Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Olen valmis juontohommiin.
Itsehän en ole idiootti, joten en ole katsonut jälleen televisiossa pauhaavaa Big Brotherin uutta tuotantokautta. Sen sijaan luen päivittäin Oikeistosanomat eli tuttavallisemmin Aamulehden, ja viime tiistaina (9.9.) koin lehteä lukiessani jälleen vitutusta joka lähenteli syvyydessään Mariaanien hautaa. Syynä oli Risto Kuoppalan haastattelu.

Ai siis kenen?

Ilmeisesti kyseessä on Big Brotherista ulos potkittu tamperelainen kundi. Vitutusindeksini lähti kerrassaan huikeaan nousuun seuraavien kysymysten myötä:

AAMULEHTI: Olet tyrkyttänyt itseäsi aktiivisesti julkisuuteen. Mihin haet seuraavaksi?
Risto Kuoppala: En tiedä. Haaveilen leffa- ja tv-projekteista. Jotain juontokeikkoja on toivottavasti ainakin luvassa. Pidetään mekin yhteyttä puolin ja toisin!

AAMULEHTI: Oletko ajatellut, että kannattaisiko ennemmin opiskella elokuva- tai tv-alaa kuin osallistua komeuskilpailuihin tai tosi-tv-ohjelmiin?
Risto Kuoppala: Olen opiskellut Suomen teatteriopistossa, eiköhän se riitä!

Ensimmäiseksi täytyy antaa vaihteeksi kiitosta toimittajalle ammattitaidosta, varsinkin jälkimmäinen kysymys ei voisi olla herkullisempi. Ristohan on kuitenkin käynyt pari kertaa kääntymässä SUOMEN TEATTERIOPISTOSSA. Varsin virallisen kuuluisen nimikkeen takaa löytyy muuten Tampereella sijaitseva yksityinen koulu (pääsyvaatimuksena jopa peruskoulun käyminen, vastannee siis toisen asteen opintoja) jossa on vuosittain 36 paikkaa noin 100:lle hakijalle, siis yli joka kolmas pääsee sisään. Yksityiskoulu perii luonnollisesti 3600 euron lukukausimaksuja joita voi sitten maksella esim. opintotuella. Helvetin hieno suoritus Ripa, eiköhän sulla ole jo kaikki tarvittava taito hallussa!

Mikä ihme siinä muuten on että joka ikisen kahden markan julkkiksen täytyy ensimmäisenä julkisuuteen päästyään ilmoittaa olevansa valmis juontotehtäviin? Mitä valmiuksia Risto Kuoppalalla on ammattimaisiin juontotehtäviin? Koululaisten joulujuhlan juontaminen on varmasti ihan ok, mutta jos pomoni olisi palkannut firman pikkujouluihin juontamaan jonkun ääliömäisen BB/Idols-/Sinkkuäiti-pyrkyrin niin pakkohan se olisi ottaa loukkauksena ja murtaa pomon nenä ensimmäisellä käsiin osuvalla esineellä. Toivottavasti kyseessä olisi vaikkapa oluttuoppi tai joku muu mukavasti sirpaleita aiheuttava kapistus.

Mitähän seuraavaksi, varmaan tämä kaikkien nuorten esikuva huomaa valtavan potentiaalinsa politiikan saralla ja lähtee ajamaan itseään eduskuntaan. NO EIKÖ MITÄ, mies on todellisuudessa jo mukana kunnallisvaaleissa Tampereen sosiaalidemokraattien riveissä. Demarit voivat puolestani ihan jo pelkästään tästä härskistä äänestäjien älykkyyden halventamisesta johtuen yksinkertaisesti haistaa vitun, itse annan ääneni kommunisteille.

Risto Kuoppala, kuka se on?
5 kommenttia
kep 15.01.2009 21:10
Nyt Risto Kuoppala on noussut taas ajankohtaiseksi tilitettyään Irc-Galleria-blogiinsa hänen elämänsä nykytilasta: http://irc-galleria.net/blog.php?nick=TheSaint&beid=25569542.

Muutamia valikoituja otoksia:

"Minulla oli tulevaisuus ja ura nousujohteessa. Olin valmis tuote joka tarvitsi vain näkyvyyttä, luulin BB:n antavan sitä mitä tarvitsin mutta en osannut odottaa, että BB manipuloi sitä kuvaa ihmisestä niin paskaan suuntaan kun mitä se minusta antoi ulos, ja näin tuote on nyt toistaiseksi pilalla."

"Ravintola -alalla ei minun hirveästi parin koe illan jälkeen ole enään tulevaisuutta hetkeen kun ei voi tehdä töitään rauhassa bb-faneilta/kyselijöiltä."
Ja, josta loogisesti:
"Ja tiedoksi mallitoimistoillekin, olen nyt tästä hetkestä alkaen vapaata riistaa freelance mallina / -juontajana / -pr hemmona."

Hyvä Risto, Hyvä Suomi!


Melfice_ 16.09.2008 11:13
Tämän päivän Aamulehdessä haastateltiin MARKOA. MARKO on myös Big Brotherista pudonnut tamperelainen. Ja mitäs sieltä löytyikään kun mieheltä kysyttiin jatkosuunnitelmista:

Lainaus
Uudet haasteet, kuten juontaminen ja mediahommat, kiinnostavat. Työtarjouksia otetaan vastaan.

Olen sanaton.
Fyysinen Preesens 15.09.2008 17:47
Ristosta aka The Saintista aka Sintti Tuiskusta ei puhuta paskaa. Hän on suomalainen vapaapainilegenda.
finngamer 15.09.2008 11:22
Melficeen on kyllä nyt purrut pahemman kerran BB-kärpänen. ;)

Kai käsität että kilpailijoiden vihaaminen on se suurin syy miksi BB kiehtoo, olet nyt osa joukkoa.
JayeizH 15.09.2008 10:59
Aamen