Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7  (Luettu 12694 kertaa)
INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7 « : 09.07.2010 23:42 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili


Lainaus käyttäjältä: finnkino.fi
Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) on alansa ehdoton huippu vaarallisessa lajissa, jota kutsutaan “poiminnaksi”: arvokkaiden salaisuuksien varastamisessa syvältä ihmisten alitajunnasta, kun heidän mielensä ovat haavoittuvimmillaan unen aikana. Harvinaisen kykynsä takia Cobbista on tullut kysytty ammattilainen uudessa häikäilemättömän yritysvakoilun maailmassa. Maineen hinta on kuitenkin kallis: työ on tehnyt hänestä kansainvälisen lainsuojattoman ja maksanut hänelle kaiken, jota hän on koskaan rakastanut. Nyt Cobbille tarjotaan mahdollisuutta vapauteen. Tekemällä vielä yhden keikan Cobb voi saada elämänsä takaisin, mutta vain jos hän pystyy mahdottomaan – ”istutukseen”. Varastamisen sijaan Cobbin ja hänen tiiminsä on onnistuttava kääntämään asetelma päälaelleen; heidän tehtävänään ei ole varastaa ajatusta vaan istuttaa se. Jos he onnistuvat, kyseessä voi olla täydellinen rikos.

Cobbin tiimin asiantuntemus on huippuluokkaa ja suunnitelma viimeistä piirtoa myöten hiottu, mutta kukaan heistä ei ole osannut varautua vihamieliseen vastustajaan, joka tuntuu aavistavan heidän jokaisen liikkeensä. Heitä uhkaa vihollinen, jonka ilmaantumisen vain Cobb olisi voinut ennustaa.


Kohta taas nakutellaan kymppejä internet movie databaseen kun fanit kerääntyvät palvomaan jumalansa Nolanin uusinta ohjausta. Mies on kannuksensa ansainnut: Batman Begins, The Prestige ja Dark Knight muodostavat sarjan, johon harva ohjaaja kykenee vastaamaan. Ja kaiken kuullun perusteella Inception tuo huikean lisänsä ohjaajan ansioluetteloon; jenkkikriitikot ovat suorastaan hukuttaneet sen rakkauteen.

Casting on loistoa: DiCaprio kuuluu tätä nykyä Hollywood-näyttelijöiden eliittiin ja on viime vuosina tehnyt varsinkin Scorsesen ohjauksessa mainiota jälkeä. Gordon-Lewitissä taas on erääseen nuorena pois nukkuneeseen Ledgeriin verrattavissa olevaa karismaa. Ellen Page kuuluu omiin suosikkeihini ja viimeistään Juno nosti ihastuttavan näyttelijättären myös suuren yleisön suosioon.

Tiedän Inceptionista hyvin vähän ja olen trailereitakin vältellyt. Vain Finnkinon juonikuvauksen perusteella mennään. Mutta se ei suinkaan tarkoita, että odotukseni elokuvaa kohtaan olisivat mitenkään alhaiset. Ehei. Jos Inception ei ole tämän vuoden paras elokuva, olen pettynyt.

Batman-välityö? The Prestige oli edellinen, ja erinomainen sellainen. Bale ja Jackman olivat toisilleen uhittelevina taikureina lyönnissä ja käsikirjoitus piti näpeissään viime minuuteille asti.

Lautalaisten odotukset ja katsomissuunnitelmat?
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7 « Vastaus #1 : 10.07.2010 09:07 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Tiedän Inceptionista hyvin vähän ja olen trailereitakin vältellyt. Vain Finnkinon juonikuvauksen perusteella mennään.

Päätin itse mennä juuri päinvastoin. Sen verran hämyisiä ovat Inceptionin trailerit olleet, että mahdollisimman nopean vilkaisun perusteella tuosta juonikuvauksesta tietää enemmän verrattuna trailereiden katseluun.

Mutta kyllähän tätä tulee innolla odotettua, enpä oikeastaan ole koittanut olla minkäänlaisessa mediapimennossa minkään muun elokuvan saati pelin kohdalla.
Pitää vain toivoa, että Nolan on oikeasti hyvä ohjaaja, että Dark Knight ei ollut vain sattumaa. Batman Begins ja Prestige olivat ihan kivoja, mutta Dark Knight meni minulla siihen aika pieneen ryhmään elokuvia joita voisin katsoa ihan koska tahansa kuinka monta kertaa tahansa.
On hyvinkin mahdollista, että kyseessä oli elokuva, jossa sattui älyttömällä tuurilla ja hippusella taitoa napsahtaa kaikki oikeat palat kiinni, isompana tietysti Heath Ledger.

Tosin Nolanin elokuvissa tuntuu olevan selvä nousukäyrä laadussa, joka nousee samassa tahdissa budjetin kanssa. Mies taitaa tarvita isoja ja kalliita elokuvia, jotta pääsee oikeasti näyttämään taitonsa. Varsinkin Prestige huokui minusta tunnetta, että Nolan olisi halunnut tehdä siitä paljon massiivisemman kuin mitä se ehkä loppujen lopuksi oli.
Inceptionissa miehellä on käsissään tähän mennessä isoin budjetti ja trailerin perusteella hän näyttää tekevän aika massiivisia juttuja unimaailman kanssa, joten. . . ehkä tämä tulee olemaan hyvä.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7 « Vastaus #2 : 10.07.2010 10:52 »
Vin Susirajan vahvistus Jäsen Viestejä: 1 316 Basaaripisteet: 1 Profiili Koskaan ole koko leffasta kuullutkaan, mutta kun siitä täällä näköjään turistaan niin saattaahan tuon jouta käydä katsomassa sitten aikanaan.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta--> Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7 « Vastaus #3 : 10.07.2010 11:00 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Trailerin menin vilkaisemaan, ja jos ei olisi juonikuvausta lukenut, en olisi heti käsittänyt mistä oikein on todella kyse. Kiinnostavalta leffalta ehdottomasti vaikuttaa. Eikä vähiten DiCaprion takia (kyllä, lempinäyttelijöihini kuulunut jo Titanicin aikoina, mutta totta, nykyään kuuluu todella vakavasti otettavien näyttelijöiden kärkikaartiin).  Vaikuttaa kovasti katsastettavalta leffalta, joten eiköhän tule mentyä katsomaan.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7 « Vastaus #4 : 10.07.2010 11:01 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili
Sen verran hämyisiä ovat Inceptionin trailerit olleet, että mahdollisimman nopean vilkaisun perusteella tuosta juonikuvauksesta tietää enemmän verrattuna trailereiden katseluun.

Tämä on kyllä piristävää vaihtelua niihin tuskaisiin "näytetään kaikki parhaat kohtaukset 2 minuutissa ja kerrotaan juoni" -trailereihin, jotka tuppaavat olevaan kiusallisen yleisiä.


Uusimmassa Episodin numerossa oli muuten juttua Inceptionista ja sen verran sitä silmäilin, että Nolan on näyttänyt taas monessa kohtaa GCI-tehosteille keskisormea. Leffaa on kuvattu peräti kuudessa maassa ja monet pelkäksi tietokonegrafiikaksi luullut kohtaukset sisältävätkin mekaanisia laitteita.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7 « Vastaus #5 : 10.07.2010 13:54 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 839 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Hirveää älämölöä Prestigestä, mutta ei mitään mainintaa Mementosta? Hävetkää.
Play-Asia
tallennettu
Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7 « Vastaus #6 : 10.07.2010 14:34 »
migge Jäsen Viestejä: 3 148 Basaaripisteet: 0 Profiili Nolanilla on kyllä huima liuta loistavia elokuvia. Jopa hieman vanhempi Insomnia on katottava pätkä. Omat lempparit ovat kyllä The Dark Knight ja The Prestige.

Trailerien, ohjaajan ja castin perusteella vaikuttaa erittäin lupaavalta tämä Inception. Eiköhän tämä tule teatterissa katsottua.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7 « Vastaus #7 : 10.07.2010 22:19 »
iikkapoika Jäsen Viestejä: 3 Basaaripisteet: 0 Profiili Metacriticiin on alkanut tulla arvosteluja elokuvasta ja elokuva näyttäisi olevan ainakin kriitikkojen mieleen.

Nolanista on muodostumassa yksi 2000-luvun parhaista ohjaajista.

http://www.metacritic.com/film/titles/inception
tallennettu
Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7 « Vastaus #8 : 11.07.2010 15:45 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 477 Basaaripisteet: 4 Profiili Ensimmäinen leffa sitten Basterdsin, joka on yksinkertaisesti pakko nähdä teatterissa. Aika varmasti vuoden elokuva.

Rotten Tomatoesissakin ihan kiva keskiarvo.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7 « Vastaus #9 : 17.07.2010 14:50 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt on liput varattu ennakkonäytökseen ensi viikon torstaiksi. Salina TP1.

Kuume alkaa pikkuhiljaa nousta...
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7 « Vastaus #10 : 19.07.2010 23:04 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt on liput varattu ennakkonäytökseen torstaiksi. Salina TP1.

Kuume alkaa pikkuhiljaa nousta...

E: Nyt on sitten tämä nähty. Pistetään spoilertägeihin kaikki, tekee asiat kaikille helpommiksi ja vähemmän vaarallisiksi. ÄLÄ LUE JOS ET OLE NÄHNYT.
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Tämmöisiä pohdintoja asiasta. Katsotaan nyt jaksaako kukaan lukea etenkään kun rajaan aika tehokkaasti lukijakunnan näillä tägeillä. Niin ja tl;dr on sellainen jonka kaikki voivat lukea: Loistava, hyvin tehty ja ajatuksia herättävä elokuva. Suosittelen!
« Viimeksi muokattu: 22.07.2010 22:38 kirjoittanut Tzibo »
tallennettu
Re: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7 « Vastaus #11 : 24.07.2010 00:55 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 140 Basaaripisteet: 5 Profiili Itsekin kävin leffan katsastamassa. Keskustelun mahdollisesti siivitessä kunnolla liikkeelle voin puida itsekin hommaa syvemmin, paremmalla ajalla. Nyt tyydyn sanomaan, että pidin ihan perkeleesti. Näyttelijävalinnat spot on, idea pirun makea, tarinankerronta(rytmitys, aiheen valaisu pikkuhiljaa ja se miten asiat loksahtelevat lopulta loogisesti paikoilleen stoorin trippailevasta luonteesta huolimatta) lähellä täydellistä ja siksi Inception nappasikin mukaansa alusta asti ja imi niin syvälle unimaailmoihin ettei kolme kerrosta tunnu edes riittävän.

Niin, ja vielä:

Spoileri (osoita katsoaksesi)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7 « Vastaus #12 : 24.07.2010 09:33 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Torstaina tuli tosiaan nähtyä ja. . . tekisi oikeastaan mieli nähdä toistamiseen, jotta saisi kunnolla ajatukset kokoon elokuvasta.

Rakastin elokuvan rakennetta. Informaatiota tuli tulvan lailla nopealla tahdilla ja elokuva vaati hieman työtä kärryillä pysymiseen kuitenkaan olematta liian sekava tai ylitsepääsemätön. Tuli mukavasti montakin "ahaa!"-kohtaa ja lopuksi jäi parikin mysteeriä, joita on tullut kerrattua ja yritetty selvittää jatkuvasti elokuvan loppumisen jälkeen.
Ehkä tämä on hieman ennenaikaista sanoa yhden katsomiskerran jälkeen, mutta lopputekstien aikana oli tunne, että olin nähnyt elokuvan tekevän jotain mitä en ollut nähnyt sitten The Matrixin. Matrixin tapaan Nolan tuntui käyttävän, tosin kuin ihan liian harva ohjaaja, tietokone-efektejä ja isoa budjettia rakentaakseen maailman ja siinä eläviä hahmoja. Toki erikoisefektejä käytetään toimintakohtauksiin, mutta nekin ovat ennenkaikkea olemassa maailman ja hahmojen takia, eivät siksi, että elokuvassa täytyy olla toimintakohtauksia.


Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Kovasti Inception juurtui idean tavoin pääkoppaani eikä tunnu helpoilla päästävän irti. Vaikka ihan kaikille hahmoille ei annettu paljoakaan aikaa ruudulla, olivat elokuvan toimintakohtaukset ennekaikkea vaikuttavia koska välitin ja olin kiinnostunut Cobbin tiimistä. Ja tuo taitaa olla aika hyvä merkki hienosta tarinasta ja elokuvasta. En malta odottaa pääseväni uudestaan katsomaan Inception ja toivon niin kovasti, että elokuva saa oikeasti kiinnostavat extrat sitten joskus julkaistavalle blu-raylle, tosin kuin Dark Knight. . . Varsinkin Nolanin kommenttiraita olisi kiva yllätys, koska Inception saattaa olla persoonallisempi elokuva, kun ehkä voisi luulla.


« Viimeksi muokattu: 24.07.2010 12:30 kirjoittanut sleepy »
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7 « Vastaus #13 : 24.07.2010 11:05 »
migge Jäsen Viestejä: 3 148 Basaaripisteet: 0 Profiili Kylläpä kuulostaa teidän kommentit lupaavilta. Juurikin katsojan haastavista ja ajatuksia herättävistä elokuvista pidän itsekkin. Tänään klo 18 keskelle tennariykköstä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7 « Vastaus #14 : 24.07.2010 12:03 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 140 Basaaripisteet: 5 Profiili
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Piru vie, miten hienosti rakennettu leffa. Eilisestä asti ovat Inceptionin tapahtumat pyörineet mielessä, ja tekisi mieli mennä heti katsomaan se uudestaan. Rahapulan vuoksi se saa odottaa hetkisen, mutta onhan tämä toistamiseen nähtävä. Ja nimenomaan teatterissa, sen verran komea kuva on myös visuaalisesti.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7 « Vastaus #15 : 24.07.2010 12:14 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili Uskomattoman hyvä elokuva! Todennäköisesti Nolanin tähän mennessä paras. Selviää uusien katselukertojen myötä, johon olisin ollut valmis vaikka heti elokuvan lopputekstien tultua näkyviin.

Tehosteiden harkittu käyttö ja älykäs, katsojan kannalta haastava ja omaan aivotoimintaan pakottava juoni ovat suurimmat kehunaiheet. Toki myös tarinan keskellä olevat hahmot olivat sekä mielenkiintoisia että välittämisen arvoisia. DiCaprio veti jälleen helvetin hyvän roolisuorituksen.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Pisteet Nolanilla hienon originaalikäsikirjoituksen toteutuksesta. Jotkut ovat itku silmissä voivotelleet että Nolan ei ehkä tee enää uusia Batman-elokuvia kolmannen osan jälkeen. Mutta loppujen lopuksi, jos meille tarjotaan Inceptionin kaltaisia elokuvia, ei se harmittaisi tippaakaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7 « Vastaus #16 : 24.07.2010 12:24 »
Shiranui (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 1 Profiili Eilen tuli katottua ko. leffa ilman sen kummempia ennakko-odotuksia. Elokuva yllätti todella positiivisesti, samoin kuin edellinen Batman pari vuotta sitten. Katsominen vaatii tosiaan jatkuvaa keskittymistä, täydellinen vastakohta nk. "aivot narikkaan" -leffoille, mikä on ainakin omasta mielestäni hyvä asia :) Saa nähdä jos menisi katsomaan toisenkin kerran...
tallennettu
Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7 « Vastaus #17 : 25.07.2010 10:48 »
migge Jäsen Viestejä: 3 148 Basaaripisteet: 0 Profiili
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)


Spoileri (osoita katsoaksesi)


Perkeleen hyvä elokuva, jonka vasta alkaa kunnolla tajuamaan hyvin nukutun yön jälkeen. En teatterissa tätä tule uudestaan katsomaan, mutta Bluray -julkaisuun täytyy jo pistää eurot syrjään.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7 « Vastaus #18 : 25.07.2010 15:52 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Kyllä, uskomaton leffa. Huhuh.
tallennettu
Re: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7 « Vastaus #19 : 25.07.2010 23:13 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 839 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Nyt on nähty. Ei ollut lähelläkään uskomatonta, mutta ihan kivaa kertakäyttöviihdettä. Total Recall sen sijaan...
Play-Asia
tallennettu
Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7 « Vastaus #20 : 26.07.2010 22:45 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Spoileri (osoita katsoaksesi)


Spoileri (osoita katsoaksesi)

Yksi homma itseä askarrutti koko leffan ajan. Oikein etsimällä etsin tällaisia juttuja koska tiesin leffan yrittävän hämätä katsojaa, mutta ei tämä varmaan mitään meinaa...

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Oli mukava nähdä vähän vähemmän käytettyjä näyttelijöitä. Joseph Gordon-Levitt on tietenkin mukava nähdä tällaisessa roolissa että hän pääsee eroon komedia-stigmastaan. Lukas Haaskin saanut taas töitä, ja Tom Hardyyn tuli tutustuttua ensimmäistä kertaa Star Trek kympissä. Ja tietenkin Tom Berenger lämmitti sydäntä.


« Viimeksi muokattu: 26.07.2010 22:58 kirjoittanut finngamer »
tallennettu
Re: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7 « Vastaus #21 : 26.07.2010 23:28 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 140 Basaaripisteet: 5 Profiili
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7 « Vastaus #22 : 26.07.2010 23:31 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 839 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Itse mietin, että olikohan lausahduksella
Spoileri (osoita katsoaksesi)
mitään kummempaa merkitystä? Sitä kun toistettiin muutamaan otteeseen, muutaman eri hahmon suusta.
Play-Asia
tallennettu
Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7 « Vastaus #23 : 26.07.2010 23:49 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Ja kun Sharkie mainitsikin jo Piafin käytön, niin tämä oli minusta varsin mielenkiintoinen löyty.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7 « Vastaus #24 : 27.07.2010 00:01 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 140 Basaaripisteet: 5 Profiili Hui, aika makee on. Alkaa tuntua, että biisillä on syvempikin merkitys leffassa.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7 « Vastaus #25 : 27.07.2010 00:27 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Re: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7 « Vastaus #26 : 27.07.2010 09:42 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Nyt on nähty. Ei ollut lähelläkään uskomatonta, mutta ihan kivaa kertakäyttöviihdettä. Total Recall sen sijaan...
Sama. Uskomattoman näköinen ja kuuloinen leffa, mutta tuntui, että tarina oli tehty sekavaksi ihan vain sen takia, että leffaa ei leimattaisi vain aivottomaksi kesä-blockbusteriksi.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7 « Vastaus #27 : 27.07.2010 20:37 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kävinpä itsekin tämän katsomassa tänään ja huh huh mikä leffa. Eipä ole pitkään aikaan tullut yhtä monitasoista (heh heh) ja nerokasta leffaa vastaan.
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7 « Vastaus #28 : 27.07.2010 20:43 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili Menen uudestaan katsomaan tod.näk ensi viikolla. Nolan itse sanoi, että se paranee jokaisella katselukerralla, joten pakkohan se on nähdä vielä mooooonta kertaa!  ;D
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7 « Vastaus #29 : 28.07.2010 23:41 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Tsekatkaas tämä linkki, kaikki jotka olette leffan nähneet: SPOILER ALERT!

Voi jumpe. Vaatii, että hyväksyy tietyt olettamukset, mutta erittäin paljon muista pohdiskeluista poikkeava ja syvemmälle tasolle menevä pohdiskelu, jonka todellakin suosittelen lukemaan.
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines