Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8
Tulostusversio
Aihe: Formula 1 -kausi 2010  (Luettu 46517 kertaa)
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #150 : 11.07.2010 19:24 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Katsoin kisan vasta äsken koosteena, kun en Maxin ääreen ehtinyt. Noh, luulin että siellä olisi jotain todella ihmeellistäkin tapahtunut, kun Vettel ja Ferrarit oli pudonnut, mutta eipä mitään ihmeitä nähtykään. Vettel pääsi sentäs vielä pisteillä, mutta jälleen kärki karkasi. Onneksi sentäs Alonso jäi taakse, positiivista sekin.

Saattaa olla, että torkuin puolet ajasta, mutta aika tasapaksu kisa oli. Muutama komea ohitus sentäs nähtiin. Parasta ehkä oli kuitenkin se, kun turva-autosääntöä muuteltiin Alonson kommenttien seurauksena, ja sitten mies itse joutuu kärsimään, kun joutuu odottelemaan, että pääsee rangaistuksensa suorittamaan.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #151 : 23.07.2010 22:24 »
Tohveli Jäsen Viestejä: 195 Basaaripisteet: 0 Profiili Mielenkiintoinen kisaviikonloppu lienee tulossa jos sadetta piisaa. Sen pitäisi tosin loppua huomenaamuna Hockenheimissa :( Ferrari näyttää nostaneen päätään kun Alonso ajoi päivän nopeimman ajan toisissa harjoituksissa ja paljon tapahtumaakin riitti useiden pyörähdysten yms. takia. Mm. Hamilton romutti autonsa pahasti ja Rosberg rikkoi etusiipensä. Heikki jäi vasta sijalle 22. toisissa harjoituksissa, ekoissa ei edes ajanut koska Fauzy sai taas ajella (ja pyörähdellä rikkoen Heikin rengassarjoja...). Ferrarilla meni siis pirteästi mutta eihän ne harjoitukset ole juuri koskaan koko totuutta kertonut. En millään jaksa uskoa että aika-ajoissa ja kisassa McLarenit olisi samoilla sijoilla kuin toisissa harjoituksissa joissa Button jäi 15:ksi ja Hamilton 7:ksi. Erot ovat jälleen pieniä ja tihkusadetta on ollut paljon joten tulossa on varmasti jännittävä kisaviikonloppu.
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #152 : 25.07.2010 16:44 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Ferrari ja niiden tallimääräykset... Eddie Jordan sen sanoi: Ferrari rikkoi sääntöjä - heidän sietäs hävetä itseään.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #153 : 02.08.2010 13:53 »
Tohveli Jäsen Viestejä: 195 Basaaripisteet: 0 Profiili Harvoin on Unkarin GP:ssä ollut näin paljon tapahtumaa. Varikkohässäkkä oli kyllä melkoinen, mielestäni Kubica ei olisi ansainnut rangaistustaan, miten siinä ehtii reagoida, kun tikkarimies nostaa kepin, on mentävä. Mielestäni täysin tallin moka. Petrov taas ajoi loistavasti, 5. sija eikä jäänyt edes kierrosta kärjelle! Barrichellon ja Schumin vääntö oli upeaa seurattavaa, Schumi taas sikaili tapojensa mukaan ja rangaistus oli ihan asianmukainen. Rosbergin renkaan irtoaminen, ja se miten se vilisti Sauberin varikkomiesten välistä ja pomppi varikolla, oli sinänsä varsin koomisen näköistä mutta totta kai vakava tapaus, varsinkin kun se keilasi "Iso-Nigelin". Todella harmi Vettelin puolesta että voitto meni sivu suun, mutta hyvä että McLarenit jäivät kauas ja taas on entistä tiukempaa mestaruustaisto.
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #154 : 02.08.2010 15:47 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Oli kyllä ihan viihdyttävä kisa. Mestaruustaiston osalta edelleen varsin mielenkiintoinen kausi.

Shumin touhu alkaa olla jo säälittävää. Jonkun pitäisi ohjata se kohteliaasti lopullisesti eläkkeelle.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #155 : 02.08.2010 16:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Shumin touhu alkaa olla jo säälittävää. Jonkun pitäisi ohjata se kohteliaasti lopullisesti eläkkeelle.

Ensi vuonna muuttuu ääni kellossa kun Kerpenin rehtori kouluttaa suurmestarin makuun räätälöidyllä autolla nuorempiaan  8)

Tämän kauden mersu on tehty lähinnä Buttonin toiveisiin, aliohjautuvaksi - ja se on Schumille myrkkyä.

Itse tosifanina jaksan uskoa parempiin aikoihin, viimeiseen asti.  :)


Kisa oli Unkarin mittapuussa varsin hyvä. Pelkäsin Red Bullien ohittavan muut kierroksella, joka olisikin ollut mahdollista jos kisasta olisi tullut enemmän normaali ja Alonso ei olisi ohittanut Webberiä startissa. Mestaruustaisto on kutkuttavasti peräti viiden kuskin kauppa. Tässä vähän omaa analysointiani siitä:

Webber (161 pts.)

Tällä kaudella lopullisesti eloon herännyt Australialainen näkee tämän todellisena mahdollisuutena voittaa himoittu mestaruus - eikä takuulla tule luovuttamaan helpolla. Webberille soisi mestaruuden ihan senkin vuoksi, että mestareiden luotteloon saataisiin uusi nimi. Ja kuskina hän on parhaimmillaan erittäin sympaattinen.

Loppukauteen Webberillä on loistavat asetelmat: RB-auto on hurjassa iskussa ja soveltuu varmasti myös tuleville radoille hyvin. Vettel on tallin sisältä kumpuava uhka, joka on kaiken mennessä nappiin Webberiä kiireisempi kuski.


Hamilton (157 pts.)

Unkarin keskeytys sysäsi Hamilton pois MM-sarjan kärkipaikalta. Pisteet olisivat olleet elintärkeitä, sillä juuri nyt McLaren ei autona vaikuta erityisen vahvalta. Todennäköisesti Unkarin rataprofiili ei ollut tallin autolle mairitteleva? Span ja Monzan kaltaiset vauhtiareenat taas sen sijaan sopinevat hopeiselle autolle kuin nenä päähän. Huippunopeutta riittää.

Tämän lisäksi katuradoilla säkenöivä Hamilton tulee takuulla olemaan Singaporen iltakisassa kova sana. Mahdollisuudet mestaruuteen ovat olemassa, mutta keskeytyksiä ei saa tulla. Lisäksi McLarenin suorituskyvyn tulisi loppukaudella olla huomattavasti parempi kuin nyt nähty.


Vettel (151 pts.)

Jos kaikki menee kuin elokuvissa, on Vettel Adrian Neweyn RB-autolla pysäyttämätön. Se nähtiin Unkarin aika-ajoissa. Totuus kuitenkin on, että kisat ovat kisoja eikä voittopokaalia jaeta ennenkuin ruutulippu helähtää. Jos mies pitää päänsä kylmänä ja ajaa kuin ollessaan parhaimmillaan, tulee Sebastian viemään mestaruuden Saksaan. Näistä viidestä pitäisin Vettelin mestaruutta kaikkein todennäköisimpänä.


Button (147 pts.)

Alkukauden voitokkaiden kisojen jälkeen Button ajanut vähän yössä - ja jäänyt jonkin verran tallitoverinsa varjoon. Raaka nopeus ei ole Buttonin vahvuus, mutta jos loppukauden kisoissa sattuu ja tapahtuu sekä vettäkin sattuu ripottelemaan, voi Jenson yhtä-äkkiä komeilla MM-taiston kärkipaikalla. Riippuu myös siitä, miten ristiin muiden mestaruuskandidaattien pisteet menevät. Jos on tasaista, voi säännöllisillä pistesijoituksilla pärjätä hyvinkin.

Alonso (141 pts.)

Kuskina äärettömän lahjakas ja Hockenheim osoitti, että nyt myös Massa joutuu tekemään työtä Alonson hyväksi. Paljon riippuu Ferrarin iskukyvystä. Toisaalta Alonso käyttää muiden tekemät virheet hyväkseen kovalla prosentilla ja on heti valmis iskemään jos nopeammille autoille sattuu ylimääräistä ohjelmanumeroa. Jostain kumpuaa tunne, että Alonso on yksi niistä, jotka taistelevat pokaalista viimeiseen asti. Ja jos veikkaisin, sanoisin että kamppailu kääntyy lopulta Vettelin ja Alonson väliseksi.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #156 : 19.08.2010 13:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.mtv3.fi/urheilu/ralli/uutiset.shtml/arkistot/ralli/2010/08/1172977

Lainaus
Saksan MM-ralliin valmistautuva Kimi Räikkönen myöntää F1-uransa olevan mitä suurimmalla todennäköisyydellä ohi.

- En mä varmaan enää formuloihin lähde. Olisi ollut mahdollisuus mennä, mutta eiköhän se ura ole nähty, Räikkönen sanoi MTV3:lle Saksassa.

Räikkönen ei vahvista jatkavansa myöskään rallin MM-sarjassa. Nykyinen sopimus Citroënin junioritiimin kanssa kattaa vain tämän kauden.

- Ensi vuodelle on eri vaihtoehtoja. Saa nähdä ajetaanko mitään. Eiköhän me jotain kuitenkin keksitä. Kerrotaan kun tiedetään lisää, Räikkönen lupasi.


No ei ole mikään yllätys. On tuo Kimin rentous ja coolius kyllä karehdittavaa, ei mies tunnu ottavan mitään paineita mitä tulevaisuudessa tapahtuu.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #157 : 19.08.2010 14:14 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Eipa tuollaisella omaisuudella paljoa tarvikkaan miettia tulevaisuutta. Tyota pitanyt noiden rahojen eteen tehda, mutta nyt voi sitten nautiskella.
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #158 : 28.08.2010 15:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Eeppinen aika-ajo Spassa meneillään! Vettä, aurinkoa, pyörähdyksiä. Ja mikä parasta, Kovalainen vei Lotuksen toiseen aika-ajojaksoon! Harvoin sitä on sijan 17 puolesta näin jännittänyt.  :lol:
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #159 : 28.08.2010 17:07 »
Tohveli Jäsen Viestejä: 195 Basaaripisteet: 0 Profiili No huhhuh, oli kyllä jännittävä aika-ajo! Heikki ajoi hienosti (tosin myös muiden epäonnen myötä ;D) kauden parhaan lähtöruutunsa, 14. Mersulla meni aika-ajo täysin pieleen Schumin 10- ja Nicon 5 lähtöruudun rangaistuksen takia. Kubica ajoi upeasti 3. lähtöruutuun ja paalupaikka meni tuttuun tapaan Red Bullille. Saapa nähdä mitä Alonso tällä kertaa selittää kun jäi 10. lähtöruutuun :) Hyvä että jäi.
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #160 : 29.08.2010 11:22 »
Tohveli Jäsen Viestejä: 195 Basaaripisteet: 0 Profiili Ja Heikin lähtöruutu sen kuin vaan kohenee! Vielä muutama pois tieltä ja Heikki on jo paalulla :lol: Muutenkin Lotuksella erinomaiset lähtökohdat koska Heikki 13.  ja Trulli 15. lähtöruudussa. Takaa tulee kyllä kovia kuskeja paremmilla autoilla kuten Rosberg, Schumacher, Sauberit, Buemi... Toivotaan Heikille ja koko Lotukselle hyvää kisaa!
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #161 : 29.08.2010 11:26 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nyt on Heikillä ihan oikeat mahdollisuudet napata Lotukselle piste tai pari jos onni suosii. Olisi se vain hienoa, jos mies toisi uudestisyntyneelle tallille sen ensimmäiset pisteet, vaikka virallisesti Lotus jatkaakin toki vanhan pistesaldonsa kasvattamista takavuosilta.

Taas on ihan kivasti jännitystä päällä näin jokunen tunti ennen starttia. Spa on vain niin kingi paikka ajaa F1-kisa.


Btw, tuli muuten eilen hirveä kuumotus F1 2010:n suhteen kun katseli Span aika-ajoa. Siinä tuon pelin pitäisi olla parhaimmillaan, jäljentämään hankalia sääolosuhteita ja jopa eilisen kaltaista hazardia.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #162 : 29.08.2010 11:32 »
Tohveli Jäsen Viestejä: 195 Basaaripisteet: 0 Profiili Jep, nähtiinhän sitä taas aika-ajoissa miten yllätyksellistä voi Spassa olla! Että ei ne parit pisteetkään mikään mahdottomuus ole, kun ottaa sään vaihtelevuuden lisäksi huomioon pahan ja ahtaan ykkösmutkan niin siinä jos kolari sattuu ja Heikki onnistuu välttämään romut niin sitä ollaan jo korkealla. Nähtiinhän sitä oliko se nyt Kanadassa minkälaisen startin Lotuksellakin voi ottaa kun eikö Heikki noussut startissa lähes pistesijojen tuntumaan ja roikkui Rosbergin perässä hyvin jonkun aikaa.

Aika-ajoissahan kolmannessa osiossa eilen satoi vain ykkösmutkassa, muualla oli ihan kuivaa, joten toivottavasti tuollaisiakin voi sitten tapahtua pelissä :) Spa on kyllä aina ihan ehdoton ykkösrata- ja kisa!
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #163 : 29.08.2010 18:18 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Aika tapahtumarikas kisa. Sadetta, rengasrulettia, ulosajoja (alkuun oikein kaikki yhes koos!), keltaista lippua ja turvamersua. Pitkästä aikaa katsoin Span kisan, ja ei se ole mainettaan menettänyt. Hieno rata, jolla sattuu ja tapahtuu. Vettelillä taisi olla vähän huono päivä :)
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #164 : 03.09.2010 10:59 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Tuplaviesti, mutta eniveis:

http://www.iltasanomat.fi/urheilu/t/formula1/2245951

Amatöörivideolta näkyy selvästi kuinka Massa parkkeerasi viime viikonlopun Belgian GP:ssä autonsa lähtöruudukossa tyylikkäästi metrin liian pitkälle. Ja kukaan ei huomannut mitään ennen kuin tämä video levisi Youtubeen ;D

Suora linkki videoon:http://www.youtube.com/watch?v=iO52rGxhty0
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #165 : 03.09.2010 12:32 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ja nyt FOM on yllättäen poistattanut tuon videon!  :lol:

Onhan se käsittämätöntä, että niinkin laajasti televisioidussa ja valvotussa lajissa voi käydä tuolla tavalla. Varmaan jonkun lähtöruuturankun tuosta Massalle lätkäisevät ensi kisaan.

Palatakseni vielä Span viikonloppuun, niin kyllä täytyy sanoa, että radalla on vaikea saada tylsää kisaa aikaiseksi. Huolimatta siitä, että Hamilton johti koko GP:n ajan, ei jännitys ollut missään vaiheessa kateissa. Ja olihan kaverilla rutkasti onneakin matkassa kun kävi halailemassa radan reunuksiakin. Tai Hamiltonin sanoin "Jumalan suojelus".

Hamilton ja Webber karussa MM-taistossa nyt hitusen. Paperilla Mäkkien pitäisi sopia Monzaan kuin nyyhkyleffa Epille, mutta on sitä ennenkin näitä oletuksia joutunut kumoamaan. Kuusi kisaa jäljellä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #166 : 10.09.2010 07:59 »
IceCold Jäsen Viestejä: 1 717 Basaaripisteet: 1 Profiili Monzan kisa tänäviikonloppuna PAKKO KATSOA. Viime vuonna Baricello vei voiton ja Button tuli toisena ja Brawn juhli taas kaksoisvoittoa. Hamilton oli kolmantena ja saalisti edessä olevaa Buttonia. Kolme kierosta ennen maali Hamilton kolaroi seinään. Kanttarin yli liikaa ja lapasesta lähti. Näin Kimi tuli siis maalin kolmantena ja suomalaiset olivat taas iloisia.  :lol:

Monza F1 2009 TOP 3 Tulokset:
1.Baricello-Brawn GP
2.Button-Brawn GP
3.Kimi-Ferrari.
Journalist: “Kimi, what do you say about the 5th grid position?”
Kimi: “It´s the 5th grid position“
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #167 : 11.09.2010 09:06 »
IceCold Jäsen Viestejä: 1 717 Basaaripisteet: 1 Profiili Tänään olisi aika-ajo ja Huomenna kisa. Kyllä se harjoituksen perusteella nii mäccy ja RDB taistelee voitosta. Tai no Mäccy. Button voittoon ja Hamilton keskeyttää konerikkoon ja Alonso törmää häneen pää katsomossa ITALIASSA  :o ja Massa ajaisi toiselle sijalle ja Vettel kolmannelle vaikka. Olisi Italian pojilla paha paikka. Hei Kimi oot sielä japsussa nii nouse sieltä 10sijalta ja vähä äkkiä. !

TOP 3 lähtö.
1.Alonso Santander Ferrari
2.Button Vodafone Mclaren Mercedes
3.Massa Santander Ferrari

Mode-edit: Muokataan edellistä viestiä, jos näin pientä lisättävää tulee lyhyen ajan sisään.


« Viimeksi muokattu: 12.09.2010 13:17 kirjoittanut Riepu »
Journalist: “Kimi, what do you say about the 5th grid position?”
Kimi: “It´s the 5th grid position“
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #168 : 13.09.2010 10:24 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Meneepä jännäksi tittelitaisto. Ihan kuin joku ohjaisi tätä kamppailua (Bernie?  ;D) jostain sivumpaa, sillä sen verran ristiin tuntuvat sijoitukset MM-kandidaattien kesken menevän. Pistetaulukko näyttää nyt tältä.


Lainaus
01   Mark Webber   187
02   Lewis Hamilton   182
03   Fernando Alonso   166
04   Jenson Button   165
05   Sebastian Vettel   163

Kärkiviisikko siis 24 pisteen sisällä, joka wanhalla pistelaskulla tarkoittaisi alle 10 pistettä! Se antaa osviittaa siitä, miten tiukka tilanne on. Kutkuttava suorastaan.

Webber on aika hyvissä asemissa. Vauhtiradat on nyt nähty ja RB-auton pitäisi istua lopuille viidelle (jos Korea ajetaan) kahta edellistä paremmin. Toisaalta Ferrarikin vaikuttaisi kehittyneen ja Alonso on nyt voittonsa ansiosta taas täysillä pelissä mukana ja uhkuu varmasti itseluottamusta. Se on vaarallinen asia muille.

Kahden viikon päästä ajetaankin sitten Singaporessa. Samaisena viikonloppuna julkaistaan myös F1 2010...  ;D
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #169 : 14.09.2010 10:04 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=2250639

Huh huh! Kubica-Räikkönen olisi aikamoinen kuskipari Rellulle ensi kaudeksi.

Otetaan kuitenkin huhut vielä huhuina, niitä kun on Kimin ympärillä liikkunut riittämiin tänä vuonna.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #170 : 14.09.2010 11:04 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili
http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=2250639

Huh huh! Kubica-Räikkönen olisi aikamoinen kuskipari Rellulle ensi kaudeksi.

Otetaan kuitenkin huhut vielä huhuina, niitä kun on Kimin ympärillä liikkunut riittämiin tänä vuonna.

Aika turhia huhuja. Ainakin jos puhutaan ensi kaudesta. Räikkönen on sanonut että viihtyy rallissa paremmin ja ensimmäinen vuosi on opettelua, niin ei ole epäilystäkään että lähtisikö Kimi F1:iin ensi kaudeksi. Kausi 2012 on tietysti eri juttu, mutta luulen että tämäkin on todennäköistä vain silloin jos Kimi ei kehity rallissa. Jos kaikki menee hyvin niin ei Räikkönen mihinkään rallista lähde ja tämä tulee aina ensin huhuja. Ja vuonna 2012 Kimin statuskin on ihan erilainen kun nyt. 2 vuotta on kuitenkin suht pitkä tauko Formuloissa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #171 : 14.09.2010 11:08 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Toisaalta, moniko uskoi Schumin mersupestiin kuin vasta kalkkiviivoilla? Formuloiden maailma on arvaamaton ja suuriakin siirtoja voi tapahtua yllättävän nopealla aikataululla.

Erityistä tuossa on, että nimenomaan Räikkösen suunnasta on otettu yhteyttä. Toisaalta managerien tehtävä on pitää mahdollisimman paljon ovia auki Kimille, jotta tämä voisi valita parhaimman kun sen aika tulee.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #172 : 14.09.2010 11:57 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili
Toisaalta, moniko uskoi Schumin mersupestiin kuin vasta kalkkiviivoilla? Formuloiden maailma on arvaamaton ja suuriakin siirtoja voi tapahtua yllättävän nopealla aikataululla.
No voi, mutta minusta Schumi tilanne on hiukan eri. Miehellä kun ei ollut mitään suunnitelmaa tulevaisuudelle. Räikkösellä on aika selvät jutut. Tietty jos Citroenin juniori tiimi pistettäisiin jotenkin uusiksi yhtäkkiä niin tilanne olisi eri, mutta en nyt tätäkään heti usko.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #173 : 14.09.2010 19:08 »
Tohveli Jäsen Viestejä: 195 Basaaripisteet: 0 Profiili En jaksa uskoa että Kimi palaisi formuloihin, varsinkaan Rellun ratissa. Olisihan se tietysti mielenkiintoinen taistelupari Räikkönen-Kubica mutta uskon että ralliin Kimi jää. Totta kai se olisi mahtavaa jos Kimi tekisi paluun mutta eiköhän Räikkönen ole nyt nähnyt formulat.
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #174 : 14.09.2010 19:51 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Eihän tuossa edes ole huhu kyseessä. Luotettava moottoriurheilujulkaisu raportoi että Kimi on ollut yhteydessä Rellun edustajaan. Hätäisimmät vetävät siitä vain suorat johtopäätökset että Kimi ajaa ensi kauden formulaa Kubican rinnalla.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #175 : 15.09.2010 15:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.shtml/arkistot/f1/2010/09/1187207


Lainaus
Renault'n tallipäällikkö Eric Boullier avautui lisää tallinsa sopimuskuvioista AFP-uutistoimistolle. Boullier kertoo olevansa imarreltu siitä, että Kimi Räikkönen on osoittanut kiinnostusta vapaana olevaa tallipaikkaa kohtaan.

- Hän otti itse meihin yhteyttä. Se on imartelevaa, sillä tämä osoittaa tallimme olevan houkutteleva F1-maailmanmestarille, Boullier sanoi.

Pari asiaa kuitenkin mietityttävät Renault'n leirissä.

- Meidän on oltava vakuuttuneita hänen motivaatiostaan, Boullier sanoi.

Renault-tallilla ei myöskään ole varaa maksaa Räikköselle samanlaista 25-30 miljoonan euron jättipalkkaa, jota hän nautti Ferrarilla.

- Uskon, että hän on pohtinut uudelleen vaatimuksiaan nykyisessä taloustilanteessa. Olemme kuitenkin vielä kaukana siitä, että olisimme keskustelleet näistä asioista hänen kanssaan, Boullier painotti.

Boullierin mukaan Räikkösen liittyminen talliin edellyttäisi sitä, että "Renault on teknisesti, taloudellisesti ja liikkeenjohdon näkökulmasta valmis ylläpitämään tähtikuljettajia". Lausunto viitannee siihen, että ranskalaisen autojätin olisi lisättävä panostustaan talliin. Renault myi viime vuoden lopussa enemmistöosuuden tallistaan luxemburgilaiselle Genii Capital -sijoitusyhtiölle.

- Jos arvioimme, että meillä on mahdollisuudet taistella maailmanmestaruudesta, otamme kuljettajat jotka tarvitsemme siihen. Ehkä meillä onkin ne jo, Boullier totesi.

Boullier korosti myös AFP:lle, että talli on halukas pitämään venäläiskuski Vitali Petrovin, mikäli tämä onnistuu vakiinnuttamaan suoritustasonsa.

- Huipputallin olisi saatava molemmat autonsa säännöllisesti palkintopallille, Boullier sanoi.

AFP:n välittämä ranskankielinen sähke julkaistiin muun muassa kanadalaisen RDS-urheilukanavan verkkosivuilla.


On se hyvä, että loppusyksyyn saatiin sittenkin spekuloitavaa kuljettajamarkkinoille ja ripaus sitä kuuluisaa "houkan toivoa".

Mutta miettikäähän: jos Kimi olisi niin satavarma rallissa jatkamisen suhteen, tämä olisi julkistanut jatkonsa jo kesällä.

Kimihän ei edes ole Citikan mies, vaan Red Bullin: RB maksaa Citroenille siitä, että Kimi saa siellä ajaa. Tämän järjestelyn tulisi jatkua myös ensi kaudella, sillä ei Citroen maksa Kimille junior-tallissa miljoonia siitä, että mies käy joka toinen erikoiskoe kantoja halailemassa. Kimiä lupaavampia junioreita lyötyy varmasti, vaikka jäämies onkin aika-ajoin hyvää vauhtiaan väläytellyt.


Kimi maailmanmestaruuteen Renaultilla 2012!



www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #176 : 15.09.2010 16:16 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Miksi kimin pitäisi siirtyä takaisin? Onhan se nyt sata kertaa kunnioitettavampi saavutus loikata Formuloista ralliin JA voittaa (mahdollisesti) mestaruus molemmissa sarjoissa.

Toisaalta, miksi näitä miettimään? Eiköhän räikkönen itse tee nämä päätökset, ja niistä kuullaan sitten aikanaan :)
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #177 : 15.09.2010 18:00 »
Tohveli Jäsen Viestejä: 195 Basaaripisteet: 0 Profiili Mutta Ephram, Räikkönenhän on nimenomaan hokenut kysymyksiin että ei ole ollut mitään kiirettä tehdä päätöstö ja että juuri syksyn aikaan alkaa miettiä jatkoaan. Lähiaikoina varmaan saamme tietää mitä mies tekee ensi vuonna. Sinänsä toivoisin että palaisi formuloihin, mutta toisaalta taas haluaisin hänen harjoittelevan rallissa ja että hänestä tulisi historian ensimmäinen sekä F1- että rallimestari :) Eiköhän hänellä ole mahdollisuudet päästä periaatteessa mihin tahtoo.
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #178 : 16.09.2010 09:11 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili
On se hyvä, että loppusyksyyn saatiin sittenkin spekuloitavaa kuljettajamarkkinoille ja ripaus sitä kuuluisaa "houkan toivoa".

Mutta miettikäähän: jos Kimi olisi niin satavarma rallissa jatkamisen suhteen, tämä olisi julkistanut jatkonsa jo kesällä.

Kimihän ei edes ole Citikan mies, vaan Red Bullin: RB maksaa Citroenille siitä, että Kimi saa siellä ajaa. Tämän järjestelyn tulisi jatkua myös ensi kaudella, sillä ei Citroen maksa Kimille junior-tallissa miljoonia siitä, että mies käy joka toinen erikoiskoe kantoja halailemassa. Kimiä lupaavampia junioreita lyötyy varmasti, vaikka jäämies onkin aika-ajoin hyvää vauhtiaan väläytellyt.


Kimi maailmanmestaruuteen Renaultilla 2012!


2012 on asia erikseen, mutta harvemmin tälläisissä asioissa kiirehditään sopimusten kanssa. Kimilläkin on Red Bullin kanssa armasti vuosi kerrallaan olevan sopimus, josta Red Bull varmasti haluaa katsoa ensimmäisen vuoden suurin piirtein, vaikka ihan periaatteessa. Kysymys on kuitenkin aika suurista rahoista. Siitä onko tällä hetkellä epäilystä siitä maksaako Red Bull Räikkösen ralliin, niin minusta ei. Räikkösen markkina-arvo kun on kuitenkin aika huima edelleen, jolla Red Bull enemmän näkyvyyttä rallissa kuin ikinä aikaisemmin. Ensi vuosi on tosin ratkaiseva. Jos Räikkönen ei pysy tiellä, voi olla että markkina-arvo laskee aika nopeasti, jolloin Red Bull tuskin maksaa kolmatta kautta. Vaikka tuskin Räikkönen haluaakaan sielä olla jos toinen vuosi menee kuin ensimmäinen. Tosin sittenkin on kysymyksenä että kuinka Räikkönen enää Formuloihin sopisi/pääsisi. Ehkä juurikin Renaultille, mutta kiinnostaako tämä Räikköstä? Kahden vuoden tauon jälkeen kun on aika hankalaa vaatia "mestarikohtelua", eli käytännössä voittavaa tiimiä ja rahaa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2010 « Vastaus #179 : 17.09.2010 07:57 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.mtv3.fi/urheilu/ralli/uutiset.shtml/arkistot/ralli/2010/09/1188487

It begins...

Syy, miksi renault-pestikin äkisti kiinnostaa?
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines