Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012  (Luettu 8068 kertaa)
Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 « : 04.06.2012 10:14 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Taas se aika jolloin taistellaan Jalkapallon EM-herruudesta. Kisat järjestää tänä vuonna Puola ja Ukraina yhteistuumin. Kisat aloitetaan Puolasta ja loppuottelu taas pelataan Ukrainassa.

Lohkojako:

Lohko A
Puola
Kreikka
Venäjä
Tshekki

Lohko B
Hollanti
Tanska
Saksa
Portugali

Lohko C
Espanja
Italia
Irlanti
Kroatia

Lohko D
Ukraina
Ruotsi
Ranska
Englanti

Minulle jalkapallon EM-kisat ovat kolmanneksi odotetuimmat kisat, heti jääkiekon MM –ja jalkapallon MM-kisojen jälkeen. 2 vuotta tässä on taas huippujalkapalloa odotettu, ja aivan kohta se hetki on käsillä.  Perjantaina klo 19 pallo pistetään kentälle.  Siitä seuraava kolmiviikkonen on pyhitetty jalkapallolle.

Kovia lohkoja on kaikki. Joskin A-lohkosta voisi melkein periaatteessa jatkoon nousta mitkä maat vaan. Joskin usko Venäjän jatkopaikkaan on kova. Muissa lohkoissa on muutama ennakkosuosikki, joiden ohitse toiset yrittävät pyristellä ohi. Italia on oma suosikkini edelleen, se ei ole miksikään muuttunut. Mutta Kroatia kovasti tulee perässä. Harmi vain, että samassa lohkossa pelaa vielä Espanja, joka todennäköisesti pyristelee kyllä itsensä jatkoon. Vai onko Espanja jo kylläinen kahden edellisen jalkapallon mestaruuden vuoksi? En tosin usko siihen. Puyol ja Villa kyllä puuttunut, mutta ei Espanjan taitomiehet siihen jää.

Portugali taas todennäköisesti möhlii omat mahdollisuutensa, kun heidän kultapoikansa Ronaldo ei taas saa kaikkea mitä hän haluaa.  Saksa ja Hollanti jatkoon. Tanska kovasti kyllä yrittää, mutta ei taida riittää.

Englanti kärsinyt loukkaantumisista näin kisojen alla. Taistelee kuitenkin Ruotsin ja Ranskan kanssa jatkopaikoista. Ukraina jää visusti ulos. Ranska on jonkinlainen musta hevonen, ja voi sen jatkopaikan ottaa.  Tosin mitä vain voi tapahtua. Itse en kyllä liputa Ranskan puolesta. Ennemmin soisin Englannille ja Ruotsille jatkopaikat.

Mestarisuosikkeihin laskisin jälleen Saksan ja Espanjan. Tosin joku mukava piristysruiske sieltä olisi kiva saada. Kenties Hollanti, Italia.. Kovaa taisto kuitenkin tulee olemaan.

Onneksi nämä kisat nähdään vielä YLE:n kanavilta, eikä tarvitse erikseen pulittaa mitään. Kaikki ottelut suorina ja koosteet päälle. Myös jälleen HD:na.

Taas on selvä kesän merkki; jalkapallon arvokisat ovat täällä!!

http://www.uefa.com/uefaeuro/
http://yle.fi/urheilu/jalkapallo/euro2012/


030906 | 190308
tallennettu
Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 « Vastaus #1 : 04.06.2012 10:26 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Odottelen Puolalta, rakkaalta länsinaapurilta tahi Kroatialta jonkinmoista ylläripyllärivenymistä. Ranska tosiaan voisi olla se "musta hevonen", mutta saas nähdä kuinka pitkälle fransmannin tie vie. Englanti sössii itsensä alkulohkoon, Italia sekoilee sopupeliskandaaliensa vuoksi, ja Espanja hyytyy viimeistään välierissä (ellei Torres löydä maalivainuaan). Saksa tai Hollanti vievät mestaruuden.

Parin viikon päästä nähdään kuinka pieleen meni  ;D
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 « Vastaus #2 : 04.06.2012 11:42 »
vilpertti Jäsen Viestejä: 27 Basaaripisteet: 0 Profiili Olen kiinostunut kaikesta urheilusta myös jalkapallosta joten olen odotellut viimeiset 2 viikko alkavia kisoja ja odotus jatkuu onneksi ei kovin pitkään. Luulen että kisoissa nähdään yllättäjiä ja epäonnistujia. Jos joku pitäisi onnistujista mainita niin Kreikka voisi päästä mustana hevosena pitkälle.Tanska on myös yksi musta hevonen joka ei kuitenkaan voittoon asti voi yltää mutta lohkosta jatkoon pääseminen olisi hieno saavutus Tanskalle. Epäonnistujiksi valitsin Englannin ja Ranskan en vain jotenkin niiden mahdollisuuksiin pärjätä.Muttä kyllä Ranska ja Englanti lohkosta jatkoon pääsevät.



A-lohkosta uskon jatkoon pääsijoksi Kreikan ja Venäjän.




B-lohkosta jatkoon pääsee Hollanti ja Saksa




C-lohkosta jatkoon menee Espania ja Italia




D-lohkosta uskon jatkoon menijöiksi Englannin ja Ranskan




Voittajaksi kyllä uskon Espanian ja toinen finalisti on Saksa. Maalit menevät niukasti 2-1 Espanian hyväksi.



Kisojen jälkeen sitten nähdään kuinka paljon oikein tai väärin arvaukset sitten menivätkään.

tallennettu
Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 « Vastaus #3 : 04.06.2012 12:02 »
Sakaali Jäsen Viestejä: 94 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Oma suosikkini on Hollanti. Sen lisäksi vahvimmilla on varmaanki Espanja ja Saksa. Yllätyn jos voittaja ei oo joku tosta kolmikosta, mut yllätyksethän on niitä urheilun hienoimpia asioita.
tallennettu
Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 « Vastaus #4 : 04.06.2012 12:11 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili
...Kroatialta jonkinmoista ylläripyllärivenymistä.

Kroatialta tosiaan voisi toivoa kunnon ylläriä ja joukkue hämmentäisi soppaa niin kovasti, että pääsisi yllättävän pitkälle. Italia kieltämättä on pilannut mainettaan joskin jonkinlaisilla hölmöilyillä, eikä kannatukseni enää niitä kohtaan ole niin kova kuin männä vuosina. Uskoisin, että joku ylläri näissä kisoissa nähdään. Jos ei ihan finaalissa, mutta pronssipelissä kenties kuitenkin. Kuten Sakaali sanoi, yllätykset ovat urheilun hienoimpia asioita.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 « Vastaus #5 : 04.06.2012 14:50 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 911 Basaaripisteet: 0 Profiili Saksa on ollut niin ylivoimainen tänä vuonna, että Saksaa se mestaruus varmaankin menee. Toivoisin silti joltain pikkumaalta menestystä. Englanti olisi kova, mutta eihän ne ikinä räpiköi kovin pitkälle.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 « Vastaus #6 : 08.06.2012 08:42 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Tänään se alkaa! Juomat on kylmässä ja ruuat odottavat grillausta. Reilu 10 tuntia ja pilli viheltää ensimmäisen kerran näiden kisojen aikana. Ensin Puola vastaan Kreikka. Ja illalla vielä Venäjä vastaan Tshekki. Varmasti molemmat pelit tulevat ainakin alkuun olemaan tiukkoja. Voitto kelle tahansa näistä joukkueista on tärkeä, jatkopaikka voi aueta kenelle vain. Varovaisesti veikkaan kuitenkin, että Kreikka ja Tshekki vie tänään. Tosin ei mitenkään selkeästi.

Harmi, kun ei vielä ole kesäloma alkanut, menee kaksi viikkoa tasapainoillessa töiden ja jalkapallon parissa. No sehän tietää vain lyhyempiä yöunia, mutta kerrankos sitä.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 « Vastaus #7 : 08.06.2012 13:29 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 911 Basaaripisteet: 0 Profiili Espanjalle nelosen kertoimella rahat. Easy money.

Oletteko itse jo veikanneet voittajaa? Veikkaus antaa huonoja kertoimia, mutta Unibetiltä ja muilta ulkomaisilta kannattaa bongailla. Tai sitten laittaa kaveripiirin kesken voittajavedon pystyyn.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 « Vastaus #8 : 08.06.2012 13:41 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei ole tullut vielä tehtyä veikkauksia, tai on mutta ei rahasta. Mielessä on kyllä käynyt joskos tekisi. Täällä oli kyllä paikallisessa lehdessä lohkopelien voittajien veikkaukset. Voi voittaa InterSportiin lahjakortteja. Se tuli kyllä täytettyä. Ei varmaan kyllä kaikki pelit osu ihan kohilleen, mutta jos nyt edes puolet saisi oikein niin voisi olla tyytyväinen.

Tässä on kyllä alkanut hiipiä mielessä josko veikkaisikin Hollantia mestariksi. Jos luottaisikin nyt ihan minimaaliseen ylläriin. Ei se ihan kaukaa haettua kuitenkaan ole.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 « Vastaus #9 : 08.06.2012 13:54 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Laitetaanpa vähän veikkausta pystyyn iteki ihan tuloksellisesti niin voi sit zoomailla, notta ymmärtääkö futiksesta yhtään mitään >_>

Lohko A
Puola
Kreikka
Venöjä
Tsekki

- Lopullinen marssijärjestys on se että Tsekki voittaa lohkonsa muuten puhtaalla pelillä, mutta kreikan kanssa pelaa tasurin kautta. Venäjä riipii jatkoon kanssa jättäen kreikan kolmanneksi. Kisaisäntä jää heittopussiksi, mutta vie kreikan tasuriin asti. Järjestys: Tsekki - Venäjä / Kreikka - Puola

Lohko B
Hollanti
Tanska
Saksa
Portugali

- Lohko, joka on yhtä tulta ja kuolemaa. Saksa ja Hollanti lähes selkeitä ennakkosuosikkeja silti ja ratkaisevat ykkössijan keskenään päättyen Hollannin niskalenkkiin. Portugali ei taistelemati luovuta, mutta kykenee korkeintaan tiukkaan tulokseen sekä hollantia että Saksaa vastaan. Tanskalle kunnia, mutta nyt tarvittaisiin enemmänkin kuin pelkkä hyvä tahto. Hollanti - Saksa / Portugali- Tanska

Lohko C
Espanja
Italia
Irlanti
Kroatia

- Espanja dominoi lohkoaan, jouten ainoastaan Italian kanssa edes näennäisesti tiukkaan vääntöön. Muutenkin Italia pelanee alta riman ja rimpuilee tasaisen huonosti kaikkia muita maita vastaan. Kroatia tulee mustana hevosena voittaen Italian ja edeten jatkoon. En usko että Italia pärjää näissä karkeloissa. Espanja - Kroatia / Irlanti - Italia

Lohko D
Ukraina
Ruotsi
Ranska
Englanti

- kolme tasasti kiikkulaudalla roikkuvaa joukkuetta messissä. Isäntämaa antaa aseensa ja kykenee kaatamaan jonkun isommista maista. Muuten uskoisin että tulokset menevät sen verran kunniakkaasti ristiin, että jokainen maali on tärkeä. Näkisin että Englannin mahdollisuudet kaatuvat siihen totuuteen että omaa tosi heikon menestyshistorian arvokisoissa. Mutta rääpii Ruotsin kustannuksella jatkoon, joskin erittäin niukasti.  Ranska - Englanti / Ruotsi - Ukraina

Espanja jatkaa voittojen tiellä. Vieden koko turnauksen suth puhtaasti. Englanti ei pysy rahtustakaan perässä välierissä, mutta Saksa saattaa tarjota kovan vastuksen finaalissa. Mustana hevosena kisoissa on Kroatia.
tallennettu
Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 « Vastaus #10 : 08.06.2012 17:45 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili Ite en kovin aktiivinen jalkapallon seuraaja ole, mutta saattaapahan tuota kattoa muutaman ottelun.
Jokatapauksessa toivoisin Kroatian menestystä, myös Puola ja Ukraina voisi menestyä.
tallennettu
Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 « Vastaus #11 : 09.06.2012 17:40 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Ensimmäinen kisapäivä takana. En ihan hirveän aktiivisesti kerennyt vielä eilen matseja seuraamaan, mutta se Kreikan punaiseen korttin johtanut toinen keltainen näytti tulleen ainakin todella heppoisesti.

Veikkaillaan nyt vähän noita alkulohkojen tuloksia.

Lohko A
Jatkoon Venäjä ja Puola. Tsekki näytti kyllä yllättävän pirteältä ajoittain, joten se saattaa hieman harata Puolaa vastaan.

Lohko B
Jatkoon Saksa ja Hollanti. Kamppailussa muista sijoista Tanska vie Portugalia, joka täten jää lohkonsa jumboksi.

Lohko C
Jatkoon Espanja ja Kroatia. Italia pelailee perinteisesti tasurit kaikkia vastaan ja Kroatia voittaa Irlannin.

Lohko D
Ranska voittaa lohkon ja Ruotsi menee toisena jatkoon. Hodgsonin Englanti ottaa pisteen/pisteitä vain isäntäjoukkueelta.

Pokerihuoneelle voitin tuossa aiemmin 60e pelirahaa, joten hieman vetoja tuli ja tulee aseteltua kisojen lisämausteeksi. Voittajaksi pelasin vain Ranskaa (kerroin 10,00) ja maalikuninkaaksi läpällä Ribérytä (85,00), mutta lohkovoittajia ja yksittäisiä matseja tuli löytyä sitten enemmän. Varsinkin Venäjän lohkovoitto kertoimella 2,40 maistui, ja ainakin toistaiseksi näyttää hyvältä. Myös Saksan nousussa olevat voittokertoimet Portugalia vastaan vähän houkuttelevat.

Uskon ja toivon ettei Espanja vie kisoja. Tarpeeksi hyvässä muistissa Iniestan sukellukset mallia 2010.
Kokoelma
tallennettu
Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 « Vastaus #12 : 12.06.2012 09:30 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili No niin, jokainen lohko ja joukkue päässyt avaamaan kisansa. Muutama yllätys saatiin heti mukaan. Tanska ylti voittoon Hollannin kovasti loppurutistuksesta huolimatta. Ukraina vei eilen pisteet Ruotsilta.. Englanti sai pidettyä tasapelin Ranskaa vastaan, mikä oli kyllä myös hyvä juttu. Turnauksen paras peli tähän mennessä on kyllä ollut Italian ja Espanjan kohtaaminen. Italialta nähtiin kunnon hyökkäyspeliä ja tilanteita riitti mukavasti molemmissa päissä. Se peli oli viihdyttävä alusta loppuun. Kaksi peliä on kyllä jäänyt näkemättä, mutta muuten on tullut tarkasti oltua tv:n ääressä. Onneksi kisat ovat vielä alussa, monta hienoa peliä varmasti edessä.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 « Vastaus #13 : 27.06.2012 20:54 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 911 Basaaripisteet: 0 Profiili Espanja voittaa. Liikaa rahaa pelissä.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 « Vastaus #14 : 27.06.2012 21:57 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Enpä ois ikinä uskonut sanovani tätä: oon Portugalin puolella.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 « Vastaus #15 : 28.06.2012 00:43 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 911 Basaaripisteet: 0 Profiili Vittu kyllä! Paska peli, mutta voitto kelpaa. Massit käteen. Vielä EM-kulta, niin kilahtaa kassaan kunnolla.

Rankkareilla oli kyllä oksennus lähellä, varsinkin kun Espanja mokas ekan.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 « Vastaus #16 : 28.06.2012 13:58 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili
Odottelen Puolalta, rakkaalta länsinaapurilta tahi Kroatialta jonkinmoista ylläripyllärivenymistä. Ranska tosiaan voisi olla se "musta hevonen", mutta saas nähdä kuinka pitkälle fransmannin tie vie. Englanti sössii itsensä alkulohkoon, Italia sekoilee sopupeliskandaaliensa vuoksi, ja Espanja hyytyy viimeistään välierissä (ellei Torres löydä maalivainuaan). Saksa tai Hollanti vievät mestaruuden.

Parin viikon päästä nähdään kuinka pieleen meni  ;D

No eihän se ihan putkeen mennyt.  ;D Vielä jos tänään Italia kairaa Saksaa anneliin, niin hyppään Saimaaseen kristallipalloni kanssa.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 « Vastaus #17 : 28.06.2012 16:05 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Likellä se Portugalin finaalipaikka oli, mutta yläputken verran jäi haaveeksi. No tänään Italia lähettää Saksan kotiin. Tai jos ei lähetä, niin mestaruus sitten jälleen Espanjalle. Saksa ei vaan niin lämmitä.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 « Vastaus #18 : 28.06.2012 23:55 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 911 Basaaripisteet: 0 Profiili Italialta hieno voitto ylivoimaisena pidetystä Saksasta. Balotellilta kaksi maagista maalia ja luu Saksan kurkkuun.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 « Vastaus #19 : 29.06.2012 00:08 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Olipas viihdyttävä matsi, vaikkei olekkaan hirveän aktiivisesti tullut seurattua näitä kisoja. Balotelli on kyllä mainio kaveri.
tallennettu
Re: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 « Vastaus #20 : 29.06.2012 00:13 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Balotelli on hieno mies.
tallennettu
Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 « Vastaus #21 : 29.06.2012 10:45 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili No niin, siitäs saivat Saksan pojat. Sunnuntaina sama meno päälle.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 « Vastaus #22 : 29.06.2012 17:17 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili Olipas hieno ottelu. Maailman paras pelaaja ratkaisi Italialle.
Nyt vaan Espanjan kaatoon.
tallennettu
Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 « Vastaus #23 : 30.06.2012 02:20 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 911 Basaaripisteet: 0 Profiili
Olipas hieno ottelu. Maailman paras pelaaja ratkaisi Italialle.
Nyt vaan Espanjan kaatoon.

Huutonaurua.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 « Vastaus #24 : 30.06.2012 07:23 »
vilpertti Jäsen Viestejä: 27 Basaaripisteet: 0 Profiili
Olipas hieno ottelu. Maailman paras pelaaja ratkaisi Italialle.
Nyt vaan Espanjan kaatoon.





Balotelli on kyllä hyvä pelaaja mutta Ronaldo Messi Rooney on ehkä vielä tason parempia.
tallennettu
Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 « Vastaus #25 : 30.06.2012 09:19 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili
Olipas hieno ottelu. Maailman paras pelaaja ratkaisi Italialle.
Nyt vaan Espanjan kaatoon.

Huutonaurua.

Siellä huutaa taas joku Messi fanipoika? Vaiko Ronaldo?
tallennettu
Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 « Vastaus #26 : 30.06.2012 12:37 »
aataminpoika Jäsen Viestejä: 549 Basaaripisteet: 0 Profiili
Olipas hieno ottelu. Maailman paras pelaaja ratkaisi Italialle.
Nyt vaan Espanjan kaatoon.

Huutonaurua.

Siellä huutaa taas joku Messi fanipoika? Vaiko Ronaldo?
Ei kai sitä tarvitse olla Messin tai Ronaldon fani tajutakseen kuinka loistavia pelaajia ovat. Selkeästi muita pelaajia edellä.
Balotelli ei ole vielä edes maailman kärkeä. Tai taidollisesti sinne kuuluisi ja potentiaalinsa puolesta, mutta miehen käyttäytyminen kentällä ja sen ulkopuolella ovat sen verran retuperällä ettei mielestäni voida puhua yhtenä maailman parhaasta pelaajasta.

Ei mulla muuta  :)
"Saatanan mikkihiiri, pidä turpas kiinni ja vihellä peliä.", "Ei voi kahen metrin syötöt mennä v***u kolme metriä ohi"  - Kai Suikkanen
tallennettu
Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 « Vastaus #27 : 30.06.2012 19:42 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Espanja pelasi kyllä niin paskasti välierässä ettei olisi ansainnut finaalipaikkaa, mutta minkäs teet. Italia taas on ollut hyvin positiivinen yllätys näissä kisoissa. Ei ole vaikea valita kumman puolella finaalissa ollaan.

Joku Twitterissä kiteyttikin mainiosti kisat ensimmäisen välierän jälkeen vedonlyönnillisesti paistien kisoiksi - alikertoimiset suosikit jyräävät loppuun asti. Toki Italian voitto Saksasta hieman tätä nyt sotki, mutta varsinkin Espanjan menestykselle tarjottiin välierissä ennen ottelua sellaisia alikertoimia että huhhuh. Ottelun edetessä kertoimet kylläkin nousivat jonkin verran, ja jatkoajalla siirryttäessä sai jo ihan hyviäkin tarjouksia. Silloin tuli itsekin lähdettyä Espanjan kelkkaan, suurimmaksi osaksi vain siksi että rahallinen voitto lievittäisi hieman sitä mahdollista vitutusta jonka Espanjan voitto aiheuttaisi. Samalla kaavalla täytynee finaaliin myös iskeä Espanjan voitolle joitain lantteja. On vaan taas niin alas isketty Espanjan kertoimet, mutta kai se nytkin Espanja-inho voittaa Italian pelaamisen järjelliset perusteet.
Kokoelma
tallennettu
Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 « Vastaus #28 : 30.06.2012 20:43 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ei Espanja välttämättä pelannut paskasti, Portugali vain pelasi niin hyvin, täydellisellä taktiikalla Espanjaa vastaan. Jatkoajalla oli vaan jo väsy puserossa, sen veran kuluttavalla tavalla Portugali piti Espanjan peliä kurissa.
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines