Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Super Smash Bros. Brawl -julkaisu: 27.06.2008
Sivuja: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15
Tulostusversio
Aihe: Super Smash Bros.  (Luettu 109151 kertaa)
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #330 : 18.06.2008 13:24 »
eebrozgi Jäsen Viestejä: 22 Basaaripisteet: 0 Profiili
Eikö brawlissa pysty tulemaan PROksi? ;)
Pystyy, mutta on vaikeampaa erottaa, kuka on oikeasti hyvä ja kuka ei. Voihan Mario Partyssäkin olla pro?

http://www.smashboards.com/showpost.php?p=4711288&postcount=4830

tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #331 : 18.06.2008 14:03 »
tuhis Vieras Vaikeampi erottaa?

Eli aloittelijoilta voi saada selkään? Niinhän se on monessa muussakin tappelupelissä että kun siirrytään sinne pro asteelle, niin oletetaan että vastustajat haastavat pro-tason taistelutekniikoilla ja sitten kun tuleekin ns. epäortodoksista turpaanvetoa niin ollaan ihan pulassa.
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #332 : 18.06.2008 14:07 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ei kyllä jos meleen pro menee nubua vastaan niin se on sellaista raiskausta, että tukehdut muroihisi. Käsittääkseni Brawlissa vaan on niin paljon vähemmän "kontrollia" hahmon suhteen, että kaikki pelaajat ovat lähempänä samaa viivaa.

Helppona esimerkkinä nyt wavedash meleessä, jolla pääsee paikasta a paikkaan b todella nopeasti, kun Brawlissa sinne mennään kaikki samaa tahtia juosten.

Itse en usko, että Tekkenin lisäksi jaksaisin enää jotain taistelupeliä porata satoja tunteja, joten siinä mielessä Brawl kiinnostaa puhtaana sekoiluna ja Snake kanssa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #333 : 18.06.2008 14:12 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Snake bannilistalle turnauksissa niin loppuu puolet valituksesta.
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #334 : 18.06.2008 14:13 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Snake bannilistalle turnauksissa niin loppuu puolet valituksesta.

Vitut.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #335 : 25.06.2008 12:21 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Mitenkäs muuten, paljon paskaa sataa Brawlin niskaan suunnasta jos toisesta, mutta miten ihmeessä ne arvosanat oikeasti vetelee samaa linjaa kun mitä joku Metal Gear Solid 4, joka se ainakin vaikuttaa loistavalta. Satasia napsahtelee.... Joten ei kai tämä nyt ihan totaalipaska voi olla? Itse pidän Meleestä, paljonkin, se on loistava, mutta koska en kuitenkaan mikään niin HC ole niin luulisi Brawlissakin kavereiden kanssa hauskaa olevan, vai? Älkää nyt ruvetko syyttelemään arvosteluihin vetoamista, mutta enpä ole kovin montaa totaalipaskaa sadan pisteen peliä nähnyt...?
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #336 : 25.06.2008 12:29 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Ottamatta kantaa Brawlin laatuun, kun en ole sitä edes pelannut, sanon vain sen, että hypellä pääsee pitkälle.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #337 : 25.06.2008 12:31 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ja sillä, että mättöpelien arvostelut ovat aivan oma juttunsa. Ei niitä voi mitenkään syvällisesti käsitellä muutamassa kymmenessä tunnissa.

Mutta siis GTA:n ja MGS:n jälkeen, jo pohjalukemissa ollut luotto on nyt kadonnut kokonaan mitä arvosteluihin tulee.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #338 : 25.06.2008 12:48 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Jaa, okei. No ostan tämän silti, oon mä nauttinut monesta yleisesti haukkuja keränneestä pelistä aikaisemminkin, ja tuleepahan Wiille jotain pelattavaa. >_>
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #339 : 25.06.2008 12:48 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Mitenkäs muuten, paljon paskaa sataa Brawlin niskaan suunnasta jos toisesta, mutta miten ihmeessä ne arvosanat oikeasti vetelee samaa linjaa kun mitä joku Metal Gear Solid 4, joka se ainakin vaikuttaa loistavalta. Satasia napsahtelee.... Joten ei kai tämä nyt ihan totaalipaska voi olla? Itse pidän Meleestä, paljonkin, se on loistava, mutta koska en kuitenkaan mikään niin HC ole niin luulisi Brawlissakin kavereiden kanssa hauskaa olevan, vai? Älkää nyt ruvetko syyttelemään arvosteluihin vetoamista, mutta enpä ole kovin montaa totaalipaskaa sadan pisteen peliä nähnyt...?

Ainakin Euroopassa suurin osa Brawlin ennen PAL-julkaisua ostaneista ovat jo ennestään Smash-sarjan faneja, ja ovat siis yleensä pelanneet Meleetäkin paljon. Moni (minä mukaanlukien) on pitänyt Brawlista aluksi paljonkin, mutta mitä enemmän on pelannut, sitä tylsemmäksi peli on muuttunut. Syynä kaikin tavoin yksinkertaistettu ja tyhmennetty pelimekaniikka, joka ei sovi yhtään mihinkään muuhun kuin aivan partypelaamiseen. Enkä nyt tarkoita mitään advanced techejen sun muiden, mitä turnauksissa käytetään, puutetta, vaan ihan pohjana olevaa yksiulotteista pelattavuutta. Peliä on kiva pelata, kunnes uusien hahmojen ja kenttien tuoma uutuudenviehätys katoaa.

Ylhäällä luetellut lienevät myös syyt korkeisiin pisteisiin. En usko, että monikaan arvostelija on aikaisempia osia aktiivisesti pelannut, ja jos onkin, niin siitä on luultavasti pidempi aika, jokunen vuosi. Jotkut arvostelijat ovat sanoneet, etteivät huomaa pelattavuudessa mitään eroja, mutta saa olla aikamoinen puusilmä ja rähmäkäpälä, jos ei hetken molempia pelattuaan huomaa mitään. Azun mainitsema hype ja zoukan arvosteluaika ovat myös omat lukunsa. Hype on ollut valtavaa, mikä näkyy näkyy hyvin esimerkiksi Amerikassa, jossa ihmiset pitävät vieläkin epätoivoisesti turnauksia Brawlissa, koska se on jotain uutta ja hienoa, vaikka hyvin moni heistäkin sanoo pelin olevan tuohon tarkoitukseen täysin epäkelpo sekä äärimmäisen tylsä pelata ja katsella. Oli jotenkin ironista katsoa 1000$ pääpalkinnon omaavan turnauksen grand finalseista videota, jossa taustalla kuului jatkuvasti Meleen äänet. Peliajasta nyt tuskin tarvitsee mitään kummempia sanoa. Harvalla on oikeasti paljon aikaa perehtyä peliin, ja sitä Brawl juuri tarvitsee. Kyllä minäkin olisin luultavasti arvioinut Brawlin paremmaksi aiemmin, mitä sille nyt antaisin. Uutuudenviehätyksen katoamisen jälkeen peli vain laimenee niin paljon.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #340 : 25.06.2008 16:17 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Partypelaamisen lisäksi peli soveltuu varmasti myös sinne jonnekkin casual- ja hc-pelaamisen välimaastoon. Se on juuri sitä mitä pelaaminen ennen oli. En usko että yksinkertaistettu pelimekaniikka vähentää mitenkään esimerkiksi minun ja veljeni välisiä smash -vääntöjä. Täysillä mennään, mutta kenelläkään ei ole naama norsunvitulla. Myös hyvä pelihenki on ennenkin pitänyt huolen siitä ettei tappelupelissä käytetä huarausliikkeitä.

Lainaus
pohjana olevaa yksiulotteista pelattavuutta
Eikös se pohjana oleva pelimekaniikka ole kuitenkin täysin sama mitä alkuperäisessä N64-versiossa jo käytettiin. Minusta jo sillä mennään pitkälle.

Ja jos pelimekaniikka on niin yksinkertaista niin miksei "kymmenet tunnit" riitä pelin arvostelemiseen. Vai onko tämä ainut peli mikä pitää arvostella vasta sitten kun se ei tunnu uudelta?
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #341 : 25.06.2008 17:26 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Niin no, itse kun pelaan kavereiden kanssa niin mikäli esimerkiksi camppiminen nostaa voittamismahdollisuuksiani huomattavan paljon, en sitä viitsisi siltikään oikein ruveta käyttämään - sehän vaan vie peli-ilon. Ei se voittaminenkaan varmaan tunnu niin kivalta, jos se on "ansaittu" kämppimisellä tjv.

En toki rupea Brawlia hypettämään (tai vaihtoehtoisesti fleimaamaan), kattoo nyt että millainen tekele sieltä paljastuu. Uskon edelleen, että tulen Brawlista nauttimaan, ja mikäli en, on aina Melee. : )
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #342 : 25.06.2008 17:36 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Partypelaamisen lisäksi peli soveltuu varmasti myös sinne jonnekkin casual- ja hc-pelaamisen välimaastoon. Se on juuri sitä mitä pelaaminen ennen oli. En usko että yksinkertaistettu pelimekaniikka vähentää mitenkään esimerkiksi minun ja veljeni välisiä smash -vääntöjä. Täysillä mennään, mutta kenelläkään ei ole naama norsunvitulla. Myös hyvä pelihenki on ennenkin pitänyt huolen siitä ettei tappelupelissä käytetä huarausliikkeitä.

Juuri tuolle asteelle ja siitä ylöspäin alkaa Melee olla pidemmällä tähtäimellä parempi peli. Siis ainakin, jos pelaa vähänkään kilpailullisemmalla mielellä, pitää pelissä paremmaksi kehittymisestä siinä sivussa ja tahtoo että taidollakin on jonkinlaista vaikutusta.

Eikös se pohjana oleva pelimekaniikka ole kuitenkin täysin sama mitä alkuperäisessä N64-versiossa jo käytettiin. Minusta jo sillä mennään pitkälle.

Ulkoisesti joo, mutta siihen ne ärsyttävimmät muutokset juuri ovat tulleet, ja juuri ne tekevät Brawlista aikaisempia osia huonomman. Pelin tempoa on hidastettu hieman turhan paljon, mutta suurimmat ongelmat ovat kaikkien hahmojen liian suuri leijuvuus, hit stunnin puuttuminen, jonka takia edes kahden iskun "comboa" 100% varmuudella on vaikea saada läpi ja automaattinen reunoista nappaaminen. Jos et lennä iskun voimasta ulos, pelastautumista ei tarvitse ajatella, sillä yleensä jo toisen hypyn käyttämisellä selviää takaisin kentälle leijuvuuden takia. Ohjattavuus tuntuu myös jollain tapaa kankeammalta ja palikkamaiselta, tiedä sitten mistä sekin johtuu.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #343 : 25.06.2008 23:46 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Jos nyt vaan peliä pelaamattomat odottaisivat, että pääsevät itse tyyppaamaan, melko sisällöttöntä
lukea näitä "on se varmaan ihan hyvä jos sitä pelaa tavalla x" -viestejä...
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #344 : 26.06.2008 00:52 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili
Jos nyt vaan peliä pelaamattomat odottaisivat, että pääsevät itse tyyppaamaan, melko sisällöttöntä
lukea näitä "on se varmaan ihan hyvä jos sitä pelaa tavalla x" -viestejä...

Jep, kyllä itse ainakin aion sen ostaa ja oman pelikokemuksen mukaan muodostaa mielipiteeni. Pitääkin jo tänään käydä katsomassa, löytyykö peliä Prisman hyllyltä.  ;D
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #345 : 26.06.2008 20:26 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Tänään tuli peli postissa. Yksinpeli on ollut ihan menevää ja uusi SE -moodi on ollut ihan viihtyisä. Eniten kuitenkin odotan että tätä pääsee moninpelinä pelaamaan.

Nettipeli on ollut ainakin ensitestien perusteella pettymys. Lagia on ollut melkoisen paljon. Saa nähdä miten nettipeli kavereiden kesken onnistuu.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #346 : 27.06.2008 12:29 »
tuhis Vieras Mites tuo nettipeli pelailee? Onko pelissä friend codet vai Wiin koodeilla mennään?

Tampereen Gamestopista hain ja kympin makselin kun ladoin jotain ryökälepelejä hyllystä vaihdossa. Paketti oli ruotsinkielinen ja myyjä laittoi matkaan suomenkieliset ohjeet.
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #347 : 27.06.2008 21:23 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei oikein maistu tuo randomeita vastaan pelaaminen. Jotenkin hengetöntä.

Nyt siis frendipeliä pystyyn. tuhiksen jo lisäsin, mutta enemmän tarvittaisiin.

Oma koodini on siis 3050-9013-2759
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #348 : 27.06.2008 21:29 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Hieman tuli kokeiltua eri nettipelimuotoja serkun kanssa ja ihan hauskaahan tuo oli. Itselle sopii tosin parhaiten pieninä annoksina, niin ei rupea puuduttamaan.

Oma FC:
2922-0508-0982


« Viimeksi muokattu: 28.06.2008 01:38 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #349 : 27.06.2008 21:49 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili FC: 2492 4767 7887

Ei niin hauskaa tuntemattomien kanssa kun Kart. Lagittaakin turhan paljon. Friendly matseissa lagia oli huomattavasti vähemmän.
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #350 : 28.06.2008 01:33 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Jyväskylän Gamestopista tuli haettua päivällä oma kappale. Pari tuntia tullut testailtua ja ihan hyvältä vaikuttanut toistaiseksi. Nettipelissä kyllä kauheat lagit, voisi joku päivä testailla jos kaveriottelut olisi tosiaan vähän siedettävämpiä.

FC: 0731-6214-7493.
Kokoelma
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #351 : 28.06.2008 22:18 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllä Brawl vain maistuu erittäin hyvältä. Mukava huomata taas keräävänsä lukuisia patsaita (ja tällä kertaa myös tarroja). Pelissä on kokonaisuudessaan mielettömästi avattavaa. Alkuun kamaa aukeaa kun vain pelaa, mutta varmasti viimeisten salaisuuksien avaaminen tulee olemaan työn takana.

Pelimekaniikka on tosiaan erilainen kuin Meleessä. Omaan makuuni jopa parempi. Itse pidän esimerkiksi hieman hidastuneesta pelitemmosta. Nyt pelaaja tietää aina missä mennään ja aloittelijaystävällisyys ei ole koskaan ollut huono asia. Oma pelityyli on mennyt enemmän nyt smash -painotteisempaan suuntaan Meleestä. En tiedä mistä johtuu, mutta nyt haen enemmän hyviä tilanteita hyökätä ja peräännyn usein heti hyökkäyksen jälkeen. Iskusarjat ovat vähentyneet.

Näin pelin alkuvaiheessa uudeksi suosikiksi on noussut Diddy Kong. Cpt. Falconinkin aukasin, mutta jotenkin se ei enään tunnu niin hyvältä kuin ennen. Diddy jakelee smashia hyvin haluttuun suuntaan ja hahmon nopeus on hyvässä tasapainossa. Ainoastaan alas-b ei ole kovin hyvä liike kyseisellä hahmolla. Final Smash on murhaava.

Muutamia fiboja on tästäkin pelistä jo löytynyt. Suurimpana murheenaiheena on nettipelin tönkköys. Ehdin jo tottua Mario Kart Wiin saumattomaan nettipeliin ja optioihin. Nyt homma on lagista ja sekavaa. Cuben ohjaimella pelattaessa L:n tai R:n joutuu painamaan kokonaan pohjaan käytettäessa suojaa. Homma ei toiminut, joten mäppäsin suojauksen Y:lle. Pienellä totuttelemisella päästiin siis siitä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #352 : 28.06.2008 22:26 »
tuhis Vieras Aluksi ajattelin että hahmoja saa auki pelaamalla pelin läpi tietyillä hahmoilla ilman continueta, mutta se onkin ilmeisesti niin, että kun pelaa niin pelikertojen määristä sitten aukeaa hahmoja.

En pidä GC:n ohjaimesta siksi koska analogitatissa tuntuu olevan liikaa väljää. Miksei liikkumista saa perkele ristiohjaimeen. Perseestä. Classic Controllerin analogitatti tuntuu paljon pirteämmältä sen takia että siinä pysyy peukku paremmin.

Helvetin hienohan tämä peli on. Tuon seikkailumoodin tilanteissa kyllä on ihan samperin hienon näköistä settiä ja voi helvetti että pelistä löytyy paljon tiukkaa musiikkia. Lempihahmoa ei ole vielä oikein löytynyt. Pikatsu on miellyttänyt eniten kun sillä on onnistunut tekemään about semmoista mitä on kuvitellut tekevänsä nappeja painellessa.

Nettipeli on tosiaan totaalisen anaalista. Siis täysin pelikelvotonta. Friendipelejä en ole vielä ehtinyt kokeilla, sillä tässä tuntuisi olevan aivan helvetisti k a i k k e a .
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #353 : 29.06.2008 00:21 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Joku 9 tuntia töötätty, ja pelkkää nirvanaahan tämä on.


Pelimoodeja on yksinpelaajallekin monta eli jos yhteen uhkaa kyllästyä niin voi helposti vaihtaa. On seikkailumoodia ja pienempiä challengeja. Ja joka tuutista tursuaa avattavaa ja kerättävää, olen ihan koukussa.

Nettipeliä ei varmaan tule pelattua, peliaika kun on kortilla. Eli sitä ei nyt tarvitse haukkua, mutta vähissä ovat muut haukun aiheet. Mitä nyt latausajat ovat sekunnin liian pitkiä omaan makuun, ja maalitaulujen tuhoamiskenttien määrän laskemin viiteen sen sijaan että jokaisella hahmolla on omansa on aika pettymys.

Mutta kun mukana on kaikki muut mitä voisi haluta and then some, niin nuo maalitaulut kyllä antaa anteeksi.


Kenttiä ja hahmoja on kauhea määrä, musiikkia niin paljon ettei tarvitse koskaan kyllästyä. Ja kaikki on vielä säädettävissä. Trophyjä ei varmaan tule koskaan saatua kaikkia.

Melee oli erinomainen, mutta vasta nyt Brawlin tultua tietää mitä (melkein) täydellinen on.


EDIT: Käynnistin pelin tuossa taas, ja katsoin (taas) alkudemon. Ja entistä enemmän alkoi harmittaa tämän pelin saamat haukut. Vittu, tämä on ylistys videopelaamiselle. Tämä on häpeämätöntä fanipalvelua. Turnauksissa on kai muiden sitten vaan pelattava sitä Meleetä, mutta Brawl on juuri sellainen kuin olisin voinut toivoa.


« Viimeksi muokattu: 29.06.2008 00:49 kirjoittanut finngamer »
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #354 : 29.06.2008 08:23 »
tuhis Vieras  :lol:
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #355 : 29.06.2008 15:01 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili
Pelimoodeja on yksinpelaajallekin monta eli jos yhteen uhkaa kyllästyä niin voi helposti vaihtaa. On seikkailumoodia ja pienempiä challengeja. Ja joka tuutista tursuaa avattavaa ja kerättävää, olen ihan koukussa.

Tuo tosiaan pelastaa Brawlin (ja on pelastanut aiempien osien) yksinpelin. Useinmiten sitä tulee huomattua hyppivänsä tuntitolkulla eri pelimoodien välillä. Muutama Eventti läpi, pari perus Brawlia jollain uudella hahmolla, katos; kaveri lähettäny tekemänsä kentän kokeillaanpa sitä, jatketaan SSE:a pari kenttää, iskujen tehokkuuden testausta Training -modessa, mennäänpä Classic taas jollain hahmolla läpi, kulutetaan kolikoita Coin Launcherissa, voisi kokeilla 100-man Brawlia....

Uusia hahmoja ja kenttiä aukeaa koko ajan. Kierre on valmis. Eikä missään vaiheessa tule mieleen katsoa GameFaqsista miten kaikki hahmot ja kentät saa auki heti. Tästä pitää nauttia.

Edit: Tälle illalle vielä tiedossa miehekkäät sessiot kun veljeni kanssa ajateltiin viettää ilta pelin parissa. Hienoa että melkein kaikkia moodeja voi pelata myös kahdestaan.


« Viimeksi muokattu: 29.06.2008 15:14 kirjoittanut migge »
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #356 : 29.06.2008 20:55 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Olenpa kaverin luona pelannut tätä nyt jokusen tunnin. Brawl on ensimmäinen Smash Bros. -kokemukseni, joten minulla ei ole mitään valitettavaa siitä, kuinka Meleen ohjaustuntuma tai pelattavuus olisi parempi. Käytin Wii-ohjainta, sillä mitään valmista hermorataa ei minun selkäytimessäni Cube-ohjaimelle ollut.

Alussa peli tuntuu melkoiselta sekametelisopalta. Kokeneet kaverit tietenkin pieksivät minut leikiten, mutta jo yhden tapon saaminen piristi. Hyvältä tuntuvan hahmon löytäminenkin oli urakan takana, mutta lopulta päädyin Sheikiin. Sheikin liikkeet alkoivat jo vähän iskostua päähän, ja voitinkin jo pari matsia (ehkä pienellä tuurillakin). Vielä pitää kuitenkin harjoitella ja sitten opetella Zeldan vahvuudet.

Ehdottomasti pitää ostaa omaksikin. Pääseepä harjoittelemaan kunnolla kavereiden pieksämistä varten.
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #357 : 29.06.2008 20:59 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Tilaukseen lähti viimeisillä rovoilla. Siinä oli tämän kesän ja ehkä syksynkin peliostokset sitten...

En mä kuitenkaan jaksa niin paljoa tätä vääntää, että viat alkaisivat liikaa vituttaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #358 : 29.06.2008 22:00 »
tuhis Vieras Mikä idea tossa on että Linkin ja Zeldan kenttä on aina ensimmäinen ja muutenkin tuntuu olevan ihmeellisesti sama kaava vastustajissa ja kenttien järjestyksessä ynnä kombossa. Aika erikoista kun pelin vahvuus on monipuolisuus, niin sitten tämmöinen veto.

Onkos noita rape the target kenttiä enempää kuin kaksi? Sietäisi olla.

En vieläkään ole löytänyt omaa suosikkia hahmoista. Sonic on kuitenkin vastustajana täysi molo. Sheikistä tykkäsin itsekin, mutta sitä en ole tutkinut että onko Zeldan kaksi moodia jollakin tavalla sitten pois hahmon liikekavalkaadista tai onko iskut tehottomampia tms.
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #359 : 29.06.2008 23:34 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili
Onkos noita rape the target kenttiä enempää kuin kaksi? Sietäisi olla.
Joop, Classicia rynkytät niin kyllä ne sieltä tupsahtelee. Itsellä on nyt 3 tasoa, ja Classicin olen vetänyt kaksi kertaa läpi, Easylla ja Normalilla. >_>

(Ja on se silti suhtkoht vähän, vrt. Meleen jokaisella-oma-BtT-taso-juttuun...)
tallennettu
Sivuja: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines