Pelaajalauta

Yleinen => Popkeskustelu => Aiheen aloitti: Ephram - 09.07.2010 23:42



Otsikko: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: Ephram - 09.07.2010 23:42
(https://www.pelaajalauta.fi/files/40/inception.jpg)


Lainaus käyttäjältä: finnkino.fi
Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) on alansa ehdoton huippu vaarallisessa lajissa, jota kutsutaan “poiminnaksi”: arvokkaiden salaisuuksien varastamisessa syvältä ihmisten alitajunnasta, kun heidän mielensä ovat haavoittuvimmillaan unen aikana. Harvinaisen kykynsä takia Cobbista on tullut kysytty ammattilainen uudessa häikäilemättömän yritysvakoilun maailmassa. Maineen hinta on kuitenkin kallis: työ on tehnyt hänestä kansainvälisen lainsuojattoman ja maksanut hänelle kaiken, jota hän on koskaan rakastanut. Nyt Cobbille tarjotaan mahdollisuutta vapauteen. Tekemällä vielä yhden keikan Cobb voi saada elämänsä takaisin, mutta vain jos hän pystyy mahdottomaan – ”istutukseen”. Varastamisen sijaan Cobbin ja hänen tiiminsä on onnistuttava kääntämään asetelma päälaelleen; heidän tehtävänään ei ole varastaa ajatusta vaan istuttaa se. Jos he onnistuvat, kyseessä voi olla täydellinen rikos.

Cobbin tiimin asiantuntemus on huippuluokkaa ja suunnitelma viimeistä piirtoa myöten hiottu, mutta kukaan heistä ei ole osannut varautua vihamieliseen vastustajaan, joka tuntuu aavistavan heidän jokaisen liikkeensä. Heitä uhkaa vihollinen, jonka ilmaantumisen vain Cobb olisi voinut ennustaa.


Kohta taas nakutellaan kymppejä internet movie databaseen kun fanit kerääntyvät palvomaan jumalansa Nolanin uusinta ohjausta. Mies on kannuksensa ansainnut: Batman Begins, The Prestige ja Dark Knight muodostavat sarjan, johon harva ohjaaja kykenee vastaamaan. Ja kaiken kuullun perusteella Inception tuo huikean lisänsä ohjaajan ansioluetteloon; jenkkikriitikot ovat suorastaan hukuttaneet sen rakkauteen.

Casting on loistoa: DiCaprio kuuluu tätä nykyä Hollywood-näyttelijöiden eliittiin ja on viime vuosina tehnyt varsinkin Scorsesen ohjauksessa mainiota jälkeä. Gordon-Lewitissä taas on erääseen nuorena pois nukkuneeseen Ledgeriin verrattavissa olevaa karismaa. Ellen Page kuuluu omiin suosikkeihini ja viimeistään Juno nosti ihastuttavan näyttelijättären myös suuren yleisön suosioon.

Tiedän Inceptionista hyvin vähän ja olen trailereitakin vältellyt. Vain Finnkinon juonikuvauksen perusteella mennään. Mutta se ei suinkaan tarkoita, että odotukseni elokuvaa kohtaan olisivat mitenkään alhaiset. Ehei. Jos Inception ei ole tämän vuoden paras elokuva, olen pettynyt.

Batman-välityö? The Prestige oli edellinen, ja erinomainen sellainen. Bale ja Jackman olivat toisilleen uhittelevina taikureina lyönnissä ja käsikirjoitus piti näpeissään viime minuuteille asti.

Lautalaisten odotukset ja katsomissuunnitelmat?


Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: sleepy - 10.07.2010 09:07
Tiedän Inceptionista hyvin vähän ja olen trailereitakin vältellyt. Vain Finnkinon juonikuvauksen perusteella mennään.

Päätin itse mennä juuri päinvastoin. Sen verran hämyisiä ovat Inceptionin trailerit olleet, että mahdollisimman nopean vilkaisun perusteella tuosta juonikuvauksesta tietää enemmän verrattuna trailereiden katseluun.

Mutta kyllähän tätä tulee innolla odotettua, enpä oikeastaan ole koittanut olla minkäänlaisessa mediapimennossa minkään muun elokuvan saati pelin kohdalla.
Pitää vain toivoa, että Nolan on oikeasti hyvä ohjaaja, että Dark Knight ei ollut vain sattumaa. Batman Begins ja Prestige olivat ihan kivoja, mutta Dark Knight meni minulla siihen aika pieneen ryhmään elokuvia joita voisin katsoa ihan koska tahansa kuinka monta kertaa tahansa.
On hyvinkin mahdollista, että kyseessä oli elokuva, jossa sattui älyttömällä tuurilla ja hippusella taitoa napsahtaa kaikki oikeat palat kiinni, isompana tietysti Heath Ledger.

Tosin Nolanin elokuvissa tuntuu olevan selvä nousukäyrä laadussa, joka nousee samassa tahdissa budjetin kanssa. Mies taitaa tarvita isoja ja kalliita elokuvia, jotta pääsee oikeasti näyttämään taitonsa. Varsinkin Prestige huokui minusta tunnetta, että Nolan olisi halunnut tehdä siitä paljon massiivisemman kuin mitä se ehkä loppujen lopuksi oli.
Inceptionissa miehellä on käsissään tähän mennessä isoin budjetti ja trailerin perusteella hän näyttää tekevän aika massiivisia juttuja unimaailman kanssa, joten. . . ehkä tämä tulee olemaan hyvä.


Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: Vin - 10.07.2010 10:52
Koskaan ole koko leffasta kuullutkaan, mutta kun siitä täällä näköjään turistaan niin saattaahan tuon jouta käydä katsomassa sitten aikanaan.


Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: Minna - 10.07.2010 11:00
Trailerin menin vilkaisemaan, ja jos ei olisi juonikuvausta lukenut, en olisi heti käsittänyt mistä oikein on todella kyse. Kiinnostavalta leffalta ehdottomasti vaikuttaa. Eikä vähiten DiCaprion takia (kyllä, lempinäyttelijöihini kuulunut jo Titanicin aikoina, mutta totta, nykyään kuuluu todella vakavasti otettavien näyttelijöiden kärkikaartiin).  Vaikuttaa kovasti katsastettavalta leffalta, joten eiköhän tule mentyä katsomaan.


Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: Ephram - 10.07.2010 11:01
Sen verran hämyisiä ovat Inceptionin trailerit olleet, että mahdollisimman nopean vilkaisun perusteella tuosta juonikuvauksesta tietää enemmän verrattuna trailereiden katseluun.

Tämä on kyllä piristävää vaihtelua niihin tuskaisiin "näytetään kaikki parhaat kohtaukset 2 minuutissa ja kerrotaan juoni" -trailereihin, jotka tuppaavat olevaan kiusallisen yleisiä.


Uusimmassa Episodin numerossa oli muuten juttua Inceptionista ja sen verran sitä silmäilin, että Nolan on näyttänyt taas monessa kohtaa GCI-tehosteille keskisormea. Leffaa on kuvattu peräti kuudessa maassa ja monet pelkäksi tietokonegrafiikaksi luullut kohtaukset sisältävätkin mekaanisia laitteita.


Otsikko: Re: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 10.07.2010 13:54
Hirveää älämölöä Prestigestä, mutta ei mitään mainintaa Mementosta? Hävetkää.


Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: migge - 10.07.2010 14:34
Nolanilla on kyllä huima liuta loistavia elokuvia. Jopa hieman vanhempi Insomnia on katottava pätkä. Omat lempparit ovat kyllä The Dark Knight ja The Prestige.

Trailerien, ohjaajan ja castin perusteella vaikuttaa erittäin lupaavalta tämä Inception. Eiköhän tämä tule teatterissa katsottua.


Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: iikkapoika - 10.07.2010 22:19
Metacriticiin on alkanut tulla arvosteluja elokuvasta ja elokuva näyttäisi olevan ainakin kriitikkojen mieleen.

Nolanista on muodostumassa yksi 2000-luvun parhaista ohjaajista.

http://www.metacritic.com/film/titles/inception (http://www.metacritic.com/film/titles/inception)


Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: Scarf - 11.07.2010 15:45
Ensimmäinen leffa sitten Basterdsin, joka on yksinkertaisesti pakko nähdä teatterissa. Aika varmasti vuoden elokuva.

Rotten Tomatoesissakin ihan kiva keskiarvo (http://www.rottentomatoes.com/m/inception/).


Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: Ephram - 17.07.2010 14:50
Nyt on liput varattu ennakkonäytökseen ensi viikon torstaiksi. Salina TP1.

Kuume alkaa pikkuhiljaa nousta...


Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: Tzibo - 19.07.2010 23:04
Nyt on liput varattu ennakkonäytökseen torstaiksi. Salina TP1.

Kuume alkaa pikkuhiljaa nousta...

E: Nyt on sitten tämä nähty. Pistetään spoilertägeihin kaikki, tekee asiat kaikille helpommiksi ja vähemmän vaarallisiksi. ÄLÄ LUE JOS ET OLE NÄHNYT.
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Tämmöisiä pohdintoja asiasta. Katsotaan nyt jaksaako kukaan lukea etenkään kun rajaan aika tehokkaasti lukijakunnan näillä tägeillä. Niin ja tl;dr on sellainen jonka kaikki voivat lukea: Loistava, hyvin tehty ja ajatuksia herättävä elokuva. Suosittelen!




Otsikko: Re: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: Sharkie - 24.07.2010 00:55
Itsekin kävin leffan katsastamassa. Keskustelun mahdollisesti siivitessä kunnolla liikkeelle voin puida itsekin hommaa syvemmin, paremmalla ajalla. Nyt tyydyn sanomaan, että pidin ihan perkeleesti. Näyttelijävalinnat spot on, idea pirun makea, tarinankerronta(rytmitys, aiheen valaisu pikkuhiljaa ja se miten asiat loksahtelevat lopulta loogisesti paikoilleen stoorin trippailevasta luonteesta huolimatta) lähellä täydellistä ja siksi Inception nappasikin mukaansa alusta asti ja imi niin syvälle unimaailmoihin ettei kolme kerrosta tunnu edes riittävän.

Niin, ja vielä:

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Otsikko: Vs: Re: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: sleepy - 24.07.2010 09:33
Torstaina tuli tosiaan nähtyä ja. . . tekisi oikeastaan mieli nähdä toistamiseen, jotta saisi kunnolla ajatukset kokoon elokuvasta.

Rakastin elokuvan rakennetta. Informaatiota tuli tulvan lailla nopealla tahdilla ja elokuva vaati hieman työtä kärryillä pysymiseen kuitenkaan olematta liian sekava tai ylitsepääsemätön. Tuli mukavasti montakin "ahaa!"-kohtaa ja lopuksi jäi parikin mysteeriä, joita on tullut kerrattua ja yritetty selvittää jatkuvasti elokuvan loppumisen jälkeen.
Ehkä tämä on hieman ennenaikaista sanoa yhden katsomiskerran jälkeen, mutta lopputekstien aikana oli tunne, että olin nähnyt elokuvan tekevän jotain mitä en ollut nähnyt sitten The Matrixin. Matrixin tapaan Nolan tuntui käyttävän, tosin kuin ihan liian harva ohjaaja, tietokone-efektejä ja isoa budjettia rakentaakseen maailman ja siinä eläviä hahmoja. Toki erikoisefektejä käytetään toimintakohtauksiin, mutta nekin ovat ennenkaikkea olemassa maailman ja hahmojen takia, eivät siksi, että elokuvassa täytyy olla toimintakohtauksia.


Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Kovasti Inception juurtui idean tavoin pääkoppaani eikä tunnu helpoilla päästävän irti. Vaikka ihan kaikille hahmoille ei annettu paljoakaan aikaa ruudulla, olivat elokuvan toimintakohtaukset ennekaikkea vaikuttavia koska välitin ja olin kiinnostunut Cobbin tiimistä. Ja tuo taitaa olla aika hyvä merkki hienosta tarinasta ja elokuvasta. En malta odottaa pääseväni uudestaan katsomaan Inception ja toivon niin kovasti, että elokuva saa oikeasti kiinnostavat extrat sitten joskus julkaistavalle blu-raylle, tosin kuin Dark Knight. . . Varsinkin Nolanin kommenttiraita olisi kiva yllätys, koska Inception saattaa olla persoonallisempi elokuva, kun ehkä voisi luulla.


Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: migge - 24.07.2010 11:05
Kylläpä kuulostaa teidän kommentit lupaavilta. Juurikin katsojan haastavista ja ajatuksia herättävistä elokuvista pidän itsekkin. Tänään klo 18 keskelle tennariykköstä.


Otsikko: Re: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: Sharkie - 24.07.2010 12:03
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Piru vie, miten hienosti rakennettu leffa. Eilisestä asti ovat Inceptionin tapahtumat pyörineet mielessä, ja tekisi mieli mennä heti katsomaan se uudestaan. Rahapulan vuoksi se saa odottaa hetkisen, mutta onhan tämä toistamiseen nähtävä. Ja nimenomaan teatterissa, sen verran komea kuva on myös visuaalisesti.


Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: Ephram - 24.07.2010 12:14
Uskomattoman hyvä elokuva! Todennäköisesti Nolanin tähän mennessä paras. Selviää uusien katselukertojen myötä, johon olisin ollut valmis vaikka heti elokuvan lopputekstien tultua näkyviin.

Tehosteiden harkittu käyttö ja älykäs, katsojan kannalta haastava ja omaan aivotoimintaan pakottava juoni ovat suurimmat kehunaiheet. Toki myös tarinan keskellä olevat hahmot olivat sekä mielenkiintoisia että välittämisen arvoisia. DiCaprio veti jälleen helvetin hyvän roolisuorituksen.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Pisteet Nolanilla hienon originaalikäsikirjoituksen toteutuksesta. Jotkut ovat itku silmissä voivotelleet että Nolan ei ehkä tee enää uusia Batman-elokuvia kolmannen osan jälkeen. Mutta loppujen lopuksi, jos meille tarjotaan Inceptionin kaltaisia elokuvia, ei se harmittaisi tippaakaan.


Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: Shiranui - 24.07.2010 12:24
Eilen tuli katottua ko. leffa ilman sen kummempia ennakko-odotuksia. Elokuva yllätti todella positiivisesti, samoin kuin edellinen Batman pari vuotta sitten. Katsominen vaatii tosiaan jatkuvaa keskittymistä, täydellinen vastakohta nk. "aivot narikkaan" -leffoille, mikä on ainakin omasta mielestäni hyvä asia :) Saa nähdä jos menisi katsomaan toisenkin kerran...


Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: migge - 25.07.2010 10:48
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)



Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)


Spoileri (osoita katsoaksesi)


Perkeleen hyvä elokuva, jonka vasta alkaa kunnolla tajuamaan hyvin nukutun yön jälkeen. En teatterissa tätä tule uudestaan katsomaan, mutta Bluray -julkaisuun täytyy jo pistää eurot syrjään.


Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: Tzibo - 25.07.2010 15:52
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Kyllä, uskomaton leffa. Huhuh.


Otsikko: Re: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 25.07.2010 23:13
Nyt on nähty. Ei ollut lähelläkään uskomatonta, mutta ihan kivaa kertakäyttöviihdettä. Total Recall sen sijaan...


Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: finngamer - 26.07.2010 22:45
Spoileri (osoita katsoaksesi)


Spoileri (osoita katsoaksesi)

Yksi homma itseä askarrutti koko leffan ajan. Oikein etsimällä etsin tällaisia juttuja koska tiesin leffan yrittävän hämätä katsojaa, mutta ei tämä varmaan mitään meinaa...

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Oli mukava nähdä vähän vähemmän käytettyjä näyttelijöitä. Joseph Gordon-Levitt on tietenkin mukava nähdä tällaisessa roolissa että hän pääsee eroon komedia-stigmastaan. Lukas Haaskin saanut taas töitä, ja Tom Hardyyn tuli tutustuttua ensimmäistä kertaa Star Trek kympissä. Ja tietenkin Tom Berenger lämmitti sydäntä.


Otsikko: Re: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: Sharkie - 26.07.2010 23:28
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Otsikko: Re: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 26.07.2010 23:31
Itse mietin, että olikohan lausahduksella
Spoileri (osoita katsoaksesi)
mitään kummempaa merkitystä? Sitä kun toistettiin muutamaan otteeseen, muutaman eri hahmon suusta.


Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: sleepy - 26.07.2010 23:49
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Ja kun Sharkie mainitsikin jo Piafin käytön, niin tämä oli minusta varsin mielenkiintoinen löyty (http://www.youtube.com/watch?v=UVkQ0C4qDvM&feature=player_embedded).


Otsikko: Re: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: Sharkie - 27.07.2010 00:01
Hui, aika makee on. Alkaa tuntua, että biisillä on syvempikin merkitys leffassa.

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: finngamer - 27.07.2010 00:27
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)


Otsikko: Vs: Re: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: kep - 27.07.2010 09:42
Nyt on nähty. Ei ollut lähelläkään uskomatonta, mutta ihan kivaa kertakäyttöviihdettä. Total Recall sen sijaan...
Sama. Uskomattoman näköinen ja kuuloinen leffa, mutta tuntui, että tarina oli tehty sekavaksi ihan vain sen takia, että leffaa ei leimattaisi vain aivottomaksi kesä-blockbusteriksi.


Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: tiong - 27.07.2010 20:37
Kävinpä itsekin tämän katsomassa tänään ja huh huh mikä leffa. Eipä ole pitkään aikaan tullut yhtä monitasoista (heh heh) ja nerokasta leffaa vastaan.


Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: Ephram - 27.07.2010 20:43
Menen uudestaan katsomaan tod.näk ensi viikolla. Nolan itse sanoi, että se paranee jokaisella katselukerralla, joten pakkohan se on nähdä vielä mooooonta kertaa!  ;D


Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: Tzibo - 28.07.2010 23:41
Tsekatkaas tämä linkki, kaikki jotka olette leffan nähneet: SPOILER ALERT! (http://chud.com/articles/articles/24477/1/NEVER-WAKE-UP-THE-MEANING-AND-SECRET-OF-INCEPTION/Page1.html)

Voi jumpe. Vaatii, että hyväksyy tietyt olettamukset, mutta erittäin paljon muista pohdiskeluista poikkeava ja syvemmälle tasolle menevä pohdiskelu, jonka todellakin suosittelen lukemaan.


Otsikko: Re: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: Sharkie - 29.07.2010 01:45
Tsekatkaas tämä linkki, kaikki jotka olette leffan nähneet: SPOILER ALERT! (http://chud.com/articles/articles/24477/1/NEVER-WAKE-UP-THE-MEANING-AND-SECRET-OF-INCEPTION/Page1.html)

Voi jumpe. Vaatii, että hyväksyy tietyt olettamukset, mutta erittäin paljon muista pohdiskeluista poikkeava ja syvemmälle tasolle menevä pohdiskelu, jonka todellakin suosittelen lukemaan.

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: finngamer - 29.07.2010 14:14
Spoileri (osoita katsoaksesi)


Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: Tzibo - 29.07.2010 16:19
Spoileri (osoita katsoaksesi)


Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: finngamer - 29.07.2010 20:59
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: Tzibo - 29.07.2010 22:10
Spoileri (osoita katsoaksesi)


Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: Doinkki - 01.08.2010 21:25
Hyvä leffa. Ylipitkän äksönpaskan siellä lumimestassa olisi voinut korvata jollain aivan muulla. Ei sopinut leffaan millään tavalla ja toi mieleen Modern Warfare 2:n (en ole spelannut)?


Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: Gba - 01.08.2010 23:31
Jep, vähän liikaa äksöniä kyl oli. Olin kyllä taaskin hypen uhri, ei vaan täyttänyt odotuksia. Ei pitäis lukea ikinä mitään mistään leffasta vaan käydä katsomassa kaikki.  :)


Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: zoukka - 02.08.2010 00:22
Jep, vähän liikaa äksöniä kyl oli. Olin kyllä taaskin hypen uhri, ei vaan täyttänyt odotuksia. Ei pitäis lukea ikinä mitään mistään leffasta vaan käydä katsomassa kaikki.  :)

Kahden tähden leffahan tämä on jos mitään suomalaisia saitteja/lehtiä uskoo.


Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: JayeizH - 06.08.2010 21:28
Ei ole tainnut jättää mikään leffa tälläisiä fiiliksiä. Elokuva oli idealtaan ja tarinaltaan varsin hyvä, mutta koko touhussa on otettu kyllä niin huimia loikkia että huh huh.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Elokuvana kun tätä nyt ajattelee eikä tulkitse sitä, kokonaisuus on minusta hiukan hatara. Idea ja tarina on todella huima ja mielenkiintoinen, mutta yksi elokuva selittämään tämä kaikki vain on liian vähän. Kun pohja jää ilman kunnon perustusta, se vain on hatara. Ei tämä huono elokuva ollut, ei todellakaan mutta paljon ajatus harhaili elokuvan aikana ihan sen takia ku mutkia oiottiin vähän väliä.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Ja spoiler tageista on kyllä pakko sanoa tässä vaiheessa että jos nyt ******* ei halua tietää tästä elokuvasta mitään kannattaa nyt ****** pysyä pois threadista jossa siitä keskustellaan. Huomasin meinaan kuinka paljon spoilertagit itseasiassa haittaavat itse lukemista. Koko keskustelu on siis pelkkää spoilertagia. Onkohan siinäkään nyt mitään järkeä...  :rollaus:

Eli joo, jätin ne ihan tarkoituksella pois. Kun ajattelin istuttaa ajatuksen muihinkin...


Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: Kabanossi - 06.08.2010 21:36
Oisko spoilertagit mitään?  :/


Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: Melfice_ - 19.08.2010 14:23
Kävin katsomassa sunnuntaina. Elokuva oli liian pitkä. Tekisi mieli myös haukkua se teennäisen vaikeaksi yhden tempun elokuvaksi puuduttavalla räiskinnällä ryyditettynä ihan näiden yksisilmäisten Nolan-fanien vuoksi.

En toki tee niin, koska elokuva oli itse asiassa hyvä. Poikkeuksellisesti jopa teatterista poistumisenkin jälkeen tuli mietittyä asioita. Ehkä hieman enemmän olisi voinut asioita avata katsojallekin. Lisäksi ensimmäinen kohtaus oli tyhmä, ja sen olisi voinut oikeasti käyttää ainoastaan lopussa. Leonardo DiCapriostakin tuli lopulta hyvä näyttelijä, en olisi pelkästään Titanicin, Beachin ja Gilbert Grapen jälkeen uskonut. Joseph Gordon-Levitin osalta en vielä osaa sanoa, mutta nyt näytti paremmalta. Ehkäpä mies ei jääkään Kolmas Kivi Auringosta -hassuttelun uhriksi?

Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)


Sitä en kyllä ymmärrä miksi te jaksatte spekuloida ja "ratkoa" yhden ihmisen fiktiivistä tarinaa rationaalisesti. Entäs se tulipalo?


Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: Cocki - 27.08.2010 04:17
Aikaa jo tovi kun tämän näin mutta eniten jäi mieleen nämä asiat: ylihypetetty ja kehuttu ok-pläjäys joka voittaa varmaan pari oskaria. Dark Knight oli aikalailla samanlainen leffa itselle, monet kehui mualimman parhaaksi, ei ollut itselle läheskään vaan juuri "ok" kamaa. Kuitenkin taitanee olla vielä paras leffa tältä vuodelta jonka nähnyt. Tietenkin Bollin Rampage ja  Syltyn Expendables kovimmat vastukset tältä vuodelta tällä hetkellä.

Beachin ja Gilbert Grapen jälkeen uskonut.
Ihan hyviähän nuo on, mitä muistelisin. Titanic ja Romeo & Julia taitaa olla ainoat leffat Dicapriolta joista en pidä ollenkaan.



Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: Partajeesus - 27.08.2010 08:22
Eilen kävin oikein teatterissa katsomassa. Yleensä waretan kaikki leffat, mutta välillä tulee sellasia jotka vaan haluaa nähdä teatterissa vaikka siellä paskempi kuva ja ääni onkin kuin jossain dvdrip:ssä. Itse en onneksi mitään leffaan liittyviä triidejä seurannut niin en hypettynyt. Aikoinaan kun kävin shutter islandin katsomassa niin tuli tämän leffan traileri siinä alussa ja heti tuntu siltä että tuo on pakko tulla teatteriin katsomaan.
Mitään muuta en leffalta odottanut kuin tarinaa joka pitää ottessaan loppuun asti ja kevyttä mind fuckia ja molemmat täyttyi joten tyytyväisenä sai teatterista ulos kävellä.
Taas nähtiin porin finnkinon teatterin paskuus kun välillä ääni pomppi stereon ja surroundin välillä.


Otsikko: Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7
Kirjoitti: Melfice_ - 27.08.2010 12:29
Beachin ja Gilbert Grapen jälkeen uskonut.
Ihan hyviähän nuo on, mitä muistelisin. Titanic ja Romeo & Julia taitaa olla ainoat leffat Dicapriolta joista en pidä ollenkaan.
Never go full-retard.