Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Vuoden parhaat pelit ja kovimmat pettymykset 2021 : 08.01.2022 00:41
Pelivuosi 2021 oli sanalla sanoen keskinkertainen. Useampikin peli oli osastoa "ihan jees", mutta yhtään viime vuosien mestariteosta (katson teitä Hades / Disco Elysium / Cyberpunk 2077) ei tullut vastaan ja kaikissa oli jotain "vikaa".

Resident Evil Village oli perusvarmaa suorittamista, mutta seiskan mainion tyylillisen irtioton (ja erinomaisen PSVR-moodin) jälkeen juurikin "ihan jees".

Super Mario 3D World on yksi suosikkimarioistani, mutta koska kyseessä on täysi uudelleenjulkaisu (ja bonuksena mukana tuleva Bowser's Fury on jälleen sitä ihan jees -osastoa), niin ei mitaleita tällekään.

Vuoden next genein next gen -pelin titteli mennee Ratchet & Clank: Rift Apartille - tämä peli jos mikä on suunniteltu uusi sukupolvi edellä; RTX + 60 FPS, ei käytännössä lainkaan lataustaukoja ja pelimekaniikka jossa koko ruudun tekstuurit vaihdetaan silmänräpäyksessä toiseksi. Erityisesti lataustauottomuutta ja sen huomioimista pelillisesti ei voi hehkuttaa liikaa. Harmi vaan, että lopulta kyse on pelistä, jonka pelasin läpi jo jotakuinkin 20 vuotta sitten.

Ajopelit eivät ole oikein koskaan iskeet, pois lukien Mario Kart -tyylinen kaahailu, ja sitä oli tänä vuonna tarjolla poikkeuksellisen paljon. Cruis'n Blast on vauhdikas överiksi vedetty muutaman illan makupala jossa eniten ärsyttää alustan rajoitukset ja sisällön vähyys. Forza Horizon 5 olisi kertakaikkisen upea peli jos se ei olisi "täsmälleen sama" peli viidettä kertaa putkeen (+ dude bro -meininki alkoi siepata tosissaan). Hot Wheels Unleashed on antaumuksella tehty lisenssipeli jossa riittää pelattavaa mutta jonka kenttien kuvasto alkaa aika pian toistaa itseään.

Metroid Dread ei ollut huono peli sekään, mutta lopulta iso pettymys. Emmit ja niiden one hit kill -mekaniikka ei iskenyt ja vaikka pelissä ei ollut mitään varsinaista vikaa niin se ei vain noussut sarjan huippujen joukkon. 3DS:llä Bravely Defaultit kolahtivat aikanaan kovaa ja odotin Bravely Default II:lta paljon, mutta lopulta kyse oli täsmälleen saman kaavan toistosta kolmannen kerran ja päädyinkin skippailemaan koko tarinan ja keskittymään jobien grindaukseen. Tämäkään peli ei ole huono mutta jälleen kova pettymys ja tässäkin Switchin rajoitteet (= latausajat) ärsyttivät enemmän kuin pitäisi.

Lopuksi disclaimerina potentiaalisesti parhaat pelit joita en vielä pelannut; Loop Herossa on kiinnostava idea, mutta jäin odottamaan Switch-versiota jota en sittemmin ehtinyt hankkimaan. Returnal vaikuttaa peliltä joka joko iskee täysillä tai jää kesken ensimmäisen "pomon" jälkeen. Deathloopin kohdalla täysin sama, eli näiden kanssa täytyy vielä palata asiaan.

Negailusta huolimatta viihdyin jokaisen pelaamani pelin parissa, mutta vaikea kuvitella, että pelivuodesta 2021 kovin suuria lauluja tullaan jälkipolville laulamaan. Oikeasti jälleen kerran koviten iski FFXIV ja Endwalker, mutta lopulta sekin on tuhansia tunteja pelatun yli kymmenen vuotta vanhan pelin lisäosa.
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xbox One : 05.01.2021 18:42
o/ yksi autisti ilmoittautuu, en tosin ole aiemmin valittanut asiasta foorumeilla :)

PS5:ssa on mitä ilmeisimmin yksilöeroja ja omasta PS5:sta tosiaan lähtee ininää kun joku graafisesti vaativampi peli on käynnissä. Ääni ei voimakkuudeltaan ole missään nimessä verrattavissa mihinkään ensimmäisen sukupolven PS4 Pron veroiseen suihkumoottoriin, mutta pari asiaa tekee siitä mainitsemisen arvoisen. Ensinnäkin korkeataajuuksisena ääni kiinnittää herkemmin huomion, ja ehkä vielä ärsyttävämpänä yksityiskohtana äänen voimakkuus muuttuu kameraa käänneltäessä, eli ilmeisesti sen mukaan mitä ruudulle rendataan. Yhdessä nämä tekevät sen, että ääneen kiinnittää helposti huomiota parin metrin päässä sohvaltakin.

Toisena ärsyttävyytenä PS5:sta kuuluu myös lepotilassa pientä "ruksutusta" jos asetuksissa on sallittu virran syöttäminen USB-porteille lepotilan aikana. Tämän jos kytkee pois niin laite on lepotilassa äänetön.

Verrokkina oma Xbox Series X taas on aidosti "äänetön" eikä sen hyvin, hyvin hiljaista ja tasaista matalataajuuksista hurinaa pysty erottamaan enää metrin päästä vaikka mitä tekisi.

Korostan nyt vielä, että mistään maailmanlopun mekkalasta à la Xbox 360 ei millään muotoa ole kyse eikä konetta tällaisen ilmeisesti huonomman arpaonnen takia kannata jättää hankkimatta. Voin kuitenkin ihan omakohtaisesti hieman kärjistetysti todeta, että XSX on täydessä rasituksessa efektiivisesti hiljaisempi kuin PS5 lepotilassa.
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xbox One : 05.09.2020 02:45
Ymmärrän hyvin, että perusrauta tehdään juuri niin halvalla kuin pystytään. Itselläkin esimerkiksi menossa kolmas PS4 kun ensin oli päivitys Pro-malliin josta sitten hajosi BR-asema; Switchin toisen Joy Conin tatti driftaa satunnaisesti ja vaikkapa kaikissa 3DS:ssäni on ollut viallisia pikseleitä heti uutena + parissa hölskyi saranatkin jne. jne.

Näiden Elite Controller -tyyppisten premium-lisälaitteiden laatuongelmia on kuitenkin paljon vaikeampi ymmärtää. Jos ohjain maksaa about sen mitä konsoli jota sillä käytetään niin on aika selvää että a) ostajakunta on verraten harvalukuista ja b) heidän luulisi olevan lähtökohtaisesti aika laatutietoisia asiakkaita.

Suosittelisin siis kyllä Scarfiakin pistämään sen ohjaimen takuuseen, kyllä noista todistettavasti toimiviakin yksilöitä on onnistuttu valmistamaan. Tuurista sitten kiinni montako iteraatiota se vaihtoruljanssi ottaa, mutta se lienee ainoa konkreettinen keino osoittaa valmistajalle, että nyt tuli säästettyä liikaa väärästä paikasta. Esimerkiksi Xbox 360 -konsoleiden surullisenkuuluisa RRoD-farssi selvästi kävi Microsoftille niin kalliiksi, että Onen kanssa otettiin sentään jotain opiksi.
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xbox One : 03.09.2020 19:34
Ilmeisesti ohjaimet ovat edelleen samaa sekundalaatua, joten saisin takuussa tilalle samanlaisen tikittävän aikapommin.

Heh, itselläni aivan täsmälleen samat ongelmat; ensimmäisessä Elite-kakkosessa reistaili RT ja toisessa jumitti A. Pari takuuvaihtoa ja kolmas yksilö on nyt toiminut ongelmitta kuluvan vuoden.

Näitä hintaan nähden täysin käsittämättömiä ja anteeksiantamattomia laatuongelmia lukuun ottamatta ohjain on kyllä koko lailla paras mitä on tullut vastaan.
5  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Vuoden peli 2019 -äänestys ja keskustelu (äänestystä jatkettu tammikuulle) : 08.01.2020 09:17
1. Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition [Switch]
Uudelleenjulkaisu mutta menköön - tämä suht massiivinen, ääriperinteinen japsirope tuli viimein tahkottua läpi juuri Switch-käännöksen ansiosta. Peli on kannettavassa muodossa kuin kotonaan, grafiikka toimii pienemmällä ruudulla mainiosti, latausajat ovat kohtuullisia ja kokonaisuutta on muutenkin viilattu Definitive Edition -lisänimen arvoisesti.

2. Sayonara Wild Hearts [PS4]
Suuret pelielämykset tuntuivat viime vuonna olevan vähissä, mutta tässä niistä yksi. Viimeiseen asti tyyli edellä tehty kokonaisuus jossa yhdistyy monen rakastamani klassikon mekaniikkoja (mm. Rez). Muutamalla muutoksella tämä olisi voinut iskeä vieläkin lujempaa, mutta kova näinkin.

3. Resident Evil 2 (2019) [Xbox One]
Pelinkehittäjät huomio: jos teet remaken, tee se näin.

---

Bubling under: Final Fantasy XIV: Shadowbringers [PS4]
Fantsua tuli jälleen pelattua tuntimäärällisesti eniten, ja Shadowbringers on kelpo lisäri vähän heikomman Stormbloodin jälkeen.

Paras vanha peli: Divinity: Original Sin II - Definitive Edition [PS4]
Aivan huikea roolipeli jo itsessään mutta todelliseksi timantiksi tämän takoo äärimmäisen monipuoliset co-op-mahdollisuudet joista moni peli saisi ottaa mallia. Paras peli jota pelasin viime vuonna.

Todennäköisesti paras peli jota en (vielä) pelannut: Disco Elysium [PC]
Luetun perusteella tämä tullee iskemään lujaa, mutta vielä ei ole löytynyt yhteistä aikaa. Vuoden 2020 paras vanha peli?
6  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xbox 360 : 15.04.2010 23:00
Näkeekös X360:n myyntipaketista mistään mikä rautaversio siinä on?

Myyntipakkaukseen on ystävällisesti jätetty pieni luukku josta voi kurkistaa boksin takapuolen virtamerkinnät. 12,1 A = Jasper ja viimeisenkin numeron näkeminen riittää, koska 14,2 = Falcon ja 16,5 Zephyr.

Vai tarvitseeko tälläistä edes miettiä?

Boksin toimintavarmuus on parantunut versio versiolta, ja vaikka RROD-takuu on tosiaan kolmeksi vuodeksi, niin kyllä se muutaman viikon odottelu syö sen verran miestä jossain vaiheessa että version selvittäminen tuntuu aika pieneltä vaivalta kun sillä voi minimoida ongelmien todennäköisyyden. Toisaalta on täysin arpapeliä millaisen yksilön sattuu saamaan, omien kokemusten mukaan yksilöerot ovat paljon suurempia kuin PS3:lla.

Eli onko kaikissa Elite paketeissa jo tuo Jasper emolevy?

Lyhyesti sanottuna ei.
7  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras PS1-peli : 11.12.2009 19:53
Castlevania: Symphony of the Night

Perustelut voi lukea vaikka Shintan viestistä.
8  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Millä ohjaimella pelaat taistelupelejä? : 10.05.2009 23:34
SFIV:a pelaisin HRAPS:lla, mutta PS3:n viimeisin 2.70-päivitys rikkoi adapterin (TAC)...

[  ] ei vituta
[X] vituttaa

Epätodennäköistä korjausta odotellessa olen sinnitellyt X-Arcadella.
9  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Vuoden pelit 2008 -äänestys : 18.01.2009 13:13
Ohops, unohtui vastata tähän ajoissa, kyhätäänpä nopeasti jotain kasaan...

Parhaat, top 5:

1. Fallout 3 (X360)
Bethesda lunasti.

2. Ninja Gaiden II (X360)
Toiminta sulavaa, väkivalta graafista. Ei aivan Sigma jos ei sekundaakaan.

3. Dead Space (PS3)
Vuoden "yllätys", joka pienellä säätämisellä (esimerkiksi juoni olisi ollut kiva lisä) olisi voinut olla korkeammallakin, nyt mennään luokassa "erittäin jees".

4. Mega Man 9 (Wii)
Täsmäherkkua nostalgianälkään, ysi oli just sitä mitä odotinkin. Muutama kenttä turhan ikävä pelattava ja musiikit eivät jääneet päähän soimaan, mutta vaikkei aika mennyt koskaan kai palaa niin näin päästään hyvin lähelle.

5. Geometry Wars: Galaxies (Wii)
Galaxies vaan jostain syystä kolahti varsin kovaa alkuvuodesta.

---

Kunniamaininnat, top 2+3:

- Braid (X360)
- World of Goo (Wii)
Puzzle-pelejä, joissa on Uusi Idea, joka vieläpä toimii. Esillepano esimerkillistä.

- Rock Band 2 (PS3)
Näin niitä (bile)pelejä tehdään! Periaatteessa kuitenkin sitä samaa soitantaa kuin ennenkin + äänestyksen sääntöjen mukaisesti ei julkaistu Suomessa 2008 (PS3).

- The Witcher: Enhanced Edition (PC)
Uudelleenjulkaisu, joten tippui top-vitosesta vaikka alkuperäinen menikin ohi viime vuonna. Aikuisten roolipeli toi mukavaa vaihtelua iänikuisiin japsiropeihin, peli jossa ruma sana sanotaan niinkuin se on. Taistelu kaipaa vielä hiomista ennen konsolijulkaisua.

- Final Fantasy Tactics A2: Grimoire of the Rift (DS)
Vuoden taskutaktikointi.

---

Pettymykset, btm 3:

- LittleBigPlanet (PS3)
Tehdäänpä ensin muutama asia selväksi: tasohyppelyt - erityisesti kahdessa ulottuvuudessa rullaavat sellaiset - ovat suosikkigenreäni, söpöilystä en saa näppylöitä ja Dualshock pysyy käsissä. Näiden tosiseikkojen valossa LBP kuulosti hemmetin hienolta tapaukselta, mutta mitä ihmettä, peli ei iske niin yhtään. Kertokaa mikä tässä viehättää, minä en ymmärrä? Hapuileva ohjattavuus? Mielenkiinnoton kenttäsuunnittelu? Se, että voin ostaa säkkipojalle storesta saappaat? Kaikki eivät pidä kaikesta mutta haluaisin ymmärtää miksi tämän Metacritic-keskiarvo on 95.

- Wiin tilaongelmat
Wiin tuleva pelitarjonta näyttää kuivahkolta joten hienoa, että Virtual Consolessa ja vähän WiiWaressakin riittää herkkuja ladattavaksi... Ai niin, minne?

- Guitar Hero World Tour -rautaongelmat
Kirara hajosi parin tunnin jälkeen, kaverilla sama juttu paitsi että lisäksi mikit ja rummut olivat scheissena heti paketista. Toinen vaihtokitara rikki, kolmatta ei uskalla enää kokeilla. Hyvää työtä, Activision!
10  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: PlayStation 3 : 17.09.2008 04:20
Kiintolevyä valitessa kannattaa lisäksi huomioida, että PS3:n sisään mahtuvan levyn maksimipaksuus on 9,5 mm.

Pyörimisnopeuden merkityksen voisi tiivistää niin, että 7200 RPM -levyt ovat marginaalisesti nopeampia, mutta vastavuoroisesti lämpenevät ja maksavat enemmän.

Western Digitalin Scorpiot on havaittu kelpo kiekoiksi, esimerkiksi tämä: http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=27297 on hinta-kokosuhteeltaan varsin kohtuullinen ja hiljainen levy.
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 30.01.2008 21:12
Geometry Wars Galaxies Wiille.

Ihan helvetin hieno peli.

Seconded, vaikkakin vasta muutama galaksi (ja tunti) takana.

Alkuperäisen idean ympärille on todella onnistuneesti kasattu yhtä ja toista pikkuvänkää, erityisesti eri planeettatyypit roksoroivat. Classic-ohjain on imo ihan ok vaikka X360-padin herkkyyteen ei päästäkään. Wiimote-ohjausta en ole kokeillut.

Vähän miinuksiakin. Nettipuoli on Wiillä edelleen jokseenkin hakusessa: niin kauan kun pistetaulukoiden selailunkin pitää olla näin kömpelöä puuhaa ei sujuvasta nettipelaamisesta varmaan kannata haaveksia. Pientä nillitystä myös seivailusta sisällön suhteen; PGR4:n mukana tuleva Waves ei ilmeisesti kuitenkaan ole mukana ja jostain syystä se kaikkein ensimmäinen GW on myös jätetty pois. Mitäpä niillä sen kummempia, mutta kyllä tämmöiseen pakettiin olisi suonut kaiken sisällön ihan vain täydellisyyden vuoksi.

Peli lähtee vaikkapa Play.com:sta alle kolmella kympillä, eli varsin sopuisaan hintaan sisältöön nähden. Vahva suositus genren ystäville.

 -edn
12  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat : 29.12.2007 13:24
Onkos mitään järkitapaa ruikata ääni vahvariin ilman että käyttää sitä telkussa hakemassa häiriötä, ilman että tarvihee tuosta RGB:stä luopua.

Kaapelin vaihtamisen lisäksi vaihtoehtona voisi olla kunnollisen SCART-jakajan hankinta. Esimerkiksi Partcon myymä legendaarinen SCART 54 ajaa asian; purkkihan näyttää Itä-Saksalaiselta kideradiolta, mutta kuvanlaatu on erinomainen ja kaikkien kolmen (RGB-yhteensopivan) sisääntulon äänet saa yksistä RCA-liittimistä ulos. Hintaluokka < 30 euroa.

 -edn
13  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Vuoden pelit 2007 -äänestys : 29.12.2007 04:05
Vuoden parhaat pelit, top 5:

5. Resident Evil 4: Wii Edition (Wii)
Uudelleenjulkaisujen sisällyttäminen tällaisiin listauksiin on vähän halpamaista, koska samalla logiikalla GBA:n FF VI pistäisi tämänkin kattauksen jokseenkin uusiksi. Koska kyseessä on kuitenkin yhden kaikkien aikojen parhaimman pelin paras versio, teen poikkeuksen.

4. Sam & Max: Season 1 (PC)
Tätä se Suomen euroviisuvoitto tiesi; oikeasti hauska videopeli.

3. The Orange Box (PC)
Listasijoitukseen riitti Episode 2 ja erityisesti Portal, mutta HL2-untuvikoille hinta-laatusuhde on jokseenkin ylittämätön eikä näytönohjaimenkaan tarvitse olla hintaluokkaa "myin munuaiseni". This was a triumph / I’m making a note here / HUGE SUCCESS

2. Mass Effect (Xbox 360)
Pikkuviat eivät vieneet terää Tarinalta, joka oikeasti jaksoi kiinnostaa. Epic.

1. Super Mario Galaxy (Wii)
Paras 3D-Mario.

---

Vuoden seuraavaksi parhaat pelit jokseenkin sekalaisessa järjestyksessä, top 3:

- Guitar Hero II/III (X360)
Ensimmäinen Guitar Hero oli viime vuosien parhaimpia pelejä, eikä näissä uudemmissakaan inkarnaatioissa ole juuri muuta vikaa kuin se, että ne ovat sama peli uusilla kappaleilla. Rock Bandia odotellessa.

- Metroid Prime 3: Corruption (Wii)
Metroid-tunnelma mainiolla ohjauksella, mutta pelinä se sama Prime jonka koin jo kahdesti.

- Puzzle Quest: Challenge of the Warlords (NDS)
Vuoden sleeper-hitti iski puzzle-hermoon vaikka Bejeweled-kloonit eivät ihan suosikkigenre olekaan. Jonninjoutavan "juonen" tilalle olisi kyllä voitu kehittää jotain edes etäisesti kiinnostavaa.

---

Vuoden parhaat pelit joita en pelannut, top 3:

- Ōkami (PS2)
Ookamin odotukset ovat todella korkealla, ja peli onkin pysynyt muoveissa lähinnä Wii-version julkistuksen vuoksi.

- Final Fantasy XII (PS2)
Henkilökohtaisilla top-listoilla keikkuu useampikin FF, mutta tälle uusimmalle tulokkaalle ei ole vielä löytynyt sitä vaadittavaa +50h-peliaikaa.

- Final Fantasy Tactics: The War of the Lions (PSP)
Onnistuin missaamaan myös PS-originaalin, mutta käsikonsoleita tulee hakattua lähinnä matkoilla joilla PSP jäi tänä(kin) vuonna pahasti paitsioon.

---

Vuoden pettymykset, top 3 + 1:

- Sonyn PS3-sekoilut (PS3)
Sony, mitä vittua?

- BioShock (X360)
Huono peli? Ei missään tapauksessa. Valtava henkilökohtainen pettymys arvostelumenestykseen verrattuna? Ehdottomasti!

- The Legend Of Zelda: Phantom Hourglass (NDS)
Erään suosikki-Zeldani jatko-osa mainiolla DS-ohjauksella kuulosti etukäteen voittajakaavalta. Lopputulos on jotenkin valju ja sen erään temppelin pakkopeluuttaminen yhä uudelleen ja uudelleen ja uudelleen ja uudelleen ja uudelleen ja uudelleen on varmasti yksi Zelda-historian typerimmistä ideoista. Kesken.

- The Legend of the Mystical Ninja (VC/SNES)
Ansaitsee kunniamaininnan ainoana Virtual Console -hankintana jota olen katunut. Täytynee vielä antaa mahdollisuus.

 -edn
14  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat : 27.12.2007 15:20
Jatketaan kysymyksellä tämmöisestä adapterista jolla saa PS2-ohjaimen tietokoneeseen kiinni, eli ovatko toimivia ja hintansa väärtejä vai pitäisikö pulittaa jonkinmoisesta PC-pädistä aikuisten oikeasti.

SmartJoy PLUS -adaptereilla on toiminut kaikki tanssimatoista moottorisahaan eikä edes ajureita tarvita.

Joel-sanin viestissään sivuama Xbox 360 Wireless Gaming Receiver on "pakkohankinta" varsinkin jos taloudesta löytyy itse konsoli. Vastaanotin on huokeahko ja tukee useampaa ohjainta.

Natiiveista PC-padeista paras vastaan tullut on Logitechin Cordless Rumblepad 2, joka on ihan asiallinen DualShock-kopio yllättävän hyvällä D-padilla. (Ei pidä sekoittaa aiempaan Rumblepad (1) -malliin joka on kaikin puolin käyttökelvoton.)

 -edn
15  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Score Attack! Part II : 09.10.2007 01:15
Jos edn'llä kelpaa tuo palkinto, eli Half-Life 2 Steamista ladattuna

Palkintohan on mitä mainioin, mutta HL2 löytyy jo Steam-tililtäni, joten annettakoon se jollekin peliä oikeasti tarvitsevalle. Episode Two kyllä kelpaisi... :)

Nyt on helppo alkaa ymmärtää taas miksi tosipelaajat vihaavat emulaattoreita. Eihän tästä tule mitään kun yrittää näppäimistöllä pelata.

Ei emulaattoreiden tarvitse ankeaa pelattavuutta merkitä; itse käytän MAME:n kanssa Hori RAP ja X-Arcade -tikkuja sekä Xbox 360:n langatonta padia - pelistä ja tilanteesta riippuen.

Tietynlaisena puristina ja keräilijänä arvostan toki alkuperäistä, konkreettista pelikonsolia ja -mediaa, mutta emulointi näyttäisi olevan päivän sana kaikilla tämän sukupolven konsoleilla (VC/LA/PSStore), joka sekin on hemmetin hienoa.

 -edn
16  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Score Attack! Part II : 07.10.2007 02:35Tämä saa riittää minun osaltani, pelikellossa lähes työpäivän verran ja kolmoskentän loppupomo tulee varmasti uniinkin.

Aluksena käytin Aruystailmia; Sarkonin postaaman Shmups-linkin perusteella Windina vaikuttaisi suositulta, mutta itse en keksinyt miten sillä chainataan tehokkaasti.

Kolmoskenttää pidemmälle en jaksanut opetella, mutta yhden (noin kiljardi krediittiä vaatineen) läpipeluun perusteella peli todella alkaa kentästä kuusi.

 -edn
17  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Score Attack! Part II : 06.10.2007 02:27Kolmannessa kentässä siis.

 -edn
18  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Score Attack! Part II : 02.10.2007 22:26
Blazing Star vaatii MAME:n viimeisimmän stable-version (0.119) kanssa seuraavat tiedostot:

000-lo.lo
239-c1.bin
239-c2.bin
239-c3.bin
239-c4.bin
239-c5.bin
239-c6.bin
239-c7.bin
239-c8.bin
239-m1.bin
239-p1.bin
239-p2.bin
239-s1.bin
239-v1.bin
239-v2.bin
sfix.sfx
sm1.sm1
sp-s2.sp1

sleepyn postaamasta paketista puuttuvat nuo Neo Geo:n BIOS-tiedostot, kannattaa siis lisäksi metsästää "neogeo.zip".

Kaikissa Neo-Geo-peleissä on kahdeksan vaikeustasoa, mikäköhän näistä on käytössä? No, jos sitä ei voi muuttaa, niin kaipa sitten käytän nelosta, se on yleensä Normal.

Vaikeustaso on tosiaan oletuksena 4.

Tjaa niin avataan samalla pelikin; pisteitä tuli ensimmäisellä yrityksellä 437 900.

 -edn
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines