Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 16 17 18 19 20 [21] 22
Tulostusversio
Aihe: Matkapuhelimet  (Luettu 249743 kertaa)
Re: Matkapuhelimet « Vastaus #600 : 12.09.2013 13:58 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Joku on sitten mennyt mietiskelemään tällaista:Paperilla tosi ihana idea, mutta teknisesti en usko noin simppelin designin olevan - juuri nyt, at least - mahdollista. Eri komponenttien virtatarpeet ja muut ominaisuudet ovat kuitenkin sangen erilaiset. Lisäksi puhelinvalmistajat eivät toki lähtisi tuohon unified-alustaan ikinä, ja monelle meistä myös designilla on väliä. Legopalikoista tehty puhelin ei kuitenkaan voi olla muotoilun taidonnäyte, ellei sille saa Lumia-tyylisiä skinejä näppärästi.

Yli 150000 supporteria ovat kuitenkin saaneet haipattua. Mikä ei tietenkään ole sinänsä niin iso juttu, kun kyse on klikeistä eikä rahasta, mutta silti.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #601 : 27.11.2013 15:43 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili

Tänään ekat ennakkotilaajat saa jollansa ja kyllä nyt himottaa kun on 3v jälkeen älypuhelimeni tullut tiensä päätyyn. Tosiaan Android-sovellukset toimii jollassa ja käyttöliittymä vaikuttaisi ainakin erikoiselta! Pitää kuitenkin lukea ensin käyttäjäkokemuksia ja itsekin testata ennen kuin ostaa, mutta kyllä lupaavalta näyttää!
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #602 : 27.11.2013 20:52 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Itsellenikin Jolla olisi se jokerikortti seuraavaksi luuriksi. Näyttää näpsäkältä käyttikseltä ja luuri muutenkin on suht stylen oloinen. Käyttäjäkokemuksia/arvosteluja itsekin tässä odotellaan tuntosarvet kohollaan.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #603 : 02.04.2018 12:47 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Vaihdoin tänään piiiiitkästä aikaa operaattoria, kun Telia ei enää tarjonnut nykyistä liittymääni etuhintaan (6,90 € / kk). Siinä ei ollut kiinteästi kuin datasiirtoa 5 gigatavua, mutta en minä oikeastaan muuta tarvitsekaan, koska soitot ja viestittelyt hoituvat 95% ajasta whatsappilla.

Niinpä asetuin ns. underdogin leiriin, Moi Mobiilille. Liittymä maksaa 6 euroa kuukaudessa, laskut veloitetaan suoraan tililtä jokaisen laskutuskauden alussa, ja datamäärä on melkein samanlainen kuin edellisessä liittymässäni. Käyttöhistoriani perusteella this is it.

Elisa on lähtenyt muuten pistämään melko aggressiivisella kamppiksella kapuloita Moin rattaisiin, sillä se on tarjonnut 50 megan rajattomalla datalla varustettuja 4G-liittymiä kahdeksi vuodeksi kuukausihintaan 2,90 €, jos on vaihtanut pois nimenomaan Moilta. Tämä haiskahtaa yritykseltä tukahduttaa Moi kokonaan pois markkinoilta, ennen kuin se kasvaa suuremmaksi ja voitolliseksi operaattoriksi. Moi kuitenkin ansaitsee jo tunnustusta senkin puolesta, että se antoi tavalliselle käyttäjälle vaihtoehdon, jossa ei tarvitse maksaa turhista viestipaketeista tai puheajasta, jota ei koskaan käyttäisi.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #604 : 02.04.2018 19:32 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Moi on ollut mullakin mielessä, vaikka olen ollut Dna:n asiakas aina ensimmäisestä luurista lähtien. Maksan nykyisin rajoittamattomasta paketista mikä on minulle turha, koska en juuri käytä dataa reissussa vaan käytän puhelinta eniten kotona jossa se on kiinni kiinteässä liittymässä. Puheminuutteja tarvitsen vieläkin, koska olen vanhanaikainen ja en osaa käyttää whatsappia puheluihin.

Toisaalta tekisi mieli pitää taukoa älypuhelimen käytöstä ja ostaa viiden kympin peruskapula. Puhelimen käyttö on nykyisellään vähäistä, työssä en sitä tarvitse ja käytän puhelinta eniten turhanpäiväiseen netin selailuun ja youtuben roskavideoihin. Pieni breikki olisi paikallaan. Nyt kun vielä Honor 8 tipahti yllättäen androidin käyttöjärjestelmäpäivitysten piiristä pois niin vaihto houkuttaa entistä enemmän.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #605 : 21.02.2019 10:31 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW https://www.theverge.com/2019/2/20/18231249/samsung-galaxy-fold-folding-phone-features-screen-photos-size-announcement

Samsungin Galaxy Foldista tuli eilen lisää tietoa. Myyntiin huhtikuussa ja hinta alkaen 1980 dollaria. Tyyristä, mutta onhan tuossa pitkästä aikaa jotain oikeasti erilaista. Kaikesta huokuu, että on ensimmäinen versio, mutta tuosta on hyvä lähteä parantelemaan. Muutama pienempikin valmistaja on esitellyt omia taittuvia puhelimieen, mutta Samsung taisi olla isoista valmistajista ensimmäinen.

Sitten odotellaan Cupertinon vastaiskua.  8) Huhurintamalla todella hiljaista. Applen tuotantoketjusta hyvin perillä oleva Ming Chi Kuo ei ole taittuvasta puhelimesta hiiskunut sanaakaan. Noin muuten kaverin osumaprosentti huhuissa on lähestulkoon 100, mutta tiedot perustuvatkin lähteisiin tuotantoketjuissa. Eli mikään joka ei ole tuotannossa tai tuotannon esivaiheessa ei Kuon korviin tai silmiin kantaudu.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #606 : 21.02.2019 12:56 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Applen pitäisi innovoida, eikä seurata, niin kuin se ahneen Cookin alaisuudessa tekee. Eihän Jobskaan halunnut Applen tuottavan tappiota, mutta ajoi kuitenkin yhtiötä tavoittelemaan jatkuvasti parempaa raivoisalla intohimollaan. Steve oli taitava pr-mies vahvalla visiolla, kun taas Cook taitaa numeroiden pyörittelyn ja voittojen maksimoinnin, mutta sen kustannuksella uudet tuotteet ovat... perin tylsiä.

Hatunnosto siis Samsungille, joka lähtee rohkeasti yrittämään uutta. Se ei todellakaan ole helppoa älykännyköiden maturoituneessa maailmassa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #607 : 21.02.2019 15:31 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Samsungin puhelimet ovat kyllä tekniikaltaan edelläkävijöitä. Perus S10:kin hyvin vakuuttava laite. Täysin eri asia kannattaako sellaista hankkia. Kiva kuitenkin seurata ja katsoa mitä Apple ja kumppanit julkistaa omiin laitteisiinsa 1-2 vuoden sisään.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #608 : 21.02.2019 16:53 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Applen pitäisi innovoida, eikä seurata, niin kuin se ahneen Cookin alaisuudessa tekee.

No, onhan siellä ennenkin tultu tiettyjen ominaisuuksien kanssa markkinoille vasta kun rauta/softa on tarpeeksi kypsää. Olisi Applekin varmasti saanut kasaan vastaavan taittuvan puhelimen kuin Samsung, mutta siellä varmasti halutaan hioa tuotetta pidempään. Lueskelin nettikommentteja Samsungin julkistuksen jälkeen ja moni kiitteli Samsungin rohkeutta tuoda tuote tuossa vaiheessa markkinoille, mutta ostohousuja ei kaiveta kaapista ennen kuin tuote saa toisen tai kolmannen versionsa. Samaa mieltä olen itsekin. Mutta hyvä, että julkistivat nyt. Saa kilpailijat heräämään.

Vähän huvitti tämä Samsungin tyyli vältellä ja jopa pilkata iPhonen tyylistä näyttölovea, kun eipä tuo kamereikä keskellä näyttöä sen parempi ole. Yhtä lailla se pistää silmään videota katsellessa, olettaen että katselee videota, joka on näytön kuvasuhteessa. YouTubessa suurin osa videosta on 16:9 -kuvasuhteella joka jättää reunoille mustaa ja kätkee näyttöloven Oled-näytön ansiosta. Sama tilanne tietysti tämän Samsungin (ja muidenkin valmistajien) ratkaisun kanssa.

Applelta en odota taittuvaa puhelinta seuraavaan kahteen vuoteen. Sen verran hiljaista on ollut huhurintamalla.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #609 : 02.06.2020 10:16 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Odottelin vähän Sonyn malleja, kun tuntuu että taisteluni pienien puhelimien puolesta alkaa olemaan menetetty. Nyt alkaa olemaan markkinat auki ja hinnat selvillä.
Xperia 10 II: About 4 vuotta vanhaa rautaa, koko kompromissi, hinta about 370€
Xperia 1 II: Uusinta rautaa, kamera(t) viimesen päälle, koko helvetin iso, hinta about 1200€

Voihan sieltä olla jotain vielä tulossa, mutta huhut ei ainakaan tälläistä lupaa. Joten pakko kysyä, eikö oikeasti löytynyt tohon väliin vielä yhtä tuotetta? 370€ <--> 1200€. 4v vanhaa rautaa <--> uusinta uutta. Perse...
Kai se on pakko testata sitä Samsungin S10e mallia. Ei vain oikein innosta. Yksi Samsung ollut käytössä ja se oli niin luotaan työntävä että traumat kantaa vieläkin. Myönnän toki että kyse on todennäköisesti enemmän asenteesta, koska kokemuksesta on jo about 6 vuotta. Mutta ei silti kiinnostaisi maksaa puhelimesta yli 600€ jota ei oikeasti halua. No, toistaiseksi varmaan sinnittelen nykyisellä. Viime viikot on toiminutkin ihan ok. Ja voisi tosiaan nollatakin sen kertaalleen. Tilttailut voisi ainakin loppua...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #610 : 07.07.2020 20:58 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Pitäisi tilauksesta etsiä äidille uusi luuri vanhan xcoverin tilalle. Android, hintaluokka max 300€ arvelisin.

Mitähän malleja kannattaa seurailla jos haluaa luurilta suhteellisen pitkää käyttöikää, eli ei olisi ihan heti tipahtamassa päivitysten piiristä pois? Muutoin käyttö on tuikitavallista arkikäyttöä, ei raskaita sovelluksia eikä muutakaan rautaa kummemmin rasittavaa. Kunhan akku/muistikapasiteetti riittää normaalikäyttöön. Paljon puheluita. Eli sen puoleen joku Samsungin A40 64gt (169€) tms piisaisi vallan mainiosti. Mieluiten jokin toimivaksi todettu malli, teknisten ongelmien ratkaisuun ei meinaa oikein olla toleranssia.

Ehdotuksia?
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #611 : 08.07.2020 09:50 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Varmaan tuo One Plus Nord kannattaa tarkastaa millainen tulee olemaan vaikkei ihan budjettiin tod.näk mahdu.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Matkapuhelimet « Vastaus #612 : 08.07.2020 12:40 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Miksei uusi xcover?
Play-Asia
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #613 : 10.07.2020 18:30 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Xcover 4s ei oikein vakuuta raudan puolesta, ja xcover pro tuntuu hieman ylihintaiselta (499), vaikka se sisuskaluiltaan onkin sitä mitä sarjan puhelinten olisi pitänyt olla jo aikoja sitten. Samalla rahalla saa paljon parempaakin.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #614 : 05.07.2021 21:17 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuolta switch ketjusta.

Eikös Tony Haukka ole ollut kannettavana jo vuodesta 2003. Muistan itse pelanneeni tätä sujuvaa ainakin 120 FPS pyörivää mestariteosta N-Gagen Master Race -ristiohjaimella. Kyllä spinnasi lauta ja ukko (ja puhelin). Oli myös myös muistaakseni toimiva online moninpeli tai ainakin lokaali jollain bluetoothilla. Soundtracki raikasi MP3 -tasoisesti. Valitettavasti olimme N-Gagen kanssa edellä aikaa, eikä Nokia enää tästä toipunut. 8)

Tuo oli aikoinaan hemmetin hyvä porttaus kuten myös colin mcrae 2005 joka oikeasti oli porttaus pleikkarin cmr 2:sta: https://www.youtube.com/watch?v=-J7uZdrVGWY
Muutenkin varsinkin n-gage qd oli oikeasti hyvä vaikka sille nykyään nauretaankin.
Ellen väärin muista niin se oli julkaisunsa aikaan halvin symbian s60 luuri ja niin paljon kuin tuollekin nauretaan niin se oli kuitenkin ihan täysiverinen älypuhelin.
Meitsikin on tuon kanssa istunut puistossa selaamassa keskustelufoorumeita ja samalla ollut kaverin kanssa keskustelut agile messengerissa.
Emulaattoreilla tuli pelattua kaks ekaa metroidia läpi ja pari leffaakin katsottua vaikka laadusta tietenkin oli pakko karsia aika paljonkin.

Kaikki tuo kuulostaa nykyään mitättömältä, mutta tuo oli 16 vuotta sitten aika helvetin kova juttu.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #615 : 06.07.2021 19:32 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tuolta switch ketjusta.

Eikös Tony Haukka ole ollut kannettavana jo vuodesta 2003. Muistan itse pelanneeni tätä sujuvaa ainakin 120 FPS pyörivää mestariteosta N-Gagen Master Race -ristiohjaimella. Kyllä spinnasi lauta ja ukko (ja puhelin). Oli myös myös muistaakseni toimiva online moninpeli tai ainakin lokaali jollain bluetoothilla. Soundtracki raikasi MP3 -tasoisesti. Valitettavasti olimme N-Gagen kanssa edellä aikaa, eikä Nokia enää tästä toipunut. 8)

Tuo oli aikoinaan hemmetin hyvä porttaus kuten myös colin mcrae 2005 joka oikeasti oli porttaus pleikkarin cmr 2:sta: https://www.youtube.com/watch?v=-J7uZdrVGWY
Muutenkin varsinkin n-gage qd oli oikeasti hyvä vaikka sille nykyään nauretaankin.
Ellen väärin muista niin se oli julkaisunsa aikaan halvin symbian s60 luuri ja niin paljon kuin tuollekin nauretaan niin se oli kuitenkin ihan täysiverinen älypuhelin.
Meitsikin on tuon kanssa istunut puistossa selaamassa keskustelufoorumeita ja samalla ollut kaverin kanssa keskustelut agile messengerissa.
Emulaattoreilla tuli pelattua kaks ekaa metroidia läpi ja pari leffaakin katsottua vaikka laadusta tietenkin oli pakko karsia aika paljonkin.

Kaikki tuo kuulostaa nykyään mitättömältä, mutta tuo oli 16 vuotta sitten aika helvetin kova juttu.

Tämä.

N-Gage on aliarvostettu helmi. Nykypäivänä jokainen nuorisolainen puhuu puhelimeen kuten näkkileipään (pitäen puhelinta kuin leipää naaman edessä), mutta 2000 luvun alussa se pilasi puhelimen maineen. Rauta oli hyvää, videot pyörivät ja porttaukset olivat näyttäviä. Tony Haukka, Kilin Kolin, Splinter Cell, Duke Nukem(taisi olla emulaattorilla), Pathway to Glory jne. Leffoja (pornoa) puhelimella 2003, millä muulla yhtä sulavasti? MP3 soittoäänet ja soitin. Hinta/laatu parasta mitä tarjolla oli.

Markkinointi ja myynti kusi. Sitten ei tullut enää pelejäkään.

Tulee tietyllä tapaa mieleen vähän mieleen Nintendon Gamecube ja sen lastenkonsoli maine, vaikka rauta ja pelit olivat todella laadukkaita. Ei tietty samassa mittakaavassa flopannut, mutta potentiaalia oli silläkin paljon parempaan.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #616 : 06.07.2021 22:13 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili NGage julkaistiin myös pahaan paikkaan. DS ja PSP olivat molemmat nurkan takana ja molemmat muodostuivat monstereiksi.

En ole samaa mieltä, että ns. Sidetalking oli päällimmäinen syy maineen menetykseen. NGagessa oli muutakin vikaa. Esimerkiksi pelin vaihtaminen oli tarpeettoman vaikeaa, kun puhelin piti muistaakseni sammuttaa kokonaan ja irrottaa akku ensin tms.

Ja näyttö nyt oli vain väärinpäin, siitä ei pääse mihinkään. Näyttö oli muistaakseni myös liian pieni, mutta saatan muistella omiani.

Toki laitteessa oli paljon hyvääkin. Se yhdisti puhelimen ja käsikonsolin, joka olisi voinut olla valtava juttu. Sen ominaisuudet olivat huippuluokkaa, ja se oli halpa. NGage maksoi 300 euroa, joka on kallis 150 euron DS:n rinnalla, mutta saman laatuista puhelinta ei tuohon aikaan olisi alle 500 eurolla saanut.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #617 : 07.07.2021 11:18 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Juu ei tuo leipämäinen puhetapa sitä varmaan yksistään tappanut, siihen vain ehkä kulminoitui se floppaus. Myynti ja markkinointi floppasi pahiten, kuten Suomessa yleensä. Toki voidaan pohtia onko muutkaan pelipuhelimiksi brändätyt tuotteet myyneet ihmeellisiä määriä. Mikäli N-Gage oltaisiin myyty Partajeesuksen mukaan älypuhelimena, olisiko tarina toinen?

Muistaakseni aikoinaan kritisoitiin myös softapuolta, eli oliko Nokia jo tuolloin takamatkalla softassa. Omaan makuun S60 oli täydellinen, en keksi mitään valituksen aiheita, sai asentaa ja muokata mielin määrin (sen ajan standardeilla).

Olin toki juuri N-Gagen kohderyhmää, eli varmasti perspektiiviharha vahvistuu, kun miettii miksi muut ei nähneet luuria houkuttelevana.


You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #618 : 07.07.2021 11:59 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Olin juuri muuttanut Espooseen 2003 opiskelemaan. N-Gage julkaistiin silloin lokakuussa, ja muistaakseni menin heti julkaisupäivänä hakemaan sen itselleni.

Kyllähän se keräsi etenkin koulun käytävillä katseita, kun ihmeteltiin mikä hemmetti tuo oikein on. MP3-soittoäänetkin herättivät ihastusta. Hintaluokassaan Kake oli todellakin aivan omaa luokkaansa ja toi "älypuhelimet" niin alhaiseen hintaan, että opiskelijakin saattoi hankkia sellaisen itselleen. Se oli kova juttu, että puhelimeen ylipäätään pystyi asentamaan omaa softaa sillä tavalla.

En tosin pelannut laitteella juuri mitään koskaan. Taisin hankkia sille Sonicin (lähes epäpelattava kuvasuhteesta johtuen) ja RedLynxin kehittämän Pathway to Gloryn, joka oli oikeasti mainio taktiikkapeli/RTS. Se jäi ehkä laitteen parhaimmaksi peliksi?

N-Gageni päätyi lopulta finngamerille vuosia myöhemmin pikkurahalla. Löysi siis oikein hyvän kodin arvostavan keräilijän hyllystä.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #619 : 07.07.2021 13:07 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
Olin juuri muuttanut Espooseen 2003 opiskelemaan. N-Gage julkaistiin silloin lokakuussa, ja muistaakseni menin heti julkaisupäivänä hakemaan sen itselleni.

Kyllähän se keräsi etenkin koulun käytävillä katseita, kun ihmeteltiin mikä hemmetti tuo oikein on
. MP3-soittoäänetkin herättivät ihastusta. Hintaluokassaan Kake oli todellakin aivan omaa luokkaansa ja toi "älypuhelimet" niin alhaiseen hintaan, että opiskelijakin saattoi hankkia sellaisen itselleen. Se oli kova juttu, että puhelimeen ylipäätään pystyi asentamaan omaa softaa sillä tavalla.

En tosin pelannut laitteella juuri mitään koskaan. Taisin hankkia sille Sonicin (lähes epäpelattava kuvasuhteesta johtuen) ja RedLynxin kehittämän Pathway to Gloryn, joka oli oikeasti mainio taktiikkapeli/RTS. Se jäi ehkä laitteen parhaimmaksi peliksi?

N-Gageni päätyi lopulta finngamerille vuosia myöhemmin pikkurahalla. Löysi siis oikein hyvän kodin arvostavan keräilijän hyllystä.  :)

Samaistun vahvasti, meillä 400 hengen lukiossa oli vain kahdella tuo luuri ja kyllä porukka nauroi (hyväntahtoisesti) leipään puhumiselle ja katseli että mikäs siellä taskussa pullottaa. Siitä toisesta N-Gage tyypistä tuli heti hyvä kaveri.

Selkeästi luuri oli silti pienen niche porukan maineessa, vaikka pelaaminen oli vahvasti valtavirtaistumassa jo silloin. Mikäli Nokia olisi brändännyt luurin älypuhelimena ja pyrkinyt tekemään tuotteesta kasuaalimman olisi se varmasti myynyt enemmän. Nyt ainoastaan hc-pelaajat ja tekniikkaniilot löysivät laitteen.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #620 : 11.08.2021 10:57 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Taisi vihdoin löytyä puhelin. Asus Zenfone 8. Taitaa olla pienin Androind mitä löytyy, 120Hz näyttö, tehot ok ja hintakin ihan kohdallaan. Harmillisen vähän tätä tuntuu olevan missään, että pääsisi käpistelmään. Hopeista mallia mikä itseä kiinnostaisi ei tunnu olevan missään liikkeessä. Pitää varmaan käydä käpistelemässä jossain mustaa versiota ja toivoa että verkosta saa vielä senkin jälkeen tilattua hopeisen.

Huvittavasti etsin likalle ensi puhelinta niin tulikin puhelin itselle eteen :lol: Mutta kun on likalle puhelinta etsinyt, huomaa taas kuinka paskaa nykyvalikoima on kokojen puolesta. Kaikki halvat puhelimet on yli 16cm korkeita ja hyvin yli 7cm leveitä. Naurettavaa kuinka edes halvoista ei viitsitä tehdä pieniä.
Ainoa alle 15cm jollain tapaa järkevissä hinnoissa tuntuu olevan Samsung Galaxy A41. Silläkin 229€:n hintalappu. Pirun kallis ensi puhelimeksi, mutta ainoa vähän pienempi. Nokia 2019 malleissa oli vielä alle 15cm puhelimia, mutta ei ole enää. Sama juttu Samsungissa, kaikki uudet huokeammat malli vähintään 1,5cm pidempiä ja 0,5cm leveämpiä kuin A41. No, täytyy samoilla vielä verkossa ja ottaa tuo A41 jos ei fiksumpaa löydy. Rahaa siinä hukkaan menee, mutta ehkä pysyy käsissä hiukan paremmin kuin joku isompi.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #621 : 27.08.2021 10:55 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Asus Zenfone 8 hankittu ja tämä viikko testailtu. Vähän ristiriitaiset fiilikset. Se että tätä on kehuttu hyvin näppärän kompaktisi on vitsi. Ehkä se on sitä kun vertaa nykypuhelintrendiin, mutta se kertoo enemmän siitä kuinka päin helvettiä on nykypuhelimien käytännöllisyys ja käyttömukavuus. Tämäkin on jo iso ja hiukan turhan painava, niin ns. perusmallit olisi varmasti jotain aivan mieletöntä paskaa. Ja en väitä että tälläisiä tai isompia puhelimia ei saisi tehdä, mutta olisi kiva kun edes joku ajattelisi käytännölisyyttä.
Toinen käytännölisyyden raiskaaminen on liukas takapaneeli. En ymmärrä miksi tälläisiä edes tehdään. Fine, se on hienon kiiltävä, mutta aika rajoittunut mielikuvitus on jos ei hiukan "tahmeammasta" tai tarttuvasta takapaneelista saisi hienoa. Tämäkin trendi taitaa olla aika yleistä.

OLED näyttö on hieno kun saa pitää kirkkauden vähintään puolessa välissä. Jos mennään sen alle, voi nähdä kuinka mustat alkaa palaa puhki. Tämäkin riippuu osin materiaalista, mutta sinänsä tuntuu loogiseltakin kun on OLED kyseessä. Kuvasta tulee tumma ilman kunnon kirkkautta, joka ei ole OLED vanhaa aluetta. Vaikka en nyt ihan varmaksi tiedä onko vika Zenfone 8:ssa, Samsungin näytössä, materiaalissa vai tekniikassa. Epäilen tekniikkaa. Mutta youtube pätkiä tuskin tulee paljoa katsottua yön pimeydessä, kuten joskus vanhalla.

Käyttöliittymä vaatii luonnollisesti totuttelua. Asuksen käyttis ei ole lähelläkään Samsungin omalaatuisuutta, mutta ei myöskään ihan niin miellyttävän simppeli kuin Sonyn. Mutta pikkuhiljaa alkaa tottumaan tapaan käyttää puhelinta, niin sinänsä kaikki toiminnot on suht loogisia ja toimiviakin. Ainoa ärsyttävyys on toiminto jolla saa yläruudun alas kun käyttää yhdellä kädellä. Silloin pitää vetää peukalolla alareunan yli. Se toimii todella hyvin, mutta ei meinaa sormet taipua ilman että puhelin on lattialla. Tämän olisi voinut tehdä muokattavaksi ominaisuudeksi. Esim. virtanapin tuplapainallus on kustomoitavissa, mutta ruudun alasvetoa ei saa siihen. Siinä tämä olisi toiminut pirun hyvin. Jälleen asia jossa otetaan fiksutoiminto, mutta ei ajatella sitä käytännöllisesti. Pieni juttu, mutta lisäisi käyttömukavuutta uskomattoman paljon. Varsinkin kun puhelimesta täytyy pitää tosissaan kiinni, liukkaan takapaneelin takia, tai pitää kuoria, jolloin puhelimesta tulee vieläkin kookkaampi.

Mutta kokonaisuudessaan.... ihan ok. Nykystandardeilla tosin varmaan parasta mitä löytää. Mutta vanhaa oli mukavampi käyttää, pienen koon takia. Käytännössä ei ole vaihtoehtoa, koska isompi olisi varmasti jo ihan pelkkää paskaa, niin tämä on pitkälti se mikä se on jos haluaa uuden puhelimen. Vanhan huolto ei oikein kiinnosta kun viasta ei ole edes varmuutta (puhelut pätkii, puhelin tilttailee jne.) ja iphone mini taas on iphone joka kiinnostaa vielä vähemmän.

Suurin hämmästys tulee siitä kuinka kaikissa arvosteluissa kaikki on mehuissaa kuinka näppärä puhelin on pienen koonsa puolesta. Sonyn viimeinen compact malli XZ2 tuli 2018. Kolmessa vuodessa porukka unohtanut mikä on oikeasti näppärää. Koolla on väliä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #622 : 28.08.2022 22:48 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Vuoden se kesti. En tiedä mitä on tapahtunut, mutta aamulla huomasin että volume nappi on kovera. Eli on saanut jonkun iskun aivan keskelle volume nappia ja nyt volumen säätäminen ei käytännössä toimi. Molemmat puolet on siis jatkuvasti pohjassa ja jos painan jompaa kumpaa hetken se jumittuu siihen asentoon. Sain sen onneksi takaisin neutraaliin asentoon, niin nyt ei sentään ole jumissa + tai - asentoon.

Mutta nyt onkin sitten päätös että kysyykö tuon huoltoa vai ostaako uuden. Huoltaminen ei kiinnosta siksi kun puhelimesta joutuisi luopumaan hetkeksi, joka ei ole nykypäivänä hyvä juttu vahvan tunnistuksen jne. takia. Lisäksi puhelin ei vaan ole ollut ihan sitä mitä haluaisi. Sitä on kömpelö käyttää, sormenlukija toimii satunnaisesti, käyttöliittymä on jotenkin sekava ja kamera venyttää hiukan yläreunaa. Ja lisäksi kun ei tiedä kuinka kovan iskun se on saanut (en oikeasti tiedä mitä on tapahtunut, kun se illalla mielestäni toimi ok, mutta aivan selvästi se on iskun saanut), en myöskään tiedä kuinka pahaa vaurion se on lopulta saanut. Maksaako korjaus muutaman kympin vai muutaman satasen? Vai onko se entinen joka tapauksessa.

Uuden ostaminen taas tuntuu turhalta, koska tämän hetken paras puhelin meikäläiselle olisi Asus Zenfone 9. Myönnän kyllä, että mitä arvosteluja katseli, se on parempi (ja pienempi, jei \o/ ), kuin Zenfone 8. Mutta olen lopulta tullut siihen tulokseen että käyttöliittymän paskuus on Android 12 vika, joka ei kannusta myöskään ostamaan uutta samanlaista. Ja lisäksi Asus antaa puhelimelle vain kahden vuoden softa tuen :rollaus: Ihan WTF tason linjaus tuokin. Eihän tämäkään kestänyt kuin vuoden, mutta jos edes tietoturvapäivityksiä ei tule kahden vuoden jälkeen, puhelin on käytännössä lähempänä paperipainoa sen jälkeen, toimi se tai ei.

Ja ei, en hommaa Applea (työpuhelin on 13, se riittää) enkä Samsungia (likalla on A53, kiristää joka kerta kun sitä käyttää...).

Eli,... voi olla huolto edessä kuitenkin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #623 : 28.08.2022 22:57 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
Vuoden se kesti. En tiedä mitä on tapahtunut, mutta aamulla huomasin että volume nappi on kovera. Eli on saanut jonkun iskun aivan keskelle volume nappia ja nyt volumen säätäminen ei käytännössä toimi. Molemmat puolet on siis jatkuvasti pohjassa ja jos painan jompaa kumpaa hetken se jumittuu siihen asentoon. Sain sen onneksi takaisin neutraaliin asentoon, niin nyt ei sentään ole jumissa + tai - asentoon.

Mutta nyt onkin sitten päätös että kysyykö tuon huoltoa vai ostaako uuden. Huoltaminen ei kiinnosta siksi kun puhelimesta joutuisi luopumaan hetkeksi, joka ei ole nykypäivänä hyvä juttu vahvan tunnistuksen jne. takia. Lisäksi puhelin ei vaan ole ollut ihan sitä mitä haluaisi. Sitä on kömpelö käyttää, sormenlukija toimii satunnaisesti, käyttöliittymä on jotenkin sekava ja kamera venyttää hiukan yläreunaa. Ja lisäksi kun ei tiedä kuinka kovan iskun se on saanut (en oikeasti tiedä mitä on tapahtunut, kun se illalla mielestäni toimi ok, mutta aivan selvästi se on iskun saanut), en myöskään tiedä kuinka pahaa vaurion se on lopulta saanut. Maksaako korjaus muutaman kympin vai muutaman satasen? Vai onko se entinen joka tapauksessa.

Uuden ostaminen taas tuntuu turhalta, koska tämän hetken paras puhelin meikäläiselle olisi Asus Zenfone 9. Myönnän kyllä, että mitä arvosteluja katseli, se on parempi (ja pienempi, jei \o/ ), kuin Zenfone 8. Mutta olen lopulta tullut siihen tulokseen että käyttöliittymän paskuus on Android 12 vika, joka ei kannusta myöskään ostamaan uutta samanlaista. Ja lisäksi Asus antaa puhelimelle vain kahden vuoden softa tuen :rollaus: Ihan WTF tason linjaus tuokin. Eihän tämäkään kestänyt kuin vuoden, mutta jos edes tietoturvapäivityksiä ei tule kahden vuoden jälkeen, puhelin on käytännössä lähempänä paperipainoa sen jälkeen, toimi se tai ei.

Ja ei, en hommaa Applea (työpuhelin on 13, se riittää) enkä Samsungia (likalla on A53, kiristää joka kerta kun sitä käyttää...).

Eli,... voi olla huolto edessä kuitenkin.

Itsellä lähti Samsung S20:sta festareiden jälkimainingeissa virtanappi irti. Ilmeisesti ihan tyyppivika, ei siis mitään jurrisekoiluja, huomasi vaan jossain vaiheessa ettei virtanappia enää ole. Järkyttävä suunnittelumoka ja kertoo kaiken insinöörien osaamisesta ja siitä, kuinka vähän tuotteita testataan. Toki voi olla täysin tahallinenkin, jotta saadaan luurit huoltoon ja sitä kautta liikevaihtoa. Onneksi Samppa herää näyttöä näpäyttämällä ja hammastikulla saa sitten käynnistettyä koko paskan mikäli nyt sattuisi kokonaan sammumaan (huutista ajatukselle 600e luurin käynnistämisestä hammastikulla 2022), mutta tuskin koskaan tuota tarvitsee tehdä. Nykyluurit ei kyllä kestä yhtään sellaista 7-15h päivittäistä käyttöä, edellinen Huaweikin leipoi kiinni vuoden käytön jälkeen. Duunista toki saisi Applen, mutta Android uskovaisena en siihen pysty.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #624 : 29.08.2022 09:55 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Alkaa kyllä tuntumaan vähän erikoiselta kuinka vähän nykyään ajatellaan kestävyyttä puhelimissa. Sen annan kyllä Applelle että iPhone on ehkä ainoa joka jaksaa pidempään. Mutta tuo Asuksen 2v softatukikin on käsittämätön ratkaisu kun miettii nykymaailman menoa. Ja sitten juuri tuollaisia että ihan hajoaa simppelisti tavara käsiin.

Mielenkiinnolla muuten odotan tekeekö esim. PS5:llä ja/tai XSx konsoleilla mitään 15 vuoden päästä. Ne on kuitenkin aika naitettuja verkkoon nykyään ja kaiken maailman päivityksiin. Esim. SSD kovo hajoaa aivan varmasti siinä ajassa, mutta jos sen korvaa uudella, niin mitä tapahtuu day one päivityksille jne. Eihän tässä sinänsä nykymaailmassa mitään ihmeellistä ole. Jokainen verkossa oleva tuote vanhenee 5-10 vuoden päästä kun tietoturvapäivityksiä ei enää saa. Mutta pelikoneissa tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että "Retro pelaaminen" tulee tarkoittamaan aina max PS3&X360&WiiU sukupolvea, ehkä jopa vain PS2&XBOX&GC sukupolvea, jos softaa ei saa mistään kovon rikkoutuessa.

Mutta joo. Puhelinmarkkinat on niin sekopäiset nykypäivänä, että voisi pysäyttää koko markkinan kahdeksi vuodeksi.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #625 : 29.08.2022 10:30 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Esim. SSD kovo hajoaa aivan varmasti siinä ajassa, mutta jos sen korvaa uudella, niin mitä tapahtuu day one päivityksille jne.

Sitä ps5:n mukana tulevaa ssd levyä ei voi edes itse vaihtaa jos oikein muistan joten kun se leviää niin kone on roskiskamaa.
tallennettu
Re: Matkapuhelimet « Vastaus #626 : 29.08.2022 11:23 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Alkaa kyllä tuntumaan vähän erikoiselta kuinka vähän nykyään ajatellaan kestävyyttä puhelimissa. Sen annan kyllä Applelle että iPhone on ehkä ainoa joka jaksaa pidempään. Mutta tuo Asuksen 2v softatukikin on käsittämätön ratkaisu kun miettii nykymaailman menoa. Ja sitten juuri tuollaisia että ihan hajoaa simppelisti tavara käsiin.

Mielenkiinnolla muuten odotan tekeekö esim. PS5:llä ja/tai XSx konsoleilla mitään 15 vuoden päästä. Ne on kuitenkin aika naitettuja verkkoon nykyään ja kaiken maailman päivityksiin. Esim. SSD kovo hajoaa aivan varmasti siinä ajassa, mutta jos sen korvaa uudella, niin mitä tapahtuu day one päivityksille jne. Eihän tässä sinänsä nykymaailmassa mitään ihmeellistä ole. Jokainen verkossa oleva tuote vanhenee 5-10 vuoden päästä kun tietoturvapäivityksiä ei enää saa. Mutta pelikoneissa tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että "Retro pelaaminen" tulee tarkoittamaan aina max PS3&X360&WiiU sukupolvea, ehkä jopa vain PS2&XBOX&GC sukupolvea, jos softaa ei saa mistään kovon rikkoutuessa.

Mutta joo. Puhelinmarkkinat on niin sekopäiset nykypäivänä, että voisi pysäyttää koko markkinan kahdeksi vuodeksi.

Onneksi on olemassa innokkaita arkistonpitäjiä. Ajan myötä noiden koneiden firmwaret haxataan niin perusteellisesti, että yleensä ei ole mitään ongelmia.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #627 : 29.08.2022 11:35 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili
Esim. SSD kovo hajoaa aivan varmasti siinä ajassa, mutta jos sen korvaa uudella, niin mitä tapahtuu day one päivityksille jne.

Sitä ps5:n mukana tulevaa ssd levyä ei voi edes itse vaihtaa jos oikein muistan joten kun se leviää niin kone on roskiskamaa.

Ei kai sitä sinne juotettu ole? Ei varmaankaan mikään plug&play toteutus ole, mutta luulisi että ruuvimeisselillä vaihto onnistuu...


Onneksi on olemassa innokkaita arkistonpitäjiä. Ajan myötä noiden koneiden firmwaret haxataan niin perusteellisesti, että yleensä ei ole mitään ongelmia.
Totta tämäkin. Ja hyvä niin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #628 : 29.08.2022 12:56 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Meinasinkin jo tulla suosittelemaan tuota Zenfone 9:iä Heinzille, mutta hankala on tilanne jos ei IOS tai Android kumpikaan kelpaa.

Itellä nyt S22. En suosittele. Surkea akun kesto ja laginen kokemus Samsungin oman järjestelmäpiirin suunnitteluvirheiden myötä. Vaihdan varmaan Pixel 7:aan sitten kun tulee saataville.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Matkapuhelimet « Vastaus #629 : 29.08.2022 13:47 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Galaxy S10 rokkaa nyt pian neljättä vuotta vissiin. Akkukesto varmaan on heikentynyt, mutta eipä juuri muuta valittamista. En varmaan vaihtaisi puhelinta ikinä, ellei softatuki tai Murphyn laki pudottelun kanssa jossain vaiheessa väistämättä siihen pakottaisi.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sivuja: 1 ... 16 17 18 19 20 [21] 22
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines