Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: Pukki kolkuttaa ovelle (joulu -08)  (Luettu 13724 kertaa)
Vs: Re: Pukki kolkuttaa ovelle (joulu -08) « Vastaus #30 : 24.11.2008 00:53 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili
Jyväskylässä näyttäisi sentään perjantaihin asti pysyvän maa mukavan valkoisena, mutta sitten odottaa paluu harmaaseen arkeen.
Hmm, Ilmatieteen laitoksen mukaan tällä hetkellä näyttäisi siltä, että Jyväskylässä tulee maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona lisää lunta ja perjantaina olisi 0 astetta ja silloinkin tulisi lisää lunta. Lauantaina sen sijaan olisi taasen -3 astetta. Täytyy toivoa parasta, että olisi joululomasta jotain iloa. Turussa nimittäin alkaa todennäköisesti keskiviikkona taas rattoisat vesikelit.
tallennettu
Vs: Pukki kolkuttaa ovelle (joulu -08) « Vastaus #31 : 24.11.2008 09:52 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 681 Basaaripisteet: 2 Profiili
Taidan olla ainoa, joka nautti loskajouluista. Lumi -> hiihto -> traumat peruskoulusta.

Jätän joulusta miettimisen sille kuuluvalle kuulle. Hyh.

Kuten Gba tuola vihjaisikin niin peruskoulun hiihtoretket oli suht helppoja verrattuna intti hiihtoon. Taisteluvarustus päällä, erityisesti se *itun rynkky heilumassa edes takasin ja kuristamassa, ja sukset hiihto-ominaisuuksiltaan lähempänä kakkosnelosen lautoja kuin oikeita suksia. Siitä niitä traumoja hiihtoon saa.


Minä pidän kyllä silti valkoisesta joulusta ja lumesta. On siitä lumesta saanut aina hauskuuttakin irti. Kakarana ne lumilinnan rakentamiset tai kaivamiset lumikinokseen ja pulkkamäki. Kun teini-ikään pääsi niin silloin oli lähes joka iltaiset pelit mailalla ja pallolla ison porukan kanssa kentällä, ja sitten tietysti laskettelu, aluksi suksilla ja lopulta laudalla. Harmittaa kun ei ole päässyt laskettelmaan enää useaan vuoteen. En uskalla edes sanoa että laudalla enään osaisin mennä.

Mutta pari viime joulua on ollut aika ankeaa kun on ollut täysin mustaa tai lunta vain sen verran on voinut sanoa että lunta on satanut. Näin aikainen kunnon lumen tulo lupaa parempaa. Mutta, katselin tuossa syntykyläni paikallislehteä jossa oli kuva viimevuoden joulunavajaisista, jotka olivat marras-joulukuun vaihteessa, niin hyvin silloinkin lunta oli, mutta jouluksi ne suli täysin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pukki kolkuttaa ovelle (joulu -08) « Vastaus #32 : 24.11.2008 11:26 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Mä haluaisin pelata vain jalkapalloa ulkona ympäri vuoden.  :(
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Pukki kolkuttaa ovelle (joulu -08) « Vastaus #33 : 28.11.2008 17:37 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Päätin äsken laittaa jouluvalot ikkunaan ja kyllä siinä jonkin aikaa kestikin. Vielä en viitsi laittaa päälle, mutta enköhän laita töpselin seinään viimeistään ylihuomenna tai maanantaina. Tuovat ne joulutunnelmaa noinkin, eikä niiden laittaminenkaan mitenkään ikävää ollut. Aloin taas kerran ajattelemaan tulevaa joulua ja lomaa tästä kaikesta. :)
tallennettu
Vs: Pukki kolkuttaa ovelle (joulu -08) « Vastaus #34 : 28.11.2008 17:54 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Onhan se kivaa noin, mutta työnä ei kovinkaan. Kun niputat köynnöstä kiinni Myyrmannin katokseen sateessa ja kylmässä neljältä aamuyöllä, alkaa tulla vitutuksen häivähdyksiä. :D
tallennettu
Vs: Pukki kolkuttaa ovelle (joulu -08) « Vastaus #35 : 28.11.2008 18:04 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Onhan se kivaa noin, mutta työnä ei kovinkaan. Kun niputat köynnöstä kiinni Myyrmannin katokseen sateessa ja kylmässä neljältä aamuyöllä, alkaa tulla vitutuksen häivähdyksiä. :D
Ihan varmasti. Omakohtaisia kokemuksia?

Juu, en minä lähtisi kyllä jouluvaloja mihinkään isompaan paikkaan laittamaan, enkä missään nimessä ulos. Sisävalosarja toimii sen verran hyvin.
tallennettu
Vs: Pukki kolkuttaa ovelle (joulu -08) « Vastaus #36 : 28.11.2008 18:16 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili
Ihan varmasti. Omakohtaisia kokemuksia?
Jeps. Työpäivätkin ovat menneet joillakin kollegoilla 22-tuntisiksi, itse olen pahimmillaan ollut 18.
tallennettu
Vs: Pukki kolkuttaa ovelle (joulu -08) « Vastaus #37 : 30.11.2008 12:58 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jaahas. Niinpä se tämäkin vuosi on päässyt valumaan melkein loppuun ja sehän tietää juhlista jaloimman viettämistä. Kyllä joulu on hienoa aikaa, vaikka sitten se joulua edeltävä hälinä ja huiske ei niinkään nappaisikaan.

Mutta jos tulee musta joulu jälleen kerran muualle kuin pohjoiseen, niin syöhän se fiilistä. Itse lähden PK-seudulta Tampereen suunnalle viettämään joulua. Siellä sentään lumeen on jonkinlaisia mahdollisuuksia. On tässä toki vielä joitakin viikkoja aikaa, ja kuten taannoin lumimyräkkä opetti, ei tarvitse pyryttää kuin yhden yön ja maisema muuttuu täydellisesti. Luminietokset söivät mukavasti marraskuista synkkyyttä pois ja nostivat ainakin meikäläisen vireystasoa selvästi. Harmi, että sääennusteet näyttävät plussaa pitkälle ensi viikkoon.

Joulupaketit ovat jääneet vielä tyystin hankkimatta. Aina se menee viime tippaan, vaikka kovasti joka syksy haaveilen, että tänä syksynä kaikki on toisin ja lahjat hankittu hyvissä ajoin. Jouluviikon tungoksessa ei ole miellyttävää juosta kaupasta kauppahan. Siinä joulumieli joutuu koetukselle.

Huomenna se kuuluisa ensimmäinen luukku avautuu. Pitääpä jonkinlaiset jouluvalot ikkunaan ripustaa sekä kaivaa kääpiökuusi kellarikomeron kätköistä subbarin päälle joulua tuomaan. Voisipa vielä jonkin joulu-CD:n pistää soimaan.

Eli sitä lunta, kiitos!  Kertoiko äitisi veljen siskon koiran hamppua polttava kaima, että huomenna sataa lunta? Jaa tietosi kun kuulet siitä! Meikä haluaa tietää onko joulu valkoinen.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Pukki kolkuttaa ovelle (joulu -08) « Vastaus #38 : 03.12.2008 13:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mikä oikeuttaa joulutopicissa tuplapostauksen?

Iltalehti.fi on aina oikeassa, siitä lähdetään. Niinpä kun siellä lukee, että joulu on suurella todennäköisyydellä valkea koko maassa, mieli piristyy vähän.

Tilastoihin nojaavana "tieto" ei kuitenkaan ole luotettava. Muistattehan: epäluotettava, epäluotettavampi, tilasto. 

Itsenäisyyspäivän jälkeen sään pitäisi kuitenkin oikeasti kylmetä, se ei siis ole iltalehden keksimää höpönlöpöä, sillä tuohon ennustukseen yhtyvät kaikki sammankonnuolijoita myöten.

Lunta muuallekin kuin poroalueille odotellessa tunnelmallinen kuva piristää varmasti mieliä:
Lupaavaa:« Viimeksi muokattu: 03.12.2008 14:14 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Pukki kolkuttaa ovelle (joulu -08) « Vastaus #39 : 03.12.2008 15:00 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Sää muuttuu kuitenkin vielä muutamaan otteeseen ennen joulua, joten turha noita ennustuksia vielä on kyttäillä.

Itselle tärkeintä joulussa on ehkäpä ruoka, yleisen tunnelman lisäksi. Perinteiset jouluruoat ovat hyviä ja hartaudella tehty joulupuuro herkkua. Olemmekin tässä miettineet mitä valmistaisimme porukoiden joulupöytään. Tina Nordström teki kakkosella tänään maustettuja sillejä ja erilaisia sinappeja. Jotain vastaavaa olisi hieno väkertää, niin saisi niitä valmiita purkkeja pois pöydästä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Pukki kolkuttaa ovelle (joulu -08) « Vastaus #40 : 03.12.2008 16:32 »
rinturi Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili
Sää muuttuu kuitenkin vielä muutamaan otteeseen ennen joulua, joten turha noita ennustuksia vielä on kyttäillä.

Itselle tärkeintä joulussa on ehkäpä ruoka, yleisen tunnelman lisäksi. Perinteiset jouluruoat ovat hyviä ja hartaudella tehty joulupuuro herkkua. Olemmekin tässä miettineet mitä valmistaisimme porukoiden joulupöytään. Tina Nordström teki kakkosella tänään maustettuja sillejä ja erilaisia sinappeja. Jotain vastaavaa olisi hieno väkertää, niin saisi niitä valmiita purkkeja pois pöydästä.

Erilaisia sinappeja kakkosella. Kakkosella. Sinappeja.
<@Fraeon> Heinz pelas jotain 2D-Mariota, jossa pääkkärinä oli lentävä Yoshi joka tuhos lerssillään kenttää
tallennettu
Vs: Pukki kolkuttaa ovelle (joulu -08) « Vastaus #41 : 03.12.2008 16:37 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Itsenäisyyspäivän jälkeen sään pitäisi kuitenkin oikeasti kylmetä, se ei siis ole iltalehden keksimää höpönlöpöä, sillä tuohon ennustukseen yhtyvät kaikki sammankonnuolijoita myöten.
Todella hyvä tieto. Toivotaan, että pitää paikkansa. Mieli on nimittäin alkanut taas olla jonkin verran maassa, kun täältä Vaasasta on lumi lähes kokonaan sulanut. Asfaltti ja nurmikko näkyy jo täydellisen selkeästi. Viimeiset lumet on muuttuneet loskan ansiosta jääksi, joten muutosta kaipaan jo pian. Jos siis jo sääkarttojen mukaan 7.12. sataisi täällä lunta, olisi taas suupielet korkealla. Toivotaan, että näin käy.

EDIT (4.12.2008): Täällä Vaasassa on tänään tai viime yönä satanut lunta. Jalkakäytävällä ja nurmikolla on ohut kerros lunta. Toivottavasti sataisi viikonlopun aikana enemmän.


« Viimeksi muokattu: 04.12.2008 21:08 kirjoittanut Frank »
tallennettu
Vs: Pukki kolkuttaa ovelle (joulu -08) « Vastaus #42 : 07.12.2008 14:51 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mikä oikeuttaa joulutopicissa tuplapostauksen?

Iltalehti.fi on aina oikeassa, siitä lähdetään. Niinpä kun siellä lukee, että joulu on suurella todennäköisyydellä valkea koko maassa, mieli piristyy vähän.

Tilastoihin nojaavana "tieto" ei kuitenkaan ole luotettava. Muistattehan: epäluotettava, epäluotettavampi, tilasto. 

Itsenäisyyspäivän jälkeen sään pitäisi kuitenkin oikeasti kylmetä, se ei siis ole iltalehden keksimää höpönlöpöä, sillä tuohon ennustukseen yhtyvät kaikki sammankonnuolijoita myöten.

Lunta muuallekin kuin poroalueille odotellessa tunnelmallinen kuva piristää varmasti mieliä:
Lupaavaa:


Tuo ennustehan meni täysin puihin. Ei satanut lunta ja pidemmät ennusteetkin lupailevat lämpötilojen pysyttelevän nollan ja +3 välillä yli kuun puolenvälin ja sateet tulevat enimmäkseen räntänä tai vetenä (ainakin etelässä). Itse pidän mustaa joulua etelään todennäköisempänä kuin valkoista. Viime joulut kun ovat olleet lauhoja ja pitkän ajan tilastot ovat hyvinkin epäluotettavia mitä tulee ennustamiseen kun säät ovat nykyään niin vaihteleviakin. Toisaalta viime vuosien tilastoihinkaan ei pitäisi sokeasti luottaa, niin annan nille kummiknin enemmän painoarvoa kuin 70-luvun joulujen tilastoille.

Veikkaan kyllä, että lunta on tänä jouluna suuremmassa osassa Suomea mitä parina vime jouluna eikä etelässäkään niin lauhaa ole, mutta maa on jokatapauksessa lumeton ja joulu on lauha jos verrataan pitkän ajan keskiarvoihin. Näin veikkaan vaikka musta joulu syö kieltämättä fiilistä ja valkoinen joulu olisi parempi, mutta taitaapi olla menneiden talvien lumia moiset.
tallennettu
Vs: Pukki kolkuttaa ovelle (joulu -08) « Vastaus #43 : 12.12.2008 13:28 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Tein viimeisen tentin eilen, joten olen nyt käytännöllisesti katsoen joululomalla. Liian pitkäksi ei loma pääse kuitenkaan venähtämään koska maanantaina alkavat jo työt ja kestävät aina tammikuuhun koulun alkuun asti. Kieltämättä pikkaisen houkuttelisi myös sellainen vaihtoehto että peruisi työt ja pitäisi ihan rehdin kuukauden mittaisen joululoman. No, ainakaan tänä vuonna ei täydy työskennellä jouluaattona ja joulupäivänä kuten kahtena viime vuotena.
N
tallennettu
Vs: Pukki kolkuttaa ovelle (joulu -08) « Vastaus #44 : 13.12.2008 14:03 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Vielä on yhden kouluhomman palautus maanantaina, oikeustentti tiistaina sekä kehitysehdotuksen esittely torstaina, mutta sen jälkeen voi antaa kulkusten riemuin helkkäillä ja ruveta valmistautumaan aattoon.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Pukki kolkuttaa ovelle (joulu -08) « Vastaus #45 : 25.12.2008 22:19 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Haistakaa kulli! Ihan jokainen!

Voice of The World.
tallennettu
Vs: Pukki kolkuttaa ovelle (joulu -08) « Vastaus #46 : 26.12.2008 15:57 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 681 Basaaripisteet: 2 Profiili Hitto..nyt on päässy perinteiseen joulun olotilaan...päivä alkoi hyvin kun aloin katsomaan Babylon 5:n toista tuotantokautta jonka pukki toi, ja samalla otin aamupalaksi makaroonilaatikkoa, karjalanpaistia, kokista ja tietysti kinkkua. Siiryin katsomaan Episodi 2:sta ja päätin korkata suklaan ("vaan" 6 rasiaa tuli O_o ) ja karkki lootan suolasen aamupalan vastapainoksi. Ja mutestilin niitä koko leffan ajan. Ja kun sohvalta nousi ylös leffan ja mutustelun jälkeen, alkoi päässä huippaamaan ja huomasi kuinka helvetin huono olo itseasiassa onkaan. Meinaa hiki nousta....

Samalla kun tässä tasoittelen oloani aloin miettimään että kohta voisin laittaa tulille Wii -pelin jonka pukki toi. Pelin joka laittaa kädet tärisemään ja mielen räjähtämään: Ninja Reflex!!!!! Peli joka on sama peleille kuin American Ninja -leffat elokuville. Kannessakin lukee lupaavasti EA. Sehän on tehnyt aivan uudenlaisia pelejä nykyään eikö? Joten varmasti tämä "NR" tuo myös kokemuksen joka syöpyy sitä pelaavan muistiin ikuisiksi ajoiksi.


Jouluja kaikille!
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pukki kolkuttaa ovelle (joulu -08) « Vastaus #47 : 26.12.2008 22:52 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili
Samalla kun tässä tasoittelen oloani aloin miettimään että kohta voisin laittaa tulille Wii -pelin jonka pukki toi. Pelin joka laittaa kädet tärisemään ja mielen räjähtämään: Ninja Reflex!!!!! Peli joka on sama peleille kuin American Ninja -leffat elokuville. Kannessakin lukee lupaavasti EA. Sehän on tehnyt aivan uudenlaisia pelejä nykyään eikö? Joten varmasti tämä "NR" tuo myös kokemuksen joka syöpyy sitä pelaavan muistiin ikuisiksi ajoiksi.

Miten pukki keksi Ninja Reflexin tuoda? o,o No mutta joo, demon osittain pelanneena (ei riittänyt kestävyys loppuun asti) voin sanoa, että varmasti syöpyy muistiin ikuisiksi ajoiksi. Syöpyy.
tallennettu
Vs: Pukki kolkuttaa ovelle (joulu -08) « Vastaus #48 : 27.12.2008 01:46 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Edes puppelininjat eivät voita Mummy Returnsia orgastisimpana joululahjana ever.

Traumatisoiva kokemus.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Pukki kolkuttaa ovelle (joulu -08) « Vastaus #49 : 27.12.2008 05:39 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 648 Basaaripisteet: 3 Profiili No eipä ninjat nyt sieltä törkeimmästä päästä ryönää ole. Kyllä se partypelistä menee.

EDIT: Mutta Mummy Returns onkin sitten jotain ihan muuta.


« Viimeksi muokattu: 27.12.2008 06:52 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Pukki kolkuttaa ovelle (joulu -08) « Vastaus #50 : 27.12.2008 19:37 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Mummy Returns oli eka PS2-pelini ja samalla kaikista paskin. Sehän on leffalisenssipeliksikin jotain ripulimaisen yrjöttävää mälliä suoraan hevosen perseestä. Pelasin sitä ostospäivänä kolmisen minuuttia, enkä ole sen jälkeen koskenut. Jäi sellaiset traumat.
tallennettu
Vs: Pukki kolkuttaa ovelle (joulu -08) « Vastaus #51 : 30.12.2008 02:43 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 648 Basaaripisteet: 3 Profiili Heinz taisi saada sydärin ninjailuista, kun loppu postaaminen vähän tän ketjun viimeisimmän postin jälkeen.

« Viimeksi muokattu: 30.12.2008 02:54 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Pukki kolkuttaa ovelle (joulu -08) « Vastaus #52 : 30.12.2008 23:59 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 681 Basaaripisteet: 2 Profiili
Heinz taisi saada sydärin ninjailuista, kun loppu postaaminen vähän tän ketjun viimeisimmän postin jälkeen.
Melkein. Oli se vaan niin...räjäyttävä kokemus. Oikeastaan NR oli neutraalimpi mitä ajattelin. Pelihän on pelkkää minipeliä, joista osa on jopa ihan toimivia. Osa on kyllä aikalailla paskaa. Keltaiseen vyöhön asti ninjailin laakista (lähtökohta valkoinen --> punainen --> Keltainen --> ?), mutta paha sanoa koska viitsii tuohon ninjailuun seuraavan kerran aikaa laittaa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2023
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines