Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 17.09.2010 20:03
Ainakin kahdessa arvostelussa on sanottu, että osaava kuski pystyy helpohkosti ajamaan paalupaikan jopa Lotuksen ratissa, eli siis, että autojen tasoerot eivät ole sitä mitä tosielämässä. Toivottavasti tuossa nyt on kyse vaan siitä, että arvostelija ei ole osannut vääntää tekoälyä vaikeammalle tasolle..
toivotaan tosiaan niin että ei lootuksella pääsisi lähellekkään paalua vaikka kuinka osaava ratin vääntäjä olisi kyseessä jos vaikein taso päällä, muutenhan kyseessä olisi pahemman luokan moka pelin tekiöiltä joka söisi koko pelinautintoa oikein isolla kädellä, niin sanottu oma paikka uusien tallien kärjessä on se ainoa hyväksyttävä!
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pitkä päätyyn ja perään - Urheilupeliketju : 17.09.2010 19:48
pelaataan täällä ainakin urheilupelejä, no nhl on kyllä ainoa jos kerran ei tuota autourheilua lasketa...itsellä menee niin että tuota kiekkoa tulee pelattua seurassa eniten mutta kyllä joka viikko pitää saada tuntumaa konetta vastaan että on sitten valmiina "mies miestä vastaan" peleihin...nuo ajopelit mielellään simulaatiot on sitten semmosta yksinäistä vääntöä konetta vastaan tai online pelejä.
tänään tipahti postilaatikosta nhl 11, pakko ostos oli tänäkin vuonna päivittää peli uuteen...2 peliä pelattu vasta ja alku tuntemukset aika lupaavat, kiekko todellakin liikkuu realistisemmin ja onneksi tuo tekoäly ei pelaa samoin kun vuoden vanhassa pelissä, aloitukset on uusittu ja variaatioita löytyy runsaasti mutta näköjään perinteinen toimii konetta vastaa kuitenkin tehokkaasti...suomi-ruotsi pelithän se piti tietysti heti ensin ottaa, uusittu syöttö tuotti alkuun hieman ongelmia kun on nyt se syötön voimakkuuskin määrättävissä mikä on kiva uudistus! jokinen menetti mailansa jossain kohtaa mutta mitäpä siitä...sehän jo sanoi olympia kisojen jälkeen että jättää maajoukkue hommat nuoremmille, se päivitys jäänyt tekemättä  peliin :lol:
ainoa häiritsevä tekiä oli 11 änärissä toistaiseksi se että nämä "kommentaattori/selostaja" jutut oli täysin samat kun kympissä.

no joo, taisi mennä jo pieneksi peliarvosteluksi tämä...tuskin ketään haittaa kuitenkaan
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 17.09.2010 17:23
noissa monissa pätkissä mitä nähny niin peli näyttää vähintäänkin hyvältä, kuhan vaan rata näkyy selkeästi...yleisö saa olla "pahvinpalasia" ja maisemakin sahalaitainen kun eihän niitä paljoa kerkeä katsomaan kuitenkaan!
tekoäly kuskit hieman huolestuttaa näin ennakkoon, näyttäsivät suorilla vetävän joskus edellä siksakkia vaikka takaa tullaan kovempaa...liekkö sitten sääntöjen harmaata aluetta tuo peittely  :???:   eilen tuli paketista purettuu uus ratti,sitä puristellen ja mielikuva harjotuksia tehden täs viikko mennään vielä....
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines