Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21
Tulostusversio
Aihe: Musiikki  (Luettu 226112 kertaa)
Vs: Musiikki « Vastaus #420 : 04.04.2011 22:19 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Animal Collectivesta tutun Panda Bearin uusin albumi on nyt kuunneltavissa kokonaisuudessaan. Hyvältä kuulostaa.

Kuuntelin heti aamusta tuon ja diggailin kyllä paljonkin. Vaatii paljon lisäkuuntelua, mutta vakuutti kyllä jo ekalla kuuntelulla. Pitääpä laittaa ostoon kun ilmestyy.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #421 : 04.04.2011 22:28 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Jep, loppua kohden alkoi saundit vähän puuroutua, mutta se menee ensikuuntelun (ja pienen kuumeenpoikasen) piikkiin. Fiilikset on kuitenkin hyvät ja ostoonhan tämä menee.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #422 : 05.04.2011 19:24 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Äääh. Tämä kuulostaa ihan Animal Collectivelta. Mikä ei tietysti varmaankaan ole yllättävää lähtökohdat huomioon ottaen, mutta harmillista, sillä Animal Collective on ollut aina yksi niistä bändeistä joiden musiikkia en oikein hiffaa. Ääniverhoa, iloista tunnelmaa ja kilkettä, muttei juurikaan mitään mieleenjäävää...
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #423 : 05.04.2011 20:22 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Pidän itse enemmän vanhemmasta Animal Collectivesta, siitä kokeellisuudesta ja sekoilusta. Mutta Animal Collective on vähän sellaista musaa, että se kumuloituu, kunnes jonain päivänä huomaat mielesi yhdistyvän siihen, sen äänimaailmoihin ja tunnelmiin. Ainakin itselläni olis alussa vähän sellainen fiilis, kuin söisi karkkia pitäen samalla nenästä kiinni.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #424 : 07.05.2011 22:14 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli osteltua. Budjetti on about nolla kohta. Läheltä liipataan jo; oli kuitenkin pakko.

Burial + Four Tet + Thom Yorke - Ego / Mirror

Tällainen löytyi Lifesaversista hintaan 11,50 €, olin lievästi hämmentynyt kun luulin että tämä olisi niinkun yyberhankala saada. Tai jotain. Ostin siis. Vähän pelottaa kun tuo Ego-puoli piti ihme mekkalaa soittimessa. Johtuukohan halpisvinskasoittimesta (joka aikaisemmin ei ole kenkkuillut) vai olenko - pliis, EI - mennyt naarmuttamaan tuota jollakin ihmeen keinolla. Mirror soi kuitenkin mainiosti. Pitänee testata kohta uudelleen. Laatumusaa jokatapauksessa.

(E: Huoh, kyl siin taitaa kolme tuollaista ohutta pitkittäistä naarmua olla, mistä lie tullut. Vinyylien hienouksia; ekaa kertaa avasin... .___.)

Mono/Poly - Manifestations EP

No ostin nyt sitten tämänkin, Brainfeederin uutuuksia ja maksoi vaan (?) 7,90; vinyylinä siis. Kelpaa. Needs Deodorant on ässä biisi.


« Viimeksi muokattu: 07.05.2011 22:27 kirjoittanut Tzibo »
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #425 : 07.05.2011 22:33 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Tuli osteltua. Budjetti on about nolla kohta. Läheltä liipataan jo; oli kuitenkin pakko.

Burial + Four Tet + Thom Yorke - Ego / Mirror

Tällainen löytyi Lifesaversista hintaan 11,50 €, olin lievästi hämmentynyt kun luulin että tämä olisi niinkun yyberhankala saada. Tai jotain. Ostin siis. Vähän pelottaa kun tuo Ego-puoli piti ihme mekkalaa soittimessa. Johtuukohan halpisvinskasoittimesta (joka aikaisemmin ei ole kenkkuillut) vai olenko - pliis, EI - mennyt naarmuttamaan tuota jollakin ihmeen keinolla. Mirror soi kuitenkin mainiosti. Pitänee testata kohta uudelleen. Laatumusaa jokatapauksessa.

(E: Huoh, kyl siin taitaa kolme tuollaista ohutta pitkittäistä naarmua olla, mistä lie tullut. Vinyylien hienouksia; ekaa kertaa avasin... .___.)
Ei paha hinta tuo, todella harmi jos on naarmuuntunut. Olisiko ollut skraiduilla jo liikkeessä? Vie takaisin ja osta uusi tilalle eBaystä, ei tuo vielä ihan mahottomissa hinnoissa ole, mutta paineita hinnan kohoamiselle on. Erinomainen lätty kyllä, vieläkin tulee säännöllisesti pyöriteltyä.

Itse laitoin tuon Zombyn Natalia's Songin tulemaan, kun oli sen verran hieno setti kyseessä. Onhan toki biisikin kova.

tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #426 : 07.05.2011 22:46 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo, pitäsköhän valittaa että oli varmaan naarmuuntunut kun ostin. Mitenköhän ne suhtautuis? :S (Siis koska voi hyvin olla että olikin)
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #427 : 07.05.2011 22:52 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Joo, pitäsköhän valittaa että oli varmaan naarmuuntunut kun ostin. Mitenköhän ne suhtautuis? :S (Siis koska voi hyvin olla että olikin)
Eipä ne voi paljon vastaan jauhaa jos on ollut naarmuilla jo kaupassa. Vaikeahan se on todistaa, mutta ei kai siinä mitään menetä jos menee huutelemaan.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #428 : 08.05.2011 01:49 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Ei perse rahat ihan finaalissa mutta toi Natalia's Song houkuttelisi kyllä... Muutamat levyt tuli itsekkin vastikään tilattua, Burialin hyperdub-lätty ja tämä:

http://www.youtube.com/watch?v=u5tVxPCkbmU

Älytön biisi  8)
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #429 : 08.05.2011 11:55 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Hmm, pidin tosiaan samassa kassissa tota Mono/Polya ja siinä ei ainakaan mitään naarmuja näytä olevan, eli periaatteessa voi hyvin olla, että ois jo kaupalla ollut skraaduilla.

Millasilla kamoilla muuten kuuntelette vinyylejänne? Kiinnostaisi ihan vaan tietää; jospa joskus siirtyisin halpisvinyylisoittimesta johonkin pätevämpään soitin-kajarit-settiin. Tai jotain.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #430 : 08.05.2011 12:46 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili


Tolta näyttää. Eli teknareilla mennään. Varmaan Pro-ject Debut III ois tullut ostettua ellei ois toi levyjenpyörittely alkanut kiinnostamaan. Ikeasta Expedit hylly alla johon mahtuvat levyt täydellisesti.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #431 : 08.05.2011 16:00 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Hmm, pitänee tota Project Debyytä harkita sitten joskus jos tulee enemmän rahaa. Niinkun paljon, et sais äänentoistot messiin kanssa. Pitänee vaan säästää, koska tossa voi mennä hetki. (Hmm, 18vee synttärit vielä tänä vuonna tulossa, josko..) Lievästi tyylikkään näköinen setuppi kyllä sulla, tässähän melkein itsekin haluaisi deejiiksi ryhtyä jotta vois tollasta hankkia joskus. :D (Muutenkin toi levyjenpyörittely ja elektroninen musa on viimesen parin vuoden aikana ruvennut avautumaan ihan uudella tavalla, enkä enää mieti että DJ't on vaan porukkaa jotka pistää jonkun "jumputusbiisin" soimaan ja siinä se)

Huomion kiinnitti myös kuvan oikealla puolella oleva laite... Onkse SP-404 vai mikä? Kattellut videoita noista aina välillä ja himoinnut kyllä semisti :D
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #432 : 08.05.2011 23:30 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Joo no kyllähän noi teknarit on kuuntelukäyttöönkin varma valinta, ja jos on rahasta pulaa niin ostaa ensiksi vaikka toisen levysoittimen ja myöhemmin toisen. USB-kontrollereilla ja läppärillä voi tietysti alottaa ''levyjen'' pyörittelyn melko huokeasti.

SP-404 on juu, muuten veikeä laite mutta kyseisessä yksikössä ei toimi muistikortinpaikka ja se aiheuttaa harmaita hiuksia tällä hetkellä, sisäinen muisti kun on säälittävän pieni. Kyllä sillä silti jaksaa välillä kikkailla ja jos jotain liveviritelmää tule joskus järkättyä niin mainio efektiboksi se ainakin on.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #433 : 10.05.2011 16:28 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Öhh... joo. Lienee uuden levarin aika - Lifesaverin Technicseillä levy pyöri niin, niin smuutisti. Myyjä ajatteli että voisi johtua siitä, että halvemmille levareille levyn bassot voi olla liikaa ja siksi neula pomppii kivasti. No, sinänsä ihan jees, ettei ole nyt sitten naarmuinen levy ainakaan.

Sinänsä tosin huvittavaa, kuinka ennakko-oletukset voi vaikuttaa arviointikykyyn - kun olin niin varma että vinskassa jotain naarmuja on (kun ei soi kunnolla) niin tottakai jotenkin löysin kuin löysinkin sieltä naarmuja, vaikkei siellä näemmä niitä ollut. :D

Project Debuttiko olisi hyvä vaihtoehto? Pitänee nyt vielä tutkailla noita (vois meinaan ostaa sterkat samalla). Technicsikin tietysti varmaan vaihtoehto mutta oliko näin että niiden valmistus oli lopetettu tjv niin voi olla hankalampi löytää...? Ja hintavampiahan ne kai oli?

Toisaalta onhan tässä aikaa mietiskellä, ei vielä vähään aikaan antane rahatilanne myöte stereoihin ja levariin sijoittamiseen. :D
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #434 : 10.05.2011 17:12 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Pro-ject Debut III:sta on kyllä suositeltu hirmuisesti, eikä ole mikään mahottoman hintainenkaan, jotain 300 euron paikkeilla muistaakseni?

Teknarien hyviin puoliin lukeutuu kestävä rakenne ja hyvä jälleenmyyntiarvo. Tosin, Pro-jectin saa kanssa myytyä varmaan ihan hyvään hintaan jos muuttaakin mielensä. Jos tuntuu siltä että ''dj-soittimet'' haluaa jossain vaiheessa kuitenkin hankkia niin kaipa se kannattaa suoaran teknari(t) ostaa. Nykysin kai löytyy jotain huokeampia varteenotettavia kilpailijoitakin, mulla ei niistä tosin mitään kokemusta ole. Teknari äänirasialla ja neulalla on käytettynä yleensä varmaan jotain 350-400 euron luokkaa.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #435 : 22.05.2011 13:07 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Täysin huomaamattani Boris on julkaissut tänä vuonna jo 3 albumia.

New Album, Attention Please ja Heavy Rocks

New Albumin Party Boy -kipale

New Album ja Attention Please ovat aika poikkeuksellisia Boris-albumeita, sillä ne ovat vahvasti electronica/shoegaze painotteisia. Heavy Rocks, nimestään huolimatta, ei ole re-release alkuperäisestä Heavy Rocks -albumista, vaan täysin uusi tekele.

Elikkäjoo, varsin mielenkiintoiselle linjalle lähteneet. Sillä välin kun hooceimmat Boris -fanit suunnittelevat murhaa, odotan mielenkinnolla että pääsen kunnolla nuo kuntelemaan. Vaihtelu virkistää.

Edit: korjailua



« Viimeksi muokattu: 22.05.2011 13:23 kirjoittanut Aivis »
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #436 : 30.05.2011 20:08 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili No nyt tuli postissa King of Limbsin Newspaper edition, joka sisältää siis mystisen sanomalehden, levy kahtena LP:nä, läpinäkyvällä vinyylillä ja sitten vielä levy CD:llä. Ottaa vähän päähän kun en tiedä uskallanko pistää näitä vinyylejä tuohon rupuiseen soittimeen, naarmuttaa vielä ne käyttökelvottomiksi. Pitää varmaan se uusi soitin joskus hankkia, tiedä sitten koska. Ainiin, ja mukana tuli myös joku outo iso kartonki joka on jaettu pieniin neliöihin joissa on jotain kuvia. Mihinköhän tätä...

Lainaus käyttäjältä: Pitchfork
JS: Speaking of which, there's one bit of artwork, a piece made up of more than a hundred tiny squares of art printed on blotting paper, should we read into this one?

SD: Ah! I wonder what people will make of it. There is a guy who recently died, Augustus Owsley Stanley III, who was one of the most famous creators of LSD in history, a very wealthy American. He set up a laboratory making very cheap, pure, good LSD. In theory, someone could dip them in something, they could do that. I don't think that's been done as a marketing ploy before-- not that I am encouraging such activities.

... Aha. :D Ehkä käytän suosiolla vaan koristeina tai jotain.

Muuta musiikkirintamalta? Noh, Opeth on pikkuhiljaa ruvennut kolisemaan vaikka örinä on edelleen pieni kynnys, tosin matalempi kuin aikasemmin. Danger Mousen & Daniele Luppin Rome-levy on aika tyylikäs, mikä ei liene ihmekään - sillähän on Jack White. Ja, noh, Danger Mousekin on ihan kova tekijä ja Norah Jonesiakin on kiva kuunnella. Levy voisi tosin olla vähän vähemmän tasapaksu jos niikseen tulee. Kate Bushin musa on kanssa uusi tuttavuus, Hounds of Love -levy on aika loistokas. Ja tulipahan postin mukana jotain tosi uugeetä, nimittäin Golden Death Musicin levy, joka on näin piilossa olevaksi tavaraksi yllättävän tasokasta. Joskus vuosia sitten siis törmäsin tuohon (last.fm:ssä itteään mainosti) ja nyt tilasin levynkin kun tykkäilin.


tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #437 : 05.09.2011 11:20 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Neon Indian'in uusi pitkäsoitto Era Extraña on nyt kuunneltavissa kokonaisuudessaan ennen julkaisua.

Sounds nice!



tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #438 : 20.09.2011 15:50 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Mastodonin uusin levy "The Hunter" kuuntelussa. "Creature Lives" jäi päälimmäisenä mieleen, mitähän vittua Mastodon!? :D Ei oikeen osaa sanoa juu eikä jaata, muutama ihan hyvä kipale levyllä kyllä. Pitää ottaa tehokuunteluun heti kun saan itse levyn, pistin myös ne 2 ensimmäistä levyä tilaukseen, mitkä täydentävät kokoelman. Kokeilkaapas, levy löytyy Spotifysta jo nyt!
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #439 : 30.09.2011 18:05 »
SuoBBis Jäsen Viestejä: 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Katsoiko kukaan aikoinaan Pasilan jaksoa "Karrele palanut enkeli" jossa "Andy Suonsilmä" lauloi saman nimisen biisin. Alkoi aivan tyhjästä soimaan päässä...
Onko kellään tietoa, mistä biisistä tuo on "parodoitu" ?

http://www.youtube.com/watch?v=QR3F22p9MlY

Rai Rai Rai....
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #440 : 19.10.2011 18:21 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili


Siinä mielipiteeni dubstepistä ja siitä helvetin Skrillexin renkuttamisesta radiokanavilla 24/7.

 8)
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #441 : 19.10.2011 18:40 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili

Siinä mielipiteeni dubstepistä ja siitä helvetin Skrillexin renkuttamisesta radiokanavilla 24/7.

 8)

Skrillex on dubstepin raiskausta ja kokonaan pointin missaamista. Kantsinee lopettaa radion kuuntelukin kokonaan.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #442 : 19.10.2011 21:13 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Jep, ei mitään järkeä lähteä disauttamaan kokonaista genreä yhden artistin takia. Kun kerta kuuntelet radiota niin kai sun pitäisi tietää ettei sieltä muuta tule kuin paskaa.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #443 : 19.10.2011 21:58 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Ylex toimii iltapäivään saakka. Aamussa juontajat pelastavat paljon, uuden musiikin aamuvuorossa musiikki ja etusivussa silloin tällöin mielenkiintoiset puheenaiheet. Iltapäivä nyt on mitä on. Muita kanavia ei juuri tule kuunneltua, NRJ:tä öisin.

Kotona ollessaan kuuntelen pelkästään spotifyn kautta, mutta töissä ollessaan radio on lähestulkoon koko ajan auki.

Skrillexiä nyt sattuvat (valitettavasti) soittamaan eniten, siitä tuo heitto.



Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #444 : 19.10.2011 22:03 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Eihän radioa ole lainkaan järkeä kuunnella ellei kuuntele Radio Helsinkiä tai muita riippumattomia kanavia.

Kuuntelin yhden kesäkuun ajan melkein pelkästään Ylexiä töissä olessani. Joku kuuntelijoiden top 200 lista oli aika jäätävää kamaa.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #445 : 20.10.2011 00:36 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Väkisinkin muodostuu väärä mielikuva musiikista ja eri tyylilajeista jos kuuntelee jotain paskaa koko kansan radiokanavaa.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #446 : 20.10.2011 13:46 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili http://www.youtube.com/watch?v=QxcCC2g1Ke0&feature=player_embedded

Ai jumalauta! Paskoin, kusin ja ejakuloiduin likimain pöksyihini synkronoidusti tuon nähtyäni! COOL!  :o
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #447 : 21.10.2011 21:43 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ai jumalauta! Paskoin, kusin ja ejakuloiduin likimain pöksyihini

Mulle kävi melkein sama tämän kanssa:
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #448 : 21.11.2011 14:09 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Muistan joskus Pelaajalaudan kautta (kuka ikinä teistä olikin, kiitos sinulle!) löytäneeni Tenhi-nimisen artistin. Ilmeisesti Tenhiltä on nyt tulossa uusi levy marraskuun 25. päivä ja teaserin perusteella melkoisen kaunista kamaa.



Heräsi hinku perehtyä siihen Tenhin aiempaan matskuun syvemmin, kun en ole sitä oikein muuten kuin muutaman biisin kuunnellut.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #449 : 26.11.2011 14:31 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili No nyt on treenikämppä plakkarissa ja samassa myös kokoaikainen äänitysmahis studiossa kunhan vain ProTools on hanskassa. Itse käyttänyt ProToolsia viimeksi vuosia sitten, joten pientä recappia joutuu ottamaan. Todella nastaa päästä jammailemaan porukassa, jossa musamaku kohtaa lähes täydellisesti. Tarkoituksena olisi laittaa krautrock/noise-jammailua tulille. Siisti päästä tuuttaamaan skeballa kunnon volyymillä, himassa kun joutuu himmailemaan aina aika urakalla.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines