Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Yleisurheilun MM-kisat 25.8-2.9, Osaka 2007  (Luettu 6176 kertaa)
Yleisurheilun MM-kisat 25.8-2.9, Osaka 2007 « : 20.08.2007 09:40 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Eiköhän laudalta löydy jonkun verran yleisurheilua seuraavia tyyppejä, joten laitetaan oma topic pystyyn.

Suomen kisajoukkueen kannalta ilouutinen saatiin tänä aamuna - Sydneyn olympialaisten pronssimitalisti Frantz Kruger sai edustusoikeuden kisoihin. Pitkämäkeä ja Krugeria lukuun ottamatta Suomen edustusjoukkue on kuitenkin melko keskiverto. Toki mustia hevosia löytyy: Paula Tarvainen ja O-P Karjalainen. Tarvainen on aivan järkyttävän epätasainen heittäjä. Ensimmäisellä yrityksellä saattaa keppi lentää 50 metriä, toisella sitten 62. Naisten keihään taso maailmalla on kuitenkin kova, joten mitaleille pitää heittää varmasti semmoiset 64,50 metriä tai jopa uusi SE. O-P pyörähteli Kuortaneen moukariringissä hyvin, joten pistesijoja ainakin kolkutellaan.

Jukka Keskisalon EM-juoksun kaltaista pommia tullaan tuskin näkemään Osakassa. Janne Holmén ehkäpä? Toivottavasti Jannen ei tarvitse lähteä taas hätäpaskalle kesken matkan. ;D

Minkälainen on Suomen mitalisaldo Osakasta? Ennustuspalloni kertoi, että Tero ja Frantz kiskaisevat molemmat kultaa. Eli Suomen mitalisaldo komea 2 kultaa, 0 hopeaa, 0 pronssia.
Nice beaver!
tallennettu
Re: Yleisurheilun MM-kisat 25.8-2.9, Osaka 2007 « Vastaus #1 : 20.08.2007 14:05 »
~Sidekick~ Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 0 Profiili Viiminen lomaviikko vierähtää mukavasti näitä katsellessa. Suurin suomalaisodotuksen en kisoja katso, kun ei odota liikoja niin ei ainakaan tarvitse suuremmin pettymään. Pitkämäeltä mitalia odotellaan ja tuo Krugerin päästäminen kisoihin oli iso asia myös.

Nyt uskaltaa odottaa jo kahta mitalia. Taisi olla eilisessa urheiluruudussa, kun sanottiin että "silminnäkijöiden" mukaan Kruger on heittänyt 70 metrin kaaria useampiakin viimeistelyharjoitusten aikana, joten kovaa sarjaa on lupa odotella. Johanna Manninen näyttäisi olevan myös elämänsä kunnossa, mutta kun naisten taso on maailmalla niin pirun kova, että luultavasti huonosti käy.

Urheiluliitto paskoi kyllä enemmän kuin lusikallisen housuhinsa valitsemalla joukkueeseen Taina Kolkkalan ja jättämällä Ingbergin pois joukkueesta. Aivan käsittämätön ratkaisu, Kolkkala on täysin yliarvostettu heittäjä. Jotain suurempaa mätää tuossa valinnassa tuntuu olevan.

Kolkkala ei ole heittänyt kertaakaan kahden viime kauden aikana yli 60 metriä, kun taas Ingberg vastikään heitti Kuortaneella huikean sarjan, johon kuului kolme yli 60 metrin ylitystä. Varmuutta ei ole, mutta epäilen että aika kaukaa joutuu etsiä, että löytää edes Tarvaiselta samantasoista kisaa. Jaakko Ojaniemellä löytyisi myös potentiaalia enemmän kuin monelta muulta kisakoneeseen päässeeltä, mutta minkäs teet.

Mitaliveikkauksia. Värejä ei viitsi veikkailla, mutta Tero ja Frantz tuovat mitalin mieheen ja mukaan lasketaan vielä yksi yllätysmitalin mahdollisuus. O-P anyone?   ;)
http://www.last.fm/user/Sidekick_87/
tallennettu
Re: Yleisurheilun MM-kisat 25.8-2.9, Osaka 2007 « Vastaus #2 : 20.08.2007 14:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Suurin osa kisoista jää näkemättä koska lähetykset tulevat yleensä aamupäivällä/päivällä ja ne kuluvat toimistolla. Onneksi on tosin netti.

Veikkaan, että Suomi kokee kisoissa karvaan pettymyksen ja jää täysin ilman mitaleita. Mitalisuosikit murtuvat kovien odotuksien alla ja suorituksista tulee tahmaisia.  Toivon, että pari mitskua saataisiin, mutta minulla on omat epäilyni. 
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Yleisurheilun MM-kisat 25.8-2.9, Osaka 2007 « Vastaus #3 : 20.08.2007 14:22 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili
Veikkaan, että Suomi kokee kisoissa karvaan pettymyksen ja jää täysin ilman mitaleita.   

Eiköhän sitä sieltä keihäänheitosta jonkin värinen hely tule, mutta siihenpä se sitten saattaa jäädäkin. Joten ei sinällään pahemmin tällä kertaa mielenkiintoa kisoja kohtaan löydy. Keihäshän se vakiosti tulee varmasti katsottua, muuten taitaa jäädä aika satunnaiseksi kisojen katselu.
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Yleisurheilun MM-kisat 25.8-2.9, Osaka 2007 « Vastaus #4 : 20.08.2007 16:37 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili
Taisi olla eilisessa urheiluruudussa, kun sanottiin että "silminnäkijöiden" mukaan Kruger on heittänyt 70 metrin kaaria useampiakin viimeistelyharjoitusten aikana, joten kovaa sarjaa on lupa odotella.

Jep, näin oli. Kanter ja Alekna ovat olleet kiekossa ihan omilla luvuillaan, mutta sen jälkeen Krugerilla on hyvät asemat iskeä pronssiin kiinni. Toivottavasti paineet mitalista eivät vain kasva sitten liian suuriksi.

Helkkari jos Kanter menee voittamaan niin kuullaan taas Paciuksen melodian yksisäkeinen raiskaus Mu isamaa, mu õnn ja rõõm ;D. Suomen kansallislauluksi Finlandia-hymni! Tämähän ei toki vielä ole mahdollista oikeuksien takia, mutta sitten vuonna 2027...

Urheiluliitto paskoi kyllä enemmän kuin lusikallisen housuhinsa valitsemalla joukkueeseen Taina Kolkkalan ja jättämällä Ingbergin pois joukkueesta. Aivan käsittämätön ratkaisu, Kolkkala on täysin yliarvostettu heittäjä. Jotain suurempaa mätää tuossa valinnassa tuntuu olevan.

Täsmälleen samaa mieltä. On aivan typerää valita kilpailijat kisoihin pelkästään Kalevan kisojen tulosliuskan perusteella. Ingbergin arvokisakokemus ja Kuortaneen hyvä sarja olisi pitänyt suistaa Kolkkala Osakan koneesta.
Nice beaver!
tallennettu
Re: Yleisurheilun MM-kisat 25.8-2.9, Osaka 2007 « Vastaus #5 : 23.08.2007 10:37 »
Japshumwaa Jäsen Viestejä: 104 Basaaripisteet: 0 Profiili IAAF on pistänyt pystyyn Osakan kisoihin liittyvän "veikkauspelin". Pelissä valitaan joukkueeseen kymmenen nais- ja kymmenen miesurheilijaa (plus neljä viestijoukkuetta). Valinnat täytyy tehdä kuitenkin niin että jokainen urheilija edustaa eri maata.

Osakan kilpailuissa pistesijoille yltävät saavat tässä skabassa pisteitä, myös kisa- ja maailmanennätyksistä heruu pisteitä. Peliin voi pystyttää oman liigan, jos Laudalta löytyy edes jonkin verran osallistujia.

Touhu on ilmaista, mutta pitäkäähän kiirettä niin ehditte ensimmäisestä kisapäivästä lähtien mukaan.
tallennettu
Re: Yleisurheilun MM-kisat 25.8-2.9, Osaka 2007 « Vastaus #6 : 23.08.2007 17:04 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Tunnen suurta myötähäpeää suomalaisia "huippu-urheilijoita" kohtaan. Ainoa kilpailu, jonka aion katsoa on miesten keihään finaali. Jos Tero nyt kestäisi paineet ja toisi sen kultaisen yleisurhelu mitalin Suomeen, laskisin kisat onnistuneiksi. Helvetin turhaahan tuonne on lähettää kaiken maailman Krugerit, Halko-ahot jne... koska eiväthän he todellakaan voi voittaa tai sijoittua edes hyvin. Kivahan se on ilmaismatkalle Osakaan painella varsinkin, kun ruoka ja palvelut ovat kunnossa. Tulevaisuudessa voitaisiin harkita joukkueen lähettämistä kisoihin menestyksen perusteella  :rollaus:

E: Ja älkää sanoko että B-rajan ylitys on menestymistä  :lol:
tallennettu
Re: Yleisurheilun MM-kisat 25.8-2.9, Osaka 2007 « Vastaus #7 : 24.08.2007 18:01 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Jos EA Sportsin pelit kiinnostavat, niin kannattaa osallistua Iltalehden visaan.
Nice beaver!
tallennettu
Re: Yleisurheilun MM-kisat 25.8-2.9, Osaka 2007 « Vastaus #8 : 25.08.2007 09:49 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Janne Holmén aloitti suomalaisten kisat pienellä pommilla sijoittumalla yhdeksänneksi! Todella kova suoritus ottaen huomioon vielä sen, että Holmén oli toiseksi paras eurooppalainen.

Kuulamiehet karsiutuivat odotetusti finaalista.
Nice beaver!
tallennettu
Re: Yleisurheilun MM-kisat 25.8-2.9, Osaka 2007 « Vastaus #9 : 31.08.2007 19:56 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili  :lol:
Tänään ne Tarvaisen heitot taas nähtiin...

Vaikka, noh...eipä tuo miestenkään puolella mitenkään mahtavalta näyttänyt näinköhän jäi se ainokainenkin mitali haaveksi :(
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Yleisurheilun MM-kisat 25.8-2.9, Osaka 2007 « Vastaus #10 : 01.09.2007 11:22 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili
Tänään ne Tarvaisen heitot taas nähtiin...

Hitto se Tarvaisen toinen heitto oli kyllä aivan mahtava. Laahaava taivaskaari lensi varmasti 20 metriä :lol:? Mutta olihan tuo Tarvaisen epäonnistuminen finaalissa odotettavissa, kun jo karsinnassa tuli kunnon onnistuminen. Pronssimitaliin tarvittiin tosiaan se 64,50-metrinen, kuten arvelinkin aloitusviestissä.

Mutta kun kisat ovat näin lopuillaan, niin on aika listata Suomen joukkueen todelliset onnistujat. Tähän listaan kuuluvat Janne Holmén ja Visa Hongisto. Jannelta loistava juoksu tappo-oloissa. Tästä on erittäin hyvä lähteä tunkkaiseen Pekingiin ja tuleviin EM-kisoihin. Visalta ei mennyt paskat housuun ensimmäisissä kunnon kisoissa, joten siitä iso plussa. Visasta kuullaan vielä.

Mutta ei todellakaan näytä hyvältä tuo Teron (ei Järvenpään ;D) tilanne miesten keihäässä. Jos huomenna vielä sataa, niin mitalille saa heittää hyvästit. Tänä vuonna jossakin Eliittikisassa satoi, ja Teron heitot lensivät juuri ja juuri sen 80 metriä. Ja tuoreessa muistissa on myös Helsingin Vesikisat 2005 ja Teron epäonnistuminen.

Olisihan se tietysti kiva päästä Ruotsin kanssa tasoihin mitalitaulukossa.
Nice beaver!
tallennettu
Re: Yleisurheilun MM-kisat 25.8-2.9, Osaka 2007 « Vastaus #11 : 01.09.2007 13:04 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mutta olihan tuo Tarvaisen epäonnistuminen finaalissa odotettavissa, kun jo karsinnassa tuli kunnon onnistuminen.

Tottahan tämä, vaan onnistuipahan siltikin alittamaan odotukset...olisin kuvitellut, että se keppi olisi lentänyt edes 55-57 metrin tienoille...

Ja no...ehkä jos Pitkämäki saisi yhdenkin heiton onnistumaan kunnolla, niin mahdollisuuksia olisi suhkoht korkealle... ja tietysti Järvenpää nyt on aika arvoitus...jospa se nyt lähtisi, kun karsinnoissa onnistui hyvin.
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Yleisurheilun MM-kisat 25.8-2.9, Osaka 2007 « Vastaus #12 : 01.09.2007 15:08 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Paskahousu-Pitkämäki ja 53m finaalis  :lol: :lol: :lol:
tallennettu
Re: Yleisurheilun MM-kisat 25.8-2.9, Osaka 2007 « Vastaus #13 : 01.09.2007 19:41 »
Sousuke Vieras
Paskahousu-Pitkämäki ja 53m finaalis  :lol: :lol: :lol:
Puhut täyttä asiaa.Pitkämäellä on aina paskat housussa arvokisoissa. :lol:
tallennettu
Re: Yleisurheilun MM-kisat 25.8-2.9, Osaka 2007 « Vastaus #14 : 02.09.2007 01:36 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili
Paskahousu-Pitkämäki ja 53m finaalis  :lol: :lol: :lol:
Puhut täyttä asiaa.Pitkämäellä on aina paskat housussa arvokisoissa. :lol:

Toivottavasti olen kuitenkin väärässä. Taidan painua nukkumaan nyt, jos vaikka heräilisi sitten tuohon keihäskisaan.
tallennettu
Re: Yleisurheilun MM-kisat 25.8-2.9, Osaka 2007 « Vastaus #15 : 02.09.2007 14:31 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Tais se "paskahousu" tempasta kultamitalin!  ;)
tallennettu
Re: Yleisurheilun MM-kisat 25.8-2.9, Osaka 2007 « Vastaus #16 : 02.09.2007 14:44 »
Sousuke Vieras
Tais se "paskahousu" tempasta kultamitalin!  ;)
Ihme on tapahtunut.Kiitos jumala.  :P
tallennettu
Re: Yleisurheilun MM-kisat 25.8-2.9, Osaka 2007 « Vastaus #17 : 02.09.2007 15:26 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Jes, hyvä Tero! Järjestäjät soittivat TAAS Viron kansallislaulun prkl >:(! Kuinka vaikeaa se on soittaa vielä se toinen säkeistö, joka kuuluu Maamme-lauluun?

Pääsimme sittenkin Ruotsin kanssa tasoihin mitalitaulukossa. Katsomossa kannustanut Frantz Kruger ottaa Teron onnistumisesta sitten mallia Pekingiin. :)
Nice beaver!
tallennettu
Re: Yleisurheilun MM-kisat 25.8-2.9, Osaka 2007 « Vastaus #18 : 02.09.2007 22:49 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Kisojen suurimmat yllätykset, TOP2:

1) Ruotsi jäi vain yhteen mitaliin, olkoonkin että kyseessä oli Karolina Clüftin suvereeni kultamitali naisten 7-ottelusta. Stefan Holmin (korkeushyppy) ja viehättävän Susanna Kallurin (100m aidat) jääminen neljänsiksi oli todellinen pommi.

2) Unbeatable Jeremy Wariner alkaa lähestyä ratakierroksen ajoissaan jo legendaarista Michael Johnssonia. Shit is getting sick!Älä välitä, Susanna. Oot silti ihana <3
N
tallennettu
Re: Yleisurheilun MM-kisat 25.8-2.9, Osaka 2007 « Vastaus #19 : 03.09.2007 11:53 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Ihan oikein, kun hannuhanhet jäivät yhteen mitaliin. Sairastuvalle jäi tietysti Christian Olsson, joka olisi terveenä loikkinut mitalin. Susanna on tietysti ihana, ei siinä mitään. :)

Wariner on kyllä kova luu valkoihoiseksi pikamatkan juoksijaksi. Tuskinpa tuotakaan vauhtia ihan hyvillä geeneillä ja kaurapuurolla selitetään (jospa niissä aurinkolaseissa on jotain? 8)). Valmentaja hänellä on tietysti sama kuin ennen vanhaan Michael Johnsonilla. Saa sitten nähdä, juokseeko Wariner jo ME:n perjantaina Zürichin Kultaisen Liigan kisassa. Lämpötila on ainakin kevyesti yli puolet viileämpi verrattuna Osakaan.


« Viimeksi muokattu: 03.09.2007 12:03 kirjoittanut TseiTsei »
Nice beaver!
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines