Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Lost: Via Domus -julkaisu: 29.02.2008
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: Lost: Via Domus (Kaikella on tarkoitus alkaen 29.2)  (Luettu 8128 kertaa)
Lost: Via Domus (Kaikella on tarkoitus alkaen 29.2) « : 27.07.2007 16:23 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili http://darkufo.blogspot.com/2007/07/hd-screencaps-from-lost-game.html

http://www.youtube.com/watch?v=NtP8RZVbc0A


Well well, jos tehdään tv-sarjaan perustuva peli se pitää duunata juuri 24: the gamen ja Lostin tavoin, eli pelin tarinan pitää syventää itse sarjassa valloillaan olevaa juonijatkumoa. 24 oli pelinä sellainen vitosen tapaus, keskinkertaista lisenssituhkaa, mutta toisen ja kolmannen kauden väliin sijoittuvan juonikehyksen ansiosta jaksoin pelata sen mallikkaasti läpi. Se oli siis aika jees lisenssipeli.

Lostista ja sen mytologiasta diggaan älyttömästi. Mytologialtaan se on X-Filesin jälkeen parasta mitä televisiotuotannoissa on ikinä nähty. Yllätys yllätys, kuten 24:n tapauksessa, tällä pelillä on aika huikeasti potentiaalia, mutta uskon varman päälle pelaamisen tuhoavan pelin ja tekevän siitä fanien herkun. Haluan olla väärässä.

Kelle tulee ylemmästä kuvasta Shenmue 2 -vibat?  ;D


« Viimeksi muokattu: 02.02.2008 10:43 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Lost: the game (ensimmäiset ruutukaappaukset ja traileri) « Vastaus #1 : 27.07.2007 16:46 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Video näytti yllättävän hyvältä, mutta eipä odotuksia kattoon voi nostaa - lisenssipeli kun kyseessä on. Veikkaukseni on, että päällisin puolin peli voisi olla hyväkin, mutta se sortuu liikaan toistamiseen. Saaressa on potentiaalia tarjota nokkeliakin tehtäviä, mutta luulen ettei tekijöiden mielikuvitus kanna loppuun asti. Tätä täytyy kyllä pitää silmällä.
tallennettu
Re: Lost: the game (ensimmäiset ruutukaappaukset ja traileri) « Vastaus #2 : 27.07.2007 18:20 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Jos pelistä saadaan King Kongin veroinen, ostan. Jos pelistä "saadaan" 24: the gamen veroinen, en osta. Yksinkertaista.

Saarta saisi tutkia miten haluaa, peli olisi sataprossaa non-linear, mukaan äksöniä, puzzlea, huikeat musat ja hyvä ääninäyttely (jotka toteutettaisiin erinomaisesti), peli olisi loistava. Jos peli taas sortuu turhaan ravaamiseen ja "kikkailupuzzleihin", peli olisi keskinkertainen.

Kelle tulee ylemmästä kuvasta Shenmue 2 -vibat?  ;D

Ei ehkä Shenmue, mutta jotain tuttua kuvassa on.
tallennettu
Re: Lost: the game (ensimmäiset ruutukaappaukset ja traileri) « Vastaus #3 : 27.07.2007 19:04 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili Äänimaailma lienee 24: the Gamen tavoin pelin parasta antia. Lostissa on loistavat sävellykset ja teemat, niitä hyödynnetään pelissäkin varmasti täysillä.


Täytyy muistaa, että juonellisesti tämä peli ei voi ratkoa Lostin lukuisia salaisuuksia liikaa, koska sarjasta on vahvistetusti jäljellä vielä kolme kautta. Eikä niitä salaisuuksia ratkaista ainakaan missään hemmetin lisenssipelissä!

Miten Lostista sitten rakennettaisiin järkevästi hyvä videopeli? Olen lähes varma, että pelaaja pääsee ohjailemaan kaikkia sarjan keskiössä olevia henkilöhahmoja ja näillä on sarjasta tuttuja ominaisuuksia; Jack on nopea ja vahva, Locke on hyvä jäljittämään asioita viidakossa, Sawyer... keksii uuden lempinimen aina kun painaa Selectiä? :lol:

Mutta jos pelissä otetaan vain yksi hahmo keskiöön, sen pitäisi ehdottomasti olla Jack. Hän on nimittäin selvä Lost-mytologian keskipiste, miten kiistelty hahmona sitten onkaan.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Lost: the game (ensimmäiset ruutukaappaukset ja traileri) « Vastaus #4 : 27.07.2007 20:35 »
Tiger Jäsen Viestejä: 81 Basaaripisteet: 0 Profiili
Äänimaailma lienee 24: the Gamen tavoin pelin parasta antia. Lostissa on loistavat sävellykset ja teemat, niitä hyödynnetään pelissäkin varmasti täysillä.


Täytyy muistaa, että juonellisesti tämä peli ei voi ratkoa Lostin lukuisia salaisuuksia liikaa, koska sarjasta on vahvistetusti jäljellä vielä kolme kautta. Eikä niitä salaisuuksia ratkaista ainakaan missään hemmetin lisenssipelissä!

Miten Lostista sitten rakennettaisiin järkevästi hyvä videopeli? Olen lähes varma, että pelaaja pääsee ohjailemaan kaikkia sarjan keskiössä olevia henkilöhahmoja ja näillä on sarjasta tuttuja ominaisuuksia; Jack on nopea ja vahva, Locke on hyvä jäljittämään asioita viidakossa, Sawyer... keksii uuden lempinimen aina kun painaa Selectiä? :lol:

Mutta jos pelissä otetaan vain yksi hahmo keskiöön, sen pitäisi ehdottomasti olla Jack. Hän on nimittäin selvä Lost-mytologian keskipiste, miten kiistelty hahmona sitten onkaan.Ei Jack, ei todellakaan. Sillä on tylsiä takautumia ja muutenkin...no mitäänsanomaton. Mielummin Locke tai Hurley. Sarjan mielenkiintoisimmat henkilöt.
tallennettu
Re: Lost: the game (ensimmäiset ruutukaappaukset ja traileri) « Vastaus #5 : 28.07.2007 16:52 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili No ohhoh. Vai näin. Hienoltahan tuo näytti. Ja onhan sarja vaikuttavasti tehty, joten kaipa nuo osaavat pelinkin niin tehdä. Mutta enpä heti arvannut, että tästä(kin) peli. Mutta varmasti tuo voi hyvin toimia, seikkailua täynnä kuitenkin koko sarja, yllätyksistä puhumattakaan. Mielenkiinnolla odottelee.

Toivon mukaan hahmomaailma ei jää vain yhteen, siis pelattavat hahmot. Jokaisella on kuitenkin omat suosikkinsa, olisi nyt edes pari hahmoa mistä valita. Mutta jos vain yksi ja toivoa saisi, Locke niistä mielenkiintoisin olisi. Mutta odotellaan lisäinfoa sun muuta.
030906 | 190308
tallennettu
Re: Lost: the game (ensimmäiset ruutukaappaukset ja traileri) « Vastaus #6 : 28.07.2007 19:33 »
FindRb Jäsen Viestejä: 85 Basaaripisteet: 0 Profiili Vaikka video olikin vakuuttavampi kuin uskalsin odottaa, niin tuskinpa tästä mitään hyvää peliä saadaan aikaiseksi.
tallennettu
Re: Lost: the game (ensimmäiset ruutukaappaukset ja traileri) « Vastaus #7 : 28.07.2007 20:24 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 140 Basaaripisteet: 5 Profiili
Olen lähes varma, että pelaaja pääsee ohjailemaan kaikkia sarjan keskiössä olevia henkilöhahmoja ja näillä on sarjasta tuttuja ominaisuuksia; Jack on nopea ja vahva, Locke on hyvä jäljittämään asioita viidakossa, Sawyer... keksii uuden lempinimen aina kun painaa Selectiä? :lol:

Mutta jos pelissä otetaan vain yksi hahmo keskiöön, sen pitäisi ehdottomasti olla Jack. Hän on nimittäin selvä Lost-mytologian keskipiste, miten kiistelty hahmona sitten onkaan.

Ei Jack, ei todellakaan. Sillä on tylsiä takautumia ja muutenkin...no mitäänsanomaton. Mielummin Locke tai Hurley. Sarjan mielenkiintoisimmat henkilöt.

Meh, aika dorka veto olisi(tai no, yllättävä vähintäänkin), ellei pelissä pääse useamman hahmon kimppuun. Lostissa niitä kuitenkin riittää, ja sarja on myös sen luontoinen että jokainen on vuorollaan ikään kuin keskiössä takaumien ja muiden muodossa. Mutta jos pelissä kuitenkin olisi vain yksi ohjattava hahmo, lienee Jack melko selvä vaihtoehto. Yllättyisin taas, mikäli siellä joku Hurlaus koko aikaa heiluu.

Vaan hei, yllätyksiä tapahtuu. ;)

Ihan mielenkiintoista nähdä, minkälainen pelistä lopulta tulee, mutta sen enempää en silti jaksa innostuakin. Lostin seuraaminenkin jäi jo aikaa sitten, mikä on itseasiassa vähän harmi. Pohjaa pelin hurjalle fanittamiselle ei siis kuitenkaan ole.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Lost: the game (ensimmäiset ruutukaappaukset ja traileri) « Vastaus #8 : 28.07.2007 22:37 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Jos vain yksi pelattava hahmo, niin toki Jack on se todennäköisin vaihtoehto, se on selviö. Onhan hän sarjassakin se johtohahmo, niin se on ollut alusta saakka. Toivoa vain sopii, että pistävät muitakin hahmoja valittavaksi. Sarjan mielenkiintoisimmista hahmoista nyt on monia mielipiteitä. Jos minulta kysyttäisiin, tahtoisin Katen hahmoksi, mutta häntä nyt ei ainakaan nähdä. Kenties jos monia hahmoja valittavana, muuten ei.
030906 | 190308
tallennettu
Re: Lost: the game (ensimmäiset ruutukaappaukset ja traileri) « Vastaus #9 : 28.07.2007 22:58 »
BurnBlack Jäsen Viestejä: 62 Basaaripisteet: 0 Profiili Vaikea kyllä uskoa että tästä kovin helpolla väsättäisiin toimiva peli joka samalla olisi oleellinen osa tuota tv-sarjaa (eikä aivan erillinen juttu), mutta odottelee kyllä mielenkiinnolla mitä tuleman pitää. Sarjaa kuitenkin tulee sen verta suurella mielenkiinnolla seurattua.

Mitä itse tv-sarjaan tulee niin toi kolmas kausi kyllä pistää todella mukavasti asetelmat melkoisen uusiksi verrattuna kahteen ensimmäiseen ja antaa yllättävänkin paljon ”vastauksia” ja toki aivan lopussa luo sitäkin enempi tulevaan... jää kieltämättä todella mielenkiintoiseen tilanteeseen.
tallennettu
Re: Lost: the game (ensimmäiset ruutukaappaukset ja traileri) « Vastaus #10 : 30.07.2007 13:26 »
RiotPelaaja Jäsen Viestejä: 4 Basaaripisteet: 0 Profiili Haluaisin uskoa, että Ubisoftilla on kykyä tehdä tästä tavallista parempi peli. Ubisoft Montrealilla on niin paljon valmista teknologiaa ja osaamista, että uskoisin heidän voivan keskittyä enemmän pelin sisällön luomiseen, kuin teknologian valjastamiseen.

Eri asia tietenkin on, miten yhteistyökykyisiä ABC:n puolelta ollaan ja mitä pelissä saa ja ei saa tehdä.

Lostin mytologia on kyllä mahtavaa, siitä olen samaa mieltä. Hyvä esimerkki on parin vuoden takaisin Vivendin X-Files: Resist and Server -videopeli. Surkeaa teknologiaa, kankea ohjaus, mutta helvetin hyvä käsikirjoitus, paljon insider-läppää ja sitä aitoa X-Files -henkistä meininkiä.
tallennettu
Re: Lost: the game (ensimmäiset ruutukaappaukset ja traileri) « Vastaus #11 : 30.07.2007 14:12 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili Varmasti jokainen Lostia katsonut ja siitä pitänyt on miettinyt millaista itse olisi käyskennellä saarella ja miltä sen eri kolkat näyttävät. Itse sarjasta ei voi saada täyttä kuvaa k.o paikasta.  Pelintekijöillä on siis aivan loistava ympäristö johon peli ympätään. Tämä ei ole koskaan taannut hyvää lopputulosta, mutta pohja jolle rakentaa on erinomainen.

Innostus itse sarjaa kohtaan nousi merkittävästi kolmannen kauden jälkeen.  kakkoskauden loputtua olin jo valmis melkein painamaan sarjan keskinkertaisuuksien joukkoon, mutta season 3 nosti sen takaisin huipulle. Se oli niin paljon toista kautta mielenkiintoisempi. Sarja on nyt puolivälissä.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Lost: the game (ensimmäiset ruutukaappaukset ja traileri) « Vastaus #12 : 18.01.2008 11:06 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili


Pelin julkaisupäivä lähestyy – Amerikassa julkaisupäivä on 26.2 ja Euroopassa sitten 28.2. Harmittavan vähän pelistä on tullut uusia kuvia, mutta toivotaan parasta. Kyllä tämä peli tulee ostettua viimeistään alelaarista, oli se sitten kuinka paska tahansa.
Nice beaver!
tallennettu
Re: Lost: the game (ensimmäiset ruutukaappaukset ja traileri) « Vastaus #13 : 23.01.2008 10:35 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Uusia kuvia (UPEITA! ;D)Nice beaver!
tallennettu
Re: Lost: the game (ensimmäiset ruutukaappaukset ja traileri) « Vastaus #14 : 23.01.2008 10:51 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili Taivahan vallat!  :o


Ihan kylmät väreet juoksi selässä kun näin kuvat. Varsinkin tuo koneen pakkolaskupaikka on törkeän hienosti tehty.

PS3:ni saanee vihdoin F1: Championship editionin lisäksi peliaiheista syötävää.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Lost: the game (ensimmäiset ruutukaappaukset ja traileri) « Vastaus #15 : 23.01.2008 20:48 »
Tiger Jäsen Viestejä: 81 Basaaripisteet: 0 Profiili Jep ja onhan tätä jo kohtuu kauan lisenssi peliksi tehty. Yli 1,5 vuotta kai jo.
tallennettu
Re: Lost: the game (ensimmäiset ruutukaappaukset ja traileri) « Vastaus #16 : 25.01.2008 16:14 »
despo Jäsen Viestejä: 5 282 Basaaripisteet: 9 Profiili Juu, nyt tuli sitten video, joka esittelee hieman pelin ensimmäisten minuuttien tapahtumia ja mestoja.
tallennettu
Re: Lost: the game (ensimmäiset ruutukaappaukset ja traileri) « Vastaus #17 : 25.01.2008 16:28 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 508 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Aika ruman näköistä. Muutenkin meno näytti tylsältä. Ja videossa näkynyt uusi tyyppi oli aika.. tylsä.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Lost: the game (ensimmäiset ruutukaappaukset ja traileri) « Vastaus #18 : 25.01.2008 16:36 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili Eipä ihmeelliseltä näyttänyt. Jos nyt kunnon arvosteluita tulis niin vois harkita ostoa.
tallennettu
Re: Lost: the game (ensimmäiset ruutukaappaukset ja traileri) « Vastaus #19 : 25.01.2008 16:52 »
despo Jäsen Viestejä: 5 282 Basaaripisteet: 9 Profiili Paikoin, varsinkin alkupuolelle meno näytti aika karulta mutta loppua myöten onnistuttiin näyttämään ihan nättiäkin kuvaa. Aika epätasaiselta silti näytti grafiikan puolesta  -  milles laitteille tämä nyt oikein olikaan tulossa?
tallennettu
Re: Lost: the game (ensimmäiset ruutukaappaukset ja traileri) « Vastaus #20 : 25.01.2008 19:29 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Hmm, tuli gameplay videon perusteella päähahmosta mieleen Frank West jostain syystä... Muuten video kyllä näytti ihan kelpo kamalta muttei mitenkään mullistavalta. Kohdat joissa hiippailtiin viidakossa tai luolassa soihtu kädessä olivat tosin kauniita. Cutsceneistä en oikein tiedä, vähän turhan keskitasoa... Anyway, ehkä onnistuu, ehkä ei.

IGN:n sanoo tämän tulevan PC:lle, X360:lle ja PS3:lle, saatan ehkä ostaakin jos kone jaksaa pyörittää.
tallennettu
Re: Lost: the game (ensimmäiset ruutukaappaukset ja traileri) « Vastaus #21 : 25.01.2008 19:55 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili Mahdollisuuksia pelillä voisi ollakin, mutta kuvien perusteella nyt on paha lähteä mitään sanomaan. Kuitenkin, vaikkei graafisesti mitään mullistavaa ollutkaan, niin ihan mukiinmenevältä näytti. Mutta paljon riippuu, miten pelaajan menneisyys onnistutaan toteuttamaan, pelin tarinan ohella tietysti.
Arvosteluthan tuon sitten kertoo onko tästä mihinkään...
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Lost: the game (ensimmäiset ruutukaappaukset ja traileri) « Vastaus #22 : 25.01.2008 21:24 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili Minun pitänee palkata pelaamaan joku tätä sijastani, jotta Lost-tunnelmaan voisi täysillä keskittyä ja bongata tärkeät vihjeet suuresta juonesta. Eihän se padia hakkaamalla tule onnistumaan. 

Anti-pelaajan tittelini kiillottuu entisestään tämän lausunnon myötä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Lost: the game (ensimmäiset ruutukaappaukset ja traileri) « Vastaus #23 : 01.02.2008 22:42 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili http://www.gametrailers.com/player/30164.html

Upouusi traileri.
tallennettu
Re: Lost: the game (ensimmäiset ruutukaappaukset ja traileri) « Vastaus #24 : 02.02.2008 10:40 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kyllä Lost: via domus alkaa omalla kohdallani olla se kuuluisa julkaisupäivän ostos. Ei se ole sellainen peli, joka jätetään puhtaan laatunsa takia hyllyyn loppuiäksi, mutta tuo Lost-tunnelma on videoiden perusteella arvioiden pelissä vahva. Täytyyhän se mytologia kokea myös interaktiivisessa muodossa.

Pelissä ilmeisesti annetaan sellaisia vihjeitä Mustasta Savusta joita ei sarjassa olla vielä nähty/kuultu.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Lost: Via Domus (Kaikella on tarkoitus alkaen 29.2) « Vastaus #25 : 03.02.2008 14:40 »
CthulhuBard Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 0 Profiili Itsellä on myös suuret odotukset tuon pelin suhteen sillä tv-sarja on aivan mahtava ja olen sitä ylistänytkin yhdeksi kaikkien aikojen parhaaksi sarjaksi ikinä! Pelistä tulee erittäin todennäköisesti pakkohankinta koska tuskin voin välttää houkutusta päästä itse seikkailemaan noihin maisemiin ja tapaamaan sarjan mielenkiintoisia henkilöitä jne.
tallennettu
Re: Lost: Via Domus (Kaikella on tarkoitus alkaen 29.2) « Vastaus #26 : 03.02.2008 19:04 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 508 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Verkkiksestä tätä saa muuten 45€:lla, kyseessä PS3-versio. Xbox 360-versio on ihan normihintainen.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Lost: Via Domus (Kaikella on tarkoitus alkaen 29.2) « Vastaus #27 : 03.02.2008 19:33 »
Masi Jäsen Viestejä: 43 Basaaripisteet: 0 Profiili En nyt haluaisi rikkoa hypetunteitanne,mutta minä en ole oikein vakuuttunut Lost:sta nimenomaan pelinä.Ei noista trailereistakaan saa oikein selvää pelattavuudesta...onko pelikuvaa edes näytetty?.Lostia on tullut katsottua,mutta jos The Lost Game on pelkkä videografiikalla tehty sarjan jakso niin kyllä jää kaupan hyllylle.Kannattaisi ehkä jäädä odottelemaan arvosteluja ennen ostoa.
tallennettu
Re: Lost: Via Domus (Kaikella on tarkoitus alkaen 29.2) « Vastaus #28 : 03.02.2008 19:42 »
migge Jäsen Viestejä: 3 148 Basaaripisteet: 0 Profiili Täytyy kyllä kompata Masia tässä. En näe syytä miksi tästä pitäisi innostua. Lost on kyllä ihan hyvä sarja, mutta videopeli on aivan eri asia. Veikkaisin jopa pelattavuuden kohdalla melkoisen ankeaa pelikokemusta.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Lost: Via Domus (Kaikella on tarkoitus alkaen 29.2) « Vastaus #29 : 03.02.2008 22:41 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili 45 euroa on kyllä jees hinta. Kiitti vinkistä Kaba :)


Mitä pelin laatuun tai laaduttomuuteen tulee, niin ensisijaisesti lähden hakemaan tästä Lostin mytologiaa, enkä hyvää peliä.  Nautin myös 24: the gamesta yllättävän paljon siihen suhteutettuna, miten rajoittunut ja tönkkö se on. Mutta niin vain se sarjan fanittaminen teki suuren nautinnon jo siitä, että Select-nappia painamalla sai Bauerin huutamaan "CTU!"- huudon kun astui haulikko tanassa pahiksien kämppään.


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines