Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 152 153 154 155 156 [157]
Tulostusversio
Aihe: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature  (Luettu 772372 kertaa)
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4680 : 18.01.2022 16:26 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 817 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Ei saatana. Kyllä loksahti leuat ja sen jälkeen hymyilytti kun näin sen twiitin.

Saapa nähdä miten nuo yksinoikeushommat menee esim. COD:n kanssa.

70 miljardia dollaria...
Play-Asia
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4681 : 18.01.2022 16:31 »
saska Jäsen Viestejä: 642 Basaaripisteet: 2 Profiili Kyllähän tossa itelläkkin kulmakarvat nousi Twitteriä selaillessa. En oo ihan varma miten tähän pitäis suhtautua. Se on sanottava että mielestäni onni että  tätä ”developer-monopolia” havittelee Microsoft eikä Sony. Viimeisen muutaman vuoden touhujen perusteella vahvin luotto siihen etteivät tee mitään idioottimaista.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4682 : 18.01.2022 16:32 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 718 Basaaripisteet: 6 Profiili Hehe, loistava kikka Microsoftilta.  :lol: Toivottavasti ostavat Capcomin tai Squaren pois seuraavaksi.  Sonyn toiminta on jo pidempää ollut niin idioottimaista, että joutavatkin saadakin munilleen. Vielä kun Nintendo saadaan heräämään omasta kuplastaan. Tällä hetkellä takovat rahaa tekemättä mitään vuodesta toiseen.
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4683 : 18.01.2022 16:33 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 817 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Game Passia kasvattamaan. Sitten parin vuoden päästä laittaa siihen joku 20€-30€/kk hinnaksi ja kaikkia vituttaa.

Hehe, loistava kikka Microsoftilta.  :lol: Toivottavasti ostavat Capcomin tai Squaren pois seuraavaksi.  Sonyn toiminta on jo pidempää ollut niin idioottimaista, että joutavatkin saadakin munilleen. Vielä kun Nintendo saadaan heräämään omasta kuplastaan.

Capcomin saisi varmaan 5-10 miljardilla ostettua. Samahan tuo olisi ostaa pois.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4684 : 18.01.2022 17:01 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 696 Basaaripisteet: 3 Profiili Kolossaalinen kauppa. En olisi voinut kuvitellakaan. Ajattelin, että Sega, Capcom tms. olisi mahdollinen. Mutta Activision! Huh huh!

Tässä sukupolvessa tullaan kilpailemaan ja kovaa. Microsoftilla on nyt semmoinen line-up, että Sonylla tulee olemaan tiukkaa. Väitän, että lopullisena tavoitteena on tehdä CoDia myöten kaikesta Xbox-yksinoikeuksia. Ja PC myös.

Pitää vain opetella pelaamaan Xbox-ohjaimella Haukkaa.

Mielenkiintoista kyllä miten tämä nyt muokkautuu tästä.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4685 : 18.01.2022 17:46 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Vähän ristiriitaiset fiilikset. Tuntuu haikealta, että kaikki 3rd partyt lipuvat pikkuhiljaa jonkun konsolivalmistajan omistukseen. Ei sillä, ettenkö pääsisi Series X:n omistajana nauttimaan näistä, mutta pitkässä juoksussa en ole varma miten hyvä asia tämä on kilpailun kannalta. En haluaisi peliteollisuutta, jossa kaikki pelitalot ovat kolmen suuren omistuksessa. Olisi paljon kivempaa saada Diablo 4 kaikille alustoille, erilaisina versioinaan. Se on rikkautta, joka tekee pelaajana olemisesta mielenkiintoisempaa ja värikkäämpää.

Nintendo tuntuu hankkivan pelitaloja vain ns. pakon alla, jos hyväksi havaittu kumppani asettaa itsensä myyntiin. Nipahan osti tässä taannoin Next Level Gamesin (sulkana hatussa mm. mainio Luigis Mansion 3), koska se oli ilmaissut selvästi haluavansa myydä omistuksensa.

Fanipoikana haluaisin, että jos SquareEnix lähtisi hapuilemaan uusia omistajia, Nintendo olisi hereillä. Mieluiten tosin haluaisin SE:n jatkavan omana itsenään ja julkaisevan pelejä kaikille alustoille. Siihen suuntaan tämä nyt kehittyy, että saapa nähdä kuinka kauan se jatkuu niin.


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4686 : 18.01.2022 21:12 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 028 Basaaripisteet: 14 Profiili Saa nähdä meneekö kilpailuviranomaisilta läpi. Nää kaupat alkaa olla sen kokoisia, että tossa kärsii jo kilpailukyky kaikilla muilla.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4687 : 18.01.2022 21:58 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 792 Basaaripisteet: 0 Profiili
Saa nähdä meneekö kilpailuviranomaisilta läpi. Nää kaupat alkaa olla sen kokoisia, että tossa kärsii jo kilpailukyky kaikilla muilla.

Tätä pohdin itsekin, mutta ei ole analyytikoilta tullut hirveästi kommenttia ettei menisi. Diilin odotetaan menevän läpi kesäkuun aikana. Isohan tuo kauppa on, mutta silti Microsoft jää pelipuolen liikevaihdossa Sonylle ja Tencentille, eli isoimmat kilpailijat pysyvät edelleen isompina.

Nappasin FT:stä vertailun isoimmista kaupoista pelialalla. Huolimatta siitä, et kauppa on isoin ikinä ja isolla marginaalla, niin mun mielestä Microsoft saa Activisionin halvalla.
Spoileri (osoita katsoaksesi)

edit: tulipas isona luurilla postatessa, niin laitetaan spoilereihin


« Viimeksi muokattu: 18.01.2022 22:18 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4688 : 19.01.2022 09:26 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 028 Basaaripisteet: 14 Profiili Hintaan varmaan vaikuttaa se, että firma on ryvettynyt viime aikoina mediassa. Pelaajat ovat menettäneet jo aikoja sitten kaiken luottamuksen Blizzardin kykyyn kehittää pelejä. Pelisarja toisensa jälkeen on kompuroinut ja oikeastaan Diablo 2 remake oli ainoa peli, joka on kerännyt kehuja eikä sekään ollut Blizzardin itse kehittämä. Suurin osa legendaarisista suunnittelijoista on häipynyt firmasta jo aikoja sitten. Puhumattakaan jatkuvasti uutisoiduista perseilyistä firman kulttuurista, jossa äijät devaa päissään ja jakaa naispuolisten työntekijöiden kuvia jossain runkkuchateissa.

Ai niin ja firman CEO on alan pelätyin ja inhotuin kaveri (huhut kertoo, että Bobby boy olisi nyt saatu hiillostettua firmasta kultaisella helikopterilla).
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4689 : 19.01.2022 10:06 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 817 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Hintaan varmaan vaikuttaa se, että firma on ryvettynyt viime aikoina mediassa. Pelaajat ovat menettäneet jo aikoja sitten kaiken luottamuksen Blizzardin kykyyn kehittää pelejä. Pelisarja toisensa jälkeen on kompuroinut ja oikeastaan Diablo 2 remake oli ainoa peli, joka on kerännyt kehuja eikä sekään ollut Blizzardin itse kehittämä. Suurin osa legendaarisista suunnittelijoista on häipynyt firmasta jo aikoja sitten. Puhumattakaan jatkuvasti uutisoiduista perseilyistä firman kulttuurista, jossa äijät devaa päissään ja jakaa naispuolisten työntekijöiden kuvia jossain runkkuchateissa.

Ai niin ja firman CEO on alan pelätyin ja inhotuin kaveri (huhut kertoo, että Bobby boy olisi nyt saatu hiillostettua firmasta kultaisella helikopterilla).

Vaikea sanoa vaikuttiko tuo "skandaali" hintaan. Kuvittelisin, että näitä kauppoja hierotaan aika pitkään ja hintakin määrittyisi paljon ennen kaupan julkistamista.

Tuolla 70 miljardilla olisi varmasti saanu vaikka yhteensä EA:n, Segan ja Namco Bandain ostettua. Ehkä ensi vuonna sitten?
Play-Asia
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4690 : 19.01.2022 12:33 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 503 Basaaripisteet: 2 Profiili Hinta on toisaalta pieni kun ajattelee IP määrää ja tuottojakin, mutta kun ottaa huomioon nykytilanteen, niin onhan tuossa hintaa. Esim. Nintendon markkina-arvo on tällä hetkellä hyvin alle 60 miljardia dollaria. Kauppa on tietty eri juttu osto preemioineen, mutta antaa pientä suuntaa summasta.
Ja luonnollisesti MS osti tässä IP:t, niin saihan se sitä mitä halusi. Kun kulttuuri on pilalla ja menestys laskusuunnassa, niin onhan tuossa kovat riskit, mutta IP:t pysyy. Joten kunnon remontilla tai kehitystä uudelleen jakamalla siinä on kultaa käsissä. Haluiskohan Bethesda esim. tehdä seuraavaa CoDia? No joo, ei ehkä mach in heaven :lol: Mutta mitä Bethesda saisi aikaan Starcraftilla tai Warcraftilla? Ihan mielenkiintoisia skenaarioita.

EDIT:
Suurin kysymys tästä tulee oikeastaan GamePassin hintaan. En jaksa millään uskoa että MS kehittää näitä kaikkia pelejä GamePassin tuotoilla. Vaikka 25milj. tilaajaa tuo pirusti rahaa, ei se riitä millään näiden kaikkien pelien kehityskuluihin. Joten uskoisin että viimeistään 2023 nähdään uusia tilaaja malleja.


« Viimeksi muokattu: 19.01.2022 13:08 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4691 : 19.01.2022 17:03 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 028 Basaaripisteet: 14 Profiili
Hintaan varmaan vaikuttaa se, että firma on ryvettynyt viime aikoina mediassa. Pelaajat ovat menettäneet jo aikoja sitten kaiken luottamuksen Blizzardin kykyyn kehittää pelejä. Pelisarja toisensa jälkeen on kompuroinut ja oikeastaan Diablo 2 remake oli ainoa peli, joka on kerännyt kehuja eikä sekään ollut Blizzardin itse kehittämä. Suurin osa legendaarisista suunnittelijoista on häipynyt firmasta jo aikoja sitten. Puhumattakaan jatkuvasti uutisoiduista perseilyistä firman kulttuurista, jossa äijät devaa päissään ja jakaa naispuolisten työntekijöiden kuvia jossain runkkuchateissa.

Ai niin ja firman CEO on alan pelätyin ja inhotuin kaveri (huhut kertoo, että Bobby boy olisi nyt saatu hiillostettua firmasta kultaisella helikopterilla).

Vaikea sanoa vaikuttiko tuo "skandaali" hintaan. Kuvittelisin, että näitä kauppoja hierotaan aika pitkään ja hintakin määrittyisi paljon ennen kaupan julkistamista.

Tuolla 70 miljardilla olisi varmasti saanu vaikka yhteensä EA:n, Segan ja Namco Bandain ostettua. Ehkä ensi vuonna sitten?

Jos ei olisi vaikuttanut, niin silloin MS:n bisnesmiehet olisivat tehneet todella laiskaa työtä tutkiessaan mitä firmasta kannattaa maksaa. Firman kulttuuri on todella merkittävä tekijä kun mietitään sen houkuttelevuutta ja kilpailukykyä.

Onneksi Bobby saatiin nyt viimein savustettua ulos firmasta. Ehkä tästä alkaa uusi nousu.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4692 : 20.01.2022 13:30 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 503 Basaaripisteet: 2 Profiili Funny :)

https://www.penny-arcade.com/comic/2022/01/19/
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 152 153 154 155 156 [157]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines