Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Dark Souls Remastered - PC, PS4, Xbox One: 25.05.2018
  • Dark Souls Remastered (Switch): 19.10.2018
Sivuja: 1 ... 13 14 15 16 17 [18] 19 20
Tulostusversio
Aihe: Dark Souls  (Luettu 171306 kertaa)
Vs: Dark Souls « Vastaus #510 : 17.04.2016 17:37 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Tässä on melkoinen määrä lisäyksiä vanhaan tuttuun mekaniikkaan. Infusion-gemejä on julmetusti, itse sokeana pulttasin heti alussa Fire Gemin katanaani, mutta sehän vei ihan kaikki skaalaukset veks. Vasta myöhemmin pääsee käsiksi vastaavaan gemiin, jolloin skaalautuu myös intin/faithin mukaan.

Ja sitten se kilpien/aseiden välinen kikkailu, kun saa erinäisiä hetkellisiä buffejakin aikaiseksi. Tuskin maltan odottaa että millaisia buildeja tässä saakaan aikaiseksi.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #511 : 17.04.2016 23:03 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo erilaisia aseita ja artseja on järjetön määrä. Vähän kaduttaa oma melee-hahmo, mutta tykkään pelata soulsit aina ekan kerran hyvin perinteisellä miekkaheebolla.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #512 : 20.04.2016 22:51 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili On tämä hillittömän kokoinen peli, voi veljet. Arkkitehtuuri on paikoittain varsin massiivista ja mahtipontista, ja epätoivoinen habitus syö sielua vaikka paikoillaan seisoisi. Kuolema vaanii aivan kaikkialla, ei tätä voi kukaan helpoksi sanoa alkua lukuunottamatta.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #513 : 20.04.2016 23:09 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Borealin laakso veti leuan lattiaan. Ehkä komein mesta koko sarjan historiassa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #514 : 21.04.2016 09:47 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #515 : 24.04.2016 14:24 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Semisti haastava normibossi tuo Borealin Pontiffi.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #516 : 25.04.2016 00:54 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Murruin ja ostin itsekin pelin nyt perjantaina Gigantin verkkokaupasta 48 eurolla. Olisi pitänyt ostaa aiemmin, sillä epäilin murtuvani tällä kertaa. Olisin säästänyt huimat 3 euroa. :lol: Kinguineja sun muita hämäräkauppoja en tue, vaikka hieman halvemmalla olisikin saanut.

Vaikka moni tuntuukin pitävän Dark Souls II heikompana osana tai suorastaan huonona, pidin itse siitä suuresti, kun vuodenvaihteessa pelasin. Tai ainakin pidin tähän asti. Vaikka alun tunnelimaisuus hieman harmittaakin, on peli neljän ensimmäisen tunnin perusteella aivan eri tasoa kaikilla muilla osa-alueilla.

Rakastan ensimmäisen pelin yhtenäistä maailmaa, mutta ei pyhä sylvi miten komeata katseltavaa tämä kolmonen on. Mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää, kun kenttäsuunnittelu on jo tähän mennessä näin vahvaa. Erityismaininta myös bosseista, jotka ovat olleet täyttä laatua. Kaikista kolmesta vastaantulleesta olen nauttinut suunnattomasti.

Oikeastaan ainoa valittamisen aihe tässä vaiheessa on ajanpuute. Ei ehdi millään pelaamaan yhtä paljoa kuin haluaisi.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #517 : 26.04.2016 10:20 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Onneks siitä PC-versiosta oli puhetta ketjussa. Tajusin että eihän tässä oo mitään järkeä ostaa PS4:lle vaikka kaveritkin hommaa, en oo koskaan oikeen näistä co-op hommista niin välittäny näissä. Bloodbornessa kokeiltiin kaverin kanssa mutta ei se soutaminen ja huopaaminen kiinnostanu, ku piti aina kahteen kertaan tappaa bossit että päästiin jatkamaan.

Onhan tuo hienoa ollu vääntää 1080p+60 fps:nä, huh. Vahvana on kyllä pysyny peli tänne loppuvaiheille asti. Ei oo ainakaan vielä ollu alueissa semmosta notkahdusta mikä tapahtu eka osassa Anor London jälkeen. Nautin kyllä tästä.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #518 : 26.04.2016 15:35 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Meitsi diggaa co-opista ja PvP:stä yli kaiken, varsinkun kun vastassa ei ole kahden tai kolmen dorkan muodostamaan gank-jengiä, jotka kuvittelevat olevansa hyviä pelaajia.

Ilman mitään exploitteja mulla on nyt PvP-hahmona lvl 13 ukko, millä on Darkwraith-setti ja Dark Sword +5. Mad-covenantin hinutin eilen tasolle 30 (paskat itemit vastineeksi), ja nyt liityin Rosarias Fingersin leipiin. Yritän vielä toista overpowerlowlevelbadass-hahmoa luoda jossain kohtaa.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #519 : 30.04.2016 13:49 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Nyt vasta olen ehtinyt pelailemaan tätä enemmän ja onhan nämä ihan selvästi koko ajan helpompaan suuntaan mennyt, eikä johdu pelkästään siitä että alkaa olla kokemusta sarjan peleistä. Bloodborne oli jo suurimmaksi osaksi läpihuutojuttu. Nyt sitten sama väistönopeus lisätty tähänkin, päälle vielä kilvet, estus flaskia voi juoda samalla kun liikkuu, backstabiin ei tarte enää melkein mitään ajoitus, kunhan vähän nyt pyörähtää vihun taakse jne.

Mutta eipä nämä koskaan ole olleet hyviä pelejä sen kuolemisen tai vaikeustason takia. Ihan yhtä parhautta tämä on kuin ennenkin, vaikka Dark Soul 1:n tyylisen hienoon yhtenäiseen kenttäsuunnitteluun sarja ei tunnu enää pääsevänkään. Bloodbornen paras puoli, eli hieno ulkoasu yhdistettynä Dark Soulien monipuolisempaan pelattavuuteen ja sekkailun tuntuun on aika voittava yhdistelmä.,,,,,,Oikeastaan ainoa suurempi miinus on umpipaska framerate. Ihan päätä alkaa särkemään kun tykillä pelaa suhteellisen läheltä ja kameraa liikuttaettaessa pitää yrittää saada jotain selvää ympärillä olevista asioista. Ei vaan nämä Ps4:n pelit pääse edes tasaiseen 30 fps:ään, ei sitten millään.

Alkaahan tämä sarja olla aika nähty ja samanlaisia wow-elämyksiä on aika vaikea enää saada kun ekoilla kerroilla, mutta ihan hyvin tämän vielä jaksaa pelata läpi, koska täyttä kamaa joka tapauksessa. En edes osaa sanoa, että mikä sarjan peleistä olisi paras. Demon's souls ja Dark souls 1 ovat uskomattoman kovia, eikä Dark Souls 2 myöskään ole kovin kaukana noista. Bloodbornea on hiukan erilainen ja eikä pärjää ihan noille omilla listoillani, mutta onhan sekin hemmetin kova peli.

Ehkä kuitenkin seuraavaksi voisivat kokeilla jotain muuta ja pitää pienen tauon näistä.


EDIT:

Yks mikä ärsyttää, on edelleen nuo ylikryptiset sidequestit esim. eri npc-hahmojen kanssa. Ei niistä vaan tajua mitään, ellei vahingossa jotain satu tekemään. Ehkä From Softwarella vaan ajatellaan, että suurin osa kuitenkin kattoo kaiken netistä ja vetää pelin oppaiden avulla läpi, niin heittelevät niitä miten sattuu. "tee jotain random-juttuja, niin tämä npc liikkuu tuonne jne."


« Viimeksi muokattu: 30.04.2016 13:55 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #520 : 30.04.2016 14:07 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW MasterTK: missä kohtaa peliä menet? Itselläni oli samanlaisia ajatuksia pelistä johonkin puoliväliin asti, kunnes sitten n. joka toinen pomo antoi vähintään kerran pari selkään ennen kuin taittui. Mielestäni tähän oltiin saatu ihan selvä vaikeuspiikki loppuun, kun niissä aikaisemmissa tuntui yleensä siltä, että loppupeli on vähän sellaista läpijuoksua.

Itse rankkaan nämä pelit nykyään näin: Bloodborne > Demon's Souls / Dark Souls / Dark Souls III > Dark Souls II.

EDIT: ja samaa mieltä siitä, että nämä pelit alkavat olemaan vähän nähtyjä. Siis mieletäni näistä on nyt melkeinpä puristettu kaikki mitä irti saa ainakin mitä tulee tuohon dark fantasy -teemaan mikä on Demon's Soulsissa ja Dark Soulsissa. Bloodbornelle en halua jatkoa, koska se peli on jo mielestäni niin täydellinen paketti kuin olla ja voi. Jonkinlainen sci-fi-teemainen Souls voisi toimia vielä ehkä, mutta mieluusti näkisin Miyazakilta jotain kokonaan uutta ja aivan eri pelimoottorilla.


« Viimeksi muokattu: 30.04.2016 14:15 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #521 : 16.05.2016 09:15 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili 41 tuntia ja peli läpi. Ei tästä mitään suurempaa valittamisen aihetta löytynyt. Melkeinpä käsittämätöntä, että tiimi on vielä saanu puserrettua itsestään yhden täydellisen Souls-pelin irti. Moni muu kehittäjä olisi kyllä varmasti palanut loppuun jo kahden tai kolmen tittelin kohdalla. Peli oli juuri sopivan vaikea, eli joihinkin bosseihin jäi jumiin ja oli pakko opetella jokainen liike ulkoa ennen kuin oli mahdollisuuksia voittoon. Eri mestat olivat kaikki hienoja ja mukavia tutkia ja onhan tämä nyt eeppisin peli mitä on koskaan tehty jos katsotaan vain miltä eri mestat tuntuivat. Kokoa ja näköä oli kuin jossain SotC:issa. Hienoa oli myös maailman yhdenmukaisuus, melkein jokaisesta korkeasta paikasta näki edellisiin mestoihin ja tuleviinkin.

Musat ja graffat 10+

Jopa PvP toimi hyvin kun itse sitä kokeilin.

Ainoa murhe oli konsoliversio, johon oli pakko tyytyä erinäisistä syistä. Suorituskyky oli ihan ok, mutta kyllä se alhaisempi ruudunpäivitys vaan haittasi monessa bossissa. Onneksi melkein kaikki bossit/viholliset viestivät äänillä milloin iskut osuvat. Seuraava rundi onkin sitten PC:llä joten pääsee tuoreeltaan vertailemaan mikä se ero on. Ilmeisesti PC-käännös on melko ripulia kun GAF:ia on lukenut :/
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #522 : 16.05.2016 10:03 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Nyt vasta hoksasin yhden uuden jipon PvP:tä koskien.

Matsit eivät skaalaudu pelkästään leveleiden mukaan. Skaalaus ottaa huomioon myös voimakkaimman inventaariossa olevan aseen. Ei ihme jos lvl 15 hahmoni, jolla hinutin tuskaisesti Dark Swordin tasolle +7, ei löydä Undead Settlementissä enää ketään kenen kimppuun inveidata.

Tämä meinaa sitä, että käytännössä sinun on pakko opetella pelaamaan kunnolla. Parryamista myöten (mikä ei ole leipälajini ollenkaan).
Pelikokoelmani
tallennettu
Re: Dark Souls « Vastaus #523 : 16.05.2016 13:54 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW ~22h olisi pelattuna. Tällä hetkellä pitäisi tutkia lisää Catacombeja tai mennää eteenpäin Irithyll of the Boreal Valleyssa. Vielä lienee aika paljon pelattavaa.

Vähän vain harmittaa, että on niin kaavoihin kangistunut pelaaja. DS2:ssa ja nyt DS3:ssa tulee aina väännettyä samantyyppinen hahmo. Yritin kuitenkin vähän ottaa Mircaleja mukaan tällä kertaa ja panostaa enemmän armoriiin, poiseen ja strenaan. Pelityyli kuitenkin pysyy aika samanlaisena.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #524 : 16.05.2016 14:57 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ite vedin respecin kun tilaisuus tuli (cathedral of the deepissä onnistuu) ja virkisti kyllä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #525 : 16.05.2016 15:36 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili
Vähän vain harmittaa, että on niin kaavoihin kangistunut pelaaja. DS2:ssa ja nyt DS3:ssa tulee aina väännettyä samantyyppinen hahmo. Yritin kuitenkin vähän ottaa Mircaleja mukaan tällä kertaa ja panostaa enemmän armoriiin, poiseen ja strenaan. Pelityyli kuitenkin pysyy aika samanlaisena.
Paitsi poise taitaa olla yhtä tyhjän kanssa tässä Soulsissa. Laitat sitten vaikka täydet Havelit päälle, niin alkupään tikarizombie saa ukkosi hytkymään huolella.
Ite vedin respecin kun tilaisuus tuli (cathedral of the deepissä onnistuu) ja virkisti kyllä.
Respec?

EDIT:

Ah, vissiin statsien resetointi.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #526 : 16.05.2016 15:54 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo vaihdoin str/dex buildista puhtaaseen str/faithiin ja faithilla skaalautuva kirves alkoi lyömään 800 lämää vanhan miekan 300 sijaan  :P
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #527 : 16.05.2016 18:12 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Ennen tota uusinta päivitystä, sen eka performancepäivityksen jälkeen oli kyllä hyvä pelailla tolla 2 gigan GTX 770:lläkin PC:llä. Tuo uusin päivitys kusi taas kaiken, ihan vitunmoisia stutterpätkiä että jäätyy kuva reiluksi sekunniksi ja sitten jatkuu sulavana. Eiköhän ne tuon jouluks saa kuntoon. Mutta on kyllä ihan vitun hyvä peli, kolmas runi menossa, toka hahmolla meen just NG plussalla. Paras Souls, aika tasoissa Bloodbornen kanssa. Miyazaki 2 mestariteosta puskenu ulos vuoden sisällä, on se melkonen kaveri.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #528 : 16.05.2016 22:39 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Mikä ase on muodustunut suosikiksi?

Dark Sword str-gemillä on melkoisen kova, tosin on vähän lyhyt vain. Yritän saada kaksi hahmoa vielä työn alle, toinen käyttäisi chaos-upattuja aseita pyromancyjen kanssa, toinen lightning-upattuja miracleiden kanssa. Varsinkin miracle-buildin tekeminen on tässä ontuvaa, kun lightning spearikin tekee ihan naurettavan huonoa lämää.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #529 : 16.05.2016 23:21 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Dragonslayer Greataxe tekee kyllä siedettävästi noin 800 lämää iskulla, 40str ja 28 faithilla. En tiedä onko se vähän vai paljon.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #530 : 17.05.2016 07:21 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Eka hahmolle pistin perus quality-buildin ja käytin sillä pääasiassa broadswordia. Toka hahmosta tein alkuun luck+dexin mutta respecin jälkeen pistin luck+faithin. Luckin iskin respecin jälkeen 35:een kun laitoin hollow parrying daggerin joka boostaa luckia +5:lla täyteen upittuna. Pääaseena Anri's straight sword joka skaalaa luckiin ja vähän faithiinkin. Equip loadin oon pitäny tolla toisella hahmolla alle 30%:n, tuo long roll on kyllä kätevä. Pitää vielä faithia keräillä enempi että pääsis kunnolla siitä hyötymään.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #531 : 11.03.2018 12:17 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Jätän kyllä remaster-painoksen suosiolla ennakkotilaamatta. Gameplay-videota on toistaiseksi vain Switch-versiosta, ja tekele näyttää täysin suoralta porttaukselta vanhasta. 60fps Ps4:lla ja Xbpnella tuskin pitää edes paikkansa, ainakaan Blight Townissa viimeistään tulee droppia. ;D



https://www.youtube.com/watch?v=m7IkfwEmlG4
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #532 : 11.03.2018 12:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Jätän kyllä remaster-painoksen suosiolla ennakkotilaamatta. Gameplay-videota on toistaiseksi vain Switch-versiosta, ja tekele näyttää täysin suoralta porttaukselta vanhasta. 60fps Ps4:lla ja Xbpnella tuskin pitää edes paikkansa, ainakaan Blight Townissa viimeistään tulee droppia. ;D



https://www.youtube.com/watch?v=m7IkfwEmlG4

Onneksi network test antaa kaikilla alustoilla mahdollisuuden kokeilla peliä ilmaiseksi. Minulla hinku sukeltaa tähän synkkään ja armottomaan maailmaan kasvaa päivä päivältä.

PS4- ja Xbox-versiot sisältänevät graafisia parannuksia, jotka puuttuvat Switch-versiosta, tai niin ainakin oletan. Jossain vaiheessahan tämän remasterin kai huhuttiin pyörivän DS3:n pelimoottorilla. Kummallista, ettei muita versioita ole vielä näytetty.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #533 : 11.03.2018 12:44 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili
Jätän kyllä remaster-painoksen suosiolla ennakkotilaamatta. Gameplay-videota on toistaiseksi vain Switch-versiosta, ja tekele näyttää täysin suoralta porttaukselta vanhasta. 60fps Ps4:lla ja Xbpnella tuskin pitää edes paikkansa, ainakaan Blight Townissa viimeistään tulee droppia. ;D



https://www.youtube.com/watch?v=m7IkfwEmlG4

Onneksi network test antaa kaikilla alustoilla mahdollisuuden kokeilla peliä ilmaiseksi. Minulla hinku sukeltaa tähän synkkään ja armottomaan maailmaan kasvaa päivä päivältä.

PS4- ja Xbox-versiot sisältänevät graafisia parannuksia, jotka puuttuvat Switch-versiosta, tai niin ainakin oletan. Jossain vaiheessahan tämän remasterin kai huhuttiin pyörivän DS3:n pelimoottorilla. Kummallista, ettei muita versioita ole vielä näytetty.
Odotin itsekin kääntämistä uudemmalle moottorille, voi olla että Switchin vastaava on melkein suora porttaus. Mutta kun pelikuvaa ei ole muista versiosta nähtävillä, niin huolestuttaa.

Ja From Softwarehan ei ole vissiin vastuussa remasteroinnista, jos en ihan väärin muista? Toisaalta Crash-trilogiakin kääntyi muiden käsissä varsin passeliksi remasteriksi.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #534 : 11.03.2018 13:11 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili
Odotin itsekin kääntämistä uudemmalle moottorille, voi olla että Switchin vastaava on melkein suora porttaus. Mutta kun pelikuvaa ei ole muista versiosta nähtävillä, niin huolestuttaa.

Ja From Softwarehan ei ole vissiin vastuussa remasteroinnista, jos en ihan väärin muista? Toisaalta Crash-trilogiakin kääntyi muiden käsissä varsin passeliksi remasteriksi.

Dark Souls Remastered on nimenomaan pelkkä remaster eli itse en mitään suurta harppausta edellisen genin versioista odottaisi. Pientä hiomista siellä täällä ja jos tuo luvattu 60fps pitää paikkansa niin se riittää minulle tässä kohtaa hyvin. En tiedä mikä on yleinen mielipide, mutta N. Sane Trilogyn sen sijaan ainakin itse laskisin jo ihan remakeksi.
Kokoelma
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #535 : 11.03.2018 13:16 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
60fps Ps4:lla ja Xbpnella tuskin pitää edes paikkansa, ainakaan Blight Townissa viimeistään tulee droppia. ;D

Jos näin tulee käymään, niin en kyllä näe muuta syytä esim. PS4-version hankkimiselle kuin sen, että verkkopeli on jälleen aktiivinen. 60 FPS olisi itselleni ehdottomasti se suurin syy ostaa Remastered, vaikka tahmaamiseen tottuikin jo PS3-versiossa.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #536 : 11.03.2018 14:10 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
60fps Ps4:lla ja Xbpnella tuskin pitää edes paikkansa, ainakaan Blight Townissa viimeistään tulee droppia. ;D

Jos näin tulee käymään, niin en kyllä näe muuta syytä esim. PS4-version hankkimiselle kuin sen, että verkkopeli on jälleen aktiivinen.

Tämä ei taida tukea cross-playtä millään alustalla? Asiasta ei varmaan ole kerrottu vielä mitään.

Mietinkin tässä yksi päivä, että millaisia online-ominaisuuksia Soulsissa onkaan. Löysin hyvän videon, joka selittää keltanokille hyvin simppelisti miten homma toimii:

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #537 : 16.03.2018 06:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

DF analysoi Directissä nähdyn videon resoksi 1080p. Graafisilta elementeiltään täsmälleen sama peli kuin aiemmin, lukuun ottamatta ambient occlusionia. Ehkä valmis versio sisältää enemmänkin parannuksia? Sama käännöstalo toi aiemmin LA Noiren Switchille, ja duunasi enemmän kuin pelkän reson noston.

Valitettavasti materiaali sisälsi myös dippejä ruudunpäivityksessä. Parasta olisi antaa pelaajien valita: telakoitu, 720p, lukittu kolmeenkymppiin tai 1080p, graafisesti parempi, kolmekymppiä dipeillä. Kannettavana reso voisi tippua vaikka kuuteensataan. Toisaalta, eihän se niin simppeliä ole, että yhtä kytkintä napautetaan ja sitten sammutetaan valot toimistosta. Jokainen ominaisuus tuottaa lisätyötä.


« Viimeksi muokattu: 16.03.2018 06:59 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #538 : 03.04.2018 19:56 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili

Hyvältä näyttää!
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #539 : 03.04.2018 20:22 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Switch-versiostakin nähdään enemmän materiaalia, ja kuullaan ennakkoarvioita myöhemmin tällä viikolla, sillä se on pelattavissa PAXissa.

Saisivat jo ilmoittaa network testin ajankohdan!  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 ... 13 14 15 16 17 [18] 19 20
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines