Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4
Tulostusversio
Aihe: E3 2021  (Luettu 39092 kertaa)
E3 2021 « : 02.06.2021 18:39 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW E3 2021 -aikataulu tästä: https://www.gamereactor.fi/uutiset/855853/E3+2021+tassa+aikataulu/

Pari viikkoa ja sitten mennään taas; E3 palaa yhden välivuoden jälkeen uudessa, digitaalisessa formaatissa. Aivan kaikkia ei osallistulistalla tänä(kään) vuonna nähdä, mutta suurin osa pelialan käänteentekevistä kylläkin.

Mikä kiinnostaa: Microsoft+Bethesda, ja Nintendo tietenkin. Nipa iskee E3 Directinsä eetteriin tiistaina 15.6 klo 19. Se kestää 40 minuuttia, jonka jälkeen luvassa on vielä kolmisen tuntia pelikuvaa Treehouse Livessä.

Direct keskittyy vuoden 2021 peleihin ja "kokonaan softaan". Hmm, mielenkiintoinen ja kutkuttava alleviivaus, etten sanoisi.


Tiedättekö muuten sen tunteen, kun ilmassa on jotakin, mistä tietää että tulossa on jotakin erityistä? Minä tunnen sitä juuri nyt. Väitän, että Nintendo tulee iskemään tänä vuonna kovan setin pöytään. BotW 2 on tod.näk ensi vuoden heiniä, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö toiselle vuosipuolikkaalle olisi silti hyvyyksiä tarjolla.

Ja joo, Smash-hahmohan sieltä taas tulee, mutta se vie korkeintaan pari minuuttia, eikä leikkaa Nipan videosta mitään muuta. Kaksi hahmoa jäljellä. Uskon, että tähän on säästetty joku aika kovis, tyyliin Crash, Master Chief tai Ryu Haybusa.


« Viimeksi muokattu: 08.06.2021 12:04 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: E3 2021 « Vastaus #1 : 02.06.2021 18:52 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Mähän laitoin jo tonne hypoe ketjuun kuinka siinä tulee käymään:
Lainaus
Sieltä tulee ylikellotetty Pro -versio, BotW2 tulee vuoden päästä aikaisintaan, nykivänä kuten Pokemon Legends. MP Trilogya ei tule. MP4 tulee kun tulee. GC ja Wii pelit tulee harvakseltaan helvetin kalliilla. MS tuo Smashiin Cortanan koska sillä on tissit. Bayonetta 3 on peruttu.

Kaksi ensimmäistä on lähes tulkoon jo varmistunut ;D
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: E3 2021 « Vastaus #2 : 03.06.2021 03:49 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Nintendoon ei uskalla luottaa. Toki sieltä jokin uusi Switch varmaan tulee – niin kuin merkit ovat osoittaneet – mutta muuten en lähtisi veikkaamaan ainakaan mitään erikoisempaa peliä. BotW2 on ensinnäkin tapaus, josta emme ole kuulleet juuri mitään sitten vuoden 2019 E3:n. Ehkä sieltä tulee jokin traileri, mutta voi olla tulemattakin. Toivottavasti ei ainakaan uutta teaseria, ne kun eivät sisällä koskaan gameplayta ja ovat muutenkin todella tylsiä. Lisäksi BotW2:lla on aika kovat paineet; 2017 jälkeen on tullut jo useampi iso avoimen maailman julkaisu (esim. Ghost of Tsushima ja Red Dead Redemption 2) ja tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että pelaajat vaativat enemmän tämän lajityypin peleiltä tarjonnan kasvaessa koko ajan. Biomutant on jo yksi isompi pettymys tällä saralla ja sitä sentään kehitettiin monta vuotta. Suurin virhe, minkä Nintendo mielestäni tekisi BotW2:n suhteen on se, että maailma olisi isompi kuin edellisessä pelissä. Assassin's Creed Odyssey teki tämän virheen, vaikka se olikin mukava kokemus vähintään temaattisesti. Olisi vain saanut olla paljon pienempi.

Oma veikkaukseni on, että Elden Ring saa kokonaan uuden trailerin. Resident Evil 4 Remakesta saattaa tipahtaa teaseria. Ennen kaikkea suutun, jos Metroid Prime Trilogy HD:sta ei ala kuulumaan kohta jotain. Se on Paper Mario 1 + 2 -kokoelman ja Zelda Oracle -remaken lisäksi ainoa Nintendon uudelleenjulkaisu, joka kiinnostaa itseäni. Nyt niitä kaikkien rakastamia superklassikoita tai sitten täysin uusia pelejä.

Joka vuosi tätä odotan, mutta genDESIGNin ja Fumito Uedan seuraava tuotos. Siinä vasta olisi kova paukku. No, se ilmeisesti on tekeillä, mutta mestari on jälleen tapansa mukaan vaitonainen. Kojiman uudet metkut kiinnostavat myös.


« Viimeksi muokattu: 03.06.2021 04:08 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: E3 2021 « Vastaus #3 : 03.06.2021 21:52 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili
tallennettu
Vs: E3 2021 « Vastaus #4 : 04.06.2021 06:48 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Te manaatte Nintendolle huonon E3:n olemalla tuollaisia perseeseen ammuttuja karhuja! Sitä manifestaa, mitä ajattelee! Aamukahvit naamioon, hyvä päivä käyntiin, ajatukset tulevaisuuden upeisiin Nintendo-peleihin. Viikonloppu edessä ja E3 on kohta. Nautitaan.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: E3 2021 « Vastaus #5 : 04.06.2021 09:56 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
Te manaatte Nintendolle huonon E3:n olemalla tuollaisia perseeseen ammuttuja karhuja! Sitä manifestaa, mitä ajattelee! Aamukahvit naamioon, hyvä päivä käyntiin, ajatukset tulevaisuuden upeisiin Nintendo-peleihin. Viikonloppu edessä ja E3 on kohta. Nautitaan.  :)


You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: E3 2021 « Vastaus #6 : 04.06.2021 10:14 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Saako E3:sta jossain lyödä vetoa? HeinZ kun laittaa kilon sille, että Nintendo kurauttaa show'n, niin yhtäkkiä sieltä tuleekin Super Nintendo 8K markkinoiden parhaimmilla tehoilla, hintaan kuuluu elinikäinen oikeus kaikkiin Nintendon klassikkopeleihin, Metroid Prime 4 kaupoissa huomenna, Mother 3 laajakuva-pixelperfect-remaster suomikäännöksenä Prisman yksinoikeutena, Reggie nousee alasti lavalla Miyamoton muotoisesta kakusta, huutaa "My body is ready", David Wise saapuu mukaan ja tatuoi omin käsin Reggien rintaan julkistuksen uudesta DKC-trilogiasta, jonka mukana saa alkuperäiset DKC-soundtrackit vinyyleinä, Kid Icarus on uusin online looter shooter ja sen kehittää Bungie suoraan Halo 3:n moninpelitarjonnan pohjalta, ja seuraava pääsarjan Pokemon-peli käyttää BotWin peli- ja fysiikkamoottoria.

Eikä yhtään uutta Smash-hahmoa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: E3 2021 « Vastaus #7 : 04.06.2021 11:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Saako E3:sta jossain lyödä vetoa? HeinZ kun laittaa kilon sille, että Nintendo kurauttaa show'n, niin yhtäkkiä sieltä tuleekin Super Nintendo 8K markkinoiden parhaimmilla tehoilla, hintaan kuuluu elinikäinen oikeus kaikkiin Nintendon klassikkopeleihin, Metroid Prime 4 kaupoissa huomenna, Mother 3 laajakuva-pixelperfect-remaster suomikäännöksenä Prisman yksinoikeutena, Reggie nousee alasti lavalla Miyamoton muotoisesta kakusta, huutaa "My body is ready", David Wise saapuu mukaan ja tatuoi omin käsin Reggien rintaan julkistuksen uudesta DKC-trilogiasta, jonka mukana saa alkuperäiset DKC-soundtrackit vinyyleinä, Kid Icarus on uusin online looter shooter ja sen kehittää Bungie suoraan Halo 3:n moninpelitarjonnan pohjalta, ja seuraava pääsarjan Pokemon-peli käyttää BotWin peli- ja fysiikkamoottoria.

Eikä yhtään uutta Smash-hahmoa.

Muuten oikein, mutta yksi uusi Smash-hahmo tulee. Nimittäin itse TK. Hahmo on täysin OP, saa kaikki tavarat itselleen kentältä ja muutenkin älytön voittamaan. Voittoprosentti on 99.9%. Ainoa häpeätahra on yksi matsi, jonka Heinz hävisi valkoiselle Donkey Kongille peliä kokeillessaan.

TK ei kuitenkaan uskalla pelata itsellään, koska se loisi uuden aikajatkumon ulottuvuuksineen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: E3 2021 « Vastaus #8 : 04.06.2021 11:51 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Aamen.
tallennettu
Vs: Re: E3 2021 « Vastaus #9 : 04.06.2021 12:40 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili
....
Eikä yhtään uutta Smash-hahmoa.

Tässä meni yli. Muut olisin varmasti hoitanut, mutta tämä on liikaa. No way.
Saisi pikku hiljaa sen ylikellotetun NS:n julkistus kyllä tulla  :lol:
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: E3 2021 « Vastaus #10 : 07.06.2021 07:37 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Noni. Tämä on se viikko. Jos tällä viikolla ei Nintendolta tule NSPro ulos, koko juttu oli väärin käsitys ja/tai Nintendo trollasi kaikkia. Silti perus NS printtaa rahaa, niin ei kai siinä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: E3 2021 « Vastaus #11 : 07.06.2021 08:31 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Noni. Tämä on se viikko. Jos tällä viikolla ei Nintendolta tule NSPro ulos, koko juttu oli väärin käsitys ja/tai Nintendo trollasi kaikkia. Silti perus NS printtaa rahaa, niin ei kai siinä.

Lähteet sanoivat, että laite voidaan julkistaa ennen E3:a, mutta kukaan ei luvannut sitä varmaksi. Erikoista kyllä, jos olemassa todella on Super Switch -pelejä, joita 3rd partyt haluaisivat näyttää E3:n aikana, eikä Nintendo tunnusta sen olemassaoloa. Ehkä ne naama peruslukemilla laitetaan esille ja jätetään vastaamatta kysymyksiin, miten ihmeessä tämä peli voi pyöriä tämän näköisenä Switchillä.  ;D

Emily Rpgers sanoi, että Superin valmistus alkaa/on alkanut tässä kuussa. Se on lähes varmaa, että tuotantolinjalta jossain vaiheessa joku vuotaa jotain, kuten Liten tapauksessa pari vuotta sitten: https://www.nintendolife.com/news/2019/07/the_early_switch_lite_leak_that_actually_turned_out_to_be_real.

Hienonhieno viikko luvassa!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: E3 2021 « Vastaus #12 : 07.06.2021 10:16 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili
Ehkä ne naama peruslukemilla laitetaan esille ja jätetään vastaamatta kysymyksiin, miten ihmeessä tämä peli voi pyöriä tämän näköisenä Switchillä.  ;D


Hype ja odotus on meikällä oudon ja vähän turhankin kova. Siis kaivoin jopa twitterin tunnukset esiin vuosien takaa että seurailen twiittejä :lol: Osin syynä uteliaisuus, osin se että olen varmaan reilun vuoden pantannu ostoa kun huhua on ollu jatkuvasti että uusi Switch on tulossa. Typerää joo, mutta kun pelattavaa on muutenkin jonossa, niin tarpeeksi hyvää tekosyytä ilman päivitettyä rautaa ei vain löydy. Ja syksyllä oli vielä RTX 3080 ja next-gen hypeä muutenkin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: E3 2021 « Vastaus #13 : 08.06.2021 11:57 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Mikä se tämmönen E3-ketju on, jossa ei ole aloituspostauksessa aikatauluja ym. infoa!  >:(
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: E3 2021 « Vastaus #14 : 08.06.2021 12:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Mikä se tämmönen E3-ketju on, jossa ei ole aloituspostauksessa aikatauluja ym. infoa!  >:(

Pahoittelut, mutta olen ollut liian kiireinen. Apex ja Monster Hunter...  :P

Mutta tässä: https://www.gamereactor.fi/uutiset/855853/E3+2021+tassa+aikataulu/

Sunnuntaina Microsoft+Bethesda plus perään Square Enix lienevät minulle ensimmäiset katsomisen arvoiset. Ubisoft ei kiinnosta niin paljon.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: E3 2021 « Vastaus #15 : 08.06.2021 13:44 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Ekaan viestiin Epi :) Ja oikea linkki Gamereactor.fi:ssä (en tienny että saitti on enää hengissä :D ): https://www.gamereactor.fi/e3-2021/
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: E3 2021 « Vastaus #16 : 10.06.2021 06:52 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Muistakaa myös, että tänään tapahtuu Summer Game Festin Premiere, puoli yhdeksältä illalla: https://www.youtube.com/watch?v=MqXeohrnoaY

Kivoja pieniä julkistuksia voi olla luvassa, kuka ties muutama vähän isompikin? Nintendo ei tosin ainakaan nimellisesti ole mukana tässä tapahtumassa, mikä vähentää hieman omaa kiinnostusta.

EDIT:

Kirjoitin aiemmin, että Ubin tilaisuus ei juurikaan kiinnosta minua. Nyt kuitenkin sain muistutuksen siitä, että Ubilla voi olla hihassaan kova kortti Switch-pelaajille: Mario+Rabbids: Kingdom Battle II!

Alkuperäinen on fantastinen peli, ja edustaa kaikkea sitä, miksi Switchin yksinoikeuspelit ovat niin hyviä. Nintendo-laatua, mutta Ubin toimesta. Lisäksi peli on vielä tänäkin päivänä yksi Switchin visuaalisesti kauneimmista peleistä. Ubi teki todella hyvää duunia Kingdom Battlen kanssa.

Jatko-osassa voisi laajentaa Mario-universumin osuutta pelissä, syventää vielä hieman mekaniikoita ja kenties hullutella ympäristöjen kanssa aiempaa vapaammin, mutta kuitenkin Mario-tyyliä kunnioittaen.

Jos Kingdom Battle II edustaa jo Ubin omassa tilaisuudessa, se nostaa odotuksia varsinaista Directia kohtaan, koska sitä ei silloin säästetty muutenkin jo erinomaiseen esitykseen!


« Viimeksi muokattu: 10.06.2021 18:00 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: E3 2021 « Vastaus #17 : 10.06.2021 23:09 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Elden Ring genin peli jo tuon pikkupätkän perusteella.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: E3 2021 « Vastaus #18 : 10.06.2021 23:52 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW On se vaan sairasta, miten seitsemäs jokseenkin samalla tyylillä tehty peli onnistuu vieläkin herättämään kiinnostuksen. Ja jos tuo on jokin Sekiron tai edes Dark Souls III:n tasoinen teos, niin on kyllä ihan lyömätön peli talo tämä From Software. Jo Sekiron kohdalla ajatteli, että huippu on saavutettu ja silti tavoitellaan vielä suurempia korkeuksia. Tuo peli varmaan tarjoaa eniten juttuja niille, jotka tykkäävät buildien rakentelusta.

Mutta jos tuo vetää Bloodbornea ja Sekiroa paremmaksi, mikä sekin teoriassa voi olla mahdollista, niin ei ole enää tästä ulottovuudesta repäisty.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: E3 2021 « Vastaus #19 : 11.06.2021 12:11 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ensimmäinen kunnon E3-vuoto: https://www.reddit.com/user/PracticalBrush12/comments/nx8zg8/brushies_practical_predictions/

Mario + Rabbids Sparks of Hope! Tuleekohan se jo Ubin pressissä? Kingdom Battle ainakin nähtiin niin neljä vuotta takaperin. Kovat odotukset jatko-osaa kohtaan.

Kiva myös nähdä, mihin suuntaan Outer Worlds 2 lähtee. Ehkä pelillä on isompi budjettikin tällä kertaa?
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: E3 2021 « Vastaus #20 : 13.06.2021 21:21 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili                PLAY IT DAY ONE WITH
            XBOX GAME PASS


’nuff said.

Kun elämme maailmassa, jossa uudet pelit maksavat 80 euroa kipale ja PC:n näytönohjaimista saa maksaa järjettömiä hintoja, saa olla aika sekaisin, jossei näe Game Passin ylivertaista hinta-laatusuhdetta tämän pressin jälkeen.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: E3 2021 « Vastaus #21 : 13.06.2021 21:32 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Xboxilla hyvää settiä. Päällimmäisenä jäi mieleen Forza Horizon 5 joka näytti kyllä todella mehevältä.
tallennettu
Vs: E3 2021 « Vastaus #22 : 13.06.2021 21:54 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili S.T.AL.K.E.R. 2:n traileri kannattaa katsoa 4K-laadulla. Suht päräyttävää kamaa visuaalisesti. Propsit myös MS:lle, ettei peliin ole väkisin väännetty jotain paskaa venäläisaksentilla vedettyä enkkuääniraitaa.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: E3 2021 « Vastaus #23 : 13.06.2021 22:12 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Bethesdan osto vaikuttaisi olevan aika hyvä veto MS:ltä. Game Pass <3
Play-Asia
tallennettu
Vs: E3 2021 « Vastaus #24 : 13.06.2021 23:00 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Jotenkin MS osaa aina tehdä hyvän pressin josta puuttuu jotain. Nytkin kamaa tuli pirusti, mutta suurin osa oli ohitettavissa. Bethesda on oli hyvä ostos sinänsä, mutta kehittäjän pelit meikään ole ikinä iskeneet yrityksistä huolimatta. Starfield oli mielenkiintoinen ja pirun komea, mutta kyseessä on First person open world. Kuten muutama muukin Bethesdan peli. Tiedät mitä saat, niin hyvässä kuin pahassa.

Ja vaikka myönnän että valikoimassa oli jonkin verran kattavuutta ja vaihtelevuutta, aloin silti miettimään kuinka monella eri tavalla voit ampua pikseleitä. MS selvästi yrittää etsiä tähän vastausta. Lisäksi jotenkin koko touhusta puuttuu mielikuvituksellisuus. Ei sillä että MS ei voisi olla joillekkin vaihtoehto ja varmasti Xboxin kelkassa olleet pitivät tästä pressistä. Mutta se tuntui hyvin itseään toistavalta ja geneeriseltä. Sitä samaa kuin joka vuosi.

Nintendon vastakohtamainen tyyli on aika hyvä esimerkki, millä tuoda tarkoituksen esille. Otetaan Zelda, Mario, Arms, Pikmin,... näitä ei ikinä uskoisi tulevan Xboxille. Sonylle ehkä, mutta Xboxille, ei ikinä.

Muutama Xbox sarja on jotka herättää meikänkin mielenkiinnon, mutta ei niitä tässä ollut. Ori, huima 2D tasoloikka jonkalaista ei pressissä ollut, joka on jo päätöksessään, Fable jonka olisi halunnut näkyvät eikä tälläistäkään ollut pressissä ja Gears of War. GeoW on hyvin "MSmainen" peli, mutta jotenkin se on vedetty hahmojen kanssa niin överiksi että se jaksaa viihdyttää. Lisäksi konsepti on aika simppelin viihdyttävä.

No, selvästi en ole MS:n kohde ryhmää joka kertoo sekin valikoimasta. Mutta meikälle tuo oli ihan yhtä tyhjää kuin aikaisemmatkin MS:n pressit. Sinänsä reippaasti paremmin vedetty kuin viime vuoden "kotistreamit", mutta sisältö jäi suht vajaaksi. Harmillista, koska GamePass olisi erittäin cool.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: E3 2021 « Vastaus #25 : 13.06.2021 23:20 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Gears of War on aivan hirveää paskaa. 1 ja 2 osa meni hyvin, mutta sen jälkeen ei ole jaksanut kiinnostaa ollenkaan.
Play-Asia
tallennettu
Vs: E3 2021 « Vastaus #26 : 13.06.2021 23:27 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Eli jos joku ei kiinnosta niin se on automaattisesti ihan paskaa.
Joten souls sarjan pelit on hirveää paskaa, retro pelit on nykyään hirveää paskaa ja apex legends on hirveää paskaa.
Ai niin, myös xbox elite ohjain on hirveää paskaa ja pc pelaaminen on hirveää paskaa.

Hei täähän helpottaa postaamista todella paljon...yakuza on hirveetä paskaa.
tallennettu
Re: E3 2021 « Vastaus #27 : 13.06.2021 23:46 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Eli jos joku ei kiinnosta niin se on automaattisesti ihan paskaa.
Joten souls sarjan pelit on hirveää paskaa, retro pelit on nykyään hirveää paskaa ja apex legends on hirveää paskaa.
Ai niin, myös xbox elite ohjain on hirveää paskaa ja pc pelaaminen on hirveää paskaa.

Hei täähän helpottaa postaamista todella paljon...yakuza on hirveetä paskaa.

Gears on ihan pelillisestikin paskaa. Ainakin kampanja. Kaverin kanssa ollaan sitä yritetty cooppina vääntää, mutta yhä vaikeampi saada peliä päälle.
Play-Asia
tallennettu
Vs: E3 2021 « Vastaus #28 : 13.06.2021 23:46 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili No nyt katsoin Square-Enixin streamin. Well that's my kind of shit ;D Final Fantasya, hack'n slashia ja Platinum Gamesia. Jopa uusi Guardians of the Galaxy näytti mielenkiintoiselta. Avengers on kyllä saman tuntuista sielutonta markkinalaskelmaa kuin ennenkin, että se ei kiinnosta yhtään sen enempää kuin aiemminkaan.

Mutta iski ihan erilailla kuin MS:n koko stream vaikka pituus oli puolikas MS:n streamistä. Jos ymmärsin oikein, tekevät jopa ensimmäisestä Final Fantasysta hack'n slash remaken :lol: Tai ainakin jotain sinne päin. Mut joo, Square-Enix oli cool, vaikka salaa toivoinkin FFVIIRemake Part2 uutisia. Ja FFXVI ja Forsaken paljastuksia.

EDIT:
Meikä on pelannut gearsit 1-4. Ihan jees komeaa perus räiskintää. Ja ne on kaikki suht lyhyitä, max about 10h on tainnu mennä per peli. Kun on kyllästynyt Mass Effectin ja FFVIIRemaken kymmenien tuntien samoamiseen, Gears5 on sopivan kevyt tauko väliin. Itseään sekin toistaa, niin ei sitä tuota 10h enempää jaksaisi. Mutta se menee, kun on tarinaan päässy sisälle.


« Viimeksi muokattu: 13.06.2021 23:52 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: E3 2021 « Vastaus #29 : 14.06.2021 00:00 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili
Eli jos joku ei kiinnosta niin se on automaattisesti ihan paskaa.
Joten souls sarjan pelit on hirveää paskaa…Lainaus
…retro pelit on nykyään hirveää paskaa…Lainaus
…ja apex legends on hirveää paskaa...Lainaus
Ai niin, myös xbox elite ohjain on hirveää paskaa…En noista nyt tiiä, mutta Square-Enixin striimi on katsomatta paskaa joka vuosi.

The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines