Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 95
Tulostusversio
Aihe: Peliostokset  (Luettu 866148 kertaa)
Vs: Peliostokset « Vastaus #120 : 01.09.2007 16:46 »
lloyf Jäsen Viestejä: 99 Basaaripisteet: 0 Profiili
killer7 5,00 euroa  :lol:

Spoileri (osoita katsoaksesi)Gube- vai Plegeversio?
"That deaf, dumb and blind kid plays by sense of smell"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #121 : 01.09.2007 17:33 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili
killer7 5,00 euroa  :lol:

Spoileri (osoita katsoaksesi)Löytyykö Freerecordia muka vielä Suomesta? Lopetti toimintansa maassa ja ainakaan täällä päin ole aikoihin näkynyt.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #122 : 01.09.2007 19:21 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
killer7 5,00 euroa  :lol:

Spoileri (osoita katsoaksesi)Gube- vai Plegeversio?
Plege. FRS ei ole vissiin koskaan myynytkään Cuben pelejä. Itsekkin ostin omani, tosin kuukausia sitten.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #123 : 07.09.2007 11:44 »
~Sidekick~ Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 0 Profiili Dear God!!!

Lähes kaksi vuotta on kulunut Rogue Galaxyn Japanin julkaisusta ja tällä viikolla peli vihdoin saatiin Eurooppaan. On se vain järkyttävää kuinka kauan tuo lokalisointi voi kestää. Toki vanhan mantereen ja USAn versiossa on törkeän paljon lisätty kaikkea uutta verrattuna Japaniin, mutta kumminkin.

Omani ostin verkkokaupasta ja tämä onkin sitten sen verran laaja peli, että ihan heti ei tarvitse muita pelejä pelailla. Tosin Valkyrie Profile: Silmeria ilmestyi tänään, joten sen joutuu ensi viikolla käydä ostamassa hyllyyn odottelemaan. Molemmat pelit siis pleikkari kakkoselle, joten vielä se vanha jaksaa ja hyvä niin. Tosin nuo kaksi olivatkin sitten suurella todennäköisyydellä viimiset vanhan sukupolven pelit mitä tulee itse hankittua. Muita kiinnostavia nimikkeitä ei enään ole valitettavasti tiedossa. :(
http://www.last.fm/user/Sidekick_87/
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #124 : 07.09.2007 17:28 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Muita kiinnostavia nimikkeitä ei enää ole valitettavasti tiedossa. :(

Onpas! Ensi vuoden alkupuolella pitäisi ilmeistyä Euro-versio Persona 3:sta. Ja satunnaisluolastomätkintä-RPG-deittisimulaattori-hässäkkä on vähintäänkin kiinnostava. Tuskin ollaan täällä päin saamassa mitään taidekirjoja tai muuta sälää, mutta kai niitä ilmankin pärjää.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #125 : 07.09.2007 19:53 »
~Sidekick~ Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 0 Profiili
Onpas! Ensi vuoden alkupuolella pitäisi ilmeistyä Euro-versio Persona 3:sta. Ja satunnaisluolastomätkintä-RPG-deittisimulaattori-hässäkkä on vähintäänkin kiinnostava. Tuskin ollaan täällä päin saamassa mitään taidekirjoja tai muuta sälää, mutta kai niitä ilmankin pärjää.

Muaaaaaa!!!!!

Tuo uutinen on jäänyt täysin huomaamatta. Hieno homma, että vihdoin saadaan tännekkin Persona- sarjan edustaja. Ehdottomasti ostettava tuo. Kiitokset tuosta tiedotuksesta.  ;D
http://www.last.fm/user/Sidekick_87/
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #126 : 08.09.2007 17:05 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Tässä meikäläisen uusimmat hankinnat:
En ole vielä tuohon Digital Devil Sagaan tutustunut, joten saas nähdä miten peli kolahtaa. DQ8-peliohjain tuli Play-Asiasta hankittua, kun kohtalaisen halvalla lähti.  ;D Ja onhan tuo Metal Slime hienompi kuin se normi sininen Slime.  :lol:
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #127 : 08.09.2007 17:23 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Ja onhan tuo Metal Slime hienompi kuin se normi sininen Slime.  :lol:

Ehei :(

Slime Controller on kyllä yllättävän kiva ohjain. Mihinkään toimintapainotteiseen peliin siitä ei todellakaan ole, mutta roolipeleihin, ja varsinkin Dragon Questiin, se on aivan ihana kapine. Ohjain on jännän pehmeän tuntuinen ja mukavan pyöreä, joten sitä on kiva pitää käsissä montakin tuntia putkeen. Kunhan vain johto olisi edes hieman pisempi ja napit jotenkin. . . napsuvampia, kait.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #128 : 08.09.2007 17:32 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Lainaus
Slime Controller on kyllä yllättävän kiva ohjain.

Jep, kyllähän tuota on ergonomisuudestaan kehuttu. Saas nähdä kuinka paljon raaskin ohjaimella pelailla vai jääkö se vain hyllylle somisteeksi. Onneksi ohjain sopii varsin mainiosti molempiin tarkoituksiin.   :)
Nyt kun vielä jaksaisi viimeistellä sen vikan bossin DQ8:ista  :lol:
Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 09.09.2007 16:16 kirjoittanut echoes »
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #129 : 14.09.2007 17:07 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Levyjä en saanut aikaiseksi ostella tänään, mutta pelin sentään varasin!

Tampereelle oli ilmeisesti ihan tovi sitten ilmestynyt Gamestop, jossa on kiva "vie kolme peliä vaihtoon, saat uuden pelin eurolla"-tarjoushässäkkä, jota piti hyödyntää. Metal Slug 3, Second Sight ja SSX3 muuttuivat HL2 Orange Boxin ennakkovaraukseksi, jonka olisi parasta ilmestyä ensi kuussa. Jos ei, niin syytän Fraeonia.

Tinglen DS-pelinkin olisin ostanut, jos olisin sen jostain löytänyt. Anttilassa olisi yksi kappale ollut, mutta en minä halua maksaa yhdestäkään DS-pelistä viittäkymppiä.


« Viimeksi muokattu: 14.09.2007 19:37 kirjoittanut sleepy »
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #130 : 17.09.2007 16:38 »
Tiger Jäsen Viestejä: 81 Basaaripisteet: 0 Profiili Jep todella hyva tarjous tuo on. Mitenkohan on voiko pelin laittaa ennakkovaraukseen ja vaikka se ilmestyisi joulukuussa niin kayttaisi tuota tarjousta hyvaksi silla lailla, etta maksaisi sen euron siita pelista jo nyt?
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #131 : 19.09.2007 20:31 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Wild Arms -sarja on aika haalia kokoon, Alter Code F on jo matkalla, kohta myös vitososa ja kun julkaisu joskus suvaitsee tapahtua, myös PSP-peli. Vanhaa kunnon hyvää keskitasoa koko sarja.

Vaikka olin pettynyt tylsään Blue Dragon demoon, ajattelin että ostan sen pois kun se joskus on todella edullinen. Tosin samaa olen jo pitkään ajatellut Suikoden V:stä, mutta vaikka sitä  tietääkseni on myyty suht edullisesti julkaisusta saakka, en ole löytänyt käytettyä kappaletta mieluiseen 20 een hintaan (20e on minulle keskinkertaisen kiinnostavan pelin ostohinta). Jos joku tietää jonkun nettilafkan josta pelin voisi edullisesti saada (uudesta saatan vähän enemmän pulittaa) niin minulla saa informoida. :)
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #132 : 19.09.2007 21:12 »
BurnBlack Jäsen Viestejä: 62 Basaaripisteet: 0 Profiili Perkule tuli ostettua Leisure Suit Larry Collection vielä pitää vastaava varmaan ainakin Police Questin vastaava myöhemmin kotiuttaa myös omiin kokoelmiin.

Mutta hemmetti miksihän nuo Larryt eivät mahdu tuohon kuvaruudulle, jostain syystä yläreuna menee kokonaan piiloon ja ulos monitorin yläreunasta vaikka kannessa kuinka hehkuteteen runs on Windows XP mainosta. Kukaan testannut onko samanlaisia ongelmia. Olis kans mukava jos tuon kuvan sais pelkästään pienenä tuossa ruudulla näkymään, kun koko kuvaruudulla alkaa olla tuon aikaiset grafiikat jo melkoista suttua ja repii ikävästi silmiä. Tokihan pelien huumori on se joka saa peliä pelaamaan eikä grafiikka mutta kuitenkin...

Kokelma siis sisältää Larryt 1,2,3,4 sekä 5 tosin nelosta ei taidettu koskaan tehdä, joten noin kaksi taitavat olla periaatteessa 5 ja 6. Viimeistä osaa elikkä seiskaa tämä ei sisällä ikävä kyllä laisinkaan  >:( harmi kun olis taitanut olla jo grafiikoiltaan jo useamman askeleen näitä aiempia kehittyneempi.Toki myöhemmin on vielä erillinen LSL Magna Cum Laude joka ei ollut enää Al Lowen käsialaa ja pelimekaniikkakin ei ole enää perinteista seikkailua vaan nykyajan minipelimuotoon väsättyä. Eikä pääosassakaan ole enää Larry vaan hänen sukulaispoikansa.

http://www.allowe.com/
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #133 : 19.09.2007 22:00 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Mutta hemmetti miksihän nuo Larryt eivät mahdu tuohon kuvaruudulle, jostain syystä yläreuna menee kokonaan piiloon ja ulos monitorin yläreunasta vaikka kannessa kuinka hehkuteteen runs on Windows XP mainosta. Kukaan testannut onko samanlaisia ongelmia. Olis kans mukava jos tuon kuvan sais pelkästään pienenä tuossa ruudulla näkymään, kun koko kuvaruudulla alkaa olla tuon aikaiset grafiikat jo melkoista suttua ja repii ikävästi silmiä.

Kokeileppa ruksata pikakuvakkeen ominaisuuksista "Näytön tarkkuus 640x480", josko tämä auttaisi. En muista varmana, mutta saattaa olla, että sain samasta ongelmasta kärsivän alkuperäisen C&C:n toimimaan tällä tavalla. Lisäksi ainakin jotkut pelit saa windowed modiin, lisäämällä pikakuvakkeen ominaisuuksissa kohteen perään -windowed, joten tämä lienee myös testaamisen arvoista.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #134 : 19.09.2007 22:13 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Rogue Galaxy. EBGAMES -liikkeestä tampereelta. Mahtavin kauppa ikinä. Kolme peliä, joiden yhteisarvo oli varmaan 15-25€, annoin ne ja heitin euron pöytään. Siinä vaihtoi pelit omistajaa. Peli oli hyllyssä n. 62€. Vielä jos saisi Guitar Hero 2:n ja GoW2:n sieltä niin olisi tyytyväinen. Huonompi laatuisia pelejä kun on. Ja mikäs siinä kun menee lähimpään anttilaan ja ostaa 15€:lla pari jos ei itseltä löydy ;) Mahtava tarjous kyllä.

Tosin kun olen katsellut sitä käytettyjen pelien määrää sielä niin se on kyllä aika vakuuttava. Nytkin sieltä lähti Omimusha 3 matkaan ihan heräte ostoksena kun en sitäkään ole ikinä testannut. Ajattelin että ainahan voin tulla vaihtamaan se johonkin uuteen kuukauden sisään muun kahden kanssa jos ei vakuuta :)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #135 : 24.09.2007 00:08 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Tulee parin päivän päästä ostettua frendiltä God of War 1 & 2 yhteishintaan 30€! Olen molemmat vetänyt tuhansia kertoja läpi mutta nyt ne tulee hankittua omaksi. Ja ovat vielä täysin naarmuttomia.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #136 : 24.09.2007 20:22 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Uusimmat hankinnat:Gamestopissa tuli tuota vaihtotarjousta hyödynnettyä ja mukaan lähti Rogue Galaxy.
Strikersia olen myös viime päivinä tahkonut ja onhan se kova peli!  ;D Vaikeustaso on huima ja vanhojen ennätyksien rikkominen on mukavaa puuhaa.  :) VP2:stakin on tullut jonkinverran pelailtua ja taistelusysteemi vaikuttaa erittäin addiktoivalta.
Nyt kun noita shmuppeja on ruvennut kertymään, niin olisi mielenkiintoista saada joku PS2-shmuppi tuohon High Score-topicciin.  8)
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #137 : 25.09.2007 18:49 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Pakko oli Gamestopin tarjousta hyödyntää: alakerrasta kaksi 360-peliä hintaan 35e, siihen euro päälle ja Halo 3 on huomenna noudettavissa. Liian hyvää ollakseen totta. Täytynee varmaan vielä pari uutuutta käydä poimimassa.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #138 : 25.09.2007 21:52 »
6puu Jäsen Viestejä: 77 Basaaripisteet: 0 Profiili Toimiikos tämä EB Gamesin tarjous niin, että jos vien kolme edellisen sukupolven peliä sinne, niin saan uuden sukupolven pelin eurolla? Halo 3 nimittäin houkuttaisi...
Always roll deep on the streets like the mafia
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #139 : 26.09.2007 15:43 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 169 Basaaripisteet: 0 Profiili noinhan tuo toimii.
kunhan se uusi peli maksaa korkeintaan 74.95e

jotkut vaan ovat raportoineet että kaikki myyjät ei suostu kaikkia pelejä ottamaan vastaan vaikka tarjouksessa ei ole mitään ehtoja lueteltu sen lisäksi että ei saa viedä useampaa samaa peliä vaihtoon.

itselläkin olisi läjä pelejä joilla laskin saavani 7 uutta XO peliä vaihdossa mutta en tiedä uskallanko jotain pyytää kuskiksi tampereelle jos noita ei kelpuutetakkaan niin tulee hukka reissu ja menee turhaan bensaan rahaa.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #140 : 26.09.2007 15:53 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Katselin tuossa että juuri ja juuri kuusi peliä saisin kasaan mistä voin luopua ihan tuosta vain. Ja ostoarvoa noilla on noin 5-10 kpl. Ajattelin ainakin Wiin Guitar Hero 3:n ottaa ja maksaa siitä n. 15€ väliä. Galaxya tai Corruptionia en viitsi tähän tarjoukseen sotkea, kun en voi olla varma saisiko ne varmasti julkaisupäivänä.

Siispä toinen peli on vielä hieman auki. Ehkä sitä voisi lähteä kokeilulinjalle kun kerta mahdollisuus siihen annetaan. Tai sitten varaan vain MoH: Heroes 2:n.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #141 : 26.09.2007 17:25 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Onhan tuo tarjous aivan loistava. Tähän mennessä olen ostanut tuolta Pokemon Diamondin ja Super Paper Marion, jota tosin ei vielä ole varastoon lisää saapunut. Metroid Prime 3 ja Super Mario Galaxy ovat varauksessa.

Eiköhän tuota tarjousta tule vielä lisääkin hyödynnettyä, sillä ainakin Zelda: Phanto Hourglass ja Ratchet & Clank: Size Matters kiinnostavat kovasti. Ja miggen postauksen jälkeen tajusin, että tuleehan se Guitar Hero 3:kin Wiille, joten jälleen yksi uusi peli hankintalistaan.:P

jotkut vaan ovat raportoineet että kaikki myyjät ei suostu kaikkia pelejä ottamaan vastaan vaikka tarjouksessa ei ole mitään ehtoja lueteltu sen lisäksi että ei saa viedä useampaa samaa peliä vaihtoon.

Eikös tuota ole tapahtunut lähinnä Tampereella? Tämän kaltaisen käsityksen siis ainakin sain Konsolifinin juttujen perusteella. Ainakaan Jyväskylän liikkeen kanssa ei ole ollut mitään ongelmia, vaan kaikki pelit on otettu vastaan. Ainoastaan kampanja-ajan jälkeen julkaistujen pelien varauksen kanssa oli pientä epätietoisuutta, kun viime viikolla kävin, mutta tänään sama myyjä otti Galaxyn varaukseni vastaan ihan mielellään.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #142 : 26.09.2007 17:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kuinka pitkään GameStopin tarjous on muuten vielä voimassa?
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #143 : 26.09.2007 17:43 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Tarjous on voimassa lokakuun loppuun.

Mutta päteekö se myös Wii- ja käsikonsolipeleihin? En muista nähneeni niistä mainintaa... Ennakolta nimittäin voisi ainakin varailla juttuja.

Entä onko vaihdon aina oltava konsolikohtainen? Esim. aina annettava juuri 3 PS2 peliä yhtä PS2 peliä vastaan, vai voiko esim. tuoda kaksi PS2-peliä, yhden Xbox-pelin ja ottaa Cuben pelin?

Harmittaa olla tällainen hamsteri. Minulla on gaziljoona roskapeliä, mutta en raaski luopua niistä. Ajattelen aina että ei sitä tiedä, voihan sitä joskus vaikka saada aivovaurion ja alkaa tykkäämään paskasta.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #144 : 26.09.2007 17:55 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Siis tarjoushan koskee kaikkia pelejä alustasta riippumatta, kunhan peli on tuon 75 euron sisällä. Ylimenevästä joutuu maksamaan välirahaa sen, mitä se nyt sattuukaan menemään yli. Konsolifinin perusteella tosin kaikki eivät ole saaneet tuon ylittäviä ostettua/varattua, maksoi välirahaa tai ei. Jotkut ovat kai joutunueet myös antamaan ylimääräisen pelin, jotta ovat saaneet tälläisen pelin ostettua. Oheistavaroitahan tämä ei koske, vaikka jotkut ovat kai niitäkin saaneet ostettua.

Eikä annetuilla peleillä ole väliä. Itsekin vein yhden Cube-pelin kahdeksan PS2-pelin kanssa, ottaen tilalle pelkästään DS:n ja Wiin pelejä.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #145 : 26.09.2007 18:01 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Eikös tuota ole tapahtunut lähinnä Tampereella? Tämän kaltaisen käsityksen siis ainakin sain Konsolifinin juttujen perusteella.

Pari päivää sitten juuri Tampereen Gamestopissa takanani jonossa ollut tyyppi oli tuomassa isoa muovikassillista pelejä vaihtoon, joista hän joutui viemään takaisin kotiinsa aika kasan jostain Citymarketin alennuslaareista tongittua kamaa. Eli siis näitä kuudella eurolla saatavia, 505gamestreetin ja vastaavien pikkujulkaisijoiden "Demolition Girl"-tyyppisiä pelejä. Eiköhän sinne muut, kunnon pelit kelpaavat.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #146 : 26.09.2007 18:11 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Eikös tuota ole tapahtunut lähinnä Tampereella? Tämän kaltaisen käsityksen siis ainakin sain Konsolifinin juttujen perusteella.

Pari päivää sitten juuri Tampereen Gamestopissa takanani jonossa ollut tyyppi oli tuomassa isoa muovikassillista pelejä vaihtoon, joista hän joutui viemään takaisin kotiinsa aika kasan jostain Citymarketin alennuslaareista tongittua kamaa. Eli siis näitä kuudella eurolla saatavia, 505gamestreetin ja vastaavien pikkujulkaisijoiden "Demolition Girl"-tyyppisiä pelejä. Eiköhän sinne muut, kunnon pelit kelpaavat.

Juu, mutta tuollahan on käynyt näitäkin tilanteita, että ihan rehellisesti käytettyjäkään pelejä ei ole huolittu, koska ovat olleet liian vanhoja tai "alelaarikamaa". Eihän tuo ole rehellistä peliä kummaltakaan puolelta, sillä mainoksen mukaan mitkä tahansa pelit kävisivät. Jyväskylään, kuten aika pitkälti kaikkialle muuallekin kuin Tampereelle, on kummminkin näyttänyt kaikista infernaalisinkin paska kelpaavan, nimim. Street Boyz -pelin vienyt.:rollaus:
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #147 : 26.09.2007 20:20 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Juu, mutta tuollahan on käynyt näitäkin tilanteita, että ihan rehellisesti käytettyjäkään pelejä ei ole huolittu, koska ovat olleet liian vanhoja tai "alelaarikamaa". Eihän tuo ole rehellistä peliä kummaltakaan puolelta, sillä mainoksen mukaan mitkä tahansa pelit kävisivät.
Tuo on kyllä hieman väärin. Meillä on kaapissa pieni kasa vanhoja PS1-pelejä, jotka on ollut tarkoitus jo vuosia sitten myydä. Kaikki hyväkuntoisia ja suhtkoht ok-pelejä. Jolleivat niitä huoli perjantaina, niin minä teen valituksen joko firman johtajalle tai kuluttajalautakunnalle. Eihän tuollaista saa mainostaa, jos ei yritys itse suostu toimimaan sen mukaan!
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #148 : 26.09.2007 20:31 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Juu, mutta tuollahan on käynyt näitäkin tilanteita, että ihan rehellisesti käytettyjäkään pelejä ei ole huolittu, koska ovat olleet liian vanhoja tai "alelaarikamaa". Eihän tuo ole rehellistä peliä kummaltakaan puolelta, sillä mainoksen mukaan mitkä tahansa pelit kävisivät.
Tuo on kyllä hieman väärin. Meillä on kaapissa pieni kasa vanhoja PS1-pelejä, jotka on ollut tarkoitus jo vuosia sitten myydä. Kaikki hyväkuntoisia ja suhtkoht ok-pelejä. Jolleivat niitä huoli perjantaina, niin minä teen valituksen joko firman johtajalle tai kuluttajalautakunnalle. Eihän tuollaista saa mainostaa, jos ei yritys itse suostu toimimaan sen mukaan!

Öh, tarjouksessa taidetaan nimenomaan mainita vain PS2, GC ja Xbox-pelit (360 ja PS3 -pelejä tarvitsee viedä "vain" kaksi, että saa pelin eurolla). PS1-peleistä et saa yhtään mitään.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #149 : 26.09.2007 20:42 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Kumma tosiaan että Wii-pelien viemisestä vaihtoon ei mainita tarjouksessa mitenkään. Niillä on varmaan kohta pulaa käytetyistä Wii-peleistä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 95
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines