Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Pitkä päätyyn ja perään - Urheilupeliketju  (Luettu 6230 kertaa)
Pitkä päätyyn ja perään - Urheilupeliketju « : 17.09.2010 13:28 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Laudalla on ollut aiemmin postauksia urheilupeleistä, eikä pelkästään minulta, joten tein topicin minkä alle voi kätevästi kätkeä kaikki nämä suurta yleisöä täysin kiinnostamattomat pelit. Pelaavatko Lautalaiset urheilupelejä, vai hinkkaatteko te ainoastaan Japanista importattuja SHMUP:eja, combottelette toisia naamaan Street Fighterissa sekä syötte pakastepizzaa ja pelaatte uusinta Haloa?



Pistän ketjun alkuun postauksella tämän vuoden urheilupelikierroksesta lätkän ja futiksen parissa demojen perusteella arvioituna:

FIFA 11 vs PES 2011

Molempia on tullut testailtua demojen kautta ja tällä hetkellä Konamin vuosipäivitys tuntuu aivan fantastiselta. Japanin poikien futiksissa on vuosikausia ollut ohjaustyylinä pelkästään kahdeksan suuntaa, vaikka sitä olisi kuinka paljon kaunisteltu viime vuoden feature listeissä. Täksi vuodeksi Seabass tiimeineen on kuitenkin remontoinut peliä ihan oikeasti ja varustanut pelin sloganilla "Engineered for freedom" ja se tuntuu. Tänä vuonna pelissä on ihan aikuisten oikeasti 360 asteen liikkuminen ja täysi vapaus keskitysten ja lyhyiden syöttöjen suunnan ja voiman kanssa. Normaalisyöttö (XBOX:lla A:sta ja PS:lla X:stä) on vielä tehty hakeutumaan hieman jos sillä sohaisee edes lähellekään viereistä pelaajaa, mutta tähänkin on otettu hieman virhemarginaalia mukaan. Keskityskin hakeutuu jonkin verran, mutta tätäkin on vapautettu niin, että koko kentän levyiset puolenvaihdot eivät ole enää niin helppoja toteuttaa vaan niihin pitää olla antajana kaveri jolla löytyy voimaa ja tarkkuutta tarpeeksi ja ohjaimen päässä pelaaja, joka osaa määrittää voiman ja suunnan oikein. Läpisyötöt (eli ilmassa ja maassa) ovat kuitenkin vapautettu aivan täysin ja onkin todella tyydyttävää onnistua demosta löytyvällä Bayern Münchenillä heittää juoksupalloa keskeltä laitaan Robbenille tai Riberylle, jotka voivat käyttää nopeuttaan ja tekniikkaansa ohittaakseen vastustajien pakkeja. Kikkasysteemiä on myös uusittu ja tänä vuonna olen jo demossa käyttänyt niitä mikä jo kertoo paljon. Tämän vuoden painoksessa RT:stä(tai PS:llä R2:sta) sekä oikean analogitikun liikkeistä avautuu erilaisia kikkoja, joita voi ennen peliä jopa linkittää erilaisiksi komboiksi ja pienellä harjoittelulla ja totuttautumisella tuntuu, että nopeilla tekniikkahirmuilla voi oikeasti tehdä tilaa itselleen.

FIFA taas tuntuu FIFA:lta ja kun sitä vertaa PES:n kokemiin mullistuksiin, tuntuu se pakostakin hieman laimealta. Palloilu toimii kuitenkin perustasolla täysin samoin tavoin kuin parina viime vuonna ja siinä se. Tuntuukin, että tällä kertaa Konami on ollut se, joka oikeasti vie pelisarjaansa eteenpäin, kun taas FIFA on jäänyt EA-tyyliin keskittymään "back-of-the-box" featureihin. Tästä päästäänkin hienosti tämän vuoden lätkäpelivertailuun:

NHL 11 vs ...

EA:n lätkä on XBOX:lla ja PS:lla tänä vuonna siis kukkona tunkiolla, mutta toisin kuin FIFA, EA Vancouverin pojat ovat tehneet jopa joitain pelillisiä kehitysaskelia. Päällimmäisenä iskee naamalle uusittu syöttöengine, jolla viime kaudelta tuttu Hardcore-syöttely on tuotu paljon helpommin lähestyttäväksi. Tuntuma onkin todella hyvä ja tämän vuoden futispelien tyyliin se mahdollistaa oivaltavien avausten antamisen ilman, että helpon perussyötön antaminen vaikeutuu. Luulisi siis, että tämä NHL 11 tulisi ostettua välittömästi, mutta itse tulen hommaamaan pelin vasta korkeintaan alennuksesta. Syynä tähän on EA:n keskittyminen Online-moninpelaamiseen yksinpelaajan kustannuksella. FIFA:aan tuli tänä vuonna suurimpana featurena maalivahtina pelaaminen ja sitä myötä aito 11 vs 11 verkkomoninpeli, ja NHL:ssäkin EA:lla ollaan keskitytty ainoastaan EASHL-moninpelin kehittämiseen ja jätetty Be A GM- tai Be A Pro-moodia pelaavat rannalle ruikuttamaan. Paljon kertoo BAP:iin menneistä kehitys"tunneista" se, että voit ottelussa iskeä hattutempun ykkösketjussa, jonka jälkeen valmentaja sanoo, että he odottavat sinulta parempaa panosta tilastoissa ja lyö sinut takaisin alempiin ketjuihin. Itse peliin on syöttelyn lisäksi tuotu kuitenkin katkeavat mailat, jotta laatikon taakse saadaan jälleen täytettä. Taitaa jäädä minulta tämän vuoden lätkäpelit ostamatta ja jään odottamaan 2K:n ensi vuoden vastausta välivuoden jälkeen.


« Viimeksi muokattu: 20.08.2012 10:29 kirjoittanut kep »
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Pitkä päätyyn ja perään - Urheilupeliketju « Vastaus #1 : 17.09.2010 19:48 »
GreaToR Jäsen Viestejä: 3 Basaaripisteet: 0 Profiili pelaataan täällä ainakin urheilupelejä, no nhl on kyllä ainoa jos kerran ei tuota autourheilua lasketa...itsellä menee niin että tuota kiekkoa tulee pelattua seurassa eniten mutta kyllä joka viikko pitää saada tuntumaa konetta vastaan että on sitten valmiina "mies miestä vastaan" peleihin...nuo ajopelit mielellään simulaatiot on sitten semmosta yksinäistä vääntöä konetta vastaan tai online pelejä.
tänään tipahti postilaatikosta nhl 11, pakko ostos oli tänäkin vuonna päivittää peli uuteen...2 peliä pelattu vasta ja alku tuntemukset aika lupaavat, kiekko todellakin liikkuu realistisemmin ja onneksi tuo tekoäly ei pelaa samoin kun vuoden vanhassa pelissä, aloitukset on uusittu ja variaatioita löytyy runsaasti mutta näköjään perinteinen toimii konetta vastaa kuitenkin tehokkaasti...suomi-ruotsi pelithän se piti tietysti heti ensin ottaa, uusittu syöttö tuotti alkuun hieman ongelmia kun on nyt se syötön voimakkuuskin määrättävissä mikä on kiva uudistus! jokinen menetti mailansa jossain kohtaa mutta mitäpä siitä...sehän jo sanoi olympia kisojen jälkeen että jättää maajoukkue hommat nuoremmille, se päivitys jäänyt tekemättä  peliin :lol:
ainoa häiritsevä tekiä oli 11 änärissä toistaiseksi se että nämä "kommentaattori/selostaja" jutut oli täysin samat kun kympissä.

no joo, taisi mennä jo pieneksi peliarvosteluksi tämä...tuskin ketään haittaa kuitenkaan
tallennettu
Vs: Pitkä päätyyn ja perään - Urheilupeliketju « Vastaus #2 : 30.09.2010 06:59 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili


EA:n vastineesta hyvin myyneelle ja kriitikoiden joukossa menestyneelle UFC Undisputedille, EA MMA:sta, on ilmestynyt demo Liveen ja varmaankin myös PSN:iin. Demon perusteella MMA hakkaa UFC:n ehdottomasti nyrkkipelissä sen ottaessa moottorinsa(?) ja kontrollinsa miltei suoraan Fight Night-sarjasta. Mutta oikean tatin ollessa nyt sidottu lyönteihin ja potkuihin, on omien asemien parantelu niin clinchissä kuin tontissa täysin A- ja B-nappien varassa. A:lla pelaajan pugilisti yrittää parantaa asemaansa, jota toinen pelaaja voi counteraa painamalla B:tä. Lopputulos määräytynee sitten counteraavan pelaajan ajoituksen ja mätkijöiden statsien perusteella. Vaikka MMA häviää mattopainissa mielestäni UFC:lle, on se silti ainakin demon perusteella kokeilemisen arvoinen jos vapaaottelu kiinnostaa.


« Viimeksi muokattu: 01.10.2010 07:20 kirjoittanut kep »
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Pitkä päätyyn ja perään - Urheilupeliketju « Vastaus #3 : 30.09.2010 18:01 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Vähän ristiriitaiset fiilikset jäi tuosta EA Sports MMA:n demosta. Pystyottelu on kyllä tyydyttävämpää kuin UFC:ssä, mutta ärsytti hieman sellainen tietynlainen lagi. Siis en nyt meinaa mitään pätkimistä tai muuta hidastelua vaan sitä jos painaa vahingossa kaksi kertaa putkeen vaikkapa potkunappia, niin hahmo myös tekee ne kaksi potkua putkeen vaikka juuri sillä hetkellä pelaaja ei mitään painaisi. Todella vaikea selittää, ehkä tajuatte. Mitäs kep, seuraatko ihan oikeatakin vaparia vai tykkäätkö vain peleistä?
tallennettu
Re: Pitkä päätyyn ja perään - Urheilupeliketju « Vastaus #4 : 01.10.2010 00:06 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW EA:n versio miellytti enemmän näin pikaisen testin perusteella. Kumpaakaan demoa en ole kuin maksimissaan 30 min pelaillu, että ei hirveästi voi sanoa, mutta joo. Ehkä joskus ale-laarista.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Pitkä päätyyn ja perään - Urheilupeliketju « Vastaus #5 : 01.10.2010 07:28 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Vähän ristiriitaiset fiilikset jäi tuosta EA Sports MMA:n demosta. Pystyottelu on kyllä tyydyttävämpää kuin UFC:ssä, mutta ärsytti hieman sellainen tietynlainen lagi. Siis en nyt meinaa mitään pätkimistä tai muuta hidastelua vaan sitä jos painaa vahingossa kaksi kertaa putkeen vaikkapa potkunappia, niin hahmo myös tekee ne kaksi potkua putkeen vaikka juuri sillä hetkellä pelaaja ei mitään painaisi. Todella vaikea selittää, ehkä tajuatte. Mitäs kep, seuraatko ihan oikeatakin vaparia vai tykkäätkö vain peleistä?
Tuo viive tuli huomattua minunkin puolesta ja taitaa olla Fight Nightin mekaniikan peruja.

Seurailen vaparia pääasiallisesti Ultimate Fighterien ja UFC-eventien kautta, joten kiinnostusta on, mutta en super-vihkiytynyt ole lajiin. Tiedän suurimmat tähdet ja jonkin verran muitakin kavereita sekä tiedän tekniikoista myös hieman pintaa syvemmältä, mutta mitään älyttömän syvällistä tietoa ei ole.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Pitkä päätyyn ja perään - Urheilupeliketju « Vastaus #6 : 01.10.2010 16:23 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Paras (ja ainoa?) syy ostaa UFC:n tilalta EA:n MMA:

My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Pitkä päätyyn ja perään - Urheilupeliketju « Vastaus #7 : 03.11.2010 13:41 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili EA pudotti pommin ja peruutti tämän vuoden NBA-pelinsä.

Täksi kaudeksi rebootin ja nimenmuutoksen Livestä Eliteksi läpikäyneen pelisarjan tämän vuoden versio jätetään väliin tuotantovastuun siirtyessä muun muassa Maddeneita tekevälle EA Tiburonille.

Mielestäni tämä on vain ja ainoastaan positiivinen asia ja toiveissani onkin, että ensi vuoden Elite on menestys kriitikoiden ja myyntilukujen perusteella, ja EA voisi tajuta, että ehkä joka toinen vuosi ulostuleva urheilupeli ei olisikaan niin huono asia. Käytännössä tämä ei kuitenkaan tapahtune, koska firma tahkoaa niin helvetisti rahaa vuosittaisilla täysihintaisilla Maddenin vuosipäivityksillä.

Myös, NBA Jam tulee ulos parin viikon päästä Xbox 360:lle ja PS3:lle! BOOMSHAKALAKA!
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Pitkä päätyyn ja perään - Urheilupeliketju « Vastaus #8 : 29.11.2010 22:39 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Pakko mainostaa täällä hienoa urheilupelipodcastia, 4th Stringia. 4th String on entisen 1up:n Sports Anomalyn hieman rauhoittuneempi "jälkeläinen." Ote on kuitenkin pääasiallisesti humoristinen ja ruorissa istuu juontaja Todd Zunigan lisäksi myös pari muuta nykyistä/entistä 1up-laista, kuten Andrew Fitch ja Gregg Ford. Virallinen saitti sijaitsee osoitteessa www.4thstring.com ja podcastit löytyvät muun muassa iTunesin kautta. Podcasteja tulee useita viikossa, joista yksi, yleensä perjantaisin ilmestyvä on kunnollinen pitkä lähetys. Kaverit puhuvat urheilupeleistä sekä urheilusta yleensä, ja molemmissa aika suuri paino on jenkkifutiksella.

Itse en ole ainakaan parempaa podcastia löytänyt mikä käsittelisi urheilua ja etenkin urheilupelejä.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Pitkä päätyyn ja perään - Urheilupeliketju « Vastaus #9 : 03.02.2011 00:13 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Madden 11 hommasin ja kyllähän jenkkifutis menee taas pitkästä digitaalisessa muodossa. Viimeksi omistamani NFL-peli oli mahtava ESPN NFL 2K5, mutta ei homma ole perustasolla muuttunut paljonkaan. Mahtava uudistus tähän 11:een on Gameflow mikä valitsee pelaajalle pelattavan kuvion säästäen rutkasti aikaa sekä tehden pelistä paljon järkevämpää. Pakko suositella lajin ystäville, varsinkin n. 30e hintaan, millä Anttila peliä tarjosi.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Pitkä päätyyn ja perään - Urheilupeliketju « Vastaus #10 : 17.10.2011 22:00 »
aataminpoika Jäsen Viestejä: 549 Basaaripisteet: 0 Profiili Tässä on nyt pari viikkoa tullut jauhettua uutta Fifa 12 peliä ja pakko sanoa, että MAHTAVA peli on kyseessä. Positiivisin yllättäjä ehdottomasti ja nouseekin arvoasteikollani vuoden parhaimmaksi peliksi tällä hetkellä. Tämän takia uudet NHL 12 ja F1 2011 ovat olleet jäissä jo kaksi viikkoa.

Aloitin career moden managerilla ja valitsin ManU:n joukkueeksi. Toista kautta pelattu nyt pari kuukautta ja edelleen pelaaminen maistuu. Pienenä miinuksena on näiden kauppojen määrä; pelaajia ostellaan todella paljon ja omat pelaajatkin haluavat vähän väliä pois: esimerkiksi Vidic ja Ferdinand halusivat molemmat topparistosta pois ja korvasin heidät Chiellinillä ja Hummelsilla.

Mutta no eipä tästä sen enempää  :)


« Viimeksi muokattu: 17.10.2011 22:24 kirjoittanut aataminpoika »
"Saatanan mikkihiiri, pidä turpas kiinni ja vihellä peliä.", "Ei voi kahen metrin syötöt mennä v***u kolme metriä ohi"  - Kai Suikkanen
tallennettu
Vs: Re: Pitkä päätyyn ja perään - Urheilupeliketju « Vastaus #11 : 07.11.2011 14:13 »
mikki.h088 Jäsen Viestejä: 6 Basaaripisteet: 0 Profiili
EA:n versio miellytti enemmän näin pikaisen testin perusteella. Kumpaakaan demoa en ole kuin maksimissaan 30 min pelaillu, että ei hirveästi voi sanoa, mutta joo. Ehkä joskus ale-laarista.

aikalailla samoilla linjoilla - ale-laarista vois hankkia mutta en ihan täyttä hintaa menis maksamaan. Jotain pieniä asioita mitkä ehkä vähän ärsytti - ja siksi en ostais/maksais täyttä hintaa. Mutta ihan jees peli - ei parhaimmistoa - mutta ei huonoimmastakaan päästä todella.
tallennettu
Vs: Pitkä päätyyn ja perään - Urheilupeliketju « Vastaus #12 : 29.02.2012 21:03 »
aataminpoika Jäsen Viestejä: 549 Basaaripisteet: 0 Profiili Tällä hetkellä urheilupelit ovat vieneet minut totaalisesti mukanaan. Olen aina ollut lähinnä urheilupelien pelaaja, mutta nyt on viime aikoina tullut pelattua varmaan ennätyspaljon näitä.

Viime viikonloppuna ostin Madden 12. Lisäksi kun omistan vielä NHL 12, Fifa 12 ja NBA 2k12 niin ei osaa yhtään päättää mitä sitä aina pelaisi  ;D

Pakko Maddenista sanoa, että kyllähän se jenkkifutis on mielenkiintoista. Ennen en ole juuri koskaan siitä välittänyt mutta kun kokeilin kaverin luona pari viikkoa sitten, peli tempaisi heti mukaansa. Nopeasti sen perusidean kyllä tajuaa.

NBA 2k12 puolestaan on varmaan paras urheilupeli mitä olen koskaan pelannut. Presentaatio, grafiikat ja pelinmallinnus ovat kyllä sitä ehdotonta A-luokkaa. Kyllä 2K osaa koripallon tekemisen todella hyvin. Harmi kun firma ei ole änärin puolella saanut suosiota tai edes kilpailukykyistä peliä.
"Saatanan mikkihiiri, pidä turpas kiinni ja vihellä peliä.", "Ei voi kahen metrin syötöt mennä v***u kolme metriä ohi"  - Kai Suikkanen
tallennettu
Vs: Pitkä päätyyn ja perään - Urheilupeliketju « Vastaus #13 : 29.02.2012 21:12 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Imo änärille tekisi hyvää saada joku varteenotettava kilpailija niin saataisiin pelisarjaan joitain oikeita uudistuksia näiden maalien liikkumisien ja laitojen hajoamisien lisäksi. Jos vaikka tekoälyä ja pelimoottoria ruettaisiin uusimaan? Onhan se änäri ihan viihdyttävää settiä kännipelinä nykyiselläänkin enkä toivokaan siitä mitään inhorealistista peliä, mutta voisi sitä vähän piristellä taas pitkästä aikaa.

Joku puhtaasti yhden pelaajan ympärille keskittyvä jääkiekkopeli voisi olla mielenkiintoinen. Joukkueen sijaan pelattaisiin aina yhdellä pelaajalla, kehitettäisiin tasoja ja noustaisiin kovempiin sarjoihin ja niin edelleen be a pro-tyyliin, mutta paremmin toteutettuna.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Pitkä päätyyn ja perään - Urheilupeliketju « Vastaus #14 : 01.03.2012 09:35 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili 2k:n lätkäthän viettivät puhtaan sapattivuoden ainakin viime kauden osalta. Toivottavasti palaisivat levänneinä markkinoille tänä vuonna, koska ei tuota EA:n paikallaan juossutta huttua kestä yksinpelattuna millään. NHL 2k8 on kyllä edelleenkin paras simulätkä mitä on tehty.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Pitkä päätyyn ja perään - Urheilupeliketju « Vastaus #15 : 01.03.2012 22:13 »
SuoBBis Jäsen Viestejä: 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Fifa Streetin demo tuli Storeen. Pitkäaikainen hypetys (ainakin omalta osalta  ;D) nousi entisestään. Aivan mahtavaa katufutista! Taitaa FiFa 12 siirtyä syrjempään tämän pelin saavuttua..
tallennettu
Vs: Pitkä päätyyn ja perään - Urheilupeliketju « Vastaus #16 : 05.03.2012 08:43 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili
Pakko Maddenista sanoa, että kyllähän se jenkkifutis on mielenkiintoista. Ennen en ole juuri koskaan siitä välittänyt mutta kun kokeilin kaverin luona pari viikkoa sitten, peli tempaisi heti mukaansa. Nopeasti sen perusidean kyllä tajuaa.

Tuli joskus aika paljon hakattua jenkkifutista. Se on kyllä erittäin mielenkiintoista, ja se ilon tunne, kun hienon onnistuneen kuvion päätteeksi tekee touchdownin. Perusidean tosiaan tajuaa aika nopeasti. Pitäisi kyllä taas hankkia joku jenkkifutis peli, alelaarissahan niitä aina silloin tällöin näkyy olevan.

Jep, olisi taas aika EA:n uudistaa NHL-peliään. Pienet kosmeettiset muutokset tuntuvat aina hienoilta, mutta kun itse pelattavuus ja tekoäly pysyy kuitenkin samana, niin pitemmän päälle peli alkaa maistua aivan samalta kuin ne aiemmatkin versiot. Kilpailutilanne tekisi poikaa, niin eiköhän EA:llakin taas huomattaisi uudistuksen tarve.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Pitkä päätyyn ja perään - Urheilupeliketju « Vastaus #17 : 05.03.2012 09:01 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Ongelma EA:n lätkän kanssa on se, että pelin ydin on melkoisen toimiva juuri nyt. Vaikea kuvitella millä he saisivat sitä parannettua, sillä juuri nyt se on sopivan urheilu- että pelimäinen.

Tietenkin julkaisutahtia voisi nyt hidastaa, mutta ei EA sellaista tekisi. Vuoden välein ilmestyvänä sarjana en näe suuria muutoksia tulevan lähiaikoina.
tallennettu
Vs: Pitkä päätyyn ja perään - Urheilupeliketju « Vastaus #18 : 20.08.2012 10:28 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Kun Darksiders 2 on tulossa vasta tiistaina ulos ja Dark Soulsia ei jaksa millään, piti viikonlopuksi keksiä jotain muuta pelattavaa. Heitinpä sitten sisään Pro Evolution Soccer 2011:n, koska muistelin, että Master League oli jäänyt aika pahasti vaiheeseen. Paria päivää ja 13 pelituntia myöhemmin on kyllä pakko todeta, että hemmetin hyvä pelihän tämä on edelleen.

Master League on edelleen kaikkien kausimoodien kuningas. On aivan eri fiilis ottaa divarin rupusakki ja kasvattaa siitä omilla keinoilla voittava joukkue. Peli vihjaa aika paljon ikääntyvien veteraanien ostoon, mutta itse olen käyttänyt kaikki paukut nousevien nuorten kykyjen ostamiseen muista seuroista ja omasta akatemiasta. On aivan eri tavalla tyydyttävää voittaa itse kasaamalla porukalla, mistä omia kasvatteja on murtautunut jo maajoukkueisiin ja joista tarjotaan miljoonien siirtokorvauksia isoihin seuroihin.

Pelillisellä tasolla mukana on edelleen ärsyttäviä PES-konventioita, kuten pelaajien ärsyttävä raiteilla liikkuminen ja ottelutapahtumien ajoittainen skriptaus(!), mutta itse pelaaminen on sen verran timanttia, että nämä on helppo sivuuttaa. Jos 2013 on kehittänyt ML:ää vielä asteen verran paremmaksi ja poistanut noita pikkuärsykkeitä, pitäisi olla kasassa todella kova paketti.

E: Tulevan PES:n Steelbook-versio on muuten todella makean näköinen:



« Viimeksi muokattu: 20.08.2012 11:13 kirjoittanut kep »
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines