Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 ... 24
Tulostusversio
Aihe: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen  (Luettu 249301 kertaa)
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #390 : 03.03.2013 23:30 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Edes android marketia ei tueta vaan joku google play on ainoa paikka josta latailla kamaa.

Öö, Google Play = Android Market.
tallennettu
Vs: Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #391 : 04.03.2013 01:23 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili
Edes android marketia ei tueta vaan joku google play on ainoa paikka josta latailla kamaa.

Öö, Google Play = Android Market.

Eikös android marketin nimi ole ollut Google Play jo ainakin yli vuoden?

edit: joo about vuosi sit vaihtu nimi:

Today, Google announced that it is changing the name of its Android Market to Google Play
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #392 : 04.03.2013 07:38 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Noniin! Stten kun vielä jotkin appit toimisivat tuolla luurilla. En myöskään löytänyt jotain ihan peruskaura pelejä kuten uusimpia angry birdsejä tai bad piggiesejä. Eivät vissiin tue enää tätä mallia tai sitten siellä storessa on meneillään jotain hämärää.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #393 : 04.03.2013 10:41 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Emäntä sai vanhan orkkis galaxyn. Hetki sitä tuossa räplättiin ja onko tosiaan tilanne se, että oikeastaan mikään peli/app ei toimi enää näin "vanhalla" laitteella? Edes android marketia ei tueta vaan joku google play on ainoa paikka josta latailla kamaa.
En ymmärrä boldattua? Tässä taloudessa on myös vielä originaali Galaxy käytössä. Uusimmat pelit ym. vaativammat Appit kyykyttää puhelinta, mutta perus-Appsit toimii.

Sama täällä. En ole löytänyt vielä mitään ohjelmaa joka ei toimisi ensimmäisellä Galaxylla, kun ne toimivat vielä paljon tehottomammillakin android-luureilla.
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #394 : 04.03.2013 10:52 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ladattiin top listoilta jotain random skeidapelejä ja yksikään ei toiminut "hyvin". Moni ei käynnistynyt laisinkaan ja osa vaan jäätyi starttiruutuun. Kattelin arvosteluja sieltä marketista ja aika paljon oli yhden tähden arvosteluja ja valituksia, kun app ei toimi laitteella X. Parhautta tämä.

En myöskään edelleen ymmärrä miksi sieltä ei löytynyt näitä pelatuimpia pelejä kuten AB:SW.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #395 : 04.03.2013 14:35 »
ohjeah Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 0 Profiili Kannattaa nyt ainakin päivitellä se Galaxy S mahdollisimman ajan tasalle, jos siellä joku kivikautinen versio pyörii sisässä. Pikaisesti Googlattuna näyttäisi 2.3 olevan viimeinen virallinen päivitys ja tietty jos yhtään nörtteilyhenkeä löytyy, niin varmaan paljon uudempiakin saa laitettua.  Esim. Angry Birds Star wars taitaa vaatia Android 2.2 tai uudemman toimiakseen,  joten tuo voisi periaatteessa selittää appien toimimattomuutta/puuttumista.
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #396 : 04.03.2013 15:23 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ainakaan puhelimen omista asetuksista käsin ei löytänyt uudempia päivityksiä, kuin mitä messissä jo on. Pitääpä tarkistaa onko se tuo 2.3
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #397 : 04.03.2013 20:35 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Toivottavasti et nyt ainakaan pelilaitteeksi Galaxy S:ää hommannu, kun eipä sillä varmasti ne graafisimmat pelit pyöri.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #398 : 04.03.2013 20:42 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili
En ymmärrä boldattua? Tässä taloudessa on myös vielä originaali Galaxy käytössä. Uusimmat pelit ym. vaativammat Appit kyykyttää puhelinta, mutta perus-Appsit toimii.

Sama täällä. En ole löytänyt vielä mitään ohjelmaa joka ei toimisi ensimmäisellä Galaxylla, kun ne toimivat vielä paljon tehottomammillakin android-luureilla.

Kappas vaan, en olekaan ainoa joka vieläkin originaalilla galaxy ässällä on liikenteessä! Hyvin toimii, teknisesti vaativimmat pelit eivät kyllä hyvin skulaa, mutta nekin nyt muutenkin jäisivät vain pariin peluukertaan. Onkos kummallakaan teistä muuten jotain rootattua käyttöjärjestelmää käytössä, olisi ihan jännä pitkästä aikaa vähän puhelinta päivitellä nimittäin!
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #399 : 04.03.2013 21:02 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Toivottavasti et nyt ainakaan pelilaitteeksi Galaxy S:ää hommannu, kun eipä sillä varmasti ne graafisimmat pelit pyöri.

Emäntä sai tämän ilmaisena.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #400 : 06.03.2013 18:26 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Teitkö tehdasasetusten palautusta päivityksen jälkeen? Mulla oma puhelin nyki ja paukkui sekä imi akkua tyhjiin päivityksen jälkeen, mutta palautuksen jälkeen on toiminut huomattavasti paremmin.

On nyt tullut tapeltua tuon puhelimen kanssa ja ei tuo Rockyn akun irrottamisniksi auttanut. Laajempaakin ongelmaa on ilmeisesti ilmennyt 4.1.2 version asentaneilla juuri akun huonontuneen keston suhteen.

http://blog.androidsuomi.fi/2013/02/samsung-galaxy-s-ii-android-4-1-2-paivitys-jakeluun-tanaan/


Mites tuo tehdasasetusten palautus? Löysin puhelimesta "Alkuperäisten tietojen palautus" kohdan ja käsittääkseni kyseessä on siis sama toiminto. Mutta siis tuo poistaa kaikki tiedot ja sovellukset ym. puhelimesta eikö vain? Joudunko itse asentamaan kaiken uudestaan vai onko tähän joku sisäänrakennettu järjestelmä olemassa, jolla palauttaa puhelin täsmälleen samaa kuosiin kuin missä se aiemmin oli? Tuossa valikossa on ainakin tuo "Automaattinen palautus" kohta valittuna minulla, mutta miten helppoa sen tekeminen on? Niin ja tuon päivityksen ansiosta puhelimen selain myös hukkasi yksi kaunis päivä kaikki kirjanmerkit  :rollaus:

Edit:
Koneelle olen yritelly varmuuskopioida aina silloin tällöin, mutta tuo OS X Kies bugittaa välillä ihan kybällä tämän suhteen. Googlen palvelimille tuon pitäisi kuitenkin varmuuskopioida (jotain) kamaa.


« Viimeksi muokattu: 06.03.2013 18:39 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #401 : 07.03.2013 16:13 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Tein tuon tehdasasetuksiin palauttamisen ja kaikki on muuten ihan kivasti, mutta hukkasi sitten samassa mun kaikki kalenterimerkinnät. Olen palauttanut Kiesin kautta tekemäni backupin, mutta kalenterimerkinnät ei näy. Samaten näköjään juuri mikään merkinnöistäni ei ole synkannut Googlen palvelinten kanssa jostain syystä. Mitäs vittua taas  >:(

Tuota Kiesin Tuo/Vie -toimintoa en käyttänyt, mutta olisi näköjään pitänyt.

Edit:
Jaa, olen näköjään naputellut kaikki merkinnät aina tuonne "Omaan kalenteriin", mutta se ei sitten näköjään synkkaa ollenkaan Googlen kanssa. Ai kun kiva.. Mutta en siltikään tajua, että miksi tuo Kiesin kautta palauttaminen ei sitten tuonut noita omia kalenterimerkintöjäni ollenkaan.


« Viimeksi muokattu: 07.03.2013 16:26 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #402 : 08.03.2013 00:01 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Minullakin on vielä käytössä orginaali galaxy S ja olen huomannut ettei kaikki vanhat sovellukset tai pelit toimi. Uutta puhelinta olen kyllä harkinnut, mutta eipä sillekään oikein kunnolista tarvettakaan ole, kun tämänkin käyttö rajoittuu käytännössä nettiselaimeen ja musiikkisoittimeen. Harmittaa vain että taitaa olla jokin rautavika tässä puhelimessa, kun muistikorttia ei enää tunnista ja oli formatoinnut kaikki tiedostot. Alkuun ajattelin että muistikortti on mennyt paskaksi, mutta eipä siinä sitten ollutkaan mitään vikaa. Puhelin on myös alkanut pitämään jotain ihmeellistä rätinä ääntä satunnaisesti vaikka näyttö on pimeenä eikä sovelluksiakaan ole päällä.
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #403 : 04.05.2013 14:06 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Pelisuositus,

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nomadgames.talismanprologue

Talisman Prologue. Legendaariseen lautapeliin perustuva peli. Kalliihko, mutta sen arvoinen. Löytyy myös iOS:lle.
Play-Asia
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #404 : 30.05.2013 22:20 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Nyt alkaa tuo vanha Desire yskiä pikkuhiljaa sen verran paljon, että saattaa uuden puhelimen osto olla ajankohtainen. Kuten aiemminkin on tullut nuristua, on nykyään vaikeinta tasapainoitella koko-laatu-akselilla, kun kaikki top-of-the-line-puhelimet ovat jostain kumman syystä kauheita mörköjä. Desiren mahtavaan 3,7'' näyttöön ja näppäriin mittoihin tottuneena eivät parhaimmillaan tuumaa suuremmat (phableteista ei puhuta) näytöt kauheasti napostele, mutta myöskään ei kiinnosta ostaa mitään mid-range-karvalakkia. Boo-effin-hoo.

Edelleen parhaiten omiin tarpeisiin tuntuisi iskevän HTC One S, jonka 4,3'' näyttö ei ole ihanteellinen sekään, mutta tuon alle on aika lailla mahdoton hyvällä puhelimella päästä. Varmasti ihan totuttavissa. Design on nätti, tehoja löytyy edelleen ihan jees ja akkukeston pitäisi olla mainio. Miinuksena metallikuorinen puhelin on kuulemma helvetin helppo pudotettava, mikä on otettava huomioon koska extrakuoriakaan en ole ruukannut käyttää. Lisäksi suurimpana miinuksena microSD-slotin uupuminen, joka on oikeasti aika hanurista.

Toisena ärsyttävänä so close -vaihtoehtona kikkailee HTC One SV. Sekä tehoissa että kamera- ja näyttöspekseissä se jää hieman isoveljensä jalkoihin, eikä design ole ihan niin kiva, mutta toisaalta muistikorttipaikkaa ja vaihdettavaa akkua löytyy. Lisäksi puhelin itsessään on sekä pienempi(näytön koko kans 4,3'') että kuuleman mukaan kestävää buildia. Näistä kahdesta kun saisi parhausyhdistelmän, niin se olisi siinä.

HTC:sta olen siis katselun aloittanut, kun Desire on ollut niin hemmetin luotettava ja kestävä tapaus, ja lisäksi useat Sense-ratkaisut viehättävät. Samsungilta vertailin kans mielenkiinnosta muutamia puhelimia - lähinnä paria uusinta GS:ää ja niiden halvempia johdannaisia - mutta ikävä kyllä siellä tykätään pirusti noista valtavista näytöistä. Ei nappaa. Hintojakaan en ole vielä katsonut lainkaan, kunhan nyt löytäisi ensin pari oikeasti hyvää vaihtoehtoa joita voisi vertailla livenä.

Jos jollain on neljän tuuman ympärillä pyörivän näytön omaavia ässiä takataskussa, niin saa vinkkailla.


« Viimeksi muokattu: 30.05.2013 22:28 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #405 : 30.05.2013 22:43 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Tuli mieleen, että onhan Samsungilla myös minimalleja noista lippulaivapuhelimista.

Galaxy S3 Minissä on 4" näyttö ja juuri paljastetussa S4 Minissä on vissiin 4,3" näyttö. Samsungin Galaxyt on kuitenkin sen verran hyviä, että noita minimalleja kannattaa varmaan harkita jos isot näytöt ei kiinnosta. En kyllä sen tarkemmin tiedä, että miten eroavat noista isoista malleista mutta ehkä nuo ovat yksi vaihtoehto.




Edit:
Wikipedian mukaan S3 Minin eroina ainakin:
Lainaus
However it lacks an 8 megapixel rear camera, bigger 4.8 inch screen and Gorilla Glass Display


« Viimeksi muokattu: 31.05.2013 07:27 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #406 : 30.05.2013 23:13 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Shitballs, tuo S4 Mini ei olisi välttis ollenkaan huono vaihtoehto! Tehoa ja kameratauhkaa löytyy omiin tarpeisiin oikein kiitettävästi, näytön myötä mitat ovat kohtuulliset ja puhelimen pyöreä muoto viehättää muutenkin. Sisäistä muistitilaa ei näy olevan kuin 8 gigaa, mutta muistikorttislotin kanssa tuonkin pitäisi kyllä riittää. Pahus vieköön kun on niin vasta julkistettu, ettei hinnoista tai julkaisupäivistä tunnu löytyvän tietoa. Todella mainiolta vaihtoehdolta vaikuttais muuten.

Kolmosen miniversiota olinkin jo katsellut, ja siinä on taas leikattu parhautta pikkasen liikaa. Sen sijaan Galaxy S II Plus saattaisi toimia. Ulkoisesti erittäin pliisu, mutta 4,3'' näyttö pitää mitat about aisoissa ja voimaa pellin alla on okei.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #407 : 05.06.2013 21:59 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Jos Galaxy S4 Mini kiinnostaa, kannattaa odottaa ja katsoa mitä HTC:lla on samassa luokassa tulossa tarjolle: http://www.theverge.com/2013/6/5/4398186/htc-one-mini-leaked-photos-rumor

Mun silmään HTC One on tän hetken kaunein puhelin, jopa iPhonea kauniimpi. Mini näyttäisi jatkavan samaa visuaalista linjaa. Tämän ollessa One S:n seuraaja, pitäisi itse luurinkin olla laatua.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #408 : 06.06.2013 11:56 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Jos Galaxy S4 Mini kiinnostaa, kannattaa odottaa ja katsoa mitä HTC:lla on samassa luokassa tulossa tarjolle: http://www.theverge.com/2013/6/5/4398186/htc-one-mini-leaked-photos-rumor

Mun silmään HTC One on tän hetken kaunein puhelin, jopa iPhonea kauniimpi. Mini näyttäisi jatkavan samaa visuaalista linjaa. Tämän ollessa One S:n seuraaja, pitäisi itse luurinkin olla laatua.

Uh, kylläpä pian hellitään. Hemmetin hienoa nähdä, että joku muukin on selvästi kaivannut rotia tähän puhelinten kokoriehumiseen, ja että valmistajat alkavat reagoida kysyntään.

Olen myös samaa mieltä, HTC One on erittäin kaunis, ja laatukin on taatusti kohdallaan. Samaten One S miellyttää, ja sen olisinkin varmaan jo ostanut, jos siitä se pahuksen muistikorttipaikka löytyisi. Tai vaihtoehtoisesti kunnolla tallennustilaa. Nyt koetan kyllä sinnitellä, kunnes näistä mineistä alkaa tippua tietoja, sillä yhtä hyvin makuuni sopivia puhelimia ei juuri nyt vain ole.

Tulkaa pian!
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #409 : 22.07.2013 11:08 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili HTC One Mini on nyt julkaistu, mutta kannattaa harkita nyt myös tätä: http://www.gigantti.fi/product/puhelimet-ja-gps/matkapuhelimet/HTCONESVBLUE/htc-one-sv-alypuhelin-sininen
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #410 : 22.07.2013 20:17 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Tota jytkympää Onea olen nyt jo jonkin aikaa kuumotellut, mutta nyt tuo Minikin alkoi houkuttelemaan. Minin maltillisempi koko olisi meikäläiselle aikamoinen valtti eikä tuosta kuitenkaan ihan hirveästi olla ilmeisesti ominaisuuksia karsittu? Harmi vain, että hinnan puolesta taitaa osua 400 ernestin paremmalle puolelle. Joku 350e oisi kuulostanut korvaan ihan kivalta.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #411 : 22.07.2013 20:35 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili
Tota jytkympää Onea olen nyt jo jonkin aikaa kuumotellut, mutta nyt tuo Minikin alkoi houkuttelemaan. Minin maltillisempi koko olisi meikäläiselle aikamoinen valtti eikä tuosta kuitenkaan ihan hirveästi olla ilmeisesti ominaisuuksia karsittu? Harmi vain, että hinnan puolesta taitaa osua 400 ernestin paremmalle puolelle. Joku 350e oisi kuulostanut korvaan ihan kivalta.

Ei toi videoiden perusteella kokonsa puolesta eroa omasta mielestä paljoa isoveljestään. Tietenkin eri asia on, kun itse pääsee kokeilemaan.
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #412 : 04.08.2013 18:42 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Noniin, tuli Arlandan lentokentällä Galaxy S4 Mini vastaan, joten seisahdin hyväksi toviksi puhelinta testailemaan. On hyvä. Kooltaan lähes täydellinen, vain hilkun isompi kuin vanha kunnon HTC Desire, yli puoli tuumaa isommasta näytöstään huolimatta. Yhden käden käyttö sujuu hienosti ja puhelin itse tietty kehrää mainioiden speksiensä vuoksi vauhdilla. Keveys on sekä siunaus että kirous: juuri nyt puhelin tuntuu sangen muoviselta ja halvalta, mutta varmasti tuohon tottuu. Toisaalta keveys tuo taatusti käyttömukavuutta pitkällä tähtäimellä. Lisäksi mutulla tuntuisi, että luuri ei putoile tai leviä keveytensä ansiosta kauhean helposti, mutta tiedä sitten. Jo pienellä käytöllä löysin Samsungin Android-käyttiksestä sekä mahtavia juttuja että joitain asioita, joista tykkään Desiressä enemmän. Toki on hyvä ottaa huomioon, että vanhassa puhelimessa rullaa vanha käyttisversio, joten vaikka vaihtaisin vain uuteen HTC:hen, tulisi monia asia muuttumaan. Kokonaisuutena upouusi S4 Mini on varmasti sujuvampi paketti kuin tämä Desire. Plus luojalle kiitos lähes rajattomasta muokattavuudesta.

Tällä hetkellä todella vahva ehdokas uudeksi luuriksi. Tsekkaan vielä HTC One Minin livenä, kunhan se julkaistaan, mutta puhelimen käsittääkseni isompi koko ja se, mihin hinta lopulta asettuu, jännittävät vähän. Designiltaan se viehättäisi enemmän. Toisaalta tehoja on paperilla vähän vähemmän. Pakko tsekkaa siis livenä ennen lopullista päätöstä. Juuri nyt vaikuttaa ehkä kuitenkin siltä, että vaihdan Samsungille.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #413 : 07.08.2013 12:15 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Tuplista pukkaa. Miksikö? Kävin just hoitamassa hyvän diilin DNA:lla ja kannoin Galaxy S4 Minin kotiin.

Lueskelin aamulla arvosteluja sekä tästä että HTC One Ministä, ja mitäs pirua: One Minissä ei ole muistikorttipaikkaa. 16 gigaa sisäistä riittäisi varmasti pitkäksi aikaa, mutta ihan periaattesta en tuohon lähde. Käsittämätöntä fumblailua HTC:lta. Jo toinen todella kiinnostava puhelinmalli, joka on rampautettu kortittomuudella. Harmi.

Toki tässä oli merkit ilmassa jo valmiiksi. S4 Minin pienempi koko, stydimmät speksit ja arvosteluissa suitsutettu jäätävä akkukesto kallistelivat vaakaa vahvasti, ja lisäksi oma hands on -kokemus oli erittäin positiivinen. Oikeastaan helpotus, että se selän katkova korsi löytyi näin pian, sillä puhelinkuume alkoi olla jo vahva. Desireä olen rokkaillut pian kolme vuotta, elämäni paras puhelin heittämällä. Toivottavasti S4:stä saadaan timantinkova manttelinperijä.

Luuri lepää tuossa vierellä latauksessa. Pitää parit työjutut vielä hoitaa, ennen kuin voin syventyä sen käyttöönottoon. Dat report coming soon.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #414 : 07.08.2013 13:23 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Mites noissa minimalleissa on kameran laita? Olin vähän käsittänyt, että eivät ole samaa tasoa kuin isoveljissään? Itseäkin voisi tulevaisuudessa kiinnostaa enemmän tuollainen miniversio, mutta jos kamera on heikompi, niin kiinnostus laskee kyllä aika paljon omalla kohdallani.

Edit:
Näkyy olevan tuossa GS4 Minissä 8 megapikselin kamera, kuten isoveljelläänkin. Sen sijaan GS3 Minissä on vain 5mpx kamera.
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #415 : 07.08.2013 21:55 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Varmasti hyvä valinta, etenkin nelituumaisten joukossa. S4 Mini ja One Mini pärjäävät ihan hyvin suorituskyvyssä ja akunkestossa isoveljilleen, kun resoluutiot ovat pienemmät.


Uusi Android 4.3 olikin yllättävän kova päivitys, etenkin Nexus -laitteille. Myös omassa Nexus 10:ssä tuli havaittua tahmaamista sen jälkeen kun tallennustilan käytti lähes täytenä. Tämän aiheutti se ettei käyttöjärjestelmä tiedostoa poistaessa vapauttanut tilaa oikeaoppisesti. Niin sanotusta roskien keruusta puhutaan. 4.3 tarjoaa TRIM -tuen, joka oikeasti vapauttaa tilan, jolloin sovellukset eivät aiheuta ristiriitoja cachettaessaan. Tämän huomasi heti konkreettisesti Nexus 10:iä käytettäessä. Loistavia uudistuksia. Jatkossa ostan vain Nexus- tai Google Edition -laitteita.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #416 : 08.08.2013 18:00 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Mikä olis halvin mahdollinen "älypuhelin" eli sellainen millä voi nettiä selata ja mailit tarkistaa? Onko jollain kokemuksia nykyajan halpis luureista? Merkillä ja värillä ei niin väliä, kunhan toimii.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #417 : 08.08.2013 18:34 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili
Mikä olis halvin mahdollinen "älypuhelin" eli sellainen millä voi nettiä selata ja mailit tarkistaa? Onko jollain kokemuksia nykyajan halpis luureista? Merkillä ja värillä ei niin väliä, kunhan toimii.
Hmm... Voisin väittää että http://www.gigantti.fi/product/puhelimet-ja-gps/matkapuhelimet/S5690BLACK/samsung-galaxy-xcover-s5690-alypuhelin Samsung Galaxy Xcover. Ei omakohtaista kokemusta, mutta parilta kaverilta löytyy tuollaiset. Näyttö ei ehkä ole mikään paras mahdollinen netin käyttöön, mutta kuulemma spotifyt, youtubet ja mail yms, random appit toimivat ihan mallikkaasti. Toinen vaihtoehto voisi olla nuo halvimmat lumiat esim. 520 tai 620. Suurin osa noista "halpis" älypuhelimista menee kuitenkin siihen 200 euron haarukkaan, mutta jos etsii hyvää ja halpaa niin suosittelisin tuota Xcoveria.
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #418 : 08.08.2013 18:41 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Systerillä oli toi ja näyttö on kyllä ihan susipaska. Oli siinä vähän kaikkea muutakin ongelmaa myös.
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #419 : 08.08.2013 18:54 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili No joo, nyt kun muistelee niin toisella kaverilla on jonkin sortin softabugeja, eikä akkukaan kestä oikein mitään. Tuossa olisi vielä samassa hintaluokassa tuo lumia 520, mutta siitä ei ole yhtään hajua millainen se on. Sitten jos haluaa hintalaatusuhteeltaan parempaa niin pakko se on pistää vähintään 200e.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 ... 24
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines