, kun en tahdo maksaa ensimmäisenä taloyhtiön putkiremonttia. Asuinympäristön pitää olla rauhallinen, ei ghettoa tai hotmama -aluetta (senkin takia jos kämppä jää sijoitusasunnoksi). Liian kallis kämppä ei käy päinsä myöskään. Ja uuni pitää kyllä olla.
"Aa sie nii kaunis, noin no ällee haalistu ku haaveisii sie vaa hukut sil’ aah! - eellä onni on, sinua kiin’ ei saa!"
tallennettu
Re: Miten asut? « Vastaus #46 : 08.07.2008 17:00 »
tuhis Vieras Aika jännä ettei uunia ole, sillä se ei rajaa pelkästään pois niitä pitsoja, mutta myös kaikki uuniruoat. Onhan niitä kaikenmaailman uunikaappeja myytävänä jotka on tarkoitettu pienempiin kämppiin, eli joihin justiin jotkut vuoat mahtuvat, muttei moniinkaan isoimmat pakastepitsat.

Ei muutakuin makaronilaatikkoa paistamaan! :)
tallennettu
Re: Miten asut? « Vastaus #47 : 08.07.2008 20:20 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Kyllä kämpässäni kaksi hellan levyä on. Eihän siellä muuten pystyisi kokkaamaan mitään. Uunin puute kyllä harmittaa, eikä se mikään erhe ole, sillä ei siellä uunille ole kunnollista paikkaakaan. Opiskelija-asuntojen ihanuuksia ilmeisesti.

Kämppä alkaa muuten olla hyvässä kuosissa ja erinomaisen asuttavassa kunnossa. Ikea-huonekalut on koottu ja laitteet laitettu toimintavalmiuteen. Roskat ja pahvilaatikot ovat suurimmaksi osaksi viety pois. Internetyhteyden vielä kun saisi, mutta siihen menee varmaan muutama viikko ennen kuin yliopiston verkkoon saavat asuntoni kytkettyä. Hakemuskin pitäisi sitä varten tehdä, mutta kun joku mulkku on repinyt verkkoliittimestä hakemuksessa vaadittavan tunnuksen pois.

Kohta paikkaa voi jo alkaa kutsua kodiksi. Toisaalta sana koti ei vielä oikein istu suuhuni muussa tarkoituksessa kuin vanhempieni kotina.
tallennettu
Re: Miten asut? « Vastaus #48 : 08.07.2008 22:10 »
Weap Jäsen Viestejä: 16 Basaaripisteet: 0 Profiili Uuni.

Asun Helsingin ydinkeskustassa 1910-luvulla rakennetussa kerrostalossa 26m2 yksiössä.

Huoneisto on juuri rempattu ja asunto on hyvässä kunnossa. Kämpässä on merinäköala, vastikään uusittu suihku, kaksi liettä, mutta omg...älkää pyörtykö..

EI UUNIA EIKÄ PESUKONEPAIKKAA..


Kyse on asumisen ja elämisen prioriteeteista. Jollekin on tärkeämpää uuni ja pesukone, toiselle ehkä öm joku muu. Tulee kuitenkin huomioida, että esimerkiksi Helsingin ydinkeskustan kämpät ovat sen verran vanhempaa kantaa, ettei läheskään kaikista uunia löydy. Ihan hyvin elämä tähän asti on onnistunut ilman tuota elämää suurempaa ihmekonetta.

Ei todellakaan taida olla mitään tuollaista jonkun perstuntumalla heittämää perusvarustusta vuokra-asunnoissa, joista ei saisi tinkiä. Voin sanoa, että oman keittokomeroni on niin pieni, että on todella hyvä ettei sinne ole uunia lähdetty änkemään.

Myönnän, että uuni on helvetin hyödyllinen laitos, mutta Turilaskin varmasti ymmärtää ettei asuntoa nyt kannata sellaisen asian takia teilata, jos kaikki muu on kunnossa.

tallennettu
Re: Miten asut? « Vastaus #49 : 08.07.2008 22:43 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili 2,5 vuotta tässä kämpässä asunut ja uunia olen käyttänyt ehkä 10 kertaa. Ja en, en osaa kokata.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Miten asut? « Vastaus #50 : 08.07.2008 23:34 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
2,5 vuotta tässä kämpässä asunut ja uunia olen käyttänyt ehkä 10 kertaa. Ja en, en osaa kokata.
Et syö pakastepizzojakaan? This is madness
tallennettu
Re: Miten asut? « Vastaus #51 : 08.07.2008 23:51 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
2,5 vuotta tässä kämpässä asunut ja uunia olen käyttänyt ehkä 10 kertaa. Ja en, en osaa kokata.
Et syö pakastepizzojakaan? This is madness

No sen verran osaan sentään tehdä ruokaa, etten kumipitsoihin koske.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Miten asut? « Vastaus #52 : 09.07.2008 00:11 »
Networx Jäsen Viestejä: 41 Basaaripisteet: 0 Profiili
2,5 vuotta tässä kämpässä asunut ja uunia olen käyttänyt ehkä 10 kertaa. Ja en, en osaa kokata.
Et syö pakastepizzojakaan? This is madness

Toiset elää pizzoilla toiset ruualla=)
tallennettu
Re: Miten asut? « Vastaus #53 : 09.07.2008 01:08 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
2,5 vuotta tässä kämpässä asunut ja uunia olen käyttänyt ehkä 10 kertaa. Ja en, en osaa kokata.
Et syö pakastepizzojakaan? This is madness

No sen verran osaan sentään tehdä ruokaa, etten kumipitsoihin koske.
Jooh, toi ettet käytä uunia vittas vaan siihen, että elät tyyliin roiskeläpillä. Mut hei, osa pakastepitsoista on ihan jees, jos eineslinjalle lähdetään. Mut saarioisten roiskikset.. hyi vittu
tallennettu
Re: Miten asut? « Vastaus #54 : 09.07.2008 01:13 »
Networx Jäsen Viestejä: 41 Basaaripisteet: 0 Profiili
2,5 vuotta tässä kämpässä asunut ja uunia olen käyttänyt ehkä 10 kertaa. Ja en, en osaa kokata.
Et syö pakastepizzojakaan? This is madness

No sen verran osaan sentään tehdä ruokaa, etten kumipitsoihin koske.
Jooh, toi ettet käytä uunia vittas vaan siihen, että elät tyyliin roiskeläpillä. Mut hei, osa pakastepitsoista on ihan jees, jos eineslinjalle lähdetään. Mut saarioisten roiskikset.. hyi vittu

 Ellet vielä tiedä niin maailmasta löytyy muutakin ruokaa kuin pakastepizzoja tai roiskeläppiä. :lol:
 Onko se ihme jos joka kuudes jättää intin kesken??? :lol:
tallennettu
Re: Miten asut? « Vastaus #55 : 09.07.2008 01:19 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili
2,5 vuotta tässä kämpässä asunut ja uunia olen käyttänyt ehkä 10 kertaa. Ja en, en osaa kokata.
Et syö pakastepizzojakaan? This is madness

No sen verran osaan sentään tehdä ruokaa, etten kumipitsoihin koske.
Jooh, toi ettet käytä uunia vittas vaan siihen, että elät tyyliin roiskeläpillä. Mut hei, osa pakastepitsoista on ihan jees, jos eineslinjalle lähdetään. Mut saarioisten roiskikset.. hyi vittu

 Ellet vielä tiedä niin maailmasta löytyy muutakin ruokaa kuin pakastepizzoja tai roiskeläppiä. :lol:
 Onko se ihme jos joka kuudes jättää intin kesken??? :lol:

Nyt ollaan asian ytimessä.
tallennettu
Re: Miten asut? « Vastaus #56 : 09.07.2008 01:24 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
2,5 vuotta tässä kämpässä asunut ja uunia olen käyttänyt ehkä 10 kertaa. Ja en, en osaa kokata.
Et syö pakastepizzojakaan? This is madness

No sen verran osaan sentään tehdä ruokaa, etten kumipitsoihin koske.
Jooh, toi ettet käytä uunia vittas vaan siihen, että elät tyyliin roiskeläpillä. Mut hei, osa pakastepitsoista on ihan jees, jos eineslinjalle lähdetään. Mut saarioisten roiskikset.. hyi vittu

 Ellet vielä tiedä niin maailmasta löytyy muutakin ruokaa kuin pakastepizzoja tai roiskeläppiä. :lol:
 Onko se ihme jos joka kuudes jättää intin kesken??? :lol:

Nyt ollaan asian ytimessä.
Joo, ehken edes yritä selittää >.>
tallennettu
Re: Miten asut? « Vastaus #57 : 09.07.2008 01:28 »
Networx Jäsen Viestejä: 41 Basaaripisteet: 0 Profiili parempi niin....
tallennettu
Re: Miten asut? « Vastaus #58 : 09.07.2008 01:33 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
2,5 vuotta tässä kämpässä asunut ja uunia olen käyttänyt ehkä 10 kertaa. Ja en, en osaa kokata.
Et syö pakastepizzojakaan? This is madness

No sen verran osaan sentään tehdä ruokaa, etten kumipitsoihin koske.
Jooh, toi ettet käytä uunia vittas vaan siihen, että elät tyyliin roiskeläpillä. Mut hei, osa pakastepitsoista on ihan jees, jos eineslinjalle lähdetään. Mut saarioisten roiskikset.. hyi vittu
Saarioisen jauhelihapizzahan on loistava välipala.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Miten asut? « Vastaus #59 : 09.07.2008 01:50 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili No niin. Pysytääs aiheessa. Roiskeläpistä voi keskustella ihan omassa aiheessaan.
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines