Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Halo Infinite: 08.12.2021
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: Halo Infinite | Haloa Livessä  (Luettu 14945 kertaa)
Vs: Halo Infinite | Haloa Livessä « Vastaus #30 : 23.11.2021 21:41 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Huhheijaa tätä peliä! Fiesta-pelimuoto aukesi (Team Slayeriä random-aloitusaseilla), minkä lisäksi jotain skinejä saa availtua. Mikäli tulevaisuudessa saavat tasaiseen tahtiin puskettua ulos oikeasti hauskoja pelimuotoja ja ilmaiseksi pelaamalla avattavia skinejä, niin tätä peliä tulee hakattua ja paljon. Tuo core gameplay on sen verran rautaista kamaa tällä hetkellä. Tällaiset hauskat eventit myös pitävät pelin paremmin hengissä, niin ei tarvi sitten tulevaisuudessa pelata jenkkiservereillä, kun Euroopasta ei löydy ainakaan Xbox-pelaajia loputtomasti.

Fiestassa pääsee vihdoin myös kunnolla kokeilemaan eri aseita, kun ei niitä jaksa alkaa noissa peruspeleissä metsästämään ja kuolet kuitenkin heti sillä sekinnilla, kun löydät haluamasi aseen. Esim. kiikarikivääri on aina kiven alla, eikä sillä ehdi ampumaan laukaustakaan. Mutta äärimmäisen tyydyttäviä nuo aseet ovat kyllä melkein kaikki käyttää.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Halo Infinite | Haloa Livessä « Vastaus #31 : 25.11.2021 22:06 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Haluuks joku tulla boostaan mut kullasta jonnekin oikealle rankille?  ;)
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines