Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9
Tulostusversio
Aihe: Levyostokset  (Luettu 90183 kertaa)
Re: Levyostokset « Vastaus #60 : 20.10.2007 22:03 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili





Tuli sitten ostettua levyjä kun ei rahat riittäny Orange Boxiin.
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #61 : 14.11.2007 17:25 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Äxästä (taas vaihteeksi...) tuli tilattua pari levyä:

Gamma Ray - Land of the Free Part II
Helloween - Walls of Jericho (remastered)

Hinta noin 35 euroa postikuluineen. Näistä Wall of Jericho lähinnä täytealbumi, jonka ostin saadakseni yhden lisäleiman. Land of the Free Part II oli se todellinen syy tilauksen tekemiseen. Levyn oikea julkaisupäivä on ensi maanantaina (ja nyt perjantaina Saksassa), mutta Äxällä lienee ihan omat kuviot, kun jo tänään julkaisivat. Ei siinä, kyllähän tuo minulle paremmin kuin hyvin kelpaa.:)

Sen verran myöhään tilasin eilen, ettei vielä täksi päiväksi perille ehineet. Huomenna koulun, joka onneksi loppuu aikaisin, jälkeen pääsee levy todelliseen tehokuunteluun. Warepelleily on vihoviimeinen asia johon tämän levyn kanssa olisin alentunut, joten videobiisi on ainut jonka olen kuullut etukäteen. Ja jotta kaikki olisi täydellistä, lienee levy vieläpä digipak-versio, vaikkei tästä ollut nettisivuilla kerrottu halaistua sanaakaan. Jyväskylän liikkeessä ainakin kertoivat, etteivät olisi normi jewel case -versiota saaneet, vaan kaikki olisivat olleet digipakeja.

Huominen ei voi tulla liian nopeasti...;D
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #62 : 18.11.2007 00:39 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili


Perfection.
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #63 : 18.11.2007 00:41 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili


Perfection.
Quoted for truth.
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #64 : 29.11.2007 20:15 »
tuhis Vieras Näköjään aika samoilla linjoilla oltu Mr. Universumin kanssa



Ylhäältä alas:

Anathema: A Natural Disaster
Ancient: Proxima Centauri
Death: Scream Bloody Gore
Death: Leprosy
Death: Human
Death: Individual Thought Patterns

Anathema on nykyään tuommoista emometallia. Vaikea sitä on laskea hyppysistä kun on kuljettu mukana örinäpäiviltä saakka. Ancienttia tuli testattua ihan mielenkiinnosta kun osui hyppysiin vanha levy Mad Bloodfiends tms enkä muistanutkaan kuinka söötti se oli. Ihan maistuvaa perusjeejeetä, mutta laulaja on edelleen tylsä kuin mikä. Deathi on Deathi. Vuosikaudet ollut levyjä lainassa enkä ole aikaisemmin yhtäkään omistanut. Parhaimmat jäi vielä tilaamatta, mutta eiköhän nekin tässä ehdi. Chuckilla suloinen ääni.

Evil Dead! _\,,/
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #65 : 29.11.2007 20:24 »
Rignel Jäsen Viestejä: 175 Basaaripisteet: 0 Profiili Täällä olis sellanen ongelma, että velipojalle olisin ostamassa jonkun levyn joululahjaksi. Musikaalinen on, ja kuuntelee enimmäkseen juustokasta metallia kuten Rhapsodya, Sonata Arcticaa, Nightwishikin menee.

Tuossa Rhapsody (of firen) Triumph or Agonyn kuunneltuaan veli väitti, ettei ollut tarpeeksi mahtipontista.  :???:

Niin notta, mitä suosittelisitte?
Wii: 1770 1925 2790 4764
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #66 : 29.11.2007 23:10 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili
Täällä olis sellanen ongelma, että velipojalle olisin ostamassa jonkun levyn joululahjaksi. Musikaalinen on, ja kuuntelee enimmäkseen juustokasta metallia kuten Rhapsodya, Sonata Arcticaa, Nightwishikin menee.

Tuossa Rhapsody (of firen) Triumph or Agonyn kuunneltuaan veli väitti, ettei ollut tarpeeksi mahtipontista.  :???:

Niin notta, mitä suosittelisitte?
No luonnollisesti aiempia Rhapsodyn levyjä vai omistaako jo kaikki? Rhapsodyn kitaristin Luca Turillin soololevyjä luonnollisesti pitää suositella jos Rhapsodystä pitää. Avantasian The Metal Opera part 1 ja 2, varsinkin osa 1 on todella laadukasta poweria. Myöskin herra Sammettin toisen bändin Edguyn Mandrake tai Vain Glory Opera tai Theater of Salvation on aika kova kolmikko. Ei kovinkaan mahtipontista, mutta erittäin laadukasta juustometallia. Vai pitääkö nimenomaan olla mahtipontista? Myöskin Blind Guardianilta Imaginations from the Other Side tai Nightfall in Middle-Earth ovat todella laadukasta powermetallia. A Night at the Opera on yhtyeen huonoin, mutta samalla mahtipontisin levy. Gamma Raylta suosittelen Land of the Free (tai Land of the Free 2) tai Somewhere Out in Space levyjä. Helloweenilta joko Keeper of the Seven Keys 1 tai 2 tai The Legacy, The Dark Ride tai Gambling with the Devil.
Ei oikestaan mahtipontista (ei Sonatakaan tosin ole mahtipontista), mutta todella hyvää powermetallia. Siinä on joitakin, niistä on hyvä alottaa. Poweri on kumminkin melko harvoin Rhapsodyn tapaan mahtipontista.
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #67 : 30.11.2007 00:51 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Niin notta, mitä suosittelisitte?

Toimii varmasti.
Play-Asia
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #68 : 30.11.2007 12:54 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili
A Night at the Opera on yhtyeen huonoin, mutta samalla mahtipontisin levy.
Tästä mä oon pitkän linjan BG-fanina vähän eri mieltä. Mun mielestä A Night at the Opera on melkeinpä paras Blind Guardianin levy Nightfallin ja Imaginationsin ohella. Uusin levy A Twist in a Myth sen sijaan on melko surkea BG-mittapuulla. Menee niin lähelle aivan perinteistä powerjyystöä, etten oikein tykkää.
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #69 : 30.11.2007 13:34 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW

Reservoir Dogsin Soundtrackin hommasin tuossa muutaman muun levyn kanssa. Ei kovin montaa biisiä löydy, mutta muutama niistä on niin parhautta, ettei biisien vähyys pääse haittaamaan.

Lisäksi erehdyin ostamaan jonkun Foo Fightersin paskalevyn, josta ei ole jäänyt yhtään biisiä mieleen. No onneksi ei ollut liian kallis.

Mukaan tuli myös The Whon Who's Next, josta löytyy nyt ainakin kaksi legendaarista biisiä (Baba O'riley ja Behind Blue Eyes). Muihin en ole vielä ehtinyt perehtyä sen enempää.

Niin ja tietty parhautta tuli vielä tällä viikolla lisää. Eli tuo ylempänä mainostettu single kokoelma sekä B'z:n Monster albumi. Parhautta.
Play-Asia
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #70 : 30.11.2007 13:47 »
tuhis Vieras Reservoirin soundtrack tuntui leffassa paljon tiukemmalta kuin levyllä, mutta onpahan tuo levykin perin jees. Onkos Rockylle tuommoinen poppoo tuttu kun Kishidan? Meitsi diggailee kympille. Boy's Color on parhautta.



We is bad mothers!
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #71 : 30.11.2007 13:55 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Reservoirin soundtrack tuntui leffassa paljon tiukemmalta kuin levyllä, mutta onpahan tuo levykin perin jees. Onkos Rockylle tuommoinen poppoo tuttu kun Kishidan? Meitsi diggailee kympille. Boy's Color on parhautta.

We is bad mothers!
Ei ole hirveästi tullut kuunneltua Kishidania. Ainoastaan pari biisiä. One night carnival on varmaan se tutuin biisi ja sekin on Ouendanin kautta.

Tyylistä ja koreografiasta ei ainakaan voi moittia.
http://youtube.com/watch?v=My55ldQWVys

Tai sanoituksista: Can you master baby? master baby!
Play-Asia
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #72 : 30.11.2007 18:33 »
Rignel Jäsen Viestejä: 175 Basaaripisteet: 0 Profiili
Niin notta, mitä suosittelisitte?

Toimii varmasti.
:-----------------DDDDDDDDDDDDDDd
Wii: 1770 1925 2790 4764
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #73 : 01.12.2007 02:36 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli ennakkotilattua Dir en greyn ekoista kokoelmalevyistä tuo ensimmäinen eli Decade 1998-2002. Sisältää siis 2 levyllistä vanhempaa tavaraa bändin "visual kei"-ajoilta. Vaikka yleensä en tuosta meiningistä tykkää niin nuo ovat sentään ajoilta jolloin termi ei meinannut automaattisesti paskaa. Kokoelmalevyt eivät ajatuksena iske, mutta kai niitä on luvallista julkaista kun on yli kymmenen vuotta levytysuraa lasissa.

Tykkään kyllä uudemmasta materiaalista enemmän, mutta ne omistankin kaikki jo kokonaisina albumeina. Nytpähän on hyllyssä levymuodossa myös tätä kevyempää tavaraa. Sitäpaitsi Macabre on varmaan paras deg-levy heti uusimman jälkeen.

Myös kansitaide on jouluisen rumankaunista:

tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #74 : 01.12.2007 15:38 »
tuhis Vieras


Saatte ampua. Miten hitossa pääsin unohtamaan tämän tuosta ylemmästä listauksesta. Kai jossain pershalvauksessa levyn takia olin, sillä niin kauan tätä on kaivattu tuonne Megadeth-kokoelman pieleen. Tästä on julkaistu taannoin uusintapainos ja pomppasi ihan yllätyksenä silmille kun olin jo heittänyt toivon levyn löytämisestä.

Tällä levyllä on kolme aivan uskomatonta Megadeth-piisiä joista paistaa puhtaasti se aikakausi josta eniten itse pidän, eli Countdown to Extinction ja Youthanasia -kausi. Melodista ja vihaista, järkeviä sooloja, Mustainen ääni ja ennen kaikkea helvetin kova sovitus/sävellys. Täysiä klassikoita jok'ikinen. Hidden Treasures on eräänsortin kokoelmalevy jossa on muutamia covereita, demoja parista kappaleesta ja itselle kaikkein tärkeimpänä bändin omia zipaleita jotka on tehty elokuviin, ja jotka eivät ole varsinaisille albumeille jostain perkeleen syystä eksyneet. Nuo kolme vouhottamaani zipaletta ovat paremmuusjärjestyksessä Angry Again, 99 Ways to Die ja Go To Hell. Aivan orgastisen mahtavia ja Angry Again saa melkein mokkulat valahtamaan housuihin joka kerta käynnistyessään. Muut Megadeth-sävellykset ovat myöskin oikein hyviä ja tuon aikakauden fiilistä täynnä, mutta omissa kirjoissa nuo kolme mainittua ovat aivan toisissa sfääreissä.

Peli-kytköksiäkin on, sillä biisi Breakpoint oli eräässä aikamme hienoimmista elokuvista, vaikkei elokuvat Bill & Ted's Bogus Journey tai Last Action Hero kauaksi jälkeen jää :)
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #75 : 06.12.2007 20:31 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili

Tenhi - Airut:Aamujen

Kuuntelin netistä vähän kokeeksi Tenhiä ja innostuin kansallisromanttisena ihmisenä aivan helvetisti. Ostin sitten tämän kyseisen levyn ja näppärästi ostinkin jälleen ensituttavuudeksi uudelta yhtyeeltä levyn, joka poikkeaa muusta tuotannosta. Alunperinhän tämä on siis Tenhin joidenkin jäsenten sivuprojektin, Harmaan, tuotos.

Musiikki on kuulemma paljon pelkistetympää kuin muussa tuotannossa ja voihan sen soitinlistasta päätellä. Vain piano, basso, rummut ja laulu kuuluvat levyllä, toisin kuin Tenhin muilla albumeilla, joilla on ilmeisesti jos jonkinlaista kansanmusiikkisoitinta. Eipä tuo soitinten harvalukuisuus kuitenkaan paljon haittaa, sillä tää levyhän on perkeleen mahtava ja tunnelmallinen. Kaunista musiikkia.

Lempo soikoon, nyt pitää nopeasti hommata muuta tuotantoa, jossa soi myös nuo folksoittimet.
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #76 : 21.12.2007 00:43 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili


Mokoma - Luihin Ja Ytimiin

Kuoleman Laulukunnaat oli sen verran kova levy, että siitä on vaikea pistää paremmaksi. Luihin ja Ytimiin sisältää tiukkaa soitantaa ja tarttuvia biisejä. Jotkut kertosäkeet jäävät soimaan mukavasti päähän. Levyllä on kuitenkin muutama huonompi kappale joten kokonaisuus ei ole niin eheä kuin Kuoleman Laulukunnailla.
  Levyn päätösbiisi, Ammu Hautaa ja Vaikene, kolahti eniten. Varsinkin kappaleen loppupuolisko pistää kylmät väreet kulkemaan selässä.



Sixx A.M. - The Heroin Diaries Soundtrack

Mötley Crûen basistin Nikki Sixxin päiväkirjoista tehtyyn kirjaan liittyvä levy tuli kanssa hankittua. Levyn biisivalikoima painottuu ehkä hiukan enemmän hitaampien biisien puolelle rokkaavampen biisien jäädessä vähemmälle. Varsinkin sinkkubiisi Life Is Beautiful jää ainakin itsellä soimaan päähän ja onkin levyn parhaimpia kappaleita
  Kirja on vielä hankkimatta, mutta ensi vuoden puolella tulee varmasti hankittua. Mötikkäkirja Törkytehdas oli ainakin hauskaa luettavaa joten eiköhän Heroiinipäiväkirjat ole kanssa.


« Viimeksi muokattu: 21.12.2007 00:55 kirjoittanut Kubs »
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #77 : 21.12.2007 00:59 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Rockman 1~6 20th Anniversary Rock Arrange Version

Repikää perseenne. Parasta pelimusaa ikinä. PISTE ja SHUT THE FUCK OFF!
Play-Asia
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #78 : 21.12.2007 18:03 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili
Rockman 1~6 20th Anniversary Rock Arrange Version

Repikää perseenne. Parasta pelimusaa ikinä. PISTE ja SHUT THE FUCK OFF!

Mistäs tuon hankit?
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #79 : 21.12.2007 18:30 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Mistäs tuon hankit?
Tilasin Play-asia.comista. Itse levy on vielä matkalla, mutta sillä välin on kyllä tullut kuunneltua biisejä vähän toista kautta.
Play-Asia
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #80 : 22.12.2007 16:21 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Oijoijoi! Kiitos vinkistä Rocky! Pitääpä laittaa tilaukseen.
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #81 : 26.12.2007 01:31 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili


Primukseen törmäsin Guitar Herossa (kakkos osassa tarkemmin) ja ihastuin heti.

Menin sitten levyn tilaamaan, ja ihastuin vielä enemmän. Varsinkin sellaiset biisit, kuin Too Many Puppies ja Pudding Time tuovat synkimpäänkin räntäsadepäivään iloa.

Lesin nariseva ääni on vain jotain niin sympaattista...
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #82 : 30.12.2007 02:22 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Perjantaina tuli postissa jo aikaisemmin mainittu Megaman Rock Remix -kokoelma ja myös B'z:n uusin albumi ACTION.


Nykyään tämä levyjen ostaminen on sinällään aika lacklusteria. Näitäkin levyjä on jo etukäteen kuunnellut parisen viikkoa. Nyt ne sitten istuvat muoveissa tuossa hyllyssä. Kaiken paskan kerääminen on silti niin kivaa ja voi hyvällä omatunnolla kuunnella musiikkia.

Play.comin superalennuksista tilailin myös parit levyt ja näitä voikin ihan oikeasti odottaa, kun ei ole valmiiksi waretettuna.
David Gray - A New Day At Midnight
Guns 'n Roses - Appetite For Destruction
Eric Clapton - Time Pieces (Best of)
Play-Asia
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #83 : 30.12.2007 16:54 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili


Primukseen törmäsin Guitar Herossa (kakkos osassa tarkemmin) ja ihastuin heti.

Menin sitten levyn tilaamaan, ja ihastuin vielä enemmän. Varsinkin sellaiset biisit, kuin Too Many Puppies ja Pudding Time tuovat synkimpäänkin räntäsadepäivään iloa.

Lesin nariseva ääni on vain jotain niin sympaattista...

Jos Primus tipahtaa, kannattanee tutustua Pork Soda-levyyn, jonka itsekin omistan. Ennenkaikkea erinomaista bassottelua sisältävä lätty on kestänyt meikäläisen kuuntelua hyvin sen muutamisen vuotta. Ei sitä kaikkein mainstreameinta Primusta, vaikka sisältääkin My Name Is Mud:n.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #84 : 02.01.2008 13:17 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW

Postilaatikosta löytyi tämmöinen tänään. Parhauden pelimusiikkikokoelma senkun kasvaa. Muita GG-soundtrackeja en taidakaan hommata, kun tämä vetää niin ylivoimaisesti ohi muista Geareista.
Play-Asia
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #85 : 02.01.2008 16:02 »
tombbi Jäsen Viestejä: 126 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tänään tarttui Kane recordsiin poiketessanu Mudvaynen sinkku Not Falling mukaan. 2€ hintalappu, niin pakkohan se oli ottaa :P
I see your face but I can't decide now
If it's real or just in my mind
I see your face, and it says with a smile
"Welcome to hell, 'cause this is where you'll die"
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #86 : 03.01.2008 15:13 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Rocman Rock-Arrangements... varmaan todella hubaa. Tekisivat Jazz-versiot ;) GG-pilipali on sentään ainakin peleissä tiukkaa! Tiedä sitten muuten.




Niin asiaan, eli onko kukaan hankkinut tuota Tankianin soolopläjäystä. SoaD iski Mezmerizen kohdalla enemmän kuin varmaan mikään bändi ikinä ja haluaisin kyllä hommata tuon soolozipaleenkin, vaikka se sinkkubiisi onkin paska. Eli onko tuossa hyviä zipaleita...

Rahaton kun olen, niin heräteostokset on vähäksi aikaa jätettävä.


Niin ja tulihan mulla viikko pari sitten se Berserk PS2-pelin soundtrack, jossa legendaariset Sign-veisut mukana. Muut biisit olivat pelistä, mutta osa oli jopa kuunneltavia ja kaikissa kuului ihailtavan terävää tunnelmointia ja vahvoja melodioita. Hyvin Berserkmäistä eli onnistunut OST kaikinpuolin. Kallis silti :(





"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #87 : 05.01.2008 13:50 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW

Tämän piti tulla jo aikoja sitten, mutta paketti on mennyt matkalla hukkaan. No Amazon lähetti nyt uuden tulemaan ja toivottavasti se tulee perille. Bruce Leeroy FTW!
Play-Asia
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #88 : 05.01.2008 14:13 »
tuhis Vieras Ei jumankauta. Tuota  leffaa tuli katsottua niin perkeleesti pienenä että nauha katkesi.

Mieletön leffa. Hemmetin kova soundtrack.

SHOGUN OF THE HARLEM!
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #89 : 05.01.2008 14:23 »
Japshumwaa Jäsen Viestejä: 104 Basaaripisteet: 0 Profiili Vuodenvaihteen ostoksia:

  • The White Stripes: Conquest 7" (kaikki kolme versiota), ebay:n indie-levyliikkeestä noin kympillä.
  • Queens of the Stone Age: Over the Years and Through the Woods (dvd), cdonin talvialesta 9,95€
  • Eagles of Death Metal: Death by Sexy (cd+dvd), Playstä 12,49€
  • Radiohead: In Rainbows discbox, 40 puntaa.
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines