Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Heroes of the board: Part II
Tälläkin kertaa sankarimme löytyy KonsoliFIN:n sivustolta. Nimimerkillä Mahewcoro kirjoitteleva sankari on ollut jo vuodesta 2001 KonsoliFIN:n jäsen ja taistellut uskonsa puolesta todella urheasti yli 1400 viestillä. Tämä kunnioitettava määrä vaikeuttaa analysointia huomattavasti, mutta yritän parhaani. Suurin osa viesteistä on kuitenkin viimeiseltä parilta vuodelta, mikä helpottaa hieman.

Sankarille maistuvat parhaiten Nintendon konsolit ja parhaan pelin tittelin meneekin Wii Sportsille. Konsoleista Wii on lähinnä sydäntä, joten luonnollisesti Mahewcoron suurimmat taistelut perustuvat vankkaan puolustukseen SD-rintamalla, mutta tilasuuden tullen hän tekee täsmäiskuja HD-rintaman heikkoihin kohtiin. Sankarimme on antanut uskonsa täysin Wiille, sillä Wii ja Wiimote ovat ne syyt miksi Mahewcoro on vielä taistelussa mukana. Usko Wiihin on järkkymätön:

” Vastaus kaikkeen on Wii. Wii on Tie, Totuus ja Elämä.
Syvästi uskonnolliset amerikkalaisetkin tietävät tämän, ja Wii myi pääsiäiskuukautena kolme kertaa niin paljon kuin kilpailijansa. Wii on vallankumous, toinen tuleminen ja uusi uskonto. Palvokaamme Wiitä.”
-PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren? –ketjusta 19.04.2008

Nintendon maineikkaat  nimikkeet, kuten esimerkiksi Zelda, ovat menettään sankarimme välittömän kiinnostuksen. Tietenkin näille peleille löytyy paikka sankarimme arsenaalista, sillä päätarkoituksena on käyttää näitä pelejä Wiin monipuolisen pelaajakannan esittelyyn. Sankarimme päätehtävä on kuitenkin tuoda esille Wiin äärimmäinen innovatiivisuus ja pelaamisen uusi suunta.

” Wiin pahin vihollinen taitavat olla ne vankkauskoiset Nintari-fanit, jotka ostivat Cuben ja N64:nkin julkaisussa tai pian sen jälkeen. Samaten pelitoimittajapuolella on helppo lätkiä itseään toistaville Zeldoille huippupisteitä, mutta sitten kun Nintendo tekee jotain uutta, niin sitä ei tajutakaan.” – Wiin pelivalikoima –ketjusta 07.04.2007

Vankan uskon mukana tulee myös äärimmäinen itseluottamus ja positiivisuus. Pelivalikoima-keskusteluista käy ilmi, että Wiin kohdalla sankarimme näkee erittäin valoisan tulevaisuuden.

”Sen sijaan laatupelejä on tulossa reilusti ja uusia lupaavia nimikkeitä julkistetaan koko ajan. Square Enixiltä mm. Dragon Quest Swords, Final Fantasy CC: Crystal Bearers ja Chocobo Dungeon, Namcolta mm. Soul Calibur Legends (jonka luulisi GoW-makuun sopivan) ja Space Station Tycoon, Capcomilta mm. Zack & Wiki, Konamilta mm. Dewy's Adventure, Fishing Master, DDR Hottest Party ja vielä nimeämätön roolipeli.” – Wiin pelivalikoima –ketjusta 14.07.2007

Sankarin periaatteisiin kuuluu ”Wiille tuleva peli on loistava, kunnes toisin todistetaan”, mutta aina tämä ”todistaminenkaan” ei vaikuta asiaan.

”Toisaalta onpa Konamilta ennenkin tullut loistavia pelejä keskinkertaisilla arvosteluilla, kuten Suikoden IV ja Neo Contra. Vaikuttaisi että Castlevania Judgment voi mennä samaan pinoon.” – Castlevania Judgment –ketjusta 25.11.2008

Valitettavasti Mahewcoron pitkä sotahistoria on mahdoton sisällyttää kokonaisuudessaan näin lyhyeen tutkimukseen, mutta toivottavasti taistelun suunta ja tyyli selvisi tästä huolimatta. Kyseessä on kuitenkin erittäin intohimoinen ja taistelusta nauttiva sankari. Mahewcoro on täten täysin ansainnut paikkansa Heroes of the board –sarjassa. Uskon, että pääsemme seuraamaan näitä taisteluita vielä tulevaisuudessakin ja sodan seuraavassa sukupolvessakin. Tämän sankarin uskoa ei voi murtaa.
8 kommenttia
Xerobos 04.02.2009 08:56
Siinä on mies, joka tosiaan tykkää paskasta.
Rocky_Balboa 02.02.2009 20:24
Viimeisin repäisy oli muistaakseni kun mies kehui Dragon Quest Swordsia genin parhaaksi J-ropeksi.
Aa, niin olikin. Unohdin kokonaan kaivella niitä DQ Swords juttuja.

Mahewcoro on vähän eri tyylinen sankari kuin aikaisemman kirjoituksen tyyppi. True believer silti.
JayeizH 02.02.2009 19:09
Hienoa, hienoa :) Pitäisiköhän oikeasti alkaa liikkumaan sielä KonsoliFin boardeillakin. Näin pahaa Nintendo sokeutta kun en ole aikaisemmin nähnytkään.
zoukka 02.02.2009 18:57
Viimeisin repäisy oli muistaakseni kun mies kehui Dragon Quest Swordsia genin parhaaksi J-ropeksi.
migge 02.02.2009 18:38
Kyseinen käyttäjä onkin enemmän Wii Sports -fani, kuin varsinaisesti Wii -fani. Pirun hauska pelihän se on, ei voi kieltää, mutta ei se huononna tippaakaan perinteisiä pelejä niiden omilla alueillaan. Vähän hölmöä ampua heti suoralta kädeltä kaikki perinteiset pelit alas.
Tzibo 02.02.2009 16:57
Komiikan näen siinä että noita samoja tekstipätkiä suolletaan Pelaajalaudallakin tasaisin väliajoin muutamien käyttäjien toimesta. Sitten kun vielä vaihdetaan Nintendo Microsoftiksi tai Sonyksi niin näitä sivuosumia tulee vielä paljon enemmän.
Niin, kieltämättä samanlaisia konsolinpalvojia löytyy joka paikasta (Eipä pärjää Pelaajalautakaan ilman niitä), joten tämä oli kieltämättä jonkin verran tuota ykkösosaa huonompi. Näistä foorumien sankareista haree oli myös varsin mielenkiintoinen tapaus. :D

Sitten kun tuohon konsolinpalvojien sakkiin laskee vielä ne "antipalvojat", jotka vaan dissaa joka ikistä tuotetta mikä joltakin firmalta tulee tai sitten jotain tiettyä konsolia. "Se on SNK:n - se on paskaa." Noh, ainakin he synnyttävät jonkinlaista keskustelua niin kauan kun ihmiset päättävät takoa heidän kalloonsa järkevyyksiä. x)
finngamer 02.02.2009 15:37
Itse törmäsin kaveriin KonsoliFinin retrosodassa, ja näin jälkeenpäin kun on miehen Wii-hehkutuksia lukenut olikin aika erikoista että hän oli se kovaäänisin Nintendo 64:n vastustaja. Ocarina ja Goldeneye eivät kuulemma ole oikeasti hyviä pelejä, PlayStationilla niitä ei olisi edes huomattu. Ja se oikeasti sanoi pokalla että Mario 64:n kontrollit ja kenttäsuunnittelu eivät ole mitään ihmeellistä. :lol:
Melfice_ 02.02.2009 14:24
No ei nyt ihan niin hersyvää kuin odotin, ensimmäinen siteeraus oli jopa oivaltava. Komiikan näen siinä että noita samoja tekstipätkiä suolletaan Pelaajalaudallakin tasaisin väliajoin muutamien käyttäjien toimesta. Sitten kun vielä vaihdetaan Nintendo Microsoftiksi tai Sonyksi niin näitä sivuosumia tulee vielä paljon enemmän.

Toisaalta, mitä olisivat videopelikeskustelusivustot ilman sokeita palvojia?