Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Kirby Star Allies | Syömissimulaattori  (Luettu 5926 kertaa)
Kirby Star Allies | Syömissimulaattori « : 06.03.2018 12:42 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Julkaisupäivä: 16.03.2018
Genre: Tasoloikka / kykyjen-nielemis-seikkailu
Huom: lataa demo eShopista vaikka tänään. Heti.

Kirby on Kirby, vaikka voissa paistaisi; sarja on pitänyt vuosien varrella oman ällösöpön tyylinsä, tarjoten leppoisia pelikokemuksia, värikkäitä maailmoja ja pelattavuuden, joka nojaa kykyjen riistämiseen vastaan tulevilta vihollisilta.

Peli on itseasiassa raakaa, sillä Kirby voi koska tahansa hylätä nykyisen kykynsä, mässäillä sen jälkeen remmissä kävelevän ystävänsä ja viedä tämän elämänvoiman kykyineen – aika savage pieni palleroinen, jos minulta kysytään. Kuka vihjaisee tästä Trumpille?

Minä ainakin kaipaan välillä peliä, jonka ääressä voin vain nojata sohvaan, ottaa rennosti ja nauttia. Kirby edustaa feel-goodia, ja jos sen sellaisena hyväksyy, söpön ulkokuoren alla voi ehkä piileskellä yllättävän nautinnollinen pelikokemus.

Se selviää pian! Ja koska olen laiskalla tuulella, annan trailereiden hoitaa loput:


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kirby Star Allies | Syömissimulaattori « Vastaus #1 : 14.03.2018 08:12 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Star Alliesin arvostelupanna raukeaa tänään, joten kohta tiedetään suuntaa-antavasti minkä laatuisesta pelistä on kysymys.

Oma kappale lähti Tanskan postin kuljetettavaksi eilen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kirby Star Allies | Syömissimulaattori « Vastaus #2 : 14.03.2018 10:31 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Testasin demoa eilen. Onneksi sellainen oli laitettu tarjolle, sillä muuten olisin saattanut ostaakin pelin. Zeldan vastapainoksi olisi kiva pelata jotain vähän kevyempääkin. Kirbystä ei siihen ollut, enkä oikeastaan tiedä miksi. Ei vaan sytyttänyt. Jätin demon vielä laitteelle ja annan sille vielä yhden mahdollisuuden.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Kirby Star Allies | Syömissimulaattori « Vastaus #3 : 14.03.2018 13:24 »
Discokuningas Jäsen Viestejä: 60 Basaaripisteet: 0 Profiili Itsellä oli vastaavia tunnelmia demon ensimmäisen pelaamisen jälkeen. Mutta koitettuani demoa useasti yksin ja moninpelinä ja myös yksin pelaten ilman apulaisia sekä myös kannettavana niin peli on alkanut iskemään ja vaikuttaa Kirby peliltä laadukkaammasta päästä kuten viime vuosien pääsarjan pelit ovat olleet. Pieniä epäilyksiä oli miten auttajat sotkevat peliä, touhu vaikutti välillä sekavalta, mutta ne saikin pois aina halutessaan ja pelin voi pelata ilman niitä lähes täysin ja ottaa ne avuksi vain tarvittaessa. Peli tuntuu niitä tarjoavan aina tarvittaessa. Jos peli ei tunnu iskevän, suosittelen koittamaan peliä joko ilman avustajia tai moninpelinä.
tallennettu
Vs: Kirby Star Allies | Syömissimulaattori « Vastaus #4 : 14.03.2018 17:33 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.metacritic.com/game/switch/kirby-star-allies

Arvosteluiden keskiarvo tällä hetkellä 74.

Mielipiteet heittävät laidasta laitaan. Esimerkiksi:

EGM 9.0

Lainaus
Kirby Star Allies hits all the perfect nostalgia notes you expect from a full-blown Kirby adventure, and adds just enough new twists to make something so familiar at this point feel fresh and fun again. The pink puffball has never played so well (particularly with others) before.

Metro GameCentral 4/10

Lainaus
Kirby’s games never seem fair on the enemies but this tiresome and poorly balanced co-op platformer offers little chance of fun for them or you.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kirby Star Allies | Syömissimulaattori « Vastaus #5 : 14.03.2018 23:15 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Vaikuttaa samalta "ongelmalta" kuin muissakin Kirbyissä? En ole koskaan ollut kohdeyleisöä enkä oikeastaan ymmärtänyt täysin haasteettoman pelin päälle, mutta selkeästi joku niistä tykkää, koska ne myy.

A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Kirby Star Allies | Syömissimulaattori « Vastaus #6 : 17.03.2018 06:45 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Räimittiin eilen Kirbyä 1,5 maailman verran. Homma meni röhönauruksi useammin kuin kerran, kun ruudun ja huoneen täytti huima neljän ihmispelaajan luoma kaaos nasevine kommentteineen. Monesti tuli "vahingossa" huitaistua kaveri miekalla curling-pelinappulaksi, joka liukui tässä muodossa yli vihollislauman. Kaikkialla sattuu ja tapahtuu, audiovisuaalisesti pelin on yhtä nautintoa, uusia kykyjä tuodaan kokeiltavaksi tasaiseen tahtiin.

Vaikeustason ei pitäisi määrittää videopelin laatua. Ymmärrän kyllä, jos helpot pelit eivät maistu kaikille, mutta se ei välttämättä tee niistä huonoja. Tällä pelillä on oma kohdeyleisönsä, ja vaikka en itse todennäköisesti sataprosenttisesti siihen kuulukaan, olen suorastaan ahminut Kirbyn ensitunnit.

Pelin alkupuolella tapahtui myös yksi täysin odottamaton kohtaus, joka sai hykertelemään:

Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 17.03.2018 08:11 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kirby Star Allies | Syömissimulaattori « Vastaus #7 : 18.03.2018 23:44 »
Discokuningas Jäsen Viestejä: 60 Basaaripisteet: 0 Profiili Hyvä peli! Ihmettelen osittaista heikohkoa vastaanottoa sillä tämä on ihan samaa laatua kun varsin kehutut viime vuosien pääsarjan pelit eli Triple deluxe ja Planet Robobot. Laadullisesti mennään näiden väliin joten Robobot säilyttää edelleen tittelinsä parhaana Kirby pelinä minulle, mutta kauaksi ei jäädä. Laatupeli kyseessä niin yksin kuin moninpelinä. Perinteinen Kirby peli eli varmasti ei kaikille toimi
tallennettu
Vs: Kirby Star Allies | Syömissimulaattori « Vastaus #8 : 22.03.2018 07:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

Veikeä(t) hahmo(t). Nostalgiaa se ei kuitenkaan minulle lietso, koska tuota peliä en ole koskaan pelannut.

Star Allies on edennyt meillä kolmannen maailman loppuun. Nyt mietin, että väistämättä peli tulee tuntumaan lyhyeltä. Onneksi post game ilmeisesti tarjoaa lisää tekemistä pienin twistein, ja uusia hahmoja on kiva testailla (vaikkakin ne kaikki ehkä olivatkin jo valmiita ennen pelin julkaisua, ja ne todennäköisesti säästettiin mikro-GaaS-elementiksi).
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kirby Star Allies | Syömissimulaattori « Vastaus #9 : 23.03.2018 23:22 »
Discokuningas Jäsen Viestejä: 60 Basaaripisteet: 0 Profiili
Nyt mietin, että väistämättä peli tulee tuntumaan lyhyeltä.

Mietin samassa vaiheessa samaa, mutta viimeinen maailma on aika kattava.
tallennettu
Vs: Kirby Star Allies | Syömissimulaattori « Vastaus #10 : 28.03.2018 06:21 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Peliin on ladattavissa 2.0 päivitys:



Kenttien muuttuminen post gamessa hahmon mukaan tekee uudelleen peluusta varmasti mielenkiintoisempaa, ja jos niin tapahtuu jokaisen lisättävän hahmon kohdalla, tulee Kirby tarjoamaan loppujen lopuksi melko rutkasti ilmaista lisäsisältöä. Siltä ainakin nyt vaikuttaa.

Olenko se vain minä, vai missasiko Nintendo ilmiselvän Kirby All Stars -tittelin? Tosin Star Allies on hauskan lähellä sitä.


Saa nähdä, josko tämä pääsiäisviikonloppuna menisi läpi.


« Viimeksi muokattu: 28.03.2018 06:31 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kirby Star Allies | Syömissimulaattori « Vastaus #11 : 17.04.2018 06:43 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Meni läpi viime viikonloppuna.

Vihoviimeinen loppuvastustaja ruuvasi eeppisyysruuvin täysin yllättäen kaakkoon. Tuntui melkein, että peli vaihtui Kirbystä Bayonettaan.  ;D Melko lyhyt kokemus, mutta sellaisenaan tärkeä genressään. Star Allies on puhdasta hyvää fiilistä. Peli, johon voi tarttua sellaisenkin kanssa, joka ei ole koskaan videopeleihin koskenut. Kyllä, se on arvokasta, vaikka se omissa bunkkereissaan viihtyviltä menisikin ohi.

Kenttäsuunnittelun yksinkertaisuus ja ajoittaiset notkahdukset ruudunpäivityksessä ovat ongelmia, jotka pelistä pitäväkin näkee, eikä niitä voi kiistää kuin pinkkiin palloon täysin rakastunut hölmöläinen. Ei siis viiskauttaviis, vaan pikemminkin King Dedede kautta Meta Knight. Niin se on.

Läpäisyn jälkeen avautunut Guest-moodi hotkaisee varmasti lisätunteja, varsinkin uusien DLC-hahmojen yhteydessä (jotkut kentät muuttuvat tässä moodissa valitun hahmon mukaan). Tuntuu mukavalta pelata suurempia kenttäryppäitä ilman kartalle palaamista, ja tikittävä kello antaa aina vertailukohtaa edellisiin suorituksiin.


« Viimeksi muokattu: 17.04.2018 09:49 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines