Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 [4]
Tulostusversio
Aihe: E3 2021  (Luettu 38971 kertaa)
Vs: Re: E3 2021 « Vastaus #90 : 16.06.2021 19:02 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Rokin pyytämiä E3 2021 -lempparihetkiä kuulisi kyllä jengiltä mielellään. Silleen oikeasti hyväntahtoisessa hengessä.

Tämän vuoden E3 oli itselleni melko vaisu, mutta noh. Vaikka uuden Zeldan traileri olikin lyhyt ja varmaan töötätty ulos siksi, että olisi edes jotakin näytettävää malttamattomille faneille, niin kyllähän se kieltämättä antoi taas pohdittavaa seuraaviksi kuukausiksi. Hassua, että ikivanha arvaukseni Laputa-henkisyydestä osui oikeaan. Veikkasin siis joskus BotW:n pelattuani, että Mononoke-Zeldan jälkeen tehdään Nausicaä- tai Laputa-Zelda. :lol:

Paras juttu oli silti Elden Ring. Silloin joskus pari vuotta sitten, kun näytettiin se ensimmäinen (CGI-)teaser, niin ärsytti suoraan sanoen. Inhoan koko sydämestäni tuollaisia trailereita, joissa ei esitetä yhtään gameplayta. Nyt kun näytettiin se oikea traileri, niin sai edes jonkinlaisen kuvan siitä, millainen maailma on. Fromin tuntien se on varmaan pieni ja tiivis, mikä on hyvä vastakohta nykyajan avoimen maailman peleille.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: E3 2021 « Vastaus #91 : 16.06.2021 19:36 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Metroid Dread oli minulle messujen parasta antia. BotW 2 on yksinkertaisesti vielä liian kaukana tulevaisuudessa, että uskaltaisin antaa itseni sen hypelle. Dread sen sijaan ilmestyy jo neljän kuukauden päästä ja näyttää omaan silmääni sitä paremmalta, mitä enemmän sitä näen ruudulla liikkeessä.

Toiseksi rankkaan Mario+Rabbids Sparks of Hopen. Jos vuosi 2017 olisi ollut löysempi, Kingdom Battle olisi voinut napata minulta jopa Vuoden Peli -tittelin. Tähän on kasvatettu budjettia, nostettu mittakaavaa ja Ubi on tod.näk oppinut puristamaan laitteestakin enemmän mehuja. Tästä voi tulla originaalia parempi peli, ja se olisi melkoista.

Mario Party Superstars kolmannelle sijalle. Super Mario Party oli oikea askel takaisin wanhaan hyvään aikaan sarjassa, mutta ihan loppuun se ei hommaa vienyt. Nyt on kaikki niinkuin ennen: tähdet maksavat 20 kolikkoa, Boon käyttäminen varastukseen 50 ja hahmojen erikoisnopat ja apurit ovat poissa. Sataprosenttinen back to basics, ja samalla paluu N64-aikauden osien suunnitteluun minipeleissä ja laudoissa. Tätä tullaan syksyllä hakkaamaan, ja tämän vuoksi tullaan syksyllä hakkaamaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines