Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Dark Souls Remastered - PC, PS4, Xbox One: 25.05.2018
  • Dark Souls Remastered (Switch): 19.10.2018
Sivuja: 1 ... 15 16 17 18 19 [20]
Tulostusversio
Aihe: Dark Souls  (Luettu 169685 kertaa)
Vs: Dark Souls « Vastaus #570 : 11.02.2019 15:31 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Leikkasin London bossista tankkibuildillani toisella yrityksellä. BKG tuhosi "ensimmäisen vaiheen" kolmella iskulla. Olin Havel-tamineissani melko hidas, mutta niin oli toisen vaiheen bossikin, eikä sekään tainnut vaatia viittä nirhaisua enempää.

Peli aukesi nyt kunnolla kertaheitolla, enkä malta odottaa, mitä vielä kohtaan. Nyt on tullut aika palata tutkiskelemaan vanhoja alueita!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #571 : 11.02.2019 18:06 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Mielestäni juuri Anor London jälkeen laatu heikkenee hieman, vaikka eivät kaikki tietenkään ole tästä samaa mieltä. Mutta jos miettii yleisesti Souls-sarjan pelien loppupuoliskoa, niin ensimmäinen Dark Souls lienee tässä suhteessa se heikoin tapaus. Toisaalta kakkosessa taas on niin huono loppupomo ja muutama muukin ärsyttävä asia lopussa, etten välttämättä osaa edes sanoa. Onneksi kolmonen on näissä asioissa huomattavasti parempi (ellei suorastaan erinomainen, kun ottaa huomioon viimeisten tuntien tykityksen).

Dark Soulsin loppupuoliskosta:

Spoileri (osoita katsoaksesi)
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #572 : 26.02.2019 08:13 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW DS meni eilen läpi. Minulta jäi ymmärtääkseni pelaamatta ainakin yksi vapaaehtoinen alue, plus kaikki DLC-ympäristöt. Seikkailen niissä, jos innostun pelaamaan New Game Plussaa.

Taso lähti myös minun mielestäni laskuun Anor London jälkeen, ja pahin dippaus tapahtui selvästi kiireellä tehdyssä Demon Ruinsissa, vaikka Lost Izalithin gimmick-loppuvastus – joka oli mielestäni huonoin ja epäreiluin koko pelissä – pistikin hyvän kilpailun pystyyn.

Aina välillä saa kuulla, miten kärsimättömät pelaajat haluaisivat Dark Soulsiin easy-moodin. Kiperien alkutuntien jälkeen kuka tahansa häikäilemätön voi kuitenkin helposti rikkoa koko pelin, latomalla Soulit oikeisiin kykyihin ja pukemalla vahvat haarniskat päälle. Loppuhuipennuksena tason 99 Havelini käveli vihoviimeisen pomon huoneeseen, otti iskuja vastaan kuin tankki ja rankaisi järjettömän ylitehokkaalla Black Knight Great Swordilla bossin sekunneissa henkihieveriin. Antikliimaksin maku, mutta itsehän sen huulilleni laitoin, ja peli antoi reilusti sen tehdä; minua vietiin alussa kuin litran mittaa, ja lopussa minä tein pelille saman tempun. Se oli tavallaan hyvin tyydyttävää. Ympyrä sulkeutui, mitä hieno lopetuskin vielä alleviivasi.

Onkin ihan eri asia pelata Soulsia ketterästi, taidokkaasti ja stamina-pohjaisella hahmolla. On aivan mahdollista, että New Game Plussan sijaan pelaan pelin jossakin vaiheessa sellaisella tyylillä.

Parikymmentä ensimmäistä tuntia: maagisia. Keskivaihe: loistava. Ehtoopuoli: hyvä. Kokonaisuutena melkoisen uniikki pelikokemus, joka antoi inspistä kokonaisen aligeren synnyttämiseen. Todella kovan luokan pelistähän tässä on kyse.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #573 : 11.03.2020 14:59 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Pelasin Dark Souls Remasteredin PS4-version läpi. Edelleen tolkuttoman hieno peli, minkä lisäksi Blighttown ensimmäistä kertaa vakaalla FPS:llä oli myös aika erikoinen kokemus. Tahmea paikkahan se edelleen on, mutta nyt koko touhussa on jotain tolkkuakin, kun kaikki ei ole pelkkää diashow'ta enää. Tarkemman piirtoetäisyyden ansiosta Lost Izalithissa harhailukin on lopulta aika mitätön ongelma.

Nyt vuorossa onkin sitten kakkonen, jossa olen kohta puolivälissä. Edeltäjäänsä kehnompi, muttei missään tapauksessa huono peli. Majulalla on erityinen paikka sydämessäni.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Sivuja: 1 ... 15 16 17 18 19 [20]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines