Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Super Smash Bros. Brawl -julkaisu: 27.06.2008
Sivuja: 1 ... 9 10 11 12 13 [14] 15
Tulostusversio
Aihe: Super Smash Bros.  (Luettu 105802 kertaa)
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #390 : 07.07.2008 03:15 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
En ole niin paljoa ihmisiä vastaan pelannut, että tietäisin varmaksi, mutta ovatko Brawlissa nämä nopeammat heput vieläkin parempia kuin Meleessä muihin hahmoihin verrattuna? Fox, Cpt Falcon ja Sheik tuntuvat ainakin omissa käsissäni niiiiiin paljon paremmilta kuin muut hahmot pelkästään sen takia, että ne liikkuvat niin nopeasti. Meleessähän näiden hahmojen hallinta vaati oikeasti vitusti pelaamista, kun ne olivat niin älyttömän nopeita. Brawlissa pysyvät helposti hallinassa.

Eivät oikeastaan. Sinänsä hauska tuo listaus, että kaikkia noita hahmoja on nerfattu Meleestä todella paljon (enkä yhdelläkään noista enää Brawlissa tykkää pelata :P). Yksikään noista ei oikeastaan yllä kärkikastiin, ehkä pikemminkin päinvastoin. Etenkin Falcon (valitettavasti :() on turhake nykyään. Brawlin parhaiden hahmojen nopeuksissa on paljon enemmän eroja mitä Meleessä.

Turnauksissa (jossa hahmojen potentiaali on viety pisimmilleen) kaksi ehdottomasti parhainta hahmoa ovat Metaknight ja Snake. Meta on erittäin nopea mutta Snake ei niinkään. Esimerkiksi myös DeDeDe kuuluu parhaimpiin hahmoihin, joten kaikki ei ole nopeudesta kiinni. Paria poikkeusta lukuunottamata parhaiten pärjäävät ne hahmot, joilla pystyy camppimaan tehokkaimmin. Kun oikein pelataan voitosta niin camppiminen on ylivoimaisesti tehokkain taktiikka. Kyllä se Melee enemmän taktiikkaa vaatii, usko pois Pyramidhead. Erona pelien kesken on se, että Meleessä vain yhtä kikkaa käyttäen ei pääse erityisen pitkälle, koska sillä tapaa muuttuu ennalta arvattavaksi ja helposti rangaistavaksi, siinä missä Brawlin camppimista vastaan ei juuri mitään löydy. Brawlin taktisuutta vähentään myös hahmon ohjausmahdollisuuksien supistaminen Meleeseen nähden.

Niin, ja itsehän en ole koskaan jaksanut Brawlia camppien pelata. Se on vaan niin helvetin tylsää puuhaa. Kunhan nyt vain otin esille tuon Pyramidheadin taktiikkaväitteen jälkeen. En myöskään usko, että kukaan täälläkään kirjoitteleva tai heidän tuttunsa jaksaa tuolla tapaa juuri pelata, eli camppimisen aiheuttamasta epätasapainosta hahmojen kesken ei ole ongelmaa. Ei niin, että ne täysin tasapainoisia muutenkaan olisivat. Meleen hahmovalikoima oli/on aivan peruspelaajalle pitkälti yhtä tasapainoinen mitä Brawlinkin (vaihtelua hahmojen välillä Brawlissa saattaa toki olla enemmän), näin väittäisin ihan omastakin kokemuksesta.

Jopas sain taas epäselvän postin tehtyä, kun yritin jotenkin vastata sekä zoukan että Pyramidheadin viestiin ja lisätä vielä jotakin turhaa loppuun.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #391 : 07.07.2008 08:32 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Lanttu tuossa kirjoittikin kaiken tarvittavan.

C. Falcon on oikeastaan aivan pelikelvoton nykyään ja sillä ei kannata edes alkaa harjoittelemaan sen suurempia. Fox ja Sheik ovat hyviä edelleen, vaikka parempiakin löytyy.

Tiedän saavani tuttavilta Wiin ja Brawlin synttärilahjaksi, joten vaikka paska peli onkin Meleeseen verrattuna, niin ehkä pidän tästä Pelaajalaudan välisen turnauksen netin kautta jossain vaiheessa.

Ja Pyramidhead...  :lol: Tuo jätkä on varmasti joku Nintendon koodama mainosbotti.


« Viimeksi muokattu: 07.07.2008 08:48 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #392 : 07.07.2008 10:51 »
Teppo Holmqvist Jäsen Viestejä: 277 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ja Pyramidhead...  :lol: Tuo jätkä on varmasti joku Nintendon koodama mainosbotti.

Tai ehkä hänellä on vain oma mielipide joka eroaa sinun omastasi? Ai helvetti kun näinkin voi käydä. Ajatella. :)


« Viimeksi muokattu: 07.07.2008 10:57 kirjoittanut Teppo Holmqvist »
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #393 : 07.07.2008 12:34 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Ja Pyramidhead...  :lol: Tuo jätkä on varmasti joku Nintendon koodama mainosbotti.

Tai ehkä hänellä on vain oma mielipide joka eroaa sinun omastasi? Ai helvetti kun näinkin voi käydä. Ajatella. :)

En nyt tarkoita hänen kommenttejaan just tästä pelistä, enkä edes millään pahalla, vaan ihan ylipäätänsäkin. Olo on vaan välillä kuin mainostekstejä lukisi.
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #394 : 07.07.2008 12:36 »
Pyramidhead Vieras
Ja Pyramidhead...  :lol: Tuo jätkä on varmasti joku Nintendon koodama mainosbotti.

Tälläiset mielipiteet saat pitää omanasi, vaikka olisi kuinka hymiöitä perässä.

Tuskin kukaan joka on vaivautunut viestejäni lukemaan yhtään tarkemmin tuollasta pelkää, sillä ne ovat kyllä perusteltuja eivätkä suinkaan kaikki nintendomyönteisiä. En muutenkaan ymmärrä mikä tekee sinun Brawl mielipiteestä niin paljon oikeamman, sillä minusta perusteluni olivat ihan fiksuja. Ero syntynee siitä häiritsevätkö tietyt yksityiskohdat vai ei ja osaako arvostaa monia muita muutoksia.

Ja miksi ihmeessä tämä peli on muutamalle täällä niin herkkä kohta, että jokaisen positiivisen viestin jälkeen sitä täällä täytyy tulla haukkumaan. En minäkään ole aiemmin yhteenkään teidän vieteihin tullut kyseenalaistamaan mielipiteitänne. Ainoastaan kerran kertonut omani. Jos jommasta kummasta käytöksestä jotain pitäisi päätellä niin ensimmäisenä ei varmasti tule mieleen kyseenalaistaa minun käytöstäni.

Edit:
En nyt tarkoita hänen kommenttejaan just tästä pelistä, enkä edes millään pahalla, vaan ihan ylipäätänsäkin. Olo on välillä kuin mainostekstejä lukisi.

Annas tulla sitten esimerkkiä. Täyttä paskaahan sinä puhut.
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #395 : 07.07.2008 13:45 »
Teppo Holmqvist Jäsen Viestejä: 277 Basaaripisteet: 0 Profiili
En nyt tarkoita hänen kommenttejaan just tästä pelistä, enkä edes millään pahalla, vaan ihan ylipäätänsäkin. Olo on vaan välillä kuin mainostekstejä lukisi.

Rypamiiniheadi saattaa olla innokas Nintendo fani, mutta eihän robotti ole. :)
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #396 : 07.07.2008 13:56 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Nyyh Falcon  :(

Mutta sen verran pitää vielä sanoa, että eikö Meleessäkin kuitenkin ollut aika helvetin epätasaväkisiä matchuppeja? Jotain ihan broken komboja ja liikkeitä kuten Peachin alas-smäshi.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #397 : 07.07.2008 17:21 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Itsekkin olen huomannut Cpt. Falconin heikkouden. Sen lisäksi että hahmoa on hidastettu, tuntuu sen iskut menevän usein ohi. Vastustajan pitää siis olla ihan hollilla että iskut osuu. Falconhan kuului Meleen aikaan minun lempihahmoihin. Onneksi Diddy on ollu näin pelin alkuvaiheessa hyvä vaihtoehto. Täytyy tässä lähiaikoina alkaa tutustumaan muihinkin hahmoihin lähemmin.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #398 : 07.07.2008 18:06 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili Sellainen pikku toive olisi Nintendon suuntaan, että voisivat jatkossa keskittyä freeloadereiden tappamisen sijasta vaikka nettipelin toimivuuteen.

Ja minä kun luulin, että GT5 Prologue oli laginen paska.
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #399 : 08.07.2008 11:24 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Brawlia on nyt tullut viikko pelattua ja hauskaa on ollut. Meleetä en ole koskaan pelannut, joten en voi vertailla peliä siihen, mutta kyllä Brawl ainakin minulle maistuu. Uskoisin näin olevan vielä muutaman kuukauden päästäkin.

Nettipeli tosin ei toimi ollenkaan. Pelaajia ei vaan kertakaikkisesti löydy ollenkaan. Yleensä odottelen sellaiset viitisen minuuttia muiden ilmestymistä, mutta ketään ei vain tule. Pitäisikö jotain asetuksia säätää paremmin?

FC niille, joita kiinnostaa: 4983-6498-0197.
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #400 : 08.07.2008 12:21 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili
Nettipeli tosin ei toimi ollenkaan. Pelaajia ei vaan kertakaikkisesti löydy ollenkaan. Yleensä odottelen sellaiset viitisen minuuttia muiden ilmestymistä, mutta ketään ei vain tule. Pitäisikö jotain asetuksia säätää paremmin?

En ole nyt parina viime päivänä koittanut tuota nettipeliä, mutta samanlaista oli minullakin viime viikolla muutaman kerran. Kyllä sieltä aina silloin tällöin jokunen pelaaja löytyi, mutta aika harvakseltaan. Joten en usko että missään asetuksissa on vikaa, tosin en nyt varmaksi voi sanoa.

Lisäilen nyt loputkin viime kerran jälkeen FC:nsä ilmoittaneista. Minulle voi ainakin ilmoitella, jos haluaa netissä tätä mättää. Ei pitäisi olla nyt tällä viikolla sen kummempia tekemisiä, joten aikaa matseilla löytynee.
Kokoelma
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #401 : 08.07.2008 21:07 »
tuhis Vieras Eij helevetin kuustoista tätä lagia. Onko ollu puhetta missään että mitään helpotuksia olisi tulossa?

Tekee mieli myydä välillä Kartit ja Brawlit kun kerran eivät saatana halua että niitä pelataan.

... tai no, Karttihan toimii, mutta vois senkin periaatteesta että tajuisivat oman verkkopaskuutensa.

Oisko tuommoisesta mitään apuja, että tavallaan buuttailis nettiyhteydet Brawliservoihin lopettamalla pelit ja alottas uuden, että menisikö uuden serverin kautta tms?


« Viimeksi muokattu: 08.07.2008 21:15 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #402 : 08.07.2008 21:17 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ei ainakaan jenkeille mitään parannuksia koskaan tullut. Pelasitko random tyyppejä vastaan?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #403 : 08.07.2008 21:19 »
tuhis Vieras Eikun ihan friendiporukalla. On tuo lagittakin rullannut, mutta myös lagaillen.

Eikö jenkit pelaile ihan samoilla servoilla, samaan tapaan kuin kaikki Karttaajat maailmassa?
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #404 : 08.07.2008 21:40 »
Teppo Holmqvist Jäsen Viestejä: 277 Basaaripisteet: 0 Profiili
Eikö jenkit pelaile ihan samoilla servoilla, samaan tapaan kuin kaikki Karttaajat maailmassa?

Smashi ei käsittääkseni käytä palvelimia muuta kuin peliseuran löytämiseen. Muuten se on ihan P2P vastoin kuin muut Nintendon Wi-Fi pelit.
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #405 : 08.07.2008 22:33 »
tuhis Vieras No, ei tuolla logiikalla varsinkaan luulisi jökkivän kun väellä alkaa olemaan kymmenen megan yhteyksiä. Kyllä se on Nintendo munannut ihan totaalisesti tämän verkkopelaamisen kanssa ihan tämänkin ulkopuolella, että Brawli on vitun epäpelattavaa katkeruuspaskaa kun väännöt päättyy siihen että joutuu lagin takia jonnekin vitun rotkoon. Saatanan paskaa touhua.

Menee taatusti tämä peli vaihtoon jos joutuu tästä vitun lagista kärsimään oikeasti. Ihan uskomatonta homostelua.
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #406 : 08.07.2008 22:59 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili
Menee taatusti tämä peli vaihtoon jos joutuu tästä vitun lagista kärsimään oikeasti. Ihan uskomatonta homostelua.
Äläs nyt, lagi ja friendcodet ovat ylistyslaulu Nintedolle ja verkkopelaamiselle yleensäkin.
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #407 : 08.07.2008 23:06 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Pari friend -peliä olen ehtinyt pelaamaan ja niissä meno on ollut siedettävää. Johtuisikohan tuo lagi siitä että peli etsii seuraa myös Japanista ja USA:sta? Tai ainakin osittain...

Noh, vaikka nettipeli toimisikin niin eipä tätä sen takia ostettu. Lokaali moninpeli ja lukuisat yksinpelimuodot ovat se pääasia.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #408 : 09.07.2008 08:03 »
Teppo Holmqvist Jäsen Viestejä: 277 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kyllä se on Nintendo munannut ihan totaalisesti tämän verkkopelaamisen kanssa ihan tämänkin ulkopuolella, että Brawli on vitun epäpelattavaa katkeruuspaskaa kun väännöt päättyy siihen että joutuu lagin takia jonnekin vitun rotkoon. Saatanan paskaa touhua.

Yksi ongelma tässä keskustelussa on se, että ihmiset paiskovat termiä lagi ihan miten sattuu. Lagihan tarkoittaa sitä, että tieto näppäimen painamisesta kyllä menee palvelimelle saakka, mutta kiitos sen, että valonnopeutta on mahdotonta voittaa, painalluksen ja palvelimen reaktion välillä on hienoinen viive. Se mistä Smash Bros kuitenkin kärsii enemmän on packet loss. Packet lossilla tarkoitetaan sitä, että pelin lähettämiä nettipaketteja katoaa matkalla. Monissa pelityypeissä tätä pakettikatoa on suhkot helppo kompensoida. Esim. FPS:ssä koodi voi reilusti olettaa että jos hahmo käveli eteenpäin 200 millisekkaa sitten, hän todennäköisesti tekee sitä puuttuvien 50 ms:n ajan. Tai sitten leikataan raameja pois. Autopelit ovat myös mukavia, koska autojen voi odottaa menevän tietyllä tavalla pelaajasta huolimatta.

Tappelupelit taas ovat aina yksiä painajaisia nettikoodin tekijälle. Ne ovat täysin armottomia packet lossin ja muiden häiriöiden suhteen, eivätkä ne myöskään salli sitä, että frameja leikataan. Sadankin paketin katoaminen saa homman ihan solmuun kun peli ei voi tietää mitä pelaajat tekivät noina puuttuvien pakettien aikana. Eikä virheitä voi realistisesti juurikaan kompensoida millään tavalla, jollet sitten halua telekineettisiä lyöntejä, teleporttausta ja muuta shaishea. Ja packet lossia tapahtuu käytännössä aina siitä huolimatta kuinka iso ja kaunis yhteytesi on, koska tieto kulkee kymmenien eri palvelimien kautta.


« Viimeksi muokattu: 09.07.2008 08:19 kirjoittanut Teppo Holmqvist »
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #409 : 09.07.2008 08:29 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Tekken on melkein täysin lagiton friendejä vastaan?

Tosin random nöböjä vastaan lagia toki esiintyy.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #410 : 09.07.2008 08:34 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Eikö se niin ollut, että monet Meleen ja N64:n Smashin tekniikoista poistettiin ja peliä hidastettiin juuri nettipelin takia, koska lagin takia niitä ei olisi netissä voinut käyttää. Kuitenkin koko nettipeli täyttä paskaa, oh yeah..  :lol:

Ja Tekkenissä hahmot nyt tekevät liikkeensä puolen sekunnin viiveellä muutenkin, niin ei siinä paljon pienet lagit haittaa.  >_>


« Viimeksi muokattu: 09.07.2008 08:41 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #411 : 09.07.2008 08:39 »
Teppo Holmqvist Jäsen Viestejä: 277 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tekken on melkein täysin lagiton friendejä vastaan?

Onko? Miksi minulla on sellainen muistikuva että Tekken 5:n PS3-version koodi olisi kirottu alimpaan helvettiin NTSC-UK:ssa ja NeoGaffissa? Etkö sinä siitä puhu?

EDIT: Tuli aivopieru ekassa versiossa! :)
EDIT 2: Tupla aivopieru. Yritetään uudelleen. :)
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #412 : 09.07.2008 10:38 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Suomalaisten (ja ruotsalaistenkin) kanssa DOA4 ja VF5 on toiminut hyvin.
Play-Asia
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #413 : 09.07.2008 12:21 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Tekken on melkein täysin lagiton friendejä vastaan?

Onko? Miksi minulla on sellainen muistikuva että Tekken 5:n PS3-version koodi olisi kirottu alimpaan helvettiin NTSC-UK:ssa ja NeoGaffissa? Etkö sinä siitä puhu?

Enpä tiedä jenkkien touhusta mitään, mutta siis Suomalaisten kanssa peli on ollut melkeinpä aina lagitonta. Pieni viivekään ei Tekkenissä niin pahasti peliä pilaa, sillä stringit ja combot voi bufferoida sisään. Reaktioitahan se kusee toki, mutta kuten sanottua lagia on todella harvoin Suomalaisia vastaan.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #414 : 09.07.2008 13:29 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Toinen syy lagiin tai pätkimiseen voi olla ADSL-yhteys. Nimittäin jos taloon ei tule kuitua, siihen on usein vedetty ADSL-yhteys lähimmästä laitehuoneesta. Tämä taas tarkoittaa koko talolle 24/3M yhteyttä kyseiseltä palveluntarjoajalta. Eli jos talossa on warettaja jolla on samalta palveluntarjoajalta yhteys, linja voi olla hiukan heikossa hapessa silloin tällöin. Vaikka pelaaminen ei käytännössä mitään ihmeellistä kaistaa tarvi (512/512 pitäisi riittää), niin jos sielä joku warettaja ammattiaan harjoittaa niin satunnaista tökkimistä/lagia/miksisitänytkutsuukaan varmasti esiintyy.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #415 : 09.07.2008 13:33 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Taas uusi syy lynkata ware-daddyt.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #416 : 09.07.2008 17:12 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse kyllä puhuin lagista ihan lagina. Painan nappia ja liike tapahtuu myöhässä ruudulla. Ei Wiin muut nettipelit ole tästä näin pahasti kärsinyt.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #417 : 14.07.2008 14:09 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili You now have over 200 songs!
You now have 300 different trophies!
You now have 400 different stickers!

En tiedä kuinka monta pystiä pelistä löytyy, mutta toivottavasti ollaan vielä alle puolen välin. :P

On alkanut Brawl maistua paremmalta sitten alun jälkeen. Varmaan johtui osittain siitä että SSE oli aika tuskaa, muut modet ovat maistuneetkin huomattavasti paremmalta.

Niin ja Olimar on muuten homo jo vähänkään kovemman tietokoneen käsissä.
Kokoelma
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #418 : 14.07.2008 17:23 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
You now have over 200 songs!
You now have 300 different trophies!
You now have 400 different stickers!

En tiedä kuinka monta pystiä pelistä löytyy, mutta toivottavasti ollaan vielä alle puolen välin. :P

Yli olet. Spoileritagista (kaiken varalta, jos joku ei näitä halua tietää) löytyy kokonaismäärät, jos kiinnostavat. Etenkin viimeisten tarrojen hankkiminen on kuulemma yhtä helvettiä.

Spoileri (osoita katsoaksesi)


EDIT: Lisäilin ajan kuluksi kaikkien ketjuun postanneiden FC:t, jotka sen olivat ilmoittaneet, Frankia lukuunottamatta, sillä hänen koodinsa ei toiminut. Omani on 5155-2715-0115. Joku ilta peliä? En jaksa pitää Brawlia turhia päällä, joten tulen vain, jos joku tässä ketjussa ehdottaa peliä.


« Viimeksi muokattu: 14.07.2008 18:15 kirjoittanut Lanttu »
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Super Smash Bros. « Vastaus #419 : 16.07.2008 01:39 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Niin ja Olimar on muuten homo jo vähänkään kovemman tietokoneen käsissä.
Sanopa muuta.

EDIT: Lisäilin ajan kuluksi kaikkien ketjuun postanneiden FC:t, jotka sen olivat ilmoittaneet, Frankia lukuunottamatta, sillä hänen koodinsa ei toiminut.
Kiitos, että kerroit. Pitääkin tarkistaa koodi, kun seuraavan kerran peliä pelaan.

Jostain syystä nettipeli ei vieläkään toimi, tai sitten peli haluaa etsiä minulle vastustajia ikuisuuden. Ketään ei nimittäin löydy. Pahimmassa tapauksessa se kertoo jotain netissä pelaavien määrästä, mutta en kyllä sitä oikein jaksa uskoa.

Muutama hahmo on aikamoista kuraa; Yoshi päällimmäisenä mielessä. Mutta ei se mitään, sillä hyviä homostelu-hahmoja on kavalkadista lähes jokainen. Snaken ylivoimaisuutta en tosin vieläkään ymmärrä.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 9 10 11 12 13 [14] 15
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines