Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: DigiExpo 2. - 4.11.2007 : 30.10.2007 15:35
Tarkoitus olisi saada paikalle Assassins Creed, mutta homma ei ole meistä kiinni, mutta yritämme kyllä.

Edit: ja perutaan samantien...kustantaja ei halua että peliä esitellään kuluttajatapahtumassa, koska peliä voisi kuvata videolle ja niin edelleen...nämä on aina ihmeellisiä nämä syyt. Kustantaja haluaa esitellä pelin kontrolloidusti, joten vaikka hyvää hyvyyttämme tekisimme heille ilmaista promoa esittelemällä peliä messuilla, jossa heidän pelinsä eivät muute edes näy, niin ei voida.
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Muistoissa: Super Mario World (Kaikkien aikojen 2D-tasoloikka) : 30.10.2007 15:30
Tää on meikäläisen ehdoton ykkössuosikki. Muistan tasan tarkkaan kuinka hain elokuussa 1991 (menihän vuosi oikein?) 15:32 postista paketin, jossa oli Super Famicom, Super Mario World, F-Zero ja Final Fight.

Super Mario World on minulle paras videopelikokemus koskaan. Kaikki siinä oli niin tajunnanräjäyttävää. Peli meni läpi noin viikossa, muistaakseni 52 kenttää tuli avattua. Loput kentät avattiin seuraavan kahden kuukauden aikana. Muistan tarkkaan kuinka keräsimme frendin kanssin yhdestä kentästä 1up-sieniä 99 -kappaletta ja sitten lähdimme vyöryttämään loppubossia. Muistaakseni meni 48 henkeä kunnes pääsimme pelin läpi.

SMW:n myötä rakastuin konsolipeleihin ja siksi peli onkin niin lähellä sydäntä.

3  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Lost: the game (ensimmäiset ruutukaappaukset ja traileri) : 30.07.2007 13:26
Haluaisin uskoa, että Ubisoftilla on kykyä tehdä tästä tavallista parempi peli. Ubisoft Montrealilla on niin paljon valmista teknologiaa ja osaamista, että uskoisin heidän voivan keskittyä enemmän pelin sisällön luomiseen, kuin teknologian valjastamiseen.

Eri asia tietenkin on, miten yhteistyökykyisiä ABC:n puolelta ollaan ja mitä pelissä saa ja ei saa tehdä.

Lostin mytologia on kyllä mahtavaa, siitä olen samaa mieltä. Hyvä esimerkki on parin vuoden takaisin Vivendin X-Files: Resist and Server -videopeli. Surkeaa teknologiaa, kankea ohjaus, mutta helvetin hyvä käsikirjoitus, paljon insider-läppää ja sitä aitoa X-Files -henkistä meininkiä.
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 30.07.2007 11:56
Nyt täräyttäisin kysymyksen: Mitkä Suomen pelimediat olivat paikan päällä E3:silla?

Mulla on semmonen kutina, ettei Pelaajan tai moni muukaan pelimedia päässyt E3:sille. Ainakin, mitä uutisia lukee. PelaajaBoardilla moni onkin yrittänyt kysellä Puhalta E3:sista, mutta Puha ei ole vastannut yhteenkään kysymykseen. Tainnut Puha vain katsella messut netin kautta.  :lol:
Mitä nyt Pelaajalehden sivuilla olevasta blogista voisi päätellä, niin Puha tuntuu olevan aika rikki siitä(kin) ettei saanut kutsua E3-messuille.

Hieno kuva, Miami Vice rules.

Pelaajan toimitukseen tupsahti neljä kutsua E3:ille, ei sinne erityisen vaikea olisi ollut päästä, mutta jätin tilaisuuden väliin, kyyneleet silmissäin, ensimmäiseen kertaan kahdeksaan vuoteen henkilökohtaisten syiden takia. Ja siksi, että valtaosa kustantajista totesi, että Leipzigissa on enemmän informaatiota ja uusia pelipaljastuksia kuin E3:ssa, joten sinne sitten.

Thomas
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines