Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 19
1  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 14.06.2013 19:46
Tämä ehkä sopivin paikka laittaa: pitkän sairaalareissun jäljiltä kotiutuminen tänään. Muutenkin viime viikot menneet eri terveysjutuissa ja valoitetaan vähän:

- Viime viikon maanantaina 3.6. olin sydänoperaatiossa, jossa katetriablaatiolla hoidettiin synnynnäinen rytmihäiriö. Toimenpide ei ehkä mukavin ollut, mutta vaiva saatiin onneksi korjattua.
- Sunnuntaina 9.6. ensimmäistä kertaa liikuntaa ja heti hengästyin ja syke nousi ja pelottavasti ajattelin, että eikö rytmihäiriö korjaantunutkaan?
- Maanantaina 10.6. syke edelleen oli korkea, joten sairaalaan. Lääkärit ihmettelivät oireita ja jouduin jäämään yön yli tarkkailuun ja erilaisiin testeihin. Sitten tiistaina tuli aika shokeerava isku vasten kasvoja ja todettiin, että olin saanut ablaation jäljiltä keuhkoveritulpan molempiin keuhkoihin.
- Tänään siis kotiutus sairaalasta ja Marevan-lääkitys päällä puoli vuotta.

Vähän pelotti, että ikäiselleni tuli keuhkoveritulppa, joka on äärimmäisen harvinainen ja vielä ihan turvallisen toimenpiteen jäljiltä. Onneksi lähdin lääkäriin, muuten olisi saattanut elämä päättyä liian aikaisin. Mutta toivottavasti se lähtee tästä selättymään ja palaudun taas ennalleni!  :)
2  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 17.05.2013 16:35
Tältä päivältä Veikkausliigaan pari harkinnan arvoista kohdetta:

HJK - TPS
Kerroin Veikkauksella 5,05. TPS:n voitto ei nyt mahdottomuus ole, ja ihan harkinnan arvoinen kohde

FC Honka - JJK +1
JJK sarjan jumbo ja vielä voitoitta. Honka kylläkin toiseksi viimeinen, mutta JJK on tällä hetkellä ehdottomasti sarjan huonoin joukkue. Viimeksi RoPS kyykytti 4-0 ja tänää Honka pystyy kahden maalin voittoon. Kerroin vielä makoisa 3,50

IFK Mariehamn - FF Jaro +1
Mariehamn on kova mitalikandidaatti tänä vuonna. Toki viime pelissä lipsahti peli pahasti ja MyPa jyräsi 0-4 saarelaiset. Tässäkin kerroin (3,20) houkuttelee pelaamaan.

Tuossa nyt joitakin tärppejä, tosin nuo tuskin osuu, koska minä nämä tänne vinkkasin. Mutta yrittänyttä ei laiteta!
3  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 11.05.2013 12:14
Viime yöltä kaikki NHL-kohteet oikein. Kaksi ristiä haistoin ja Toronton voiton ja Los Angles - St. Louis (+1) X. Mutta lappuhan meni tosiaan jo eilen illalla väärin ku Suomi voitti Venäjän. Ois voinu pelata kvartetilla näemmä.

Ei ole ennen Suomen voitto itänaapurista harmittanut, nyt tuli sekin koettua.
4  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Jääkiekon MM-kisat 2013, 3.5. - 19.5.2013 (Ruotsi & Suomi) : 09.05.2013 21:25
Tsekki - Tanska X
Venäjä - Ranska 2

Kerroin päälle 300. Olisi ollut ihan kiva tupla selvännäkijöille.
Tohon päälle vielä mahdollinen Latvian voitto Slovakiasta. Toki kerroin ois jo mennyt yli sallitun rajan, mutta onpahan eriskummallinen päivä!
5  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon MM-kisat 2013, 3.5. - 19.5.2013 (Ruotsi & Suomi) : 04.05.2013 13:39
Onpas muuten helkkarin viihdyttävä peli tuo USA - Itävalta. USA:lla kyllä kova nippu ja todella hienoa kiekkoa pelaavat. Toki Itävalta ei ole mikään paras mittari ja puolustamisessa erityisesti parannettavaa. Mutta pakkien tulivoima on häkellyttävän hienoa, ehkä jopa kisojen parasta.

Tänään kyllä mielenkiintoisia pelejä oikein urakalla. Kanadan tähtinippu on kiva nähdä. Tsekki - Ruotsi ja Suomen peli tottakai myös illalla seurantaan.
6  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 04.05.2013 13:03
Tänään laittelin viiden pelin lappua, kovia kertoimia päätin napsia futiksesta ja änäristä.

Norwich - Aston Villa 2,95
Washington - NY Rangers X 3,65
Deportivo - At. Madrid 2,00
Detroit - Anaheim 2,65
Los Angeles - St. Louis X 3,45

Aston Villa ollut ihan hyvässä vireessä viime aikoina, Atletico on vain sen verran kovempi, että Deportivo pitäisi kaatua. Washingtonin ja Rangersin välinen sarja tiukka, joten tänään voisi jatkoaika tulla, sama perustelu Los Angelesin ja St. Louisin välillä. Anaheim puolestaan saa suht hyvän kertoimen, vaikka Detroit onnistui voiton kairaamaan vieraskentältä. Tämä peli lienee myös tiukka vääntö.

Yhteiskerroin 196,88. Siitä vain peesaamaan!
7  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 03.05.2013 22:59
Ruotsiinhan tuo lappu on jo kusemassa. Sveitsin oletin vahvaksi ja kiusaavan Ruotsalaisia, mutta näköjään olikin sitten liian kova. Katellaan nyt tää vika erä vielä josko peli dramaattisesti kääntyis.
8  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 03.05.2013 18:06
Tälle päivälle/yölle vedin tään näköstä järjestelmää vetämään Veikkaukselta:

Tshekki - Valko-Venäjä +1

Ruotsi - Sveitsi +1

Pittsburgh - NY Islanders +1

Chicago - Minnesota +1

Houston - Oklahoma

Boston - New York

Kahta ekaa ei tarvinne perustella, suurempiakin tasoituksia meinasin laittaa, mutta maltoin. NHL:stä sen verran, että Pittsburghiin uskon tänäänkin, edellinen päättyi 5-0. Chicago voitti vasta jatkoajalla ekan pelin, mutta nyt Minnesota ilman Bäckströmiä tuskin pysyy Chicagon perässä, joka tuntui pelaavan hiukan takki auki ekassa ottelussa. NBA oli ehkä hankalin laittaa. New York ja Oklahoma painoivat sarjassa 3-0 johtoon, mutta Houston ja Boston voittivat molemmat 2 seuraavaa. Ehkäpä nyt ennakkosuosikit kaatavat altavastaajat ja painavat jatkoon.

E: Hyvä, että pysyin yhden maalin tasoituksessa Tsekin pelissä. Niukka 2-0 voitto plakkariin.
9  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 24.04.2013 23:37
Katselin muuten MM-kisojen voittajavetoja ja ajattelin kertoimen vuoksi lyödä pari euroa USA:lle. Kerroin nimittäin messevä 18, joka on mielestäni selvä ylikerroin. Veikkaukselta siis tämä.

Muita kertoimia:
- Venäjä 3,40
- Ruotsi 4,10
- Kanada 4,40
- Suomi 7,00
- Tshekki 8,50

Nuistahan se voittaja joku on, ja miksei jopa Yhdysvallatkin?

Asiasta toiseen: onko Veikkauksella tapana laittaa pitkävetoon kohteeksi kokonaista pudotuspelisarjaa? Niinkuin SM-liigasta on tarjolla. NHL:ssä en viitsi yksittäisistä otteluista pudotuspeleissä, sillä tiukkoja ne varmasti ovat, mutta sarjan voittajasta voisi lyödä.
10  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 16.04.2013 17:43
Tälle päivälle pelasin korista ja änäriä

LrNMKY +15 - Kataja

Runkosarjassa huikeaa menoa esittänyt Kataja otti rutiininomaisen 24 pinnan voiton ensimmäisessä kohtaamisessa. Lappeenranta jää tänään jyrän alle, vaikka kotona pelaakin

Vilpas +9 - Bisons

Pitkälti sama perustelu, runkosarjan voittaja Bisons ehdoton ennakkosuosikki eikä 10 pisteen voitto ole temppu eikä mikään tältä jengiltä

Maccabi Tel Aviv - Real Madrid

Realin kerroin on yllättävän kova 1,95 vaikka voittanut kaksi ensimmäistä ottelua selvin marginaalein. Uskoisin tämän olevan varmin kohde ja hyvä tärppi muille  ;)

Panathinaikos - Barcelona

Ensimmäiset ottelut 72-70 Barcalle ja 65-66 Panathinaikosille. Kuitenkin luottoa löytyy katalooneihin ja kerroin 2 houkutteli myös pelaamaan. Rohkea veto voisi olla risti nostamaan kerrointa.

NY Islanders - Florida +1

Islanders on hurmoksessa, kun playoff-paikka omissa käsissä. Florida ollut todella huono maalinteossa, joten uskon että Islanders hoitaa tämän vähintään 2 maalin turvin

Philadelphia - NY Rangers

Joo Philly voitti 7-3 Montrealin, mutta Rangersin kolmen päivän huili ja keskinäiset kamppailut pistävät minut Rangersin puolelle. Lisäksi kuntopuntarissa liigan parhaimpia.


Yhteiskerroin 68. Siitä vain pelaamaan
11  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 11.04.2013 15:46
Boston - NY Islanders
Buffalo - Montreal
Washington - Carolina
Tampa Bay - Pittsburgh
Winnipeg - Florida
Los Angeles - Colorado

Perustellaan vaikka siten, että jokaisella joukkueella, jolle voiton pelasin on jotain panosta. Boston ja Montreal kisaavat keskenään Konferenssin kakkossijasta ja divisioonansa voitosta, Winnipeg ja Washington kolmospaikasta ja divisioonansa voitosta, mutta myös jopa pudotuspelipaikasta. Pittsburgh tavoittelee konferenssin voiton sinetöintiä ja koko runkosarjan voittoa ja Los Angelesilla pelissä kotietu pudotuspeleihin.

Oikeastaan NY Islanders on vastustajista ainoa, joka vielä taistelee runkosarjan hyvistä sijoituksista. Colorado, Carolina ja Florida kisaavat ainoastaan enää draftin ykkösvarauksesta. Buffalo ja Tampa Bay myös käytännössä ulkona pudotuspeleistä.

Näillä mennään tänää. Kokonaiskerroin 47,25 ja panos 5 euroa
12  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 06.04.2013 19:00
Aston Villa sen voiton kaivoi lopun kahdella maalillaan, mutta Norwich - Swansea harmillisesti tasuriin. Tappara tällä hetkellä vakuuttavasti katkaisemassa sarjaa. Saas nähdä nouseeko vielä tuo Ässät tuosta.
13  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 06.04.2013 11:53
Päivän "pitkävetovihjeet"

Ässät - Jyp

Lukko - Tappara

Kovat ovat kovia tänäänkin, eiliset pelit olivat sellaista näytöstä, että uskon hurmion painavan molemmat sarjat katki.

Stoke - Aston Villa

Norwich - Swansea

Aston Villa ei ole Stokea huonompi, mitä kerroin 3,85 antaisi ymmärtää. Voittoja molemmilla itse asiassa saman verran, mutta Stoke ottanut tasapelejä enemmän. Aston Villa tarvitsee voittoja säilyttääkseen paikkansa valioliigassa ja se ohjaa vieraat voittoon. Myös X voisi olla kova sana tänään. Swansea puolestaan vakiinnuttanut paikkansa tiiviisti keskikastiin, kun Norwich siellä alemmassa keskikastissa. Swansea osoitti kykynsä mm. voittamalla Liigacupin tänä vuonna ja uskon joukkueen ottavan vierasvoiton

Winnipeg - Philadelphia

Philadelphia tosissaan herännyt taisteluun playoff-paikasta ja Winnipeg puolestaan ollut laskusuunnassa jo hetken aikaa. Philadelphian nälkä ja materiaali ratkaisevat pelin selvähköön Flyers-voittoon


Yhteiskerroin 103,37. Saa ottaa talteen  ;)
14  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 25.03.2013 16:01
Hifk - Tappara

4. voitto on aina hankalin ottaa. Tapparalla mielessä seuraava sarja ja HIFK pääsee näpäyttämään

Lukko - Jokerit

Jokerit tajuaa, että eipäs tämä helppo sarja olekkaan. Heräävät pelaamaan

HPK - JYP

Jyp ottanut opiksi viime vierasottelusta ja nyt ovat alusta asti hereillä. Painelevat voittoon

Kalpa - Ässät X

Sama homma kuin HIFK - Tappara. Neljäs voitto hankalin, mutta maalivahtipeli vie niukkamaalisen kamppailun jatkoajalle. En ota kantaa kumpi sieltä punnertaa voiton.


Näillä mennään. Luultavasti taas päin mäntyä, mutta saapa jännitettävää kun pelejä katselee!
15  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 24.03.2013 13:57
Läppärivistä osui näköjään vain 2/8  ;D Vaatii taitoa veikata jo näin paljon metsään.

Ensi yölle seuraavia pelejä voisi pelata:

NY Islanders - Florida

Floridalla kova 3,10 kerroin. Toki eilenkin oli peli, mutta ei Islanders näin paljon edellä ole. Florida kaatoi myös aiemmin viikolla Rangersin, joten miksipä ei toista nykin jengiä kaataisi

Pittsburgh - Philadelphia

Pittsburgh voittanut huimat 11 ottelua putkeen, minkä ansiosta Flyersille tarjotaan 3,30 kerrointa. Philly on aina paha vastus Pittsburghille ja näissä paikalliskamppailuissa voi käydä miten vain.

NY Rangers - Washington

Washingtonin kerroin 2,85. Alla pari selvää voittoa Winnipegistä ja joukkue muutenkin päässyt hyvään vireeseen. Voitolla nousisi Rangersin kantaan kiinni ja lähemmäs pudotuspelejä

Winnipeg - Tampa Bay

Kaksi alisuorittanutta joukkuetta, mutta uskoisin Tampan voittavan. Valmentajanvaihdos antaa lisävirtaa Tampalle. Kerroin 2,60

Anaheim - Detroit

Detroit hallitsi jo edellisessä kohtaamisessa ja uskon saman jatkuvan tänään.



Todennäköisesti kaikki menee sitten päin persettä.  :)
16  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 23.03.2013 17:12
Kävinpäs pelaamassa vähän ensi yön NHL- ja NBA-pelejä. 8 kohdetta ja 2 euron panos. Eli aikamoista läppäriviä.

Los Angeles - Vanocuver
Montreal - Buffalo +1
Toronto - Boston
New Jersey - Florida +1
Nashville - Columbus
Edmonton - St. Louis
Charlotte - Detroit
Chicago - Indiana

Kokonaiskertoimeksi näyttää 591,43.
17  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 08.03.2013 12:58
Itse Pittsburgh-Philadelphian ekalla erätauolla kattelin vähän kertoimia ja Pittsburghille tarjottiin niinkin kovaa kerrointa kuin 18. 4-1 siis Flyers johti. Noh, nakkasimpa huvikseni kympin ja sieltähän pingviinit nousivat 5-4 voittoon.

Jokseenkin iloiseksi siitä tuli.
18  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? : 22.09.2012 19:45
Mietin vähän aikaa laittaisinko tämän "mitä tapahtui tänää"-ketjuun vai tähän, mutta lopulta päädyin tähän.

Koripalloharrastukseni on ollut pitkästä aikaa hyvässä nosteessa, mutta tänään sitten tuli uusi sivu käännettyä, kun allekirjoitin urani ensimmäisen sopimuksen kasvattajaseurani edustusjoukkueeseen. Olen tällä kaudella 17-vuotiaana joukkueen nuorin ja peliaika varmasti tulee olemaan niukkaa, mutta joka tapauksessa sopimus on aina sopimus. Reilu kuukausi sitten kysyttiin mukaan ja olen kuukauden päivät harjoitellut joukkueen mukana, mutta tänään siitä tuli virallista!

Mielenkiinnolla odotellaan, mitä kausi tuo tullessaan
19  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 12.09.2012 14:13
EU store päivittyy yleensä keskiviikkoisin joskus 18 aikaan, joten veikkaisin demon olevan ladattavissa vielä tämän illan aikana
20  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 05.09.2012 15:07
Katsoiko kukaan Alcatrazin avausjaksoa sunnuntaina? Avausjaksosta jäi itselle hieman kaksijakoiset fiilikset. Juoni oli omituinen ja tapahtumat hyppelehtivät sinne tänne. Toisaalta sen verran paljon jäi hämärän peittoon, että mielenkiinnolla voisi seurata pari seuraavaa jaksoa ja sitten päättää eteenpäin.

Tietääkseni sarjassa oli siis Lostin tekijöitä, joten ihmekkö tuo, että tapahtumat hyppelehti tapahtumasta toiseen ja juoni oli jotenkin turhan yliluonnollinen  ;D
21  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Pelaajalaudan viralliset kesäbiisit 2012 : 11.07.2012 12:35
Itellä ollu kuuntelussa viime aikoina tälläne peruslatinorallatus  ;D :

22  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 : 30.06.2012 12:37
Olipas hieno ottelu. Maailman paras pelaaja ratkaisi Italialle.
Nyt vaan Espanjan kaatoon.

Huutonaurua.

Siellä huutaa taas joku Messi fanipoika? Vaiko Ronaldo?
Ei kai sitä tarvitse olla Messin tai Ronaldon fani tajutakseen kuinka loistavia pelaajia ovat. Selkeästi muita pelaajia edellä.
Balotelli ei ole vielä edes maailman kärkeä. Tai taidollisesti sinne kuuluisi ja potentiaalinsa puolesta, mutta miehen käyttäytyminen kentällä ja sen ulkopuolella ovat sen verran retuperällä ettei mielestäni voida puhua yhtenä maailman parhaasta pelaajasta.

Ei mulla muuta  :)
23  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? : 12.05.2012 00:06
Teetkö Starting Strengthiä vai mitä?

Ööh, valmentaja mulle sen ohjelman kehitti. Hän on fysiikkavalmentaja, joten hommat hänellä lienee hoidossa

Ohjelma menee suunnilleen näin

Prässi/Kyykky 3x10
Kulmasoutu 3x10
Penkki/vinopenkki 3x10
Hauiskääntö kp/scott-hauiskääntö 3x10
Ojentajat 3x10
Istumaannousu 5x25/Vatsarutistuslaite 3x15
Selkä 3x10
Pohkeet 3x25
Ylätalja 3x10
Alatalja 3x10

Tässäpä on tärkeimmät. MaVe olisi suunnitelmissa ottaa käyttöön parin viikon sisällä. Ohjelmaa en siis tee tuossa järjestyksessä, laitoin vain liikkeet. Ainakin omasta mielestä tuo on vaikuttanut ihan hyvältä ainakin aloitukseksi
24  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? : 11.05.2012 18:03
Nyt on käyty salilla sen 2 viikon ajan. Salikärpänen puraisi heti! 3 viikkoon tulee käytyä ja on se kyllä mahtavaa hommaa. Nyt on tullut mietittyä, että miksi ihmeessä en ole tehnyt tätä aiemmin?  :)
Ehkä syynä ollut se, että joskus harvoin on tullut käytyä räpeltämässä sitä sun tätä. Nyt on sentään järkevä ohjelma jota noudattaa.

Ruuansyönti noussut myös aika räjähdysmäisesti ja painoa tullut tämän kahden viikon aikana vajaa 3 kiloa lisää. Tiedä sitten onko pelkkää läskiä  ;D
25  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 19.04.2012 15:41
Penguins tosiaan sai nyt oman maalivahtipelinsä kuntoon. Ei nyt millekkään tähtitasolle, mutta riittävälle tämän sarjan voittoon. (Kop kop)

Bryzgalovin itseluottamus aika nollilla kun taas Fleurylla lähti nousuun piettäen 2 erää puhtaana. Jos nyt tästä lähtisi Pensillä peli kulkemaan. Jännittäväksi tosiaan menee, mikään ei ole vielä varmaa
26  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 14.03.2012 16:05
Viime viikolla katsoin elokuvan nimeltä Kaappaus metrossa - Pelham 123

Elokuvaa siis tähdittävät Denzel Washington ja John Travolta. Lyhyesti ja ytimekkäästi juoni selostettuna:
John Travolta on rikollinen, joka yhdessä 3 muun rikollisen kanssa kaappaa asein varustettuna metrovaunun ja sen matkustajat. Lunnaaksi hän vaatii 10 miljoonaa dollaria tunnin sisään, tai he alkavat teloittaa panttivankeja. Denzel esittää tavallista metrolinjojen valvojaa, joka yrittää pelastaa panttivangit.

Mielestäni elokuva oli hyvä, vaikka juoni on lopulta helposti arvattavissa: tavallinen tallukka pelastaa hädässä olevat ja blaablaa. Kuitenkin näyttelijöiden suoritukset ovat loistavat mielestäni. Lisäksi elokuva on kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen ja ehdottomasti katsomisen arvoinen.

Ohessa vielä elokuvan traileri

27  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? : 13.03.2012 15:41
Tässä on nyt pari viikkoa tullut mietittyä syntyjä syviä liittyen koripalloharrastukseeni.

Viime viikkoina on tuntunut, ettei enää saa siitä samanlaista iloa irti mitä ennen. Harjoituksiin meneminen tuntuu nykyään pakkopullalta eikä motivaatiota oikeastaan enää ole. Joka kerta reeneistä tultua on lähinnä ollut vain vittuuntunut fiilis. Syy näihin tuntemuksiini on mielestäni aika selvä: kroppa ei ole enää tykännyt tästä kaudesta; olen saanut kokea monia vastoinkäymisiä mm. polven vääntymisen, mykoplasman ja nenämurtuman. Nämä taas ovat vaikuttaneet peliajan huomattavaan vähenemiseen. Lisäksi vielä eiliset reenit jouduin keskeyttämään kun iski hirveä päänsärky ja paha olo, joka ei ole vieläkään täysin hellittänyt.

Asiaa ei helpota se, että paikkakunnallani täällä pohjoisessa ei ole ikäistäni joukkuetta. Tai oli kauden alusta jouluun asti, mutta miltei kaikki saivat tarpeekseen ja lopettivat. Se johti siihen, että joudun harjoittelemaan 2 ja jopa 3 vuotta nuorempien kanssa. Tämä taas johtaa siihen, etten saa välttämättä yli-ikäisenä lupaa pelata nuorempien joukkueessa.

Toisaalta harmittaisi lopettaa harrastus jota olen pelannut melkein 9 vuotta, eli yli puolet elämästäni. Nyt kuitenkin on sellainen fiilis ettei edes loppukautta jaksaisi vetää loppuun.

Koko lajia en missään nimessä hylkää, mutta enää ei tahdo löytyä innostusta harjoittelemaan joka arkipäivä ja yritys kilpailla peliajasta pari vuotta nuorempien kanssa.

Tulipas sitä purettua nyt sydäntä  :)
28  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pitkä päätyyn ja perään - Urheilupeliketju : 29.02.2012 21:03
Tällä hetkellä urheilupelit ovat vieneet minut totaalisesti mukanaan. Olen aina ollut lähinnä urheilupelien pelaaja, mutta nyt on viime aikoina tullut pelattua varmaan ennätyspaljon näitä.

Viime viikonloppuna ostin Madden 12. Lisäksi kun omistan vielä NHL 12, Fifa 12 ja NBA 2k12 niin ei osaa yhtään päättää mitä sitä aina pelaisi  ;D

Pakko Maddenista sanoa, että kyllähän se jenkkifutis on mielenkiintoista. Ennen en ole juuri koskaan siitä välittänyt mutta kun kokeilin kaverin luona pari viikkoa sitten, peli tempaisi heti mukaansa. Nopeasti sen perusidean kyllä tajuaa.

NBA 2k12 puolestaan on varmaan paras urheilupeli mitä olen koskaan pelannut. Presentaatio, grafiikat ja pelinmallinnus ovat kyllä sitä ehdotonta A-luokkaa. Kyllä 2K osaa koripallon tekemisen todella hyvin. Harmi kun firma ei ole änärin puolella saanut suosiota tai edes kilpailukykyistä peliä.
29  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? : 28.02.2012 21:29
Mietin, että olisiko syy kenties jalkojeni rakenteessa. Jalkani ovat ylipronatoivat (en ole aivan varma onke termi oikea) eli siis liikaa sisäsyrjän päällä. Tämä taas aiheuttaa sen, että kyykistyessä polveni "taipuvat" sisäänpäin ja tuntuu ikävää kipua. Selitys on vähän huono, tiedetään.

Juoksukenkiä ostettaessa myyjä etsi sopivat kengät, joissa on tuki on sisäsyrjällä. Jos nuita käyttäisi vaikka salilla niin luulisi auttavan? Eihän se kokeileminen mitään maksa
30  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? : 28.02.2012 16:43
Itelläki on tarkotus salillakäynti aloittaa kesällä tai viimeistään syksyllä. Mittaa 177 cm ja painoa 61 kg. Kuitenkin vielä pitäisi kasvaa sinne lähemmäs 190 senttiin. Tänä vuonna tulee 17 vuotta täyteen, joten en usko saavuttavani ihan sitä mittaa. Kuitenkin 185 asti luulisin pääseväni. Vaikuttaako tuo salillakäynti kuinka paljon pituuskasvuun? Jostain kuulin, että ei ole haitaksi, jos on sen verran kevyet painot, että jaksaa yhteen sarjaan 8-12 toistoa. Tottakai tämänkin luulisi olevan yksilöllistä

Syönyt olen aina kuin hevonen. Vaikka sitä päivällistä söisin vatsan täyteen niin reilun tunnin päästä on taas nälkä.   ;D Tiuhalla kulutuksella paino on vain pysynyt jokseenkin alhaalla.

Toinen asiani koskee tuota jalkakyykkyä. Pari kertaa olen kokeillut tuota ja avustuksenkin kanssa, mutta polvet eivät ole tykänneet. Jotenkin vain prässi soveltuu omille jaloille paremmin. Onko siis parempi hylätä kyykky kokonaan ja keskittyä prässiin, jottei paikkojaan riko. Itselläni on aina ollut ongelmia polvien kanssa.

Tulipas sekava, mutta jos jotain tolkkua saitte ja neuvoja voistitte antaa, olisin todella kiitollinen!  :)
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 19
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines