Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 26
Tulostusversio
Aihe: Apple  (Luettu 276297 kertaa)
Vs: Apple « Vastaus #30 : 18.11.2009 20:20 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Laitetaan tämä vielä tännekkin. Eli ensi viikon perjantai, 27.11, on ns. Black Friday jolloin amerikkalaiset kaupat perinteisesti järjestää suuria alennusmyyntejä. Viime vuonna kyseinen alennusmyynti rantautui myös Suomen Apple Storeen, joten jos olet Maccia tai iPodia ostamassa, kannattaa odottaa ensi viikon perjaintaihin josko tuo alennusmyynti rantautuisi tänäkin vuonna Suomen Apple Storeen. 
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #31 : 18.11.2009 20:28 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Millaisista prosenteista puhuttiin viime vuonna Suomessa? Macmaasta luin uutisen jossa oli kuva ilmeisesti vuotaneesta mainoksesta. Siinä kerrottiin koneiden hinnan laskevan jopa 25%. Mainoksen aitoutta kyllä epäiltiin rajusti.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #32 : 18.11.2009 21:16 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Eipä ole prosenteista tarkkaa tietoa, mutta viime vuonna oli kai saanu jostain 1100 maksaneesta MacBookista n. 100€ alennusta. Alennusprosentti varmaan vaihtelee aika paljon eri tuotteiden välillä.

Ja lisäyksenä vielä että alennuksessa on myös todennäköisesti muitakin tuotteita kuin vaan Macceja ja iPodeja. Eli mitkä tahansa Apple Storessa myynnissä olevat tuotteet voi olla alennuksessa third party lisälaitteista ohjelmiin ja niin edelleen.

Ja on myös mahdollista että jotkut suomalaisetkin kaupat järjestää alennusmyyntejä tuona samaisen päivänä, Mac-liikkeet ja muutkin. Ilmeisesti tämäkin amerikkalainen perinne on leviämässä muihin maihin. Vaihtoehtoisesti tuon mustan perjantain jälkeisenä maanantaina saattaa olla ns. kyber maanantai jolloin suomalaiset verkkokaupat järjestää alennusmyyntejä.
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #33 : 27.11.2009 11:27 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Eli tuo Mustan Perjantain alennusmyynnit tuli myös Suomen Apple Storeen. Alennukset ei kyllä mitään päätä huimaavia ole. MacBook Pro:ista ja iMaceistä 91€, iPodeista kympin tai pari. Tarkempaa tietoa Apple Storesta.


Musta Perjantai laskeutui myös AppStoreen. Kaikkia alennettuja ohjelmia voi metästellä AppShopperista ja Touch Arcade listasi alennuksessa olevia pelejä.
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #34 : 28.12.2009 23:22 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Applen tablet-tietokoneen ympärillä on kuluneen vuoden aikana pyörinyt aikamoinen huhumylly. Se on vain kiihtynyt viime aikoina, ja yleisesti arvellaan, että Apple esittelee moisen laitteen tammikuun lopulla.

Mitäs laudan Apple-ihmiset ovat tästä laitteesta näin ennakkoon mieltä? Toki suhtautuminen laitteeseen riippuu monista seikoista: hinnasta, ulkonäöstä, siitä pyörittääkö se oikeaa OS X:ää vai iPhonen versiota jne.


Näin teoriassa tablet kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta, tälläisen omena-miehen korviin. Jos (sanoinko tosiaan JOS?) käyttöliittymä on hyvä ja hinta asettuu alle 600 euron, niin harkitsen varmasti sen hankkimista. Siitähän on tulossa kai 7" ja 10" versiot, joista ensiksi mainittu alkaa olla jo varsin mobiili.

Mutta kuten sanottua, moni palanen tässä palapelissä on vielä loksauttamatta kohdalleen. Kuukauden päästä ollaankin todennäköisesti huomattavasti viisaampia tässä asiassa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #35 : 29.12.2009 00:00 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Tällä videolla esiintyy kovin aidon näköinen laite. Vaikka video olisi feikki, saa siitä hyvän kuvan miten laite luultavasti toimii. Minulla ei ole kyllä mitään odotuksia laitetta kohtaan. Toimiihan se luultavasti hyvin ja uskon, että Apple tuo markkinoille tuotteen jota muuta valmistajat kopioivat. En vain näe itseäni käyttämässä tuota. Läppäri on kuitenkin monella tapaa käytännöllisempi. Joku heebo väittää tietävän laitteen hinnan olevan "yllättävän alhainen", mutta tiedä tuosta sitten. Tuotahan voidaan tietty alkaa myymään kytkyllä ja näin hinta saadaan muka poljettua alas.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #36 : 29.12.2009 00:09 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Video näytti makeelta, vaikka suurella todennäköisyydellä onkin feikki.  :)

Jotenkin tässä toivoo, ettei se olisi liian makea, ettei tulisi taas suurta rahanmenoa. Mutta olen aika varma, etten pysty vastustamaan tuota jos n. 500 eurolla saisi. Voisin vaikka myydä tuon -07 Macbookin jokusella satasella pois tabletin alta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #37 : 29.12.2009 15:26 »
blindside Jäsen Viestejä: 151 Basaaripisteet: 1 Profiili Jos Applen tabletti on videon tyylinen niin en usko hankkivani ellei hinta tosiaan ole huokea (~500e). Yllättäen itseäni kiinnostaa tällä hetkellä huomattavasti enemmän Microsoftin(!) Courier-tabletti.

http://gizmodo.com/tag/microsoftcouriertablet/

Tuosta olisin jo valmis maksamaan melkein läppärin verran jos se toimii yhtään videoiden lailla.
"The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't."
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #38 : 29.12.2009 15:44 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Jos Applen tabletti on videon tyylinen niin en usko hankkivani ellei hinta tosiaan ole huokea (~500e). Yllättäen itseäni kiinnostaa tällä hetkellä huomattavasti enemmän Microsoftin(!) Courier-tabletti.

http://gizmodo.com/tag/microsoftcouriertablet/

Tuosta olisin jo valmis maksamaan melkein läppärin verran jos se toimii yhtään videoiden lailla.

Mielenkiintoista. Oliko tuossa sarana keskellä? Suojaisi näyttöjä hyvin ja laitetta olisi helpomi liikutella paikasta toiseen. Pitää seurata kehitystä.

Videossa selataan nettiselaimen sivuhistoriaa ja Apple.com oli joukossa.  :P
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #39 : 30.12.2009 21:43 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tällä videolla...
En usko että tuo on aito. Tuo laite näyttää vähän liian kevyelle ja ohuelle ollakseen oikea. Myöskin videon kuvanlaatu on huono vaikka video on mukamas HD ja kuvattu läheltä hyvässä valaistuksessa (myöskin näytön kuva (valoisuus) on melko hyvin kuvattu - kokeilkaa itse samaa), ja laitteen näyttö väreilee/vilkkuu oudosti tietyissä kohdissa vaikkei LCD-näytöllä oikein ole syytä vilkkua videokuvasssa (toisin kuin kuvaputkinäytöllä).

Mutta onhan tablet (tai siis iSlate) ihan mielenkiintoisen oloinen laite. Mutta suuri kysymys on että mitä voi tehdä tabletilla paremmin kuin kannettavalla tietokoneella (tai mitä voi tehdä tabletilla mitä ei voi tehdä tietokoneella)? No yksi ainakin on "elektroniset lehdet." Tässä on aika hieno demo elektronisesta urheilulehdestä. En tosin tiedä onko tuo riittävä syy ostaa monen sadan euron laite.

Itse kuitenkin odotan tablettia eniten siltä osin, että miten se vaikuttaa iPhoneen. Vaikuttaa melko varmalle että siinä tulee olemaan iPhone OS (*), joten osa tabletin ominaisuuksista saattaa joskus päätyä iPhoneen. Ja myöskin jos Apple pitää tabletin hinnan jokseenkin järkevänä (alle 1000€) niin vaikuttaako se iPhonen (450€ - 550€) hintaan?


* Tabletissa on myös koko rajoitus: Mahtuuko siihen "oikea" Intel-prossu + jäähdytyssiili + akku, josta riittää sille virtaa? Mac OS X toimii nykyään ainoastaan Intel-prossuilla, kun taasen iPhone OS pyörii ARM-prossuilla, mitkä on pienempiä ja virtapihimpiä.
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #40 : 30.12.2009 22:55 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Jos Applen tabletti on videon tyylinen niin en usko hankkivani ellei hinta tosiaan ole huokea (~500e). Yllättäen itseäni kiinnostaa tällä hetkellä huomattavasti enemmän Microsoftin(!) Courier-tabletti.

http://gizmodo.com/tag/microsoftcouriertablet/

Tuosta olisin jo valmis maksamaan melkein läppärin verran jos se toimii yhtään videoiden lailla.

Tämän mehustelulle topikki on tavallaan vähän väärä, mutta sanonpa sen silti: UUH! Vaikuttaa erittäin kätevältä. Yhdistää loistavalla tavalla miniläppärin ja ennen kaikkea peruskalenterin, jollaista olen elektronisten ratkaisujen sijaan preferoinut, kun tykkään saada vapaasti kirjoitella asioita muistiin käsin ja omaan tyyliin. Ja kun tuo tosiaan taittuu keskeltä, on kyse erittäin kompaktista paketista. Saattaisin hyvinkin sijoittaa, mikäli näihin klippeihin laitteen ominaisuuksista on uskominen. Seurantaan ->.

Ihan puhtaalle Tabletille mulla ei sen sijaan kauheasti ole käyttöä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #41 : 18.01.2010 20:26 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili

Apple varmisti että se pitää keynoten 27. tätä kuuta, eli ensi viikon keskiviikkona, kello 20:00 Suomen aikaa.

Tuossa keynotessahan saatetaan paljastaa aika paljonkin kaikenlaista kivaa. Tablet / iSlate on 99% varma (eihän sitä koskaan tiedä), mutta jos kyseisessä laitteessa on iPhone OS kuten vahvasti näyttää, niin se sitten tarkoittaisi iPhone OS 4.0:n julkistamista. Mikä taasen saattaisi tarkoittaa uuden iPhonen julkistamista, mutta sitä voitaneen pitää epätodennäköisenä. Mutta koska iSlatea luultavasti/ehkä markkinoidaan viihdelaitteena, niin sehän saattaisi tarkoittaa erilaisia iTunes uudistuksia. E-kirjat iTunesiin? Musiikin streamaus tyyliin Spotify tai Lala.com? Elokuvat vihdoin ja viimein Suomeen? Ja tietty Maccien versio pumppaukset, ehkä jopa Apple TV:kin saa huomiota osakseen.

Jännitys tiivistyy...


« Viimeksi muokattu: 18.01.2010 20:42 kirjoittanut teidon »
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #42 : 18.01.2010 20:57 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jännittää, pelottaa.

Pelottaa, että onko 1,5 viikon päästä taas suurta rahanmenoa tiedossa. Jälleen yhteen tuotteeseen, jollaista en ikinä uskonut tarvitsevani, mutta joka kylmästi myydään minulle kuolattavan ihanilla videoilla, kuvilla ja Jobsin karismaattisella myyntipuheella.  ;D
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #43 : 20.01.2010 15:37 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Media tapahtuma lähestyy ja huhumylly alkaa käydä jo ylikierroksilla. Mutta kaikkien huhujen seassa on myös varsinkin itseäni suuresti kiinnostava uutinen. Nimittäin Apple on kutsunut pelimedian edustajia (ainakin IGN ja Kotaku) sekä iPhone-pelikehittäjiä tuohon kyseiseen tapahtumaan. Tarkoittaako tämä sitten sitä että Apple markkinoi slateansa jonkinlaisena pelikoneena? Vai onko Apple muuten vaan laittamassa seuraavaa vaihdetta silmään iPhonen ja iPod Touchin markkinoimisesssa käsikonsolina? Laittaako Apple jonkun Xbox Liven / PSN:n kaltaisen palvelun pystyyn? Vai julkistetaanko tapahtumassa sittenkin seuraava iPhone jossa on joitain pelaamiseen liittyviä ominaisuuksia?

*kaataa sangollisen kylmää vettä niskaan*

Ja huhujen mukaan alkaa olemaan aina vaan varmempaa että Applen slatessa on iPhone OS. Tämähän tarkoittanee suuria muutoksia iPhone OS:iin. Mm. moniajo on aika itsestään selvä, kuten myös uusittu käyttöliittymä (ohjelmien järjestely kansioihin ja lukkoruudun parannuksia - vihdoinko?). Ja ainakin osa uusista ominaisuuksista tulee mitä suurimmalla todennäköisyydellä myös iPhoneen ja iPod Touchiin.


Ensi keskiviikkoa odotellessa... Vielä kun tuo slate on alkanut jopa minuakin kiinnostamaan...
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #44 : 22.01.2010 01:15 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Mielenkiinnolla odotellaan täälläkin Applen-konfrenssia. Etenkin uuden iPhonen suhteen tulee olla varpaillaan, sillä nyt jo tekisi mieli ostaa 3GS.

Onko muuten uutta iMac 27" mahdollista käyttää näyttönä esim. boxin kanssa?
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #45 : 22.01.2010 02:54 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Mielenkiinnolla odotellaan täälläkin Applen-konfrenssia. Etenkin uuden iPhonen suhteen tulee olla varpaillaan, sillä nyt jo tekisi mieli ostaa 3GS.

Onko muuten uutta iMac 27" mahdollista käyttää näyttönä esim. boxin kanssa?

Inputti löytyy, mutta se on Applen oma ratkaisu, joka ei sellaisenaan toimi minkään muun kuin Applen omien laitteiden kanssa. Että sellaista. Konverttereita löytyy sentään, mutta nekään ei välttämättä tarjoa sitä optimaalista ratkaisu (ts. kalliita, kuvanlaatu kärsii, muuta kivaa).


« Viimeksi muokattu: 22.01.2010 03:03 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #46 : 22.01.2010 16:27 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Inputti löytyy, mutta se on Applen oma ratkaisu, joka ei sellaisenaan toimi minkään muun kuin Applen omien laitteiden kanssa.
Itse asiassa DisplayPort on rojaltivapaa standardi (sisältää myös Mini DisplayPortin), jota myös muut laitevalmistajat on alkanut tukemaan. Mm. joissain läppäreissä saattaa olla DisplayPort-liitäntä.

DisplayPortin etuja DVI:hin verrattuna on liitännän pienempi koko (tärkeää varsinkin läppäreissä), se voi kuljettaa audiota ja data voi liikkua kahteen suuntaan, eli esimerkiksi näytössä voi olla USB-hubi tai se voi olla kosketusherkkä ja data liikkuu pelkän DisplayPortin kautta. Tämä tietenkin vähentää kaapeliviidakkoa. Esimerkiksi kannettava tietokone: Tökkää yksi kaapeli kiinni ja pöydällä oleva suurempi ja parempi näyttö, kaiuttimet, näppis, hiiri ja muut laitteet herää henkiin.

DisplayPort tukee myös huomattavasti suurempaa resoluutiota kuin DVI. Se mahdollistaa mm. neljän näytön daisychain-linkittämisen (monta näyttöä saman kaapelin varressa) joissa jokaisessa voi olla maksimissaan 1900x1200 resoluutio.

Jos laitevalmistajat vaan alkaa tukemaan DisplayPorttia, niin se saattaa hyvinkin korvata DVI:n.


Mutta tämä päivän tietoisku ei tietenkään lisää DisplayPorttia kenenkään laitteisiin. Ja kuten Fraeon mainitsi, DVI-piuhan liittäminen DisplayPorttiin vaatii konvertterin joka ei välttämättä ole kovinkaan halpa. Tosin DisplayPort kyllä tukee DVI-signaalin läpivientiä, mutta iMac 27" ei ota DVI:tä DisplayPortin kautta sisään.Asiasta puuhun. Tuli törmättyä mielenkiintoiseen artikkeliin liittyen Applen tulossa olevan slaten sekä iPhonen ja tietokoneiden käyttöliittymiin. Suosittelen lukemaan vaikkei Applen laitteet kiinnostaisikaan. Ja jos ei koko artikkelia jaksa lukea, niin lukee vaikka The incredible morphing computer -kohdan. Linkki artikkeliin.
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #47 : 27.01.2010 19:42 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW


20.00 alkaa Applen lehdistötilaisuus. Gizmodo on paikalla ja blogaa tilaisuudesta livenä kuvien kera. Ainakin seuraavia julkistuksia odotetaan.
 • Tablet jota pyörittää iPhone OS
 • iPhone OS 4.0
 • Paljon päivityksiä Applen ohjelmiin, mahdollisesti multi touch versiot Tabletille
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #48 : 27.01.2010 19:52 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Live Videota tapahtumasta: http://www.ustream.tv/leolaporte
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #49 : 27.01.2010 20:12 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW


iPad
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #50 : 27.01.2010 20:32 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Mitä hittoa tuolla tekee? Iso Iphone.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #51 : 27.01.2010 20:36 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
 • 9,7" IPS-näyttö
 • Painoa alle 700 grammaa
 • 1,27 cm paksu
 • 1 GHz Apple A4 prosessori
 • Wifi 802.11n
 • Apple lupaa 10 tuntia akkukestoa
 • Kaiutin, mikrofoni dock-liitin
 • 16-64Gb flashmuistia
 • iPhonen softat toimivat sellaisenaan

@zoukka, se on Applen versio miniläppäristä.[/list]


« Viimeksi muokattu: 27.01.2010 21:32 kirjoittanut Kabanossi »
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #52 : 27.01.2010 21:02 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mutta paljonko se maksaa? Jos 16 gigan versio olisi alle 700 euroa...


Jaa-a, 599 dollaria voisi olla hyvä arvaus halvimman mallin hinnaksi.


« Viimeksi muokattu: 27.01.2010 21:09 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #53 : 27.01.2010 21:12 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Kuinka paljon käytännöllisemmän tuostakin olisi saanut jos tuossa olisi ollut oikea näppäimistö, jonka voisi taittaa näytön suojaksi.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #54 : 27.01.2010 21:17 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW AT&T tarjoaa rajattoman datan 3G:n avulla hintaan 30 dollarilla kuussa, 15 dollaria 250 megalle/kk. Laite käyttää jotain micro SIM-korttia ja on unlockattu, eli mikä vaan liittymä toimii suoraan siinä. Vaatinee kuitenkin tuon kummallisen micro SIM:n?

Hinta? 499!!!
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #55 : 27.01.2010 21:19 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Hä, ai onko se nyt sitten puhelin?
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #56 : 27.01.2010 21:19 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili 499, naiss.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Re: Apple « Vastaus #57 : 27.01.2010 21:19 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Hä, ai onko se nyt sitten puhelin?

Ei. Nettiä on vaan kiva käyttää muutenkin kuin Wlanin varassa.  :)
499!!!!!!!!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #58 : 27.01.2010 21:22 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili 3G-malli kolmen kuukauden päästä. Just.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #59 : 27.01.2010 21:24 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Oletan, että jos otan vain Wifillä varustetun version, voin jakaa iPhonen nettiyhteyden taskun pohjalta iPadiin, koska siinä on jokatapauksessa Bluetooth.

Kääntyyköhän 499 dollaria 499 euroksi? Mitä väliä, tilaukseen menee!!  ;D
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 26
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines