Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Tipaton tammikuu, huono helmikuu.
Jep, tänään on lauantai ja tammikuun viimeinen päivä. Ilmeisesti siis radalla on paljon väkeä kun tipaton tammikuu näkee päätöksensä. Koko touhuhan on ihan yhtä ääliömäistä kuin muutkin uudenvuodenlupaukset; perisuomalaisen juomakulttuurin mukaisesti ajatellaan että yhden kuukauden raivoraittiilla käyttäytymisellä saadaan anteeksi 11 kuukauden mittainen juoppous. Tähän väliin täytyy tosin myöntää etten itsekään ole kiireiltäni ehtinyt tämän vuoden puolelta edes kirjoittamaan Pelaajalaudalle, saati sitten juomaan huolellisesti viinaa muutamaa oluttuopillista enempää. Kyse ei ole kuitenkaan tekopyhästä periaatepäätöksestä vaan yksinkertaisesta ajanpuutteesta. Suosittelen syvällistä alkoholinkäytön itsetutkiskelua kaikille jotka joutuvat lähtemään mukaan tipattoman tammikuun kaltaisiin akkamaisiin kotkotuksiin.

Next up: heroiiniton helmikuu.

2 kommenttia
zoukka 31.01.2009 20:10
Joo bissee menee sillonkun on sauna ja joskus muuten vaan jos on hermot kireellä. Itsekin tosin suosittelen kusenjuonnin lopettamista ja siirtymistä paljon terveellisempiin päihteisiin :peukku
Ephram 31.01.2009 11:42
Mullekin sattui tipaton tammikuu. Ilman mitään suunnitteluja ja lupauksia.

Rohkenisin väittää, että minun vuodessani on enemmän sellaisia kuukausia milloin en juo tippaakaan alkoholia.  :)
Olen valmis juontohommiin.
Itsehän en ole idiootti, joten en ole katsonut jälleen televisiossa pauhaavaa Big Brotherin uutta tuotantokautta. Sen sijaan luen päivittäin Oikeistosanomat eli tuttavallisemmin Aamulehden, ja viime tiistaina (9.9.) koin lehteä lukiessani jälleen vitutusta joka lähenteli syvyydessään Mariaanien hautaa. Syynä oli Risto Kuoppalan haastattelu.

Ai siis kenen?

Ilmeisesti kyseessä on Big Brotherista ulos potkittu tamperelainen kundi. Vitutusindeksini lähti kerrassaan huikeaan nousuun seuraavien kysymysten myötä:

AAMULEHTI: Olet tyrkyttänyt itseäsi aktiivisesti julkisuuteen. Mihin haet seuraavaksi?
Risto Kuoppala: En tiedä. Haaveilen leffa- ja tv-projekteista. Jotain juontokeikkoja on toivottavasti ainakin luvassa. Pidetään mekin yhteyttä puolin ja toisin!

AAMULEHTI: Oletko ajatellut, että kannattaisiko ennemmin opiskella elokuva- tai tv-alaa kuin osallistua komeuskilpailuihin tai tosi-tv-ohjelmiin?
Risto Kuoppala: Olen opiskellut Suomen teatteriopistossa, eiköhän se riitä!

Ensimmäiseksi täytyy antaa vaihteeksi kiitosta toimittajalle ammattitaidosta, varsinkin jälkimmäinen kysymys ei voisi olla herkullisempi. Ristohan on kuitenkin käynyt pari kertaa kääntymässä SUOMEN TEATTERIOPISTOSSA. Varsin virallisen kuuluisen nimikkeen takaa löytyy muuten Tampereella sijaitseva yksityinen koulu (pääsyvaatimuksena jopa peruskoulun käyminen, vastannee siis toisen asteen opintoja) jossa on vuosittain 36 paikkaa noin 100:lle hakijalle, siis yli joka kolmas pääsee sisään. Yksityiskoulu perii luonnollisesti 3600 euron lukukausimaksuja joita voi sitten maksella esim. opintotuella. Helvetin hieno suoritus Ripa, eiköhän sulla ole jo kaikki tarvittava taito hallussa!

Mikä ihme siinä muuten on että joka ikisen kahden markan julkkiksen täytyy ensimmäisenä julkisuuteen päästyään ilmoittaa olevansa valmis juontotehtäviin? Mitä valmiuksia Risto Kuoppalalla on ammattimaisiin juontotehtäviin? Koululaisten joulujuhlan juontaminen on varmasti ihan ok, mutta jos pomoni olisi palkannut firman pikkujouluihin juontamaan jonkun ääliömäisen BB/Idols-/Sinkkuäiti-pyrkyrin niin pakkohan se olisi ottaa loukkauksena ja murtaa pomon nenä ensimmäisellä käsiin osuvalla esineellä. Toivottavasti kyseessä olisi vaikkapa oluttuoppi tai joku muu mukavasti sirpaleita aiheuttava kapistus.

Mitähän seuraavaksi, varmaan tämä kaikkien nuorten esikuva huomaa valtavan potentiaalinsa politiikan saralla ja lähtee ajamaan itseään eduskuntaan. NO EIKÖ MITÄ, mies on todellisuudessa jo mukana kunnallisvaaleissa Tampereen sosiaalidemokraattien riveissä. Demarit voivat puolestani ihan jo pelkästään tästä härskistä äänestäjien älykkyyden halventamisesta johtuen yksinkertaisesti haistaa vitun, itse annan ääneni kommunisteille.

Risto Kuoppala, kuka se on?
5 kommenttia
kep 15.01.2009 21:10
Nyt Risto Kuoppala on noussut taas ajankohtaiseksi tilitettyään Irc-Galleria-blogiinsa hänen elämänsä nykytilasta: http://irc-galleria.net/blog.php?nick=TheSaint&beid=25569542.

Muutamia valikoituja otoksia:

"Minulla oli tulevaisuus ja ura nousujohteessa. Olin valmis tuote joka tarvitsi vain näkyvyyttä, luulin BB:n antavan sitä mitä tarvitsin mutta en osannut odottaa, että BB manipuloi sitä kuvaa ihmisestä niin paskaan suuntaan kun mitä se minusta antoi ulos, ja näin tuote on nyt toistaiseksi pilalla."

"Ravintola -alalla ei minun hirveästi parin koe illan jälkeen ole enään tulevaisuutta hetkeen kun ei voi tehdä töitään rauhassa bb-faneilta/kyselijöiltä."
Ja, josta loogisesti:
"Ja tiedoksi mallitoimistoillekin, olen nyt tästä hetkestä alkaen vapaata riistaa freelance mallina / -juontajana / -pr hemmona."

Hyvä Risto, Hyvä Suomi!


Melfice_ 16.09.2008 11:13
Tämän päivän Aamulehdessä haastateltiin MARKOA. MARKO on myös Big Brotherista pudonnut tamperelainen. Ja mitäs sieltä löytyikään kun mieheltä kysyttiin jatkosuunnitelmista:

Lainaus
Uudet haasteet, kuten juontaminen ja mediahommat, kiinnostavat. Työtarjouksia otetaan vastaan.

Olen sanaton.
Fyysinen Preesens 15.09.2008 17:47
Ristosta aka The Saintista aka Sintti Tuiskusta ei puhuta paskaa. Hän on suomalainen vapaapainilegenda.
finngamer 15.09.2008 11:22
Melficeen on kyllä nyt purrut pahemman kerran BB-kärpänen. ;)

Kai käsität että kilpailijoiden vihaaminen on se suurin syy miksi BB kiehtoo, olet nyt osa joukkoa.
JayeizH 15.09.2008 10:59
Aamen
Vuorikiipeilijät ovat ääliöitä.
Kiinan ja Pakistanin rajalla sijaitsee EVIL K2-TAPPAJAVUORI, jossa perjantaina sattuneiden jäävyöryjen vuoksi ainakin 11 vuorella ollutta vuorikiipeilijää on kuollut. Onnettomuuden huomatessaan pelastajat lähtivät zorrona perään vuorikiipeillen ja helikopterein. Ilmeisesti kolme vuorikiipeilijää on pelastettu ja vastaavasti kaksi pelastusretkikunnan jäsentä on kuollut.

Jos olisin itse toisessa päässä radiopuhelinta vuorikiipeilijöiden huutaessa Maydayta minulla olisi tasan kaksi sanaa sanottavana:

"Vittuako lähdit."

Mikä helvetti siinä on että ihmisen pitää ylipäätänsä lähteä valloittamaan 8611 metriä korkeaa jäistä vuorenhuippua? Kokeillakseen rajojaan luontoa vastaan? Well, guess what:

LUONTO vs. IHMINEN : 1 - 0.
5 kommenttia
Melfice_ 05.08.2008 13:42
Mitä tulee vuoristoihin liittyviin aluekiistoihin niin kyse ei ole luonnonvaroista tai turismista, ei noilta vuorikiipeilijöiltä taideta suuria pääsymaksuja keräillä. Sen sijaan syy on usein strateginen; helvetin korkealta vuorelta on helppo pamauttaa risteilyohjus ihan minne vaan.

Tästä johtuu mm. Kiinan miehitys Tiibetissä; ei niitä kiinnosta olemattomat luonnonvarat tai köyhien buddhalaismunkkien omaisuus vaan kattavat laukaisupaikat ohjuksille.

Niin, ja lisäksi kiinalaiset ahnehtivat tunnetusti loputtomasti maata itselleen (Tiibet, Hong Kong ja seuraavaksi Taiwan).
saska 05.08.2008 11:54
Putosin tuolilta...

No en oikeasti.
Koo 05.08.2008 10:55
 :lol:

Entäs sitten se, että Kiina ja Pakistan on niillä tienoin rähissyt yli 20 vuotta niistä vuorista. Ei siellä ole edes mitään luonnonvaroja saatana, taistelevat jostain vuoristosta jolla ei ole mitään merkitystä kellekkään :P
JayeizH 05.08.2008 10:44
Hajosin totaalisesti :lol:
MasterTK 05.08.2008 07:32
Hajosin.