Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Taloussanomien iskuvinkit
Tulipahan nähtyä jotain uuttakin nettijournalismin puolelta. Ei aina tarvitse valittaa Staran tai Voicen paskuudesta vaan välillä löytää jotain piristävää perseilyä. Asialla on Taloussanomat.fi. Tässä pieni esittely:
Lainaus
Taloussanomat

Vuonna 1997 perustettu talouslehti Taloussanomat uutisoi koti- ja ulkomaiseen talouselämään liittyvistä tapahtumista ja ilmiöistä. Paperisena aloittanut sanomalehti on panostanut 2000-luvulla vahvasti internetiin ja siirtyi kokonaan verkkoon vuoden 2008 alusta.

Sitten itse uutiseen:
Yritätkö iskeä työkaverisi? Älä ole tyrkky!
Lainaus
Työkaverin iskeminen on taitolaji. Bisness Week -lehti neuvoo, miten homma kannattaa hoitaa, jotta ei joudu vaikeuksiin työpaikallaan tai peräti saa syytettä seksuaalisesta häirinnästä.

Työpaikkadeittivinkkejä Taloussanomilta. Mikäs siinä. Nykypäivän taloudesta on näköjään niin vaikea kirjoittaa mitään järkevää, että pitää ryhtyä tälle linjalle. Parasta tuossakin uutisessa on, että Business-sana on kirjoitettu väärin. Sehän olisi sama juttu kuin Seiska ei osaisi kirjoittaa sanaa juoru tai Hymy sanaa silikonitissi.

Pitää mennä kai rukoilemaan Jumalalta moden oikeuksia tähän maailmaan. Ei kai tässä enää muu auta.
2 kommenttia
Turilas 29.03.2011 11:16
Vinkkinä blogin jatkoa varten: Tarkkailepa joskus Uusisuomi.fi-sivustoa. Se yrittää pintapuolisesti olla vakava nettisanomalehti, mutta todellisuus on jotain ihan muuta.
Noppa 29.03.2011 01:40
Tulevaisuudessa saamme lukea Tuksun pörssiopasta.