Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6
Tulostusversio
Aihe: Anime ja manga  (Luettu 70888 kertaa)
Re: Anime ja manga « Vastaus #120 : 20.06.2008 21:35 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Piitkästä aikaa jatkoin GitS:SAC sarjan ekaa kautta ja pikkuhiljaa näyttäisi kipuavan parhaaksi anime-sarjaksi mitä löytyy. Hahmoja käsitellään yllättävän paljon punaisen langan etsinnän sijaan ja sekös on hienoa. Niin usein pelkiksi kauniiksi naamoiksi jäävät animeturhakkeet on tällä kertaa korvattu mielenkiintoisilla hahmoilla, joilla jokaisella toki on oma näkemys maailmastaan, mutta totuttua harmaampia hahmojen ajatukset ovat. Välillä tuntuu jopa, että jaksot kertovat tarinaa liian nopeasti mikä on jo suoranainen ihme. Batoulla on batoutumia ihmissuhteidensa pinnallisuudesta, Togusa on tiiminsä ainoa 100% ihminen ja Majuri tuntuu välillä menettävän otettaan ihmisenä leikkimisestä. Tulevaisuuden uskomattomuudet on hienosti yhdistetty ajasta riippumattomiin ongelmiin joita ihmisillä aina piisaa.

Jaksojen lyhyyden vuoksi on kyllä kätevää, että hahmot voivat puhua ajatustensa kautta (it's the future man!) ja näinollen dialogia pukkaa jatkuvalla syötöllä. Kuvan ja tekstin yhdistelmällä noihin jaksoihin on saatu juuri niin paljon substanssia, että jokainen lyhyt operaatio jää mieleen kummittelemaan. Juonikaan ei ole mikään polkyllä tapettu ja yllätyksiäkin on riittänyt. Tavallaan on hauskaa, että sarjan ainoa huono puoli on sen visuaalinen vaatimattomuus. Se ei kuitenkaan haittaa tippaakaan, kun juonen parissa viihtyy näin hyvin.

Suosittelen kaikille jotka jaksavat seurata vähän vähemmän toiminnallista sarjaa. Itse tuomitsin sarjan paskaksi ekan levyn perusteella, mutta kyllä se siitä lähtee.


Ghost in the Shell is the shit.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #121 : 22.06.2008 14:00 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili


Berserk 18 jatkoi Eclipsen jälkeisen maailmanmenon värittämistä. Mustalla paskalla toki, kun rutto, epäkuolleet ja nälänhätä vellovat kansalaisten keskellä. Tällä kertaa Guts menee menojaan ja tarinassa keskitytään hieman erikoisemman näköiseen pappismieheen joka esiteltiin kidutuspossensa kanssa jo edellisessä osassa, joukkoon prostituoituja ja Holy see ritareihin. Muutenkin koko pätkän punainen lanka tuntuisi olevan uskonto ja miten se näyttäytyy eri hahmojen kautta. Esimerkiksi tämä kivinaama elää vain jumalalle ja ihmisillä ei ole niin kauan mitään väliä kunhan ison herran tahto tapahtuu. Holy Iron Chain Knightien nukkejohtajana toimiva naikkonen taasen on aika pihalla siitä, että mitä hän olisi mieltä vakaumuksestaan. Leidi kun tuntuu saavan voimakasta mielihyvää vääräuskoisten polttamisesta ja kiduttamisesta. Kirja loppuukin siihen kun tämä henkilö muistelee lapsuuttaan ja kuinka hän eksyi keskelle ihmisrovioita... ja samalla runkkaa (hmm ei tähän oikein mikään hymiö käy). Ihmisillä alkaa usko tosin lipsua kun porukkaa kuolee nälkään ja pakanallisia riittejä harrastellaan ja orgioita järjestellään. Tosin kun tällaisesta toiminnasta epäilty jää kiinni niin se on taas oksennuspussi paikallaan...


No sanomattakin selvää, että mielenkiinto on sarjaa kohtaan edelleen vahva. Ainoa miinus oli tällaisen ärsyttävän sidekickin väläyttely... johan meillä on Puck jota vihata?

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #122 : 23.06.2008 00:32 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Sais Miura piirrellä Berserkiä eteenpäin hieman nopeammin kuin yhden chapterin kymmenessä vuodessa tjtn. Eihän tuo tarina lopu ikinä tätä menoa. :|
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #123 : 23.06.2008 17:53 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Sille on yksi ja paskan hailee kunhan jälki pysyy laadukkaana.

ja kyllähän noihin menee rahaakin ihan mukavasti.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #124 : 23.06.2008 19:01 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili

Kävi sitten niin tuossa viitisen päivää sitten, että jo 12 vuotta jatkunut manga, Inuyasha saatiin päätökseen. Kyseessähän on siis Rumiko Takahashin viimeisin tuotos, joka tosiaan nyt sitten viimein päättyi huiman 558 chapterin jälkeen. Itse luin viimeiset viitisenkymmentä chapteriä eilen illalla ja olen tyytyväinen, että sarja saatiin viimein päätettyä. Helvetin pitkähän (lue: pitkitetty) tuo loppujen lopuksi oli ja paljon lyhympikin olisi voinut olla, joten hyvä että päättyi viimein. Takahashin edellinen työ Ranma½, joka on myös yksi kaikkien aikojen lemppareistani, ei päättynyt harmikseni oikein mitenkään joten olen tyytyväinen että tähän saatiin järkevä lopetus. Ja onnellinen loppu, mitäs muutakaan.

Ei varmaan monenkaan mielestä mitenkään erityisen hyvä manga/anime, mutta minulle se on yksi rakkaimmista monestakin syystä. Oli nimittäin niitä aikoja, kun vasta kunnolla aloittelin animen katselua ja mangan lukemista. Takahashin edellisestä työstä, Ranmasta hyppäsin sitten luonnollisesti Inuyashan kyytiin enkä lopettanut ennenkuin kaikki 167 jaksoa ja neljä leffaa oli katsottu. Inuyasha oli toinen animesarja, jonka katsoin kokonaisuudessaan läpi ja johon "koukutuin", joten siteitä sarjaa kohtaan löytyy. Tuolloin animea en ollut tosiaan Muumeja lukuunottamatta pahemmin katsellut, joten kaikki sen piirteet ja kliseet olivat vielä aika uusia. En sitten tiedä, mitä nykyään ajettelisin sarjasta, kun olen aika kyllästynyt kaikkiin animen typeriin kliseisiin mutta jokunen vuosi sitten tämä oli rautaa. Ei ehkä yhtä hauska kuin Ranma½ mutta taattua Takahashia  -  niin hyvässä kuin pahassakin. 

Mangaa ei sen pituuden takia välttämättä jaksa uudelleen ruveta lukemaan ainakaan kokonaisuudessaan, mutta animen voisi katsastaa uudestaan  -  vaikka heti.
Mutta suosittelen lämpimästi sekä tätä, kuin myös Ranma ½:sta. Varsinkin Ranma on paikoin kenties hauskinta koskaan katsomaani animea.


« Viimeksi muokattu: 23.06.2008 20:55 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #125 : 31.07.2008 20:54 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Eikö niin, että 5 Centimeters Per Second onkin yksi kauneimmista animeista koskaan? Stoori, äänimaailma (hiljaisuuttakin jopa) ja kuva (eivattunostakaamunleuka) ovat kaikki lähellä täydellistä. Ja jotenkin tämä onnistuu välttämään niin monia kliseita, että itkuhan tässä ilosta tulee. Odotin monesti, että nyt tapahtuu sitä ja sitä, mutta ei tapahtunut. Hieno.
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #126 : 01.08.2008 16:00 »
tuhis Vieras
Eikö niin, että 5 Centimeters Per Second onkin yksi kauneimmista animeista koskaan? Stoori, äänimaailma (hiljaisuuttakin jopa) ja kuva (eivattunostakaamunleuka) ovat kaikki lähellä täydellistä. Ja jotenkin tämä onnistuu välttämään niin monia kliseita, että itkuhan tässä ilosta tulee. Odotin monesti, että nyt tapahtuu sitä ja sitä, mutta ei tapahtunut. Hieno.

Merkittävintä tuossa on mielestäni Makoto Shinkai, joka tekee enemmän tai vähemmän yksin nämä juttunsa. Harmillisen geneeristä hahmosuunnittelua, vaikka parempia ympäristöjä ja pilviä saakin etsiä kissoin ja koirin.

tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #127 : 10.08.2008 16:08 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili GITS:SAC second GIG katsottu läpi. Loppuiko tämä sarja tähän toiseen kauteen? Siltä vähän viimeisen jakson perusteella näytti, kun ekan kauden viimeinen jakso oli selvä cliffhangeri.

No paras animehan tämä on helposti. Suurin vahvuus löytyy kässäristä ja dialogista jota on ihan vatusti. Eipä tainnut kymmentä sekuntia pidempää hiljaista kohtaa koko sarjassa olla. Menee varmaan vähän aikaa tuon juonenkin sulattelussa ja pitäähän nämä katsoa pian uudelleen. Animaation taso ei aina päätä huimannut, mutta tärkeimmät jaksot ja kohdat olivat hienoa katsottavaa. Äänistä myös iso plussa, sillä efektit ja melu kuulostivat kerrankin siltä, ettei niitä oltu äänitetty jossain animaatiostudion vessassa. Tosin tietokoneiden ja vrituaalimaailman piippari-efektit jakavat varmasti mielipiteet :)

Animea hyvällä juonella. Kiinnostaako?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #128 : 13.09.2008 17:59 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili
Sain katseltua loppuun Rebirth of Evangelionin. Eihän siinä paljoa uutta matskua sitten tosiaan ollutkaan. Ainoastaan pari poikkeavuutta alkuperäisestä sarjasta. Jo pelkästään elokuvan jälkeen tulleessa sneek peekissä kakkosleffaan olikin sitten enemmän jänskää kuin koko ensimmäisessä uudessa elokuvassa.

En tiedä miten paikkansapitävät nuo tekstitykset ovat mutta:
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Katselin myös ja oli muuten erittäin hyvä. Pienenpienet muutokset palvelivat kokonaisuutta ja leffa oli onnistunut tiivistelmä sarjan ensipuoliskosta. Englanninkieliset oopperakohtaukset olivat aivan loistavia! Kuten sanoit lopputeaserin perusteella seuraava osa tuo enemmän uusia juttuja mukaan ja odotan niitä erittäin avoimin mielin. Uusia Evoja ainakin tullaan pilotteineen näkemään. Vielä kun julkaisisivat nämä bluu-Reinä niin tulisi varmasti hankittua.
tallennettu
Vs: Anime ja manga « Vastaus #129 : 08.01.2009 10:17 »
jannes H-O-R-WARD Jäsen Viestejä: 28 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli juuri tiirailtua Hajime No Ippon uusi jakso ja lupaavalta vaikutti.

Sarja tuntuisi nykymuodossaa etenevän hurjaa vauhtia ja ensimmäisessä jaksossa melkeen päästin jo aloittamaan ottelu.

Piirrosjälki oli myös luonnollisesti parempaa kuin yli 10 v vanhassa sarjassa(eikä siinäkään mitään valittamista ole).


Suosittelen varauksetta uutta sekä vanhaa sarjaa kaikille vähäänkään animesta kiinnostuneille \o/


« Viimeksi muokattu: 08.01.2009 16:55 kirjoittanut jannes »
tallennettu
Vs: Anime ja manga « Vastaus #130 : 08.01.2009 15:00 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili
Tuli juuri tiirailtua Hajime No Ippon uusi jaksoa ja lupaavalta vaikutti.

Sarja tuntuisi nykymuodossaa etenevän hurjaa vauhtia ja ensimmäisessä jaksossa melkeen päästin jo aloittamaan ottelu.

Piirrosjälki oli myös luonnollisesti parempaa kuin yli 10 v vanhassa sarjassa(eikä siinäkään mitään valittamista ole).


Suosittelen varauksetta uutta sekä vanhaa sarjaa kaikille vähäänkään animesta kiinnostuneille \o/

Ohhoh, en tiennytkään, että HNI:stä on tullut uusia jaksoja. Pakko nähdä, paras anime ikinä.
tallennettu
Vs: Anime ja manga « Vastaus #131 : 04.02.2009 04:08 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Ekan Akiran pistin tilaukseen TheBookDepositorystä (kiitän ja kiroan sen, joka toi tuon nettikaupan helvetin halpoine puntahintoineen minun tietooni). Tuota on tullut aikaisemminkin silmäiltyä, mutta hinta on melko suolainen (mangaksi). Toisaalta, sivujakin löytyy 2-3x normimangaan verrattuna, joten kyllä siitä sen ~16€ kehtasi pulittaakin. Lompakko kiittää, ettei Akira ole noilla hinnoilla Berserkin tms. tyylinen ikuisuusmanga.

Samalla lähti tulemaan myös 12. Death Note (vika osa), Gantz vol. 1-2 ja Beck ~Mongolian Chop Squad~ vol. 7 ja 8. Valitettavasti toka Planetes, 12. Berserk ja kolmas Battle Angel Alita oli kaikki OOS, ne oli kuitenkin etusijalla. Niitä seuraavia osia kyllä löytyi, mutta en nyt jaksanut jättää välistä yhtäkään kirjaa. Gantz vetää kyllä sairaudessaan vertoje Berserkille, ellei ole jopa pahempikin, joten se täyttää Berserkin jättämän tyhjiön oivallisesti.


Vastataanpa samalla yhteen vanhaan viestiin

Lainaus käyttäjältä: zoukka
Sille on yksi ja paskan hailee kunhan jälki pysyy laadukkaana.
Jäljen pysyminen laadukkaana tuskin on se suurin ongelma. Ilmeisesti tyyppi piti viime vuonnakin pitkän tauon (joka ei ole vielä edes loppunut?), koska halusi pelata Japanissa julkaistua uutta Idolmaster-peliä... >_>; Ei siinä muuten mitään, mutta kun Berserkin tarina saavutti jonkun Miura-haastattelun mukaan vasta puolenvälin viime vuonna. Jos lopun tarinan kertominen vie yhtä kauan aikaa ja yhtä monta kirjaa, niin saa ostaa kirjahyllyn tai kaksi vain Berserkkejä varten.


« Viimeksi muokattu: 04.02.2009 04:15 kirjoittanut Azu »
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Anime ja manga « Vastaus #132 : 04.02.2009 13:42 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Puolivälin. Snice. Vaikkakin 20. osa oli melko kehno ja kierrätti paljon vanhaa paasausta.


Akirat olisi kannattanut hommata Suomesta. Se eka suomipainos joka ulottuu kahdeksanteen osaan, on loistava ja suomennoskin ihan kelvollinen. Itse hommasin ne kaikki jostain huutiksesta 30 euroon. Loput sitten sitä uutta minipainosta.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Anime ja manga « Vastaus #133 : 20.02.2009 01:06 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Akirat olisi kannattanut hommata Suomesta. Se eka suomipainos joka ulottuu kahdeksanteen osaan, on loistava ja suomennoskin ihan kelvollinen. Itse hommasin ne kaikki jostain huutiksesta 30 euroon. Loput sitten sitä uutta minipainosta.
Onhan se käännös ihan hyvä, mutta viimeksi ku katoin, niin kaikki suomenkieliset Akirat olis saanu 70€:lla halvimmillaan. Sitä uudempaa painosta. Postikulujen jälkeen varmaan jotain 80-90€. Englanninkielisiä ei ole kuin kuusi kirjaa, joilla on hintaa sen 15-20€/kpl (uutena), joten ei tule hirveän paljoa kalliimmaksi. Ja onhan ne enkkupainoksen Akira-kirjat ihan massiivisia. Koolla on väliä. Vertailin ensimmäistä suomenkielistä kirjaa (sekin mulla on) tuohon englanninkieliseen ekaan osaan ja ei kyllä tee mieli enää ostella niitä suomeksi. Bonuksena enkkupainoksessa on myös muutama värisivu alussa.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Anime ja manga « Vastaus #134 : 29.08.2009 19:46 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili


Huhhuh, jumalauta! Olen nyt eilisen ja tämän päivän aikana katsonut Code Geass -sarjan ekan seasonin loppuun siitä mihin viimeksi jäin. Yhteensä 9 jaksoa putkeen, kun jäin aivan totaalisesti koukkuun. Uskallan jo rankata sarjan omaksi kaikkien aikojen suosiksi. Aivan KÄSITTÄMÄTÖNTÄ meininkiä! Skaala ihan tajuton. Alussa pientä ja sievää, mutta loppua kohti meno yltyy aivan hykerryttäviin mittoihin. Hahmokaarti täynnä mielenkiintoisia hahmoja ja niitähän piisaa. Tottuneena siihen normaaliin asetelmaan, jossa parhaimmillaan pari tärkeää hahmoa, lyö Code Geass täysin laudalta. Juonenkäänteet sanoinkuvaamattoman upeasti kirjoitettu ja jaksot tapahtumia täynnä. Siis niin täynnä, että ihan katsojaa hengästyttää. Silti sarjalla riittää aikaa ruohonjuuritason hahmonkehitykseen. Jos olisin riittävän hullu, alottaisin ekan kauden katsomisen tältä seisomalta uudestaan, mutten todennäköisesti saisi koko yönä unta. Nyt, nyt... Nyt tarvitaan jotain massiivista skaalaa. Nyt täytyy asentaa Supreme Commander. Lentäviä robotteja, tykinruokaa ja ydinpommeja. On tää aikamoista. Tässä pysy edes tuolilla, kun joku osuu näin jämäkästi makuhermoon. Maailma on hieno paikka ja japanilaiset animelonkeroiden piirtäjät mun jumalia.
tallennettu
Vs: Anime ja manga « Vastaus #135 : 04.06.2018 13:11 »
IPlayer fagotti Jäsen Viestejä: 147 Basaaripisteet: 0 Profiili Rikotaanko lähes yhdeksän vuoden hiljaisuus ketjussa? Rikotaan vaan. Sillä onhan se nyt totta, että

Spoileri (osoita katsoaksesi)

on kovaa kamaa. Itse olen vähän late to the party, mutta parempi myöhään kuin...

Sarjasta luin kyllä kymmenisen vuotta sitten kolmen ensimmäisen kirjan verran eli ekan juonikaaren, mutta siihen se sitten jäikin. Tuntui että hehkutus jäi vähän itselleni vieraaksi, mutta jälkikäteen täytyy sanoa, että alku on sarjan vähiten hyvä osa. Laatu kyllä nousee kunhan Golden Age pääsee vauhtiin eikä juurikaan hellitä sen jälkeen. Vasta reilu vuosi sitten aloin ostelemaan ja lukemaan sarjaa kunnolla, mutta täytyy sanoa jo nyt että sarjassa on yksi viihteen historian ikonisimmista pahiksista ihan siellä Sephirothien ja Darth Vadereiden rinnalla. Ja juu, jutut Miuran Idolmaster-addiktiosta ja sen tuomista tauoista on kuultu jo moneen otteeseen, sarja ei lopu vielä kymmeneen vuoteen, tiedetään tiedetään.

29 pokkaria hyllyssä ja Adlibriksesta on tulossa postissa seuraavat neljä (edukkaasti kun saa). Kirja nro. 39:kin ilmestyy ensi kuussa, mähän näen edistystä!
It's the end of the world as we know it, and it's only just begun.
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #136 : 04.06.2018 14:24 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili No huhhuh! Enpä muistanut, että Laudalta tällainen ketju edes löytyy.  :lol: Piti heti selata läpi, aika todella kovaa paatosta parhaimmillaan. Ai että, vanhat hyvät Lauta-ajat!

Hauska sattuma myös sinänsä, että viime vuosina on tullut huomattavasti aiempaa enemmän katsottua animea (pitkään se oli aika lailla vaan Ginga Nagareboshi Gin ja Death Note), kiitos yllättäen jopa Neflixin valikoimien, mutta pääasiassa Crunchyroll-palvelun. Esimerkiksi herran vuonna 2009 Joelin tuossa yllä hehkuttama Code Geass ei aikanaan sanonut mitään, mutta on tosiaan erittäin mukaansatempaava ja eeppinen seikkailu. Suosittelen.

Näistä animetiirailuista voisi itse asiassa ihan huvikseen jotain tuoreempia lemppareita nostaa esiin, kun nyt kerta tälle linjalle ruvettiin.


One Punch Man & Mob Psycho 100
Niputin nämä kaksi nyt yhteen, kun originaali kirjoittaja on sama ja tämän myötä tyylillisesti sarjoissa on paljon samaa. Aidosti omintakeisia sankareita, maailman timanttisinta huumoria, syvyyttä ja fiiliksiä, sekä järkyttävän näyttäviä taisteluita niputtavat samaan pakettiin molemmat. Lisäpisteitä kompakteista kokonaisuuksista, olen aina ollut huono katsomaan kymmenien jaksojen mittaisia megasarjoja. Jos vaan anime yhtään nappaa, ja melkein vaikka ei nappaiskaan, niin näille kannattaa antaa mahdollisuus. All-time-listojen kärkikamaa, helposti.

Parasyte
Ulkoavaruuden parasiitit laskeutuvat maapallolle, ottavat ihmisiä haltuunsa ja alkavat kulisseissa hommata maailmanvalloitusta. Yhden näistä reissu ei kuitenkaan mene putkeen, kun täyden haltuunoton sijaan tämä saa valtaansa vain nuoren teinipojan käsivarren. Kun parasiitin biologisena tarkoituksena on ennen kaikkea taata oma selviytymisensä, ja sitä kautta nyt myös pääosa-kaiffarin selviytyminen, päästään äkkiä seikkailun makuun. Sarjan headlining feature ovat tietysti grafiikan puolella todella groteskisti ihmisiä orgaanisiksi tappokoneiksi muovaavat parasiitit, jotka mahdollistavat mielikuvitukselliset taistelukohtaukset. Gorea siis on, mutta pidin kyllä sarjan draamankaaresta noin niinkuin muutenkin. Ei mitään all-time-lempparikamaa, mutta erittäin kiehtova ja näyttävä sarja, jos tämä kauhu- ja toimintaelementtejä yhdistelevä tyyli napostaa.

FMA: Brotherhood
Fullmetal Alchemistin täysikatseluun meni ihan rikollisen kauan, ja lopulta se vaati näemmä sen, että sarja saapui ihan Suomi-Netflixiin katsottavaksi. Valitsin ihan jo modernimman ulkoasun vuoksi katseluun uudemman Brotherhood-iteraation, mistä varmasti sarjasta pidempään nauttineilla on kovasti mielipiteitä. Lopputulema? Tämä on nyt yksi suosikkisarjojani koskaan. Tietystä keveydestä ja huumorista Brotherhood saa käsittääkseni pääasiassa kakkia niskaan, mutta minua se ei näin nyyppänä haitannut. Siististä konseptista ammennettu järkyttävän kova tarina, joka myös paketoidaan tyydyttävästi, sekä huima hahmokaarti takasivat penkkiin liimautumisen alusta loppuun. Nautin FMA: Brotherhoodista jopa niin paljon, että pitänee jossain vaiheessa katsella verrokiksi myös se vanhempi, oli siinä sitten järkeä tai ei.

Kill La Kill
Tissejä, niiden melkein näkymisestä revittyä huumoria, ja muuta kriippailevaa sisältöä? Kyllä vain. Mutta myös ihan järkyttävää taistelupaatosta ja yleisesti eeppistä epistolaa, jolle mulla on aina ollut hellä kohta sydämessä. Piti piipahtaa ihan vaan katsomaan, kuinka naurettavasta sarjasta nyt olikaan kyse, mutta niin se vaan (pun intended) ui liiveihin. Viimeistään siinä vaiheessa kun Kill La Kill onnistui jotenkin universuminsa fysiikan lakien avulla perustelemaan nämä vaatepolitiikat, oli pakko vaan hersyvän naurun alta nostaa kädet pystyyn ja nauttia kyydistä. Dorkaa viihdettä parhaimmillaan.

Devilman Crybaby
Devilmania on tituleerattu heti kärkeen vuoden parhaaksi animeksi ja Netflixin ensimmäiseksi onnistuneeksi animeprojektiksi. Ensimmäisestä en tiedä, mutta todella onnistunut teos joka tapauksessa kyseessä. Huuruista visuaalia, yllättävän nopeasti lapasesta lähtevää kertomaa ja karvat pystyyn nostattavaa musiikkia. Ei sovi varmasti kaikille, eikä kannata katsoa julkisissa jos siellä on lapsia. :b Mutta! Kannattaa kyllä antaa mahdollisuus.


Tokkopa näistä kukaan täällä enää mitään irti saa, mutta yrittänyttä ei laiteta! Also, Berserkkeihin pitäisi kanssa joskus tutustua tarkemmin, nekin ovat jääneet vähän paitsioon.


« Viimeksi muokattu: 04.06.2018 14:45 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Anime ja manga « Vastaus #137 : 04.06.2018 14:40 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Berserk on se kolmas ehdoton suosikkini kaikista anime- ja mangasarjoista (kaksi muuta ovat siis Monster ja Mushishi). Saa nähdä, ennättääkö Miura koskaan saamaan sarjaansa valmiiksi, onhan se nyt kuitenkin jatkunut jo vuosia. Luin itse tuoreimmat nettiin vuotaneet luvut hiljattain parin vuoden tauon jälkeen, enkä kyllä pettynyt yhtään. Pitää myös jossakin vaiheessa hankkia nuo kaksi puuttuvaa volumea, muistaakseni omistan kaikki ilmestyneet 37:ään asti. Olen myös katsonut jokaisen Berserk-animen, mutta ikävä kyllä pidän vain siitä ensimmäisestä. Elokuvat toki menettelevät, vuoden 2016 ja 2017 animet taas eivät niinkään. Suosittelen kaikkia jättämään suosiolla väliin nämä edellä mainitut tuotokset.

Yleensä minulla on ollut tapana suositella Berserkistä tykänneille muutamia sarjoja, jotka muistuttavat hieman sitä. Pidän esimerkiksi itse paljon Shinsekai yori -nimisestä animesta. Se on tietyllä tapaa psykologisempi ja ahdistavampi kuin Berserk, muttei kuitenkaan niin raaka. Sarja pohjautuu täysin Yusuke Kishin kirjoittamaan From the New World -romaaniin (新世界より Shin Sekai Yori), mikä näkyy Shinsekai yorin kerronnassa ja tyylissä. Pituutta sillä on 25 jaksoa, joista noin 10 ensimmäistä pohjustavat tapahtumia. Tämän jälkeen sarjan luonne muuttuu niin jännittäväksi, etten ainakaan itse pystynyt olla ahmimatta sitä. Pidän Shinsekai yorin antagonistia samoin yhtenä onnistuneimmista.


« Viimeksi muokattu: 04.06.2018 14:45 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #138 : 04.06.2018 14:53 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Berserk on se kolmas ehdoton suosikkini kaikista anime- ja mangasarjoista (kaksi muuta ovat siis Monster ja Mushishi).

Ottaen huomioon, kuinka kiehtova sarja Monster on, piti nopsaan hieman tutustua Mushishiin. Vaikuttaa siltä, että katselulistoille lähtee. Samoin Shinsekai yori vaikutti tutustumisen arvoiselta.

(Nämä kaikki tosiaan siis vain anime-vinkkelistä, mangaa ei juurikaan tule luettua.)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Anime ja manga « Vastaus #139 : 04.06.2018 15:02 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Mushishin anime on mielestäni yhtä hyvä kuin manga, eikä sen ääniraitaakaan voi kyllä kehua liiaksi. Äärimmäisen terapeuttinen ja kaunis sarja.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #140 : 04.06.2018 15:18 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Mushishin anime on mielestäni yhtä hyvä kuin manga, eikä sen ääniraitaakaan voi kyllä kehua liiaksi. Äärimmäisen terapeuttinen ja kaunis sarja.

Tosiaan, aika paljon veri vetää toiminnallisten tai trillerinomaisten sarjojen pariin, mutta vastapainona tällaiselle tunnelmoinnille on ehdottomasti tilausta. Vaikuttaa upealta!

Musiikista puheenollen, Your Name -elokuvan (upeaa animea sekin) soundtrack on soinut napeissa melko paljon heti leffan ensikatselusta lähtien. Toimii erittäin hyvin rauhallisiin aamuihin ja iltoihin, minkä lisäksi mukana on pari vauhdikkaampaakin raitaa. Lisäksi nämä vievät välittömästi elokuvan maisemiin ja tunnelmiin, kiitos Your Namen yksityiskohtaisen ja vertaansa vailla olevan taiteen sekä miljöökuvauksen.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Anime ja manga « Vastaus #141 : 05.06.2018 07:52 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili
...pääasiassa Crunchyroll-palvelun.

Kuinkas tämä toimii nykyään? Eli maksatko kuukausimaksua vai näkeekö sieltä ilmaiseksikin jotain?


EDIT: Onkos tuo 2016 Berserk sarja siis jatko 1997 Berserk sarjalle vai onko se tehty alusta asti uudelleen? Katsoin aikoinaan tuon 97 Berserkin ja pidin aika paljonkin. Piti alkaa mangaa lukemaan, mutta en sitä saanut oikein käsiini silloin mistään niin jäi hankkimatta. En vain kauheasti muista siitä 97 Berserkistä enää, joten mietin että kannattaako se vaan unohtaa jos alkaa katsomaan uusia kausia vai pitäisköhän se katsoa uudelleen. Taitaa jostain pöytäkoneen levyn nurkalta vielä löytyä...


« Viimeksi muokattu: 05.06.2018 08:00 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #142 : 05.06.2018 09:38 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
...pääasiassa Crunchyroll-palvelun.

Kuinkas tämä toimii nykyään? Eli maksatko kuukausimaksua vai näkeekö sieltä ilmaiseksikin jotain?


Toimii ilmaiseksikin, mutta muistaakseni vain 720p-laadulla ja mainoksilla. Maksullinen tilaus on 8 euroa kuussa ja takaa sujuvan kokemuksen sekä 1080p-laadun. Helposti sen arvoista heittää aina välillä kuukaudeksi tai pariksi tilaus päälle, katsoa kiinnostava sarja tai pari pois alta, ja laittaa sitten tilaus taas tauolle.

Ai niin, ja sovelluksen saa esim. PS4:lle tai Androidille, eli toimii aika lailla kaikissa tilanteissa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Anime ja manga « Vastaus #143 : 05.06.2018 12:05 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
EDIT: Onkos tuo 2016 Berserk sarja siis jatko 1997 Berserk sarjalle vai onko se tehty alusta asti uudelleen?

On jatkoa juonellisesti, muttei tee oikein kunniaa alkuperäiselle teokselle. Rytmitys ja animointi ovat ensinnäkin kehnoa, minkä lisäksi tämä kaikki mahdutettiin 12 jaksoon. Vuoden 2017 Berserk-anime kärsii tismalleen samoista ongelmista.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Anime ja manga « Vastaus #144 : 02.01.2020 20:46 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 169 Basaaripisteet: 0 Profiili Siinä tuo Alitan last order nyt on kokonaisuudessaan. Hieman yli 3000 sivua yhteensä.
Nuo tuli hommattua jo lokakuussa ja kaksi ekaa tiiliskiveä olen saanut luettua ja viimein kolmannen kohdalla alkaa ilmeisesti Alitan menneisyys ja alkuperä selviämään.
Tuo oli se eniten odottamani asia joten hieman on ollut pettynyt olo vaikka onhan nuo ihan yhtä hyviä olleet mitä orkkis manga. Omat odotukset ja hypetys nyt vaan vesitti kokemusta.
Adlibriksen valikoimaa selatessa ehdein jo hetken iloitsemaan, että mars chronicles setin hankkiminen ei tule yhtä kalliiksi, mutta sitten tajusin, että pienemmän sivu määrän takia niitä on paljon enemmän ja lopulta se tulee kalliimmaksi.
Toivottavasti tämä on ensimmäinen ja viimeinen manga josta innostun sillä orkkis setti ja last order on nyt yhteensä maksaneet jo 230e.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Anime ja manga « Vastaus #145 : 03.01.2020 15:01 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Mistä hommasit orkkis setin? Onko tämä: https://www.adlibris.com/fi/kirja/battle-angel-alita-deluxe-complete-series-box-set-9781632367112
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Anime ja manga « Vastaus #146 : 03.01.2020 15:15 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 169 Basaaripisteet: 0 Profiili Juu tuon ostin.
tallennettu
Vs: Anime ja manga « Vastaus #147 : 26.02.2020 21:19 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 169 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei nuo Alitan omnibus kirjat sisälläkään koko last order sarjaa vaan vielä täytyi erikseen ostaa osat 16-19, koska kuudetta omnibus kirjaa ei ole tehty eikä ilmeisesti koskaan tehdäkään.
Nyt olen nuo kaikki viisi omnibus kirjaa lukenut ja pettymys on vaan kasvanut sillä Alitan menneisyys kesti kolmannessa kirjassa ehkä kymmenen sivua ja muutenkin koko mimmiä nähdään ehkä 30% ajasta ja loput keskittyy taisteluturnaukseen joka tavallaan toimii harhautuksena samalla kun Alita tekee jotain muuta.

Kyllähän orkkis mangassakin oli kahden kirjan ajan motorball se pääasia, mutta siinäkin Alita oli se tähti kun nyt sivusta toiseen nähdään vaan muita hahmoja.
Onhan tuonkin lukeminen ollut ihan kiinnostavaa, mutta jos kannessa lukee Alita niin mä haluan suurimman osan ajasta lukea ja nähdä mitä se tekee.
Jos nuo loput ei tilannetta muuta niin on varmaan pakko spoilerien pelossakin ottaa tarkemmin selvää siitä mars chronicles sarjasta.
tallennettu
Vs: Anime ja manga « Vastaus #148 : 20.04.2020 17:26 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Katsoin hiljattain viime vuoden animetarjonnassa pyörineen Dororon, joka on siis remake Osamu Tezukan vanhasta klassikkosarjasta. Ennakko-odotukseni kyseistä animea kohtaan olivat melko alhaalla jo siitä syystä, ettei vastaan ole tullut ainakaan vuoteen sarjaa, joka olisi räjäyttänyt jollakin tapaa tajuntani. Esimerkiksi Attack on Titanin uudemmat kaudet ovat olleet loppujen lopuksi varsin yhdentekeviä, vaikka niitä katsookin lämpimikseen. Dororo sen sijaan onnistui yllättämään olemalla sekä maanläheinen että tunnelmallinen animaatio. Sarja ei kilpaile millään älyttömillä juonenkäänteillä, vaan keskittyy olennaiseen eli demonien lahtaamiseen sekä Dororon ja Hyakkimarun väliseen dynamiikkaan. Joillekin tämä asetelma on varmasti itseääntoistava ja nähty – varsinkin, kun miltei jokaisessa jaksossa esitellään jokin uusi demoni, joka pitää kylää otteessaan tai aiheuttaa muuten vain harmia ihmisille.

Yllä mainitussa asetelmassa on tosin yksi selkeä eroavaisuus, joka tekee Dororosta hyvinkin mielenkiintoisen sarjan. Hyakkimarun täytyy nimittäin tappaa demoneja saadakseen takaisin kehonsa osat, jotka hänen isänsä aikanaan uhrasi nälkäisille demoneille pelastaakseen maansa perikadolta. Pian kertomus muuttuukin moraaliseksi dilemmaksi, kun Dororo huomaa pohtivansa, pitäisikö demonit vain jättää henkiin ja antaa maan pysyä entisellään. Tätä taas mutkistaa se, että Hyakkimaru kokee olevansa oikeutettu anastettuun kehoonsa eikä näin ollen kaihda keinoja sen takaisin saamiseksi.

Taistelut ovat suurimmaksi osaksi hienosti toteutettuja, minkä lisäksi Dororon ensimmäinen opening nousi saman tien omiin henkilökohtaisiin suosikkeihini. Sarjasta julkaistaan myös pätevän oloista mangaa, jonka ensimmäiset kaksi volumea pitäisi ilmestyä länsimaissa tämän vuoden aikana. Itse ajattelin tsekata tuonkin.Veikkaan, että Sekiro on ottanut jonkin verran vaikutteita tästä sarjasta.


« Viimeksi muokattu: 20.04.2020 17:42 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #149 : 24.04.2020 21:48 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Aijai, onko se taas bienniaalin animepostauksen aika? Otetaanpa ensin tärkein pois alta:

Esimerkiksi Attack on Titanin uudemmat kaudet ovat olleet loppujen lopuksi varsin yhdentekeviä, vaikka niitä katsookin lämpimikseen.

Jännä! Tai siis, jos esimerkiksi on ensimmäisen kauden jälkeen olettanut, että samanlainen toimintahurmos on sarjan ainoa jippo, niin toki ymmärrän silloin, ettei jatko välttämättä putoa. Mutta, jos on osannut ottaa tarjonnan sellaisena kuin se on tarjottu, niin kyllähän AoT on yksi viime vuosikymmenen merkittävimpiä ja moniulotteisimpia animeadaptointeja. Tarina uskaltaa ottaa aikansa, rakentaa pitkiä kaaria ja tarjoilla payoffeja monissa eri muodoissa. Pienilläkin jutuilla voi olla iso merkitys myöhemmin, eli tarkkaavainen katsoja palkitaan, ja nyt "loppua" kohden kerronta on melko lailla pelkkää loren juhlaa, kun vyyhti vyyhdiltä homma alkaa aina vaan vauhdikkaammin paukkua auki. Plus, pienenä bonuksena sarja sekä kuulostaa että näyttää upealta kautta linjan.


Muissa aiheissa, Dororon uusioversio on kyllä kiinnostanut, pitäisi ottaa työn alle. Sen sijaan olen parin viime vuoden aikana nauttinut kovasti muun muassa seuraavista:

Promised Neverland
Ihan kärkeen: jos on pienintäkään riskiä, että aiot tätä lähteä katsomaan, älä tsekkaa sen enempää trailereita tai muita matskuja, vaan mene sokkona sisään. Kannattaa. Sarjaa on vähän nihkeä katsoa laillisesti Suomessa, Crunchyroll + VPN lienee simppelein taktiikka, mutta se on kyllä sen arvoista. Promised Neverland on jo ensimmäisen kauden perusteella yksi tämän hetken tyylikkäimpiä ja kiehtovimpia sarjoja. Se leipoo saumattomasti yhteen Attack on Titanin ensimmäisen kauden eeppisyyden (vaikka sarjassa ei taistella) ja Death Noten älymittelöt, paketoiden koko setin jumalaiseen soundtrackiin ja taidetta lähentelevään "kameratyöskentelyyn". Tämän jatkoa odotan ehkä AoT:n loppuhuipentuman ohella eniten juuri nyt animen rintamalla.

Megalobox
Mikäli pitää altavastaaja-tarinoista, Rocky-filkoista ja/tai urheiluanimesta yleisesti, Megaloboxilla ei voi mennä vikaan. Tiukka, tiivis ja rosoinen kokonaisuus, jossa niin henkiset kuin fyysiset iskut todella tuntee. Lisäpisteet todella upeasti "retrotyyliin" tehdystä animaatiosta, vaikka kyse on ihan modernista sarjasta vuoden parin takaa.

Anohana
Kuuma kesä. Joukko tiensä hukanneita nuoria, joita sekä yhdistävät että ajavat erilleen monimutkaiset suhdesotkut ja yksi erityinen trauma. Jos on joskus tarve huutoitkumuotoiselle katharsikselle, tai vaan tykkää slice of life -henkisistä sarjoista pienellä twistillä, Anohanaa ei voi liikaa suositella. Löytyy näppärästi ihan Netflixistä.

Re:Zero
Putoaa alagenreen isekai, jossa päähahmo joko teleporttautuu tai uudelleensyntyy johonkin fantasia-/peli-/rinnakkaismaailmaan. Viimeisen kymmenen vuoden aikana näitä sarjoja on tullut kuin sieniä sateella, mutta konsepti ei ole allekirjoittanutta kauheasti koskaan kiinnostanut. Re:Zerossa on kuitenkin lisäjippona se, että päähahmolta lähtee jatkuvasti henki ja uusien starttien kautta virheistä on opittava. Lopputuloksena on sekä viihdyttävää/brutaalia visuaalia että päähahmo, joka saa suhteellisen uskottavasti olla inhimillinen ja usein varsin typerä. Konsepti antaa hyvän pohjan kasvulle sekä laajaan hahmokaartiin tutustumiselle eri vinkkeleistä. Kokeilin, viihdyin, ja nyt odotan jo kovasti kesän kakkoskautta.

Carole & Tuesday
Cowboy Bebop -isukki Shinichirō Watanaben uusin sarja, eli jo sillä meriitillä automaattisesti vuoden 2019 sielukkain tapaus. Itse sanoisin vielä päälle, että jos on koskaan esimerkiksi kuunnellut musiikkia jossain muodossa, tämä on must watch -kampetta. Jälleen Netflix tarjoilee, eli ei muuta ku pyörimään samoin tein.

JoJo's Bizarre Adventure
Jos JoJo on konseptina vähänkään tuttu, mutta vielä katsomatta, niin otetaan tärkein pois alta: tätä sarjaa ei voi kuin suositella. Pitkään virui omallakin listalla, mutta viimein viime vuoden aikana sain naputeltua kaikki viisi tähän asti julkaistua anime-osaa läpi. Ja matkahan meni kuin siivillä. Jos JoJo ei ole lainkaan tuttu millään tasolla, niin kyseessähän on varmasti yksi universaaleimpia popkulttuuri-ilmiöitä, joita Japanista on koskaan tullut. Jo kasarilla alkanut manga ja myöhemmin siitä adaptoitu anime ovat arviolta joka toisen nettimeemin takana jollain tasolla. JoJon tarina alkaa pienestä, mutta paisuu kausien edetessä vuosikymmeniä, sukupolvia ja maanosia läpäiseväksi erittäin omituiseksi seikkailuksi, josta ei oikein voi kuin nauttia. Ensimmäinen kausi on kankea, vaikka goottikauhutoiminnan ystävät voivat pitää aidosti siitäkin. Toisesta kaudesta eteenpäin homma ottaa kuitenkin vauhtia nopeasti ja jokainen uusi osa tarjoile jotain uutta. Aseistariisuva kombo kreisiä huumoria, brutaalia toimintaa, täysin naurettava(n mahtava)a hahmodesignia sekä monien eri elokuva-genrejen parhaimpia puolia. (Otsikkoon linkkasin vaan yhden mun lemppari-introista, kun ei tätä millään trailerilla kasaan saa.)

One Punch Man & Mob Psycho 100
Niputin nämä kaksi nyt yhteen, kun originaali kirjoittaja on sama ja tämän myötä tyylillisesti sarjoissa on paljon samaa. Aidosti omintakeisia sankareita, maailman timanttisinta huumoria, syvyyttä ja fiiliksiä, sekä järkyttävän näyttäviä taisteluita niputtavat samaan pakettiin molemmat. Lisäpisteitä kompakteista kokonaisuuksista, olen aina ollut huono katsomaan kymmenien jaksojen mittaisia megasarjoja. Jos vaan anime yhtään nappaa, ja melkein vaikka ei nappaiskaan, niin näille kannattaa antaa mahdollisuus. All-time-listojen kärkikamaa, helposti.
OPM:stä ja Mobista tuli kans toiset kaudet ulos. One Punch Manin visuaalit meni pilalle studion ja ohjaajan vaihtuessa aikataulusyistä, mutta stoori oli edelleen viihdyttävä. Mob taas sen kun parantaa juoksuaan, ja tämä taistelee entistä kovemmin mun kaikkien aikojen lempi-anime-sarjan tittelistä. Lämmintä suositusta edelleen.


No niin! Siitä taas vinkkejä todennäköisesti ei-oikein-kellekään. Mutta jos edes yksi uusi sarja nasahtaa jollain kohdalleen, niin onhan se sen arvoista. Nähdään vuonna 2022! :D


« Viimeksi muokattu: 24.04.2020 22:24 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines