Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Donkey Kong Country Tropical Freeze : 16.05.2018 10:40
Peli taitaa olla suunniteltu tatille enemmän. Varsinkin uimis kontrollit. Tatilla pelaan proolla. Minähän olen siitä kummallinen että minusta paras tapa pelata tätä oli liiketunnistuksella Wii U:lla. Ohjaimen heilautus tuntui luonnolliselta. Paitsi Returnsissa kun piti pysähtyä puhaltelemaan, mutta se mekaniikka onneksi on poistettu. Switchillä päätin vaihtelun ja Pro ohjaimen mukavuuden vuoksi pelata perinteisemmin ja mukavaa se on näinkin. Väitän silti ihan pokalla että muutamien maailmojen jälkeen olen silti parempi liiketunnistuksella. Se johtunee siitä että tätä tuli väännettyä aivan hullusti Wii U:lla ja tottumus ei heti katoa. En näe että nappiohjaus olisi mitenkään oikeasti huonompi.
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mario Tennis Aces : 15.05.2018 22:09
Peli näyttää erittäin lupaavalta ja täynnä sisältöä. Tässä traileri adventure modesta, joka näyttää mukavan monipuoliselta
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, eikä Retroa? : 15.05.2018 22:05
Että SFRacing... En sinänsä ole yhtään yllättynyt että Nintendo tekee moisen tekeleen. Johan tässä kaikkia muita genrejä melkein on kokeiltu (paitsi tietysti sitä puhdasta padilla pelattavaa avaruusräiskintää), niin totta kai tämä seuraavaksi. Ei todellakaan mikään yllätys.

Mutta että Retro tekee sen, ei ole vain yllätys, vaan pistää miettimään Nintendon motiiveja taas. Tosin kai sieltä jokin F-Zeroa vastaavaa luulisi olevan tulossa... ja siis ei sillä että ei voisi sinänsä olla ihan hieno peli, mutta ihmettelen silti miksi Retro. Nintendolla olisi kuitenkin mahdollisuus heittää tämä esim. Shin'en Multimedialle ja Retrolle käsiin jotain muuta. Mutta ei kai sitten... :rollaus:

Shinen on ehkä viisi ihmistä ja ei mitenkään Nintendon kanssa kimpassa vaikka lähinnä heidän alustalleen pelejä tekevät. Muistaakseni ovat myös sanoneet että eivät halua tehdä muitten ip:tä. Retro taas on ainakin aiemmat projektinsa saanut valita itse (Ainakin itse näin väittävät) joten tämä lienee taas heidän ideansa jota he ovat pitchanneet Nintendolle.

Itse olen tästä aika innoissani. En usko pätkääkään että tämä on yhtään samanlainen kuin Mario Kart saati F-Zero. Pelissä kuitenkin on varmasti lentämistäkin. Veikkaan että tässä on kyseessä aika suuren luokan peli lorella niinkuin kommentit viittaavat eikä vain simppeliä ajelua.
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Donkey Kong Country Tropical Freeze : 15.05.2018 21:58
Plus hard modea voi pelata myös muilla hahmoilla.
5  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Donkey Kong Country Tropical Freeze : 02.05.2018 12:18
En itsekään ole digipelien kannalla, mutta eihän tuo vaikuta mitenkään jo pelinsä ostaneisiin. Pelin saa ladattua uudelleen niinkuin ennekin.
6  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Kirby Star Allies | Syömissimulaattori : 23.03.2018 23:22
Nyt mietin, että väistämättä peli tulee tuntumaan lyhyeltä.

Mietin samassa vaiheessa samaa, mutta viimeinen maailma on aika kattava.
7  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Kirby Star Allies | Syömissimulaattori : 18.03.2018 23:44
Hyvä peli! Ihmettelen osittaista heikohkoa vastaanottoa sillä tämä on ihan samaa laatua kun varsin kehutut viime vuosien pääsarjan pelit eli Triple deluxe ja Planet Robobot. Laadullisesti mennään näiden väliin joten Robobot säilyttää edelleen tittelinsä parhaana Kirby pelinä minulle, mutta kauaksi ei jäädä. Laatupeli kyseessä niin yksin kuin moninpelinä. Perinteinen Kirby peli eli varmasti ei kaikille toimi
8  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Kirby Star Allies | Syömissimulaattori : 14.03.2018 13:24
Itsellä oli vastaavia tunnelmia demon ensimmäisen pelaamisen jälkeen. Mutta koitettuani demoa useasti yksin ja moninpelinä ja myös yksin pelaten ilman apulaisia sekä myös kannettavana niin peli on alkanut iskemään ja vaikuttaa Kirby peliltä laadukkaammasta päästä kuten viime vuosien pääsarjan pelit ovat olleet. Pieniä epäilyksiä oli miten auttajat sotkevat peliä, touhu vaikutti välillä sekavalta, mutta ne saikin pois aina halutessaan ja pelin voi pelata ilman niitä lähes täysin ja ottaa ne avuksi vain tarvittaessa. Peli tuntuu niitä tarjoavan aina tarvittaessa. Jos peli ei tunnu iskevän, suosittelen koittamaan peliä joko ilman avustajia tai moninpelinä.
9  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelien ruutukuvat : 02.03.2018 13:05
Siis kyllähän tuo 30fps on selvästi nykivä. Minua häiritsee, mutta ei pilaa peliä. Miinus se silti on. En odottanut sen häiritsevän, mutta sen näkee selvästi. Tasohyppelyssä 60fps on tärkeä. Ajattelin että Kirby olisi niin hidas että ei haittaa, mutta taisteluliikkeet ovat niin nopeita ja ruutu niin täynnä kamaa kiitos kumppaneiden että onhan se miinusta. Muuten peli vaikutti hyvältä.
10  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 02.03.2018 00:53
Kirbystä tuli demo ja onhan peli taattua viime vuosien Kirby laatua. Mutta käsittämätöntä miten tämä peli on vain 30fps. Se vielä häiritsee minua enemmän kun oletin. Myös antialiasointi olisi ollut kiva. Muuten peli on komea, mutta kyseiset asiat todella häiritsee. Lähinnä framet. Jos nyt miettii niin koska nintendo on viimeksi julkaissut 30fps tasoloikan? Edellinen kirby joka ei ole 60fps taitaa olla N64:llä.
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 20.02.2018 13:00
Doom menee kyllä nyt ostoon. Gyroa odotin ja nyt se saatiin. Mutta en kiirehdi. Järkyttävä määrä pelattavaa kesken. Tällä hetkellä pahin koukuttaja Dragon Quest Builders. Loistavia indie pelejä kesken kuten Celeste ja Night in the Woods. Ostamattakin vielä kuten Owlboy. Switchillä on minulle liikaakin pelattavaa. Rime päivityskin käsittääkseni parantaa peliä huomattavasti. Pitää kuulostella onko se tarpeeksi. Toisaalta se on aika kallis peli.
12  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: eShop | PSN | Microsoft store | Steam | Tärpit & alennukset : 19.01.2018 14:24
Oxenfree aika huimassa -75% tarjouksessa Switchin eShopissa. 5€.
13  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet : 05.01.2018 13:23
Octopath on itseasiassa ihan eri porukalta. Acquire kehittää sitä. Bravely on Silicon Studiosin peli.
14  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Splatoon 2 : 17.07.2017 02:15
Jäätelön. En ole kakkuihmisiä :D Mutta Splatoonissa opettelisin gyron. Ensinnäkin luultavasti ilman gyroa ei pärjää ja toisekseen Splatoonin kontrolli on omasta mielestäni yksi parhaista asioista mitä pelit ovat tarjonneet viime vuosina. Ja ylipäänsä gyro-tähtäys. Zeldassakin toimii mahtavasti.

Kampanja ei ole ainoastaan hyvää treeniä moninpeliä varten vaan ykkösen perusteella erittäin hyvä räiskintä/puzzle/tasoloikka -peli joka monessa mielessä muistutti jopa Mario Galaxya. Se oli ykkösessä vain melko lyhyt. Yksi lempiasioitani siinä pelissä ja kakkosen vastaava vaikuttaa joka suhteessa paremmalta.
15  Yleinen / Peliseura / Vs: Nintendo Switch -kaverikoodit : 16.07.2017 10:30
Discokuningas | Mika | SW-6621-7143-6042
16  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Splatoon 2 : 16.07.2017 10:24
Oletko pelannut yhtään ykköstä? Kyllä Splatoon kylmiltään voi olla aika vaikeaa kokeneita pelaajia vastaan. Itse pärjäsin hyvin ja mukavaa oli. Ykkösessä yksinpelimoodi opetti hienosti pelin kontrollin ja iskosti sen selkärankaan. Ja kakkosessa yksinpelimoodi on monipuolisempi opettaja eri aseineen. En usko että kyseessä on yleiset pelitaitosi. Itse olin hukassa Armsin testpunchissa kun suoraan heitettiin online peliin nopealla kontrolliopettelulla, mutta koko pelin myötä ne opin hyvin. Splatoonissa oli vielä veteraanit vastassa. Tosin sen verta helpotusta että japanilaisilla oli oma Splatfest aikansa :D
17  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2017 : 13.06.2017 22:57
Yhdestä pelistä ainakin olen varma ettei ole Wii U käännös. Yoshi. Sillä sen pelin yllättävin puoli on että sen engine on UE4. Nintendo peliksi aika uutta käyttää ulkopuolista engineä.

Xenobladesta Takahashi sanoi treehousessa että heillä oli engine valmiina Xenoblade X:n ansiosta jonka päälle rakentaa ja siksi ovat saaneet nopeasti tehtyä. En usko että peli on sinänsä Wii U käännös. X:n valmistumisesta ei ole vielä niin kauaa ja Wii U:n kohtalo on kyllä ollut Nintendon tiedossa pitkään. En oikeastaan usko että juuri mikään peli on Wii U käännös enää. Kehitys on varmasti aloitettu uutta konsolia silmällä pitäen.
18  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2017 : 13.06.2017 16:37
Nintendo paljastaa yleensä pelinsä myöhään
Zelda on eri mieltä.

Nintendo haluaa nyt Switchin elinkaaren alkuun mahdollisimman paljon pöhinää, ja isot pelijulkistukset toisivat sitä.

Siksi sanoinkin että yleensä ja se pitää paikkaansa. Nintendo ei juuri nyt tarvitse pöhinää, koska laite on isoilla alueilla aika loppuunmyyty koko ajan jo muutenkin. Ja jos nyt paljastetaan liikaa niin esim ensi vuosi on kuiva helpolla. Tykkään Nintendon asenteesta olla julkistamatta pelejä liian aikaisin ja siitä että niitä saatetaan julkistaa milloin tahansa missä vaan directissä

Vaikka Metroid ei yhtä suuri nimi ole kuin Mario tai Zelda, en näe mahdottomana etteikö Nintendo haluaisi julkistaa pelin mahdollisimman ajoissa. Offshoot -pelien, kuten Rabbidsin kohdalla myöhäisen julkistuksen ymmärtää, mutta luulen että Nintendo edes jotenkin tajuaa uuden pääsarjan Metroidin hypepotentiaalin, eikä se varmasti olisi mikään by the way -juttu.

Tämä tietenkin edellyttäen että Retron uusin peli edes olisi Metroid.

Nintendo julkistaa suuriakin nimiä yleensä alle vuoden julkaisusta ja se on ihan riittävää. Esimerkiksi Mario Odyssey. Itse en todellakaan halua pelien julkistusta kolme vuotta etukäteen ja hypen kannaltakin lyhempi aika saattaa olla vain parempi.
19  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2017 : 13.06.2017 15:49
Älkää odottako Nintendolta liikoja niin ette pety. Keskittyvät lähinnä 2017 julkaisuihin ja aikataulut on jo suht täynnä. Itse odotan lähinnä Mario Odyssey ja Xenoblade matskua joten en voi pettyä. Kaikki muu on plussaa. Vaikka ensi vuoden pelejä ei näytettäisi niin se ei tarkoita etteikö ne ole tulossa. Jos Retron peli tulee ensi vuonna niin hyvin mahdollista ettei sitä vielä paljasteta. Julkaisu on joka tapauksessa samaan aikaan paljastetaan se nyt tai ei. Voihan sieltä tullakin jotain megapaukkua mutta en lähtisi sellaista odottamaan. Nintendo paljastaa yleensä pelinsä myöhään ja jopa ubin Mario rabbids tulee kahden ja puolen kk:n päästä julkistuksesta.
20  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 07.06.2017 12:46
Game Freak on myös aika pieni. Joten voi olla että vähintään yhteistyötä ulkopuolisen firman kanssa joutuisivat tekemään. Toisaalta jo mainitsemani Pokemonin konservatiivisuuden tuntien, sieltä saattaa tulla hyvin samanlaista tavaraa vain hd resossa.

Xenoblade 2 on kyllä potentiaalisin ehdokas lipsahtamaan ensi vuodelle, mutta minun käsittääkseni se on edelleen koko ajan ollut 2017 peli jokaisella listalla ja esim sen musiikkeja äänitettiin jo keväästä eli aika valmiilta vaikuttaisi. Itse uskon toistaiseksi 2017 julkaisuun.
21  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 07.06.2017 09:28
Jälleen, Nintendo oli Nintendo :lol: No joo, voihan olla että julkistuksia säästellään E3:een. Ihmettelen kyllä suuresti jos sieltä ei tule täysiveristä Pokemonia NS:lle. Vaikka ei sillä, onhan se Pokemonin kiertely Nintendon kotikonsolien ympärillä ohittanut järjen rajat jo aikaa sitten :lol:

Veikkaan että Pokemonin kohdalla kyse on enempi Pokemon Companyn toilailuista. Pokemonit ovat selvästi olleet todella konservatiivisia pelejä jotka pitäytyvät vanhassa. HD hyppäys odottaa edelleen tulemistaan ja vähän jännittää miten se menee. Mutta sellainen kysymys, että jos seuraava pääsarjan Pokemon ei tulisi Switchille niin mille alustalle se tulisi? Pakkohan sen on tulla. 3ds kuopataan tämän vuoden jälkeen. Jos sieltä ei tule jotain yllätystä sitten 3DS:n korvaajaksi. Se taas olisi Switchiltä suoraan pois. Todella toivon että kaikki Nintendon panostus tulee jatkossa olemaan yhdellä konsolilla. Myös koska Switch soveltuu täysin 3DS korvaajaksi yhtälailla kun Wii U:n korvaajaksi. 3DS:llä rahastaminen on jopa fiksua Nintendolta, koska sen pelimyynnit ovat tällä hetkellä vielä hyvällä tolalla. Ja ottaen huomioon että tiimit jotka 3DS pelejä tekevät vaikuttava pääosin olevan ulkoisia pienempiä, ei niin tärkeitä, niin se ei välttämättä ole paljoa pois Switchiltä. Varsinkaan kun Switchin tuotanto ei vieläkään kykene suuressa osaa maailmaa vastaamaan kysyntään, joten Nintendollahan ei ole kiire. Meiltä pelaajiltahan se on tietty pois.

Edit: Nintendon E3:sta muuten. Jos pelit keskittyvät vuoteen 2017 niin mitä siellä juurikaan voisi olla enää uutta? Jos aletaan laskemaan pelejä niin nyt jo on joka kk:lle yksi isompi julkaisu. Arms, Splatoon 2, vuodettu Mario x rabbids, Pokken, Fire Emblen Warriors, Mario Odyssey ja Xenoblade 2. Jos sitten ei tule myöhästymisiä. Toisaalta tuo Rabbids peli ei välttämättä vie Nintendon "lohkoa" tuolta kuulta ja on Nintendo ennenkin julkaissut useamman ison pelin samassa kuussa varsinkin kahdelle eri konsolille, mutta jos tähän laskee mukaan 3DS tarjonnan niin aika täysi on aikataulu. Itse lähtisin siitä että mitään suurempaa uutta ei kannata lähteä liikaa odottamaan ettei pety. Muutama peli voi olla tosin myöhemmälle ajallekin. Nintendon ilmoitukset esim directissä siitä, että keskittyvät tiettyyn julkaisuajankohtaan tai alustaan on aina tarkoittanut että pääosin keskittyvät, ei täysin. Aiempi direct joka keskittyi Armsiin ja Splatooniin oli täynnä muitakin pelejä. Mutta joka tapauksessa itse lähden odotuksella että saadaan uutta materiaalia jo julkistetuista isoista peleistä itselleni etunenässä Mario Odyssey ja Xenoblade 2. 2017 on varsin hyvällä tolalla jo nyt varsinkin Wii U:n aikaan verrattuna ja 2018 tietoja saatanee myöhemmin, joten tyydyn suht vähään, vaikka toivon parasta.
22  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2017 : 26.04.2017 09:22
Vähän katselin noita Nintendon divisioonia, niin siellä ei taida olla enää kuin kaksi sisäistä kehitysstudiota, NST ja EPD. Ensin mainittu USA:ssa ja toinen Japanissa. Kimishima yhdisti kaikki yksiköt yhteen. Sitten on tietty kasa 2nd Partyja. Saa nähdä,... voisin kuvitella että Nintendo on tehnyt paljon 3rd Partyjenkin kanssa sopimuksia. Voisin kuvitella että niistäkin näkisi osa päivän valon E3:ssa. Ja yllättyisin suuresti jos niistä ei yksi olisi Platinum Gamesin tekemä. Star Fox tuli jo aikalailla tasan vuosi sitten, niin uusi projekti on ollut varmasti työn alla jo pitkään, kun sieltä on WiiU ajoista asti tullut vuoden tai parin välein uusi peli Nintendon laitteelle. Ja uskoisin että sieltä on kuitenkin uusi tulossa Nintendon kustantamana.

No tuota noiden sisällä on ihan samalla lailla eri tiimejä kuin ennenkin ja sen lisäksi on muitakin studioita jotka ovat täysin Nintendon omia kuten Retro ja Monolith. Tässä hyvää infoa http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1303431
23  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 06.04.2017 13:31
Henk koht en näe Nintendon pelien tasossa eri aikakausina juurikaan eroja. Eri pelisarjat ovat eri paikoin loistaneet ja olleet eri paikoin suvannossa. On eri ajan konsoleista mitä mieltä tahansa ja Nintendon kasuaalimmista peleistä niin kokonaisuutena laadukkaita pelejä on mielestäni tullut tasaisesti joka aikakautena. Jonkinlaista nousua kyllä näin jo Wii U ajan peleissä. Suurinosa peleistä oli järkyttävän hiottuja ja sama meininki vaikuttaisi jatkuvan Switchillä. Mutta en näe että sitä ennen olisi ollut mitään suvantovaihetta. Tottakai toisaalta joku N64 3d-peleihin siirtyminen tuntuu mullistavammalta kuin mikään sen jälkeen tapahtunut, mutta en näe esim laadullista eroa Gamecuben ja Wiin välillä. Toisella on Metroid Prime ja toisella Mario Galaxy. Eri pelisarjat loistavat eri aikoina.
24  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 05.04.2017 13:09
Zeldan optimoimattomuudesta tai vähintäänkin sen vähäisyydestä on kyllä todisteena uusin päivitys joka korjaa suurimmanosan frame ongelmista ilman minkäänlaisia graafisia uhrauksia. Pelkkää optimointia.
25  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Legend of Zelda: Breath of the Wild : 06.03.2017 09:29
Ehkä olen sokea, mutta jos taloudesta löytyy WiiU niin en näe mitään syytä ostaa yli 300e switchia zeldan takia. Paitsi jos sitä haluaa pelata reissussa.



Vähän epäreilu vertaus koska Switch version frame ongelmat aika pitkälle korjaantuu (ei poistu mutta muuttuvat melko vähäisiksi ja harvoin tapahtuviksi) ekan alueen jälkeen ja tuo vertaus on alkualueelta. Wii U versiota en ole pelannut, mutta olen lukenut että ongelmat jatkuvat varsinkin kylissä ja tiheissä metsissä. Switchilläkin saa metsät ajoittain nykimään tietyissä sääolosuhteissa, mutta en ole nähnyt mitään niin pahaa kuin alkualueilla. (Oikeastaan kaikki nykiminen tuntuu suht randomilta. Vastaavissa olosuhteissa eri kohdissa sitä ei välttämättä ole.) Alun jälkeen väitän ettei frameratet ole häirinneet yhtään. Osittain myös tottumusta, mutta isoimmat frame tiputukset katoavat ja pienemmätkin ovat paljon harvinaisempia. Jos Switch on joka tapauksessa tulossa talouteen sanotaan noin vuoden sisään ja haluaa nyt kokea Zeldan niin en kyllä pelaisi tätä peliä Wii U:lla. Hinta 99% todennäköisyydellä ei tule alas siinä ajassa ja tämä on peli jonka maailmaan ainakin itse palailen varmasti haahuilemaan vuosien ajan.

Itse pelistä sen verran että onhan se tajuttoman kova, sanat ei riitä. Joten en ala tässä romaania kirjoittamaan kehuista.
26  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 17.02.2017 15:06
Ois kyllä kiva saada samanlainen systeemi kuin Wii - Wii U, että pienellä maksulla saat siirrettyä pelit uudelle alustalle.
Eiku nimenomaan edes pieni maksu on täysin perseestä. Peli on jo kerran ostettu, ja that's it, siitä ei pitäisi tulla lisäkuluja enempiä.

Tästä olen eri mieltä. Se on sinulla aina pelattavissa. Alustalla jolle sen ostit. Samalla logiikalla sinun pitäisi saada vanhat VHS videosi DVD muodossa ilmaiseksi. Wii U:n Virtual Console on Wiin vastaavaan nähden paranneltu (en nyt puhu pelien emuloinnin laadusta vaan käyttöliittymästä, gamepad pelaamisesta jne.). Minusta oli kohtuullista pyytää rahaa siirrosta ja summa oli pieni. Sen lisäksi pystyit pelaamaan vanhoja pelejäsi ilmaiseksi Wii moodissa jos halusit. Nyt Switchin kohdalla on vaikea sanoa mitään toiminnoista nän etukäteen, mutta sen tiedän ettei pelien tuominen Switchille erilaiselle arkkitehtuurille nytkään ole ilmaista Nintendolle ja mikään hyväntekeväisyysjärjestö ei ole kyseessä. Minusta tuo pieni siirtosumma on jo todella hieno kädenojennus. Tuolla asenteella Nintendon ei ole kannattavaa enää kohta tuoda koko pelejä uudestaan saataville ja sitten ei ole enää Virtual Consolea. Olet ostanut pelin yhdelle alustalle ja se on aina pelattavissa sillä alustalla (vertaa VHS). Jos haluat pelin uudelle alustalle maksat uudestaan (vertaa DVD). Mutta tämän kaiken hyväksi Nintendo antaa (tai ainakin Wii U:n kohdalla antoi) siirtää pelit pienellä siirtosummalla. En käsitä miten kukaan voi valittaa. Jos Switch on pysyvämpi ympäristö enempi kuin vain yksi alusta (vertaa ipad), ymmärrän kyllä että pelit jatkossa siirtyvät ilmaiseksi seuraavalle suoraan. Porukka on aivan kohtuuton tässä asiassa.
27  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 23.11.2016 16:58
Saattoi kyllä olla että Pokemonin kohdalla puhuttiin loppuvuodesta. Tai ainakin spekuloitiin. Itse näenkin toisaalta että jos Mario tulee julkaisuun ja Zelda kesällä niin Pokemon olisi jouluksi kova sana. Näin niitä pitääkin ripotella. Mutta tosiaan pitäisi olla niitä pelejä muitakin tietenkin tai ollaan melki Wii U tilanteessa. Ja en sano etteikö Nintendolla voisi uuden laitteen kanssa ongelmia olla ja varmasti kehitys alussa hitaampaa onkin, mutta en vain näe vastaavista hidasteluista oikein viitteitä mitä HD siirtymä oli. Ainakaan vielä. Ja se ongelma tuolloin oli nimenomaan se HD kehittäminen. Vastaavaa siirtymää ei nyt ole. Zeldan viivästys voi johtua mistä vain. Sen verran laaja peli se on. Mutta huhujen mukaan kyse oli tosiaan siitä lokalisaatiosta. Sen lisäksi näiden suurien pelien julkaisuajat taitaa enempi olla strategiaa kuitenkin. On Nintendo niiden julkaisujärjestyksessä oikeassa tai ei, mutta varmasti sitä on mietitty ja vaikea kuvitella että suuria pelejä tulisi samaan aikaan. Minusta Switch julkistus ja kaikki huhut toistaiseksi viittaa enempi siihen suuntaan että Wii U:n ongelmista olisi opittu ja ainakin yritetään asioita korjata. Tällä hetkellä olen siis positiivisin mielin.
28  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 23.11.2016 09:19
Zeldalla pystyy hypettään laitetta tammikuun tapahtumasta lähtien vaikka se ei tulisikaan aivan heti julkaisupäivänä. Kunhan se on lähellä julkaisua. Myyntien kannalta tärkeintä on konsolin alkutaival. Pelejä tasaisesti ekat puolivuotta ja siihen tasaisesti pari todella kovaa nimeä kuten Mario ja Zelda. Wii U porttaukset ja Pokemon Stars auttavat huomattavasti myös.

Zeldalla on tajuton hype, mutta luultavasti suurin osa siitä silti on sitä hc pelaajakuntaa. Veikkaan että Mario ja Pokemon vie koko yleisön huomioon ottaen voiton. Varsinkin mobiilipuolen menestyksen myötä.

Ei kannata muuten unohtaa sitä että arm-arkkitehtuuri on ollut jo kauan Nintendon käsikonsoleissa. Ei se ole uutta Nintendolle, vaikka konsolipuolella onkin ollut powerpc.
29  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 22.11.2016 21:57
Siis huhujen mukaanhan tuo viivästys johtuu vain lokalisaatiosta, koska työmäärä osoittatui näin massiivisessa pelissä oletettua suuremmaksi. Eli tulkitsen sen niin että peli muuten olisi valmis. Samojen huhujen mukaan esim uusi 3d Mario on julkaisussa joten ei niitä ongelmia näytä olevan. Sen lisäksi varmaan kannattaa jakaa pelejä tasaisesti ensimmäiselle puolelle vuodelle. Mitään järkeä julkaista sekä Zeldaa että Mariota samaan aikaan. Konsoleiden julkaisussa kannattaa enempikin miettiä pidempää julkaisuikkunaa kun sitä pelkkää julkaisupäivää. Mario on isompi juttu suurelle yleisölle kuin Zelda ja tärkeämpi saada julkaisuun. Tähän päälle kun miettii vielä Super Mario Runin mahdollisesti aiheuttaman nosteen Marion suosiossa niin päätös on bisneskannalta järkevä.
30  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 03.09.2016 11:33
Nyt Federation Forcea enemmän pelanneena täytyy sanoa että ei voi edelleenkään käsittää ihmisten ennakkoluuloja. Yksinkertaisesti hyvä, yllättävänkin hiottu peli, jota voi vielä sanoa jopa ihan komeaksikin 3d päällä 3ds:n ruudulta katsottuna. Teknisesti kaikki on kohdallaan. Vaisuksi jää tietenkin verrattuna johonkin ensimmäiseen Metroid Primeen, mutta vähintään ihan ok peli pitäisi olla kelle vaan. Ja pelaan vielä yksin. Voin kuvitella moninpelin olevan vielä parempi.

Meininki on ihan Metroid minusta. Ei tietenkään sama kun Samusin tähdittämissä peleissä koska nyt ei olla yksin eristyksissä vieraalla planeetalla. Mutta miksi pitäisi? Tämä on spinoff joka kertoo muista asioista. Maailma on kyllä ihan uskottava siinä missä Metroid Primessa esim. Ainoa asia mistä en tykkää pelissä on chibigrafiikat hahmoissa, mutta ympäristöt on hyvin suunniteltuja ja tunnelmallisia.
Sivuja: [1] 2
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines