Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: UEFA Mestareiden Liiga 07/08  (Luettu 4860 kertaa)
UEFA Mestareiden Liiga 07/08 « : 18.09.2007 08:06 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili


Tänään siis potkaistaan tämä vuoden hienoimpiin kuuluva futistapahtuma käyntiin ja ajattelin jos täälläkin voitaisiin aiheesta keskustella.

LOHKOT:

Lohko A
Liverpool
Porto
Marseille
Besiktas

Lohko B
Chelsea
Valencia
Schalke 04
Rosenborg

Lohko C
Real Madrid
Werder Bremen
Lazzio
Olympiakos Piraeus

Lohko D
AC Milan
Benfica
Celtic
Shaktar Donetsk

Lohko E
Barcelona
Olympique Lyon
Vfb Stuttgart
Rangers

Lohko F
Manchester United
AS Roma
Sporting Lisbon
Dynamo Kiev

Lohko G
Inter Milan
PSV Eindhoven
CSKA
Fenerbache

Lohko H
Arsenal
Sevilla
Steua Bukarest
Stavia Praha

Eli siinä ne. Oma suosikkini on Liverpool, jolla suhteellisen helppo lohko. Vieraspelit ovat kyllä aina olleet redsien heikkous mutta jospa Fernando Torresin voimalla tänä vuonna niistäkin selvittäisiin kunnialla. Toisella suosikillani eli Barcalla tulee olemaan kova työ Lyonin päihittämisessä mutta sillä hyökkäysnelikolla mitä heillä on(Henry, Eto'o, Messi ja Ronaldinho) ei luulisi tuottavan liikaa ongelmia.

Tänään siis pelataan ensimmäiset ottelut, joista ainakin Real Madridin kohtaaminen Werder Bremeniä vastaan näytetään "tavallisilla kanavilla"(TV2). Tuon kyseisen ottelun ainakin itse aion seurata. Real Madrid tietysti hienoinen ennakkosuosikki mutta ei Werderillä mikään mahdoton tehtävä ole, vaikea kylläkin. Real on tehnyt mitä mainoimpia pelaajahankintoja(Sneijder, Drenthe jne.) ja uskon, että ne lunastavat nyt itsensä takaisin. Tulokseksi veikkaan vaikkapa 3-1 Realille.

Ok, pallo on teillä...


« Viimeksi muokattu: 29.09.2007 10:06 kirjoittanut JasuPoju »
tallennettu
Re: UFEA Mestareiden Liiga 07/08 « Vastaus #1 : 18.09.2007 10:42 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Tätä seurataan kyllä, kun kotimainen jalkapallokin kohta jää talvitauolle. Englantilaiset joukkueet ovat yleensä mun suosikkeja, vaikka törkeää hipaisuista kaatuilemista saarivaltakunnan kentilläkin nykyään harrastetaan ja monet seurat ovat melkoisia muukalaislegioonia. ManU on ehkä tänä vuonna ykkössuosikkina.

Viime vuonna jäi kyllä harmittamaan Milanin voitto. 3/4 välieräjoukkueista oli brittijoukkueita ja kössivät sitten homman.

Mestareiden liigassa ja muussakin huippujalkapalloilussa mua ärsyttää nykyään aivan saatanasti juuri nuo kaatumatautiset ja paidasta repimiset. Pelitkin ovat taktiikoiltaan niin laskelmoituja, että joka toinen matsi on pelkkää passailua. Onhan tilanteiden luontiakin toki kiva seurata, mutta kotimainen futis iskee muhun paremmin juuri sydämentykytyksiä aiheuttavien pelivirheiden ja avoimemman pelityylin vuoksi. Tietenkin sitä pääsee seuraamaan myös paikan päältä.
tallennettu
Re: UFEA Mestareiden Liiga 07/08 « Vastaus #2 : 18.09.2007 12:19 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mestareiden liigassa ja muussakin huippujalkapalloilussa mua ärsyttää nykyään aivan saatanasti juuri nuo kaatumatautiset ja paidasta repimiset.
Jalkapalloilijat ovat taiteilijoita. Heidän, kuten rock-muusikoidenkin, täytyy osata näytellä, että sattuu.

ManU-mies olen ja tietenkin Mestareiden Liigan kestosuosikkina vain voitto kelpaa, mutta tasaista on ja vaikea nimetä yhtä voittajasuosikkia ylitse muiden. Ennen kauden alkua olisi ehkä sanonut Barcelona, mutta eipä Barcan ihmeneloset ole esittäneet vielä yhtään mitään. Peli on takkuilut La Ligassa ja Henrynkin maalisaldo on 0. Yksilöosaamista riittää, mutta vielä pitäisi saada keskinäiset kemiat toimimaan.
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Re: UFEA Mestareiden Liiga 07/08 « Vastaus #3 : 18.09.2007 15:07 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili
Jalkapalloilijat ovat taiteilijoita. Heidän, kuten rock-muusikoidenkin, täytyy osata näytellä, että sattuu.
Bullshit.

Oma suosikkijoukkueeni on Arsenal, joka yllättäen johtaa Valioliigaa tappioitta. Ilmeisesti ensin pahasti kirpaissut Henryn siirto Barcaan on kuitenkin monipuolistanut Gunnersien hyökkäyspeliä. Cesc, Adebayor ja van Persie ovat vastanneet huutoon. Joukkueen kapea materiaali ja pelaajien nuoruus tullee esiin liigassa viimeistään vuodenvaihteen jälkeen, joten mestaruutta ei kannata suotta odottaa. Etenkin euro-peleissä olisi tärkeää olla laaja pelaajarinki, joten Arsenal tuskin tulee menestymään tällä kaudella Mestareiden Liigassa. Alkulohko on onneksi sen verran helppo että eiköhän tuosta jatkoon mennä.
N
tallennettu
Re: UFEA Mestareiden Liiga 07/08 « Vastaus #4 : 18.09.2007 15:36 »
BurnBlack Jäsen Viestejä: 62 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuolta löytyypi Paitsion tekemää enakkopakettia kyseiselle kisalle (joukkueista) ja muutenkin uutisia aiheeseen liittyen tulee...
http://www.paitsio.com/Mestarien-liiga.2245.0.html
tallennettu
Re: UFEA Mestareiden Liiga 07/08 « Vastaus #5 : 18.09.2007 16:45 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Tulee seurattua. Suosikkijoukkueeni Bayern München ei ole mukana, joten en ainakaan vielä kannata ketään. Barcelonalla on tietysti parhaat pelaajat paperilla katsottuna.

Ja jos jollakin erakolla ei ole digiboksia, niin illan pelin pystyy katsomaan myös netistä: http://www.yle.fi/urheilu/ucl/id84760.html
Nice beaver!
tallennettu
Re: UFEA Mestareiden Liiga 07/08 « Vastaus #6 : 18.09.2007 17:19 »
Japshumwaa Jäsen Viestejä: 104 Basaaripisteet: 0 Profiili
Oma suosikkijoukkueeni on Arsenal, joka yllättäen johtaa Valioliigaa tappioitta.
Itse olen kannattanut Arsenalia nyt jotakuinkin 13-14 vuotta. Valioliiga on tuloksellisesti lähtenyt komeasti käyntiin kun ainoa pistemenetys tuli "rugbyottelussa" Blackburnia vastaan. Kuten Melfice jo totesi Arsun materiaali on aivan liian kapea todelliseen mestaruusjahtiin, mutta ilman suurta loukkaantumissumaa luulisi paikka neljän joukosta irtoavan Valioliigassa. Mestareiden liigassakin pitäisi olla saumoja vähintään kahdeksan joukkoon.

Joukkueen maalivahtipeli on ollut alkukauden täysin ala-arvoista mikä ei valitettavasti tule yllätyksenä. Lehmann antoi heti kauden alkuun kaksi täydellistä lahjamaalia ja paria asiallista torjuntaa lukuunottamatta ovat otteet olleet todella epävarmoja. Jenssin (henkisenkin) loukkaantumisen jälkeen Almunia on pelannut paremmin mutta liikaa haparointia edelleen. Nuorta Fabianskia tuskin päästetään vielä tolppien väliin paitsi ehkä cupissa. Hyvä ykkösvahti tarvittaisiin.

Puolustajien ollessa terveinä saadaan kentälle ihan kelvollinen nelikko, mutta 1-2 pelaajan puuttuessa tulee ongelmia. Sagna vaikuttanut vaihteeksi sentään kohtuu onnistuneelta hankinnalta. Viime liigapelissä oli toppareita jalkeilla kokonaista yksi, että kyllä kannatti päästää Djourou lainalle. Onneksi vastassa oli vain Tottenham.

Keskikentälle riittää päteviä pelaajia, kysymys onkin siitä kuinka hyväksi nuorten yhteispeli saadaan, otteet kun viime kaudella olivat varsin ailahtelevia. Fabregas on vain huikea pelaaja. Ehdottomasti lahjakkain futaaja tästä nuoresta polvesta, johon kai voidaan laskea Rooneyt, korkokenkä-Ronaldo, kourallinen Argentiina "uusia maradonia" ja mitä näitä muita nyt on.

Hyökkäyksessäkään ei juuri laajuudella juhlita. Van Persie, Ade, Eduardo, Walcott ja Bendtner. Potentiaalisia avauksen miehiä siis vain kaksi kun brassikroati vielä totuttelee joukkueeseen ja teiniosastolle annetaan korkeintaan jämäminuutit.

Kunhan vain Wengerille nyt tyrkätään se uusi sopimus allekirjoitettavaksi niin joukkueen tulevaisuus vaikuttaa varsin hyvältä. Pelkään pahoin jos syystä tai toisesta Wenger ei enää jatka, että uusi manageri ei osaa jatkaa ranskalaisen työtä vaan tämä koko "nuorennusleikkaus" menee reisille. Joukkuetta on kuitenkin rakennettu selkeästi pidemmän kaavan mukaan ja vasta 2-3 vuoden päästä ruvetaan näkemään onnistuttiinko.

edit: unohtui sanoa että Mestareiden liigassa sympatiseeraan ja seuraan mielenkiinnolla myös Lyonia.


« Viimeksi muokattu: 18.09.2007 17:27 kirjoittanut Japshumwaa »
tallennettu
Re: UFEA Mestareiden Liiga 07/08 « Vastaus #7 : 18.09.2007 18:20 »
BurnBlack Jäsen Viestejä: 62 Basaaripisteet: 0 Profiili
Oma suosikkijoukkueeni on Arsenal, joka yllättäen johtaa Valioliigaa tappioitta.
Itse olen kannattanut Arsenalia nyt jotakuinkin 13-14 vuotta. Valioliiga on tuloksellisesti lähtenyt komeasti käyntiin kun ainoa pistemenetys tuli "rugbyottelussa" Blackburnia vastaan.

Arsenalin neitoset ne jaksaa aina pillittää :) Noh tainnut Wenger tehdä tehtävänsä myös fanien puolella.
tallennettu
Re: UFEA Mestareiden Liiga 07/08 « Vastaus #8 : 18.09.2007 22:51 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt vähän puoliaika fiiliksiä: Melko odotetusti meni Realin peli Bremeniä vastaan. Bremenin maali tuli tosin aika puskista mutta uskon, että Madrid vielä tuosta voiton nappaa. Todellinen yllätys oli kun Koppinen survoi pallon Chelsean verkkoon Stamfordilla. En uskonut Rosenborgin pystyvän edes maalin tekoon mutta jopa minä voin näemmä olla väärässä. Hyvä juttuhan tuo pelkästään on, sillä en Chelseasta paljoakaan välitä.

Okei, takaisin matsin pariin...
tallennettu
Re: UFEA Mestareiden Liiga 07/08 « Vastaus #9 : 28.09.2007 22:16 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Otsikossa typo  :rollaus:
tallennettu
Re: UFEA Mestareiden Liiga 07/08 « Vastaus #10 : 29.09.2007 01:29 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Itselläni ei niinkään ole suosikkijoukkuetta, joka on omasta mielestäni parempi, koska siten pystyn nauttimaan helpommin matseista jossa pelaa hyviä jengejä. Tai no tätä on hieman vaikea selittää mutta tajusitte varmaan pointin.
tallennettu
Re: UEFA Mestareiden Liiga 07/08 « Vastaus #11 : 23.10.2007 20:54 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili TV2:lla tänä iltana jännittävä tv-peli Glasgow Rangers vs. FC Barcelona klo 21.35 alkaen. Ulkomaille lähti muutama roponen tulokselle 2-2 (kerroin 18.00).
Nice beaver!
tallennettu
Re: UEFA Mestareiden Liiga 07/08 « Vastaus #12 : 28.11.2007 22:29 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Eilinen Lyon VS. Barca matsi oli LOISTAVA! Ei voi muuta sanoa kuin että tuohan oli paras matsi pitkään aikaan. Rakastan Messin pelityyliä ja tälläkään kertaa hän ei pettänyt, vaikkei nyt ollutkaan parhaimmillaan. Ronaldinho otettiin kentälle vasta toisella erällä vaikka häntä odotettiin jo aloituskokoonpanoon. No ei hän kyllä ehtinyt tehdä kentällä oikein mitään. Juninho taas oli erinomainen. Hänen tekemä ensimmäinen maali oli aikamoinen: suoraan vaparista, ja vielä helvetin kaukaa, nätti maali.

Kaiken kaikkiaan eräs parhaimmista matseista koko turnauksessa ja tätä lisää! Ainiin, vaikkei tämä nyt Champions Leagueen nyt liitykkään niin ensi kuun La Ligan Real Madrid VS. Barcelona matsia ei tule missata.
tallennettu
Re: UEFA Mestareiden Liiga 07/08 « Vastaus #13 : 29.11.2007 08:08 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili
Eilinen Lyon VS. Barca matsi oli LOISTAVA! Ei voi muuta sanoa kuin että tuohan oli paras matsi pitkään aikaan. Rakastan Messin pelityyliä ja tälläkään kertaa hän ei pettänyt, vaikkei nyt ollutkaan parhaimmillaan. Ronaldinho otettiin kentälle vasta toisella erällä vaikka häntä odotettiin jo aloituskokoonpanoon. No ei hän kyllä ehtinyt tehdä kentällä oikein mitään. Juninho taas oli erinomainen. Hänen tekemä ensimmäinen maali oli aikamoinen: suoraan vaparista, ja vielä helvetin kaukaa, nätti maali.

Kaiken kaikkiaan eräs parhaimmista matseista koko turnauksessa ja tätä lisää! Ainiin, vaikkei tämä nyt Champions Leagueen nyt liitykkään niin ensi kuun La Ligan Real Madrid VS. Barcelona matsia ei tule missata.

Itsekin katselin juuri saman matsin ja mainiota jalkapalloa oli kyllä. Juninhon vapari oli melkoinen pulla mutta ihan näpsäkkä. Barcakin siis menee suurella todennäköisyydellä jatkoon ja hyvä niin.

täältä näkee lähestulkoon kaikki UCL:n matsit ihan ok laadulla
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines