Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, JA Retroa?  (Luettu 7852 kertaa)
E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, JA Retroa? « : 06.05.2018 13:14 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 634 Basaaripisteet: 0 Profiili Kellonajat Suomen aikaa. Korjatkaa, jos jotain on väärin!

EA | Lauantai 9.6. klo 21.00

Microsoft | Sunnuntai  10.6. klo 23.00

Bethesda | Maanantai 11.6. klo 04.30

Ubisoft | Maanantai 11.6. klo 23.00

Sony | Tiistai 12.6. klo 04.00

Nintendo | Tiistai 12.6. klo 19.00
Pian on taas sen aika! Uusia julkistuksia, roskaruokaa, keskustelupalstojen kaatumisia, hehkutusta ja hypetystä.

Odotan itse tietenkin Nintendon tilaisuutta, joka myös esitetään mukavaan kellonaikaan. Perinteisesti se tulee katsottua hyvässä seurassa naksulautasten äärellä, samalla kun vietetään muutenkin kivaa peli-iltamaa.

Veikkaan, että Nintendo tulee lyömään pöytään etenkin kovia 3rd party -julkistuksia, kuten Diablo III:n, GTA 5:n, Fortniten ja suurena ehkänä Overwatchin. Huhu kiertää, että uutta Call of Dutyä ei nähtäisi koko pelinä Nintendon alustalla, vaan ainoastaan uusi Battle Royale -komponentti, joka muissa versioissa kuuluu itse pääpeliin.

Nipa itse sanoo, että tapahtuma keskittyy pääasiassa tänä julkaistaviin peleihin. Se saakin jännäämään, miten Metroid Prime 4:n käy. En jaksa uskoa, että se julkaistaisiin 2018 – ehkä loppuvuodelle päivätty Metroid Prime HD -kokoelma voisi alustaa Prime nelosta nätisti, ja siinä sivussa voisi vilauttaa puolisen minuuttia järkyttävän makean näköistä pelikuvaa Samuksen uudesta seikkailusta?

Mitä veikkaatte, onko tämä nyt vihdoin se vuosi, kun Retro Studiosin peli paljastuu? Jotkut ovat jo epäilleet, että onko niillä edes mitään, mitä näyttää. Itse toivoisin Retrolta jotakin astetta synkempää peliä, vaikka Tropical Freezen perusteella uusi osa Donkey Kong -sarjaan ei sekään olisi paha uutinen.


« Viimeksi muokattu: 15.05.2018 11:14 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, eikä Retroa... « Vastaus #1 : 06.05.2018 14:16 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Viime vuotisesta logosta päätellen Metroid Prime 4:n kehitys saattaa olla vasta ihan alkutekijöissään. Saa nähdä, onko mitään videota pelistä siis luvassa. Tällä hetkellä mahdollinen Pikmin 4 kiinnostaa itseäni huomattavasti enemmän.

Epäilen vahvasti genDESIGNin ja Fumito Uedan olevan millään muotoa edustettuna vielä näin aikaisessa vaiheessa, mutta sanottakoon silti, ettei heidän mahdollisen tulevan pelin esittely olisi lainkaan hassumpi veto.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, eikä Retroa... « Vastaus #2 : 06.05.2018 19:11 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 518 Basaaripisteet: 2 Profiili Kun katsotaan 3-4 vuotta taakse päin, toiveeni kuulostaisi surrealistiselta ja epätoivoiselta. Nyt se on täysin mahdollista: FFVII remake julkaisupäivä ja Bayonetta 3 pelikuvaa. B3 voi pahimmassa tapauksessa olla niin alkutekijöissään että paljoa ei näytetä, mutta NS kehitys ei niin erikoista nykymittapuulla ole, että voisin kuvitella kehityksen olevan ihan ok mallilla. FFVII remake on taas ollut teossa jo niin kauan, että sieltä on pakko alkaa tulla julkaisupäivää jo. Vaikka eihän se S-E:lta ihmeellistä olisi jos projekti venyisi...

Tokyo RPG Factoryltakin olisi mielenkiintoista saada uusi. I am Setsuna oli/on varsin hyvä tekele, vaikka Lost Sphear jäikin (kuulemma) vähän heikommaksi. Vaikka ei se nyt erityisemmin mihinkään liikauta tulee tai ei. I am Setsuna on ollut julkaisusta asti kesken ja kerran tullut aloitettua uudestaankin alusta, vaikka kyseessä on mielestäni hyvä peli. Kun aika, energia jne. ei riitä, niin ei riitä. 2h 30min elokuvaankin voi mennä parhaimmillaan 5 päivää, niin 50h peli... Bayonetta 3 sopii tähän yhtälöön suht hyvin.

Mutta kyllähän ne pressit tulee todennäköisesti katsottua. Hypefiilis on kuitenkin ihan cool aina, vaikka peleistä tuskin tulee juuri mitään pelattuakaan. Paitsi Bayonetta 3 tietty. No okei, se FFVII remake on ainakin testattava.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, eikä Retroa? « Vastaus #3 : 07.05.2018 10:51 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 634 Basaaripisteet: 0 Profiili Ai niin, Pokemon on myöskin sellainen pieni ässä Nintendon hihassa. Pelataanko se jo ennen E3:a? Smash ja Poke loppuvuodelle räimisivät melkoista tulitusta myyntilistoilla, ja liikuttaisivat uusia konsoleitakin siihen tahtiin, että se 20 miljoonan myydyn konsolin tavoite tällä tilikaudella voisi toteutua (tosin, miksei se ensi keväänäkin toimisi?).

Eli, jos taskuhirviöt tulevat tänä vuonna, niin Yoshi, Smash, Pokemon ja todennäköisesti Fire Emblem pitävät Nipa-pelaajia tyytyväisinä, eikä mukana edes ole yllätyksiä eikä 3rd partyjen tarjontaa. ResetErassa oli myöskin jo alkuvuodesta huhua New Super Mario Bros U:n Deluxe-painoksesta. Kieltämättä moninpelattava 2D-Mario operoisi alustalla "perfect for the switch" -humulla. Ja se on jo selvää, että portit myyvät uskomattoman hyvin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, eikä Retroa? « Vastaus #4 : 10.05.2018 06:51 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 634 Basaaripisteet: 0 Profiili Huhumyllyjen pyörittäjät alkavat villiintyä

Lainaus
Retro began real work on this game shortly after finishing DKCTF but at first, it wasn't a Star Fox game. Around 6 months before DKCT was wrapped up, their next game was being blueprinted and was supposed to be a realistic, seamless space-to-planet explorer. A totally new IP from Retro. But, Retro reached out to Nintendo about turning it into a Star Fox world, as they felt it suited the Star Fox franchise and characters better than what they were planning on doing initially, and Nintendo were impressed. Nintendo wants Star Fox to succeed and when Retro suggested the change in direction, they immediately liked it and it was green-lighted. So it became Lylat System. This is the one that will get the full reveal at E3 and the biggest Switch game of 2018.

Onko Retrolla työn alla avoimen maailman Star Fox? JA uusi Donkey Kong? Emily Rogers vihjaili muutama päivä sitten, että Retro on ottanut huomaansa vuosia sitten perinteisen Nintendo IP:n ja sovittanut sen epätyypilliseen genreen, ja tämä tietenkin osuisi yhteen tämän huhun kanssa. On kuitenkin vaikea tietää, milloin kahdenkymmenen keksityn tarinan joukossa piileskelee yksi oikea ja totuutta sisältävä paljastus – mutta spekulointi onkin osa E3:a edeltävän toukokuun taikaa.

Hauskaa on myös se, että avaruustutkimusmatkailua sisältävän Star Foxin konsepti sivuaisi ns. pelialan huonoimmin pidetyksi salaisuudeksi kutsuttua Bethesdan Starfieldiä, jonka Todd Howard todennäköisesti paljastaa suureellisesti kuukauden päästä lavalla. Jos molemmat aineellistuvat, tuleekin olemaan mielenkiintoista tutkailla pelien eroja. Näen jo sieluni silmin Lylat System vs. Starfield -Youtube-thumbnailit!

Ja mainitaan postissa myös Shin'en Multimedian (Fast Racing Neo) kehittämä F-Zero! Jo pelkästään tällä setillä Nintendo taitaisi ottaa E3-messuista nätin kopin.


« Viimeksi muokattu: 10.05.2018 12:19 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, eikä Retroa? « Vastaus #5 : 10.05.2018 11:12 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 465 Basaaripisteet: 4 Profiili Toivottavasti eivät nyt mitään helvetin Star Foxia jyystä siellä. Ketään ei kiinnosta, joten miksi sitä sarjaa pitää väkisin yrittää aina herätellä eloon? Uutta IP:tä vaan, jos eivät kerran Metroideja enää tee.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, eikä Retroa? « Vastaus #6 : 10.05.2018 12:57 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 033 Basaaripisteet: 14 Profiili Star Fox voisi olla kiinnostava jos se olisi Retron kehittämä ja hahmovetoinen metroidvania missä välillä lenneltäisiin. Veikkaan kuitenkin, että Retrolle on annettu joku vähän isompi IP korjattavaksi. Jos sieltä on tulossa kolmas Dank Kong, niin olisin todella pettynyt.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, eikä Retroa? « Vastaus #7 : 10.05.2018 14:22 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 518 Basaaripisteet: 2 Profiili Retron Star Fox voisi olla ihan mahdollinen. Nintendohan on yrittänyt tehdä pankin räjäyttävää Star Fox peliä kohta 20 vuotta (GC ajoista, N64:n Lylat Wars oli mielestäni oikeasti hyvä), milloin kenenkin kanssa, niin Retro voisi olla viimeinen oljenkorsi. Vaikka en yllättyisi siitäkään vaikka hylkäisivät koko sarjan. Joka laitteelle tullu oma Star Fox ja kaikki olleet enemmän tai vähemmän epäonnistuneita N64:n jälkeen.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, eikä Retroa? « Vastaus #8 : 11.05.2018 06:44 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 634 Basaaripisteet: 0 Profiili Bethesda kiusoittelee Twitterissä jotakin:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Tämä nyt on aika selvä: Nintendo on myynyt Splatoonin oikeudet Bethesdalle, ja seuraava sarjan peli tullaan toteuttamaan id Tech 6:lla. DOOM 2 on peruutettu. Lupaan syödä rommirusina-jäätelötötterön kuumana kesäpäivänä, jos tästä ei tule totta.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, eikä Retroa? « Vastaus #9 : 14.05.2018 17:21 »
migge Jäsen Viestejä: 3 146 Basaaripisteet: 0 Profiili Retro Studios tekee Star Fox Racing pelin. Tulee taas hieno e3 nipan osalta. :lol:
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, eikä Retroa? « Vastaus #10 : 14.05.2018 17:44 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 465 Basaaripisteet: 4 Profiili


Tuo zoukan ehdottama Star Fox -peli olisi voinut toimia, mutta että joku ajopeli pitää siitä vielä vääntää. Toisaalta puhutaan kuitenkin Nintendosta, joten kaikki on mahdollista.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, eikä Retroa? « Vastaus #11 : 14.05.2018 18:03 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 729 Basaaripisteet: 6 Profiili Semmosta. Sen lisäksi että Starfox on varmaan Nintendon yks paskimpia ja vähiten kiinnostavia pelisarjoja, niin että vielä racing-versio ja Retron tekemä. Ei tule just mieleen mitään huonompaa, mihin retro olisi aikaa voinut käyttää. Ei Metroidia, ei F-Zeroa, ei jotain ihan uutta mahdollisesti fps-peliä tai uutta pelisarjan alkua, tai edes uutta DOnkey Kongia. Mikä tahansa mieluummin.
tallennettu
Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, eikä Retroa? « Vastaus #12 : 14.05.2018 19:02 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 518 Basaaripisteet: 2 Profiili Että SFRacing... En sinänsä ole yhtään yllättynyt että Nintendo tekee moisen tekeleen. Johan tässä kaikkia muita genrejä melkein on kokeiltu (paitsi tietysti sitä puhdasta padilla pelattavaa avaruusräiskintää), niin totta kai tämä seuraavaksi. Ei todellakaan mikään yllätys.

Mutta että Retro tekee sen, ei ole vain yllätys, vaan pistää miettimään Nintendon motiiveja taas. Tosin kai sieltä jokin F-Zeroa vastaavaa luulisi olevan tulossa... ja siis ei sillä että ei voisi sinänsä olla ihan hieno peli, mutta ihmettelen silti miksi Retro. Nintendolla olisi kuitenkin mahdollisuus heittää tämä esim. Shin'en Multimedialle ja Retrolle käsiin jotain muuta. Mutta ei kai sitten... :rollaus:
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, eikä Retroa? « Vastaus #13 : 14.05.2018 19:09 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 634 Basaaripisteet: 0 Profiili Monta kertaa olen haukkunut Nintendon tekemiset etukäteen täysin, vain myöhemmin todetakseni, että kultaahan sieltä taas tuli. Niinpä en sorru tällä kertaa samaan. Sitä paitsi viihdyttävät, arcade-tyyliset ajopelit hyvällä moninpelillä ovat enemmän kuin tervetulleita Switchille. Vuoto vihjaakin, että tämä olisi pelkästään yksinpeli.

Olisin kyllä itsekin halunnut Retron tekevän jotain muuta kuin tätä, mutta näillä mennään.

EDIT:

Star Fox Grand Prix apparently has a story, hub world, boss battles, and more. Calling it a simple racing game is doing it an injustice

The other little tidbit that I have heard from a few is how good Star Fox Grand Prix looks. Exact words were ‘best looking game on the Switch’.


« Viimeksi muokattu: 15.05.2018 06:39 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, eikä Retroa? « Vastaus #14 : 15.05.2018 10:42 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 518 Basaaripisteet: 2 Profiili Riiiight... No, olihan Diddy Kong Racing aikanaan ihan ok... muistaakseni. Mutta nämä kommentit "Calling it a simple racing game is doing it an injustice" ja pelin nimessä on Grand Prix :rollaus:

Alkaa vaan kyrsimään enemmän tälläiset kommentit, että miksi, siis miksi eivät vaan tee Star Fox 64:n hengessä perinteistä lentelyä. Ymmärtääkseni se on edellinen hyvä Star Fox, mutta aina vaan pitää heittää mukaan jotain ihme täytettä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, eikä Retroa? « Vastaus #15 : 15.05.2018 22:05 »
Discokuningas Jäsen Viestejä: 60 Basaaripisteet: 0 Profiili
Että SFRacing... En sinänsä ole yhtään yllättynyt että Nintendo tekee moisen tekeleen. Johan tässä kaikkia muita genrejä melkein on kokeiltu (paitsi tietysti sitä puhdasta padilla pelattavaa avaruusräiskintää), niin totta kai tämä seuraavaksi. Ei todellakaan mikään yllätys.

Mutta että Retro tekee sen, ei ole vain yllätys, vaan pistää miettimään Nintendon motiiveja taas. Tosin kai sieltä jokin F-Zeroa vastaavaa luulisi olevan tulossa... ja siis ei sillä että ei voisi sinänsä olla ihan hieno peli, mutta ihmettelen silti miksi Retro. Nintendolla olisi kuitenkin mahdollisuus heittää tämä esim. Shin'en Multimedialle ja Retrolle käsiin jotain muuta. Mutta ei kai sitten... :rollaus:

Shinen on ehkä viisi ihmistä ja ei mitenkään Nintendon kanssa kimpassa vaikka lähinnä heidän alustalleen pelejä tekevät. Muistaakseni ovat myös sanoneet että eivät halua tehdä muitten ip:tä. Retro taas on ainakin aiemmat projektinsa saanut valita itse (Ainakin itse näin väittävät) joten tämä lienee taas heidän ideansa jota he ovat pitchanneet Nintendolle.

Itse olen tästä aika innoissani. En usko pätkääkään että tämä on yhtään samanlainen kuin Mario Kart saati F-Zero. Pelissä kuitenkin on varmasti lentämistäkin. Veikkaan että tässä on kyseessä aika suuren luokan peli lorella niinkuin kommentit viittaavat eikä vain simppeliä ajelua.
tallennettu
Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, JA Retroa? « Vastaus #16 : 31.05.2018 15:17 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 518 Basaaripisteet: 2 Profiili Yllättävän vähän mitään pommeja liikkunut vaikka E3:t on jo vajaan parin viikon päästä. Voiko olla että mitään ei vaan ole? Yleensä tässä vaiheessa on tullut aika isoja pommeja. Nyt on ollut vähän heikossa. Tai sitten en ole itse vain hereillä. Tai sitten itseä ei vain kiinnosta esille tulleet "pommit". Mutta silti uskallan väittää että on jotenkin erikoisen hiljaista... Tyyntä myrskyn edellä? Vai onko hype juna räsähtänyt jo asemalla...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, JA Retroa? « Vastaus #17 : 01.06.2018 06:11 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 634 Basaaripisteet: 0 Profiili https://kotaku.com/new-leak-suggests-that-fortnite-is-coming-to-switch-1826468199

Tämä on todennäköisesti aito E3-vuoto, ja hyvinkin uskottava, sillä tuossa liuskassa esiintyvät pelit eivät ole mitään suurimpia fanien märkiä päiväunia.

Täytyy sanoa, että olen tyytyväinen myös Fifa 19:n olemassaolosta Switchillä, 18 kun oli (ja on) varsin pätevä versio pelistä, ja jatkossa voivat vain parantaa siitä (kuten vaikkapa lisäämällä kaverien väliset online-matsit!). World Cup -moodi antoikin jo ensimaistiaisia parannuksista presentaatiossa. Uuden Fifan kuitenkin poimin messiin todennäköisesti vasta silloin, kun sen hinta tippuu, juuri niin tein 18:n kanssa.

Förttiä ja Fifaa, mutta en mä casual oo. Menkää nyt siitä pelaamaan niitä Dark Soulejanne!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, JA Retroa? « Vastaus #18 : 08.06.2018 16:40 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Devil May Cry V ja Resident Evil 2:n remake ovat kuulemma tällä hetkellä erittäin todennäköisiä E3:ssa esiteltäviä pelejä. Näistä jälkimmäisestä onkin viime aikoina liikkunut aikamoisia huhuja, joskin taitaa olla niin, ettei se ole ihan samantyyppinen remake kuin ensimmäisen Resident Evilin paranneltu versio. Vaikuttaa siltä, että kamera on taas kerran selän takana, mikä tietenkin muuttaa pelin luonnetta jonkin verran.

Postataan nyt tämäkin tänne vielä, jos vaikka tuo 2018 viittaisikin siihen, että genDESIGN ja Fumita Ueda olisivat jollakin tapaa mukana E3-tapahtumassa.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, JA Retroa? « Vastaus #19 : 09.06.2018 07:01 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 634 Basaaripisteet: 0 Profiili Konamin huhuillaan esittelevän Switchille Castlevaniaa ja Metal Gearia. Molemmista olisi hienoa saada pätevästi tehdyt kokoelmat alustalle. Esimerkiksi Symphony of the Nightin läpäisin viimeksi tyyliin 15 vuotta sitten.

http://www.nintendolife.com/news/2018/06/konami_is_set_to_reveal_two_new_games_for_nintendo_switch_at_e3_2018


Ja E3 käynnistyy virallisesti jo tänään, kun EA:n lehdistötilaisuus alkaa klo. 21.00 kotimaan aikaa. Esillä ei kuitenkaan todennäköisesti ole paljonkaan sellaista, joka kiinnostaisi minua. Nostankin pressistä esille vain yhden pointin: laajentaako EA Switch-tukeaan Fifan ulkopuolelle?

Edessä on hieno viikko! :)

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, JA Retroa? « Vastaus #20 : 09.06.2018 21:48 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 634 Basaaripisteet: 0 Profiili Battlefield V liittyi odotetusti BR-trendiin. PUBG-korporaation haastemiehillä riittää siis työsarkaa jatkossakin.  :P

Mestarien Liiga Fifaan, joka tarkoittaa sitä, että peli myy 20 miljoonaa 17,5 miljoonan sijasta!


« Viimeksi muokattu: 09.06.2018 22:04 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, JA Retroa? « Vastaus #21 : 10.06.2018 23:01 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 518 Basaaripisteet: 2 Profiili Ok M$, blow my mind. En oikeasti odota oikein mitään. Joten M$:llä on hyvät mahdollisuudet yllättää.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, JA Retroa? « Vastaus #22 : 10.06.2018 23:15 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 465 Basaaripisteet: 4 Profiili From Softwaren uusi peli näytti upealta! Vielä kun saataisiin varmistus, että Miyazaki on ohjaamassa.

Forza Horizon 4 sijoittuu Britteihin. Tätä tulee hinkattua muna kovana. 60fps!!!!

Master Chief Collection tulossa Game Passiin, mikä antaa toivoa, että vanha Halo-skene saadaan vielä eloon, kun 4K patch tulee pihalle.

LET’S ROCK, BABY! Itsuno ohjaamassa, kuten huhuttu.


« Viimeksi muokattu: 11.06.2018 00:13 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, JA Retroa? « Vastaus #23 : 11.06.2018 00:16 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 033 Basaaripisteet: 14 Profiili DMC5 päivänselvä goty.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, JA Retroa? « Vastaus #24 : 11.06.2018 00:48 »
saska Jäsen Viestejä: 643 Basaaripisteet: 2 Profiili Kävin tänää ostaa heräteostoksena xbox one x ja nyt tuli heti odotettavaa: forza horizon 60fps!
tallennettu
Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, JA Retroa? « Vastaus #25 : 11.06.2018 00:53 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 518 Basaaripisteet: 2 Profiili Aika cool. Yllättävän cool. Ori oli komea ja mielenkiintoinen kuten aikaisemmatkin. From Softwaren uusi herätti mielenkiinnon myös. Tunic on niin selvä Zelda kopio että melkein hävetti. Mutta valehtelisin jos sanoisin että ei olisi myös herättänyt mielenkiintoa.
DMC5 oli todella cool. Näytti paremmalta kuin aikaisempi "pelkkä DMC" (kaverit ei oikeasti tiedä mitä tekisi sillä nimellä...). Tätä odotetaan.
Battletoads oli yllätys. Olin jo vähän hihkumassa, kunnes ruutuun tuli 2.5D. Se voi olla taas ihan mitä vaan... ja olisi ensimmäinen vanhan IP:n 2.5D uudistus joka oikeasti toimisi. No, ei nyt tuomita ennen kun on nähty edes pelikuvaa.
Gears5 herätti mielenkiinnon. Näytti paljon paremmalta kuin 4. osa. Aikaisempi osa näytti enemmän vanhan kierrätykseltä (trailerien perusteella), joten se ei oikein ikinä iskenyt edes julkistettaessa. Mutta Gears5 tuntuu erilaiselta. Tätä täytyy pitää silmällä. Ja pitäisi pelata vihdoin se 3. osa läpi... :rollaus:
Cyberpunk 2077 oli yllätys. Tosin en oikein tiedä mitä siitä sanoisi... maailma näytti olevan todella hienosti totettu, mutta se ei herättänyt samanlaista "COOL!" fiilistä kuin aikaisempi pikkupätkä. Ihan kuin suunnitelmat olisi muuttunut paljonkin matkan varrella.

Ninja Theoryn osto tuli vähän puun takaa...

Muut oli enemmän tai vähemmän meh kamaa meikälle. Uusi Halo saattaa pyöräytellä muiden sukkia.

Kokonaisuudessaan yllättävän tasapainoinen ja pätevä pressi M$:ltä. Pelejä, tasaisesti ja ennen kaikkea monipuolisesti. En muista että M$:n yksikään pressi olisi aikaisemmin kattanut yhtä monta genreä kuin nyt. Aikaisemmin niissä on ollut aina tietty sulkeutuneisuuden fiilis ja jotain mikä on aina työntänyt meikäläistä luotaan. Tämä oli eri juttu. Paras M$:n pressi mulle vuosiin.

Kadulta (teennäiset) maksua vastaan vedetyt hurraajat tosin oli yhtä noloja kuin ennenkin...


Seuraavaksi S-E huomenna jos vaikka kerrottaisiin FFVII Remaken ensimmäisen episodin julkaisupäivä. Ja Ubin jos tulisi jotain mieltä ylentävää Beyond Good & Evil 2:sta.


« Viimeksi muokattu: 11.06.2018 09:08 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, JA Retroa? « Vastaus #26 : 11.06.2018 06:34 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 634 Basaaripisteet: 0 Profiili Kamoon, Bethesda, sun piti tykätä meistä! Fallout Shelter? Really? No, ehkä tiistaiksi säästettiin jokin herkku.

Halo: Infinite: Halo näyttää taas Halolta. Mukaan vielä Split screen, niin siellä yhdessä syrjäisessä metsätorpassa juhlitaan kotitekoisen pontikan kera, samalla kun kaupunkilaistollot kokoontuvat kattobileisiinsä pelaamaan niitä pirun online-pelejään.

Ja kyllä ES 6:n ilmaantuminen näin virallisesti sykähdyttää, vaikka peli siintääkin varmaan kolmen vuoden päässä. Teaserin perusteella en kuitenkaan osaa veikata lokaatiota, pystyykö joku Elder Onlinea pelannnut sanomaan juuta tai jaata siitä?

Uusi DOOM on helvetin siisti juttu. Quakeconiin piti toki jättää tärppejä, mutta jotain olisi voinut paljastaa. Edes alustat. Innostaa ja pelottaa samaan aikaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, JA Retroa? « Vastaus #27 : 11.06.2018 10:56 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 641 Basaaripisteet: 3 Profiili En kyllä kauheasti odottanut MS:ltä itse, mutta samat vanhat jutut siellä pyöri kuin aiemminkin. Olkoonkin, että omasta mielestä Xbox Onen taaksepäin yhteensopivuus on todella todella kaivattu ominaisuus (mihin varsinkin Sony voisi enempi panostaa), mutta tulevaisuutta ajatellen vähän hintsua nähdä Halo-Gears-Forza-akselin lisäksi hyvin vähän mitään peliä, jota ei olisi saatavilla jollekin toiselle alustalle.

Käteen jäi Sekiro (tosi jees!), Cyberpunk 2077 (tosi tosi jees!) ja DMC5 (varovainen jees, ottaen huomion nyky-Capcomin pelien ailahtelevan tason).

EA:ta en edes jaksanut eikä näemmä ollut mitään syytäkään jaksaa. Ainoa ylläri oli Command & Conquer ja sekin lähinnä negatiivinen.

A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, JA Retroa? « Vastaus #28 : 11.06.2018 14:29 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Sekiro näytti hienolta ja tulee varmasti hankittua, joskin alta paistaa kyllä hieman se, minkä päälle tuo on lopulta rakennettu. Bloodbornen ja Soulsit useampaan kertaan pelanneena sitä olisi ehkä kaivannut hieman radikaalimpiakin muutoksia, vaikka onhan tuo jo tuollaisenaankin kiinnostavan oloinen. Cyberpunk 2077 taas oli siinä mielessä pettymys, ettei siitä vieläkään nähty kunnollista pelikuvaa. CD PROJEKT REDiä kohtaan löytyy paljon luottamusta, mutta tuo peli tuskin tulee valmistumaan vielä pitkään aikaan.

Resident Evil 2:n remakesta ei nähty vielä mitään, joten lieneeköhän kyseessä sitten PS4:n yksinoikeus?


« Viimeksi muokattu: 11.06.2018 16:35 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, JA Retroa? « Vastaus #29 : 11.06.2018 20:26 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 518 Basaaripisteet: 2 Profiili Hohoo PlatinumGamesilta uutta Square-Enixin pressissä: Babylon's Fall. Harmillisen vähän näyttivät, pelkkä CGI pätkä. Sen perusteella peli voi olla melkein mitä vaan, mutta voisi kuvitella että jotain "Platinum-mättöä" on tulossa. Ja mikäs sen mukavampaa ;D

EDIT: No se jäikin lyhyeksi. Ei sanaakaan FFVII remakesta. Ehkä (toivottavasti) ovat säästäneet sen Sonyn pressiin. Tokyo RPG:ltä odotin uutta julkistusta, mutta eipä tullut. Olen hiukan yllättynyt. Lost Sphear kuitenkin julkaistiin Japanissa jo lokakuussa ja lännessäkin tammikuussa, niin jotain pitäisi olla jo tekeillä. Toivottavasti eivät ole haudanneet studiota...


« Viimeksi muokattu: 11.06.2018 20:34 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines