Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: Netbookit  (Luettu 25120 kertaa)
Re: Netbookit « Vastaus #30 : 03.08.2008 00:19 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Noniin nyt kun on alkanut tämä käyttis vähän selkenemään niin täytyy kyllä todeta, että on tämä EEE vaan oiva laite. Tämä päivä on mennyt ohjelmia etsiessä/ladatessa/asentaessa ja lähes kaikki tarvittava on nyt käytössä. Hyvää ja graafisella käyttöliittymällä varustettua IRC-ohjelmaa en ole vielä löytänyt mutta en ole vielä selannut puoliakaan läpi synapticin tarjonnasta, anyways jos jollain on suositeltavaksi mircin tapaista niin kuulisin mielelläni. Kannettavuutta en ole vielä päässyt paljoa kokeilemaan, sillä tästä taloudesta uupuu wlan (naapurinkin yhteys on suojattu :( ). Contra III:sta(zsnes FTW) pelailin sohvalla jokusen tovin akun voimalla. Contra on muuten pirun vaikea. Voisi vähän "iltalukemiseksi" aloitella FF III tai VI, miten vaan.

Täytyy kyllä ensi viikolla ottaa kone messiin kaupungille, jotta näkee kuinka mukavasti tämä kulkee mukana. Missäs päin keskustaa on paras langaton verkko?
tallennettu
Re: Netbookit « Vastaus #31 : 04.08.2008 18:44 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Missäs päin keskustaa on paras langaton verkko?
Auttaisi tietysti melkoisesti, jos tietäisi kaupungin, josta on puhe. :)
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Netbookit « Vastaus #32 : 04.08.2008 18:46 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Missäs päin keskustaa on paras langaton verkko?
Auttaisi tietysti melkoisesti, jos tietäisi kaupungin, josta on puhe. :)

Katsot profiilista?
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Netbookit « Vastaus #33 : 04.08.2008 19:08 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Missäs päin keskustaa on paras langaton verkko?
Auttaisi tietysti melkoisesti, jos tietäisi kaupungin, josta on puhe. :)

Katsot profiilista?
Emmää muistanu että täällä on tuollasetkin hienoudet.  :(

Mutta tosiaan, kannattaa kokeilla josko Porin pääkirjastossa olisi wifi (Oulussa ainakin on). Joissain kouluissakin on kuin myös monissa kaupungin virastoissa. Ja yliopistolla on aivan varmasti.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Netbookit « Vastaus #34 : 04.08.2008 23:35 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili No joo siis tarkoitin kyllä ihan pääkaupunkia kun siellä päin tällä hetkellä majailen :) Olisihan se pitänyt sanoa silti erikseen, my bad.
tallennettu
Re: Netbookit « Vastaus #35 : 05.08.2008 19:46 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Pääkaupungin suhteen suurempi kysymys on että missä WLAN:it eivät häiritse liikaa toisiaan. Ilmaisia verkkoja löytyy keskustasta useita.

Kylläpä helpottui Onen käyttö kun hommasin halvan ja pikkuruisen hiiren kylkeen. Aspire Onen yksi suurimmista puutteista on kehno touchpad -hiiri.Edit: Ubuntua olen jo jonkin aikaa käyttänyt, mutta vasta nyt sain aikaiseksi asentaa Netbook Remixin paketit. Mitään erityisiä uusia toiminnallisuuksia ei tuo lisää, mutta ainakin käyttis soveltuu paremmin pienelle näytölle.« Viimeksi muokattu: 06.08.2008 19:48 kirjoittanut migge »
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Netbookit « Vastaus #36 : 06.08.2008 21:13 »
tombbi Jäsen Viestejä: 126 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pistin äsken 901sen ennakkotilaukseen! Parhaassa tapauksessa laite on jo kahden viikon päästä käsissä :P

411€ tulee yhteensä tuokin lysti kustantamaan.. Eee 399€ + 12€ toimitus ja postiennakko
I see your face but I can't decide now
If it's real or just in my mind
I see your face, and it says with a smile
"Welcome to hell, 'cause this is where you'll die"
tallennettu
Vs: Netbookit « Vastaus #37 : 18.12.2008 21:03 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Verkkiksestä hommasin Acer Aspire Onen, kun sen niin naurettavaan hintaan sai (199e). Hommasin helmenvalkoisen mallin ja onhan se erittäin tyylikkään näköinen vehje!

Laitteen tehoilla ja muistilla ei paljon brassailla, mutta kouluduunien tekemiseen ja netin selailuun se sopii mainiosti. Laitteessa on Linpus Linux-käyttöjärjestelmä, joka vaikuttaa alkuun erittäin yksinkertaiselta, mutta kätkee sisäänsä helvetisti ominaisuuksia. Suhteellisena Linux-noobina Firefox 3:sen asentaminenkin oli aluksi pientä säätöä, mutta ohjeilla sain sen asennettua.

Hiton tyytyväinen olen toistaiseksi ollut ja tuohon hintaan aivan loistava ostos!
tallennettu
Vs: Netbookit « Vastaus #38 : 18.12.2008 21:26 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Verkkiksestä hommasin Acer Aspire Onen, kun sen niin naurettavaan hintaan sai (199e). Hommasin helmenvalkoisen mallin ja onhan se erittäin tyylikkään näköinen vehje!
Onhan Wiikin tyylikäs, mutta...............
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Netbookit « Vastaus #39 : 16.04.2009 07:54 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Osaako kukaan kertoa mistä saisi edullisesti ja luotettavasti EEE 900 netbookille uuden, tehokkaamman akun. Myykö Suomessa kukaan jälleenmyyjä vai täytyykö turvautua netistä tilaamaan. Alkaa tämä approx. 2h akkukesto olla vähän turhan lyhyt ja olen kuullut, että eee:lle on saatavilla 3rd party akkuja?

kiitos

Edit: no jos tuo oli liian vaikea kysymys niin mistä eee 900:en cpu speediä voi säätää? kuulemma auttaa akkukestossa jos sitä laittaa pienemälle? biosista luuisi saavan mutta en itse ainakaan löytänyt.


« Viimeksi muokattu: 21.07.2009 17:10 kirjoittanut JasuPoju »
tallennettu
Vs: Netbookit « Vastaus #40 : 31.07.2009 13:03 »
tombbi Jäsen Viestejä: 126 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Itellä oli ainakin 901:n mukana ohjelma, jolla sai säädettyä nopeutta pienemmälle. Saman ohjelman latasin uudestaan asuksen sivuilta kun asensin XP:n koneeseen. EDIT: Samaa ohjelmaa ei näköjään löydykkään 900-mallille..

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us


Näiden akkujen laadusta en tiedä sanoa kun en ole itse kokeillut, mutta hinta ainakin on kohtuullinen.

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15973
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.17083


« Viimeksi muokattu: 31.07.2009 14:03 kirjoittanut tombbi »
I see your face but I can't decide now
If it's real or just in my mind
I see your face, and it says with a smile
"Welcome to hell, 'cause this is where you'll die"
tallennettu
Vs: Netbookit « Vastaus #41 : 02.08.2009 01:08 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Tänä vuonna jossain vaiheessa on tulossa ARM-pohjaisia miniläppäreitä. Esimerkiksi tämä Pegatronin erittäin tyylikäs ja ohut läppäri, jonka kehitystä olen seurannut silmä kovana tammikuusta lähtien, jolloin siitä ensimmäisen kerran ilmoitettiin. ARM-pohjaisina laitteina nuo vievät huomattavasti vähemmän virtaa kuin nykyiset x86-pohjaiset laitteet. Tuolle Pegatronille on lupailtu jopa kahdeksan tunnin käyttöaikaa pelkästään kaksikennoisella akulla. Hienointa tuossa on, ettei laite edes lämpene, mikä on aina häirinnyt minua läppäreissä. Hinnaksi on lupailtu $199.

Eniten kuitenkin odotan nettop-versiota tuosta (eli pientä pöytäkonetta, Asus Eee:stä tuli myös pieni pöytäkoneversio). Sitä itseasiassa demotaan tässä videossa (kelatkaa kohtaan 13:14). Pikkukone vie vain 2 wattia virtaa! Tuolla virrankulutuksella on lähes sama onko se päällä vai ei, joten siitä saisi täydellisen kotiserverin, jota voisi huoletta pitää päällä 24/7 omantunnon kolkuttamatta ja sähkölaskun muistuttamatta. Tota olen jo sen verta pitkään kuolannut, että olen suunnittelut Linuxin asentelun tuolle Apachen konffeja myöten. SSH-yhteydet, SVN-repositoriot, Samba-jaot, kaikki siistit jutut saisi sinne työnnettyä. Ehkä se voisi toimia Pelaajalaudan betaserverinäkin.
tallennettu
Vs: Netbookit « Vastaus #42 : 05.12.2009 10:57 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Vaikka 13" Macbook löytyy, niin silti himppa netbookin ostamiseen on kasvanut kasvamistaan. Olisihan sillä kiva naputella muistiinpanoja luennoilla ja kulkisi mukavammin repussa kuin nykyinen yli kahden kilon mäkki, jota ei rehellisesti voi aidosti mobiiliksi oikein kehua.

Olen iskenyt silmäni HP:n 2140 Miniin

Yksi asia, joka viehättää, on laitteen design. Se näyttää alumiini-casensa kanssa jopa vähän uusilta MacBook Pro -malleilta. Muutenkin ulkonäöllisesti se vaikuttaisi olevan harppauksen edellä muita netbookeja. Naurakaa tai älkää, mutta esteettisyys on tälläisissä laitteissa minulle yksi tärkeä hankintakriteeri.

Alle kolmella sadalla eurolla tuota tuntuisi jo saavan. XP Home -lisenssi tulisi mukana, mutta iskisin silmääkään räpäyttämättä sinne Ubuntun Netbook remixin.  :)

6 cellin akku jää ikävästi törröttämään laitteen ulkopuolelle, mutta samalla se mahdollistaisi yli 7 tunnin akun keston. Esteettisemmällä akkuratkaisulla (3 cell) kesto putoaa reiluun kolmeen tuntiin. Valintani olisi jälkimmäinen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Netbookit « Vastaus #43 : 05.12.2009 11:34 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Vaikka 13" Macbook löytyy, niin silti himppa netbookin ostamiseen on kasvanut kasvamistaan. Olisihan sillä kiva naputella muistiinpanoja luennoilla ja kulkisi mukavammin repussa kuin nykyinen yli kahden kilon mäkki, jota ei rehellisesti voi aidosti mobiiliksi oikein kehua.

Olen iskenyt silmäni HP:n 2140 Miniin

Yksi asia, joka viehättää, on laitteen design. Se näyttää alumiini-casensa kanssa jopa vähän uusilta MacBook Pro -malleilta. Muutenkin ulkonäöllisesti se vaikuttaisi olevan harppauksen edellä muita netbookeja. Naurakaa tai älkää, mutta esteettisyys on tälläisissä laitteissa minulle yksi tärkeä hankintakriteeri.

Alle kolmella sadalla eurolla tuota tuntuisi jo saavan. XP Home -lisenssi tulisi mukana, mutta iskisin silmääkään räpäyttämättä sinne Ubuntun Netbook remixin.  :)

6 cellin akku jää ikävästi törröttämään laitteen ulkopuolelle, mutta samalla se mahdollistaisi yli 7 tunnin akun keston. Esteettisemmällä akkuratkaisulla (3 cell) kesto putoaa reiluun kolmeen tuntiin. Valintani olisi jälkimmäinen.

Heh, itse taas siirryin netbookista Macbookiin viime jouluna enkä ole päätöstä katunut hetkeäkään. Luentomuistiinpanojen naputtelu pienellä näppäimistöllä on yhtä tuskaa, nimimerkillä kokemusta on. Ihan yhtä kätevästi tuo muutaman tuuman isompi omppu kulkee mukana kuin netbookkikin.
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Vs: Netbookit « Vastaus #44 : 05.12.2009 11:43 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili
Luentomuistiinpanojen naputtelu pienellä näppäimistöllä on yhtä tuskaa, nimimerkillä kokemusta on. Ihan yhtä kätevästi tuo muutaman tuuman isompi omppu kulkee mukana kuin netbookkikin.
Höpöpöpö. Pienen totuttelun jälkeen onnistuu aivan yhtä helposti kuin normaalikokoisella näppäimistöllä. Eikä yhtä kannettavastakaan voida puhua, jos painoa kilo vähemmän. Sen sijaan kiinnittäisin huomiota netbookkien kohdalla kosketushiireen, joka on ainakin omassa Aspire Onessa liian pieni.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines