Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4 5
Tulostusversio
Aihe: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat  (Luettu 63680 kertaa)
Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « : 08.09.2010 12:51 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Digitaalisia elokuvavuokraamoja alkaa jo Suomenkin markkinoilla olemaan, joten laitetaas ketjua pystyyn.


Voddleria sanotaan elokuvien Spotifyksi. Tarjolla siis elokuvia ja tv-sarjoja ilmaiseksi suomenkielisen tekstityksen kera. Ilmaistarjonta tosin sisältää aika paljon luokatonta roskaa, mutta on siellä ihan hyvääkin sisältöä tarjolla. Ilmaisen sisällön lisäksi on myös maksullisia elokuvia ja  tv-sarjoja, mutta suurin osa tarjonnasta on ilmaista. Voddler toimii Windowsissa ja Macissä.

Voddler on tällä hetkellä suljetussa betassa ja sisään pääsee joko kutsulla tai jos on Elisan asiakas. Kutsua voi hakea joko Voddlerin sivulta tai vaikka forumeilta.


Ja vaikuttaa melko varmalle, että iTunes Storen elokuvavuokraus olisi tulossa Suomeen. iTunes 10:n asetuksissa on uutena tekstityskielenä mm. suomenkieli ja ikäraja-asetuksista löytyy Suomi yhtenä uutena vaihtoehtona. Lisäksi iTunes 10:n suomenkielen lokalisointitiedostoista löytyy kuvatiedosto Vuokraa -painikkeelle. Eli myöhemmin tänä vuonna päästään melko varmasti vuokrailemaan elokuvia sieltäkin.Vuokraileekos lautalaiset elokuvia digitaalisena, ja mistä palveluista? Liian kallista? Huono tarjonta? Liikaa teknisiä murheita?


PS. Voin viskata vaikka pari Voddler-kutsua nopeimmille, jotka laittaa privana sähköpostiosoitteensa (tarvitaan kutsun lähettämisessä).
Kutsut vaihtoivat jo omistajiaan.


« Viimeksi muokattu: 08.09.2010 13:41 kirjoittanut teidon »
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #1 : 08.09.2010 13:40 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Osa frendeistä vuokraa leffoja netistä ja kuulemma toiminut ihan hyvin.

http://www.movie-tv.fi/
http://sfanytime.com/
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #2 : 08.09.2010 14:24 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Voddler on tällä hetkellä suljetussa betassa ja sisään pääsee joko kutsulla tai jos on Elisan asiakas. Kutsua voi hakea joko Voddlerin sivulta tai vaikka forumeilta.

Tiedätkö lasketaanko Saunalahti Elisaksi, kun samassa verkossa toimii? Tai saako Elisan asiakkaana tuonne tunnuksen, jolla voisi muullakin liittymällä sitten katsella?

Editiä heti aivan perään. Näköjään pitää olla nimenomaan Elisa Viihteen asiakas. No jos joltakulta sattuu löytymään kutsua tuonne, niin kelpaisi minullekin.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #3 : 08.09.2010 15:52 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Elisa lupailee, että kaikki heidän asiakkaat saisi kohtapuoliin tehtyä Voddler-tilin. Tiedä sitten kuinka kauan pitää odotella. Mutta Saunalahden asiakkaita se ei taida siltikään koskea.


Osa frendeistä vuokraa leffoja netistä ja kuulemma toiminut ihan hyvin.

http://www.movie-tv.fi/
Tuolla on aika kiitettävä valikoima noin pikaisella katselulla, mutta samalla hintataso vähän korkeampi. 6€/elokuva, kun Voddlerin maksulliset on 2,70€ tai 3,70€.

Ja tuolta SF Anytimesta onnistuin bongaamaan Primer -elokuvan, joka siellä kustantaa 3€. Voddlerista sen voi katsoa ilmaiseksi.
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #4 : 08.09.2010 16:45 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mulla on ollut tili tuossa closed betassa jo monta kuukautta mutta enpä ole tuolta katsonut oikeastaan mitään kun valikoima oli ainakin alkuvaiheessa vielä todella surkea. Kolme inviteä näköjään löytyy, voin laittaa jakoon halukkaille. Meni jo, sori.

« Viimeksi muokattu: 08.09.2010 17:14 kirjoittanut tiong »
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #5 : 08.09.2010 16:53 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Heitäpä toki tänne.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #6 : 08.09.2010 16:57 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Laita maili yv:llä.

edit: Kutsut laitettu eteenpäin.


« Viimeksi muokattu: 08.09.2010 17:14 kirjoittanut tiong »
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #7 : 08.09.2010 17:17 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kun Apple vihdoin saa täällä lanseerattua iTunes-vuokraamonsa, niin minulla on odotettavissa jyrkkä notkahdus Makuunissa käynteihin. Toki Blu-Ray on edelleen todella odotettujen vuokrauksien suhteen valinta numero uno, mutta sähköisten vuokrausten etu on niiden vaivattomuus, jolloin "heräteostoksia" tulee tehtyä aiempaa enemmän. Voi vaikka iltamyöhään viikonloppuna selailla vuokrattavien listaa ja napata sieltä kiinnostavan, mutta suht huonon vastaanoton kriitikoilta saaneen leffan vuokraukseen.

Voddleriin löytyy minultakin tunnarit ja kokeilin sitä pari kuukautta takaperin, mutta ainakin silloin sen softa tuntui ainakin Mac OS X -versiossa olevan vähän keskeneräinen, eikä katsomiskokemus ollut kauhean nautittava. Idea on hiton siisti ja toivon tästä todellakin tulevan yhtä suuren jutun kuin mitä Spotify on musiikkipuolella nykyään.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #8 : 08.09.2010 17:21 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mulla on ollut tili tuossa closed betassa jo monta kuukautta mutta enpä ole tuolta katsonut oikeastaan mitään kun valikoima oli ainakin alkuvaiheessa vielä todella surkea. Kolme inviteä näköjään löytyy, voin laittaa jakoon halukkaille.
Kannattaa tsekkailla uudestaan. Minäkin sain kutsun muutama kuukausi sitten, ja valikoima vaikutti silloin todella köyhälle. Sen clientin silloinen versio ei toiminut Macissä (joku bugi), joten unohdin koko homman. Pari päivää sitten asensin sen uudelleen, ja kyllä siellä nyt jotain ihan katseltavaa sisältöä on. Esimerkiksi Lord of War, ilmainen. Nicholas Cage pääosassa. IMDB:ssä arvosanana 7,7, mikä on aika hyvin. Shutter Island myöskin vaikuttaa ihan mielenkiintoiselle, kustantaa tosin 3,70€.

TV-sarjoista katsoin juuri LXD:n jaksot mitä siellä tähän mennessä on nähtävissä. Tai no, ei sitä välttämättä voi tv-sarjaksi varsinaisesti kutsua. Jaksot vaan muutaman minuutin mittaisia, mutta ihan kohtuu hyvää settiä silti. LXD = Legion of Extraordinary Dancers. Idea nyt on mitä on, mutta hyvinhän ne vetelee. Mm. Britain's Got Talentista tuttu tanssiryhmä siinä. En nyt nimeä muista, mutta taisivat voittaa kyseisen shown silloin kun osallistuivat siihen.

Voddleriin löytyy minultakin tunnarit ja kokeilin sitä pari kuukautta takaperin, mutta ainakin silloin sen softa tuntui ainakin Mac OS X -versiossa olevan vähän keskeneräinen, eikä katsomiskokemus ollut kauhean nautittava. Idea on hiton siisti ja toivon tästä todellakin tulevan yhtä suuren jutun kuin mitä Spotify on musiikkipuolella nykyään.
Mac-client toimii ihan hyvin nyt, ja mielestäni kaikki muutenkin toimii hyvin. Maksamisesta en vielä tiedä, mutta enköhän minä tuon Shutter Islandin sieltä vuokraa lähi päivinä.
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #9 : 08.09.2010 20:33 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Voddleria on tullut testattua. Tsekkasin Crashin sieltä ja ensimäinen striimaus sujui ilman probleemeja. Tokalla kerralla kun yritin samasta palvelusta jotain katsoa, pätki striimaus järjettömästi ja leffan katselusta ei tullut juuri mitään. Itsellä on suhteellisen väsynyt nettiyhteys, joten ongelma johtuu varmastikin siitä. Eipä ole kuitenkaan tämän jälkeen tullut edes yritettyä katsoa, kun suhteellisen vähissä olivat ilmaiset laatuleffat.
Rasittava oli myös ohjelma, joka oli pakko ladata koneelle ja joka käynnistyi aina koneen käynnistyksen yhteydessä. Se piti aina erikseen sulkea sieltä kaistaa viemästä, joten päädyin poistamaan koko systeemin koneelta.
Potentiaalia palvelussa on kuitenkin huomattavasti, mutta eipä tämä ihan "leffojen Spotifyista" mene ilmaisten laatuleffojen vähäisyyden takia.
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #10 : 08.09.2010 21:04 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Kuinka tehokas yhteys tossa pitää olla, itsellä 10 megainen ja pätkii aika hyvin.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #11 : 08.09.2010 21:20 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili
Kuinka tehokas yhteys tossa pitää olla, itsellä 10 megainen ja pätkii aika hyvin.

Minä olen tullut siihen tulokseen että vika on koneessa. Minulla tulee käytännössä 15-17MB/s sisään ja silti pätkii. Prossu ei vaan riitä. Nämä kun ei osaa käyttää näytönohjainta videon toistamiseen..
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #12 : 08.09.2010 21:27 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Eli perus centrino duo 2x 1.5Ghz ei riitä? Mulla tuntuisi olevan yhteydestä, kun pyörii aina sen 15 sekuntia hyvin ja sitten jumiin ja taas 15 sekuntia sulavaa kuvaa.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #13 : 08.09.2010 21:33 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kuinka tehokas yhteys tossa pitää olla, itsellä 10 megainen ja pätkii aika hyvin.

Minä olen tullut siihen tulokseen että vika on koneessa. Minulla tulee käytännössä 15-17MB/s sisään ja silti pätkii. Prossu ei vaan riitä. Nämä kun ei osaa käyttää näytönohjainta videon toistamiseen..
Tuota minäkin veikkaisin syyksi. Minulla on kasi meganen yhteys, eikä ole Voddlerin videot pätkiny kertaakaan. Tuo näytönohjaimen käyttäminen olisi kyllä ihan fiksu ominaisuus. Toivottavasti ne sais joskus sen lisättyä.


Mutta kannattaa katsoa huutaako prossu täpöllä. Moniydinprossujen kanssa kannattaa muistaa, ettei kaikki ohjelmat tue montaa ydintä.


Edit: Tässä järjestelmävaatimukset. Ei taida Centrinot riittää.
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #14 : 08.09.2010 21:52 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Mulla 10 megan yhteys ja kuvanlaatu ja ruudunpäivitys lähentelee jo DVD:n tasoa Voddlerissa. Eli koneesta kiinni.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #15 : 08.09.2010 21:58 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili
Edit: Tässä järjestelmävaatimukset. Ei taida Centrinot riittää.
En ole noita ennen katsonutkaan. Yllättävän kovat vaatimukset. Ei meinaan ihan joka kannettavalla noita leffoja pyöritelläkkään.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #16 : 08.09.2010 22:04 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Taitaa tosin olla vähän päin puita nuo vaatimukset. Windowsissa (XP ja uudemmat) riittää muka 128Mt muistia? Miten joku Win7 pyörii 128Mt:lla, tai edes XP?

Ja Macin vaatimukset yllättäen kovat. Adobe <3 Mac. (Voddler tehty AIRilla, eli periaatteessa Flashillä)
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #17 : 08.09.2010 23:37 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Joskus kauan sitten katsoin tota Voddlerin tarjontaa. Paskaahan se oli, ei yksi Lord of War siinä kesää tee. Mulla saattaa jopa se 6e löytyä taskunpohjalta että voin käydä Makuunista harvoin hakemassa elokuvan. Eihän tuota digiboksille tallentuvaa tavaraa ehdi muutenkaan koskaan katsoa.

Saatte toki rauhassa katsoa tanssiohjelmia jne. sen vuoksi että ne ovat ilmaisia. Jotkut vaan pitävät paskasta.
N
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #18 : 09.09.2010 08:36 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Saatte toki rauhassa katsoa tanssiohjelmia jne. sen vuoksi että ne ovat ilmaisia. Jotkut vaan pitävät paskasta.

Muistappa perustella tai joku spadu saattaa itkeä vuoden lopussa sinulle  :/
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #19 : 10.09.2010 13:17 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Sopinee tänne parhaiten?

TV-kaistan saa nyt kuukauden ajaksi käyttöön maksutta.

http://www.tvkaista.fi/order/

--> Minulla on maksukoodi. Koodi on konsolifin
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #20 : 29.09.2010 15:22 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
TV-kaistan saa nyt kuukauden ajaksi käyttöön maksutta.
Tattista tuosta. Testaillu tuota lähinnä iPadillä ja kyllähän se toimii vaikka kovin betalle vaikuttaa.

iPadillä joutuu käyttämään mobiiliversiota, joka on siis puhelimille optimoitu. iPad-sovellusta ei vielä ole ja iPhone-versiokin näyttäisi kadonneen App Storesta. Mobiilisivu on mielestäni vähän huonosti suunniteltu, mutta kyllähän se toimii.

Tallennuksien kanssa on joitain seikoiluja tapahtunut. Mm. jotkut ohjelmat ei ole tallentunut ollenkaan ja nyt Pirates of the Caribbeanin viimeisin osa on taitavasti kolmena pätkänä joista keskimmäisen pätkän A/V-synkki on hiukan metässä. Ohjelmien katselu tykkää myös katkeilla kesken kaiken. Mukavaa katsoa jotain elokuvaa kun joutuu 10-20min välein aloittamaan streamaamisen alusta ja hakea kohta mihin se tökkäsi. Niin, ja Ylen tekstitykset ei toimi mobiiliversiossa.

No, ongelmista huolimatta ihan kätevä palvelu. Viimeisen neljän viikon ohjelmat katsottavissa milloin ja missä vain. Kätevää jos sattuu vaikka missaamaan jonkun sarjan alun tai hyvän elokuvan. En tosin tiedä viitsiikö tuosta kuitenkaan maksaa, varsinkaan noin bugisena.


Joskus kauan sitten katsoin tota Voddlerin tarjontaa. Paskaahan se oli, ei yksi Lord of War siinä kesää tee.
Kyllähän siellä muitakin hyviä ilmaisia elokuvia näyttäisi olevan. Mitä nyt joitain tarkistelin, niin on siellä useampikin elokuva joka on IMDB:ssä saanut 7.x tai jopa 8.x pistettä. Ja tietty maksullisten joukosta löytyy lisää.
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #21 : 29.09.2010 22:55 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
iPadillä joutuu käyttämään mobiiliversiota, joka on siis puhelimille optimoitu. iPad-sovellusta ei vielä ole ja iPhone-versiokin näyttäisi kadonneen App Storesta. Mobiilisivu on mielestäni vähän huonosti suunniteltu, mutta kyllähän se toimii.

Hmm, latasin tänään iPhone-version App Storesta. Maksaa 12 euroa, hintaan kuuluu kuukausi katseluaikaa (arvo 20€). Ihan hyvin tuo toimii. Katoin mä uutiset sillä paskalla istuessani.  ;D iPadilla tuota olisi varmasti kiva käyttää esim. sängyssä. Arvosteluissa valitettiin bugisuudesta, pitää käyttää tuota vielä vähän enemmän ennen kuin sanoo mitään.

Android-versiokin julkaistiin hiljattain.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #22 : 10.10.2010 23:34 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Paskan yhteyden vuoksi taitaa olla turhaa edes kokeilla näitä. Ja kun Filmtownista irtoaa opiskelijakortin kera niitä ei-ensi-iltaleffoja eurolla (huomasin tämän vasta äskettäin!), niin jäänevät nämä digitaaliset palvelut varjoon melko pitkäksi aikaa.

Ja on siinä se tietty oma viehätyksensä kun ravaa vuokraamossa tsiigailemassa potentiaalisia leffavalintoja.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #23 : 10.11.2010 21:18 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Löytyy muutama Voddler kutsu jos porukkaa kiinnostaa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #24 : 11.11.2010 20:26 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili 9 to 5 Mac päätellyt, että uusi Apple TV olisi tulossa "välittömästi" Suomeen (ja muutamaan muuhunkin maahan). Mahdollisesti siis huomenna. Ja jos Suomi seuraa muiden maiden mallia, jotka ovat Apple TV:n viime päivinä saanut, tulee myös iTunesin elokuvavuokraukset samalla saataville. Italia on yksi maa, jossa Apple TV:tä alettiin myymään tänään, ja siellä Apple TV kustantaa 119€. Suomessa varmaan sama.

Hienompi homma, jos tuo nyt paikkansa sattuu pitämään. Eipä tuota vuokrausmahdollisuutta olla kuin kauan odotettu. 9 to 5 Macin uutinen.Ja minultakin löytyy muutama kutsu lisää Voddleriin. Eli sähköpostiosotetta privana, jos kiinnostaa.
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #25 : 28.09.2011 13:15 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Kauan odotettu elokuvien vuokraus ja osto on vihdoin saapunut iTunesiin. Elokuville ei vielä ole omaa osiotaan (kuten musiikille, App Storelle, jne. on), mutta elokuvia voi etsiskellä haun avulla. Valikoiman laajuudesta on paha vielä sanoa, koska Apple vasta lisäilee elokuvia palveluun, mutta tällä hetkellä esimerkiksi Action & Adventure -kategoriassa on 263 elokuvaa, Comedyssä 290 ja Dramassa 314. Jotkut elokuvat kuuluu useampaan kategoriaan, joten noita numeroita ei voi laskea yhteen.

Hinnat on vuokrattavien elokuvien osalta 2,99€ ja 4,99€, ja ostohinta 7,99€ - 16,99€, riippuen elokuvan iästä ja onko se SD vai HD. Joissain elokuvissa on englanninkielinen tekstitys. Aika moni elokuvista on saatavilla HD:nä ainoastaan iPadillä ja Apple TV:llä. Sisällön tuottajien älynväläys vai Applen tapa myydä kyseisiä laitteita, mene ja tiedä.


« Viimeksi muokattu: 28.09.2011 15:27 kirjoittanut teidon »
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #26 : 19.02.2012 14:40 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Xboxin Zune sai ensimmäiset suomeksi tekstitetyt leffat. Valikoima ei ole kovin kummoinen mutta suunta on oikea! Jos jatkossa kaikki leffat saadaan teksteillä niin FilmTown saattoi kohdata voittajansa.

Näihin saatiin tekstit:

Cowboys & Aliens
Captain America: The First Avenger
Friends with Benefits
Hostel III
Arena
Mardi Gras: Spring Break
Circle of Eight – Graphic Version
Transformers
Straw Dogs
Meet Monica Velour
Talhotblond
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #27 : 19.02.2012 17:23 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili iTunes Storeenkin on viime aikoina alkanut tulemaan enempi tekstityksellä varustettuja elokuvia ja onhan siellä jopa kolme suomeksi dubattua elokuvaa. Harmi vaan että elokuvia ei voi etsiä tekstityksen perusteella vaan pitää katsoa jokaisen elokuvan tiedoista erikseen, sattuisko siinä olemaan tekstitystä.
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #28 : 13.03.2012 17:16 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili TVkaista ollut ilmeisesti viime yöstä asti matalana. TVkaista ei ole ilmoittanut mitään syytä tuolle Facebookissa tai Twitterissä. Toivottavasti sitä nyt ei olla suljettu kokonaan. Televisioyhtiöthän haastoi sen oikeuteen mahdollisista tekijänoikeusrikkomuksista.


Ja kun tuossa edellä sanoin, ettei iTunes Storen suomiteksteillä varustettuja elokuvia voi etsiä mitenkään, niin Apple lisäsi kohdan, josta näkee kaikki suomen kielisillä teksteillä varustetut elokuvat: Films in Original Version. Tällä hetkellä 25 elokuvaa.
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #29 : 13.03.2012 17:47 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Mistä sen löytää kätevästi tuolta Storesta? Linkkisi avulla löytyy mutta jatkoa ajatellen.

Edit: No tuossahan se komeilee etusivulla suurin kirjaimin. Etsin sitä turhaan sivupalkista.

Edit2: Vuokrasin kokeeksi Midnight in Parisin. Hyvin toimi, minuutin taisi bufferoida kun tuli ilmoitus, että toiston voi aloittaa. Katsoin vaan 720p:nä kun tämä ikiwanha Mac mini ei jaksa Full HD:tä pyörittää. Ei valittamista kuvanlaadussa, Ei toki pärjää hyvälle blu-ray julkaisulle mutta kyllä tuota mielellään katsoi. Ainoa ärsyttävä juttu oli se, että tekstit eivät näy suoraan kuvan päällä vaan taustalle tulee sellainen vaalea mutta läpinäkyvä harmaa tausta. Tämä poistuu kun ruudulla ei ole tekstejä ollenkaan. Ärsyttävästi pisti silmään tuo. En löytänyt asetuksista kohtaa tuon poistamiselle.


« Viimeksi muokattu: 13.03.2012 19:54 kirjoittanut Kabanossi »
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4 5
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines