Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: Apex Legends  (Luettu 4965 kertaa)
Vs: Apex Legends « Vastaus #30 : 19.10.2021 16:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 649 Basaaripisteet: 0 Profiili En tiedä kumpi on vaikuttanut enemmän, se että siirsin Apexin Switchin sisäiseen muistiin vaiko se, että pelaan sitä langallisella yhteydellä, mutta ero aiempaan on yllättävän iso. Pelasin niin paljon tätä MicroSD:ltä ja surkealla Wifillä, että huomasin eron välittömästi Switch OLEDin saatuani, mutta halusin lisää tunteja alle, jotta varmistuisin asiasta.

Peli on yksinkertaisesti reagoivampi (ovet aukeavat viiveettömämmin, lootti lähtee matkaan sulavammin jne), ja ampuessa hit registration on roimasti parempi. Voitan enemmän 1vs1-tilanteita kuin aiemmin. Ennen tuli usein fiilis ampuessa että "eikös tuo muka nyt osunut." Veikkaan, että monesta näennäisestä pikkuparannuksesta sieltä täältä muodostuu isompi kokonaisuus.

Ash paljastettiin eilen seuraavan kauden uudeksi hahmoksi. Kivaa päästä myös ensimmäistä kertaa pelaamaan uutta kenttää yhdessä kaikkien muiden kanssa kahden viikon päästä. Trooppinen saari vaikuttaa lupaavalta. Tuleekohan taas kauden vaihtuessa jäätävät serverikyykkäämiset? Veikkaan, että ensimmäinen ilta tulee ainakin olemaan kaaosta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines