Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 17 18 19 20 21 [22]
Tulostusversio
Aihe: Matkapuhelimet  (Luettu 185019 kertaa)
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #630 : 29.08.2022 15:19 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 111 Basaaripisteet: 0 Profiili

Ei kai sitä sinne juotettu ole?

On se.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #631 : 29.08.2022 16:21 »
Vin Susirajan vahvistus Jäsen Viestejä: 1 320 Basaaripisteet: 1 Profiili Viime aikoina on onneksi alkanut näkymään trendiä tietoturvapäivitysten pidentämisestä myös android puolella. Jos vielä joku päivä joku 4-5 vuoden päivitystakuu olisi standardi. Itseksin vaihdoin applen puolelle kun käytän puhelinta yleensä sen 4-5 vuotta.

Mutta kyllähän tuo tuotteiden heikko laatu ja tuki ärsyttää. Maailma olisi paljon parempi paikka, ja ilmastonmuutoksesta olisi ratkaistu jo iso osa jos tuotteita a, ostetaan ja tuotetaan vain käyttöä varten ja b, niistä pidettäisiin huolta koko elinkaaren ajan.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta--> Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #632 : 30.08.2022 07:27 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 580 Basaaripisteet: 2 Profiili
Meinasinkin jo tulla suosittelemaan tuota Zenfone 9:iä Heinzille, mutta hankala on tilanne jos ei IOS tai Android kumpikaan kelpaa.

No siis tässähän oli kyse ajatuksesta korjaus vs. uusi. Jos uusi ei tuo suurempaa hyötyä, silloin kuppi kaatuu korjauksen puolelle.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #633 : 31.08.2022 22:41 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 957 Basaaripisteet: 1 Profiili Näin reilun puolen vuoden käytön jälkeen täytyy valitettavasti yhtyä Heinzin vanhoihin ristiriitaisiin fiiliksiin Zenfone 8:sta. Joskin eri tavoilla. Puhelin tuntuu miltei joka osa-alueella heikennykseltä aiempaan S10e nähden.

Leveydeltään puhelin on pieniin kätösiini optimaalinen, mutta korkeutta alkaa olla jo liikaa. Muutama milli ylimääräistä pystysuunnassa S10e nähden tuntuu konkreettisesti ja negatiivisesti. Takapaneelin materiaaleista ei osaa kommentoida kummankaan osalta, koska puhelin on sujahtanut välittömästi erillisiin suojakuoriin.

Sormenjälkilukija on suorastaan laaduton verrattuna S10e, jossa se oli integroitu virtanäppäimeen. Toimintavarmuus ja -nopeus olivat aivan omassa luokassaa tähän Zenfoneen verrattuna. En ole perehtynyt kuinka muissa puhelimissa kosketysnäytön alla majaileva tunnistus toimii, saati päässyt testaamaan, mutta tämä ei ole kyllä vakuuttanut. Välillä lukee sormen hienosti, välillä ei millään ilveellä, vaikka sama sormi samoissa olosuhteissa käytössä kuin minuutti kaksi aiemmin. Pimeässä huoneessa aiheuttaa myös sokeutumisriskin, koska puhelin valaisee tunnistinkohdan maksimikirkkaudelle. Jos kokemus vastaa yleisellä tasolla nykyaikaisia sormenjälkilukijoita, niin olen valmis tuomitsemaan tämän kehityksen paskaksi innovaatioksi.

Yleinen käytettävyys on myös tuntunut bugisemmalta kuin S10e. Käytössä taitaa olla pykälän uudempi Android-versio enkä tiedä tarkalleen Asuksen omista muokkauksista, joten tarkkaa syyllistä on vaikea nimetä. Arkikäytössä en kuitenkaan muista mitään ongelmia kohdaneeni S10e kanssa.

Zenfonen kanssa konkreettisin ärsytys tulee oikeastaan kaikkien videoiden kanssa. Käytännössä aina videoiden ensimmäinen pysäytys ei toimi oikein, vaan video jatkuu automaattisesti muutaman sekunnin kuluttua. Vasta seuraava pause toimii oikein. Vika myös toistuu, jos esimerkiksi Youtubessa menee kelaamaan videota 5 sekuntia taaksepäin ja koittaa keskeyttää videon uudestaan. ERITTÄIN ärsyttävä "ominaisuus".

Pienempiä ongelmia on ollut alarivin toimintanäppäinten katoaminen (ruudun sammutus ja uudelleen avaaminen on korjannut), kameran hitaus ja toimintavarmuus (kuvien prosessointi on hidasta ja välillä kuva on jäänyt kokonaan ottamatta / tapahtumatta) ja videoiden mini-ikkunassa (picture-in-picture) ajaminen. En tiedä onko tuoreempi Android tuonut videoihin muutosta vai onko tämä kiinni Asuksesta, mutta erot S10e verrattuna ovat rasittavia. Videoikkunan kokoa ei voi enää muuttaa ja sitä liikutellessa puhelimen alareunaan tulee valtava X-alue, jolla video on helppo vahingossa sulkea. "Vääränlainen" mini-ikkunan sulkeminen saattaa myös välillä rikkoa koko Youtuben (Vanced) sovelluksen, jolloin appi pitää sulkea manuaalisesti ja toistettu video hakea takaisin katseluhistoriasta. Twitch sen sijaan meinaa helposti jumittaa koko puhelimen tuota ominaisuutta käyttäessä.

Onneksi tästä harmituksesta ei ole tarvinnut itse konkreettisesti maksaa, vaan sekä puhelin että liittymä tulee työpaikan kautta yhdellä inhimillisellä verotukseen 20 eurolla vaikuttavalla puhelinedulla. Silti useamman kerran on tullut fiilis, että olisiko pitänyt ottaa vain uusi S10e edellisen tilalle, vaikka olikin tuolloin jo yli 2 vuotta vanha malli.

Olisipa inhimillisen kokoisten puhelinten saralla valikoimaa. Vaan ei. Ilmeisesti S10e ei myynyt tarpeeksi, kun Samsungkaan ei enää tuoreempien lippulaivojen kanssa tuonut vastaavaa hieman pienempää mallia markkinoille. Valmistajilla tuntuu olevan joku pakottava tarve tehdä aina vain pidempiä puhelimia. Patonkimallia odotellessa...
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #634 : 01.09.2022 08:57 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 580 Basaaripisteet: 2 Profiili Toi sormentunnistimen kirkkaus on tosiaan myös erikoinen yksityiskohta. Se on ihan helvetin kirkas. Hieno skenaario on jos aamulla puoliunessa aukaiset pimeässä huoneessa lukituksen ja sormi on vähän vinossa tunnistimessa, tunnistimesta tuleva valko porautuu silmiin niin että tuntuu että joku iskisi piikillä silmiin. Sen jälkeen ei oikein tiedä heräsikö vai lähtikö taju. Elämän pieniä suuria kokemuksia. Zenfone9 on laittanut tunnistimen puhelimen laitaan, jota kyllä kaipaa Sony ajoilta.

Toi kameran hitaus on myös yksi, joka ihan unohtui kun lopulta käytän sitä aika harvoin. Esim. liikkuvan kuvan nappaaminen vaatii oikeasti taitoa, koska kun otat kuvan, ruutu jähmettyy, mutta kamera ottaa kuvaa taustalla vielä. Eli se ei jähmety kuvan prosessoinnista, vaan siitä että kamera ottaa kuvaa. Ja siis ymmärrän että kamera toimii näin, mutta kun kamera on normaalia hitaampi, liikkuvaa kohdetta pitää seurata ns. sokkona aika pitkään.

Noita kaikkia bugeja en ole kohdannut. Toisto tms. toiminnot muuten toimii ok ja puhelin ei ole tainnut tiltata kertaakaan omassa käytössä. Eli sinänsä puhelin on kyllä ollut vakaa, siinä on vain asioita jotka on toteutettu huonosti tai kuin halpispuhelimissa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #635 : 19.09.2022 12:05 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 580 Basaaripisteet: 2 Profiili Nyt tulikin huollolta vastaus että äänensäätönappi on jotenkin rungossa kiinni, joten sitä ei saa irti ilman kunnon säätöä. Eli uusi puhelin kuitenkin. Kun valikoima on niin paskaa kalliimmissakin niin voisi ottaa suosiolla jonkin halvemman. Testata kuinka kauan sellasta moloa kestää. Ja kun on halpa niin voi heittää surutta kirjaimellisesti seinää jos/kun alkaa kyrsimään. Voisi senkin unelman toteuttaa samalla.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 17 18 19 20 21 [22]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines