Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 155 156 157 158 159 [160]
Tulostusversio
Aihe: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature  (Luettu 925803 kertaa)
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4770 : 29.10.2022 09:39 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 614 Basaaripisteet: 2 Profiili Pari tuntia takana. Eihän Bayonetta 3 sulavuudellaan hämmästytä, mutta valehtelisin jos väittäisin että se itseä varsinaisesti häiritsisi. Eli mihinkään diashowhun ei mennä. Tosin kun alkupätkät pyörähti framerate oli kaamea. Uskoisin että lähempänä 20fps kuin 30fps. Pelästyin jo että tätäkö tämä on. Mutta se oli vain tämä yksi kerta kun näin kävi. En tiedä johtuiko tämä siitä että pelin 1st day päivitys pyöri taustalla (ainakin lataus), mutta erikoisen huonon ensivaikutelman se antaa.

Graafisesti peli on... no ruma ja uskomattoman mitään sanomaton. Hahmomalleihin on panostettu kyllä, että kaikki ns. päähahmot ei pistä mitenkään huonolla tavalla silmiin ja Bayonettaa on entistä mukavampi katsella ;D Mutta vihut on todella simppeleitä ja ympäristöt suoraan PS3:lta. Ainakin näin aluksi. Ihmettelen vähän kun esim. ensimmäiset pari kenttää oikeasti näyttää huonommilta kuin aikaisemmissa osissa. Onhan siinä eeppiset mittasuhteet, mutta ne vähän katoaa, kun taustalla pyörii palikoita. Pääsin juuri kaupungin kaduille ja siinä ollaan ehkä ensimmäisen Bayonettan kanssa samoissa, mutta silti niistä ei saa ihan samaa fiilistä kuin aikaisemmin. Tyyli on jotenkin ihan mitään sanomatonta. Tulee jopa fiilis että Platinumilla ei olisi ollut aikaa viimeistellä graafista ilmettä. Jotain pahoja vaikeuksia kehityksessä on varmasti ollut.

Vähän ehkä ennen aikaista napinaa, mutta sellaisia ensi kentät nyt oli. Sinänsä välipätkät näyttää graafisesti olevan ihan ok ja olivat pelimoottorilla tehtyjä, joten ehkä tyylikin paranee edetessä. Välipätkät on muuten vähän turhankin pitkiä ja niitä on joka välissä. Ja meikä pitää välipätkistä, mutta parin tunnin aikana tuli parikin kertaa mietittyä että päästäisi jo pelaamaan.

Ja se pelaaminen oli kyllä tutun tuntuista. Monsteri pelaaminen kyllä rikkoo tyyliä ihan pirusti, mutta se toimii yllätävän hyvin (FF -pelien pitäisi hoitaa summonit samalla tavalla, kun kerran reaaliaikaisessa mättöön ovat siirtyneet. Voisi toimi siinä jopa paremmin, koska toiminta on siinä hidastempoisempaa). Paikoitellen toiminta menee vähän turhankin sekavaksi. Varsinkin jos Viola on mukana, mutta joskus vihujenkin kanssa. Muutenkin tuntuu että kamera on joskus hiukan liian lähellä.

Eli näin aluksi tuntuu että pieniä kauneusvirheitä löytyy, mutta ydin on edelleen sama ja toimii. Vanhat on tosin parempia. Vaikka samaan hengenvetoon voin sanoa että kädet syyhyää että pääsisi jo takaisin pelaamaan  ;D


« Viimeksi muokattu: 29.10.2022 18:22 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4771 : 03.11.2022 09:36 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 614 Basaaripisteet: 2 Profiili PSVR2 600€. Auts. On jo aika kova kun maksaa enemmän kuin PS5 joka pitää olla alla. Päälle vielä suomi lisä niin ollaan todennäköisesti aika lähellä 700€. Voipi olla että jää meikäläiseltäkin hankkimatta tuohon hintaan vaikka aika huolettomasti on rahaa tullutkin heiteltyä joka suuntaan viime aikoina.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4772 : 02.12.2022 08:19 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 766 Basaaripisteet: 0 Profiili Nautiskelin Ion Furystä pieninä annoksina peräti parin vuoden ajan, peli meni läpi vasta tällä viikolla. Ja ei, se ei ole erityisen pitkä peli (15-20 tuntia), mutta pelasin sitä todellakin pieninä annoksina.

Hieno peli. Toivottavasti patch 2.0 löytää lupausten mukaisesti tiensä konsoleillekin, sillä erityisesti NS-version ruudunpäivitys kaipaisi ajoittain hiomista. Tähän pitäisi tulla itseasiassa maksullinen Aftershock-lisäri, jota aiemmin lupailtiin tälle vuodelle. Konsolipatch varmaan kytkeytyy sen yhteyteen. Julkaisu TGA:ssa on vielä mahdollinen, kun 3DRealms ei ole ilmeisesti antanut virallista lausuntoa tämän myöhästymisestä.

Mutta miksi tämä on tässä ketjussa? Läpäisyn jälkeen annoin Googlen laulaa ja löysin pelin nimeltä Phantom Fury. Se tulee olemaan jatko-osa, joka kiehtovasti hyppää myös grafiikkatyylissään yhden sukupolven yli: PF tarjotaan jonkinlaisena Half-Lifen, Perfect Darkin ja TimeSplittersin sekoituksena, ja se näyttää minusta aivan hemmetin hienolta. Logokin on niin selvä kumarrus Perfect Darkille kuin olla ja voi.

Yksi ensi vuoden odotetuimmista peleistä, for sure.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4773 : 04.12.2022 12:42 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 766 Basaaripisteet: 0 Profiili https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/news/drop-into-the-next-generation-of-fortnite-battle-royale-powered-by-unreal-engine-5-1?sessionInvalidated=true

Lainaus
Unreal Engine 5 ushers in a generational leap in visual fidelity, bringing an unprecedented level of detail to game worlds like the Battle Royale Island. Next-gen Unreal Engine 5 features such as Nanite, Lumen, Virtual Shadow Maps, and Temporal Super Resolution are now available in Fortnite Battle Royale on PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, and cloud gaming!

Fortti päivitetään Unreal 5.1-moottoriin. Ruutukuvat ainakin näyttävät hienoilta. Pelin voi tsekata jo tänään itse. Täytyy varmaan ihan mielenkiinnosta teknistä päivitystä kohtaan käydä pelaamassa pari matsia Series X:llä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4774 : 07.12.2022 09:32 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 869 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW "Microsoft Will Bring Call Of Duty To Nintendo Switch If The Activision Blizzard Deal Goes Through"

https://www.forbes.com/sites/krisholt/2022/12/06/microsoft-will-bring-call-of-duty-to-nintendo-switch-if-the-activision-blizzard-deal-goes-through/?sh=41afa2472b97

Tiedä nyt mitä tähän sanoisi :D
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4775 : 07.12.2022 12:17 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 766 Basaaripisteet: 0 Profiili
"Microsoft Will Bring Call Of Duty To Nintendo Switch If The Activision Blizzard Deal Goes Through"

https://www.forbes.com/sites/krisholt/2022/12/06/microsoft-will-bring-call-of-duty-to-nintendo-switch-if-the-activision-blizzard-deal-goes-through/?sh=41afa2472b97

Tiedä nyt mitä tähän sanoisi :D

Lähinnä omituista, että CODin saapuminen näin hyvin menestyneelle konsolille vaatii Microsoftin väliintulon. Wiillekin julkaistiin aikoinaan CODit, vaikka tehoero silloin HD Kaksosiin oli paljon suurempi kuin esimerkiksi Switchin ja Xbox Onen välinen ero. Sovittamista se tietenkin vaatisi, tavallinen lähestymistapa "graffat poikki ja ruudunpäivitys pinoon" ei tässä kohtaa ehkä ole tavoiteltua.

Mutta uskon, että Switch-pelaajat voisivat ottaa mielellään vaikkapa Modern Warfaren (se OG) remasterin jaettuine ruutuineen päivineen. Activision olisi sillä voinut kokeilla kepillä jäätä suht pienellä käännöstyöllä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Sivuja: 1 ... 155 156 157 158 159 [160]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines