Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24
Tulostusversio
Aihe: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen  (Luettu 248880 kertaa)
Vs: Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #540 : 16.07.2014 13:18 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili
Z1 Compact olisi varmaan aika loistava, mutta vähän pelottaa kun joka paikassa lukee miten helposti se naarmuuntuu edestä ja takaa. Onkos tämä joku oikea huolenaihe, vai normaalia liioittelua (=puukkoa näytölle ja valitetaan kun tulee naarmu)? Luulisi toki, että tästäkin selvittäisiin näytönsuojalla ja kotelolla.

LG G2 näyttää myös yllättäen ihan hyvältä vaihtoehdolta. Onkos kenelläkään mitään kokemusta tuosta? Kooltaan kyllä reippaasti isompi (5,2") mutta akunkeston pitäisi olla aika hyvä.

Compactissa on näytössä valmiiksi asennettuna "anti-shatter" kalvo, joka naarmuuntuu melko herkästi. Kalvon irroittamalla tosin lähtee myös Sony logo mukanaan. Sonyn oman kalvon päälle voi kyllä heittää oman kalvon. Takapuoli on käsittääkseni muovia, joka selittänee herkästi naarmuuntumisen. Z2:sen myötä Sony on luopunut esiasennetuista kalvoista.

E: Itsellä on ollut nyt jotain pari kuukautta Xperia Z2 käytössä, ja ei oikeastaan ole mitään valittamisen aihetta. Kaikki toimii niinkuin pitää, eikä mitään lageja tai jumittumisia ole ollut. Lisäksi akkukesto on ollut todella hyvä. Aktiivisellakin käytöllä akku kestää helposti pari päivää ja näyttö ollut päällä 6-8 tuntia. Ja onhan se nätti kuin mikä. :)


« Viimeksi muokattu: 16.07.2014 15:31 kirjoittanut Kubs »
tallennettu
Vs: Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #541 : 16.07.2014 16:12 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
Z1 Compact olisi varmaan aika loistava, mutta vähän pelottaa kun joka paikassa lukee miten helposti se naarmuuntuu edestä ja takaa. Onkos tämä joku oikea huolenaihe, vai normaalia liioittelua (=puukkoa näytölle ja valitetaan kun tulee naarmu)? Luulisi toki, että tästäkin selvittäisiin näytönsuojalla ja kotelolla.
Ikävä kyllä tämä ei ole pelottelua. Vaikka ei se nyt käyttöä oikeastaan haittaa. Eli varsinkin etupaneelissa naarmut on aika minimaalisia. Mutta onhan niitä aivan helvetisti, sitä ei voi kieltää. Ja itsellä puhelin ei ole ollut kuin housujen tai takin taskussa (jossa ei pidetä aivaimia tai muutakaan). Takapaneelista huomaa hyvin missä on korkeimmat kohdat. Se on pelkkää naarmua täynnä näistä kohdista. Ja valkosella takapaneelilla tämä erottuu aika pirun hyvin. Ja ompa takapaneelissa oikein yksi piiiitkä naarmu. Olen epäillyt että kyseessä saattaa olla jopa halkeama. Mutta sitä on hankala tulkita onko kyseessä vain isompi naarmu vai halkeama. Mutta Z1C:n naarmuuntumisen sietokyky on vitsi. Vaikka tosiaan myönnänkin että ei se käyttöä sinänsä haittaa. Mutta tämän kanssa pitää olla tarkka kuinka päin sen pöydälle laittaa. Itse olen tätä nimittäin aika tarkkaan varonut ja todennäköisesti sen vuoksi näyttö on edestä vielä kunnossa.

En tiedä johtuuko näytöstä vai kamerasta, mutta tuntuu että valokuvat valottuvat aina aivan liikaa. Pitäisi siirtää kuvat koneelle niin voisi tämän tarkistaa. Mutta jo vaaleampi iho tuntuu loistavan kameralla, enkä sitä ole perussäädöllä saanut pois. Tässä tosin voi olla kyse vain näytöstäkin, jota hiukan vaikkaankin. Mutta en tätä ole vielä siis todentanut.

Itse olen lopulta hiukan pettynyt Z1C:hen. Koko ja muotoilu on helvetin hyvä, mutta pinnat on surkeita naarmuuntumisen vuoksi ja softakaan ei toimi yhtä hyvin kuin vanhoissa. Tosin softa ongelmat voi olla enemmän androidista kiinni kuin siitä että kyseessä on Z1C. Sukkelasti se pyörii jne. mutta koko käyttis tuntuu todella epäkäytännölliseltä. Paras esimerkki on Sonyn omat softat. En saa niiden päivitystä pois päältä. Ja se ilmottelee niistä aika ajoin. Todennäköisesti ne saa jostain pois päältä, mutta mistä, on hyvä kysymys. Lisäksi en tajua miten voi olla että tekstin kirjoittaminen tuntuu hankalammalta tällä kuin vanhalla joka on pienempi. Jotain on tehty layouttiin joka ei vain toimi.

En puhelinta silti huonoksi sanoisi. Koko tekee paljon. 5" järkälettä en todellakaan halua. Ja kestäähän siinä akkukin kyllä kiitettävästi. Itsellä on verkkoyhteydet koko ajan päällä, mutta helposti kestää akku muutaman päivän. Tietty aktiivisemmalla käyttäjällä vähän.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #542 : 16.07.2014 16:41 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili iPhone 5s on pysynyt naarmuttomana ja valokuvat on kans tosi tarkkoja ja hyviä. Käyttiskään ei ole kryptinen.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #543 : 16.07.2014 19:17 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
iPhone 5s on pysynyt naarmuttomana ja valokuvat on kans tosi tarkkoja ja hyviä. Käyttiskään ei ole kryptinen.

Joo mutta hintaa onkin sitten tuplasti.

Itse asiassa tilanne on semmoinen, että muija saa töistä joskus alle vuoden päästä puhelimen (joku lippulaivamalli), joten mitään ökyhintaista luuria ei senkään takia viitsi hankkia kun hetken päästä saa ilmaiseksikin. Joku luuri pitää nyt kuitenkin olla seuraavat 9kk. Näillä näkymin ollaan kallistumassa Nexus 5:een, kun hinta ja speksit kohtaavat. Kelpaa tuo mullekkin sitten joskus kun hänellä ei ole sille enään käyttöä. Jos nyt oma S2 kestää sinne asti...

Edit:

Päädyttiin sitten loputa tosiaan valkoiseen Nexus 5:een. Oikein hyvältä vaikuttaa, varsinkin kun hintaakin oli vaan sen reilu kolmesataa  :)


« Viimeksi muokattu: 17.07.2014 19:48 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #544 : 03.09.2014 20:08 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Mikäli iPhone 6 ei osoittaudu hypen arvoiseksi, niin Sonyn Xperia Z3 Compact tulee kyllä olemaan meikäläisen seuraava luuri:

- Järkevän kokoinen 4,6"-näyttö kompaktissa paketissa.
- Veden- ja pölynkestävä.
- Tuki 128Gb MicroSD-kortille.
- PS4:n Remote play -tuki.
- Kahden päivän akunkesto.

Ainoa miinus on, että Android 5.0:aa saattaa joutua jonkin aikaa odottelemaan. Nexus 6 (tai X) on sekin yksi vaihtoehto stock Androidin ansiosta, mutta en usko, että puhelinta saa kovinkaan paljoa Sonya halvemmalla - huhujen mukaan hinta olisi 420e, ilman MicroSD-korttipaikkaa. Omaan silmääni Z3 Compact näyttää myös todella, todella hyvältä:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Arvosteluita odotellessa!
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #545 : 03.09.2014 20:22 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Z3:ssa ei juuri mitään eroa kakkoseen. Z2 varmaan halpenee tän uuden mallin myötä, niin se on melkein parempi diili. 
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #546 : 03.09.2014 23:14 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Z3:ssa ei juuri mitään eroa kakkoseen. Z2 varmaan halpenee tän uuden mallin myötä, niin se on melkein parempi diili.  

Toki, jos lippulaivaa halajaa. Mainituissa kompaktiversioissa tuo Z3 Compact on kuitenkin aika kovaa kakkaa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #547 : 04.09.2014 11:10 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili
Z3:ssa ei juuri mitään eroa kakkoseen. Z2 varmaan halpenee tän uuden mallin myötä, niin se on melkein parempi diili.  

Toki, jos lippulaivaa halajaa. Mainituissa kompaktiversioissa tuo Z3 Compact on kuitenkin aika kovaa kakkaa.

Juu, Compact on oikein mainio pakkaus. Samoin Tablet Compact näytti oikein hyvältä.
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #548 : 04.09.2014 13:36 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Compact olisi kova, mutta siinä on vain yksi iso miinus. 4,6" näyttö. Se vain menee liian isoksi. Z1 Compactissa on 4,3" ja senkin haluaisin olevan hiukan pienempi. Kyrsii kun luulin että saatiin vihdoin mallisto jonka näytön koko pysyy aisoissa. Paskat. Heti hivutetaan lähemmäs 5" kun tulee uusi malli. Voi Sony minkä teit. Kunhan Z1C vaan toimii, niin Z3C:tä tuskin tulee hankittua.

EDIT:
Itseasiassa kun katselin specsejä niin on aivan turha lähteä päivittämään. Muistia samat määrät, lisämuistia saa saman määrän, CPU sama isommilla kelloilla, GPU sama, piirisarja vain askeleen parempi (800 vs. 801), sama kamera, sama näyttö tekniikka jne. Ohuempi ja isompi näyttö on suurimmat erot. Pikemminkin Z1.5 Compact kuin ihan uusi malli. Ja lopulta tämä on heikompi kuin itse Z3. Muistia 3GB vs. 2GB ja lisämuistia 128GB vs. 64GB. Eli ei. Sony tuotti oikeasti pienen pettymyksen kyllä tällä.


« Viimeksi muokattu: 04.09.2014 13:45 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #549 : 04.09.2014 14:20 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Compact olisi kova, mutta siinä on vain yksi iso miinus. 4,6" näyttö. Se vain menee liian isoksi. Z1 Compactissa on 4,3" ja senkin haluaisin olevan hiukan pienempi. Kyrsii kun luulin että saatiin vihdoin mallisto jonka näytön koko pysyy aisoissa. Paskat. Heti hivutetaan lähemmäs 5" kun tulee uusi malli. Voi Sony minkä teit. Kunhan Z1C vaan toimii, niin Z3C:tä tuskin tulee hankittua.

EDIT:
Itseasiassa kun katselin specsejä niin on aivan turha lähteä päivittämään. Muistia samat määrät, lisämuistia saa saman määrän, CPU sama isommilla kelloilla, GPU sama, piirisarja vain askeleen parempi (800 vs. 801), sama kamera, sama näyttö tekniikka jne. Ohuempi ja isompi näyttö on suurimmat erot. Pikemminkin Z1.5 Compact kuin ihan uusi malli. Ja lopulta tämä on heikompi kuin itse Z3. Muistia 3GB vs. 2GB ja lisämuistia 128GB vs. 64GB. Eli ei. Sony tuotti oikeasti pienen pettymyksen kyllä tällä.

Minkä takia isompi näyttö olisi huono asia? Vehje kuitenkin on pysynyt saman kokoisena, mitä nyt on ohuempi ja kevyempi kuin Z1 Compact. Näyttääkin paremmalta ohuemmalla näytön reunuksella.

Sokea speksien vertaaminen ei myöskään sano yhtään mitään, vaan totuus paljastuu vasta benchmark-testeistä. Sama pätee näyttöön, jonka paneeli on luonnollisesti muuttunut koon myötä ja kameraan, johon vaikuttaa pelkän raudan lisäksi softa (kuten oli nähtävissä Nexus 5:n tapauksessa).

Jos välttämättä speksejä nyt pitää alkaa vertailemaan, niin:

- Nopeampi prosessori (Snapdragon 800 2.2GHz vs. Snapdragon 801 2.5GHz).
- Suurempi akku (2,300mAh vs. 2,600mAh).
- Suurempi näyttö (4,3" vs. 4,6").
- Enemmän tallennustilaa (64Gb vs. 128Gb microSD-kortilla) ?
- Ohuempi ja kevyempi (9% ohuempi ja 6% kevyempi).
- Stereokaiuttimet.
- Hiotumpi design.
- PS4 Remote Play.

Tämä kaikki siis reilu puoli vuotta Z1 Compactin julkaisusta.

Jos verrataan puolestaan Z3:een, niin oikeastaan vain 1080p-resoluutio (isommalla näytöllä) ja 3Gb RAM puuttuvat. Resoluutiolla ei ole mitään merkitystä, koska Z3 Compactin pikselitiheys on enemmän kuin riittävä, suurempi jopa kuin iPhone 5S:ssä. Oikeastaan ainoat asiat, joita olisin toivonut, on tuo suurempi RAM-määrä ja Android 5.0 vakiona, mutta toisaalta eipä Androidin julkaisupäivää ole vielä edes kerrottu.

EDIT1: Sonyn sivuilla on ilmeisesti virhe, eikä Z3 Compact tuekaan kuin 64Gb microSD-korttia.

EDIT2: Tai tukee ehkä sittenkin? Ristiriitaista tietoa joka paikassa.


« Viimeksi muokattu: 04.09.2014 15:01 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #550 : 04.09.2014 15:36 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
Minkä takia isompi näyttö olisi huono asia? Vehje kuitenkin on pysynyt saman kokoisena, mitä nyt on ohuempi ja kevyempi kuin Z1 Compact. Näyttääkin paremmalta ohuemmalla näytön reunuksella.

Sokea speksien vertaaminen ei myöskään sano yhtään mitään, vaan totuus paljastuu vasta benchmark-testeistä. Sama pätee näyttöön, jonka paneeli on luonnollisesti muuttunut koon myötä ja kameraan, johon vaikuttaa pelkän raudan lisäksi softa (kuten oli nähtävissä Nexus 5:n tapauksessa).

Jos välttämättä speksejä nyt pitää alkaa vertailemaan, niin:

- Nopeampi prosessori (Snapdragon 800 2.2GHz vs. Snapdragon 801 2.5GHz).
- Suurempi akku (2,300mAh vs. 2,600mAh).
- Suurempi näyttö (4,3" vs. 4,6").
- Enemmän tallennustilaa (64Gb vs. 128Gb microSD-kortilla) ?
- Ohuempi ja kevyempi (9% ohuempi ja 6% kevyempi).
- Stereokaiuttimet.
- Hiotumpi design.
- PS4 Remote Play.

Tämä kaikki siis reilu puoli vuotta Z1 Compactin julkaisusta.

Jos verrataan puolestaan Z3:een, niin oikeastaan vain 1080p-resoluutio (isommalla näytöllä) ja 3Gb RAM puuttuvat. Resoluutiolla ei ole mitään merkitystä, koska Z3 Compactin pikselitiheys on enemmän kuin riittävä, suurempi jopa kuin iPhone 5S:ssä. Oikeastaan ainoat asiat, joita olisin toivonut, on tuo suurempi RAM-määrä ja Android 5.0 vakiona, mutta toisaalta eipä Androidin julkaisupäivää ole vielä edes kerrottu.

EDIT1: Sonyn sivuilla on ilmeisesti virhe, eikä Z3 Compact tuekaan kuin 64Gb microSD-korttia.

EDIT2: Tai tukee ehkä sittenkin? Ristiriitaista tietoa joka paikassa.
Meikäläisen on hankalaa käyttää jo Z1C:täkin yhdellä kädellä (pienet kädet kai sitten). Peukalo ei ylty näytön vasempaan yläkulmaan. Joten tässä ongelma ilmeisesti pahenisi.

Ja totta kai specsien vertailu ei loppullista sanaa sano. Mm. tallennusmuistin nopeus merkkaa aika paljon kuinka nopeasti ohjelmat käynnistyvät jne. Huvittavasti tätä ei kerrota ikinä missään specseissä. Mutta joka tapauksessa specsit antaa suuntaa tehoista ja en usko että nuo erot kovin paljoa eroa tekee. Softakin totta kai vaikuttaa nopeuteen, mutta ymmärtääkseni Z1C:llekin on tullut tähän asti uusimmat päivitykset. Android 5.0 on tietty kysymys erikseen. Mutta kaikkiaan, en oikein osaa perustella itselleni 499€:n hintaa näillä parannuksilla. Tietty jos ei Z1C:tä ole niin voisi olla eri juttu. Tosin itsellä tulisi varmaan silloinkin koko vastaan.

Ja desing on muuten lähes identtinen Z1C:n kanssa, koko eroja lukuunottamatta. Se mikä on ehkä houkuttavin juttu on paino. Saatu muutama gramma pois, mutta sekään ei hirveitä ole. Paksuus voi tuntua tärkeältä, mutta on tottumis kysymys. Epäilin Z1C:n suurta paksuutta kun sen ostoa harkitsin, mutta nopeasti tähän on tottunut ja tuntuukin mukavan jykevältä. Ei tunnu lelulta. Mutta tämä toimisi siis toiseenkin suuntaan. Ihan varmasti parin viikon käytöllä kevyempi olisi taas täysin sopiva.

Se mikä saisi muuttua on takapaneelin kestävyys. Omaa Z1C:stä ei ole heitelty, ollut vain pöydällä. Myönnän että on tippunut kerran, josta tulikin takapaneeliin kova naarmu. Mutta muuten hyvin on pysynyt käsissä. Silti takapaneeli on aivan karmea. Pelkkää naarmua joka suuntaan.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #551 : 04.09.2014 17:28 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Niinno. Eipä kukaan järkevä toivottavasti muutenkaan vaihda puhelinta vuoden välein. Tekniikan kehitys on vielä hidastunut viime vuosina luureissa tai ainakin tekniset kehitysaskeleet ovat tulleet merkityksettömämmiksi, esim fHD -> qHD näytöissä.

Softa ja käyttis kiinnostaa ainakin mua enemmän. Oma Nexus 5 pysyy mulla käytössä niin kauan kuin pysyy ehjänä ja uusinta Androidia pukkaa.

Sonyn lineupista sitä vois vaikka hommaa ton kasituumasen tabletin remote play käyttöön.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #552 : 04.09.2014 18:28 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Niinno. Eipä kukaan järkevä toivottavasti muutenkaan vaihda puhelinta vuoden välein.

Juurikin näin, ainakin Android-puolella. iPhonen kanssa homma on jossain määrin järkevämpää, koska luuri pitää hyvin arvonsa/suosionsa. Juuri tästä syystä olen harkinnut leirin vaihtamista - uusin iPhone on "uusi" vielä vuodenkin päästä, eikä sen arvoa ole laskemassa milloin mikäkin lippulaivamalli. Tulevan iOS 8:n ja OS X Yosemiten synkronaatia kiinnostaa myös.

Itselläni on ollut Galaxy S2 nyt käytössä reilut kolme vuotta, mikä on ihan siedettävä suoritus älypuhelimista puhuttaessa.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #553 : 10.09.2014 18:36 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Android Lion: https://twitter.com/EmtLeaks/status/508673460907032576/photo/1

Nexus 5:stä tuon vuodon mukaan tulossa uusi versio. 5,2 tuumaa, 2560X1440 resolla. Neljän ytimen CPU. 3GB ram. Ilmeisesti 32GB tallennustila. 12Mpix kamera UHD videokuvauksella. Suhteellisen odotettu vuosipäivitys. Eipä nämä puhelimet tarjoa oikeita innovaatioita raudan osalta juuri lainkaan, oli sitten millä puolen rintamaa tahansa. Luulisi silti Googlen ratkaisun olevan kaikille vaihtoehto, etenkin jos hinnat alkavat kolmosella.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #554 : 11.09.2014 14:58 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Verkkokaupassa olisi Samsung Galaxy S3 hintaan 199e. Onko tämä kannattava hankinta? Onko samassa hintaluokassa esimerkiksi parempia vaihtoehtoja. Ajattelin päivittää pikkuvikaisen S2 Plussan tähän ja pikaisen selailun perusteella vaikuttaisi olevan isojakin eroja laitteiden välillä.
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #555 : 11.09.2014 15:06 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Verkkokaupassa olisi Samsung Galaxy S3 hintaan 199e. Onko tämä kannattava hankinta? Onko samassa hintaluokassa esimerkiksi parempia vaihtoehtoja. Ajattelin päivittää pikkuvikaisen S2 Plussan tähän ja pikaisen selailun perusteella vaikuttaisi olevan isojakin eroja laitteiden välillä.
Itse hommaisin tässä vaiheessa Nexus 5, jos halvempaa puhelinta etsii. Tai sitten odottelisin vielä hetken, koska Nexuksen hinta saattaa pudota lähikuukausina.

Galaxy S2+ -> S3 jäisi itseltä tekemättä. Mielummin Galaxy S4 Mini.
Play-Asia
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #556 : 25.09.2014 16:00 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Moto Nexux 6
http://9to5google.com/2014/09/24/exclusive-this-is-shamu-motorolas-upcoming-nexus-6x/?pushup=1

Tämän vuoden oikeasti hyvä älypuhelin. 5.9" koko hieman mietityttää, mutta olen kantanut nyt pari viikkoa saman kokoista pahvin palaa taskussa ja hyvin mahtuu!!!!!
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #557 : 25.09.2014 16:10 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Moto Nexux 6
http://9to5google.com/2014/09/24/exclusive-this-is-shamu-motorolas-upcoming-nexus-6x/?pushup=1

Tämän vuoden oikeasti hyvä älypuhelin. 5.9" koko hieman mietityttää, mutta olen kantanut nyt pari viikkoa saman kokoista pahvin palaa taskussa ja hyvin mahtuu!!!!!


Aikooko ne tosiaan laittaa noin jumalattoman ison näytön siihen? Aiemmissa huhuissa puhuttiin 5,2 tuuman näytöstä, mikä on vielä ihan passeli. iPhone 6:n "bendgaten" jälkeen aloin miettimään, että uusi Nexus saattaisi olla parempi vaihtoehto, vaikka iOS:iin haluaisinkin siirtyä, mutta tämä ylisuurilla näytöillä mässäily on lähtenyt ihan lapasesta.

Toisaalta Moto X on jo olemassa 5,2" näytöllä, mutta se ei tarjoa puhdasta Android-käyttistä. Noh, pitää katsella tilannetta rauhassa.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #558 : 25.09.2014 18:54 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Joo, 5,9" tuntuu naurettavan isolta. Jospa tuostakin tulee kaksi versiota iPhone 6 tyyliin.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #559 : 25.09.2014 20:32 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Vaikka tarvetta päivittää oma Nexus ei ole, olisi kyllä sääli jos ainut koko vaihtoehto olisi 6 tuumaa. Erikoinen suuntaus nämä jättipuhelimet, vaikka niille varmasti esim Samsung Noten tapaan oma yleisö löytyykin. Ei olisi hullumpaa jos Nexus linjastossa julkaistaisiin puhelimia myös parissa koko luokassa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #560 : 26.09.2014 14:55 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Toisaalta Moto X on jo olemassa 5,2" näytöllä, mutta se ei tarjoa puhdasta Android-käyttistä. Noh, pitää katsella tilannetta rauhassa.

Jos Moto X muuten kiinnostaa, niin kannattaa tutustua sen Android-tarjontaan tarkemmin. Käsittääkseni käyttis on todella lähellä stockia ja nuo Motorola-puhelimet ovat ruukanneet saada käyttispäivityksensä käytännössä samaa tahtia Nexuksien kanssa.

Mulle tuo 5,2 tuumaakin on hieman liian paljon, muuten puhelin kiinnostaisi aika todella paljon.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #561 : 26.09.2014 15:10 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mulle tuo 5,2 tuumaakin on hieman liian paljon, muuten puhelin kiinnostaisi aika todella paljon.
Jos 5,2 tuumaa on liikaa ja esim joku 4,8 sopiva, kandee tutustua myös itse laitteen mittoihin. Voivat olla yllättävänkin lähellä toisiaan.

N5 on mulle ollut aika ihanteellinen kokoluokka. Toki peukalo ei kaikissa asennoissa yllä tässäkään joka nurkkaan, mutta harvemmin siihen on tarvettakaan. Koon puolesta sitä toivoisi että puhelin ei olisi niin pitkä. Turhaa tilaa kun on etenkin alhaalla ja Androidin OS -näppäimet kun ovat ruudulla niin en oikein keksi järkevää selitystä puhelimen alareunalle.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #562 : 26.09.2014 16:08 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Nexus 5 on kyllä lähestulkoon täydellinen paketti. Kameran (tai sen softan) ja akunkeston takia puhelin jäi muinoin hankkimatta. Moto X:ssä on ilmeisesti vähän samaa vikaa.

Pitää nyt vielä toivoa, että jätti-Nexuksen lisäksi tulisi se 5,2-tuumainen malli suopeaan hintaan, vaikka se olisi "vain" kustomoitu Moto X. Jos hinta jää viime mallin tapaan sinne 300-400 euron tienoille, en aio maksaa tuplahintaa vääntyilevästä iPhonesta pelkän iOS:in takia.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #563 : 27.09.2014 02:32 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Mulle tuo 5,2 tuumaakin on hieman liian paljon, muuten puhelin kiinnostaisi aika todella paljon.
Jos 5,2 tuumaa on liikaa ja esim joku 4,8 sopiva, kandee tutustua myös itse laitteen mittoihin. Voivat olla yllättävänkin lähellä toisiaan.

N5 on mulle ollut aika ihanteellinen kokoluokka. Toki peukalo ei kaikissa asennoissa yllä tässäkään joka nurkkaan, mutta harvemmin siihen on tarvettakaan. Koon puolesta sitä toivoisi että puhelin ei olisi niin pitkä. Turhaa tilaa kun on etenkin alhaalla ja Androidin OS -näppäimet kun ovat ruudulla niin en oikein keksi järkevää selitystä puhelimen alareunalle.

Joo, mullakin on tätä nykyä hieman löystyneet ne yhden käden käyttövaatimukset. Juuri nyt käytän 5-tuumaista Ascend P7:aa, joka tuntui aluksi varsin kookkaalta mutta totuin siihen pian. Superslimmi rakenne auttaa paljon.

Tästä en kuitenkaan taas haluaisi vaihtaa isompaan, vaan mieluummin jopa pykälää pienempään. Silleen ihan piirun verran, että näyttökoko pysyy lähes samana, mutta käyttökokemus maistuisi tuoreelta ja kepeämmältä. Siksi 5,2 tuumaa karsastaa hieman jo ajatuksena, varsinkin kun esimerkiksi Moto X on bulkimpi laite kuin P7.

Sinänsä asialla ei ole väliä, kun vaihtotarvetta ei ihan lähiaikoina tule missään nimessä olemaan. Lähinnä ajatustasolla tulee uusia malleja fiilisteltyä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #564 : 27.09.2014 23:07 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Meni galaxy S5:sta tuo ulkoinen näyttö rikki, mikä vissiin tarkoittaa melkeinpä sitä että koko näyttö pitäisi vaihdattaa, ellei sitten jaksa nysvätä tuota rikki mennyttä osaa irti. Paras tapa on varmaankin on vaihdattaa jossain noista suomalaisissa liikkeissä? Tosin tekisi mieli myydä koko roska jollekin halvalla ja ostaa joku muu puhelin, kun ei ole niin hirveän tyytyväinen ollut koko malliin.
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #565 : 15.10.2014 19:13 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Uudet Nexus -laitteet julkistettu: http://googleblog.blogspot.fi/2014/10/android-be-together-not-same.html

http://www.google.com/nexus/

Uusi Android saa lisänimen Lollipop.

Jotenkin Nexus 6 paljon kiinnostavampi laite kuin Nexus 9. Speksit taas ihan älyttömällä tasolla. Harmi ettei uudelle puhelimelle ole tarvetta. :)


« Viimeksi muokattu: 15.10.2014 19:31 kirjoittanut migge »
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #566 : 15.10.2014 19:35 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Hyvältä näyttää toi Nexus 6, vaikka liian iso onkin. Harmi, että hinta ei pysynyt alhaisena (starting at $649).
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #567 : 15.10.2014 19:40 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo, aivan liian iso. Jopa 14mm leveämpi kuin Nexus 5 ja 5mm leveämpi kuin iPhone 6 plus.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #568 : 15.10.2014 19:59 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili http://www.google.com/nexus/player/

Tosta vois saada ihan hyvän emulaattorivehkeen, jos tehot riittävät moiseen. Eikös Androidilla ole ihan hyviä emulaattoreja olemassa.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #569 : 15.10.2014 20:29 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Joo, onhan niitä. Joskus testailin nes, snes ja ps1-emulaattoreita ja toimivat ihan moitteetta. Kyllähän nykypuhelimissa potkua riittää todella paljon. Pieni input-lagi on ainoa joka tuollaisissa huolettaa.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines