Pelaajalauta

Yleinen => Pelikeskustelu => Aiheen aloitti: Kabanossi - 22.08.2007 00:29



Otsikko: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 22.08.2007 00:29
Jonkin aikaa jo häirinnyt, ettei tälle Microsoftin pelikonsolille ole perustettu omaa topicia. Nyt on!  :)

Löytyykö laudalta monia kyseisen konsolin omistajia? Entä tulevia? Itse olen ollut mukana julkaisusta (2.12.2005) asti. Erittäin tyytyväinen olen ollut. Kyllä, minullakin on konsoli käynyt huollossa. Mutta ei se ihan rehellisesti sanottuna vituttanut juuri lainkaan. Johtuen ehkä siitä, että menossa on kai jonkin sortin peli-innostuksen lama. En muutenkaan ole viime aikoina pelannut juuri mitään, joten minulle oli ihan sama kun boxi päätti lähteä ulkomaille pariksi viikoksi. Jos olisin yhtä innostunut pelaamisesta kuin vielä pari vuotta sitten, olisin kironnut MS:n syvimpään helvettiin  :rollaus:

Pelien takiahan se konsoli yleensä valitaan. Itseäni ei kiinnosta JRPG:t ja Nintendon sarjoistakin iskee vain pari. Olen enemmän toiminnan ystävä. 360 on monien mielestä pelkkä FPS-konsoli, sehän sopii minulle, sillä genre on varmaan lempparini. Halohan sen FPS-innostuksen aikoinaan laukaisi. Onneksi peli tuli ja näytti miten konsoliräiskintä kuuluu tehdä. Nykyään räiskintäpelejä tulee kuin sieniä sateella. Yrittäjiä on monia, mutta harva onnistuu. Autopelit ja länsimaalaiset ropet kuten Forza, PGR, Oblivion, Mass Effect ja Fable ovat myöskin lähellä sydäntä. Ja näitähän pääsee 360:llä pelaamaan.

Itse konsoli on loistava, meluisaa DVD-asemaa ja suurta hajoamisprosenttia lukuunottamatta ei juuri valitettavaa löydy. Dashboardin välilehdet ovat helppoja ja nopeita käyttää. Julkaisussa ne tuntuivat raskaalta. Päivitysten (yksi suuri joka kevät ja syksy) jälkeen valikoissa kikkailua on paranneltu.

Ohjain on mielestäni paras padi. Koskaan. Muotoilu ja tattien sijoittelu on täydellinen omille käsilleni. Ja se Guide-nappi on hyvä keksintö. Mitä sitten teetkin konsolillasi, nappia painamalla pääset selaamaan kaverilistaasi, muuttamaan asetuksia, tai vaikka kirjautumaan Messengeriin.

Ja sitten se suurin koukku. Xbox Live. Niin helppoa, niin yksinkertaista, että 60€ vuodessa ei ole paha hinta. Kuvitelkaa seuraava tilanne: Makaat sohvalla katsoen leffaa, kaveri huomaa sinun olevan onlinessa. Hän haluaa pelata kanssasi Forza 2:sta, hän lähettää sinulle kutsun, ruutuusi pomppaa pieni ilmoitus. Valitset "Join game", ja jos levy on konsolin sisällä valmiiksi, olet hetkessä jo kavereidesi kanssa lähtöviivalla. Helppoa, eikö? Demot, trailerit yms. joita julkaistaan todella tiuhaan tahtiin ovat myös hieno juttu.

Pohjois-Amerikassa viime syksynä lanseeratun Video Marketplacen rantautumista Eurooppaan odotellaan innolla. Saammeko yhtä laajan valikoiman HD-elokuvia yhtä halpaan hintaan (muutaman euron) kuin jenkit? On se hieno keksintö, ei tarvitse kylmänä talvi-iltana edes poistua talostaan vuokraamaan elokuvaa. Muutamalla napin painalluksella katselet vaikka Transformersia teräväpiirtona.

Mainia konsoli siis kaikin puolin. Myönnettäköön, että joitain PS3:n ominaisuuksia kaivataan. HD-elokuvia pyörittävä asema sisäänrakennettuna olisi kiva, kuten myös konsolin hiljaisuus ja luotettavuus. Mieluiten yhtä edulliseen hintaan kuin nykyistäkin Premiumia  ;)


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Bill Duke - 22.08.2007 09:48
Vielä en ole omistaja, mutta pitää perjantaina käydä ostamassa elite. Tähän asti pärjännyt ilmankin, mutta on jo kauan tehnyt mieli ostaa. Elite tulee myyntiin aika sopivaan saumaan. Pelejä ei vielä oikein ole. Viva Pinatan hommannut etukäteen kun halvalla lähti ja varmaan tulee kaverilta lainailtua pelejä näin aluksi. Halo 3 taitaa olla se ensimmäinen must have. Kyllähän sitä nyt syksyllä tulee paljon muitakin loistavia pelejä, mutta pitää sitten katsella miten lompakko antaa muuton ja sisustuksen jälkeen myöten.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Mrum - 02.09.2007 20:41
En ole varmaan ainoa, joka on aivan sekaisin näiden 360-mallien kanssa tällä hetkellä. Joka paikasta niin sekalaista informaatiota uusista malleista ja osista, jotenka uutisia semi-tarkasti seuranneena päässä kuuluu huminaa ja suusta tulee diudiu.  :???:  Elite vai Premium vai oliko siinä vielä joku välissä, vieressä ja takana? Konsolin osto luultavasti parin kuukauden sisällä edessä.

Kysymys lyhyesti: Mikä versio on se oikea valinta juuri nyt?


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: PetriP-TNT - 02.09.2007 22:38
(http://technabob.com/blog/wp-content/uploads/2006/07/redring360.jpg) (http://technabob.com/blog/wp-content/uploads/2006/07/redring360.jpg) (http://technabob.com/blog/wp-content/uploads/2006/07/redring360.jpg)


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 02.09.2007 22:40
Riippuu tietenkin käyttötarkoituksesta. Löytyykö talosta HDTV? Aiotko tulevaisuudessa latailla HD-elokuvia netistä konsolillasi? Jos vastasit kumpaankin kyllä, valintasi on Elite. Viikko sitten Suomessa julkaistu musta malli konsolista 120gigan kovalevyllä ja HDMI-liittimellä. Paketti sisältää yhden mustan langattoman ohjaimen, mustan kuulokemikrofonin, komponentti- ja HDMI-kaapelin.

Muussa tapauksessa Premium, joka on siis se "keskimmäinen" malli. Senkin saa kytkettyä HDTV:seen. Toistaiseksi vain mukana tulevalla komponentilla ja lisävarusteena saatavalla VGA-kaapelilla. Paketti sisältää 20gigan kovalevyn.  Tulevaisuudessa tähänkin malliin lisätään HDMI. Premium sisältää HDMI-kaapelia lukuunottamatta samat asiat kuin Elite, ohjain ja mikki tietenkin valkoisena.

Kolmas ja huonoin vaihtoehto on Core. Konsoli ilman kovalevyä. Jätä suosiolla kauppaan.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: PetriP-TNT - 02.09.2007 22:42
Ainiin ja oikeasti oikea valinta? Uskallan sanoa, että Premium. Nyt kun HDMI portit pitäisi löytyä joka koneesta ja 120gb kovalevytkin löytyy kauppojen hyllyltä, ei Elitellä ole juuri erikoista tarjottavana, ellei välttämättä halua mustaa konsolia.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Mrum - 06.09.2007 21:45
Okei premium ostettu Bioshockin kera. Toistaiseksi kuvaputkella johtuen vga-kaapelin puutteesta.

Siis tiesin kyllä, että tämä on äänekäs... MUTTA HERRANJUMALA SENTÄÄN!? Alkujärkytys luultavasti.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: teidon - 14.09.2007 12:05
Toissa päivänä tuli postissa Xbox 360 Elite ja Gears of War. Ei ole vielä tullut THE Ringiä. ; ) Meikäläisen Microsoft vastaisuuden huomioon ottaen on vain ajan kysymys milloin se tulee.

Eipä tässä vielä toistaiseksi ole paljoa kommentoitavaa, mutta Live ja Marketplace kyllä vaikuttaa todella kätevälle. Varsinkin Marketplacen ilmaiset demot on suuri plussa. 94:n pelin (ja lisää tietty tulossa) demo parin napin painalluksen ja odotuksen päässä on varsin loistava ominaisuus. Ei ainakaan lopu pelattava ihan heti.


Heitetääns vielä parit vinkit:
Call of Duty 4:stä kiinnostuneille tiedoksi että Peliplaneetta jakaa avaimia CoD4:n moninpeli betaan (http://peliplaneetta.net/pelikonsolit/uutiset/7837/Ota-osaa-Call-of-Duty-4n-moninpelitestiin/). Ei tartte kuin lähettää sähköposti annettuun osoitteeseen ja sieltä tulee paluupostina avain. Ainakin tänään, pe 14.9, oli vielä avaimia jälellä klo 10:39.

Ja niille jotka ovat Xbox 360 Eliteä ostamassa vinkkinä että Verkkokauppa myy niitä hintaan 447,90€ (http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=2272), muissa kaupoissa se maksaa yleensä 470-500€. Tosin Verkkokauppa saa niitä lisää vasta 2.10.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Partajeesus - 14.09.2007 12:30
tänään hain postista taas uuden boksin.
anttila kiltisti vaihtanut sen jo kaksi kertaa.
nyt kesti varmaan kuukausi mutta se johtui siitä kun olin unohtanut pakata headsetin mukaan.
nyt ei tullut enää fifa bundlea vaan normi premium.
valmistettu 23.10.2006 eli on tuo ainakin uudempi ja tuntui olevan hiljaisempikin levyä pyörittäessään.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: sleepy - 16.09.2007 16:47
Call of Duty 4:stä kiinnostuneille tiedoksi että Peliplaneetta jakaa avaimia CoD4:n moninpeli betaan (http://peliplaneetta.net/pelikonsolit/uutiset/7837/Ota-osaa-Call-of-Duty-4n-moninpelitestiin/).


Kiitoksia vinkistä, eipä tässä viikonlopun aikana muuta ole tullutkaan pelattua.

Mukavan toimivalta tämä beta tuntuu, vaikka tuskin tulen koskaan ostamaan itse peliä. Pidän kovasti pelin tahdista, joka on kai jossain siellä Quake-tyylisen juoksemisen ja Rainbow Sixin varoivaisen hiippailun välissä. Kokoajan pitää olla liikeessä ja kenttien koon takia kentissä tapahtuu jatkuvasti taistelua, mutta silti päättömällä ryntäilyllä kuolee melkein heti.

Hahmonkehitys, jota pelistä löytyy, on myös ihan. . . kiinnostava. Barracksista löytyvät pienet tehtävät (saa tietty määrä frageja tietyllä pyssyllä ja niin edelleen) tuovat jotain yksinpelin tapaista moninpeliin. Tosin mitä enemmän pelaa, sitä enemmän saa lisävoimia ja parempia pyssyjä, jotka ainakin tässä betassa tuntuu aika ilkeältä alottelijoita kohtaan, koska he joutuvat melkein pakostakin pelaamaan paljon vahvempia pelaajia vastaan.

Ihan kiva peli silti.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Fraeon - 16.09.2007 18:05
Joo-o, hahmonkehityksessähän on ihan nettiropen tyylistä dingauksen makua, johon jäin koukkuun. Paitsi että tässä vaaditaan vähän taitoakin.

Ja Killcam taas vanhaan tapaan osaa näyttää, kuinka nolosti pääsi kuolemaan.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 12.10.2007 07:34
Virallinen pelimies, Killi (http://www.killi.fi) kertoo näin omassa blogissaan:

...kerron teille myös toisen hyvän syyn miettiä Xbox 360 HD DVD -soittimen hankkimista lähiaikoina. Syy on se, että Microsoftilta on tulossa pian ulos aika messevä tarjous, joka ei vielä valitettavasti löydy kaupoista vaikka onkin tavallaan jo voimassa. Se menee seuraavasti:

Kaikki, jotka ostavat (tai ovat ostaneet) Xbox 360 HD DVD -soittimen 1.10.07 ja 31.1.08 välisenä aikana, saavat ostokuittia ja soittimesta löytyvää viivakoodia vastaan viisi ilmaista HD DVD -elokuvaa!


HD DVD leirillä on kovat piipussa. Stockan hulluilla päivillä mokoma laite riipaisee lompakosta 139€. Helvetin hyvä tarjous. Eikä oo rahaa  :( Onneks toi kestää myös joulun yli.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Sousuke - 18.10.2007 16:34
http://pelaajalehti.com/2007/10/18/uusi-xbox-360-kilpailemaan-wiin-kanssa-satunnaispelaajista/ (http://pelaajalehti.com/2007/10/18/uusi-xbox-360-kilpailemaan-wiin-kanssa-satunnaispelaajista/)

No niin nyt sitten saatu vähän tietoa arcade-mallista. Hinta on ihan kohdallaan, mutta ei ole kovalevyä ja sehän huono juttu. Siksi se onkin suunnattu satunaispelaajille.  ;D


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: kep - 18.10.2007 21:44
KodinYkkönen myy poistomyynneisään halvalla Pro:ta. 299€. Menee hankintaan minulla ainakin.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 18.10.2007 22:23
KodinYkkönen myy poistomyynneisään halvalla Pro:ta. 299€. Menee hankintaan minulla ainakin.
Ei ole muuten HDMI-malli tuo. Tai no ainakaan Oulun Anttilassa ei ollut. Sillä sinänsä väliä ole, kun se kumminkin hajoaa ja luultavasti vaihdossa tulee HDMI-versio. ;)

Ai niin. Jos kalaa tekee mieli, kannattaa hyödyntää tätä kampanjaa.
10 ilmaista XBLA-peliä (http://www.xbox.com/fi-FI/10ilmaistapelia/)


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: kep - 20.10.2007 17:39
KodinYkkönen myy poistomyynneisään halvalla Pro:ta. 299€. Menee hankintaan minulla ainakin.
Ei ole muuten HDMI-malli tuo. Tai no ainakaan Oulun Anttilassa ei ollut. Sillä sinänsä väliä ole, kun se kumminkin hajoaa ja luultavasti vaihdossa tulee HDMI-versio. ;)

Ai niin. Jos kalaa tekee mieli, kannattaa hyödyntää tätä kampanjaa.
10 ilmaista XBLA-peliä (http://www.xbox.com/fi-FI/10ilmaistapelia/)
Jep, sama tuli todettua omakätisestikin. Voi pettymysten pettymys! Pitänee varmaan odotella joulun alennuksia.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 13.11.2007 16:46
Fuck yeah! 4.12. saapuva "syys"päivitys tuo mukanaan Video Marketplacen, eli leffojan vuokraamista 720p-muodossa  :P Tämän lisäksi vanhan Xboxin pelien lataaminen on myös mahdollista, hinta 14€/kpl.

En lähde. (http://kotaku.com/gaming/fall-update/fall-update-announced-download-old-xbox-games-321940.php)


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: sleepy - 13.11.2007 17:07
Tämän lisäksi vanhan Xboxin pelien lataaminen on myös mahdollista, hinta 14€/kpl.

Tämähän oli mielenkiintoinen lisäys. Vaikkei tuossa nyt ihan samanlaista potentiaalia ole kuin PS1- ja PS2-pelien lataaminen PS3:lle, niin lataisin oikein mielelläni Panzer Dragoon Ortan, jommankumman Outrunin ja sen Oddworld-FPS:än tuohon hintaan, jos ne joskus tarjolle tulevat.

Pikkuista edittiä, koska tuli juuri mieleen, etteivät nuo pelit mahdu millään tuolle pikkuiselle kovalevylle millään. Ääääh :(


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: kas - 20.11.2007 18:04
Ihan hyvin mahtuvat, varsinkin jos ne voi poistaa ja ladata uusiksi. Oblivionin molemmat lisäosatkin mahtuvat demokasan ohella, eikä ole tullut tarvetta poistaa mitään. Tietysti, jos haluaa pitää siellä hirveää kasaa musiikkia ja videoita...


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 20.11.2007 18:05
MS yrittää myydä 120Gb:n kovoa meille.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: kas - 20.11.2007 18:14
Juu, PS3:n oman kovon käyttömahdollisuutta kaivataan. (Vai miksi hitoksi sitä sitten kutsuisikaan.)


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 02.12.2007 13:52
Lista (http://www.xbox.com/en-US/support/systemupdates/20071204-features.htm) uudistuksista ja korjauksista mitä uusi dashboard-päivitys tuo tullessaan.

DivX/Xvid tuen lisäksi tämä on rlzaa:
Improved Xbox guide performance ~2x


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 02.12.2007 14:55
Lista (http://www.xbox.com/en-US/support/systemupdates/20071204-features.htm) uudistuksista ja korjauksista mitä uusi dashboard-päivitys tuo tullessaan.

DivX/Xvid tuen lisäksi tämä on rlzaa:
Improved Xbox guide performance ~2x

Loistavaa!  ;D Kyllä se MS jotain osaa. Viikon päästä olen täällä kiroilemassa, kun päivitys jumittaa konsolini...  :rollaus:

Toivottavasti tekstitkin saa näkymään.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Zuor - 11.01.2008 21:49
Jees, Xbox 360 parin kuukauden sisällä hankkimassa. Pro:ta olen hankkimassa, kun ei rahat riitä Eliteen. Kyselisin vaan tuosta Prosta sitä että onko se varmaa että ne ovat Falconeja? En jaksa mitään premiumia ostaa ettei heti mene huoltoon. Ja miten on Pro:n äänen laita? Pitääkö yhtä kovaa melua kuin Premium?


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: migge - 10.03.2008 16:52
Tjahans. Nyt se hinta sitten tipahti ja allekirjoittanut aloitti harkitsemaan laatikon ostoa samantein. Ihan pää kolmantena jalkana en ole juoksemassa lootakauppaan, mutta hankinnan yksityiskohtia pitää jo miettiä. Elite on turhan elite minulle, joten mietin tässä vaiheessa Arcaden ja Premiumin välillä.

Arcaden hinta (209) houkuttaa, mutta Premiumin kovalevy ja kuulokemikki ovat jossain määrin välttämättömyyksiä. Demoja on kuitenkin kiva imutella ja joku kaunis päivä ostan varmaan jokusen kuukauden Live-aikaakin, joten mikki olis kiva.

Suositelkaa laatikon mallia ja ensimmäistä peliä.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Zuor - 10.03.2008 17:05
Itse ainakin sanoisin, että kovalevy on aika välttämätön. Kuten itsekin sanoit, demoja on kiva imutella ja niiden avulla ostopäätöksenkin tekeminen on helpompaa. Ja eikös ne latausajatkin ole pienempiä kovalevyllisellä X0:lla? Arcade vaikuttaa minun mielestäni melko turhalta ostokselta, en ole varma tuleeko siinä muistikorttia mutta jos ei tule, niin siitähän tulee myös hieman extrakuluja?

Ensimmäiseksi peliksi suosittelisin melkeinpä Mass Effectiä. Yksinkertaisesti parhautta.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: TseiTsei - 10.03.2008 17:11
Itse ostin Eliten tasan viikko sitten ja peleinä on tällä hetkellä alelaarista hamstratut Gears of War ja NHL 07. Olen diggaillut. Ostin 360:n lähinnä Alan Waken, Fable 2:n, Gears of War 2:n ja Banjo-Kazooie'n takia.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: despo - 10.03.2008 17:28
Joo, unohda Migge se Arcade-malli. Vaikka onkin nykyään ihan törkeän edullinen, on se silti turha vehje. Demojen imuttelu ja pelaaminen on kuitenkin sen verran hubaa, että jossain vaiheessa alkaisit kuitenkin kaipaamaan sen kovon perään. Eikä sitten tarvitse säätää muistikorttien kanssa ja kuten sanoitkin, tulee se kuulokemikki sen Pron mukana.

Ensimmäiseksi peliksi voisi suositella vaikka sitä Mass Effectiä, CoD4:sta, Orange Boxia tms. En muista, onko sinulla PC:tä mutta nuo ovat ainakin AAA-kamaa. CoD4:sta on tietysti enemmän hupia, jos omistaa Live-aikaa. Yksinpeli on nopeasti juostu läpi, mutta onhan se silti todella hyvä kokemus.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: migge - 10.03.2008 17:41
Arcadea kyllä sorsitaan mielestäni hieman turhaan. Kyllähän sillä pelaamaan pääsee. Muistikortti on mukana ja nykyisin nuo ovat HDMI-liitännällä varustettuja. Jos en netissä aikoisi pelata niin valinta olisi selvä.

Kyllä se Premium kuitenkin jossain vaiheessa ostetaan. Demot on kuitenkin niin kätevä tapa tutustua peliin ja on siellä ilmeisesti muutakin ladattavaa(?).

CoD4 kyllä himottaisi suuresti, mutta ilman Liveä en tuohon sijoita. Mass Effect taitaa olla se yksinpeli josta alottaa.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 10.03.2008 17:51
CoD4 kyllä himottaisi suuresti, mutta ilman Liveä en tuohon sijoita. Mass Effect taitaa olla se yksinpeli josta alottaa.

Saat kuitenkin kuukauden ajaksi Live Goldin maksutta. Tahkoat Codia kuukauden ja ostat sitten jonkun mehevän yksinpelin, ellet kaksikin. Saahan niitä nykyään käytettynä. Latailet niitä demoja ja kokeilet mikä peli iskee parhaiten. Itse suosittelen Mass Effectiä, Bioshockia, Oblivionia (osta goty-edition), Orange boxia, Kameota jne. Onhan noita, ja useaa noista saa jo todella halvalla.

Ja Premium 279€  :o Jäätävä hinta. Arcade on joo vain rapiat 200, mutta ei sitä kukaan halua. Kyllä se kovo on oltava, saa yksinpeleihinkin ladattua kaikkea jännää.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: zoukka - 11.03.2008 09:13
Lainaus
Ja Premium 279€ Jäätävä hinta.

Onko tämä nyt ihan virallinen jälleenmyyntihinta? Aika mehukas.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Zuor - 11.03.2008 10:44
Lainaus
Ja Premium 279€ Jäätävä hinta.

Onko tämä nyt ihan virallinen jälleenmyyntihinta? Aika mehukas.

Peliplaneetan mukaan "Hinnat ovat arvioituja jälleenmyyntihintoja, eli maakohtaisia eroja voi esiintyä."


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: despo - 11.03.2008 13:06
KonsoliFINin mukaan 209/279/389€ ovat ainakin ihan Suomen hinnat. Eli noihin hintoihin pitäisi löytyä, ellei sitten joku yritä vetää välistä.

Kuulemma ovat ihan Suomen Microsoftin ilmoittamia hintoja, joten "suomilisät" ovat jo mukana.
Euro-hinnat ovat ilmeisesti: 199,99/269,99/369,99€.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: migge - 11.03.2008 14:59
Euro-hinnat ovat ilmeisesti: 199,99/269,99/369,99€.
Uskoisin että jotkut kaupat myyvät ihan tähänkin hintaan. Kyllähän MS:n ohjehinnoista on ennenkin myyty halvemmalla ja 199 näyttää kivemmalta kuin 209.

Edit: Onko muuten Play Asian Live kupongit yhteensopivia PAL-Xbox 360:n kanssa?

Jokin näistä: http://www.play-asia.com/paOS-14-71-es-49-en.html

Hirveän hintainen muuten tuo langaton verkkoadapteri.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Lanttu - 11.03.2008 16:06
Hirveän hintainen muuten tuo langaton verkkoadapteri.

Onhan se, mutta kuulemma muutkin kuin Microsoftin virallinen toimivat ihan yhtä hyvin. Joku (olisikohan ollut Snake) sanoi siis näin miitissä, kun keskusteltiin konsoleista. Itsehän en siis asiasta mitään muuta tiedä kuin tuon virallisen värkin riistohinnan.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: kep - 11.03.2008 16:12

Edit: Onko muuten Play Asian Live kupongit yhteensopivia PAL-Xbox 360:n kanssa?


Tämä olisi kyllä kiva tietää, koska pitäisi ostaa lyhyt liveaika ainakin NHL 08:n rosteripäivitystä varten.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 11.03.2008 16:27

Edit: Onko muuten Play Asian Live kupongit yhteensopivia PAL-Xbox 360:n kanssa?


Tämä olisi kyllä kiva tietää, koska pitäisi ostaa lyhyt liveaika ainakin NHL 08:n rosteripäivitystä varten.

Ei ole kokemusta, mutta KonsoliFIN:ssä väittivät, että olisi. 13kk hintaan 35e. Ei paha.

Ja oma veikkaus on, että konsolin hinta tulee todellisuudesa olemaan alle 279. Suomessa on koko ajan yleinen hintataso ollut parikymppiä alle MS:n ilmoittaman virallisen hinnan.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 11.03.2008 16:32
Ei ole kokemusta, mutta KonsoliFIN:ssä väittivät, että olisi. 13kk hintaan 35e. Ei paha.

Itse olen kuullut jotain aivan muuta. Tiedä niistä sitten.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 13.03.2008 22:37
Megaswap (http://megaswap.fi/index.php?kategoria=75&lukumaara=1000&sivu=katalogi) myy jo kympin MS:n ilmoittamia hintoja halvemmalla.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Taist0 - 13.03.2008 23:17
Kun tulee lauantaina Gigantin mainos ja etusivulla (tai ei ehkä ihan etusivulla) "Shokkitarjous Xbox360 premium pro hdmi 239€" niin käyn ostamassa.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Turilas - 30.03.2008 13:07
Mä olen nyt tehnyt melko vakaan päätöksen. Vähennän kalliiden oluiden ostoa yhteen per viikko (nyyh...), totuttaudun näin ensi syksynä alkavaan köyhään opiskelijaelämään ja otan oluista jääneinä säästöinä takaisin 360:n hintaa. Nyt on niin monessa paikassa premium (tai pro)-malli 279 € ja hyviä tarjouspelejä niin jumalattomasti, että en voi enää vastustaa kiusausta. Ensiksi hankin Forza 2:n sekä ratin ja polkimet masiinan rinnalle.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: kep - 31.03.2008 06:02
Hulluilla Päivillä Arcade-versiota työnnetään keskiviikosta lähtien 189 € hintaan. Tämän lisäksi erä pelejä 29,90 €, joten hyviä tarjouksia on luvassa.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Turilas - 01.04.2008 11:54
Eilen eksyin Prismaan ja siellähän möllötti Falcon-mallinen (175W) pro-boksi hyllyssä hintaan 279 euroa. Kaappasin matkaan. Nyt olen onnellinen Xbox 360:n omistaja. Pelejä en vielä ostanut, kun kaverilta saan lainaan niitä aika paljon. Forza 2 maksoi Prismassa niin helvetisti, että ostan sen muualta. Ratti ja polkimet pitäisi myös löytää nyt jostain.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Riepu - 01.04.2008 14:32
Eilen eksyin Prismaan ja siellähän möllötti Falcon-mallinen (175W) pro-boksi hyllyssä hintaan 279 euroa. Kaappasin matkaan. Nyt olen onnellinen Xbox 360:n omistaja. Pelejä en vielä ostanut, kun kaverilta saan lainaan niitä aika paljon. Forza 2 maksoi Prismassa niin helvetisti, että ostan sen muualta. Ratti ja polkimet pitäisi myös löytää nyt jostain.

Muistaakseni Forza 2 oli juuri yksi niistä peleistä, joka lähtisi hulluilta päiviltä hintaan 29.90.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: despo - 01.04.2008 14:33
Eilen eksyin Prismaan ja siellähän möllötti Falcon-mallinen (175W) pro-boksi hyllyssä hintaan 279 euroa. Kaappasin matkaan. Nyt olen onnellinen Xbox 360:n omistaja. Pelejä en vielä ostanut, kun kaverilta saan lainaan niitä aika paljon. Forza 2 maksoi Prismassa niin helvetisti, että ostan sen muualta. Ratti ja polkimet pitäisi myös löytää nyt jostain.

Musitaakseni Forza 2 oli juuri yksi niistä peleistä, joka lähtisi hulluilta päiviltä hintaan 29.90.

Kuten myös Halo 3 ja Mass Effect. Osta Turilas ainakin tuo jälkimmäinen, varsinkin jos kaveriltasi uupuu. XO:n parhaita pelejä miten päin tahansa  :)


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Turilas - 01.04.2008 17:17
Mass Effectiä pelasin lainaboksilla yli puolen välin, sitten kaveri haki boksinsa pois ja hilpaisi inttiin. Nyt häntä näkee sen verran harvoin, että en tiedä milloin saisin tallennuksen omalle kovolleni. Toiselta kaverilta puolestaan oli tuo Mass Effect lainassa ja sitä voisin alkaa pelaamaan vaikka saman tien, mutta kun ei huvita alusta aloittaa. Tällä hetkellä väännän Call of Duty 4:sta.

Hulluille päiville ei mulla ole asiaa, koska Jyväskylän lähin Stockmanni taitaa olla Tampereella.

Muok: Konsolinetissä oli Forza 2 29 euroa ja tilasin lisäksi sieltä tuon Logitechin ratin, joka maksoi 89 euroa. Huh, nyt täytyy tosiaan aloittaa säästökuuri.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: tiong - 01.04.2008 20:40
Muok: Konsolinetissä oli Forza 2 29 euroa ja tilasin lisäksi sieltä tuon Logitechin ratin, joka maksoi 89 euroa. Huh, nyt täytyy tosiaan aloittaa säästökuuri.

Miksi et ostanut Microsoftin omaa? Logitechin ratista ei ole omakohtaista kokemusta mutta Microsoftin ratti on mielestäni erittäin hyvälaatuinen hintaansa nähden ja toimii varmasti paremmin kuin 3rd party -ratit. Oliko tuossa Logitechissä edes forceja?


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Turilas - 01.04.2008 21:27
Tossa on Axial feedback. Arvioiden mukaan ajotus tärinöille ja väännöille toimii hyvin, mutta tehoa ei ole ihan niin paljon kuin Force feedbackissa. Kympin oli halvempi ja noita sattu olemaan varastossa (näköjään yksi just mulle). Oishan sitä tietenkin voinut Microsoftin rattiakin odotella, mutta toivottavasti tällä pärjää. Mitään sutta ei ainakaan mun lukemat arvostelut lupaa.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Sarkoni - 02.04.2008 17:52
Anteeksi että tuli tämmönen ajatus mieleen, mutta miksi demoista ei voisi myös saada gamerscorea? Siis ihan vaikka 5G, eikä sitä tarvitsisi luovuttaa pelaajalle jos hän pelaa demon kerran läpi, vaan sen voisi täytyä pelata vaikka viisi kertaa alusta loppuun. Näin ainakin jokainen, vähän vähemmänkin kiinnostava demo tulisi ladattua ja sitä testailtua kunnolla, luulisin. Tähänkin on varmaan joitain lakiin liittyviä tai käytännön syitä, joista en vaan tiedä. Ois vaan niin mukavata. :(


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 02.04.2008 18:00
Homojen hommaa tollaset "gamerscoret". Tollaset pilaavat vaan pelailun.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Sarkoni - 02.04.2008 18:23
No ei ainakaan minun. Jos minulle tulee yksi pienikin syy, jos vaikka vastassa on tavoite joka ei ensimmäisellä kerralla onnistu, minun on niin helppo laittaa virrat pois, heittää peli helvettiin eikä koskaan enää palata siihen. Ei mitään tuskia, ei mitään "tulipahan ostettua, pitäisi sitä kai pelatakin" -aatoksia. Kyllä ne ihan riittävästi motivoi pelaamaan, vaikka pelissä olisikin joku paska kohta.

Gamerscoren vastustajat on vaan jotain perkeleen jeesustelijoita. Mitä haittaa niistä on pelaajille, joita ei pisteet kiinnosta? No juu, onhan tuolla internet-pelien puolella sitä "hei tapetaan nyt toisemme sillai sovitusti, että saadaan scoree, jookoxx??" meinikiä, mutta ei kai ketään haittaa jos Strangleholdin hard-boiledilla läpi? Ja ei, minä en todellakaan ole mikään hardcorehomostelija enkä todellakaan pelaa mitään peliä vain gamerscoren tai achievementtien takia. Jos niitä ei olisi, minä... pelaisin varmaan pelkästään Haloa netseissä.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 02.04.2008 18:25
Ihan perseestä kuitenkin vinkua, jos ei jostain demon pelailusta saa pisteitä. Jee!


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Sarkoni - 02.04.2008 19:17
En vinkunut siitä siksi, että saisin niistä itselleni yhtään mitään. Tuli vaan mieleen, sillä olisihan se kehittäjien kannalta ihan mukavaa että peliä varmasti jotkut pelaisivat, ja näin ehkä hieman enemmänkin. Tuskin olisin ainoa joka voisi pelata sen paskaFPS:n ekan kentän puolikkaan viisi kertaa yhden sijaan, ja saada siitä vieläpä pojoja.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: JasuPoju - 05.06.2008 21:10
XO olisi tarkoitus tässä kohtapuoliin hommailla ja tuli mieleen, että paljonko sillä on vaikutusta jos pelaa tavallisella telkkarilla? Eli näyttääkö kaikki pelit paskalta jos ei ole hoodeeta?
Kiitos jos etukäteen.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: kas - 05.06.2008 21:51
Se on pikemminkin niin päin, että pelit näyttävät upeilta hoodeena. Pienimpiä tekstejä pitää ehkä hieman tihrustaa, mutta muuten näyttää kyllä aivan tarpeeksi hyvältä.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: MasterTK - 06.06.2008 09:36
XO olisi tarkoitus tässä kohtapuoliin hommailla ja tuli mieleen, että paljonko sillä on vaikutusta jos pelaa tavallisella telkkarilla? Eli näyttääkö kaikki pelit paskalta jos ei ole hoodeeta?
Kiitos jos etukäteen.

Olen edelleen sitä mieltä, että HD:lla ei ole paljon paskaakaan merkitystä pelin hienouteen. Vaikka kuinka paljon pelasin HD-telkkarilla, niin ei ollut mitään vaikeuksia siirtyä normaalilla telkkarilla pelaamiseen, kun ero on niin pieni. Tekstien luettavuus ainoastaan huononee jonkin verran. Lisäksi SD-telkkareissa ei ole sitä paskaa input-lagia, joka ottaa niin aivoon varsinkin vanhemmilla konsoleilla pelatessa. Vaikuttaa myös joihinkin uusiinkin tarkkuutta vaativiin peleihin, esim. Halo3:sta en koskaan pelaa enää HD-paskalla.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: zoukka - 06.06.2008 09:44
XO olisi tarkoitus tässä kohtapuoliin hommailla ja tuli mieleen, että paljonko sillä on vaikutusta jos pelaa tavallisella telkkarilla? Eli näyttääkö kaikki pelit paskalta jos ei ole hoodeeta?
Kiitos jos etukäteen.

Olen edelleen sitä mieltä, että HD:lla ei ole paljon paskaakaan merkitystä pelin hienouteen. Vaikka kuinka paljon pelasin HD-telkkarilla, niin ei ollut mitään vaikeuksia siirtyä normaalilla telkkarilla pelaamiseen, kun ero on niin pieni. Tekstien luettavuus ainoastaan huononee jonkin verran. Lisäksi SD-telkkareissa ei ole sitä paskaa input-lagia, joka ottaa niin aivoon varsinkin vanhemmilla konsoleilla pelatessa. Vaikuttaa myös joihinkin uusiinkin tarkkuutta vaativiin peleihin, esim. Halo3:sta en koskaan pelaa enää HD-paskalla.

Allekirjoitan. Ei minunkaan silmät kärsi yhtään HD:sta SD:hen siirryttäessä. Tosin seuraava sukupolvihan se on vasta se HD-polvi, eli vähän turhaa napinaa.

Eli kunhan sulla on Jasu tarpeeksi iso kuvaputkitöllö laajakuvalla niin se välttää.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: JasuPoju - 06.06.2008 10:23
Eli kunhan sulla on Jasu tarpeeksi iso kuvaputkitöllö laajakuvalla niin se välttää.

Okei, no hyvä sitten koska ei millään olisi viitsinyt pistää rahaa palamaan uutta telkkaria varten. Saatan sitten myöhemmin sellaisen hankkia...


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: migge - 08.06.2008 22:27
HUHU: Blu-ray Xbox 360 julkistetaan huomenna? (http://www.v2.fi/uutiset/pelit/3888/Huhu-Blu-Ray-X360-julkistetaan-huomenna/) Aikooko Microsoft tuoda Blu-ray Boksin omista kiertelyistä huolimatta? Julistus kerrottaisiin Applen Developer's Conferencesin aikaan huomenna joka kiltämättä lisää herkullisuutta asiaan...
Siinä minun HD-konsoli/HD-leffasoitin.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: tiong - 19.07.2008 19:36
RIP 2.12.2005 - 18.7.2008

Omassa käytössä boksi kesti hyvin kahden ja puolen vuoden ajan mutta heti kun laite oli kaksi viikkoa siskon käytössä niin rikkihän se meni 8D

Tänään piti sitten käydä ostamassa uusi HDMI-mallin Arcade viikonloppuvapaiden iloksi. Vanha kone jää sitten lopullisesti siskon käyttöön kunhan joskus huollosta palaa.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 20.08.2008 19:02
Marraskuussa tulee myyntiin uusi Xbox Live Starter Pack (http://www.dpadmagazine.com/2008/08/20/360-starter-pack-coming-in-november/). 60Gb kovalevy, 3kk Live Goldia ja langallinen headset. Moisesta veloitetaan 79€. Coren tai nykyisen Arcaden omistajille erittäin hyvä tarjous. Arcade maksaa ~200€ + siihen tuo setti ja ollaan tasoissa Premiumin varustelutason ja suositushinnan kanssa.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Xerobos - 17.09.2008 05:36
Onko kukaan kokeillut toimiiko euroopan Marketplacesta ladattava lisäsisältö eri regionia olevien pelien kanssa? Ja jos on, niin toimiko?


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 18.09.2008 04:11
Hinnat putosivat.

Gigantin verkkokaupasta saa Arcadea hintaan 179€, Prota hintaan 239€ ja Eliteä hintaan 299€.

Vois käydä ostamassa Wiin.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: zoukka - 18.09.2008 16:10
Vois käydä ostamassa Wiin.

:lol:


Vitsi kun vielä pelaisin niin boxikin olisi hinnoissaan. Jos on joskus tylsää niin vois ostaa koneen + Dead Risingin ja myydä läpäisyn jälkeen poies. Kiinnostaako ketään kierrätys?



Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: migge - 18.09.2008 16:14
Zoukka, miksi et pelaa?


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 18.09.2008 16:26
Zoukka, miksi et pelaa?

Käsittääkseni preferenssin vaihtumus. Onhan se mukavaa vaihteeksi tehdä muutakin kun pimputella. :)


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Azu - 18.09.2008 23:24
Zoukka, miksi et pelaa?
Se on saanut elämän ja luulee ettei samalla vois pelatakin.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: zoukka - 18.09.2008 23:28
Zoukka, miksi et pelaa?
Se on saanut elämän ja luulee ettei samalla vois pelatakin.

Eikun tiedän.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Azu - 18.09.2008 23:44
No ethän sää ny mitään elokuvienkaan kattelemista lopeta vain siksi, koska olet aikaisempaa kiireisempi etkä ehdikään enää katsoa LOTR:EE Trilogiaa kerran päivässä jokaisena viikon päivänä. Pelaaminen on harrastus siinä missä muutkin, ei sitä ole pakko lopettaa kuin seinään vaikka siihen ei joskus olekaan aikaa.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: zoukka - 18.09.2008 23:56
No ethän sää ny mitään elokuvienkaan kattelemista lopeta vain siksi, koska olet aikaisempaa kiireisempi etkä ehdikään enää katsoa LOTR:EE Trilogiaa kerran päivässä jokaisena viikon päivänä. Pelaaminen on harrastus siinä missä muutkin, ei sitä ole pakko lopettaa kuin seinään vaikka siihen ei joskus olekaan aikaa.

No en minä tulevaisuutta osaakaan ennustaa kuin ehkä vuoden kerrallaan. Ja ensi heinäkuuhun asti on pelit paussilla, ties vaikka pidempäänkin.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Koo - 13.10.2008 21:54
Kuumottaa nyt ihan liikaa ostaa Arcade + dead rising combo. Telkkarina on tollanen finluxin 42 tuumainen lcd-telkkari. Sietääkö sitä katella tollasesta non-hd töllöstä? Ja onkos siinä arcadessa nyt muita puuteitta kun se ettei ole kovoa? Puuttuu joku hdmi-kaapeli tms? Ei taida olla merkitystä jos ei hd-televisiota ole?


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: tuhis - 13.10.2008 22:09
Näin ohimennen, eikö Dead Rising ollut se melko epäpelattava peli normitelkussa mitä tulee teksteistä ja valikoista selvän saamiseen? Olivat superpientä tms.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 13.10.2008 22:13
Kuumottaa nyt ihan liikaa ostaa Arcade + dead rising combo. Telkkarina on tollanen finluxin 42 tuumainen lcd-telkkari. Sietääkö sitä katella tollasesta non-hd töllöstä? Ja onkos siinä arcadessa nyt muita puuteitta kun se ettei ole kovoa? Puuttuu joku hdmi-kaapeli tms? Ei taida olla merkitystä jos ei hd-televisiota ole?

1) Kyllähän tuota katselee helposti CRT töllöstäkin. Dead Rising on tosin niitä pelejä jotka (kuten jo Tuhis sanoikin) on töpeksitty. Eli tekstistä on vähän hankalaa saada selvää. Tälläiset tapaukset ovat kyllä harvassa.
2) Eipä juuri. 512 megan muistari riittää pitkälle. Joissakin peleissä on kiintolevyllä ainoastaan toimivia ominaisuuksia, mutta mutta ainoa isompi peli jossa muistan näin olleen oli Crackdown, jossa cooppia ei voinut pelata samalla koneella ilman kiintolevyä.
3) Paketin mukana tulee komposiitti, eli se paskin mahdollinen johto. Suosittelisin ostamaan joko RGB-kaapelin tai S-Videon.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Koo - 13.10.2008 22:24
Jeh, no ei se Dead Risingin juoni varmaan kovin oleellinen ole. Eli paremmalla johdollahan toi vois olla ihan hyvä diili. Pitää nyt vielä miettiä. Loppujenlopuksi aika vähän kyllä pelejä joita oikeasti haluaisin pelata. Gta IV:seenhän voisi sitten hajota kyllä. Paska gen tämä on tähän mennessä kyllä ollut.  :???:


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Mrum - 13.10.2008 22:46
Jeh, no ei se Dead Risingin juoni varmaan kovin oleellinen ole. Eli paremmalla johdollahan toi vois olla ihan hyvä diili. Pitää nyt vielä miettiä.

Turhauttavien tehtävänantojen tihrustaminen olisi varmasti kohtalaisen turhauttavaa tässä harvinaisen turhauttavassa pelissä.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 14.10.2008 11:11
Whoa. Xboxin suuri päivitys ilmestyy 19.11. Kokoa sillä on 128 megaa ja Core-mallin omistajat jäävät siis ilman päivitystä. Microsoft kuitenkin lupasi tarjota ratkaisuja ja helvetin hieno ratkaisu olikin. Xbox.comin kauttaa saa tilattua ilmaisen muistikortin tai 19,90$ maksavan 20Gt-kovalevyn. Toivottavasti palvelu tulee Eurooppaankin. En tiedä miten Arcade-mallin kanssa?  Siinähän tulee mukaan jo muistikortti.

E: Coressakin tulee mukaan muistari, mutta vain 64Mb.

Pelaaja (http://pelaajalehti.com/2008/10/14/microsoft-jakaa-ilmaisia-muistikortteja/).


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Koo - 14.10.2008 15:52
Huomaa taas kellä on pätäkkää kun lähetellään ilmaisia muistikortteja :lol:


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: kas - 14.10.2008 16:11
Noh, kaipa siinä on järki. Ei noita coreja kuitenkaan vissiin kovin paljoa löydy?


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Xerobos - 16.10.2008 16:50
Poistin Elite-version noin kuukausi sitten Gigantista, kun halvalla kerran möivät. Vanhan julkkaripäivän sotaratsun annoin serkun käyttöön ja reilu pari viikkoa se sitten hänellä kesti kunnes tuli kaput ja jouluvalot. Sattumaako?

Noh, ajattelin kuitenkin korjauttaa sen, kun takuuta vielä on jäljellä. Nykyisin pystyy tekemään korjauspyynnön myös netin kautta, niin tuleepahan testattua sitä, kun ei tässä mitään kiirettä ole. Ellei sitten Elitekin päätä poksahtaa. Silloin tästä koituisi jo lähes yhtä paljon haittaa minulle kuin niille, jotka eivät X360:tä omista.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: kas - 23.10.2008 20:05
Voi norsun perse. Lainasin eilen kaverin boksin, pelailin vähän Castle Crashersia. Tänään kävin noutamassa Farcryn. Levy sisään, ja Ubin logo (tälläkertaa hyvinkin vaikuttava) pärähtää ruutuun. "Press Start", tilttaus. Uudelleenkäynnistys, ja näen kolmivaloisen kuolemandiskomme. Nyt vituttaa.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 23.10.2008 20:19
Ootko kokeillu pelata sen jälkeen? Joskus nääs ne tykkää vilkutella valoja ja boottauksen jälkeen toimivat. Ainakin jonkin aikaa kunnes hajoaa lopullisesti.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: kas - 23.10.2008 20:26
Oon noiden johtojen kanssa venkslaillut aika paljon, ja boottaillutkin. Ei vaan toimi. Onneksi päästiin kaverin kanssa yhteisymmärrykseen.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 19.11.2008 10:01
Tänään puolilta päivin tulee ladattavaksi New Xbox Experience.  :)


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Tzibo - 19.11.2008 10:24
3D Mini Golf
Big Board Games
E4
Small Arms
Street Fighter 2

Saako nämä useinkin ilmaiseksi kun muuttaa tilin Goldiksi? (tosin itsellä nytkin kaverin lahjoittama trialiaika...)

Sähköpostissa tuli viesti MS:ltä... viestissä oli ranskankielinen otsikko, mutta muuten englanniksi ja tuli kaikkiin noihin koodit mukana. Ja mulla on Pro 60GB, ei Arcade, jos se vaikuttaa asiaan jotenkin...


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: KOSHIRRO - 19.11.2008 12:04
NXE Latauksessa  :)


[Edit] Onpa irstas


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 19.11.2008 12:55
Jei. Pari minsaa latas ja oli valmis. Avatarin hutaisin itselleni. Katsoin läpi vaihtoehtoja ja sen semmoista. Nyt vasta tajusin kuinka paljon ne muistuttavat Mii-hahmoja.  :lol: Jotenkin olen onnistunut skippaamaan sen "valituksen" kuinka ne on kopioitu Nintendolta. Guidea kokeilin, joka oli paaaljon nopeampi. Kestää taas vähän aikaa tottua tuohon, vanhasta Guidesta kaikki valinnat muisti jo ulkoa ja vaikka silmät kiinni pystyi navigoimaan valikoissa. Nyt on Gears 2 asentumassa. 3 minsaa mennyt ja 30% asentanut.  :)

E: 11 minsaa asens Gearsia.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Fraeon - 19.11.2008 14:37
(http://avatar.xboxlive.com/avatar/fraelynn/avatar-body.png)


Näyttää ihan multa.

EDIT: Tämän kunniaksi tehtiin vielä 150 miljoonan enkka Geometry Warsin Pacifismissa.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kogeki - 19.11.2008 16:09
Pitäiskö tonne kovalevylle mahtuakin joku peli ilman, että ostaa 200-300e yksittäisen Microsoftin kovalevyn?

Jees jees päivitys. Vaikuttaa kuitenkin jotenkin raikkaalta tuo tyyli ja kahdeksan pelaajan party on kova sana. Tosin kyllä tosta koneesta lähtee vieläkin ihan hirvee melu, vaikka peli onkin kovalevylle asennettu. :/


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 19.11.2008 16:24
Tosin kyllä tosta koneesta lähtee vieläkin ihan hirvee melu, vaikka peli onkin kovalevylle asennettu. :/

Eikä lähde. Kyllä ne tuulettimet huutavat, mutta vain karvan verran kovemmin kuin Dashboardissa.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kogeki - 19.11.2008 16:39
Eikä lähde. Kyllä ne tuulettimet huutavat, mutta vain karvan verran kovemmin kuin Dashboardissa.

Niin? Eihän toi lelu ole dashboardillakaan mikään hiljanen rakki. Tietysti hiljaisempi kuin silloin, jos levy olisi sisässä, mutta ei se melu minnekään katoa. Se on vain hiukan aiempaa hiljaisempi.

Toivon hartaasti, että asennettuani GeoW2:n kovalevylle, se alkaisi toimia kunnolla. Ennen päivitystä kun pelit sattuivat tilttaamaan jatkuvalla syötöllä.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 19.11.2008 16:52
 :rollaus: Dashboardi on kyllä aika helvetin paljon hiljaisempi kuin huutava DVD-asema. Itse istun 2,5 metrin päässä boxista ja pelatessani Gearsia, pelin melut peittävät konsolin melun alleen. Hiljaisemmissa kohdissa erottaa konsolin hurinan, nyt senkin voi hyvästellä.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: kas - 19.11.2008 17:03
Itellä on boksi jalkojen juuressa, mutta onneksi se ei haittaa lainkaan, tietokone nimittäin huutaa kahta kovemmin. Sitä voi alkaa verrata jo pieneen mopoon.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kogeki - 19.11.2008 18:41
Toivon hartaasti, että asennettuani GeoW2:n kovalevylle, se alkaisi toimia kunnolla. Ennen päivitystä kun pelit sattuivat tilttaamaan jatkuvalla syötöllä.

Turha toivo, nyt tulee "disc is unreadable" jo pelin alkuteksteissä ja jokaikisellä käynnistys kerralla. Muutenkin tuntuu, että jo valmiiksi hiukan sekava ja tönkkö käyttis on sekavoitunut ja tönköittynyt entisestään. Muutoin jääny positiivinen kuva ja kiva kun voi vakoilla muiden partyja.  :P

Kapa, onhan tuo selvästi hiljaisempi, mutta et kai vakavissasi väitä, että dashboard on hiljainen ja ääni katoaa tyystin kuten eräälle toiselle foorumille kirjoitit? Kyllä se on edelleen äänekäs kone. Sanotaanko vaikka näin, että ennen se kuulosti suihkukoneelta ja nyt se kuulostaa äänekkäältä mopolta. Eihän tuo oikeastaan muulloin haittaa kuin yksinpeleissä ja netissä silloin, kun pitäisi kuunnella mistä vihut tulevat.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Mrum - 19.11.2008 18:43
Kapa, onhan tuo selvästi hiljaisempi, mutta et kai vakavissasi väitä, että dashboard on hiljainen ja ääni katoaa tyystin kuten eräälle toiselle foorumille kirjoitit? Kyllä se on edelleen äänekäs kone. Sanotaanko vaikka näin, että ennen se kuulosti suihkukoneelta ja nyt se kuulostaa äänekkäältä mopolta. Eihän tuo oikeastaan muulloin haittaa kuin yksinpeleissä ja netissä silloin, kun pitäisi kuunnella mistä vihut tulevat.

Tuulettimien äänessä on boksikohtaisia eroja. Mun uusi Elite miltei äänetön.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: kep - 19.11.2008 19:55
Kapa, onhan tuo selvästi hiljaisempi, mutta et kai vakavissasi väitä, että dashboard on hiljainen ja ääni katoaa tyystin kuten eräälle toiselle foorumille kirjoitit? Kyllä se on edelleen äänekäs kone. Sanotaanko vaikka näin, että ennen se kuulosti suihkukoneelta ja nyt se kuulostaa äänekkäältä mopolta. Eihän tuo oikeastaan muulloin haittaa kuin yksinpeleissä ja netissä silloin, kun pitäisi kuunnella mistä vihut tulevat.

Tuulettimien äänessä on boksikohtaisia eroja. Mun uusi Elite miltei äänetön.
Samoin. Vuoden vanhan Pro-boksini on 2-3 m päässä sohvasta tv-hyllyn sisällä lasioven takana, eikä kuulu sohvalle juuri mitään. Eikä varsinkaan peliäänien yli.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Mixba - 19.11.2008 20:40
Kapa, onhan tuo selvästi hiljaisempi, mutta et kai vakavissasi väitä, että dashboard on hiljainen ja ääni katoaa tyystin kuten eräälle toiselle foorumille kirjoitit? Kyllä se on edelleen äänekäs kone. Sanotaanko vaikka näin, että ennen se kuulosti suihkukoneelta ja nyt se kuulostaa äänekkäältä mopolta. Eihän tuo oikeastaan muulloin haittaa kuin yksinpeleissä ja netissä silloin, kun pitäisi kuunnella mistä vihut tulevat.

Tuulettimien äänessä on boksikohtaisia eroja. Mun uusi Elite miltei äänetön.
Samoin. Vuoden vanhan Pro-boksini on 2-3 m päässä sohvasta tv-hyllyn sisällä lasioven takana, eikä kuulu sohvalle juuri mitään. Eikä varsinkaan peliäänien yli.

Siitä huolimatta illalla nukkumaan mennessänne ihmettelette varmasti molemmat, miksi korvissa soi.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 19.11.2008 22:42
Kapa, onhan tuo selvästi hiljaisempi, mutta et kai vakavissasi väitä, että dashboard on hiljainen ja ääni katoaa tyystin kuten eräälle toiselle foorumille kirjoitit? Kyllä se on edelleen äänekäs kone. Sanotaanko vaikka näin, että ennen se kuulosti suihkukoneelta ja nyt se kuulostaa äänekkäältä mopolta. Eihän tuo oikeastaan muulloin haittaa kuin yksinpeleissä ja netissä silloin, kun pitäisi kuunnella mistä vihut tulevat.

Ei se äänetön ole, mutta sulla on oikeesti joku superkuulo tai todella meluisa boxi jos tuulettimien hurina häiritsee. Ja katoitko sä sen IGN:n tekemän videon? Fablea pyöritettiin kovalevyltä ja DVD:ltä. Desibelimittari hädin tuskin huomasi tuulettimien hurinan, kun taas DVD-aseman meluun se reagoi aika villistikin.

Ei pidä kaikkeen tarttua ihan sanatarkasti.  :)


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: migge - 20.11.2008 20:28
Nyt mulla on se.

Xbox 360 siis. 60 gigan versio Lego Indyn ja KungFu Pandan kera. Ihan ymmärrettäväähän se on myydä konsolia lasten peleillä näin joulun alla, mutta itse olisin toivonut vähän vaihtoehtoja. Geow2 -bundle ei ole hinnaltaan mitenkään erikoinen tarjous. Gears of War 2 oli joka puolella 70 euron hintalapulla, joten jäi vielä toistaiseksi kauppaan. Laitoin kasan demoja tulemaan paremman pelattavan puutteessa.

Boxin uusi käyttis on vähän erikoinen. Ei pysty suoralta kädeltä tuomitsemaan, mutta vaatii ehdottomasti totuttelua. Onneksi kaikkeen pääsee hyvin käsiksi guidea painamalla.

Tällä hetkellä boksi on kiinni tietokoneen 19" näytössä VGA-piuhalla. Kuva on ihan kohtalainen, mutta kyllä tämä oikeuksiin pääsee kunnolla vasta kunhan saan olohuoneen telkkariasiat kuntoon. Äänet on ihan kivat näin stereonakin. Login kajarisetti siis käytössä.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: sleepy - 20.11.2008 22:18
Netflixin puute ja ylipäätänsäkin PAL-360:n videopuolin tilanne harmittaa kovasti. Surullista katsottavaa kun ladattavissa on vain vanhoja pelitrailereita ja pari vieläkin vanhempaa leffatraileria sekä musiikkivideoita joista pitäisi maksaa.

Avatarit tuntuvat vähän hölmöiltä, mutta kyllähän tuon tekemiseen ihan mieluusti hetken kulutti. Calvinia yritin kovasti saada aikaan, mutta muokkausmahdollisuudet loppuivat kesken :(


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 20.11.2008 22:42
Netflixin puute ja ylipäätänsäkin PAL-360:n videopuolin tilanne harmittaa kovasti.

 ;) --> Klicka! (http://playable.org/peliblogi/2008/11/20/netflix-ja-xbox-360-nxe-nain-se-toimii-suomessa/)

Vaatii pientä säätöä, mutta toimiipahan kuitenkin.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: sleepy - 20.11.2008 22:52
;) --> Klicka! (http://playable.org/peliblogi/2008/11/20/netflix-ja-xbox-360-nxe-nain-se-toimii-suomessa/)

Vaatii pientä säätöä, mutta toimiipahan kuitenkin.


Vau, tuo todellakin toimii!

Tosin Entropayllä ja proxeilla ja ties millä kikkaileminen alkoi vähän huolestuttamaan ja tuli paranoidi olo, että kohta tulee bänniä Livestä tai vastaavaa, joten taidan käyttää Netflixistä pelkästään tuon ilmaisen trialin. . .

When Harry Met Sally tuli katsottua (no se sattui olemaan heti etusivulla enkä jaksanut etsiä mitään muuta!) ja Netflixin tai vastaavan systeemin on pakko tulla Eurooppaan. Kuva oli nättiä katsottavaa ja elokuvien lisääminen ja katsominen on naurettavan simppeliä ja 8 dollaria kuussa ei ole yhtään mitään tälläisestä systeemistä.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kogeki - 22.11.2008 21:09
Tänään kun on lauantai niin päätin, että miksipä en saunoisi oman boxini kanssa. Kysymykseni kuuluukin, missä vaiheessa mun kannattaa viedä boxi pois saunasta ettei se muovi ala sulaa? Tällä hetkellä siellä on mukavat 81 seppoa ja sauna täysillä eli asteita on luvassa vielä lisää. =)

Tavoitteenani on siis rikkoa boxi sisäisesti, mutta ei ulkoisesti. Pitää saada toi kone huoltoon niin saan uuden koneen tilalle vielä ennen kuin takuu loppuu. ;)


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Koo - 22.11.2008 21:13
Pakko arvostaa. Microsoft alas!


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: tsärdään - 22.11.2008 21:21
omistan xbox ykkösen. oon ajatellut ostaa sen uuden.. oliko se xbox 360? siihen tullut halo 3 ja kaverilla pelannu paljon.. en kyl ite oo saanut hankkia sitä aiempaa osaa mut se on aika hyvä. banjosta kaveri puhui joskus se on kai se pesukarhupeli missä ohjataan sillä crashin tapaisella...  ;)

vaikea selittää. olen uusi  :???:


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Aivis - 22.11.2008 22:04
Remember boys, don't feed the trolls.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: ZepKi - 22.11.2008 22:40
Tätä nää kuusankoskelaiset


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 25.11.2008 19:18
Pitää kyllä vähän vetaa sanojaan takaisin Guiden nopeudesta. Parhaimmillaan se on oikeasti paljon nopeampi kuin vanha Guide, mutta pahimmillaan todella hidas. Välillä se miettii useita sekunteja jotain, ei väliä pelaako vaiko idlaako Dashboardissa. Ikävä kyllä se on nykyään useammin hidas kuin nopea.  :(

Marketplaceen on kyllä jo tottunut, nopeasti osaa löytää etsimänsä. Harmittavasti kaikki on niin monen napin painalluksen ja turhan animoidun siirtymän takana, että joitain saattaa ärsyttää aika pahastikin. Ei mulla niin kiire ole ikinä ollut, ettäkö ois päässy ärsyttämään. XMB on kyllä edelleen nopein ja simppelein käyttis, mutta NXE:n kanssa kyllä elää ilman itkua ja parkua. Guiden toimintanopeus vähän harmittaa. Pieksee se silti aivan hirveän in-game XMB:n 100-0.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Joel-san - 25.11.2008 19:38
Päivitin minäkin pääasiassa kovalevyasennuksen takia. Vaikka epäilinkin, ettei pelejä pysty pelaamaan pelkästään kovalevyltä, petyin jossain määrin silti, kun levy pitikin olla asemassa. Muuten tykkään paljonkin. Useimmin käytetyt ominaisuudet löytyy nopeammin kuin ennen. Guide avautuu nopeammin, mutta välillä sen sisällön lataaminen siihen ruutuun lagaa liikaa. Minusta Dashboardin tapa ensin avata jokin ruutu ja vasta sitten ladata sen sisältö on aina ollut ärsyttävä.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: migge - 25.11.2008 19:44
Päivitin minäkin pääasiassa kovalevyasennuksen takia. Vaikka epäilinkin, ettei pelejä pysty pelaamaan pelkästään kovalevyltä, petyin jossain määrin silti, kun levy pitikin olla asemassa.
Silloinhan naapurin Pekka ja Mikko eivät ostaisi peliä, jos sen saisi Kallelta lainaan ladattavaksi.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Joel-san - 25.11.2008 19:56
No utopiaa se olikin, kun harvaa PC-peliäkään pystyy ilman levyä pelaamaan haksaamatta. Se olisi ollut kuitenkin eri kivaa.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: kas - 25.11.2008 21:48
Mitäh, minulla ei ole kyllä ollut Guiden kanssa mitään ongelmia. Quickstart on hieno, ja muutkin ominaisuudet löytyvät loistavasti. NXE:n myötä itse dashboardissakin kaikki on vain jotenkin helpottunut nyt.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: teidon - 27.11.2008 13:03
Xtival '08 (http://www.xbox.com/fi-FI/xtival08/) alkaa huomenna, eli perjantaina 28.11 ja päättyy sunnuntaina 30.11. Jos tuosta ei muuta iloa ole niin kaikki silver jäsenyydet muutetaan kultaiseksi tuon tapahtuman ajaksi.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Lohari - 28.11.2008 17:51
Noniin, nyt sitä ollaan täälläkin suunnassa XO:n omistajia. Elite lähti Gamestopista mukaan Kung Fu Pandan (:lol:) ja Lego Indiana Jonesin (:lol:) kanssa. Jokunen muu peli onkin tullut osteltua itse konetta odotellessa. Nyt pitää vain yrittää kikkailla tuo Live toimimaan ylioppilaskylän nettiyhteyksien kanssa. :)


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: kep - 29.11.2008 01:44
Noniin, nyt sitä ollaan täälläkin suunnassa XO:n omistajia. Elite lähti Gamestopista mukaan Kung Fu Pandan (:lol:) ja Lego Indiana Jonesin (:lol:) kanssa. Jokunen muu peli onkin tullut osteltua itse konetta odotellessa. Nyt pitää vain yrittää kikkailla tuo Live toimimaan ylioppilaskylän nettiyhteyksien kanssa. :)
Lego Indy ei ole edes mikään vitsi! Aivan mainio seikkailupeli varsinkin kaverin kanssa pelattuna. Ei mitään maailman haastavinta, mutta kivaa viihdettä. Liven toimintaan virittämisen jälkeen kannattaa hirttää laite kiinni tietokoneeseen, niin saat katsottua videoita ja kuunneltua musiikkia x-lootan kauta.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 29.11.2008 04:01
Liven toimintaan virittämisen jälkeen kannattaa hirttää laite kiinni tietokoneeseen, niin saat katsottua videoita ja kuunneltua musiikkia x-lootan kauta.

Toi on kyllä niin hieno juttu ja ainakin Macilla toimii ihan ongelmitta. Kaikki musat tulee kuunneltua boxin kautta, kun ei tietokoneessa ole kiinni kajareita. Viime aikoina on ollut tapana katsella Muumeja Xboxin kautta samalla kun syön.  :P


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 29.11.2008 11:08
Noniin, nyt sitä ollaan täälläkin suunnassa XO:n omistajia. Elite lähti Gamestopista mukaan Kung Fu Pandan (:lol:) ja Lego Indiana Jonesin (:lol:) kanssa. Jokunen muu peli onkin tullut osteltua itse konetta odotellessa. Nyt pitää vain yrittää kikkailla tuo Live toimimaan ylioppilaskylän nettiyhteyksien kanssa. :)
Lego Indy ei ole edes mikään vitsi! Aivan mainio seikkailupeli varsinkin kaverin kanssa pelattuna. Ei mitään maailman haastavinta, mutta kivaa viihdettä. Liven toimintaan virittämisen jälkeen kannattaa hirttää laite kiinni tietokoneeseen, niin saat katsottua videoita ja kuunneltua musiikkia x-lootan kauta.
Myös Lego Batman on helppo, mutta hauska kaverin kanssa.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: kas - 29.11.2008 12:04
Minunkin pitäisi hommata pari uutta ethernet-piuhaa, jotta voisi tuotakin ominaisuutta käyttää. Modeemi kun on olkkarissa, ja minulla on vain yksi tarpeeksi pitkä johto, joka sekin pitää vetää huoneen keskeltä. En ole vielä onnistunut kompastumaan, mutta olisi hauska jos voisi vaikka irkata samalla kun on demo latauksessa tai pelata kun lataa tv-sarjoja. Ja Lego Indy on itseasiassa loistopeli, itse pelasin jopa kahdesti läpi, ja vielä PC:llä. Ei ollut Achuja kannustamassa. Kaverin kanssa tosin tietenkin.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: migge - 29.11.2008 12:50
Itse en ole pahemmin noista kylkiäispeleistä innostunut. Kung Fu Panda on ehkä enemmän minun mieleeni, vaikka ei Indykään huono ole. Molemmat voi kuitenkin huoletta laittaa pyörimään jos kylään tulee junioreita. Sen verran yksinkertaista pelimekaniikkaa on tarjolla.

Olen koittanut vähän katsella halpoja 360 -pelejä, mutta toistaiseksi ei ole mitään kiinnostavaa tullut vastaan. Täytyy se Gears2 laittaa tilaukseen kunhan rahaa tulee taas tilille ja suurin innostus GH4:ään on laantunut.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kogeki - 01.12.2008 18:48
Kolme kertaa piti boxin kanssa saunaan eksyä ennen kuin suostui Rroddaamaan. Huomenna soitto tukeen ja odottelemaan uutta boxia. Mitenkäs, voinko saada jostakin varaboxin tämän huollon ajaksi vai pitääkö vain jaksaa odottaa? Nyt kun vihdoin alkaisi taas liikenemään aikaa pelaamisellekin.

EDIT: Toka kerta jo kun tää paskaloota sanoo sopimuksen irti.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: migge - 01.12.2008 18:51
Heititkö löylyä? Kosteusvauriot menee varmaan sitten omaan piikkiin.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kogeki - 01.12.2008 19:10
Heititkö löylyä? Kosteusvauriot menee varmaan sitten omaan piikkiin.

En. Kolme kertaa se siellä saunassa oli ja jos totta puhutaan itse en kertaakaan ollut messissä. Katselin oven ulkopuolelta pienestä raosta miten kone jakselee ja venyttelin suihkutilan lattialla tai tein muuta mielenkiintoista. Jos takuukuluja tulee, en suostu niitä maksamaan. Kaiken järjen mukaan myös kuluttajavirasto on kanssani samaa mieltä.  8)

Syy tähän saunatemppuuni oli se ettei boxini enää toiminut niinkuin oikein pelikonsolin kuuluisi toimia. Sehän on ollut siitä asti rikki, kun tuli viimeksi huollosto, mutta silloin se ei vielä haitannut pelaamista liiaksi. Esimerkiksi peliasemaa ei saanut auki, vaan sitä piti tökkiä aina kaiken maailman tikuilla, jotta sen sai auki. Pelit tilttasivat jatkuvasti ja kone hidasteli välillä todella epäilyttävästi.

Enhän mä tätä maksavien asiakkaiden silmään kusemista enää muuten kestäisi ja hyväksyisi, mutta kun on GH2:een, GH3:een ja RB(2):een ladattu DLC:tä varmaan 100e edestä, niin ei viitsisi heittää niitä hukkaan tuosta vaan. Vielä kun on soittimetkin ostettu boxille ja Live-aikaa löytyy hyllystä useammalle vuodelle, on lähes pakko pysyä MS:n kelkassa. Joka päivähän mua vituttaa se, että lähdin tähän Microsoftin soppaan mukaan, mutta pakko vaan leikkiä loppuun asti.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 01.12.2008 19:15
Pelaa sillä pleikkarillas. Tuo boxi kun tuntuu sulla vain olevan valituksen aiheena viestistä viestiin. Soitot voi sit soitella boxilla.


Otsikko: Vs: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Kogeki - 01.12.2008 19:29
Pelaa sillä pleikkarillas.

En omista ja kaksi 400 euron konsolia on liikaa.

Toisaalta onko oikein, että yli kymmenestä konsolista boxin on ainoa, joka on mennyt rikki, ja vieläpä kaksi kertaa. Pistää "vähän" miettimään.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 01.12.2008 19:37
Emmä ymmärrä mitä sä tolla boxin dissaamisella yrität saavuttaa? Kaikkihan sen tietää, että laadultaan se on paskin konsoli ikinä. Falconit ja Jasperit on auttanu asiaa paljon, muttajoo. Sekin tiedetään ettei ne sua paljon liikuta kun et sellasta omista. Ite ostin uuden 60Gb konsolin juuri Falconin ja isomman kovalevyn takia. Pian kuullaan varmaan läppää siitä, ettei ihmekään kun boxia myydään kun se joudutaan ostamaan ainakin kahteen kertaan. Ostihan moni PS2:nkin pariin kertaan Slimmien ja rikkinäisten konsoleiden takia.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Xerobos - 02.12.2008 05:05
Kolme kertaa piti boxin kanssa saunaan eksyä
Katselin oven ulkopuolelta pienestä raosta miten kone jakselee ja... suihkutilan lattialla tein muuta mielenkiintoista.
Taitaa Kogeki olla aika ihastunut Xboxiinsa. Ei vaan uskalla myöntää ;)


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Bill Duke - 02.12.2008 08:21
Toka kerta jo kun tää paskaloota sanoo sopimuksen irti.

Kolme kertaa piti boxin kanssa saunaan eksyä ennen kuin suostui Rroddaamaan.

Joo-o..


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Azu - 02.12.2008 08:22
Toka kerta jo kun tää paskaloota sanoo sopimuksen irti.

Kolme kertaa piti boxin kanssa saunaan eksyä ennen kuin suostui Rroddaamaan.

Joo-o..
Kuka nyt tuon paskan korjaamisesta haluais maksaa, kun siitä voi selvitä ilmaiseksikin?


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Xerobos - 02.12.2008 08:40
Kuka nyt tuon paskan korjaamisesta haluais maksaa, kun siitä voi selvitä ilmaiseksikin?
Mulla ei oo silmät tummat
jotka olis paljon halutummat
ei vitsit irtoo tyttöseurassa
tanssipaikoissa oon seinän reunassa

se johtuu
se johtuu gee-gee-gee-geeneistä
se johtuu
se johtuu gee-gee-gee-geeneistä

(voi)

rakkausjutut pettymyksiin kuoli
ei tytöt anarkisteja huoli
tyttöjä kiinnostaa vain gigolot
yksin jää pitkätukkapolot

se johtuu
se johtuu gee-gee-gee-geeneistä
se johtuu
se johtuu gee-gee-gee-geeneistä

(ei)

jos joku musta joskus välittäis
mun luonteen outoudet se käsittäis
niin mä varmaan hyvä mies oisin
vaik ei olis hauiksen läpimitta pisin

aa-a-aa aa-a-aa...


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Azu - 02.12.2008 08:49
Mistä tiesit yhden mun lemppari Tehari-kappaleista?  :o


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: blindside - 02.12.2008 09:57
Onko boxin korjauksen jälkeen hajoamisesta mitään tilastoja olemassa? Varmaan jonkun foorumin RROD-threadista löytyisi läjäpäin vastauksia mutta kysyn nyt teiltä. Oma tuli takaisin ekalta saksanreissultaan pari viikkoa sitten ja nyt odotan jännittyneenä koska punaiset valot vilkkuu taas. On käynyt mielessä että ostaisin ensi vuoden puolella uuden Jasper-Eliten ja lahjoittaisin nykyisen lootan pikkubroidille. Toisaalta kannattaako sitä ennenkuin toi hajoaa taas.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Azu - 02.12.2008 10:18
Riippuu tuurista. Useimmilla on varmaankin kestänyt tähän päivään asti korjauksen jälkeen, toisessa ääripäässä on Xboxaajat, joiden laite on ollut korjauksessa useampia kertoja (näitäkin on tai ainakin oli aikaisemmin melko runsaasti). Kogekin Boksi aloitti mun muistaakseni pienimuotoisen reistailun suhteellisen pian saavuttuaan takaisin korjaamolta postin mukana n. 1,5 vuotta sitten, mutta vasta viime kesänä tai alkusyksystä on alkanut tilettämään ihan säännöllisesti eikä ole välttämättä pyörittänyt joitain pelejä ollenkaan. Rock Bändissäkään ollut mitään järkeä edes yrittää niitä suurimpia "keikkoja" soittaa, kun peli tiletti 90%:n varmuudella siinä 4-6 kappaleen tienoilla, 99%:n varmuudella sen jälkeen.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Fraeon - 02.12.2008 10:25
Ihan käsittämättömän hauras laitehan se boksi on, mutta vähän ihmettelen miksei näistä ongelmista valitettu aikaisemmin; saunajuttu vielä päälle niin siinäpä on sitä ihmeteltävää oikein sukupolville. Kai sitä takuuta vielä on vai onko laite lähellä julkaisua ostettu tapaus?


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Azu - 02.12.2008 10:35
onko laite lähellä julkaisua ostettu tapaus?
Tuosta syystä kone menikin saunaan ylikuumenemaan. Jopa se 3 vuoden RROD-takuu on menossa umpeen, kun kone kuitenkin hankittiin jouluksi 2005.

Lainaus
mutta vähän ihmettelen miksei näistä ongelmista valitettu aikaisemmin
Onhan noista, siksihän MS pitensikin takuuta niin paljon. Piti ny ees jotenkin korjata tilanne, jossa oltiin päästetty markkinoille keskeneräinen ja huonosti suunniteltu vehje.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Fraeon - 02.12.2008 10:40
Lainaus
mutta vähän ihmettelen miksei näistä ongelmista valitettu aikaisemmin
Onhan noista, siksihän MS pitensikin takuuta niin paljon. Piti ny ees jotenkin korjata tilanne, jossa oltiin päästetty markkinoille keskeneräinen ja huonosti suunniteltu vehje.

Ei kun meinaan näitä Kogekin tilttauksia ja pelinlukuongelmia. Jos peliasemaa ei saanut auki, pelit tilttailivat eikä laite lukenut pelejä kuin kerran kuussa, niin olisi siitä voinut ihan normitakuuaikana voinut valittaa, eikä odottaa sitä RRODia.

Laitteessa on kieltämättä paljon vikaa, mutta kyllä tässä on vikaa yhtä lailla myös käyttäjällä.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 02.12.2008 10:45
Xbox 360 täytti muuten 3 vuotta tänään! (Näin eurooppalaisten silmin..)

Eli julkkariboxien RROD-takuu päättyy tänään.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Azu - 02.12.2008 10:46
Lainaus
mutta vähän ihmettelen miksei näistä ongelmista valitettu aikaisemmin
Onhan noista, siksihän MS pitensikin takuuta niin paljon. Piti ny ees jotenkin korjata tilanne, jossa oltiin päästetty markkinoille keskeneräinen ja huonosti suunniteltu vehje.

Ei kun meinaan näitä Kogekin tilttauksia ja pelinlukuongelmia. Jos peliasemaa ei saanut auki, pelit tilttailivat eikä laite lukenut pelejä kuin kerran kuussa, niin olisi siitä voinut ihan normitakuuaikana voinut valittaa, eikä odottaa sitä RRODia.
Normitakuuaika meni umpeen ajat sitten. Pian sen jälkeen kun tuli takaisin ensimmäiseltä reissulta. Ja nuo ongelmat oli aluksi niin pieniä ja niitä tapahtui kuitenkin suht harvoin ainakin minulla, ettei esimerkiksi tuo levyaseman jumittaminen häirinnyt hirveästi. Sitten kun takuuaika oli mennyt umpeen, niin oli aivan sama kituuttaa loppuun asti tuolla vanhalla. Ehkä ne osais jo korjata koneet sillä tavalla, että eivät mene aivan heti rikki.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Joel-san - 02.12.2008 20:27
Huvittavaa, mutta olen alkanut tässä tosissani miettiä Live Goldin hankkimista Mirror’s Edgen takia. Siis pelin, jossa ei muuta online–toimintoa ole kuin leaderboard. Tarkoitus olisi siis saada Live–aikaa mahdollisimman halvalla 3-12 kk. Joskus joku kertoi ostaneensa jostain netistä halvalla aikaa ja sai koodin sähköpostiinsa. En muista palvelun nimeä, mutta joku muu varmaan muistaa.

Toinen hankinta tähän liittyen olisi tietysti WLAN–adapteri, mutta MS:n virallinen kapula on edelleen aivan naurettavan kallis. Markkinoilla on kuitenkin varmasti 3rd partyjen valmistamia asiansa ajavia adaptereita. Niistä olisi kiva saada lisäinfoa.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 02.12.2008 20:29
Huvittavaa, mutta olen alkanut tässä tosissani miettiä Live Goldin hankkimista Mirror’s Edgen takia. Siis pelin, jossa ei muuta online–toimintoa ole kuin leaderboard. Tarkoitus olisi siis saada Live–aikaa mahdollisimman halvalla 3-12 kk. Joskus joku kertoi ostaneensa jostain netistä halvalla aikaa ja sai koodin sähköpostiinsa. En muista palvelun nimeä, mutta joku muu varmaan muistaa.

En tiedä onko halvin, mutta melko halpa kuitenkin. Luotettava tuo ainakin on.
http://www.jasper1675.com/


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Bill Duke - 02.12.2008 22:20
Jonkin aikaa sitten tilasin liveaikaa tuolta-> http://www.boxeddeal.com/ (http://www.boxeddeal.com/)
Tuli koodi sähköpostissa n. puolen tunnin sisällä. Tyyppi vielä jostakin syystä soitteli ja varmisti tilauksen. En sitten tiedä yleisellä tasolla, että miten luotettava tuo on. Taisin jostain neogaffilta bongata tuon sivuston.

Aikalailla samaa hintatasoa näyttää olevan kuin Rokin linkki.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kogeki - 02.12.2008 23:03
Emmä ymmärrä mitä sä tolla boxin dissaamisella yrität saavuttaa?

Rakkautta ja rauhaa. Yksi syy miksi olen konsolimiehiä on turhan säätämisen välttely. PC:llä pelejä pitää aina asennella, netistä pitää ladata ties mitä tiedostoja ja asentaa ne ja yleensä vielä maksaa monista nettipeleistä. Lisäkis konetta pitää monesti päivitellä ja sitä rataa. Ostaessani Xbox360:n luulin iskeneeni kirveen suoraan kultasuoneen. Olin kuitenkin väärässä.

Xbox360 on kyllä tarjonnut paljon hyviä "elämyksiä" liven välityksellä, mutta siinä samassa se on tarjonnut paljon säätämistä ja lisäkuluja, joita ei olisi koskaan pitänyt tulla. Mulla on mennyt boxi kerran rikki ja silloin odotin boxia takaisin reilusti yli kuukauden. Kaiken lisäksi lisälaitteita on mennyt rikki useita kappaleita. Niin mikkejä, ohjaimia kuin latureita. Kone on naarmuttanut ja tuhonnut useita levyjä ja veloittanut minun tietämättäni minulta Live-aikaa. Nyt kone on ollut menossa rikki toistamiseen jo kauan aikaa. Se miksen lähettänyt sitä huoltoon aikaisemmin oli vikojen pienuus. Ne eivät silloin vielä aiheuttaneet päävaivaa samalla tavalla kuin ne alkoivat aiheuttaa kahden vuoden takuun mentyä umpeen. Siksi olikin aika lähteä saunomaan ja rikkoa kone niin, että saan sen ilmaiseksi huoltoon ennen kolmen vuoden takuuajankin umpeen menoa.

419 euroa on iso raha. Jos siihen lisää vielä 60-70 euroa maksavat pelit, lisälaitteet ja Live-ajan, ei hupi ole aivan halpaa. Kyllä tuolla yli 400 eurolla pitäisi saada toimiva laite, jonka takia ei joudu maksamaan satoja euroja ylimääräistä sen elinkaaren aikana, jotta sillä voi pelata. Jotenkin järkyttävää kuinka joku voi edes väittää ettei asian pitäisi olla näin. On myös turhauttavaa joutua soittelemaan reilusti yli kymmenen kertaa tukeen, jonottamaan ja selittämään samoja asioita yhä uudelleen ja uudelleen. Minä kun vain haluaisin pelata silloin, kun minua pelatuttaa.

Kuitenkin tästä huushollista löytyy/löytyi NES, SNES (2kpl), N64, GC, Dreamcast, PS One, PS2 (3kpl), Wii, Xbox360, PSP (2kpl), DS, PS3 ja muutama Gameboy Colour. Kuitenkin Xbox360 on ainoa, joka on mennyt näistä rikki ja sekin kaksi kertaa. Tässä Kabanossi on se syy mun whineemiseen. Jos tämä tulee olemaan tuleva suuntaus, en todellakaan halua olla siinä mukana. Asiakkaita tulee kunnioittaa ja useiden satojen eurojen laitteiden tulee toimia eikä niihin ostettavien lisälaitteiden ja levyjen kuulu mennä rikki, jotka aiheuttavat sitä kautta vieläkin enemmän kuluja. Omasta mielestä mulla on varsin hyvä syy whinettää kaiken tämän tapahtuneen jälkeen varsinkin, kun Xbox360 kestävyysongelmat ovat muodostuneet yleiseksi läpäksi. Enkä väitä että boxilla olisi huonot nettipeliominaisuudet tai pelit (vaikkakin hiukan yksitoikkoiset...), mutta kaiken tämän jälkeen eivät ne oikein ole enää sen väärtti, kun tarjolla on ehkä parempaakin.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 02.12.2008 23:10
Niin mutta tota on kuultu jo iät ja ajat. Vaihda levyä välillä. Sun mielipitees tiedetään ja ikävää, että joillekin tuntuu kasaantuvan kaikki ongelmat.

Emmäkään juokse koko ajan itkemässä kun mun Pleikan firmispäivityksiä ladataan pari valovuotta, in-game XMB on surkea ja muutenkin nettiominaisuudet laahaa perässä. Kovasti Sony yrittää parantaa ja hatunnosto siihen suuntaan.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kogeki - 02.12.2008 23:27
Niin mutta tota on kuultu jo iät ja ajat. Vaihda levyä välillä. Sun mielipitees tiedetään ja ikävää, että joillekin tuntuu kasaantuvan kaikki ongelmat.

Emmäkään juokse koko ajan itkemässä kun mun Pleikan firmispäivityksiä ladataan pari valovuotta, in-game XMB on surkea ja muutenkin nettiominaisuudet laahaa perässä. Kovasti Sony yrittää parantaa ja hatunnosto siihen suuntaan.

Njaah, enpä muista montaa kertaa tänne samasta asiasta valittaneeni? Tiedät hyvinkin ettei ne joillekin kasaannu. Yleinen ongelmahan tuo on. Ja se miksi joudun samasta asiasta monesti kirjoittamaan on se, että sama asia eli luotettavuus tulee niin monesti mulla vastaan boxin kanssa, että kyllähän se jonkun kanssa on jaettava.

Mitä tuohon sinun loppuviestiisi tulee ei se liity aiheeseen eikä oikeastaan koko tähän asiaan mitenkään. Valitettavaa, että joudut perustelemaan Xboxin ongelmia PS3:n ominaisuuksien kautta. Itse asiassa todella ikävää.

PS. Lisään vielä sen, että ihan samalla tavalla sinä olet korjaamassa muiden väittämiä muista konsoleista, jos näet niissä jotain väärää. Minä teen vain samoin.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 02.12.2008 23:35
Njaah, enpä muista montaa kertaa tänne samasta asiasta valittaneeni? Tiedät hyvinkin ettei ne joillekin kasaannu. Yleinen ongelmahan tuo on.

Siis mitä vittua? Aiemminhan mä kyselin mitä sä yrität todistaa tolla dissaamisella? Ihan turha laukoa itsestäänselvyyksiä kun kaikki ne tietävät. Ongelmia ihan suurimmalla osalla boxiomistajista. Osalla enemmän, osalla vähemmän. Omasta kaveripiiristäni löytyy kai 7 Xbox 360 omistajaa. Kaikilla paitsi yhdellä on hajonnut boxi kaks kertaa. Levynnaarmuttajakoneita ei ole ollut. Vain RROD ja mikkiongelmia. Osalla näitä ongelmia tuntuu olevan sitten oikein rutkasti, ja totesin tämän olevan ikävää. Ties kuinka monta blogia ja foorumipostausta oon lukenu sulta, jotka dissaavat boxin laatua. Sitä mä meinasin kun sanoin, että tota on kuultu iät ja ajat valitus vaan jatkuu. On sulla siihen syytä, mutta mieti niitä välillä vaikka päässäs. Ei samaa valitusta jaksa lukea koko ajan.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Azu - 02.12.2008 23:56
Emmäkään juokse koko ajan itkemässä kun mun Pleikan firmispäivityksiä ladataan pari valovuotta,
Mulle tulee noin 3-4 minuutissa, eli vika on sinun yhteyksissä (voitpa sitten tehdä asialle mitään tai et). En kyllä väitä vastaan siinä, etteikö PS3:n tapa päivittää firmware olisi alkeellinen ja paska verrattuna XO:an. Mieluummin lataisin minäkin pienen päivityksen kahdessa sekunnissa kuin koko käyttiksen aina uudestaan. Se nyt onkin yksi ainoista asioista, joissa Sonyllä olisi vielä opittavaa Microsoftilta, mikä on sinänsä ihan ymmärrettävää, onhan MS kuitenkin ensisijaisesti käyttisten valmistaja siinä missä rautapuoli on enemmän Sonyn alaa.

Ja btw, valovuosi ei ole ajan mitta.

 
Lainaus
in-game XMB on surkea
Hyvin se mulla toimii, vaikka kaipailee vielä paria ominaisuutta. Muutenkin diggailen enemmän PS3:n käyttöliittymästä kuin XO:n (vanhasta, en oo uutta testannu ku tuo boksi tosiaan hajos lopullisesti). NXE:kin vaikuttaisi toisaalta olevan melkoinen rip-off XMB:stä (+ Mii), mitä nyt kuvien perusteella voi sanoa.

Lainaus
ja muutenkin nettiominaisuudet laahaa perässä.
Ei kyllä laahaa perässä, on enintään pari kolme askelta enää jäljessä. Ainoa isompi ominaisuus, joka PS3:lta vielä puuttuu, on pelienvälinen voice chätti. Muuten en keksi mitään merkittävästi parempaa Livestä.

Ja onhan se ilmainen. Nettipelaaminen on MMO-pelejä lukuun ottamatta ollut aina ilmaista PC-puolella, vasta Live esitti täysin turhat kuukausimaksut nettipelaamiseen. Eipä se ainakaan tarjoa vakaampia nettipelejä, se on varma.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Partajeesus - 02.12.2008 23:59
sen haluaisin tietää että miten boxi veloittaa ihan itsestään sitä live aikaa sun tietämättä?
jos olet luottokortilla live aikaa ostanut niin siellä lukee koska se menee vanhaksi ja se uusiutuu automaattisesti eikä sitä uusiutumista saa pois.

on minullakin loota levinnyt kaksi kertaa.
molemmat kesti sen n.6kk.
onneksi anttilan palvelu toimii ja sain molemmilla kerroilla uuden korkkaamattoman koneen paskan tilalle toisin kuin mikkisoftan takuuhuollosta josta tulee jonkun toisen vanha korjatu räpsä.
tai siis ainakin ennen noin oli.

nyt tuo viimeisin on surrannut yli vuoden tuossa ja on myös eka kone jota pidän pystyssä.
onko asialla yhteys vai pelkkää tuuria, sitä en tiedä.

mutta jos niin paljon se paska loota on vituttanut niin mikset laittanut jo aikaisemmin sitä huoltoon ja käynyt ostamassa uutta falconia.
se maksaa sen 249e eli käytännössä ei mitään.
sitten kun vanha loota olisi tullut huollosta niin olisit myynyt pois.

ei olisi paljon tullut hintaa falcon lootalle eikä olisi tarvinnut kärsiä mistään.

edit: pakko lisätä tuohon plese keskusteluun omakin panos.

kyllä se firmiksen lataus ja asennus kestää pienen ikuisuuden.
yli 10 minsaa imutus ja saman verran asennus.
ja kun noita täytyy asennella joka vitun kerta kun haluaa jonkun demon storesta imuttaa niin kyllä syö miestä.

sitten kun boxin koko dashi vedetään uusiksi ja kokoa on yli 100 megaa niin koko paska on imutettu ja asennettu n.10:ssä minuutissa.
eikä ole yhteyksissä vika.

edit2: mit vit, NXE rip-off xmb:stä?
et oo tosissas.
jos mikkisofta on käytännössä laittanut koko vanhan dashin guide napin taakse niin miten se on rip-off xmb:stä?
tai jos perus dashillä sattuu ne valikot olemaan vierekkäin nykyään.
kyllä se on kaukana jostain sonyn miljoonan ikonin xmb helvetistä.

sulta unohtui myös se asia jossa sony on jäljessä aivan helvetisti eli demojen lataus.
mikä pakko niitä on imuttaa se puoli tuntia jonka jälkeen niitä asennettaan toiset puoli tuntia.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 03.12.2008 00:13
Mulle tulee noin 3-4 minuutissa, eli vika on sinun yhteyksissä (voitpa sitten tehdä asialle mitään tai et). En kyllä väitä vastaan siinä, etteikö PS3:n tapa päivittää firmware olisi alkeellinen ja paska verrattuna XO:an. Mieluummin lataisin minäkin pienen päivityksen kahdessa sekunnissa kuin koko käyttiksen aina uudestaan. Se nyt onkin yksi ainoista asioista, joissa Sonyllä olisi vielä opittavaa Microsoftilta, mikä on sinänsä ihan ymmärrettävää, onhan MS kuitenkin ensisijaisesti käyttisten valmistaja siinä missä rautapuoli on enemmän Sonyn alaa.

Jostain syystä monella valuu firmispäivitykset ihan saatanan hitaasti. Storesta tavaraa valuu kasimegaisella niin nopsaan kuin kuuluukin. Vituttaa vaan kun Sonylla on tapana tunkea niitä pieniä ja mitättömiä päivityksiä, joita ladataan se tunti. Tänäänkin se tarjos jotain uutta päivitystä. annoin vaan olla ja menin kattomaan leffaani.

Lainaus
Hyvin se mulla toimii, vaikka kaipailee vielä paria ominaisuutta. Muutenkin diggailen enemmän PS3:n käyttöliittymästä kuin XO:n (vanhasta, en oo uutta testannu ku tuo boksi tosiaan hajos lopullisesti). NXE:kin vaikuttaisi toisaalta olevan melkoinen rip-off XMB:stä (+ Mii), mitä nyt kuvien perusteella voi sanoa.

XMB on nopea ja simppeli. Emmä osaa nostaa NXE:tä tai XMB:tä toisen edelle. Periaatteessa ihan sama mulle. In-game XMB on hidas, kaverilista latautuu aina useita sekunteja ja Trophy-vertailu heittää mulla aina jotain erroria. Koodi tais olla pitkä rivi samaa numeroa tai kirjainta. Ja NXE:hän on rip-off Microsoftin Media Centeristä (+ Mii), joku on varmaan tännekin postannut kuvia. Niin jakuten aikaisemmin sanoin, on MS:nkin ottanu takapakkia pelinaikaisen käyttiksen kanssa. Ainakin mulla Guide miettii ja pohtii välillä liian pitkään.

Lainaus
Ei kyllä laahaa perässä, on enintään pari kolme askelta enää jäljessä. Ainoa isompi ominaisuus, joka PS3:lta vielä puuttuu, on pelienvälinen voice chätti. Muuten en keksi mitään merkittävästi parempaa Livestä.

No ehkei laahaa enää, mutta aika suuret pari kolme askelta saa ottaa päästäkseen tasoihin. Universaali kaverilista, 8 hengen voice chat missä vain, koska vain ja konsolin yhteys Liveen mitä ikinä teetkin on hienoja juttuja. Livestä ei lennetä ulos kuin päivityksiä ladatessa.

Maksullisuus on ikuinen kädenvääntö. Ei reilu 30/vuosi ole mulle paha, tosin käytänkin Liveä niin paljon. Satunnaispelaajia varmaan vatuttaa. Jos PSN ois lähempänä Liven ominaisuuksia voisin maksaa siitäkin. PSN:ssä ei ole edes kaikkia ominaisuuksia, joita Livessä oli jo neljä vuotta sitten. :/ Mutta kuten sanoin jossain aikaisemmin. Onneksi Sony päivittää palvelujaan ahkerasti ja Live lähenee askel askeleelta.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Fraeon - 03.12.2008 03:36
PC:llä pelejä pitää aina asennella, netistä pitää ladata ties mitä tiedostoja ja asentaa ne ja yleensä vielä maksaa monista nettipeleistä.

Koska viimeksi olet nähnyt PC-pelejä?

MMO:t maksaa melkeinpä aina alustasta riippumatta. Näin PS2:lla, PC:llä, boksilla ja tulevilla PS3-massiivinettiropeilla. Joko maksetaan kuukausimaksua (World of Warcraft, City of Heroes) tai veloitetaan maksua aseista (e.g. MapleStory ja muut korealaiset tapaukset). Joku voi hihkaista "Guild Wars!", mutta sitä pelataan suurimmalti instanssissa pienen joukon kanssa. Hyvä peli, mutta massiivinettirope se ei ole. Jokaisella näistä on omat ongelmansa, tietenkin. Mitään uskottavaa PvP:tä et esimerkiksi saa, jos pääkeino saada tehokkaita tavaroita ja skillejä on ostaa ne oikealla rahalla. Toisekseen asentelu näyttää olevan arkipäivää konsolien puolella ja kolmanneksi isolla osalla nykypeleistä mukana tulee päivityssofta, joka tekee kaiken päivittelyn automaattisesti.

Mitä tohon XMB:n rippaamiseen tulee, niin tuntuu siltä, että ihmiset syyttelee rippauksesta jo siksi, kun se on konventionaalisempi valikko edellisen sivujärjestelmän sijaan.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Joel-san - 07.12.2008 12:03
OK. Tilasin sitten sitä Live–aikaa BoxedDealista 4. päivä. Ei kuulunut koodia päivään, joten laitoin support ticketin. Olin saanut sähköpostiin siihen mennessä vain tilauksen statusilmoituksia ja niiden mukaan tilaus oli loppuun asti käsitelty. Koodia ei ollut herunnut kuitenkaan. Eilen sitten kerkesivät vastaamaan tickettiini. Sanoivat, että olivat lähettäneet koodin minulle Xbox Livessä viestinä ilmoittamalleni gamertagille heti tilaukseni jälkeen. Voitte vaan arvata, että tuliko minulle mieleen ja olinko käynyt Livessä tilauksen jälkeisenä aikana. Ei perkele...

Koodi näyttäisi olevan oikea ja toimiva, mutta sitten törmättiin seuraavaan ongelmaan. Gamertagini on luotu joskus joulukuussa 2005 Xbox.comiin ja käytin sen luomiseen vanhaa mese–osoitetta. MS:llä on sellainen systeemi, että nämä mese–osoitteet aka Windows Live ID:t vanhentuvat, mikäli niitä ei käytä puoleen vuoteen. No enhän minä vanhaa mese-osoitetta käyttänyt enää mihinkään, joten vanhentuihan se ja nyt en voi kirjautua Xbox.comiin, en voi säätää Dashboardilla gamertagini yhteystietoja enkä voi vaihtaa gamertagiin linkitettyä Windows Live ID:tä, koska sen on nyt jostain välttämättömästä syystä saatava yhteys vanhaan ID:hen, jota ei siis enää ole olemassa. Lisäksi tämä vaikuttaa myös siihen, etten voi muuttaa tätä gamertagiani Goldiksi. Näitä lukuunottamatta kaikki, siis ihan kaikki, Livessä toimii täydellisesti enkä ollut ennen tätä selkkausta edes huomannut asiaa. Jee jee. Ei noilla yhteystietojen muuttamisilla niin väliä, mutta miksi juuri tuon Silver->Gold palikan pitää olla riippuvainen Windows Live ID:stä... Ei viittis tehdä uuttakaan gamertagia, koska onhan tossa nyt joku vajaa 4000 gamerscorea kerättynä.

Katsotaan, mitä Xbox Support tähän sanoo. Eri palstoilla saman ongelman parissa painineet ovat kertoneet, ettei MS voi tehdä mitään asian eteen. What, ei voida muuttaa tietokannasta gamertagiin linkitettyä ID:tä? Varmaan sama apina suunnitellut tämän systeemin, joka keksi, että mese–osoitteiden tunnisteet olisi hyvä olla sähköpostiosoitteita. Ihmisethän eivät tunnetusti koskaan vaihda osoitteitaan.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 07.12.2008 12:27
Xbox supportissa on aika surkeita asiakaspalvelijoita, ainakin oli silloin vuosi sitten kun mulla on sinne viimeks ollu asiaa. Minkä helvetin takia sinne on pitänyt palkata jotain huonosti Suomea puhuvia ja ymmärtäviä ihmisiä. Yrität ensin selittää asiasi kuin kelle muulle tahansa. Luurin toisesta päästä tulevasta vastauksesta päätelleen tyyppi ei tajunnut sitten ollenkaan mitä tarkoitit. Seuraavaksi pohditaan hetki uudelleenmuotoillun kysymyksen parissa. Ja jos aspan mies/nainen nyt ymmärsi asian, ilmoittaa hän tehtävän mahdottomaksi. Silloin vuosi sitten puhelimeen vastasi kaksi eri tyyppiä. Itse soitin sinne niin kauan, että sain puhelimeen sen miespuolisen tyypin. Hän tuntui tietävän asioista paljon enemmän ja sai jotain aikaankin. Voi toki olla, että siellä on taas tyypit vaihtunu. Onnea matkaan vaan Joel. Pelkään pahoin, ettet saa apua ongelmaasi.

Ja en vihaa virolaisia, jos joku nyt sellaisen käsityksen sai.

E: No ei tosta tekstistä näköjään käynytkään ilmi, että virolaisia on langan toisessa päässä. No nytpä tiedätte.  :P


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: teidon - 07.12.2008 13:16
Tässä huumorilla höystetty tarina Xbox Liven asiakaspalvelusta (http://www.gameplayer.com.au/gp_documents/080909Microsoft-Customer-Service.aspx). Josko Joelilla sujuis aspan kanssa vähän paremmin.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Scarf - 07.12.2008 15:02
Itse pidän eniten siitä, miten MS rahoittaa Livestä, vaikka heittäisi jonkin randomosoitteen luottokorttitietoihin. Kultajäsenyys meni huhtikuussa jäihin, joten heitin sitten korttinumeroksi 1111111111 ja osoitetiedot miten sattuu. Tililläni ei kuitenkaan ollut  rahaa vasta kun joskus toukokuussa, jolloin myös tililtä hävisi tuo ihana 59,99 euron summa, josta piti jo päästä ikuisiksi ajoiksi eroon.

Eli MS siis kaivaa ne joskus vielä toimineet laskutustiedot bittavaruudesta, vaikka syöttäisitte mitä sinne dashboardille. Kerran olen gamertagin perunut, ja sekin oli yhtä taistelemista jonkun hurrin kanssa, joten maaliskuussa hankin suosiolla halvimman mahdollisen 12kk-koodin ja jatkan tilausta, vaikken mitään pelaisikaan.

MS 1 - 0 minä


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Joel-san - 07.12.2008 17:27
Todennäköisesti mitään ei ole tehtävissä, mutta lähetinpä nyt mailia sekä Amerikan että Suomen asiakaspalvelijoille. Huomenna soitan myös Suomen tukeen. Ehkä ne voi edes yrittää tehdä jotain, koska tiedän täsmälleen, mistä kiikastaa.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 07.12.2008 17:48
Todennäköisesti mitään ei ole tehtävissä, mutta lähetinpä nyt mailia sekä Amerikan että Suomen asiakaspalvelijoille. Huomenna soitan myös Suomen tukeen. Ehkä ne voi edes yrittää tehdä jotain, koska tiedän täsmälleen, mistä kiikastaa.

En tiedä auttaako vai ei, mutta ainahan kannattaa yrittää. Nimittäin PELIMIES KILLI!

"Sähköpostiakin saa lähettää jos on jotain kysyttävää tai sanottavaa Xboxiin liittyen. Osoite on tuttu pelimies (at) killi.fi."

Killi on/oli vähän tyyliin Suomen Major Nelson. Muistaakseni auttoi jotakin tyyppiä, kun oli boxin kanssa ongelmia. Ehkä se onnistuisi toisenkin kerran?


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Joel-san - 07.12.2008 18:29
Nyt meni vielä Killillekin mailia. Kiitos vinkistä! Kaikki tuutit täyteen vaan apupyyntöjä.

Kattelin samalla huvikseni, mitä gamertageja Livessä on vapaana. Tietenkään yksikään ajattelemani nicki ei ole vapaa eikä Livessä voi käyttää väliviivaa, joten en voi käyttää Joel-sania. Jumalauta, Katto Kassinenkin, joka olisi ollut varsin hauska nicki Mirror's Edgessä, oli varattu. HV MS olisi kuitenkin vapaana.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 07.12.2008 20:11
Mailin laittaminen on aika turhaa. Ainakin Suomen tuesta tulee aina sama vastaus, jossa pyydetään soittamaan, koska ongelmaa on vaikea käsitellä mailitse. Aivan sama mitä sinne kirjoittaa.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kogeki - 07.12.2008 20:46
Itsellä oli joskus sama ongelma kuin Scarrella. Olin siis joskus ostanut kortillani kuukauden Live-ajan ja sen jälkeen se otti rahat automaattisesti joka kuukausi. Jos tililtä nosti kaikki rahat, se odotti kunnes tilille tulee rahaa ja otti rahat sitten. Soitin asiakaspalveluun ja sanoivat, että jos haluan perua automaattisen Live-ajan tilauksen, pitää minun koko tägi pistää jäihin. Enhän minä sitä halunnut, kun kaikki kaverit, satojen tuntien gs-huoraukset ja kerätty kunnia olisi mennyt sillä sekunnilla pöntöstä alas. Noh, vittuunnuin, etsin Live-aikaa halvalla ja viidellä eurolla ostettu 12kk live-ajan aktivoituani ei ole ollut enää ongelmaa. Ilmeisesti kun aktivoit kaupasta ostetun live-ajan, lähtee tuo automaattinen tilaus pois. Dunno. Sen kuitenkin tiedän, että melko perseestä veloittaa rahaa tililtä ilman minkäänlaista ilmoitusta ostovaiheessa ja ilman minkäänlaista peruutusmahdollisuutta.

Itse huomasin tuon xbox.com/support -toiminnon about viikko sitten ja sitä kautta tilasin itselleni huollon. Pitäisi vain jaksaa huomenna soittaa sinne UPS:lle, että tulevat hakemaan romun huoltoon. Kuinkahan pienellä varoitusajalla he voivat hakea paketin? Voinko siis esimerkiksi soittaa maanantaina ja odottaa postipoikia jo tiistaina ovellani?


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Xerobos - 07.12.2008 21:06
Pitäisi vain jaksaa huomenna soittaa sinne UPS:lle, että tulevat hakemaan romun huoltoon. Kuinkahan pienellä varoitusajalla he voivat hakea paketin? Voinko siis esimerkiksi soittaa maanantaina ja odottaa postipoikia jo tiistaina ovellani?
Hakupyyntö onnistuu myös UPSin sivuilta, joten ei tarvitse soittaa. Seuraavana työpäivänä hakivat paketin.

edit. Siis paskalootan, ei pakettia.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Joel-san - 10.12.2008 19:18
Soittelin kaksi tuntia sitten Xbox tukilinjalle (maanantai 8.12). Meni ihan kivasti. Ei tarvinnut kauaa odottaa, kunnes joku nainen vastasi ja sanoi englanniksi, että valitettavasti kaikki suomea puhuvat palvelijat ovat varattuja, mutta haluaisinko käsitellä asiani englanniksi. Kyllähän se minulle kävi oikein mainiosti. Selitin asiani, jota helpotti ja nopeutti huomattavasti se, että olin etukäteen sherlokoinut, missä mättää, ja toisessa päässä luuria ymmärrettiin, mitä selitän eikä esitetty mitään mikkihiirikysymyksiä. Selittämiseen ja muutamaan tarkentavaan kysymykseen vastaamiseen meni noin pari minuuttia, kunnes nainen pyysi erittäin kohteliaasti, että voisinko odottaa hetkisen, kun hän konsultoi jotain tekniikkatyyppiä. Jouduin odottamaan minuutin tai kaksi ja sitten hän palasi puhelimeen. Hän neuvoi minua menemään http://login.live.com/ -> Get answers... -> Contact us, jossa eteeni aukeaisi lomake, jonka avulla voisin pyytää vanhan Windows Live ID:n uudelleenaktivoimista. Sanoin kokeilevani heti, kun pääsen kotiin (olin automatkalla kotiin, jonka aikana puhelu oli näppärä hoitaa, koska ei kulu muuta aikaa). Kiitin ja kuittasin. Hän puolestaan kiitteli kärsivällisyydestäni ja toivotti hyviä päivänjatkoja.

Nyt sitten alkaa toinen vaihe, kun selvitin asiani sille lomakkeelle ja pistin menemään. Ainakin puhelintuki oli parhainta saamaani puhelinpalvelua. Melkein olisin voinut pyytää sen naisen/tyttösen kahville.

EDIT: Status tällä hetkellä. Windows Live ID Support osasi kertoa, ettei ilmoittamallani sähköpostilla ole enää tunnusta olemassakaan. Sähköpostilla heihin yhteydenottaminen on myös aika perseestä, koska vastaaminen kestää luvattoman kauan, vaikka suurin osa heidän viesteistään koostuu vain valmiista diipadaapa–tekstistä. Sivuavat siinä ohella sitä varsinaista asiaa omin sanoin vain muutamalla sanalla. Eivät myöskään osanneet päättää minkä support–osaston tehtävä tämä olisi, joten kovasti olivat sysäämässä minua Xbox Supportiin takaisin.

No, soitin nyt huvikseni hetki sitten Xbox tukilinjalle taas. Jonoa ei ollut ja sain puhua suomeksi. Asiat sujuivat puhelimessa jälleen vallan mainiosti. Luurin toisessa päässä kaivettiin myös gamertagini tiedot ylös ja kävi ilmi, että gamertagini on sidottu vielä vanhempaan Live ID:een kuin luulin. Kysyin, että olisiko heidän mahdollista linkittää gamertagini suoraan nykyiseen aktiiviseen Live ID:hen. Kuten arvasin, se ei ole mahdollista. He pystyvät vain katsomaan tietojani. Jippii.

Joka tapauksessa tieto siitä, mihin ID:hen gamertag oikeasti on sidottu, on tärkeä johtolanka. Laitoin juuri tiedustelun Windows Live ID Supportiin tämän ID:n tilasta. Todennäköisesti sekin on jo poistunut. Jos näin on, sain kuitenkin vielä yhden vinkin Xboxin tukilinjalta. He eivät uskaltaneet luvata toimiiko seuraava kikka, koska eivät ole sitä itse kokeilleet, mutta on ehkä mahdollista, että gamertagini tilin hallinta herää henkiin, jos luon uuden ID:n sillä ikivanhalla sähköpostiosoitteella ja tismalleen samalla salasanalla. Onneksi sähköpostiosoite on vielä olemassa ja muistan vanhan ID:n salasanan! Paskempi juttu, jos näin ei olisi.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: KOSHIRRO - 10.12.2008 19:31
Olenko ainut jolla Live on lagannut törkeästi viimepäivinä?


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: kep - 10.12.2008 20:29
Olenko ainut jolla Live on lagannut törkeästi viimepäivinä?
NXE:n tulosta lähtien on hidastellut esimerkiksi filejen infojen lataaminen. Nyt ei kuitenkaan niin pahasti kuin aluksi.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Joel-san - 11.12.2008 18:39
Joo. Poistunut oli se ikivanha ID:kin. Kokeilin myös luoda sen uudelleen täsmälleen samoilla asetuksilla, muttei se vaikuttanut gamertagin toimivuuteen mitenkään. Eli nyt oli pakon edessä tehtävä uusi. Perkele, sinne meni gamerscoret. Aloitetaan nollista.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: teidon - 12.12.2008 10:42
Molyneux vihjaa suurten pelien tulosta Xbox Liveen (http://v2.fi/uutiset/pelit/6293/Molyneux-vihjaa-suurten-pelien-tulosta-Xbox-Liveen/).

Jos tuo pitää paikkansa niin meikä harkitsee tällästä sisustusta (http://v2.fi/uutiset/pelit/6295/Jokaisen-X360-fanin-unelmahuone/).


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 12.12.2008 14:59
Molyneux vihjaa suurten pelien tulosta Xbox Liveen (http://v2.fi/uutiset/pelit/6293/Molyneux-vihjaa-suurten-pelien-tulosta-Xbox-Liveen/).
Jos jossakin vaiheessa hommaan isomman kovon niin tulee hankittua näitä ladattavia versioita. Tietenkin riippuu vähän hinnasta, kun noita saa nykyään 30-40 eurolla hommailtua.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Lohari - 19.12.2008 19:00
Onko kellään ollut tällaista "ongelmaa" että XO heittää aika-asetukset perseelleen? Muutamaan kertaan oon parin viikon aikana korjannut ne, mutta jostain syystä ne muuttuu aina tilaan 22/11/2005 14:00. Pieni vikahan tuo vain on, mutta vähän kysii silti.  :/


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Xerobos - 19.12.2008 19:15
Onko kellään ollut tällaista "ongelmaa" että XO heittää aika-asetukset perseelleen? Muutamaan kertaan oon parin viikon aikana korjannut ne, mutta jostain syystä ne muuttuu aina tilaan 22/11/2005 14:00. Pieni vikahan tuo vain on, mutta vähän kysii silti.  :/
Irroitatko töpselin, kun et pelaa? Pelaatko offline-tilassa? Boxi päivittää muistaakseni ajan automaattisesti, jos se on kytketty Liveen.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Joel-san - 19.12.2008 20:05
Onko kellään ollut tällaista "ongelmaa" että XO heittää aika-asetukset perseelleen? Muutamaan kertaan oon parin viikon aikana korjannut ne, mutta jostain syystä ne muuttuu aina tilaan 22/11/2005 14:00. Pieni vikahan tuo vain on, mutta vähän kysii silti.  :/
Normaali persefeature. Ollut jo Xbox 1:ssä. Itselläni jenkki-XO kiinni stepdownissa, jonka laitan aina kiinni peluun jälkeen, joten joka kerta edessä kellon ajan asettaminen, kun koneen käynnistää. Boxissa ei ole mitään patterivarmistettua ohjelmistoa, joka tuota aikaa pitäisi yllä, kuten kaikissa muissa järkevissä laitteissa.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Lohari - 20.12.2008 15:54
Joo, enpä tullut tuollaista mahdollisuutta ajatelleeksi. Offlinessa on tähän päivään saakka pelailtu, ja töpseliä irroteltu DVD-soittimen tieltä aina silloin tällöin. Hyvä että selvisi mistä on kyse.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 24.12.2008 20:27
Nyt on Xbox 360 Premium 60GB. Vielä kun saisi Liven toimimaan. En vaan osaa, enkä nyt jaksa oikein yrittää. Miten saan toimimaan, kun käytössä on langaton nettiyhteys?


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Lanttu - 24.12.2008 20:39
Nyt on Xbox 360 Premium 60GB. Vielä kun saisi Liven toimimaan. En vaan osaa, enkä nyt jaksa oikein yrittää. Miten saan toimimaan, kun käytössä on langaton nettiyhteys?

Oletusarvoisestihan Boksin saa kiinni nettiin vain piuhalla. Langattomasti nettiin pääsee ostamalla joko Microsoftin virallisen, riistohintaisen lisätarvikkeen tai jonkun kolmannen osapuolen vastaavan (ilmeisesti toimii niilläkin, mutta en osaa sen enempiä neuvoa, kun edes konsolia omista).


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 24.12.2008 20:42
Tolla kaapelilla yritettiin, mutta alkoi testauksessa IP Addressin kohdalle tuli lukemaan FAILED. Pitää sitten kai ostaa toi langaton sovitin.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 24.12.2008 20:56
Tolla kaapelilla yritettiin, mutta alkoi testauksessa IP Addressin kohdalle tuli lukemaan FAILED. Pitää sitten kai ostaa toi langaton sovitin.

Auttaneekohan langaton netti mitään? Lähtisin ensin etsimään vikaa muualta. Laudan verkkogurut voinevatkin auttaa enemmän.  ;D


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Xerobos - 24.12.2008 21:55
En ole asiantuntija, mutta onhan IP settings automaticilla? Modeemin ja konsolin uudellen käynnistyksen jälkeen pitäisi löytyä IP ellei sitten ole joku ihme operaattori/liittymä.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 24.12.2008 22:08
Automaticilla on. Pitää vielä testata niin, että käynnistän modeemin sekä konsolin uusiksi.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 24.12.2008 22:21
Jos modeemissa on useampi portti, kokeile vaihtaa piuhan paikkaa. Joissain neliporttisissa modeemeissa 3 ja 4 portti toimivat ja 1 ja 2 toinen ovat joko tiukan NAT:n takana tai eivät toimi ollenkaan.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 25.12.2008 17:36
Lainaus käyttäjältä: Konsolifinin Mahlainen
Talossamme on alakerrassa tietokoneeseeni kytketty Telewell EA510-reititin. Käytän satunnaisesti ylhäällä miniläppäriä, johon saan nettiyhteyden lähiverkosta. Ainoa mahdollisuus saada Live pyörimään Xbox:ssa on yhdistää miniläppäri ja itse pelikonsoli toisiinsa Xbox:n mukana tulleella ethernet-kaapelilla.

Aluksi kaikki sujuu normaalisti, laite saadaan vahvistettua - toisessa kohdassa, IP-osoitteessa, ruudulle ilmestyy kuitenkin "failed"-teksti. Etsin tietoa virheilmoituksesta Microsoftin omasta tietokeskustesta sekä keskustelupalstoilta ympäri netin, mutten ole saanut lukuisista toimintaohjeista huolimatta Liveä toimimaan Xboxissani. Kokeilin kertaalleen reitittimen sijasta myös kannettavaan kiinnitettyä mokkulaa, mutta tulos oli täsmälleen sama. Mitä tehdä?
Eli mulla ihan sama ongelma, sillä erotuksella, että millään mokkulalla ole yrittänyt ja modeemi, boxi sekä läppäri ovat samassa kerroksessa.

Huoh, pitää kai sitten käydä ostamassa ylikallis lisäkapula. Voisihan tuon kaapelin pistää suoraan modeemista boxiin, mutta kun kaapeli on niin naurettavan lyhyt, niin ei onnistu.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 25.12.2008 18:06
No osta pidempi piuha. Paljon halvemmaksi tulee. Kokeile toki sillä lyhyellä piuhalla, että saat yhteyden pelittämään.

Mä ymmärsin, että sulla ois koko ajan ollu boxi suoraan modeemissa kiinni.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Scarf - 25.12.2008 18:38
Itse pidän eniten siitä, miten MS rahoittaa Livestä, vaikka heittäisi jonkin randomosoitteen luottokorttitietoihin. Kultajäsenyys meni huhtikuussa jäihin, joten heitin sitten korttinumeroksi 1111111111 ja osoitetiedot miten sattuu. Tililläni ei kuitenkaan ollut  rahaa vasta kun joskus toukokuussa, jolloin myös tililtä hävisi tuo ihana 59,99 euron summa, josta piti jo päästä ikuisiksi ajoiksi eroon.

Eli MS siis kaivaa ne joskus vielä toimineet laskutustiedot bittavaruudesta, vaikka syöttäisitte mitä sinne dashboardille. Kerran olen gamertagin perunut, ja sekin oli yhtä taistelemista jonkun hurrin kanssa, joten maaliskuussa hankin suosiolla halvimman mahdollisen 12kk-koodin ja jatkan tilausta, vaikken mitään pelaisikaan.

MS 1 - 0 minä

Joku aika sitten lakkasi loota toimimasta vilkuttamalla neljännesympyrää, minkä kuitenkin korjasi kovalevyn rynkytys edestakaisin muutaman kerran. Nyt ei toimi enää ollenkaan. Tai no toimii ilman kovalevyä, mutta mitä minä koko paskalla ilman sitä tekisin. Sinne meni ilmeisesti sitten myös 3kk live-aikaa, joka oli jäljellä. Ja hurjan tärkeät 1900 gamerscore-pistettä.

Niin ja molemmat padit sammuvat, jos niitä riuhtoo edes hieman. Ilmeisesti Ninja Gaiden 2:n ja Halo 2:n rauhallinen livepelaaminen kostautuu sitten tässä.

MS 2-0 minä


Noh, saapahan tuosta nyt ainakin ilmaisen muuntajan tulevaan japsikoneeseen, kunhan Caven shmupit joskus ilmestyisivät.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: voEtto - 25.12.2008 23:59
Lainaus käyttäjältä: Scarf
Noh, saapahan tuosta nyt ainakin ilmaisen muuntajan tulevaan japsikoneeseen, kunhan Caven shmupit joskus ilmestyisivät.

Vaan etpäs saakkaan jos tilaat sisälmyksiltään erilaisen xboxin kuin edellinen loota, eri koodinimellisten boxien muuntajat kun eivät toimi yhteen.

(http://images.anandtech.com/reviews/gadgets/microsoft/jasper/identifying_sm.jpg)


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Scarf - 26.12.2008 00:04
3-0

Toivottavasti käyttävät vielä erilaisia tv-piuhan ulostuloja, niin saan heittää nekin roskiin.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Fraeon - 26.12.2008 00:30
Uudet boksit toimivat vanhoilla powereilla, muttei tietenkään toisinpäin. Anandtechin artikkeli asiasta. (http://www.anandtech.com/gadgets/showdoc.aspx?i=3472&p=3)


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Lohari - 02.01.2009 02:47
Fable kakkosta pelasin tuossa taas. Jouluaaton tienoilta lähtien pelailtu. Ja mitä tapahtuukaan. Sähköt menee poikki juuri kun peli on tallentamassa. >_> Ja mitä tästä seuraakaan. Peli jumittuu nyt joka kerta kun yritän ladata tuota savea. Voi muna. Ja kun on vain yksi save/sankari niin siinähän meni monien kymmenien tuntien pelit ihan hukkaan kerta laakista. Ei onneksi vituta. Tätä tuskin saa enää mitenkään "korjattua"?  :(


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Zuor - 02.01.2009 02:55
Fable kakkosta pelasin tuossa taas. Jouluaaton tienoilta lähtien pelailtu. Ja mitä tapahtuukaan. Sähköt menee poikki juuri kun peli on tallentamassa. >_> Ja mitä tästä seuraakaan. Peli jumittuu nyt joka kerta kun yritän ladata tuota savea. Voi muna. Ja kun on vain yksi save/sankari niin siinähän meni monien kymmenien tuntien pelit ihan hukkaan kerta laakista. Ei onneksi vituta. Tätä tuskin saa enää mitenkään "korjattua"?  :(

Eipä taida olla mitään mahdollisuutta korjata. Joskus Condemned 2:sta pelaillessa minulla tapahtui niin, että peli tilttasi checkpointtiin, jolloin oma tallennukseni katosi. Ei siinä muu auttanut kuin alusta aloittaminen.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kogeki - 04.01.2009 04:50
Satuinpa tänään puolituntia etsiskelemään themen vaihtopaikkaa, mutta eipä löytynyt. Lopulta vaihdoin sen lataamalla uusiksi vanhan teeman ja vaihdoin sitä kautta. Mistä siis pääsen vaihtamaan teemojani asiallisesti ja helposti?

Vaikka tuo käyttis on mun mielestä tuoreemman näkönen ja ryhmäsätti on jees sekä muutamat muut pienet uudistukset ovat kivoja, on kuitenkin myönnettävä, että onhan tuo melko kömpelö, hidas ja sekava käyttis.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Xerobos - 04.01.2009 09:13
Mistä siis pääsen vaihtamaan teemojani asiallisesti ja helposti?
Se on näköjään liian näkyvällä paikalla, kun ei löydy. My Xbox -> oma kortti, heti siinä avatar-säätöjen alla.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 04.01.2009 10:58
Vaikka tuo käyttis on mun mielestä tuoreemman näkönen ja ryhmäsätti on jees sekä muutamat muut pienet uudistukset ovat kivoja, on kuitenkin myönnettävä, että onhan tuo melko kömpelö, hidas ja sekava käyttis.

Ei mulla mikään kiire ole, mutta on se kyllä vähän hidas. Jokainen siirtymä kun on animoitu ja kun haluaa palata taaksepäin, saa useamman kerran hakata B-nappia ja katsoa kun "kortti" katoaa ja seuraava tulee näkyviin. Ja vielä kerran.. ja vielä... Ois vaikka joku nappi josta pääsee suoraan ihan alkuun.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: teidon - 04.01.2009 13:04
Kylhän tuo uus käyttöliittymä aika huonosti on suunniteltu. Asiat on piilotettu minne sattuu. Esim. etsikää mistä voi ostaa Live Gold jäsenyyden tai mistä voi ostaa Live pointseja (ei sillä että niitä X0:n kautta kannattas ostaa, ovatten aika kalliita siellä). Eikä itse käyttöliittymässä ole teemojen lisäksi mitään mitä voisi muokata, esim. siirrellä valikoita eri järjestykseen tms.

Itseäni häiritsee suunnattoman paljon se tapa miten pelejä, ennen kaikkea XBLA-pelejä, kohdellaan. Joku nero saattaisi kuvitella että X0 on PELIkone. Joku toinen nero voisi kuvitella että PELIkoneella olisi helppo pelata PELEJÄ. Mutta tällä hetkellä että sinä edes näet joitain pelejä mitä sinun koneella on sinun pitää siirtyä tiettyyn valikkoon. Ja jotta näkisit kaikki pelit sinun pitää siirtyä vielä syvemmälle valikoihin. Ja sitten kun sinä olet siirtynyt jossain valikossa sen pelin kohdalle jonka haluat käynnistää sinä voit joko:
- painaa A-nappia (mikä on se yleinen "valitse tämä" -nappi) jolloin kaikista kuvitelmistasi huolimatta ko. peli ei käynnisty vaan se tarjoaa sinulle jälleen uuden valikon jossa on vaihtoehtoina mm. käynnistää peli (haloo?) tai poistaa ko. peli.
- painaa Y-nappia (jota X0:n käyttöliittymässä tai pelien "käyttöliittymissä" ei käytetä juuri mihinkään) jolloin kyseinen peli käynnistyy suoraan.

Maksaisin vaikka rahaa että noiden nappien toiminnot em. tilanteessa saisi vaihdettua päikseen.

Toinen typeryys X0:n uudessa käyttiksessä on se että se "mini-käyttis" (mikä aukeaa kun painaa X0-nappia) on tehokkaampi ja helppokäyttösempi tietyissä asioissa kuin se pää-käyttis. Esimerkiksi XBLA -pelien käynnistäminen mini-käyttistä käyttäen on hiukan nopeampaa. Ja jos olet pää-käyttiksessä jossakin valikkoviidakon uumenissa on nopein keino päästä päävalikkoon painamalla X0-nappia (aukasee siis mini-käyttiksen) ja hakata Y-nappia (palaa päävalikkoon) niin kauan että X0 tajuaa mitä haluat.


Tuota kun vertaa iPhonen käyttikseen niin ei voi kuin päätänsä puistella ja kysyä että millon Mikkis palkkais käyttöliittymäsuunnittelijan. iPhonea ensinnäkin käytetään pienehköä näyttöä käyttäen (vrt. X0, jota ei yleensä alle 20" pienemmillä näytöillä käytetä), ja ainoat toiminnot mitä se käyttis ymmärtää on "swipe" (eli huitase sormea johonkin suuntaan), paina näyttöä lyhyesti, paina ja pidä näyttöä sekä Home-nappi + virtanappi (vrt. X0 jossa on 2x tatti, 1x ristiohjain, 10x nappi + X0-nappi). Ja silti iPhonessa esimerkiksi pelin saa käyntiin jopa ainoastaan kerran näyttöä tökkäsemällä, ehkä saattaa joutua siirtymään toiselle sivulle joka tapahtuu sormen heilauttamisella. Ei tartte missään valikkoviidakossa tarpoa. Minkä lisäksi jokaisen ohjelman ikonin voi siirtää haluamaansa paikkaan (lajitella esim. pelit omalle sivulleen) ja sen lisäksi näytön ala reuna on pyhitetty Dockille, jossa on paikka neljälle ikonille. Dockin ikonit on aina näkyvillä riippumatta millä sivulla olet.

Ja kaikesta tuosta yksinkertaisuudesta ja helppokäyttöisyydestä huolimatta sinä voit ostaa pelejä, ohjelmia ja musiikkia suoraan iPhonen kautta, ja vieläpä one-click periaatteella. Ja ylipäänsäkin tehdä kaikkea sitä mitä X0:kin osaa ja paljon muuta, mutta vaan paljon paljon helpommin. Melko uskomatonta kun enempi alkaa ajattelemaan.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Lohari - 04.01.2009 22:32
Mistäs lautalaiset ostelee Microsoft Pointsinsa? Lähteekö jostain paikasta selvästi muita halvemmalla?


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: kep - 04.01.2009 23:04
Mistäs lautalaiset ostelee Microsoft Pointsinsa? Lähteekö jostain paikasta selvästi muita halvemmalla?
Minä ostan ainakin Livestä OP:n electronilla pisteet. En ole kyllä tutkinut, että olisiko jossain ratkaisevasti halvempana.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 04.01.2009 23:23
Eikös nyt kannata tilata pisteitä ja Live-aikaa Briteistä? Ostan niin harvoin pointseja, että olen ostanut ne suoraan Livestä. Paskasti tehty se ostaminen, kun ei voi ottaa vain tarvitsemansa määrän pisteitä. Nyt jää aina joku parisataa pongoa yli ja niillä ostaa jotain turhia teemoja. Voi kun osais säästää. Pleikkarilla voi onneksi lompakkoon siirtää vain tarvitsemansa määrän rahaa.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: jannes - 05.01.2009 01:25
Amazonissa olisi 12 kk Live-aikaa myynnissä 35£ ja 4200 MS Pointsia 33£, nykyisillä kurssilla kyllä tulisi selvä säästö, jos vertaa Livestä suoraan ostettuihin hintoihin. Noilla pisteillä on vain tällä hetkellä kahden viikon toimitusaika.


Otsikko: Vs: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Kogeki - 05.01.2009 05:19
Mistä siis pääsen vaihtamaan teemojani asiallisesti ja helposti?
Se on näköjään liian näkyvällä paikalla, kun ei löydy. My Xbox -> oma kortti, heti siinä avatar-säätöjen alla.

Jos tarkoitat todellakin sen "alla", niin itselläni siitä säädetään nimeä, bioa, sijaintia yms. Jos taasen tarkoitat, että pitää valita se avatar-valikko, niin on taas järki heitetty menemään ja laitettu mahdollisimman vaikeaan ja järjettömään paikkaan tuokin valikko. Viime käyttiksessä kun teemojen vaihto oli melko helppoa ja selvän valikon alla. Mistä voisin tietää, että avataria vaihtamalla voin vaihtaa myös teemaa? Sama kuin menisi kirjatoon ostamaan ruokaa. WTFWTT'ing?!

Ja siis eihän toi hitaus mua niinkään haittaa, mutta tuo sekavuus. On mulla aikaa odottaa se olematon 1,5 sekunnin sivulataus (tosin joskus kyllä jummailee ärsyttävästi), mutta ei olis aikaa aina etsiä jotakin itsestäänselvyyttä kymmeniä minuutteja.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Fraeon - 05.01.2009 05:39
(https://www.pelaajalauta.fi/files/5/theme.jpg)


Kyllä täällä on kädettömyyttäkin liikkeellä. Jos puhutaan edellisestä käyttiksestä, niin kyllä se oli huomattavan paljon sekavampi loppupeleissä kuin tuo. Asetukset olivat siellä ja täällä; joka bladella mainosta sun muuta ffffantsua. Tässä sentään mainokset on ängetty yhteen "kanavaan" + XBLM. Ei silti, helpompikin käyttis voisi olla (teidonilla hyviä pointteja), mutta sitä dashboardia ei edes välttämättä tarvitse katsella, kun guide hoitaa kaiken muun paitsi tavaran ostelun.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: teidon - 05.01.2009 10:42
Live pojoja ei todellakaan kannata Livestä ostaa. Viimeks kun tarkistin niin Game Points Now (https://www.gamepointsnow.com/) tarjoaa halvimmat pisteet sähköpostitse, mutta silti vähän kalliimpaa kuin halvimmat hinnat brittiläisissä kaupoissa. Game Points Now:sta tulee koodi välittömästi sähköpostilla kun olet tilauksen maksanu, ja sen voi kätevimmin ottaa käyttöön xbox.comissa. Homma hoituu siellä copy-pastella mikä on "vähän" kätevämpää kuin ohjaimen kanssa merkki kerrallaan raapustaa sitä.

Live pojojen hinnat:
Livestä 5000 pistettä = 60€
Game Points Now:sta 5000 pojoa ~= 43 € (4200 pisteen kortin hintaa käyttäen, 35GBP / 4200 pistettä * 5000 pistettä ja valuuttamuunnos euroihin)

Säästöä tulee siis neljännes, eli 25%. Amazonissa olisi jannesin mukaan vielä 2 GBP halvempaa, mutta siihen taitaa tulla postikulut päälle.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Lohari - 05.01.2009 14:24
Katselin itsekin että aika kalliilta nuo Liven hinnat vaikuttivat. Varmaan pitää tuolta Game Points Now:sta tilailla, kun saa heti käyttöön nuo pisteet.

Sitten toinen kysymys vielä. Onko noissa Livestä ladattavissa olevissa ekan Xboxin peleissä mitään extraa verrattuna levyillä julkaistuihin versioihin nähden?


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: kep - 05.01.2009 14:32
Katselin itsekin että aika kalliilta nuo Liven hinnat vaikuttivat. Varmaan pitää tuolta Game Points Now:sta tilailla, kun saa heti käyttöön nuo pisteet.

Sitten toinen kysymys vielä. Onko noissa Livestä ladattavissa olevissa ekan Xboxin peleissä mitään extraa verrattuna levyillä julkaistuihin versioihin nähden?
Originalsit on optimoitu 360:lle, eli esimerkiksi hidastelua ei pitäisi esiintyä, toisin kuin levyltä pelattaviin xbox-peleihin, joissa esiintyy hidastumista paikoitellen naurettavan paljon.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: jannes - 05.01.2009 14:42
Jotain huhuja olisi myös liikkeellä, että Microsoft olisi lisäämässä Originalseihin Achievementtejä ja pistemäärä oli muistaakseni 200 tai 500 pojoa.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Iva - 19.01.2009 22:58
Moro, eka postaus varmaan vuoteen täällä...

1. Onko Boxeddeal.com tosiaan luotettava  eli uskaltaako laittaa rahat menemään 12kk Livestä ja odotella koodia?

2. Sain boxin jouluna ja asetuksia laittaessa tyhmyyksissäni laitoin Liveenkirjautumisen yhteyteen sen neljän näppäimen salasanan/koodin, mutta hetken käytön jälkeen tajusin että sehän on aivan turha funktio, koska käytän boxiani yksin kotona. En löydä mistään mahdollisuutta poistaa sitä koodinkysymistä vaan sen voi ainoastaan vaihtaa. Apua!


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 19.01.2009 23:52
Boxeddeal.com
Kaveri tilasi sieltä ja toimi. Itse tilasin 13 kuukauden koodin www.jasper1675.com:sta ja sekin toimi mainiosti.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Joel-san - 20.01.2009 09:29
Itse tilasin Boxeddeal.comista kaksi Live–koodia joulukuussa. Ensimmäinen koodi lähetettiin Xbox Live –viestinä. Pari päivää mietin, että missä koodit viipyy, kunnes keksin katsoa live–viestit. Toisen koodin sain, kun otin yhteyttä myyjään nettikaupan live supportin kautta. En tiedä pitäisikö suositella, mutta halvaksi tuli ainakin. Älä kuitenkaan ole yhtä hätäinen ja kärsimätön kuin minä. Selviät ehkä helpommalla.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: teidon - 20.01.2009 11:23
Minäkin tilasin Boxed Dealista Live -koodin joulukuussa. Koska maksoin sen PayPalilla minulta ei kysytty Gamertagia joten niiden järjestelmä ei osannut lähettää koodia minulle. Kysyin sitä sitten supportista ja niiltä tulee vastauksena pelkkä koodi. Ei mitään pahoitteluja tai kiitoksia ostoksesta tjsp. No, sitten innoissani menin iskemään sitä Xboxiin (en tiennyt että Live ja Piste -koodit voi lunastaa myös Xbox.comin kautta paljon helpommin). Boxi herjaa invalid codea. No eikun uutta viestiä supporttiin. Tämä tietty osuu just parahiks joulun kohille joten siinä sitten venailemaan vastausta supportista. Tässä välissä sitten keksin että koodit voi lunastaa Xbox.comista, joka sanoo että koodi on käytetty. Boxed Dealin suunnalta ei näy ei kuulu viestiä joten tammikuun 10:nen päivän paikkeilla laitoin uuden viestin kun ei vaustausta ollut tullut edelliseen ja sitten pientä vaatimusta peliin kun hyö käytetyn koodin mulle myivät. Parin päivän + viikonlopun jälkeen tulee viesti jossa ne pahoittelee aiheutunutta vaivaa ja antaa uuden koodin tilalle.

Olisi tuo koodin ostaminen ehkä vähän helpomminkin voinu tapahtua. Ja myös nopeammin.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 20.01.2009 11:59
http://www.jasper1675.com/

Itsellä ei ollut mitään ongelmia jasperin kanssa. Koodin lähettämisessä kesti muutama tunti kyllä, mutta samana päivänä se kuitenkin saapui sähköpostiin.

Pisteitä olen ostanut täältä https://www.gamepointsnow.com/ ja helvetin hyvin on toiminut.


Otsikko: Vs: Re: Xbox 360
Kirjoitti: kep - 20.01.2009 16:09
Pisteitä olen ostanut täältä https://www.gamepointsnow.com/ ja helvetin hyvin on toiminut.
Gamepointsnow:ta on pakko kehua, varsinkin kun ostamani 800 ms pointsin paketti paljastui lunastusvaiheessa 2100 pointin paketiksi. OP:n electronilla maksaessakin kesti vain pari tuntia, että maksu meni hyväksytysti heille läpi ja linkki koodiin tuuli sähköpostiin.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: teidon - 20.01.2009 18:56
Game Points Now on todellakin hyvä pulju. Itse maksoin Google Checkoutin kautta (eipä siellä muuten varmaan voikaan maksaa?). Heti maksettuani tarkistin sähköpostin johon oli tullut kaksi uutta viestiä. Toinen Google Checkoutista varmistaen että olen maksanut koodin ja toinen Game Points Now:sta jossa kyseinen koodi oli. Nopeata toimintaa siis. Ja koodithan voi edelleenkin helpoiten lunastaa Xbox.comin kauppapaikalta.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Bill Duke - 20.01.2009 19:01
Niin ovatko nuo ms-pisteet region free, vai pitääkö ne käyttää jotenkin jenkki-accolla?


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: teidon - 20.01.2009 19:12
Niin ovatko nuo ms-pisteet region free, vai pitääkö ne käyttää jotenkin jenkki-accolla?
Joka alueelle on omat Pisteet, mutta esimerkiksi Game Points Now myy sekä Euro että US koodeja.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: kas - 25.02.2009 18:36
Livepisteiden ostoon Game Points Now vai Gamesbite? Jälkimmäisessä on pari puntaa halvempi, mutta onko luotettavuudessa eroja?


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: teidon - 25.02.2009 19:24
Livepisteiden ostoon Game Points Now vai Gamesbite? Jälkimmäisessä on pari puntaa halvempi, mutta onko luotettavuudessa eroja?
Gamesbiten hinnoissa ei ole ALVia mukana. ALVin kanssa 4200pojoa tulee 0.45GBP halvemmaksi Gamesbitestä, kun taasen 2100pojoa on saman verran halvempi Game Points Now:sta. Gamesbite ei ole entuudestaan tuttu minulle joten en tiedä luotettavuudesta.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: tombbi - 25.02.2009 21:22
Itelle tuli Game Points Now:sta koodi samantien ja hyvin pelitti. Ei ongelmia, voin suositella!


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kogeki - 04.03.2009 02:31
Mistäköhän mahtaisin saada 80-120gb kovalevyt halvimmalla? Onko ne region free yms...?


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: migge - 15.03.2009 10:57
Pistin live-aikaa tulemaan tuolta jasperilta. Myyjä ilmeisesti lähettää koodin tuohon gmail osoitteeseen mistä google checkout -tili on tehty? Mietin vaan kun sitä ei tilauksen yhteydessä kysytty.

Edit: Ja sinnehän se mätkähti. Heti piti ottaa matsia CoD4:ssä ja hupaisaa oli. =)


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: kep - 16.03.2009 17:01
Tuli jossain vaiheessa ostettua liveaikaa suoraan dashboardista sinne lisätyllä omalla electronilla. Nyt haluisin kuitenkin sen pois, mutta xbox.comistakaan ei sitä korttia saa pois, koska se on tietysti liitettynä siihen jatkuvaan livetilaukseen. Onko siis ainoa mahdollisuuteni soittaa mikkisoftan tukeen, vai pystynkö esmes ostamaan prepaid-livekortin, jonka jälkeen uudistaminen lähtisi pois ja voisin ottaa sen kortin pois? MS:n tukisivulta (http://support.microsoft.com/kb/908655/fi-fi?sd=xbox) lukevat setit voisi tietysti tulkita näin, mutta onko jollain omakohtaisia kokemuksia?


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Partajeesus - 16.03.2009 18:59
ne kortin tiedot saa pois vain ja ainoastaan soittamalla tukeen.
paskasti tehty.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: kas - 18.03.2009 14:10
XBLA:n tämän viikon julkaisu: Hasbro Family Game Night! Päätin olla katsomatta lahjahevosta suuhun ja latasin silti, ilmainen kun oli. Olisi saanut se Galactrix tulla jo, vaikka neljän suora on toki endless fun.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: sleepy - 18.03.2009 16:19
Höh, Kotaku lupasi tälle viikolle Outrunia :(


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: kas - 19.03.2009 16:47
XBLA:n tämän viikon julkaisu: Hasbro Family Game Night! Päätin olla katsomatta lahjahevosta suuhun ja latasin silti, ilmainen kun oli. Olisi saanut se Galactrix tulla jo, vaikka neljän suora on toki endless fun.
Ahahaa, testi paljasti että jokaisesta pelistä pitäisi maksaa sitten 800msp lisää, ja vain alusta oli ilmainen. Kiitti!


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kogeki - 22.03.2009 16:10
Mikä voi olla ongelmana, kun Live ei toimi enää reitittimen kautta? Elikäs, jos pistän johdon suoraan modemiin kiinni, se kyllä yhdistää Liveen, mutta jos pistän reitittimen modeemiin kiinni ja boxin nettijohdin sitten reitittimeen, niin ei muka pysty yhdistämään Liveen, vaan valittaa vain IP-osoitteen perään. Missä siis vika?

Pahoittelen sekavaa tekstiä.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 22.03.2009 16:26
Mikä voi olla ongelmana, kun Live ei toimi enää reitittimen kautta? Elikäs, jos pistän johdon suoraan modemiin kiinni, se kyllä yhdistää Liveen, mutta jos pistän reitittimen modeemiin kiinni ja boxin nettijohdin sitten reitittimeen, niin ei muka pysty yhdistämään Liveen, vaan valittaa vain IP-osoitteen perään. Missä siis vika?

Pahoittelen sekavaa tekstiä.
Liikaa saunomista reitittimen kanssa.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 22.03.2009 17:19
Oot varmaan buutannut modeemis ja reitittimes? Mulla on yks kaveri jonka reititin lakkaa toimimasta joskus. Silläkin Xbox kiinni siinä. Ihmettelee ja pohtii asiaa ja tyyliin soittaa palveluntarjoajalle. Aika monta kertaa pelkkä laitteiden buuttaus on auttanut. On vaan niin laiska kaveri ettei jaksa kävellä toiseen huoneeseen tekemään sitä.  :rollaus:


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: migge - 28.03.2009 17:06
Mikähän helvetti tuota 360:n WLAN -adapterin hintaa vaivaa? 90 euroa!?! Wlanittomuus on kyllä ehdottomasti konsolin pisimpiä miinuksia, tosin onhan tuo jo vanha konsolikin.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Bill Duke - 29.03.2009 11:24
Tilasin joskus aikoinaan play-asiasta 60€:lla. Ei se siltikään hyvä hinta ole, mutta onpahan halvempi kuin suomessa.
Joskus jostain olen lukenut, että siihen myös passaa jotkut ei-microsoftin usb adapterit.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 29.03.2009 11:31
Itse en niin langattomuudesta välitä. PS3:lla sillä ei tehnyt mitään, sillä latausnopeudet olivat aivan järkyttävän paljon hitaampia kuin piuhalla. Mac on langattomasti verkossa ja tavaraa tulee niin nopeasti kuin pitääkin. Tiedä sitten miksei plösöllä onnistunut? No piuha kiinni konsolin perseeseen ja problem solved.  :) Ja boxin perään saa tosiaan joitan muitakin wlan-palikoita.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: migge - 29.03.2009 11:40
802.11g standardin mukainen maksimisiirtonopeus on 54Mbit/s, joten kyllä siinä ainakin itsellä tulee internet -yhteyden rajat ensin vastaan. WLAN on pakko ottaa käytöön kun reititin on makkarissa, enkä ala sieltä mitään piuhoja vetelemään olkkariin.

Konsolinetissä näyttäisi olevan alennuksessa, 69€, joten haen varmaan sieltä.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 29.03.2009 12:58
802.11g standardin mukainen maksimisiirtonopeus on 54Mbit/s, joten kyllä siinä ainakin itsellä tulee internet -yhteyden rajat ensin vastaan.

Joo täällä mennään 8 megaisella ja koneen lataukset tulevat niin nopsaan kuin pitääkin. PS3:lla homma ei vaan pelitä enkä jaksanut ongelmaa sen kummemmin selvittää, joten tein hieman muutoksia reitittimen sijoituspaikkaan jotta sain plösön piuhalla kiinni. KFIN:ssä eräs verkkoasioista paljon tietävä taisteli aivan saman asian kanssa ja nosti kädet pystyyn. Kuten minä, syytti hitaudesta PSN:ää mutta vika oli vaan mystisessä WLAN.ongelmassa.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Bill Duke - 29.03.2009 18:53
PS3:lla homma ei vaan pelitä enkä jaksanut ongelmaa sen kummemmin selvittää, joten tein hieman muutoksia reitittimen sijoituspaikkaan jotta sain plösön piuhalla kiinni. KFIN:ssä eräs verkkoasioista paljon tietävä taisteli aivan saman asian kanssa ja nosti kädet pystyyn. Kuten minä, syytti hitaudesta PSN:ää mutta vika oli vaan mystisessä WLAN.ongelmassa.

Joo se voi olla, että PS3:ssa on vaan niin paska WLAN. Eipä itsellä ainakaan ole ollut ongelmia imutusnopeuden kanssa xboxin langattomalla.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Mr.Universum - 30.03.2009 23:34
Dear Pelaajalauta,

Olen tullut siihen tulokseen, että minun on ostettava paskaboksi. Sille on niin kovasti hyviä pelejä ja ylivertaiset verkkopeliominaisuudet. Voisitteko kertoa mistä saisin konsolin (kiintolevyllisen mallin tietenkin) halvimmalla. Aion hyödyntää myös Microsoftin kampanjaa ja ostaa lisäohjaimen tuohon suihkuturbiinimoottoriin saaden 50 euron hyvityksen jossain tulevaisuudessa.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: kep - 31.03.2009 13:58
Dear Pelaajalauta,

Olen tullut siihen tulokseen, että minun on ostettava paskaboksi. Sille on niin kovasti hyviä pelejä ja ylivertaiset verkkopeliominaisuudet. Voisitteko kertoa mistä saisin konsolin (kiintolevyllisen mallin tietenkin) halvimmalla. Aion hyödyntää myös Microsoftin kampanjaa ja ostaa lisäohjaimen tuohon suihkuturbiinimoottoriin saaden 50 euron hyvityksen jossain tulevaisuudessa.
Megaswap (http://megaswap.fi/) on aina tarjonnut varsin sopuhintaan noita x-laatikoita, omanikin ostin sieltä. Kannattanee katsoa vielä jos huomenna alkavilta Hulluilta Päiviltä irtoaisi halvemmalla.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: kas - 31.03.2009 14:26
Gamestopista saa punainen elite (RE5 Edition), RE5, Lego-Indy-Kung Fu Panda-bundlekopion, 3kk liveä ja rajoitetusti vapaavalintaisen pelin (mm. Skate 2) yht. 329.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Mr.Universum - 31.03.2009 16:41
Gamestopista saa punainen elite (RE5 Edition), RE5, Lego-Indy-Kung Fu Panda-bundlekopion, 3kk liveä ja rajoitetusti vapaavalintaisen pelin (mm. Skate 2) yht. 329.

Harmittavasti tuo kone on vain punainen, joten taidan jättää tuon ostamatta.

Verkkokauppa.com tarjoaa Prota + Indyä + Kung Fu Pandaa 228.90e, joten tuon taidan ottaa. Eiköhän noi pelit mene huudossa 20e kappale. Tuohon päälle vielä ohjain 39.90e , josta saakin 50e hyvitystä. Boksille ja kahdelle ohjaimelle jää näin ollen hintaa 178.90e, mikä taitaakin olla paras tarjous kaiken kaikkiaan. Ilmoittakaapa vielä, jos jokin alennus osuu silmiin.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Partajeesus - 31.03.2009 17:23
tiedoksi että ne pelit on sitten samassa kotelossa.
jos meinaat erikseen myydä niin sitten vaan netistä hakemaan kansipaperit ja printteri laulamaan.
eikä noista muutenkaan paljoa saa kun jokainen on niitä myymässä, hyvä jos sen 20e saa yhteensä.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: kep - 31.03.2009 19:41
tiedoksi että ne pelit on sitten samassa kotelossa.
jos meinaat erikseen myydä niin sitten vaan netistä hakemaan kansipaperit ja printteri laulamaan.
eikä noista muutenkaan paljoa saa kun jokainen on niitä myymässä, hyvä jos sen 20e saa yhteensä.
Aivan totta. Noita kahta peliä on nykyään jokaiset O/M/V-palstat(paitsi tämän laudan) täynnä ja samoin Huuto.net. Ehkä Gamestopiin kannattaa ennemmin kiikuttaa ja ottaa välirahan kanssa joku uusi peli.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: kas - 31.03.2009 20:09
Gamestop antoi viime viikolla 13e.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Cocki - 01.04.2009 11:42
En tiedä oletteko huomannut mutta Verkkokauppa.comissa saa 12 kk Live-aikaa 39 eurolla (http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=12451) Hyvä hinta suomalaiseksi kaupaksi. Ja tämä ei ole edes tarjous. Tietääkseni pysyvä hinta.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Bill Duke - 01.04.2009 12:51
Stockmannin hullujen päivien ajan Verkkokauppa.com myy kaikki hullujen päivien esitteessä olevat tuotteet halvemmalla kuin Stockmann. Siitä johtuu tuo halpa hinta. Hulluilta päiviltä saa 39.90€ ja verkkokaupasta 39.80€.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: kep - 01.04.2009 13:40
Tänään peruutin tuon Liven jatkumisen puhelimitse ja helpostihan se kävi solkatessa ohjeita virolaiselle naiselle, joka puhui selkeää suomea. Plussaa jopa siitä, että vaikka en muistanut omaa "salaista kysymystäni", niin sain sen sijaan homman hoidettua kertomalla electronin neljä viimeistä numeroa. Ei tuo todellakaan mikään suuri vaiva ollut, eli mielestäni kaikki eri laudoilta löytyvät vinkumiset siitä miten vaikeaa tuo on, ovat aika perusteettomia.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Scarf - 01.04.2009 14:31
Tänään peruutin tuon Liven jatkumisen puhelimitse ja helpostihan se kävi solkatessa ohjeita virolaiselle naiselle, joka puhui selkeää suomea. Plussaa jopa siitä, että vaikka en muistanut omaa "salaista kysymystäni", niin sain sen sijaan homman hoidettua kertomalla electronin neljä viimeistä numeroa. Ei tuo todellakaan mikään suuri vaiva ollut, eli mielestäni kaikki eri laudoilta löytyvät vinkumiset siitä miten vaikeaa tuo on, ovat aika perusteettomia.

Itsekin peruin tilaukseni jokin aika sitten. Piti kertoa gamertag, sähköpostiosoite, salainen kysymys, osoite, puhelinnumero ja luottokorttinumero (kokonaan) ennen kuin saivat paskan jäihin. Tämä siitä syystä, että Jeesuskaan ei pysty muistamaan jotain kolmen vuoden takaisia sähköposteja tai salaisia kysymyksiä enää tässä vaiheessa. Tai sitten se erinomaista suomea osaava virolaistytsy ei vain saanut mitään kirjoitettua oikein.

Eli aivan liian suurta sähläystä tuo minusta kyllä on, kun koko homma pitäisi voida tehdä dashdboardin kautta paria nappia painamalla.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 01.04.2009 15:20
The Dishwasher Samurai ilmestyi tänään arcadeen. Peliä voisi kuvailla ehkä parhaiten 2D Devil May Crynä. Ihan kivalta vaikutti, kannattaa tsekata kakka ulos.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 06.04.2009 23:08
Näyttäisi olevan Penny Arcaden eka episodi 50% alennuksessa. Hintaa jää vielä sen 10 euroa, mutta onhan se ihan ok hintainen silti. Vai onko? Onko kukaan pelannut tätä? Kannattaako ostaa?


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: ZepKi - 25.04.2009 17:51
Tietääkös kukaan Marvel vs. Capcomin julkaisupäivää?


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: sleepy - 25.04.2009 18:20
Tietääkös kukaan Marvel vs. Capcomin julkaisupäivää?


Eihän tuota ole vielä edes virallisesti julkistettu. . .


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 25.04.2009 18:28
MvC2 aiheiset ohjaimet ovat kuulemma tulossa heinäkuussa, joten kaipa se pelikin niihin aikoihin ilmestyy.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: teidon - 26.04.2009 19:05
Voehan hevonen. X0 alko sitten tilttaileen. Ruutu sekoaa ja kaiuttimista kuuluu jotain roskaa vähän aikaa. Ilmeisesti RRoD tulossa. Huoh. No kauanhan siinä menikin, n1.5 vuotta.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: kep - 26.04.2009 20:02
Voehan hevonen. X0 alko sitten tilttaileen. Ruutu sekoaa ja kaiuttimista kuuluu jotain roskaa vähän aikaa. Ilmeisesti RRoD tulossa. Huoh. No kauanhan siinä menikin, n1.5 vuotta.
Mulla on toista vuotta menossa, ja vasta Saints Row 2 on ollut nyt ensimmäinen missä on jonkilaista vikaa huomannut pelin kaatuillessa. Kävin kaverin xboxillakin pelin koittamassa, jossa se toimi moittettomasti, joten omasta boxistani on ilmeisesti dvd-asema kärähtämässä.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: teidon - 26.04.2009 20:09
Tuo minun boxi kaatuu jo ihan dashboardissakin, eli eiköhän sen päivät ole aika pitkälti luetut. Ellei joku tiedä jotain kikka kutosta miten sen saisi vielä pelastettua.

Niin, ja tuo minun boxi on Elite. Niitä ensimmäisiä yksilöitä, eli se ei kai ole Falcon pohjanen. Antaskohan ne mulle Falconin vaihdossa jos oikein kiltisti pyytäis...


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 27.04.2009 19:19
Hmm... toimiikohan tuo Reputation systeemi nyt aivan oikein Livessä? Katselin, että mulle on annettu seuraavan laisesti palautetta:
55% Pelaajista antoivat positiivista tai ei palautetta ollenkaan.
45% Laittoi "Avoid this player"

Kaikkihan tietää, että sitä positiivista palautetta ei juuri koskaan kukaan laita. Joten noin joka toinen pelaaja on jaksanut käydä laittamassa tuon Avoid-vaihtoehdon. Ei sillä, että välittäisin tästä repistä, mutta en usko että tuo menee ihan oikein. Esim. Call of Dutyssäkin yhdessä pelissä on parhaimmillaan 15 muuta pelaajaa. Siispä melkein joka kerta 5-8 tyyppiä noista on käynyt antamassa minulle negatiivista palautetta. Pelasin vielä COD4:ää aika helvetisti, joten uusia pelaajia tuli koko ajan vastaan. Myös muita räiskintöjä on tullut pelattua, missä tulee aina paljon uusia tyyppejä vastaan. Tämänpä takia juuri epäilyttääkin nämä luvut.

Viime aikoina on tullut varmaan SF4:ää pelatessa paljon negatiivista palautetta huonoilta pelaajilta, mutta en usko että näiden pleejien määrä yltää lähellekään sitä määrää joka on tullut vastaan ennen SF4:ää.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: teidon - 27.04.2009 20:07
Huomasin itsekkin tuon saman. Ennen SF4:ää oli 100% positiivista tai ei palautetta, SF4:ää reilu viikko ja nyt on 20% "avoid" ja syynä "unsporting" kaikissa tapauksissa. En kovin paljoa ole muita pelejä pelannu verkossa, mutta silti aika nopeasti on lukemat muuttunu. Eipä tuolla reputationilla kuitenkaan ole väliä, se vaikuttaa ainoastaan siihen kuinka todennäköisesti päädyt pelaamaan niitä vastaan ketkä ovat antaneet palautetta. Eli et joudu pelaamaan niin usein niitä noboja vastaan jotka olet hakannut ja ovat siksi laittaneet avoidia.


Ja tuo minun boxi sitten vihdoin paljasti punaiset valonsa. Monesti piti "tilttauttaa" ennen kuin anto periksi. Saa nähä kui huolto pelaa.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 27.04.2009 20:26
Siinäpä vielä toinen juttu. Samoja tyyppejä tulee vastaan, oli sitten negatiivista tai positiivista palautetta. Tietty joissakin peleissä siihen vaikuttaa se oma tahto valita tietty serveri tai matsi, mutta onpa noita avoid-tyyppejä tullut vastaan ihan normaalissa matchmakingissäkin. Kokonaisuudessaan sanosin, että tuolla reputationilla ja palautteilla ei ole mitään virkaa missään vaiheessa.

SF4:ssä tulee kyllä mukavasti Unsportingia, vaikka omasta mielestä en edes pelaa erikoisen "epäreilusti".


Otsikko: Vs: Re: Xbox 360
Kirjoitti: sleepy - 28.04.2009 11:58
MvC2 aiheiset ohjaimet ovat kuulemma tulossa heinäkuussa, joten kaipa se pelikin niihin aikoihin ilmestyy.

Juu, Eipä tuossa julkistamisessa kauaa kestänytkään (http://www.capcom-unity.com/sven/blog/2009/04/27/wheres_yo_curleh_mustache_yes_mvc2_is_real). Eli kesällähän tuo tosiaankin olisi tulossa. Ja PSN saa demon tällä viikolla, mutta se ei taida tähän ketjuun kuulua.


Oh! Oh! Oh! Oh! Scoops. Scoops (http://www.youtube.com/watch?v=sZZUMjoxfZA&feature=PlayList&p=3831ECE7C10336A7&index=0&playnext=1)


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Joel-san - 02.07.2009 21:40
Jatkan täällä.

Mistäs noita kolmekuuskybäsen eurooppalaisia virtalähteitä saa ostettua? Ite sain just jenkkiboxin, mutta tarviin vielä täällä toimivan virtalähteen. Jostain Konsolinetistä kai saa mutta ois kiva jos jostain nettikaupasta sais tilattua.
Huuto.netistä, eBaysta, foorumeilta. Nettikaupoista en tiedä. En ainakaan itse löytänyt. Foorumeilta ainakin löytää, kun noita Bokseja on hajonnut ja hajoaa vissiin vieläkin sellaista tahtia, että helposti löytyy irrallisia virtalähteitä. Varmasti löytyy myös putiikeista kysymällä. Itse ostin eBaysta. Selvitä ensin, mikä versio sinun Boksisi on, jotta hankit sopivan virtalähteen. Uudemmat versiot vievät nimittäin vähemmän virtaa ja niille on tehty vähempi watteja ulospukkaava virtalähde, joten uudemman version virtalähde ei sovi vanhempaan versioon (liitin ei myöskään sovi konsoliin). Vanhempia virtalähteitä voi kyllä käyttää uudemmissa.

Yksi tapa tunnistaa konsolin versio on tarkistaa se virtaliittimestä. AnandTechillä (http://www.anandtech.com/gadgets/showdoc.aspx?i=3472&p=3) on artikkeli tästä. Xenonin virtalähteen teho on 203W, Falconin 175W ja Jasperin 150W.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: teidon - 08.08.2009 12:15
Games on Demandiin on nyt ilmestynyt Xbox 360:n pelejä. Tähän mennessä siellä on ollut vain ensimmäisen Xboxin pelejä. Games on Demand tulee siis seuraavassa X0:n päivityksessä, joka ilmestyy ensi viikon tiistaina (jos en kauhean väärässä ole), osalla kyseinen päivitys jo on jos liittyi sen Preview -ohjelmaan.

X360:n pelit velotetaan suoraan luottokortilta, mikä on jokseenkin tyhmää kun alkuperäsen Xboxin pelit kuitenkin ostetaan edelleen MS Pisteillä. X360:n pelit maksaa 29,99€/kpl Games on Demandista ostettuna, mutta yllättäen samaiset pelit saa noin puolet halvemmalla kun Briteistä ostaa. Hieno tuollainen hinnoittelu että kun maksat puolet vähemmän saat kotelon, levyn ja painetun ohjekirjan, jotka voit vieläpä halutessasi myydä eteenpäin. Hyvä Microsoft!


Yksi tämän päivityksen paremmista ominaisuuksista on pelien sun muun sälän arviointi mahdollisuus. Arviointi tapahtuu asteikolla 1-5 tähteä, mitään kommenttia ei kuitenkaan voi kirjoittaa. Pelejä ja muuta sisältöä voi selailla arvioinnin perusteella.

Yllättäen Microsoft kuitenkin onnistui taas soheltamaan käyttöliittymän kanssa. Arviointi mahdollisuus löytyy kunkin pelin "sivulta" ja arvostelemaan pääsee joko painamalla X-nappia tai sitten siirtämällä valitsinta pari pykälää alaspäin kohtaan "Rate" ja painamalla A-nappia (miksi kaksi eri tapaa samalle asialle?). Arviointi ruudussa näet keskipistemäärän ko. pelille (tai mitä oletkaan arvioimassa) ja 5 harmaata tähteä. Tässä vaiheessa joku voisi kuvitella että kun väännät tattia oikealle muuttuisi tähdet harmaasta jonkin muun väriseksi, vaan Microsoft kuvittelikin toisin. Eli siinä pitää painaa A-nappia jolloin tähdet yksi kerrallaan muuttuvat keltaisiksi (viidennen tähden jälkeen palataan yhteen tähteen) ja arviointi hyväksytään B-napilla... Ihan hyvä muuten, mutta kun se A-nappi on yleensä "hyväksy" -nappi, ja B on "peruuta" -nappi. Ja olisi muutenkin loogisempaa ja intuitiivisempaa kun tähtiä voisi lisätä ja poistaa tattia tai ristiohjainta käyttämällä. Myöskin jos tulet katumapäälle sen jälkeen kun olet lisännyt yhden tähden, muttet ole vielä hyväksynyt arviota, et voi enää peruttaa vaan sinun on annettava arvio. Viidennen tähden jälkeen tulee siis yksi tähti eikä nollaa (mikä on alkutilanne), ja mitään peruuttamis mahdollisuutta ei ole.

Microsoft vois joku päivä harkita käyttöliittymäsuunnittelijan palkkaamista.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: kas - 08.08.2009 13:51
X360:n pelit velotetaan suoraan luottokortilta, mikä on jokseenkin tyhmää kun alkuperäsen Xboxin pelit kuitenkin ostetaan edelleen MS Pisteillä. X360:n pelit maksaa 29,99€/kpl Games on Demandista ostettuna, mutta yllättäen samaiset pelit saa noin puolet halvemmalla kun Briteistä ostaa. Hieno tuollainen hinnoittelu että kun maksat puolet vähemmän saat kotelon, levyn ja painetun ohjekirjan, jotka voit vieläpä halutessasi myydä eteenpäin. Hyvä Microsoft!
Käsittääkseni niitä voi ostaa myöskin MS-pisteillä, ainakin jenkkilässä. Sieltä löytyy myös toinen hinnoittelutaso, 20e. Eikö näitä ominaisuuksia tosiaan ole Euroopassa?


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: teidon - 08.08.2009 14:13
X360:n pelit velotetaan suoraan luottokortilta, mikä on jokseenkin tyhmää kun alkuperäsen Xboxin pelit kuitenkin ostetaan edelleen MS Pisteillä. X360:n pelit maksaa 29,99€/kpl Games on Demandista ostettuna, mutta yllättäen samaiset pelit saa noin puolet halvemmalla kun Briteistä ostaa. Hieno tuollainen hinnoittelu että kun maksat puolet vähemmän saat kotelon, levyn ja painetun ohjekirjan, jotka voit vieläpä halutessasi myydä eteenpäin. Hyvä Microsoft!
Käsittääkseni niitä voi ostaa myöskin MS-pisteillä, ainakin jenkkilässä. Sieltä löytyy myös toinen hinnoittelutaso, 20e. Eikö näitä ominaisuuksia tosiaan ole Euroopassa?
Pikasesti kattelin niin en ainakaan löytänyt mahdollisuutta maksaa pisteillä. Katoin ainoastaan Mass Effectin ja Elder Scroll IV:n hinnat, molemmat maksaa tuon 29,99€. Täytyy myöhemmin tutkailla tarkemmin. Valikoima on tosin aika pieni, eikä siinä taida olla vielä kaikkia niitä pelejä jotka olisi tarkoitus olla tiistaisen julkaisun yhteydessä tarjolla. Taisi olla 5 peliä tai jotain sinne päin, kai niitä kymmenen tai yli pitäisi olla (ainakin USAssa) kun se tiistaina virallisesti starttaa.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: ZepKi - 08.08.2009 14:14
Ei oo :/ Kaikki oli 30€ mitä äsken katoin.

EDIT: Niija Jenkkiaccolla näky enemmä pelei, ainaki se eka Sonicci oli siinä.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Xerobos - 08.08.2009 15:15
Maksusivulla Y-napista painamalla voi vaihtaa Microsoft-pisteisiin.

Ja mitä tuohon hinnoitteluun tulee, niin en koskaan uskonutkaan, että sieltä saisi pelit halvimmalla. Esimerkiksi PS Storessa on myyty PSP-pelejä jo kauan samanlaisilla riistohinnoilla.


Otsikko: Vs: Re: Xbox 360
Kirjoitti: teidon - 08.08.2009 15:33
Maksusivulla Y-napista painamalla voi vaihtaa Microsoft-pisteisiin.
Niinpä pystyykin. Hyvä homma, tulee vähän halvemmaksi ne pelit kun ostaa pisteet esim. Game Points Now:sta. 29,99€ maksava peli maksaa 2400pistettä. Game Points Now:n hinnoilla 2400 pistettä maksaa 23,50€. Mutta on tuo vieläkin muutaman euron brittihintoja korkeampi.


Otsikko: Vs: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Azu - 09.08.2009 02:35
Esimerkiksi PS Storessa on myyty PSP-pelejä jo kauan samanlaisilla riistohinnoilla.
Ei kaikkia kuitenkaan. Joitain voi saada niinkin halvalla kuin 6€, keskimäärin ovat sen 19€. Emmää tiiä onko tuo ny sitten riistohinnoittelua, kun jostain pikkupeleistä saa maksaa sen 10-15€. Tietty nuo saa aina halvemmalla brittikaupoista, mutta hinta tai materialismi eivät ole kaikille niin hirveän tärkeitä asioita.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 27.08.2009 11:50
Microsoft vastasi Sonyn uuteen konsolimalliin alentamalla (http://v2.fi/uutiset/pelit/9111/Xbox-360n-hinta-laskee-50-eurolla/) Eliten hintaa 50€:lla. Uusi hinta on siis 269€. Premium on kaiketi poistumassa markkinoilta?


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Ephram - 27.08.2009 12:08
Elite on nyt helvetin halpa. Wii kustantaa saman verran! 

Tästä nyt tuleekin mieleen, että Wiin hinnanalennus ei voi hirveän kaukana olla.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: JayeizH - 27.08.2009 12:15
Aika kova hinta! Siis positiivisessa mielessä. Tosin Eurogamerin (http://www.eurogamer.net/articles/xbox-360-elite-price-cut-to-199-pounds) mukaan HDMI-kaapeli tippuu paketista, eli lopullinen alennus on hiukan niin ja näin...

Nintendo saa kyllä kovia paineita.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 27.08.2009 12:18
Tosin Eurogamerin (http://www.eurogamer.net/articles/xbox-360-elite-price-cut-to-199-pounds) mukaan HDMI-kaapeli tippuu paketista, eli lopullinen alennus on hiukan niin ja näin...

Joo moni muukin lähde sanoo noin. Se oli vaan V2:lta jäänyt pois. No 10€:n piuha se vaan on.  :)


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Fraeon - 27.08.2009 12:34
Nintendo saa kyllä kovia paineita.

Taitaa Nintendolla juuri vähiten olla paineita sen hinnan kanssa, kun Wiillä on markkinoita enemmän kuin 360:tta ja PS3:sta yhteensä. Kaikki voitolla vielä kaiken kaupaksi.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kogeki - 27.08.2009 12:35
No 10€:n piuha se vaan on.  :)

Itse pitäisi ostaa HDMI kaapeli, joten pistäkkö linkkiä tmv mistä sen saisi noin halvalla? Tänks.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Ephram - 27.08.2009 12:39
HDMI-kaapeli postitettuna 6,65 € (http://www.supermania.fi/verkkokauppa/hdmi-johto-p-383.html)


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Scarf - 27.08.2009 16:04
Noniin, hyvä homma, pitääisi itsekin hankkia Elite tuon kosahtaneen tilalle ennen Modern Warfare 2:sta. Toivottavasti nykyään myös ohjaimien laatu olisi parempi, kun edelliset kaksi kapulaa ovat nekin paskana (sammuvat vähän väliä, B-napit ovat hajonneet Halon melee-rämpytyksestä).

Tuleekos koneen mukana vielä ne 3 X 1kk-kultajäsenyysajat Liveen?


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: JayeizH - 27.08.2009 21:53
Nintendo saa kyllä kovia paineita.

Taitaa Nintendolla juuri vähiten olla paineita sen hinnan kanssa, kun Wiillä on markkinoita enemmän kuin 360:tta ja PS3:sta yhteensä. Kaikki voitolla vielä kaiken kaupaksi.

No joo. Mutta kun joka konsoli alkaa olemaan halvempi kuin Nintendo ja erityisesti USAn markkinoilla alkaa selvää hidastumistakin jo näkymään (talouden vuoksi), niin mielestäni Nintendo saa tästä aika kovia paineita hinnan alentamiseksi. Vaikka Wiillä omat markkina kikkansa tms onkin.

Sori off-topic.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kogeki - 06.09.2009 00:53
Mistäköhän saisi Xbox360 Eliten tai Pron halvimmalla? Pitää siis olla sellainen malli, jossa HDMI-liitäntä. Ja vielä semmonen kysymys, että toimiihan boxissa HDMI ja optinen kaapeli samaan aikaan ilman mitään lisäosia?


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 06.09.2009 16:51
Eliteä saa 250:llä melkein mistä vaan. Anttilasta elite + NHL 10 299€. Hyvä paketti jos NHL kiinnostaa. HDMI on jo kauan löytynyt kaikista malleista. HDMI ja optinen eivät toimi samaan aikaan ilman MS:n lisäpalikkaa. Tämä tulee tai ainakin tuli Eliten mukana. En tiedä onko se poistunut paketista hinnanalennuksen myötä. Kannattaa ottaa selvää.

Vituttaa kyllä tommonen. MS sais ottaa Sonylta mallia tossa konsolin suunnittelussa. Seuraavaan konsoliin vapaasti vaihdettava kovalevy  ja kaikki tarvittavat liitännät valmiiksi konsoliin, kiitos.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Fraeon - 06.09.2009 17:07
Vituttaa kyllä tommonen. MS sais ottaa Sonylta mallia tossa konsolin suunnittelussa. Seuraavaan konsoliin vapaasti vaihdettava kovalevy  ja kaikki tarvittavat liitännät valmiiksi konsoliin, kiitos.

Toisaalta Sonykin on koko ajan aktiivisesti poistanut ominaisuuksia sitä tahtia, kun niitä uusia versioita tulee.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 06.09.2009 17:30
Totta, mutta yksikään niistä ei ole meikälle merkittävä. En tee mitään PS2-tuella tai mahdollisuudella asentaa vaihtoehtoinen käyttis. Pari vähennettyä USB-paikkaa ja muistikortinlukijat eivät myöskään ole iso puute. Ymmärrän kyllä, että joillekin nuo ovat tärkeitä. Meikälle ei.  :)


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: tiong - 06.09.2009 18:49
Ja vielä semmonen kysymys, että toimiihan boxissa HDMI ja optinen kaapeli samaan aikaan ilman mitään lisäosia?

Irroita kuoret jostain piuhasta niin kyllä toimii.
(http://www.slashgear.com/gallery/data_files/1/4/6/xbox-hdmi-hack-1.jpg)

(http://farm2.static.flickr.com/1326/1473305444_e9a000bf7e_o.gif)


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: kep - 09.09.2009 20:02
Oma 360:ni otti ja redringasi tänään, ja laitoinkin saman tien huoltopyynnön menemään. Käsittääkseni tällä laudalla parilta on konsolit menneet takuuhuoltoon ja kysäisisinkin nyt, että tarvitseeko minun laittaa boxia pakettiin millään lailla? Huoltopyynnön lähettämisen jälkeen tuli vahvistusmaili missä listattiin kolme tapaa paketin lähettämiseen(elektroninen rahtikirja, paperirahtikirja ja oveltanouto), mutta ei minkäänlaista osoitusta siitä, että mitä tapaa minun pitää noudattaa. Mitä siis tässä tilanteessa pitää itse tehdä?


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: teidon - 09.09.2009 20:30
Oma 360:ni otti ja redringasi tänään, ja laitoinkin saman tien huoltopyynnön menemään. Käsittääkseni tällä laudalla parilta on konsolit menneet takuuhuoltoon ja kysäisisinkin nyt, että tarvitseeko minun laittaa boxia pakettiin millään lailla? Huoltopyynnön lähettämisen jälkeen tuli vahvistusmaili missä listattiin kolme tapaa paketin lähettämiseen(elektroninen rahtikirja, paperirahtikirja ja oveltanouto), mutta ei minkäänlaista osoitusta siitä, että mitä tapaa minun pitää noudattaa. Mitä siis tässä tilanteessa pitää itse tehdä?
Sieltä pitäis tulla lisää sähköposteja missä kerrotaan mitä noista tavoista sun pitää käyttää ja varmaan rahtikirja jne. Luultavasti sun pitää laittaa se laatikkoon, tulostaa rahtikirja ja soittaa UPS:lle että tulevat hakemaan sen.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: blindside - 09.09.2009 20:34
Oma 360:ni otti ja redringasi tänään, ja laitoinkin saman tien huoltopyynnön menemään. Käsittääkseni tällä laudalla parilta on konsolit menneet takuuhuoltoon ja kysäisisinkin nyt, että tarvitseeko minun laittaa boxia pakettiin millään lailla? Huoltopyynnön lähettämisen jälkeen tuli vahvistusmaili missä listattiin kolme tapaa paketin lähettämiseen(elektroninen rahtikirja, paperirahtikirja ja oveltanouto), mutta ei minkäänlaista osoitusta siitä, että mitä tapaa minun pitää noudattaa. Mitä siis tässä tilanteessa pitää itse tehdä?

Mä ostin ainakin postista laatikon ja kuplamuovia johon pakkasin konsolin, tulostin rahtikirjan (elektroninen), teippasin sen sen laatikon päälle ja sovin UPS(?):n kanssa box/ksin noudosta. Käsittääkseni MS voi toimittaa sulle laatikon veloituksetta myös, jos en ihan väärin muista.

Konsoli tuli eri laatikossa takaisin, säästin tän laatikon mahdollisia tulevia huoltoreissuja varten.

Edit: Selasin tosiaan noita huoltoreissun aikaisia sähköposteja ja MS:ltä tuli kyllä aika tyhjentävät ohjeet miten kuuluu menetellä. Voin pasteta ne tähän jos haluat, mutta oletan että saat ne kuitenkin sähköpostissa pian.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: kep - 10.09.2009 06:17
Oma 360:ni otti ja redringasi tänään, ja laitoinkin saman tien huoltopyynnön menemään. Käsittääkseni tällä laudalla parilta on konsolit menneet takuuhuoltoon ja kysäisisinkin nyt, että tarvitseeko minun laittaa boxia pakettiin millään lailla? Huoltopyynnön lähettämisen jälkeen tuli vahvistusmaili missä listattiin kolme tapaa paketin lähettämiseen(elektroninen rahtikirja, paperirahtikirja ja oveltanouto), mutta ei minkäänlaista osoitusta siitä, että mitä tapaa minun pitää noudattaa. Mitä siis tässä tilanteessa pitää itse tehdä?
Sieltä pitäis tulla lisää sähköposteja missä kerrotaan mitä noista tavoista sun pitää käyttää ja varmaan rahtikirja jne. Luultavasti sun pitää laittaa se laatikkoon, tulostaa rahtikirja ja soittaa UPS:lle että tulevat hakemaan sen.
Näinhän siinä tapahtui, eli sähköpostiin oli tullut nyt elektroninen rahtikirja. Pitänee sitten käydä postissa hakemassa tosiaan lähetyslaatikko ja kuplamuovia, ja tilata UPS:n pojilta nouto. Boksi valitsi sentään hyvän ajan laueta, koska rekisteröidessäni konsolini Xbox.comissa, ilmoitti saitti, että takuu olisi paukkunut ensi kuun alussa. Ainoa huono puoli on tosin se, että play.comista ennakkotilattu NHL 2k10 ilmestyy ensi viikon perjantaina, ja vaikka en sitä aivan ilmestymispäiväksi saisikaan, niin tulee se ehtimään tänne ennen Saksan reissulta tullutta boksia. Noh, onpahan enemmän syytä keskittyä kouluun.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 10.09.2009 11:31
Itse laitoin boxin pakettiin ilman mitään extraa (kiintolevyä ,johtoja ym.). Sitten vain soitin UPS:lle ja annoin siitä mailiin saapuneesta rahtikirjasesta jotain tietoa ja he tulivat hakemaan ovelta.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Joel-san - 10.09.2009 19:24
Eikö ne Suomessakin tuo ensin kuriirilla sen ”arkun” ovelle? Sitten pakkaat ja laitat aikanaan postitoimistoon.

EDIT: OK, ei sitten.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 12.09.2009 15:27
Microsoft se vaan osaa tehdä hienoja mainoksia (http://www.youtube.com/watch?v=kzkL-vg8MHE&feature=related). Tuorein Halo 3: ODST:tä mainostava, lähes kolmeminuuttinen pätkä saa kyllä ihon kananlihalle. Videosta huokuu ammattitaito ja panostus. Oi miksi sitä Halo-leffaa ei vaan tehty? Blomkampin kyvyt on todistettu ja We Are ODST sekä muut live action mainokset todistavat, että Halon maailman saisi uskottavasti siirrettyä myös valkokankaalle.

Ilahduttavasti 2500-luvulla ei koko maailmassa puhuta englantia. Halo-fanit voivat muuten bongata sieltä yhden pidetyn tummaihoisen hahmon


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: despo - 21.09.2009 11:40
Xboxi sanoi sitten sopimuksen irti viimeinkin. Pitää mennä penkomaan kuitteja, että milloin tämä paskaläjä on ostettu. Muistaakseni 2006 kesällä, joten ei taida enään olla tuo RRoD-takuukaan voimassa...

Piti tuota ODST:tä pelata, mutta pitää sitten vissiin pelata PS3:lla jotain sen sijaan :P


Edit:
Joo, 16.6.2006 ostettu. Mitäs veikkaatte? Onkohan vielä mahdollista saada takuun piiriin?


Otsikko: Vs: Re: Xbox 360
Kirjoitti: teidon - 21.09.2009 12:28
Joo, 16.6.2006 ostettu. Mitäs veikkaatte? Onkohan vielä mahdollista saada takuun piiriin?
Voit vedota valmistajan virhevastuuseen. Saatat joutua maksamaan huollon osittain, mutta periaatteessa sinun ei sitä kokonaan tarvitse maksaa. Saat kuitenkin melko varmasti kättä vääntää, ja kertoa aspalle että Suomessa on tällä kuluttajasuojalaki ja blaablaablaa. Mutta kun takuun päättymisestä on vain 3kk niin kyllä kai sen pitäisi virhevastuun piikkiin silloin mennä.

Toinen vaihtoehto on tietty korjata se itse. Ohjeita löytyy mm. YouTubesta. Ongelmana saattaa olla puutteellinen muistipiirien jäähdytys, jonka voi korjata mm. muutamalla kolikolla. Tai sitten myyt sen pois ja ostat uuden boksin. Uudet boksit on todennäköisesti hiljaisempia kuin tuo sinun boksi.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: despo - 21.09.2009 12:34
Joo, 16.6.2006 ostettu. Mitäs veikkaatte? Onkohan vielä mahdollista saada takuun piiriin?
Voit vedota valmistajan virhevastuuseen. Saatat joutua maksamaan huollon osittain, mutta periaatteessa sinun ei sitä kokonaan tarvitse maksaa. Saat kuitenkin melko varmasti kättä vääntää, ja kertoa aspalle että Suomessa on tällä kuluttajasuojalaki ja blaablaablaa. Mutta kun takuun päättymisestä on vain 3kk niin kyllä kai sen pitäisi virhevastuun piikkiin silloin mennä.

Toinen vaihtoehto on tietty korjata se itse. Ohjeita löytyy mm. YouTubesta. Ongelmana saattaa olla puutteellinen muistipiirien jäähdytys, jonka voi korjata mm. muutamalla kolikolla. Tai sitten myyt sen pois ja ostat uuden boksin. Uudet boksit on todennäköisesti hiljaisempia kuin tuo sinun boksi.

Mielessä on kyllä ostaa kokonaan uusi, kun saisi hiljaisemman masiinan. Verkkiksestä irtoaisi Arcade (kovohan mulla on, tosin 20Gt) 174€ ja Elite 239€ hintaan, mitkä nyt ei hirveän paljon enään ole. Pelaan tosin Xboxilla sen verran vähän nykyään, että tuohon Eliteen tuskin viitsisi sijoittaa.

Pitäisi vain sitten päättää, että ostaako vaan suoraan uuden vai rupeeko tappelemaan. Intissä kun tosin olen, niin hirveästi ei ole aikaa ruveta päivittäin soittelemaan Viroon ja vääntämään kättä asian kanssa...


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: kep - 23.09.2009 11:39
Tänään UPS:n kaveri kävi puottamassa korjatun Xboxin kotiin, eli aikalailla tasan kaksi viikkoa tuossa saksanreissussa meni. Huoltoraportissa mainittiin, että emolevyn ohella vikainen oli ollut dvd-asema, jota uumoilinkin tässä ketjussa aiemmin. Laittoivatpa vielä mukaan 1kk liveaikaa.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 23.09.2009 12:02
Tuleekohan itselläkin uuden boxin osto, kun ei yhtäkkiä enää yhdistä Liveen eikä tietokoneeseen. Eilen illalla kaikki toimi vielä täydellisesti, mutta nyt väittää ettei löydä IP-osoitetta. Pitää vielä testailla ja katsella, mutta enpä ainakaan vielä mitään loogista syytä ole ongelmaan keksinyt. Uudessa boxissa olisi kyllä se HDMI ja varmaan vähän hiljaisempi, mutta eipä noita huvikseen jaksa ostella.


Otsikko: Vs: Re: Xbox 360
Kirjoitti: teidon - 23.09.2009 12:28
Tuleekohan itselläkin uuden boxin osto, kun ei yhtäkkiä enää yhdistä Liveen eikä tietokoneeseen. Eilen illalla kaikki toimi vielä täydellisesti, mutta nyt väittää ettei löydä IP-osoitetta. Pitää vielä testailla ja katsella, mutta enpä ainakaan vielä mitään loogista syytä ole ongelmaan keksinyt. Uudessa boxissa olisi kyllä se HDMI ja varmaan vähän hiljaisempi, mutta eipä noita huvikseen jaksa ostella.
Asensit sää sen X0:n päivityksen mikä kait tänään ilmestyi? Se ainakin rikkoo Liven, eli muillekin X0:n omistajille tiedoksi että kannattanee jättää päivittämättä ja odottaa korjausta tilanteeseen. Linkki (http://majornelson.com/archive/2009/09/23/xbox-360-system-update-rolling-out-no-new-feature.aspx) (kommenteissa keskustelua "toimivuudesta").


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 23.09.2009 12:40
Hmm... en ole omasta mielestäni asentanut vielä mitään, mutta luultavasti ne ongelmat liittyvät jotenkin tuohon. Kun äskön löin boxin päälle niin se ei vain päässyt liveen. Ei ehdottanut mitään päivityksiä tai muutakaan. Pitääpä tarkkailla tilannetta.

E: Sama ongelma tosiaan näyttäisi olevan monilla muillakin.

E2: No niin. Nyt toimii taas. Tosiaan mulla se ei edes kysynyt mistään päivityksestä aluksi. Ei vain pystynyt yhdistämään mihinkään. Nyt kone pyysi päivittämään ja päivitin. Alkoi toimimaan. Eli ongelma oli ilmeisesti Liven puolella, eikä niinkään itse päivityksessä.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: despo - 23.09.2009 13:36
Jenkeissä on ihan kiva tarjous, että jos ostaa Xbox 360 Eliten 5.10. mennessä, saa 50$ rahaa takaisin. Ei taida kuitenkaan olla tulossa tännepäin mitään vastaavaa, mikä on vähän sääli.

Menisi nimittäin varmaan tuossa tapauksessa se Elite ostoon sen Arcaden sijaan  ;)


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: sleepy - 26.09.2009 15:48
Jahas, tuli vihdoinkin ihan itse koettua punaiset valot.

Sen sijaan, että lähettäisin koneen Microsoftille, ajattelin ostaa ihan uuden konsolin isomman kovalevyn ja HDMI'n toivossa, mutta. . .

pystynkö mitenkään saamaan tallennukset, pelit ja muut sälät talteen vanhalta kovalevyltä uuden konsolin kovalevyyn?


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 26.09.2009 16:23
pystynkö mitenkään saamaan tallennukset, pelit ja muut sälät talteen vanhalta kovalevyltä uuden konsolin kovalevyyn?
Transfer kitillä onnistuu.
http://www.xbox.com/NR/rdonlyres/3A6CE1E8-8A11-460D-B3E2-F2BA5B1A2A74/0/MigrationorderformincludingEuropewithfax_FI.pdf (http://www.xbox.com/NR/rdonlyres/3A6CE1E8-8A11-460D-B3E2-F2BA5B1A2A74/0/MigrationorderformincludingEuropewithfax_FI.pdf)

En tiedä onko tuo tarjous enää voimassa. Ehkä kannattaa soitella mikkisoftalle ja kysellä asiasta.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: kep - 28.09.2009 13:26
Jahas, tuli vihdoinkin ihan itse koettua punaiset valot.

Sen sijaan, että lähettäisin koneen Microsoftille, ajattelin ostaa ihan uuden konsolin isomman kovalevyn ja HDMI'n toivossa, mutta. . .

pystynkö mitenkään saamaan tallennukset, pelit ja muut sälät talteen vanhalta kovalevyltä uuden konsolin kovalevyyn?
Eivätkö ne nykyään laita sieltä takaisin HDMI:llä varustettuja malleja, vaikka itse lähettäisit vanhemman mallin koneen sinne?


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: despo - 30.09.2009 14:47
Tuli tuossa mieleen sellainen juttu, että kun tuota Eliteä olen nyt ostamassa, niin voiko siellä koneen sisäisessä 512MB muistissa säilyttää pelitallennuksia edes tilapäisesti, vai onko se varattu vain käyttöjärjestelmälle?

Ideana olisi siis seuraava, mikäli mahdollista: 20Gb kovo kiinni Eliteen -- > Tallennukset kovolta sisäiseen muistiin --> 120Gb kovo kiinni ja savet sisäisestä muistista kovalevylle. Onnistuuko tälläinen?


Otsikko: Vs: Re: Xbox 360
Kirjoitti: tiong - 30.09.2009 17:08
Tuli tuossa mieleen sellainen juttu, että kun tuota Eliteä olen nyt ostamassa, niin voiko siellä koneen sisäisessä 512MB muistissa säilyttää pelitallennuksia edes tilapäisesti, vai onko se varattu vain käyttöjärjestelmälle?

Ideana olisi siis seuraava, mikäli mahdollista: 20Gb kovo kiinni Eliteen -- > Tallennukset kovolta sisäiseen muistiin --> 120Gb kovo kiinni ja savet sisäisestä muistista kovalevylle. Onnistuuko tälläinen?

En ole varma onko noissa Elite-malleissa tuota sisäistä muistia ollenkaan, mutta ainakin Arcadeissa se taitaa näkyä ihan tavallisena muistikorttina dashboardilla. Tai sitten voit soittaa Microsoftin tukeen ja tilata sieltä siirtokaapelin ilmaiseksi.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 13.10.2009 23:22
Jaahas, boxi hajos. No kauon se kestikin. Tai onhan se siis kerran jo aikasemmin menny paskaksi, mutta siitä on peräti jo 2 vuotta. Nyt vaan eliteä hakemaan, saa vihdoin sen HDMI-liitännänkin. Ja jos vaikka jaksais korjata tuon vanhan ja modais sen sit superboxiksi.


Otsikko: Vs: Re: Xbox 360
Kirjoitti: CronoX - 14.10.2009 02:48
Jaahas, boxi hajos.

Eiköhän se on Roki niin, että haet nyt sen Plösön kuitenkin. Ostat Eliten sitten myöhemmin.

...meh


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 14.10.2009 11:02
Eiköhän se on Roki niin, että haet nyt sen Plösön kuitenkin. Ostat Eliten sitten myöhemmin.

...meh

Nääh, emmä jaksa leffoja katsella päivät pitkät.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Zuor - 20.10.2009 21:26
Jooh, viime perjantaina tosiaan boksi veti RROD:it ja nyt on hommat aikalailla pakattu jne. Mutta tulipahan mieleen, kun ei oikein mistään suoraan saanut tietoon, että tuleeko tuon lootan lähetys nyt maksamaan? Ja jos maksaa niin kuinka paljon, kun kerran kuriirit ovat käytössä?


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 20.10.2009 21:35
Ei maksa sulle mitään. Takuuhan oli vielä kunnossa? RROD-tapauksissa 36kk.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Zuor - 20.10.2009 21:46
Ei maksa sulle mitään. Takuuhan oli vielä kunnossa? RROD-tapauksissa 36kk.

Kunnossa on. Vasta ~18kk ollut. Mutta kiitos tiedosta!


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: teidon - 25.10.2009 14:32
Xboxin seuraavan päivityksen beta alkoi tuossa perjantaina, ja minäkin pääsin taas mukaan. Päivityksessä meille Eurooppalaisille tulee Facebook, Twitter ja Zune Kauppapaikka. Amerikaanot saavat lisäksi myös Last.FM:n.

Olen odottanut jotain Zune Kauppapaikan kaltaista elokuvien lataus/vuokrauspalvelua jo pidemmän aikaa, ja nyt vihdoin ja viimein sellainenkin rantautui tänne kylmään pohjolaan. Kolme elokuvaa nyt katsonut ja todella hyvinhän se toimii. Valikoima on tosin jokseenkin rajoittunut, mutta kyllähän siellä hyviä elokuvia on. En tiedä mikä Microsoftin suunnitelma on uusien elokuvien lisäämisen suhteen. Elokuva tai muutama per viikko olisi tietty hienoa, mutta saa nähdä onko se liian paljon toivottu. Jos sinne lisätään yksi elokuva kuukaudessa niin pidemmän päälle olisi aika turha palvelu.

Microsoftista kun on kyse niin käyttöliittymästä löytyy aina jotain ihmeellistä mitä pieni ihminen ei voi tajuta. Ensinnäkin Zune Kauppapaikka on erillinen sovellus, mutta samalla se korvaa vanhan Video Marketplacen. Ja vaikka se erillinen sovellus onkin, niin samanlainen valikkohässäkkä se on kuin muukin XO:n käyttöliittymä, eroja on vain kaksi: Eri väriteema, ja toisin kuin muu XO:n liittymä, Zune Kauppapaikka on suomennettu. Miksi suomennettu? Ei mitään havaintoa. Palvelussa ei kuitenkaan ole ainuttakaan suomenkielistä elokuvaa, eikä missään elokuvassa ole tekstitystä, edes englanninkielistä, ei edes kuulovammaisille.. Kolmas ero muuhun XO:n käyttöliittymään on, että voit missä tahansa kohtaa palata Zunen päävalikkoon painamalla Y:ta. Miksei Microsoft samalla lisännyt tätä normaaliin käyttöliittymään?

Toinen microsoftmainen käyttöliittymäratkaisu on elokuvien vuokraustapahtuma, eli varsin oleellinen osa käyttöliittymää. Elokuvan striimaaminen tapahtuu:
1. Etsi elokuva (elokuvia voi selata mm. Top 10 Toiminta/Seikkailu, jne) ja paina A:ta valitaksesi sen.
2. Siirry alas kohtaan Striimaa, paina A:ta.
3. Paina A:ta valitaksesi HD-tasoinen striimi.
4. XO testaa yhteyden laadun. Tämä tapahtuu joka kerta kun vuokraat elokuvan striimaamista varten.
5. Testin päätyttyä XO kertoo että yhteytesi (jälleen kerran ja edelleenkin) on kykenevä striimaamaan HD-elokuvan. Tämä ruutu pitää hyväksyä painamalla A:ta.
6. Paina A:ta varmistaaksesi maksun.
7. Paina A:ta aloittaaksesi elokuvan katselun.

Minä olisin tehnyt tuon näin:
1. Etsi elokuva, paina A:ta valitaksesi.
2. Valitse Striimaa HD, paina A:ta.
3. Paina A:ta varmistaaksesi maksun.
4. Elokuva alkaa pyörimään heti maksun tapahduttua.


Mutta muuten homma toimii ihan hyvin. Elokuva alkaa pyörimään heti kun maksu menee läpi, mitään buffering juttuja ei siis ole, eikä ainakaan toistaiseksi ole tapahtunut mitään kuvan tai äänen pätkimistä tai mitään muutakaan ongelmaa.

Maksun lähdettyä on 14pv aikaa aloittaa elokuvan katselu, ja sitten 24h aikaa katsoa se. Elokuvan voi katsoa tuon 24h aikana niin monta kertaa kuin haluaa. HD-elokuvat kustantaa yleensä 410msp, jotkut taisi olla 350msp, tai jotain. SD-laatuiset on reilu puolet HD:n hinnasta, 240msp tai jotain sen suuntaista. Jos pisteet ostaa Game Points Now:sta, yksi HD elokuva kustantaa noin 3,70€ (410msp).


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Partajeesus - 26.10.2009 15:02
kai nuo leffat voi ihan imuttaakin sinne kovolle vai onko muka pakko streamata?


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: teidon - 26.10.2009 15:53
Pystyy myös lataamaan. Ja latauksessa olevaa elokuvaa voi alkaa katsomaan jo ennen kuin se on kokonaan latautunut.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: sleepy - 26.10.2009 17:56
410 pojoa per elokuva tuntuu aika suolaiselta verrattuna 9 dollaria per kuukausi-meininkiin mitä Netflix tarjoaa, mutta onpahan Zunekin nyt edes jotain. . .

Ei tuosta 1 vs 100:n tulosta Eurooppaan ole tainnut olla minkäänlaista puhetta? Näytti ainakin Giant Bombin Quick Lookin perusteella aika hassulta peliltä, varsinkin jos tuosta saa kaikenlisäksi jonkinlaisia palkintojakin.

ja heti edittiä perään: 1 vs 100 on näköjään jo saanutkin betat UK:ssa, Ranskassa ja Saksassa tuossa kesän aikana. No, ei tuon tulosta Suomeen ole puhuttu mitään?


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: teidon - 26.10.2009 18:39
410 pojoa per elokuva tuntuu aika suolaiselta verrattuna 9 dollaria per kuukausi-meininkiin mitä Netflix tarjoaa, mutta onpahan Zunekin nyt edes jotain. . .
Joku tuollainen kiinteähintainen paketti olisi kyllä hyvä. Tai edes joku alennus tai tarjous systeemi tyyliin vuokraa 3 elokuvaa kuukaudessa ja saat neljännen ilmaseks.

Mutta joo, ei tuo Zune tietenkään täydellinen ole, mutta veikkaisin että se on kuitenkin paras Suomessa tällä hetkellä saatavilla oleva digitaalinen elokuvien vuokrauspalvelu. Ja tietty jos noita Zunen hintoja alkaa vertaamaan muihin Suomalaisiin palveluihin jotka tuovat elokuvia töllöösi, eli lähinnä maksulliset elokuvakanavat, niin ei tuo Zune silloin niin hirveän kallis ole. Esim. Canal+:n elokuvapaketti kustantaa 24€/kk, eikä paikallinen kaapelioperaattorini tarjoa Canal+ Film HD:ta näillä nurkilla. Zunessa samaan hintaan, olettaen tuon 3,70€ per elokuva, saa vuokrattua 6,5 HD tasoista elokuvaa kuukaudessa, mistä sitten nousee kysymys: Montako elokuvaa katsot kuukaudessa? Jos katsot alle 7 elokuvaa per kuukausi, on Zune halvempi kuin Canal+ Film (sekä minun kohdalla parempi, eli HD elokuvat).

Mutta joku järkevän hintainen kiinteähintainen paketti olisi hyvä, tai esimerkiksi eri kokoisia paketteja. Eli jotain tyyliin 4 elokuvaa per kuukausi 3:n hinnalla tai 10 elokuvaa 8:n hinnalla ja ylimenevät normaalilla hinnalla, ja niin päin pois. Ja tietenkin lisää sisältöä, mielellään viikoittain. Suurin miinus Zunelle tulee siitä, ettei Euroopassa ole TV-sarjoja saatavilla eikä Microsoftin puheiden mukaan ole ihan heti tulossakaan, koska niiden lisenssisotkut on liian monimutkaisia. Eikä Eurooppalaiset myöskään voi ostaa elokuvia Zunesta, ainoastaan vuokrata.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Partajeesus - 26.10.2009 19:49
vielä kun heitettäisiin nuo ms pojot vittuun.
mikkisoftalla on mun kortin tiedot niin miksi en voi maksaa sillä kuten psn storessa.
oletetaan että haluan vuokrata leffan joka on sen 410 pojoa, kas kummaa kun on pakko ostaa vähintään se 800 pojoa että sen saa maksettua.
ja ai kun ihanaa jos tuleekin vaikka parin viikos päästä fiilis katsoa toinen leffa.
no edellisestä 800 pojosta on tietenkin enää 390 jäljellä joten sen vitun 20 pojon takia on pakko ostaa taas se 800 pojoa.
aivan. vitun. mahtavaa.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: migge - 26.10.2009 21:50
vielä kun heitettäisiin nuo ms pojot vittuun.
mikkisoftalla on mun kortin tiedot niin miksi en voi maksaa sillä kuten psn storessa.
oletetaan että haluan vuokrata leffan joka on sen 410 pojoa, kas kummaa kun on pakko ostaa vähintään se 800 pojoa että sen saa maksettua.
ja ai kun ihanaa jos tuleekin vaikka parin viikos päästä fiilis katsoa toinen leffa.
no edellisestä 800 pojosta on tietenkin enää 390 jäljellä joten sen vitun 20 pojon takia on pakko ostaa taas se 800 pojoa.
aivan. vitun. mahtavaa.
Ihan laskettu juttuhan tuo on.

Mitähän kuluttajasuojaviranomaiset siihen sanoisivat jos esim citymarketista voisi ostaa ruokaa vain plussapisteillä. Näitä plussapisteitä saisi vain ostamalla niitä erikseen tietyn määrän, useinmiten enemmän kuin on tarvis. Noh, ehkä digitaalisissa markkinoissa on vain eri säännöt.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Sarkoni - 03.11.2009 13:19
Kysymys:

Jos ostan uuden Xboxin ja syötän sille vanhan profiilini, niin olisiko minun uudessa hienossa Xboxissani ne tiedot ja pelit, jotka löytyivät vanhan Xboxini kovalevyltä?


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 03.11.2009 13:25
Ainoastaan profiili siirtyy. Mutta Microsoftilla on kyllä tiedot siitä mitä olet ladannut ja saat ladattua ne uudestaan maksutta. Koskee ihan kaikkea, Arcade-pelejä, teemoja, gamerpictureja, lisäosia jne. Tallennukset ja pelien asennukset menetät. Jos et ole hankkiutumassa eroon vanhasta Xboxista, voit hankkia tiedonsiirtokaapelin, jolla vanhan kovalevyn sisältö siirtyy sellaisenaan uudelle kovalevylle. Näitä kaapeleita saa tilattua Microsoftilta, kannattanee myös tonkia foorumeja jos jollain olisi lähettää sinulle sellainen postimaksujen hinnalla.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Sarkoni - 04.11.2009 19:18
Jaa. Eihän sitä uutta boxia ihan tällä sekunnilla tarvitse ostaa. Vanha kunnon Towel Trick toimi oikein mainiosti.

http://hubpages.com/hub/The_Xbox_360_Towel_Trick


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: teidon - 12.11.2009 20:51
X0:n päivitys julkaistaan ensi viikon tiistaina, eli 17.11. Mukana siis Facebook, Twitter ja Zune Kauppapaikka.


Niin uskomatonta kuin se onkaan, Zuneen on lisäilty elokuvia tällä ja viime viikolla. Viime viikolla tuli ainakin kolme elokuvaa, jotka kaikki on julkaistu tänä vuonna (!!!), mm. Watchmen. Ainut vaan että nuo 2009 julkaistut elokuvat maksaa 490msp HD:na, kun taasen muut HD-elokuvat on yleensä 410msp. Tälläkin viikolla lisättiin jotain uutta, ainakin joku 2008 julkaistu elokuva. Elokuvia lisätään kait aina tiistaisin.

Yhden ihmeellisyyden huomasin taas Zune Kauppapaikassa: Siinä ei ole minkäänlaista Viimeksi Lisätyt -listaa. Uusimmat Elokuvat -lista löytyy, mutta se on elokuvan julkaisupäivän mukaan, ei Zuneen lisäyspäivän mukaan, järjestetty. Joudut siis selaamaan Kaikki Elokuvat -listaa siinä toivossa josko jotain uutta kivaa olisi ilmaantunut... :rollaus:

Mutta joo, kaikki X0:n omistajat pääsee ensi viikolla kattelemaan 1080p HD-elokuvia DD 5.1 äänillä - jos laitteisto vaan sallii. Mikään muu videovuokrauspalveluhan ei käsittääkseni tarjoa stereoääntä parempaa, eikä välttämättä edes 1080p videota. Ja kuvanlaatu Zunessa on todella hyvä. Ei ilmeisesti ihan BluRay -tasoa, mutta hyvin lähelle kuitenkin.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 17.11.2009 12:34
Tänään pitäisi tulla kaikille nuo uudet ominaisuudet käyttöön. Mitään uutta päivitystä ei tarvitse odotella vaan facebook  ja twitteri ilmestyvät maagisesti dashboardille. Vituttaa vain, että jättivät sen ainoan mielenkiintoisen uutuuden pois EU-alueelta eli Last.Fm:n.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: teidon - 17.11.2009 12:39
Rocky kerkesikin juuri postata. Lisätään nyt vielä, että Zune kaukkapaikka löytyy Video Marketplacesta ja Twitter ja Facebook löytyy uudesta valikosta, olikohan se My Community tjsp., joka löytyy päävalikosta jostakin kohtaa.

Saa nähdä miten käy Zune-servereille. Veikkaisin että streamaamisen kanssa voi olla ongelmia tänä päivänä.


EDIT: Ja tuonne Zuneen on tullut jälleen lisää elokuvia. Kuten vaikka James Cameronin Avatar... Exclusive Clip. Eli 4min pätkä ko. elokuvasta. Sen voi kattoa ilmatteeks, eli käykää tsekkaamassa kuinka hyvin streamaaminen Zunessa toimii.

Typerää vaan kun mistään ei näe että mitä elokuvia sinne on lisätty. Laitoin Microsoft Connectiin bugin/suggestionin siitä -> MS edustaja kysyy lisää tietoa -> ymmärtää jotakin jotenkin väärin tai huonosti ja sulkee sen ehdotuksen. Juuri näin. Mutta ilmeisesti siinä Uudet Julkaisut kohdassa pitäisi elokuvat näkyä siinä järjestyksessä kun ne Zuneen on lisätty, mutta ainakin minulla ne näkyy elokuvan julkaisuvuoden mukaisessa järjestyksessä.


EDIT2: Zunen valikoimaa voi kattella osoitteesta: http://www.zune.net/fi-FI/
Tällä hetkellä 111 elokuvaa tarjolla.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: teidon - 25.11.2009 12:36
Tänä viikonloppuna, eli pe 27.11. - la 29.11. on jälleen Xtival. Eli kaikki hopea -jäsenet saavat kulta -jäsenien ominaisuudet käyttöön - nettipelit, Zunet ja kumppanit. Lisäksi erilaisia kilpailuja ja jotain erikoisjuttuja. Itseäni eniten kiinnostaa Zunen tarjoukset, eli HD-elokuvia voi vuokrata SD-elokuvien hinnalla ja lisäksi on jotain tarjouksia että voi vuokrata kaksi elokuvaa yhden hinnalla.

Xtival '09 (http://www.xbox.com/fi-FI/xtival09winter/)


Zunesta taas pakko mainita, eli viime tiistaina Zunessa oli 111 elokuvaa ja nyt siellä on 117 elokuvaa, eli 6 elokuvaa lisätty viimeisen viikon aikana. Aika kiitettävää tahtia siis tulee noita elokuvia. Vielä kun näkisi, että mitä elokuvia sinne on tullut. :rollaus: No, yksi uusista elokuvista on Harry Potter ja Puoliverinen Prinssi, eli tänä kesänä julkaistu uusin Potter. Ja myöskin Bourne -elokuvia (Suomessa: Medusan Verkko/Isku/Sinetti) on myös ilmaantunut kaksi ensimmäistä (Verkko ja Isku) jossain välissä. Lisäisivät vielä tekstitykset joskus...


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 25.11.2009 12:39
Lisäisivät vielä tekstitykset joskus...

Epävirallisesti on vahvistettu, että tulossa on. Jossain haastattelussa joku MS:n jamppa totesi, että he tietävät kyllä mitä parannuksia ihmiset haluavat Zuneen ja näiden eteen tehdään töitä, kaikki ei kuitenkaan tapahdu yhdessä yössä.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: migge - 25.11.2009 12:44
Lisäisivät vielä tekstitykset joskus...
Kun olisi edes enkku subit. Muuten kyllä tuon Avatar -pätkän perusteella oikein sulavasti toimiva palvelu, vaikka parin megan yhteydellä mennään. Täytyy jossain vaiheessa ostaa vähän pisteitä ja kokeilla ladata kokonainen HD -leffa.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: echoes - 30.11.2009 20:57
Gamestopissa oli suht hyvä tarjous: PS2 + 6 PS2 peliä + 39,90 = Xbox 360 Arcade ja Beatles Rockband-levy ja mikki. Sinne lähti vanha PS2-romu + 6 väskää peliä ja boksi oli meikän.

Mites on, jos en pelaile netissä niin kuinka tarpeellinen kiintolevy olisi? Tarvitsevatko pelit jotain kiintolevyasennuksia?

Pitääpä heittää se Mushi myös tilaukseen  8)


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: teidon - 30.11.2009 21:19
Mites on, jos en pelaile netissä niin kuinka tarpeellinen kiintolevy olisi? Tarvitsevatko pelit jotain kiintolevyasennuksia?
Pelejä ei ole pakko asentaa kovalevylle, mutta se nopeuttaa niiden laataamista eikä DVD-asemakaan pidä silloin meteliä. Muutoin, kovalevylle asennetaan esimerkiksi pelien lisäosat, päivitykset ja tallennukset sekä XBLA-pelit, Zune-elokuvat (jos lataa ne striimaamisen sijaan) sun muut jutut. Tietty Arcadessa on sisäistä muistia noita varten, mutta aika vähänlaisestihan sitä niissä taitaa olla. Myöskin vanhempien Arcade Boxien kanssa kävi niin, ettei yksi suuri Xboxin päivitys mahtunut siihen sisäiseen muistiin, joten niihin koneisiin piti ostaa joko muistikortti tai kovalevy.

Mutta voithan sinä ns. kuulastella tilannetta ja ostaa kovalevy jos siltä tuntuu. Riippuen käytön paljoudesta, minä kuitenkin suosittelisin ostamaan kovalevyn, suurimman sellaisen. Pelien kovalevylle asentaminen = win, ja jos XBLA-pelejä tai pelien lisäosia intoutuu ostelemaan, niin ei tartte olla koko aikaa ihmettelemässä mitä juttuja poistelee koneesta.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 30.11.2009 21:33
Myöskin vanhempien Arcade Boxien kanssa kävi niin, ettei yksi suuri Xboxin päivitys mahtunut siihen sisäiseen muistiin, joten niihin koneisiin piti ostaa joko muistikortti tai kovalevy.

Nus nus. Muistarin sai ilmaiseksi, kovalevy maksoi 20€.

Komppaan teidonia. Hanki se kovalevy. Suuri virhe olla laittamatta kaikkiin konsoleihin kovalevy. Ei sitä ilman voi kuitenkaan elää.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: echoes - 02.12.2009 19:10
Huhhuh, aika jäätävää meteliä pitää boksi verrattuna vanhaan Pleikkaan ja Cubeen, tuulettimet huutavat, pientä sirinää kuuluu ja levy raksuttaa ladattaessa. Kai tämä on suht normaalia, mutta yllätyksenä tuli. En tosin ole testannut muita pelejä kuin GTA IV:tä, joten ei osaa sanoa onko kaikissa peleissä samanlainen meininki metelin suhteen.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 02.12.2009 19:57
Samanlaista möykkää se on kaikkien pelien kanssa. Hanki kovalevy ja asenna pelit sille. Möly katoaa. Tarviit sitä kovalevyä kuitenkin kaikkeen muuhunkin.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: echoes - 02.12.2009 20:03
Samanlaista möykkää se on kaikkien pelien kanssa. Hanki kovalevy ja asenna pelit sille. Möly katoaa. Tarviit sitä kovalevyä kuitenkin kaikkeen muuhunkin.

Joo leivoin Verkkokaupasta 60 gigasen jo tilaukseen. Hiton jees jos toi mökä tolla asennuksella katoaisi. Vähentääkö asennus tuulettimienkin hurinaa vai vaikuttaako se ainoastaan levyn raksutukseen?


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 02.12.2009 20:08
Samanlaista möykkää se on kaikkien pelien kanssa. Hanki kovalevy ja asenna pelit sille. Möly katoaa. Tarviit sitä kovalevyä kuitenkin kaikkeen muuhunkin.

Joo leivoin Verkkokaupasta 60 gigasen jo tilaukseen. Hiton jees jos toi mökä tolla asennuksella katoaisi. Vähentääkö asennus tuulettimienkin hurinaa vai vaikuttaako se ainoastaan levyn raksutukseen?

Tuulettimet hurisee edelleen, mutta levyasema vaikenee täysin. Se on suurin melun aiheuttaja. Kovalevyasennuksen jälkeen boksin pitämä melu on melkolailla samaa luokkaa kuin Dashboardissa. Hieman kovempi tietenkin kun rasitus on ihan eri luokkaa. Itse en kyllä häiriinny tuosta vaikka ei kajarit ole edes kovalla.

Edit: Se piti vielä lisätä, että GTA:n kaltainen avoin peli saa levyaseman raksuttamaan enemmän jatkuvan streamauksen takia. Monissa muissa peleissä kuuluu vain se tasainen hurina. Mutta samapa tuon kun sen kovalevyn oot jo tilannu.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: echoes - 03.12.2009 22:56
Nyt on kovo asennettu ja meininki parani huomattavasti! Hitonmoinen ero kyllä ilman tota kovalevyä ja sen kanssa, on niin perkuleen  äänekäs toi levyasema  :lol: Kiitosta vaan neuvoista!


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: ZepKi - 15.03.2010 14:33
Heh. Oon odottanu ylihuomenna XBLA:han ilmestyvää Perfect Darkkia jo muistaakseni viime kesästä asti ja kappas vaan, 1 ja puoli vuotta vanha boxini sitten sai RRoDin juuripa eilen.
FFFFFFUUUUUUUUUUUUUU-


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Cocki - 16.03.2010 18:02
Tuota remakea kyllä jo hyvän tovin itsekin odottanut ja mitäs. Rahatko on lopussa? Sepä kiva. Aikaisintaan huhtikuun alkuun menee PD:n ostaminen. :/ Oma boxikin alkanut näyttämään joitakin tuhoutumisen merkkejä, ei lue kaikkia pelejäni. Mass Effect 2 kanssa suurin ongelma, sanoo ettei laitteessa olisi edes levyä kun pistää sisään. Noh punaisija valoja odotellessa.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 16.03.2010 19:12
Jo jonkin aikaa kaupoissa pyörineeseen Xbox 360 Elite-bundleen lisätään Puren ja Lego Batmanin kaveriksi Forza 3 ja Halo 3: ODST. Ovh on 269€, mutta tuttuun tapaan tuota saa varmaan useamman kympin halvemmalla. Aika kova bundle kun mukana on pari noinkin "tuoretta" peliä. Epi menee sitten Xbox-kauppaan, myy nuo pelit ja alkaa pelaamaan Perfect Darkia.  ;) No Forzan voit jättää niin saat lievitystä GT5-kuumeeseen.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: MasterTK - 17.03.2010 08:35
Vajaa pari tuntia PD:hen. Vois lähteä tänään töistä jostain syystä hiukan aikaisemmin. *_*


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 18.03.2010 22:05
Jo alkuvuonna joku lähde tiesi, että myöhemmin tänä vuonna on tulossa Slim-versio Xbox 360:sta. Alkuviikosta Kiinasta vuosi kuvia, joissa väitetään olevan uusi, noin kolmanneksen pienempi emolevy. Mm. CPU/GPU olivat samalla sirulla, tästäkin puhuttiin jo viime vuonna ja ymmärtääkseni MS on vahvistanut tämän muutoksen olevan tulossa. Muuten sieltä suunnasta ei ole ollut tapana kommentoida konsolin sisäisiä muutoksia. Optinen ääniulostulo näyttäisi löytyvän nyt itse konsolista, eikä mistään piuhasta. Etupaneelista näyttäisi hävinneen muistikorttipaikat.

Josta päästäänkin tuoreimpiin huhuihin. Monien lähteiden mukaan tuleva kevätpäivitys mahdollistaa USB-muistien käytön Xboxin kanssa. Kaiken saa jatkossa tallennettua tikulle/kovolle. MUTTA, oli levy/tikku kuinka suuri tahansa, voit käyttää siitä vain 16 gigaa Xboxilla.

Hintaa saadaan varmaan taas poljettua alas jos uusi malli on tulossa. Oiskohan 150€ parhaimmasta mallista jo toiveunta? E3:ia odotellessa...


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Vin - 18.03.2010 22:09
Jos tuo nyt paikkansa pitää niin olisikohan tässä jokin yritys "nykyaikaistaa" vanhaa konsolia? Natalin puhutaan jatkavan konsolin käyttöikää useilla vuosilla ja myyntiä koetetaan vauhdittaa vähän pirteämmän näköisellä konsolilla...??


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 18.03.2010 22:11
Varmasti. Ja jos Xboxista saadaan halvin konsoli joulumarkkinoille, tekee se vain hyvää Natalille. Nintendo voisi toki halutessaan polkea Wiin hinnan todella alas. Tosin Wii myisi entiseen tehtiin vaikka hintalappuun lätkäistäisiin 100 lisää.  :rollaus:

Ja vaikka MS puhuu pitkästä elinkaaresta 360:lle, ei se estäisi uuden konsolin tuomista markkinoille. PS2 eli ja voi hyvin pitkään vaikka isoveli oli jo kaupoissa.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Vin - 18.03.2010 23:36
Ja vaikka MS puhuu pitkästä elinkaaresta 360:lle, ei se estäisi uuden konsolin tuomista markkinoille. PS2 eli ja voi hyvin pitkään vaikka isoveli oli jo kaupoissa.

Näin Sonylla. Vaan mites kävi vanhalle boxille kun 360 tuli markkinoille? ;)

Paitsi että ei MS voi samaa temppua tehdä enää tänä päivänä. 360 lootalla puhutaan vähän eri (maksavista) pelaajamääristä kuin aikanaan ykkös-ja 360 boxin välillä.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 19.03.2010 04:56
Vanhan Xboxin bisnes taisi olla tappiollista ja kaikki voimavarat haluttiin 360:een. Taktiikka kannatti, sillä onhan 360 menestynyt ihan hyvin. Henk.koht ei haitannut vaikka vanhaa Xlootaa lakattiin tukemasta. Ainoa peli jota sillä pelasin oli Halo 2 ja sekin toimi 360:lla.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Cocki - 22.03.2010 00:52
Reilu viikko sitten ollut M$:n feili kai toistunut pari päivää sitten. Elikkä siis taas oli jossain mahdollista farmata itselleen loputtomasti ilmaista Live-aikaa. Itseä ei kovin kiinnostanut kun viime farmauksen jäljiltä melkein 2014 vuoteen saakka tuota Liveä nytten. Kiva homma, säästipä rahaa mukavasti. Vieläkin olisi pari 1kk koodia jäljellä mutta ei meinaa hyväksyä...


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 22.03.2010 00:59
Onko osotetta antaa?


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Cocki - 22.03.2010 13:29
Onko osotetta antaa?
En nyt satu löytämään mutta oli samanlainen kuin tämä (https://xbox.promo.eprize.com/tokenbase/?affiliate_id=netflixgold) mutta suljettiin samalla tavalla parissa tunnissa joten iloa siitä ei ole enään. Jonkinlainen "testaa liveä ilmaiseksi 1kk".


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Iva - 22.03.2010 23:29
Olen aikeissa ostaa Livepojoja piitkästä aikaan. Tsekkasin aiemmin parit vanhat tutut sivut, mutta olivat muuttaneet käyttöliittymää yms. joten jätin sen sikseen kun vaikutti sen verran sekavilta, enkä saanut otettua selvää myyvätkö eurooppapongoja vai mitä. Eli mistä kantsis ostaa pisteet? Alla olis OP:n nettipankki ilman luottokorttia tms.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 23.03.2010 03:01
Olen aikeissa ostaa Livepojoja piitkästä aikaan. Tsekkasin aiemmin parit vanhat tutut sivut, mutta olivat muuttaneet käyttöliittymää yms. joten jätin sen sikseen kun vaikutti sen verran sekavilta, enkä saanut otettua selvää myyvätkö eurooppapongoja vai mitä. Eli mistä kantsis ostaa pisteet? Alla olis OP:n nettipankki ilman luottokorttia tms.
Huuto.netistä saa aika halvalla Live-aikaa, joten varmaan live pointsejakin löytyy halvalla.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Bill Duke - 23.03.2010 20:13
Viikko sitten ostin Huuto.netistä 4200 pojoa 36,90€:lla. Ihan hyvä hinta siis.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 25.03.2010 12:08
Ensi viikolla ilmestyy kauppojen hyllyille 250 gigan kovot, näistä köyhtyy 99€. Pakettiin kuuluu ymmärtääkseni myös datasiirtokaapeli.

Ostan jos mahdollisesti loppuvuonna ilmestyvä Slim-malli ei ole tarpeeksi houkutteleva. Nykyisestä 60 gigaisesta on jäljellä enää parisataa megaa. Mulla on niin paljon pelejä työn alla ja kaikki täytyy pitää asennettuna, tähän päälle vielä kaikki DLC + Arcadesta ostetut pelit. Vuosi sitten olin varma, että 60 gigaisella pärjää tämän genin loppuun.  :lol:


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: migge - 25.03.2010 16:30
Itse olen pari peliä kokeillut asentaa kovolle, ja todennut sitten että ei siitä mitään merkittävää hyötyä ole. Näin ei ole tarvinnut kituutella kovalevytilankaan kanssa. Säästyy satku tässäkin.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: kep - 26.03.2010 00:13
Itse olen pari peliä kokeillut asentaa kovolle, ja todennut sitten että ei siitä mitään merkittävää hyötyä ole. Näin ei ole tarvinnut kituutella kovalevytilankaan kanssa. Säästyy satku tässäkin.
Minä olen taas todennut vastaista. Varsinkin jos tulee jotakin peliä pelattua hyvin paljon, asennan sen yleensä kovolle, jolloin lataustauot pienenevät edes sen vähän. Lisähyötynä myös konsoli on paljon äänettömämpi. Hirveästi siis himottaisi tuollaisen isomman kovon ostaminen.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 26.03.2010 18:49
Ja nyt se on totta. 6.4. ilmestyvän päivityksen myötä muistikut (ja ulkoiset kovot?) toimivat myös tallennusvälineenä. Yhdelle tikulle voi tallentaa korkeintaan 16 gigaa tavaraa, vaikka tikulle mahtuisi enemmänkin. Kahdella tikulla saa siis lisätilaa jopa 32 gigaa.

Ihan hyvä juttu, ei tarvitse ihan heti hankkia uutta kovoa.

13.6. pidetään lehdistötilaisuus koskien Natalia, eli varsinaisessa E3-tilaisuudessa ei kuulla Natal-hehkutusta.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kogeki - 01.04.2010 14:47
Onko kyllä vitun paska kone. Pelannu enää pitkään aikaan tällä paskalla, mutta silti Mikkisofta saa mun vitutuksen äärimmilleen. Elikkäs, kyseessä on tämä vanha vaiva. Menet Marketplaceen kaksi vuotta sitten, ostat Kuukauden livejäsenyyden, jonka jälkeen Mikkisofta uusii jäsenyyden joka kuukausi ja jäsenyys muuttuukin "kuukausittaiseksi jäsenyydeksi". Täyttä vittuilua ja kusetusta koko homma.

Kysymys kuuluu, miten ton saa pois päältä?!?!? Xbox.comissa lukee vaan, että käytössä, mutta sitä ei saa sieltä pois päältä. Sitten toi toinen sivu alkaa vaan vittuilemaan ja heittää jotain poppi-ikkunoita mun näytölle ja selittää, että enpäs saakaan sitä ite laitettua mitenkään pois.

Kiitos etukäteen.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Mr.Universum - 01.04.2010 16:05
Kogeki, soitto Microsoftin asiakaspalveluun auttanee prosessissa. En muista aivan tarkalleen miten homma toimii, kun jollain muullakin on ollut vastaavanlainen prosessi.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: kep - 02.04.2010 19:48
Onko kyllä vitun paska kone. Pelannu enää pitkään aikaan tällä paskalla, mutta silti Mikkisofta saa mun vitutuksen äärimmilleen. Elikkäs, kyseessä on tämä vanha vaiva. Menet Marketplaceen kaksi vuotta sitten, ostat Kuukauden livejäsenyyden, jonka jälkeen Mikkisofta uusii jäsenyyden joka kuukausi ja jäsenyys muuttuukin "kuukausittaiseksi jäsenyydeksi". Täyttä vittuilua ja kusetusta koko homma.

Kysymys kuuluu, miten ton saa pois päältä?!?!? Xbox.comissa lukee vaan, että käytössä, mutta sitä ei saa sieltä pois päältä. Sitten toi toinen sivu alkaa vaan vittuilemaan ja heittää jotain poppi-ikkunoita mun näytölle ja selittää, että enpäs saakaan sitä ite laitettua mitenkään pois.

Kiitos etukäteen.
Selaapa hieman tätä ketjua taaksepäin. Sivulta 8 löytyy tietoa.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 06.04.2010 15:11
Ja muistitikkupäivitys on jaossa. 2 gigan tikulta varattiin lähes puoli gigaa konsolin käyttöön. En ymmärrä miksi, sillä kovalevyltä on ymmärtääkseni varattu jo pieni osa käyttöjärjestelmälle yms. No sama se, varmuuskopioin vain jotain tärkeimpiä saveja. Suunnitelmissa on joka tapauksessa hankkia isompi kovalevy. Konsoli suorittaa alustuksen yhteydessä jonkun yhteensopivuustestin. Forza 3 CE:n mukana tullut tikku oli täysin yhteensopiva. Ilmeisesti tikku voi olla myös yhteensopimaton ja jotain noiden kahden väliltä.

Muita uusia (näkyviä) ominaisuuksia ei tainnut tulla.

E: Miten mahtaa käydä asennettujen pelien, latautuvatko ne nyt entistä nopeammin jos sellaisen asentaa USB-tikulle? Nehän ovat flash-muistia?


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: JayeizH - 15.04.2010 09:32
Näkeekös X360:n myyntipaketista mistään mikä rautaversio siinä on? Yritin eilen metsästää jotain merkintää laitteen tehovaatimuksista (Jasperissa 150W), mutta empä nähnyt. Vai tarvitseeko tälläistä edes miettiä? Eli onko kaikissa Elite paketeissa jo tuo Jasper emolevy?


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: migge - 15.04.2010 16:40
Ite en ole jaksanut vielä tänäkään päivänä selvittää minkä version boksista omistan. Pääasia että toimii, ja jos ei toimi niin vien takuulapun kanssa kauppaan takaisin.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: edn - 15.04.2010 23:00
Näkeekös X360:n myyntipaketista mistään mikä rautaversio siinä on?

Myyntipakkaukseen on ystävällisesti jätetty pieni luukku josta voi kurkistaa boksin takapuolen virtamerkinnät. 12,1 A = Jasper ja viimeisenkin numeron näkeminen riittää, koska 14,2 = Falcon ja 16,5 Zephyr. (http://www.anandtech.com/show/2682/2)

Vai tarvitseeko tälläistä edes miettiä?

Boksin toimintavarmuus on parantunut versio versiolta, ja vaikka RROD-takuu on tosiaan kolmeksi vuodeksi, niin kyllä se muutaman viikon odottelu syö sen verran miestä jossain vaiheessa että version selvittäminen tuntuu aika pieneltä vaivalta kun sillä voi minimoida ongelmien todennäköisyyden. Toisaalta on täysin arpapeliä millaisen yksilön sattuu saamaan, omien kokemusten mukaan yksilöerot ovat paljon suurempia kuin PS3:lla.

Eli onko kaikissa Elite paketeissa jo tuo Jasper emolevy?

Lyhyesti sanottuna ei.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: migge - 18.05.2010 11:07
Mistäs nykyään saa Live -aikaa edullisimmin? Tuo jasper1675 on ollut sold out jo pitkään.

Rasittavaa muuten kun Forza 3:n jotkut ominaisuudet puuttuvat silver -jäseniltä, kuten huutokaupassa myynti ja huutaminen. Tämä vielä semmoinen ominaisuus, jota tarvitsisi saavutuksiin.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 18.05.2010 12:43
Huuto.netistä saa alle 30 eurolla 12kk. Itse ostin viimeksi sieltä.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Cocki - 18.05.2010 14:31
Huuto.netiä itsekin suosittelen. Sieltä olen viimeksi tammikuussa aikaa ostanut. 12kk maksoi huikeat 22e. Nyt nuo hinnat ovat hieman nousseet sinne about 30 euroon. MS Pointsitkin saa tuolta halviten, pari kertaa olen ostanut 2100 pojoa 18 eurolla. Nyt pitäs 4200 ostaa, 36e tais olla hintaa. Eli ei ollenkaan pahat hinnat tuolla. Palvelukin on vielä nopeaa, kun olet huutanut ja maksanut, melkolailla heti tulee s-postiisi koodi.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Iva - 18.05.2010 16:30
Jep, itsekin ostin 2100 pojoa 18 eurolla. Uskomatonta, mutta totta...


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kubs - 24.05.2010 18:36
Mikähän mahtaa olla kun Xbox ei suostu yhdistymään enää nettiin? Kokeiltu kahdella eri piuhalla, muttaa mykkä on.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 01.11.2010 23:53
Xboxin dashboard päivitty ts. PARAS PARANI. Ei kyllä mitenkään erikoinen päivitys, mutta voicechatin äänenlaatu sentään parani. Ehkä nyt saan jotain selvää Fraeoninkin selityksistä.


Otsikko: Vs: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Fraeon - 02.11.2010 00:29
Xboxin dashboard päivitty ts. PARAS PARANI. Ei kyllä mitenkään erikoinen päivitys, mutta voicechatin äänenlaatu sentään parani. Ehkä nyt saan jotain selvää Fraeoninkin selityksistä.

 :(


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 23.11.2010 12:07
Boxikin on jo 5 vuotta vanha. Saisivat alkaa ensi vuonna jo huhuilemaan uudesta konsolista, mutta tuskin alkavat. No kunhan niitä hyviä pelejä vielä tulee, niin kai tuolla pärjää. Grafiikat eivät kyllä enää paljoa parane.

Noin 5 vuoden aikana:
*GamerTagin mukaan olen pelannut 153 peliä ja Gamerscorea on tullut 48350 pojoa.
*153 pelistä 68 on XBLA pelejä ja noin 80 "normi"peliä. Jäljelle jäävät kappaleet ovat jotain Halo Waypoint ja Musicstore sovelluksia.
*Pelatuimmat pelit ovat varmaan (Super) Street Fighter 4, Dead or Alive 4, Rainbow Six Vegas ja Call of Duty 4.
*Launch-boxi hajosi 2 kertaa, annoin serkulle ja ostin Eliten.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Taist0 - 03.12.2010 14:46
Mistä pääsee poistamaan vanhoja profiileja? Ärsyttää kun joka kerta oletuksena on aina joku random profiili.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 03.12.2010 17:44
System Settings --> Memory --> Gamer Profiles

Voit toki myös asettaa jonkun tietyn profiilin kirjautumaan sisään, se onnistuu seuraavanlaisesti:

Kirjaudu sisään haluamallasi profiililla --> My Xbox riviltä mene toiselle välilehdelle, se missä Avatar seisoo --> Profile --> Sign-in Preferences  --> Profile Auto Sign-in --> On.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: ZepKi - 26.01.2011 14:36
Heh, tein uuden Gamertagin jotta saan kuukauden ilmaista liveä. Noh, sen dashboardilla oli mainos, kuinka tämän trialin aikana voin ostaa eurolla toisen kuukauden liveä ja kaksi arcade-peliä kaupan päälle.
Vasta jälkeenpäin muistin, että uusiutumisen saa peruutettua vain soittamalla niille tuen virolaisille naisille. prkl


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 26.01.2011 16:32
Itsellä Liven automaattinen uusiutuminen poistui, kun aloin käyttämään prepaid koodeja. Eli jos saat jostakin 1kk, 3kk tai 12kk:n koodin niin onnistuu. Todennäköisesti. Näin ainakin mulla.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: echoes - 26.01.2011 18:06
Eikö sen uusinnan saa peruttua xbox.com-sivustossa. Kirjaudut sisään ja laitat pois sen uusinnan omasta profiilista. Näin ainakin olen itse joskus tehnyt.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: ZepKi - 28.02.2011 19:31
Eikö sen uusinnan saa peruttua xbox.com-sivustossa. Kirjaudut sisään ja laitat pois sen uusinnan omasta profiilista. Näin ainakin olen itse joskus tehnyt.

Juu tuo ei enää toimi, tattista vaan kuitenkin.

Itsellä Liven automaattinen uusiutuminen poistui, kun aloin käyttämään prepaid koodeja. Eli jos saat jostakin 1kk, 3kk tai 12kk:n koodin niin onnistuu. Todennäköisesti. Näin ainakin mulla.

Eli prepaid-koodin jälkeen ei enää edes uusiudu livesi? Vois tuota testata jos ihan 48h-koodi kelpaisi.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 28.02.2011 19:58
Vähän epäilen, että 48 tunnin koodi toimisi, mutta samahan se on kokeilla.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: ZepKi - 28.02.2011 20:25
Juuh, kuulemma kyllä parantunut toi Xbox Supportti Suomessa eli ehkä tällä kertaa kivampi kokemus sinne soitella.
Tosiaan tuolla kunnon accountillani huomasin että Dashboardilla alennus goldista - 36€ 12kk ja 750 pojoa kaupan päälle. Pakkohan tuolla tarjouksella on hommata kun ei nykyään netistäkään kovin paljon parempaa diiliä saa.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: ZepKi - 23.03.2011 13:10
Kappas vaan. Tosiaan lauantaina ois uusiutunnu tuo liveaika, joten otinpa yhteyttä Xbox Liven tukeen. Ihan järkyttävästi parantunut siitä viime kerrasta kun yritin solkata ongelmiani virolaiselle naiselle - laitoin asiasta sähköpostia ja soittoa tuli heti perään. Kätevää tosiaan.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: despo - 07.04.2011 16:59
Jaahas, yritin tuossa käynnistää ostamaani Hitman: Blood Moneyta, kun peli valitti että se toimii vain PAL-60 tilassa. Kehotti menemään asetuksiin ja vaihtamaan 50 hertsistä 60Hz tilaan.

Ongelma on vain se, ettei Display-asetuksista pysty vaihtamaan tuota. HMDI-piuhaa käytän, kenelläkään mitään vinkkiä miten tuon voisi kiertää?


Otsikko: Vs: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Scarf - 07.04.2011 17:06
Jaahas, yritin tuossa käynnistää ostamaani Hitman: Blood Moneyta, kun peli valitti että se toimii vain PAL-60 tilassa. Kehotti menemään asetuksiin ja vaihtamaan 50 hertsistä 60Hz tilaan.

Ongelma on vain se, ettei Display-asetuksista pysty vaihtamaan tuota. HMDI-piuhaa käytän, kenelläkään mitään vinkkiä miten tuon voisi kiertää?

Kämppis muistaakseni käytti komponentti- tai komposiittipiuhaa tossa.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: despo - 07.04.2011 17:09
Jaahas, yritin tuossa käynnistää ostamaani Hitman: Blood Moneyta, kun peli valitti että se toimii vain PAL-60 tilassa. Kehotti menemään asetuksiin ja vaihtamaan 50 hertsistä 60Hz tilaan.

Ongelma on vain se, ettei Display-asetuksista pysty vaihtamaan tuota. HMDI-piuhaa käytän, kenelläkään mitään vinkkiä miten tuon voisi kiertää?

Kämppis muistaakseni käytti komponentti- tai komposiittipiuhaa tossa.

Joo, sainkin ongelman jo korjattua.

Ihmeellisesti ei tosiaan pysty vaihtamaan tuota Hz-asetusta kun käyttää HD-piuhaa. Konsoli oli vissiin jotenkin lukittu 50Hz tilaan, vaikka ilmeisesti HDMI:llä sen pitäisi olla automaattisesti 60Hz tilassa?

Kytkin siis tosiaan koneen komposiittipiuhalla telkkariin, jolloin pystyin räpläämään sitä hertsiasetusta. Sitten vain HDMI-piuha takasin kiinni ja hyvin toimii. Uskomatonta säätöä..  :rollaus:


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 19.05.2011 19:28
Siinä missä Sony kusee ja paskantaa kuluttajien niskaan, Microsoft parantaa systeemejään. Uuden dashboard-päivityksen mukana tulee mahdollisuus maksaa paypalilla.
Lainaus
I am happy to announce that, as a part of a new Xbox 360 System Update, we’re expanding our integration with PayPal to allow U.S. and international Xbox LIVE users to make purchases on their Xbox 360 consoles with their PayPal accounts.* Once you’ve linked your PayPal account to your Xbox LIVE account on Xbox.com, you’ll be off and running to use it as a billing option, allowing you to buy content such as Microsoft Points, Xbox LIVE Gold subscriptions and Games on Demand titles.

We are rolling out the Xbox 360 System Update gradually to all Xbox LIVE users starting today and throughout the next couple weeks to ensure a high quality deployment. Just like any other update to our service, you will know you’ve received it when you turn on your Xbox 360 console, connect to Xbox LIVE and receive a notification to download the update. It’s important to note that it may take a few days to make its way around the globe. Thanks for your patience if you don’t get it right away!

This particular update will also bring an auto-standby feature that places your console on standby if it’s idle for more than one hour, helping to reduce power consumption. This feature will be automatically enabled after you download the update. You can change this setting in the System Settings on your console.

Finally, thank you to all who participated in the preview program for this Xbox 360 System Update. Your contributions helped us prepare for the updated Xbox 360 disc format capability that comes with this release.

*PayPal functionality will not be available in the following Xbox LIVE regions: Brazil, Chile, Colombia, Czech Republic, Finland, Greece, Hungary, India, Japan, Russia, South Africa, South Korea, Taiwan
On se vain parhautta. Semmosta ilmaveiviä tulee, että aijai!


Otsikko: Vs: Re: Xbox 360
Kirjoitti: echoes - 19.05.2011 19:31
Lainaus
*PayPal functionality will not be available in the following Xbox LIVE regions: Brazil, Chile, Colombia, Czech Republic, Finland, Greece, Hungary, India, Japan, Russia, South Africa, South Korea, Taiwan
On se sellainen!


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 19.05.2011 20:05
Joo, vielä ei suomalaiset pääse parhauteen käsiksi, mutta olen varma, että Microsoft on jo sopimuspapereiden kimpussa. Parhautta siis silti.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 07.12.2011 08:34
Xboxin dashboardi päivittyi. Lyhyen testauksen jälkeen vaikutti ihan tyylikkäältä. Tällä hetkellä Liven serverit ovat vaan kovalla koetuksella, joten Liveen kirjautumisessa on ongelmia.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: saska - 07.12.2011 08:44
Joo ittekkin testasin sitä tuossa pikkutunneilla ja vaikuttaa ihan onnistuneelta. Tuo cloud systeemin tulo on ainakin sitä ns. parhautta ja käyttöliittymäkin tuntuu paremmalta. Mitä nyt vähän totuttelua vaatii.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kefamus - 30.12.2011 22:13
Eikö tuota uuden konsolin ilmaista goldia voi käyttää vanhassa käyttäjässä joka on aina ollut silver-tili?


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 31.12.2011 02:19
Eikö tuota uuden konsolin ilmaista goldia voi käyttää vanhassa käyttäjässä joka on aina ollut silver-tili?

Ei. Vain uusille tileille.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 15.02.2012 13:23
Näytti olevan Mass Effect 3:n demo eilen Marketplacessa. Ehtikö kukaan testaamaan? Itse imuttelin, mutta en vielä päässyt pelaileen.


Otsikko: Vs: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 15.02.2012 13:31
Näytti olevan Mass Effect 3:n demo eilen Marketplacessa. Ehtikö kukaan testaamaan? Itse imuttelin, mutta en vielä päässyt pelaileen.

Jätän väliin. Demo on kai pelin alusta ja haluan kokea sen mielummin kun peli julkaistaan.


Otsikko: Re: Xbox 360
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 25.09.2012 15:52
Onko muilla ongelmia Windows Live ID:n kanssa. Itse en pääse mihinkään (Messenger, GFWL, xbox.live.com jne.) sisään vaikka tunnus ja salasana ovat oikein.

Edit: https://status.live.com/detail/liveid
Jaahas laajempia ongelmia. No Torchlight 2:ta pelaillaan sit.


Otsikko: Vs: Re: Xbox 360
Kirjoitti: kep - 25.09.2012 15:55
Onko muilla ongelmia Windows Live ID:n kanssa. Itse en pääse mihinkään (Messenger, GFWL, xbox.live.com jne.) sisään vaikka tunnus ja salasana ovat oikein.

Edit: https://status.live.com/detail/liveid
Jaahas laajempia ongelmia. No Torchlight 2:ta pelaillaan sit.
Xbox.com kirjasi ainakin mut sisään ihan normaalisti, eli ei ongelmia. Pitää vielä tarkistaa jos boxilla jotain ongelmia.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 11.11.2012 20:03
http://www.trmp.fi/3/post/2012/11/360n-usb-muistirajoitus-kasvoi.html

Tuo olikin kaivattu uudistus. Eli Xbox tukee muistitikkuja nyt jopa 32 gigaan saakka entisen 16 sijaan. Muistitikuilla on kätevä pitää peliprofiili ja jotain Arcade-pelejä. Saa kätevästi vietyä pelattavaa kavereiden luokse.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Ephram - 15.08.2015 13:08
Olenhan nyt ymmärtänyt oikein, että tämän listan (http://support.xbox.com/en-US/xbox-on-other-devices/original-console/play-original-games) Xbox-pelit toimivat meikän Slim-mallissa (250 gb)?. Tuosta ymmärrän, että toimii kunhan kovolla varustettu versio konsolista löytyy.

Pitäs alottaa ainakin Baldurs Gate: Dark Alliance 2:lla orkkis boxin co-oppien haaliminen. Suht harvinainen peli kun ei ainakaan Suomesta näytä helpolla löytyvän, toki sitten eBaysta parilla kympillä posteineen saa.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Kabanossi - 15.08.2015 17:56
Olet oikeassa. Googlaa kuitenkin kokemuksia. Ei tuo emulaattori ihan täydellinen ole. Itse pelailin lähinnä Halo 2:ta ja siinä paloi ruutuun välillä kiinni jotain haamukuvia. Lähtivät vain resetoimalla konsolin.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Partajeesus - 15.08.2015 17:57
Wikistä löytyy ihan ok listaus miten pelit toimii: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_games_compatible_with_Xbox_360 (https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_games_compatible_with_Xbox_360)


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: MasterTK - 15.08.2015 18:00
Se on kaukana täydellisestä. Esim. Halo 2:n multiplayer toimii selvästi huonommalla frameratella ja pätkii siellä täällä sattumanvaraisesti. Silent Hill 2:n vesi bugaa ihan kunnolla ja Morrowind toimii varmaan tuplasti huonommalla frameratella myöskin, vaikka monessa paikassa ei mainita asiasta mitään. Voisin kyllä testata tuota Baldur's gatea, sillä omistan sen. Hyvä peli.

EDIT: toimii vissiin aika surkeasti Xbox 360:lla.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Ephram - 15.08.2015 18:40
Olin jotenkin siinä uskossa, että toimisi kaikkien pelien kohdalla paremmin. Harmi, Dark Alliance 2 olisi kyllä ehdottomasti kiinnostanut kun ykköstä pelataan tällä hetkellä läpi ja se maistuu todella hyvin Cube-versiona. Kakkonen ei sitten tullutkaan enää kuutiolle.

Täytyy tosiaan googlettaa vielä onko tuo pelikelvoton.


Halo 2:n kampanja olisi kyllä suunnitelmissa pelata co-opissa läpi kunhan tulee pelattua ensin Anniversary Edition Halo 1:stä. Mitä nyt nopeasti Youtubesta katsoin, niin hyvältähän se näytti jos toimii kampanja samoin myös jaetulla ruudulla. Ei pienet tönkköydet tee vielä hommasta pelikelvotonta.


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Partajeesus - 15.08.2015 18:48
No tuossa mun postaamassa listassa lukee kakkos baldurista näin: "Often lags heavily when a large number of breakable objects are on screen. White Xbox screen flickers for a few seconds when starting."


Otsikko: Vs: Xbox 360
Kirjoitti: Ephram - 16.08.2015 11:57
http://www.youtube.com/watch?v=JPyK4RQXw18

Ei tämä nyt ihan katastrofaaliselta minun silmääni näytä. Voi tosin olla, että tietyillä alueilla tuota nykimistä esiintyy huomattavasti enemmän (tai kahdella pelaajalla). Kunhan ei jatkuvaa lagifestiä olisi, niin kyllä sitä jo pelaisi. Terveisin Skyrimin PS3-versiota 200 tuntia pelannut....  ;D

Ilmeisesti näitä pelejä skaalataan sangen pätevästi 720p:ksi? Ainakin videolla esimerkiksi Halo 2 näytti paljon terävämmältä kuin orkkis-boxilla. Tuossa on ilmeisesti takana samanlaista skaalausta kuin mitä tapahtuu esimerkiksi Cube ja Wii -peleille kun niitä pelaa Dolphin-emulaattorilla?