Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 [8]
Tulostusversio
Aihe: Formula 1 -kausi 2010  (Luettu 45989 kertaa)
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #210 : 07.11.2010 20:12 »
ohjeah Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 0 Profiili Melkoisen tylsä kisahan siitä sitten loppujen lopuksi tuli. Hülkenbergin vauhti ei odotetusti kovin korkealle riittänyt, mutta vähän parempaa sijoutusta olisin mieheltä kuitenkin odottanut. Tarjosi sentään kilpailun alussa hyvää viihdettä taistellessaan nopeampiaan vastaan.

Alonsolta hyvä torjuntavoitto mestaruustaistelun kannalta. Red Bull jatkoi kunnioitettavasti reilun pelin linjaansa, eikä nostanut Webberiä Vettelin edelle, vaikka kenties olisi kannattanut. Kauden viimeiseen kisaan lähdetään joka tapauksessa mielenkiinstoisissa asetelmissa Alonson johtaessa sarjaa 246 pisteellä, Webberin pitäessä kakkossijaa 238 pisteellä ja Vettelin ollessa kolmantena 231 pisteellä.

Oma villi veikkaukseni on, että kaudelle saadaan skandaalinkäryinen päätös Vettelin johtaessa Abu Dhabin kisaa alusta alkaen, Webberin ajaessa perässä ja Alonson kolmantena. Vettel odottaa viimeiselle kierrokselle asti Alonson mahdollista keskeytystä ja, kun sitä ei tapahdu, päästää viime hetkillä näyttävästi Webberin ohitseen ja maailmanmestariksi.. Ja uusi tallimääräyskohu on valmis.. : P
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #211 : 07.11.2010 20:23 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Red Bull tekee sen itse - antaa mestaruuden Alonsolle.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #212 : 07.11.2010 23:41 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Red bullille ei voi kuin nostaa hattua; tekevät urheilulliselta kantilta katsoen aivan oikein.

Viikon päästä siis tiedetään 2010 maailmanmestarin nimi. Mukava ylläri, että MAX näkyy finaalipäivänä ilmaiseksi kaikille.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #213 : 08.11.2010 10:00 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Vähän liian tiukille Red Bull taistelun vetää. Tämä kun menee täysin sen varaan että talli saa kaksois voiton! Ja huolimatta siitä että Red Bull on vahva tämä on silti kova saavutus F1-luokassa. Tietysti voi käydä niin että Alonso keskeyttää moottori rikkoon tms. Ferrarin moottorilla kun on tullut useampi moottori rikko tällä kaudella. Mutta tämäkin on aika kova oletus.

Mutta se että Vettel päästäisi Webberin ohitseen suosiolla että Webber voittaisi mestaruuden, ei olisi minusta mitenkään väärin. Massa määrättiin kuitenkin päästämään Alonso ohitseen jo siinä vaiheessa kun Ferrarien keskinäinen taistelu oli meneillään. Mikä oli aika naurettava temppu Massan tasoiselle kuljettajalle. Varmasti osaksi tästä Massan kausi on mennyt miten on mennyt. Ei voi olla motivaatio korkealla jos pistetään kakkoskuskiksi noin selvästi.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #214 : 08.11.2010 16:49 »
IceCold Jäsen Viestejä: 1 717 Basaaripisteet: 1 Profiili En usko ,että jos Red Bull joutuu käyttämään semmoista taktiikka kuin Ferrari Saksassa niin eiköhän Red Bull tee sen asian siististi. Esim. koodi PWL10. Voisi tarkoittaa että, päästä Webber kymmenen kieroksen päästä. Uskoisin ,että Hamilton sotkee vähän tota kokoonpanoa. Mites muuten toi Ferrari moka Brasiliassa. Väärä oikea puoleinen rengas Massalle. Ai Ai. Tuommoisia ei saisi kuitenkaan tapahtua vaikka Massa ei taistellut voitosta eikä Mestaruudesta. Uskon ,että jos semmoinen tilanne tulee Hornerille antaako Alonsolle ilmaiseksi mestaruus vai käyttää jokeri korttia nimeltä Vettel. Niin Horner käyttää. Hamitonhan on vain 24psnt. Alonsosta jäljessä. Jos Alonson kone räjähtää. Vettel kolaroi jonkun kanssa ja Webberillä myös tapahtuu ongelma on Hamilton valmis voittamaan.

E: Ja Onnea Red Bullille valmistajien mestaruudesta.
Journalist: “Kimi, what do you say about the 5th grid position?”
Kimi: “It´s the 5th grid position“
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #215 : 13.11.2010 18:25 »
ohjeah Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 0 Profiili Kauden viimeiset aika-ajot on nyt sitten ajettu ja lähtökohdat kilpailuun ovat varsin herkulliset. Vettel lähtee kilpailuun paalulta ja seuraavat lähtöruudut menivät Hamiltonille, Alonsolle, Buttonille ja Webberille. Webber mokasi siis pahasti aika ajon ja menetti siinä sivussa lähestulkoon mahdollisuutensa mestaruuteen.

Mikäli kaikki mm-kärkimiehet ajavat ongelmattoman kilpailun, Alonsolle riittää mestaruuden varmistamiseen neljäs sija Vettelin ajaessa voittoon. Mikäli Webber voittaa, täytyy Alonson sijoittua toiseksi, mutta Webberin voitto näyttää tällä hetkellä melko epätodennäköiseltä. Alonson kannalta tilanne näyttää siis hyvältä. Suurin riski Alonson mestaruuden kannalta on melkeinpä takaa lähtevä Webber, joka lähtee varmasti yrittämään ohitusta kovallakin riskillä, jolloin saattaa kolista.

Voittaakseen mestaruuden Mark Webberin täytyisi siis pystyä ohittamaan ajamalla ainakin Button, Alonso ja Hamilton. Jos hän onnistuu raivaamaan tiensä toiseksi ja Alonso on neljän parhaan joukossa, Vettel päästänee Webberin suosiolla ohitseen ja mestariksi. Jos Alonso ei ole neljän joukossa, täytyisi Webberin ohittaa ajamalla myös Vettel.

Vettelin mestaruus vaatisi melkeinpä jonkinlaista epäonnea Alonsolle. Joko teknisten murheiden tai kolarin muodossa. Lisäksi Vettelin täytyy toki melkeinpä voittaa kilpailu. Mikäli Alonsolle jotain sattuu, noussee Vettel todennäköisimmäksi mestariehdokkaaksi.

Hamiltonin mestaruus sitten vaatisi jo melkeinpä kaikkien muiden mestarikanditaattien keskeytystä ja Hamiltonin voittoa. Ei sekään toki mahdotonta ole, jos esimerkiksi vaikkapa Webber ja Alonso kolaroisivat toisensa ulos ja Vettel kokisi jälleen teknisiä ongelmia.
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #216 : 13.11.2010 19:04 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hamilton vie mestaruuden: Webber ja Alonso kolaroivat toisensa ulos, Hamppa voittaa kisan ja Vettel jää kolmanneksi. Ei lainkaan mahdoton yhtälö tällä lähtöjärjestyksellä. Väittäisin jopa todennäköiseksi.

On se kumma, miten on helppoa olla altavastaajan puolella, vaikka kuskina on Hamilton, josta en ole koskaan pitänyt.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #217 : 13.11.2010 19:39 »
IceCold Jäsen Viestejä: 1 717 Basaaripisteet: 1 Profiili Kyllä on mielenkiintoinen lähtöjärjestys. Alonso ottaa satavarmasti iisisti, Mutta muut Webber, Vettel ja varsinkin Hamilton ottavat alussa kaikki peliin. Button on hyvin sekottamassa pakkaa. Jos Alonso saa hyvän lähdön ja menee Hamiltonista ohi ja Hamilton yrittää ohi ja miehet kolaroivat tulee Webberille kiire ottaa Vettel kiinni ja tuolloin Webber voi kolaroida. Tai ottaa Vettelin kiinni ja miehet kolaroi. Tai järjestys pysyy kunnes Vettelin kone sanoo bye bye Vettelille ja Hamilton nousee kärkeen ja Alonso toiseksi. Webber olisi kolmas ja Button neljäs olisi Alonso mestari. Jne. Kuitenkin mahtavat tilausuudet kenenkin voittaa mestaruus paitsi se tuo tyhmää tähän kisaan ,että Alonso lähtee kolmannesta ruudusta. Jos Alonso lähtisi esim. 10 ruudusta joutuisi kaikki neljä tekemään kovaa työtä ja ohituksia, kolareita ja kiivasta taistelua nähtäisiin kaikilta neljältä kuljettajilta.
Journalist: “Kimi, what do you say about the 5th grid position?”
Kimi: “It´s the 5th grid position“
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #218 : 13.11.2010 21:32 »
Tohveli Jäsen Viestejä: 195 Basaaripisteet: 0 Profiili
On se kumma, miten on helppoa olla altavastaajan puolella, vaikka kuskina on Hamilton, josta en ole koskaan pitänyt.
Niimpä, itselläni itse asiassa täsmälleen sama fiilis. Itsekään en ole Hamiltonista pitänyt, mutta väkisilliäkin tulee mieleen kausi 2007 ja mieluummin mestari Hamiltonista kuin Alonsosta. Eniten soisin mestaruuden kuitenkin Webberille, jonka kannalta näyttääkin todella huolestuttavalta. Ja lisäksi vielä se, että Webberillä tahtoo olla startissa usein ongelmia, se voi muuttaa vielä pelin aivan toisenlaiseksi. Alonson tarvitsisi ajaa vain sellaine tasavarma perussuoritus, ellei Webber sitten jotenkin onnistu voittamaan kisaa. On kyllä erittäin jännä kisa luvassa. Ja tälläkin kaudella mestaruus voi ratketa yhdellä ainoalla pisteellä, vaikka kärkisijojen piste-erot ovatkin niin isot. Varsinkin kun katsoo paria viime kautta, niin on sellainen olo, että Hamiltonista tulee rutiinityyliin mestari ;D
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #219 : 14.11.2010 13:46 »
IceCold Jäsen Viestejä: 1 717 Basaaripisteet: 1 Profiili
Lainaus
Täyskäänne Red Bullilla: Webber auttaakin Vetteliä

Red Bullin mahdollisen tallipelin asetelma kääntyi ympäri eilisen aika-ajotuloksen johdosta.

Nyt on RDB sitten julkistanut ,että Webber auttaisi Vetteliä. Webberin tavoite ajaa kolmannelle sijalle jotta Alonso jää neljänneksi ja Vettel ottaa mestaruuden. Vai olisiko niin ,että Webber ''vahingossa'' törmäisi? Se nähdään kun kisa starttaa klo 15. HYVÄÄ ISÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE ISILLE!!!! JA MTV3 MAX NIILLE ISILLE JOILLA EI OLE TOTA.
Journalist: “Kimi, what do you say about the 5th grid position?”
Kimi: “It´s the 5th grid position“
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #220 : 14.11.2010 14:01 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Todella mielenkiintoinen kisa odotettavissa. Herkullisia skenaarioita kun on niin monta. Jo aika-ajot olivat huippujännittävät.

Edit: Nykiikö teilläkin kuva?


« Viimeksi muokattu: 14.11.2010 15:02 kirjoittanut migge »
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #221 : 14.11.2010 16:48 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Haha, saisi Alonso tunkea sen nyrkkinsä poikittain omaan perseeseensä. :lol: Paska häviäjä ja ärsyttävä ihminen, pääasia ettei tämä mulkku voittanut yhtään mitään.

Olisin toivonut Webberin maailmanmestaruutta, mutta Vettelin voitto oli se toiseksi paras vaihtoehto. Hamiltonilla on jo yksi maailmanmestaruus liikaa, Alonsolla kaksi.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #222 : 14.11.2010 16:51 »
PöSö21 Jäsen Viestejä: 6 Basaaripisteet: 0 Profiili VETTEL MAAILMANMESTARI 2010!!!!!!!!!!!!!!!! WOOOOOOOOOOOOOOHOOHOHO  ;D ;D :lol: :)
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #223 : 14.11.2010 16:51 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mahtavaa!

Red bull näytti kaikille, että rehellisestikin voi voittaa mestaruuksia. Onnea Vettelille, jonka mestaruus on hyvin todennäköisesti vain ensimmäinen monista.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #224 : 14.11.2010 16:52 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Robert Kubica on sarjan paras kuski.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #225 : 14.11.2010 16:59 »
ohjeah Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 0 Profiili Onnittelut Vettelille mestaruudesta! Hieno kilpailu ja voitto. Ansaittu mestaruus kaiken kaikkiaan, joka tuli vielä reilulla pelillä. Loppujen lopuksi Red Bullin päätös olla käyttämättä tallimääräyksiä edellisessä kisassa osoittautui aivan oikeaksi. Ferrari pilasi Alonson kilpailun liian aikaisella varikkokäynnillä, joskin siinä vaiheessa kun päätöstä tehtiin, se vaikutti vielä ihan fiksulta.

Abu Dhabin rata on kyllä aivan surkea. Onneksi ensi kauden päätöstä ei täällä ajeta. Ohittaminen vähänkään tasavahvoilla autoilla oli aika pitkälti mahdotonta. Jos Alonso olisi pystynyt Petrovin ohittamaan, niin kilpailusta olisi tullut oikeasti jännittävä; nyt jännitys koostui vaan siitä kestävätkö autot maaliin asti.

Yrityksen puutteesta ei Alonsoa kyllä voinut syyttää, painoi varmasti niin äärirajoilla kuin vain pystyi, mutta Petrov ajoi perusvarmasti, mikä tällaisella radalla riittää pitämään toisen takana. Webber sen sijaan oli kyllä todella surkea koko kilpailun ajan, eikä edes yrittänyt ohitusta Alonsosta missään vaiheessa, vaikka Alonso kävi useaan kertaan ulkonakin yrittäessään ohitusta Petrovista.

Robert Kubica on sarjan paras kuski.
Ei todellakaan ole.  :rollaus:
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #226 : 14.11.2010 17:10 »
aataminpoika Jäsen Viestejä: 549 Basaaripisteet: 0 Profiili Hieno päätös hienolle kaudelle  :) ja Alonsolle rutkasti miinusta kun heristi nyrkkiä Petroville. Mitä Petrovin olisi pitänyt tehdä? Päästä Alonso ohi ja sitten saada jatkuvasti haukkuja kun olisi ratkaissut halpamaisesti Alonsolle mestaruuden ja siitähän olisi uusi skandaali saatu  :)
"Saatanan mikkihiiri, pidä turpas kiinni ja vihellä peliä.", "Ei voi kahen metrin syötöt mennä v***u kolme metriä ohi"  - Kai Suikkanen
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #227 : 14.11.2010 17:34 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Todella hieno päätös hienolle kaudelle. Vettelin mestaruutta toivoin alusta alkaen, mutta olisi tosiaan Webberin voittokin maistunut. Iso peukku koko Reb Bullin tiimille.

Alonsokin on loistava kuski, mutta turhan temperamenttinen. Oli paikoin vähän säälittävää katsottavaa kun turhautui Petrovin takana.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #228 : 14.11.2010 17:44 »
Tohveli Jäsen Viestejä: 195 Basaaripisteet: 0 Profiili VETTEL!

Erittäin hieno suoritus Vetteliltä! Kisan suurimmat onnistujat ilman muuta Vettel ja Petrov, joista jälkimmäinen piti erittäin hienosti ja kylmäpäisesti Ferrarin takanaan. Kyllä lähti Petrovin osakkeet nousuun. Pääasia ettei Alonso voittanut ja että mestaruus meni Red Bullille. Ennemmin olisin suonut sen Webberille, koska ura alkaa eittämättä olemaan loppupuolella, mutta Vetteliä olen kannattanut tämän ensiesiintymisestä asti! HIENOA VETTEL JA RED BULL!
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #229 : 15.11.2010 10:28 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Yllättävän jännittävä kisa. Tosin oma jännitys johtui siitäkin kun en nähnyt kisaa kokonaan kun piti ehtiä junaan. Mutta hieno voitto Vettelille ja Red Bullille. Webber olisi ollut ehkä mieluisampi mestari, kun mies on kuitenkin uransa ehtoo puolella, mutta mieleinen on Vettelinkin voitto.

Alonson katkeruus oli aika huvittavaa kun mies heristeli nyrkkiä/sormea Petroville maalilinjan jälkeen oli aivan turha. Lisäksi kommentti "Petrov ajoi kuin henkensä kaupalla. Vain hän tietää miksi" on aika käsittämätön. Totta helvetissä kuskit ajavat joka kisan niin hyvin kuin vain voivat. Eihän kukaan anna eikä pidäkkään antaa missään tilanteessa ilmaisia sijoja kanssa kilpailijalle.

Lisäksi tässä lämmittää vielä se että Alonso sai yhden voittonsa lahjaksi Massalta, tilanteessa jossa ei ollut vielä kiveen kirjoitettu kumpi on edellä loppu kaudesta. Totta kai vahva aavistus oli, juurikin siksi kun talli tuntuu menevän muutenkin Alonson mielen mukaan, mutta se oli todella ruma ja alentava päätös, jos ei niin paljon lajille niin ainakin Massalle. Kun ajattelee kuinka hyvä kuski Massakin on ja kuinka paljon kaveri on joutunut tekemään töitä että on saanut vakipaikan Ferrarilla, oli Alonso taakse tiputtaminen siinä vaiheessa kautta varmasti kolaus itsetunnolle.

Ja hienointahan tässä on että Räikkönen voitti ensimmäisellä Ferrari kaudellaan mestaruuden, Alonso ei ;)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #230 : 03.12.2010 11:23 »
sulo12 Jäsen Viestejä: 343 Basaaripisteet: 0 Profiili http://www.youtube.com/watch?v=TV-uvtOc0G0&feature=related   :lol:
http://olusf1.wordpress.com/
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #231 : 18.12.2010 23:02 »
IceCold Jäsen Viestejä: 1 717 Basaaripisteet: 1 Profiili http://www.youtube.com/watch?v=z1McIcTlLjg&list=WL

FIA Gala 2010 - F1 Season Highlights (HQ)
Journalist: “Kimi, what do you say about the 5th grid position?”
Kimi: “It´s the 5th grid position“
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #232 : 01.01.2011 14:34 »
sulo12 Jäsen Viestejä: 343 Basaaripisteet: 0 Profiili Tässä löysin mielenkiintoisia ohitus tilastoja mtv3:sta
 Eniten ohituksia tehneet 2010
1. Sutil                  47 kpl
2. Alguersuari       40 kpl
- . Alonso              40 kpl

Hispania kuskitkin ohittivat kauden 2010 aikana yhteensä 3 kertaa.  :lol:
http://olusf1.wordpress.com/
tallennettu
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 [8]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines