Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2] 3 4
Tulostusversio
Aihe: PTA - Pelaajalauta Travel Agency  (Luettu 82591 kertaa)
Vs: PTA - Pelaajalauta Travel Agency « Vastaus #30 : 02.07.2009 00:39 »
720 Jäsen Viestejä: 165 Basaaripisteet: 0 Profiili Tänään lähtö Pariisiin. 8)
tallennettu
Vs: PTA - Pelaajalauta Travel Agency « Vastaus #31 : 02.07.2009 23:45 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Tänään lähtö Pariisiin. 8)

Itsekin lähden sunnuntaina Pariisiin viideksi päiväksi. Tulee varmaan kierreltyä museoissa ja nähtävyyksissä. Valokuviakin tulee varmaan otettua melkoinen määrä, sillä ajattelin ottaa järkkärin mukaan joka päivälle. Hotelli sijaitsee kätevästi aivan metroaseman vieressä, joskin melkoisen lähellä punaisten lyhtyjen aluetta. Selittänee varmaan hintaa :lol:

Saa nähdä jaksaako iltaisin lähteä seikkailemaan kauemmas keskustasta, sillä tarjolla olisi ainakin Mastodonin klubikeikka sekä Suomessa harvemmin nähtävän Nine Inch Nailsin keikka, lämppärinä vieläpä mielenkiintoinen Mew.
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Vs: PTA - Pelaajalauta Travel Agency « Vastaus #32 : 22.07.2009 20:11 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 701 Basaaripisteet: 2 Profiili Tuli tuossa heitettyä autolla vajaan 4000km reissu Norjan puolelle. Itse en niistä tosin ajanut kuin 500-600km. Matka seurana oli kihlattu ja appivanhemmat. Onneksi on käynyt sen verran hyvä säkä että seura oli varsin viihdyttävää ja hauskaakin.

Matkahan meni suunnilleen reittiä koti - Jyväskylä - Oulu - Tornio - Kilpisjärvi - Tromssa - Harstad - Lofoottien kärki - Lodingen - Fauske - Luulaja - Haaparanta - Tornio - Oulu - Jyväskylä - koti.

Maisemat oli varsin mahtavia ja harmittaa että niistä ei jää kameralle läheskään sitä fiilistä minkä paikan päällä saa. Uomat ja putoukset tunturien kyljessä ja kosket ovat oikeasti hienoja kun niitä paikan päällä katselee. Kuva ei todellakaan anna oikeutta. Muutenkin maasto antaa kyllä elämiselle omat haasteensa ja kun sitä elämistä sielä katseli niin Norjalaisista sai aika sitkeän kuvan. Maa ei ole alavaa mutta pellot heitetään rinteeseen. Ja sielä ne lehmät, lampaat ja hevosetkin menee. Lisäksi kaupungit sijaitsee hyvinkin rikkonaisessa maisemassa tunturien kupeessa ja saarilla. Auto teiden sijoittaminen voisi olla ongelma mutta ratkaisuna toimii yksinkertaisuus. Kaivetaan kokonainen tieverkosto kiven sisään ja pirun korkeita ja pitkiä siltoja saarien välille. Pisin suora tunneli missä tuli mentyä oli 6,4km (pisin on jotain 25km etelämpänä Norjassa) ja Tromssaan kun meni tulee vuoren sisällä muutama liikenneympyrä vastaan. Liikenneympyröitä Norjassa on muuten ihan pirusti. Suomalaisia isoja (ja sekaviakin) risteyksiä ei ollut ollenkaan kun kaikki oli ympyröitä. Mutta hyvin omanlainen maa ainakin maantieteellisesti.

Nukkuminen tapahtui mökeissä kun niitä suht hyvin matkalla sai. Vessan ja suihkun omaava mökki neljälle hengelle per yö oli 1000-1300nok eli reilu 100€, kuitenkin ale 150€. Pari yötä tuli oltua heikommassa missä ei ollut vessaa eikä suihkua, mutta nekin meni ihan ok ja hinta ei ollut yöltä kuin 400nok (eli reilu 40€) ja Suomen puolella 40€. Paras mökki oli kyllä kilpisjärvellä. Hintakaan ei ollut kuin 120€ per yö mutta makuu paikkoja oli yhteensä 9kpl ja varustukseen kuului 2 vessaa, suihku, sauna, TV ja täyden varustuksen keittiö.

Kävi hiukan hassun pelottavakin tapaus matkalla. Tiesin että polveni ei ole parhaimmassa hapessa mutta menin kuitenkin ja kiipesin Saana tunturille jonkin matkaa kilpisjärven vieressä. No sehän alko turpoamaan seuraavana päivänä, eli keräämään nestettä ja kolmessa päivässä siitä tulikin aika valtava ja lähes käyttökelvoton. Ei auttanut kun etsiä lekuria Norjasta. Fauskesta sellainen löytyi (pitkän etsinnän jälkeen). Lekuri osasi varsin hyvin englantia (olisin oikeastaan huolestunut jos ei olisi osannut) joten kommunikointi onnistui. Mutta toimen piteet ja jutut alkoi kyllä hiukan ns. "hikoiluttamaan". Ensin lekuri puhui kuinka polvi on niin turvonnut on hankala löytää mistä pistäisi piikin sisään, mutta yrittää. Lupaavaa. Seuraavaksi alkoi puhumaan että kai tiedän että tämä tekee kipeää. Hämmästyin hiukan ja sanoin että ei se kyllä Suomessa ole sattunu pätkääkään. Siihen lekuri sitten sanoi että no ei se satukkaan välttämättä jos piikki menee hyvin ja että hän yrittää saada piikin nätisti. Okei...nyt aloin jo miettimään osaako tämä lekuri ammattinsa vai ei. Seuraavaksi tuli piikin vuoro. Ja jumalauta oli muuten sekin piikki. Oli meinaan niin paksu että sillä olisi voinut melkein imeä pirtelöä! Nyt alkoi oikeasti mietityttämään koko homma. Sanoinkin että Suomessa käytetään kyllä pienempää piikkiä. Lekuri sanoi että piikin pitää olla iso että neste tulee ulos. Neste on niin paksua että ei tule pienemmällä. Sanoin siihen että kyllä se ennen tuli. No lekuri lupasi (jälleen kerran) YRITTÄÄ pienemmällä. Aika moista yrittämistä tuntui meno olevan, mutta ajattelin että pakkohan sen on hommansa osata.

Lopulta homma meni (kaikesta huolimatta) ihan ok. Ja neste tuli sillä pienemmälläkin piikillä ilman ongelmia, ja siitä jäikin pieni epäilys lekurin ammattitaidosta, mutta lopulta olin kuitenkin hyvin tyytyväinen. Toimenpide ei sattunut ja polvi tyhjeni. No okei pari kertaa vähän kirpaisi kun lekuri sohasi piikillä kun piikki oli polven sisällä, ei piikki kosketti jotain pintaa.

Kokonaisuudessaan varsin hieno reissu. Pidänkin tälläisestä enemmän kuin rannalla makoilusta (ei sillä että rannalla makoilussa olisi mitään vikaa). Hiukan jäi väliin kun ei vain pystynyt polven vuoksi kävelemään tietyssä vaiheessa, joka hiukan harmitti, mutta eihän sille oikein mitään voinut. Jos maisemointi kiinnostaa suosittelen ehdottomasti reissua lofooteille. Tosin autolla menoa kannattaa harkita, koska tiet ovat käytännössä niin kapeita että varovasti saa mennä jos vastaan tulee joku. Käytännössä silloin pitää pysähtyä ihan laitaan (jos toinen ei pysähdy) ja odottaa että toinen menee ohi. Mitä pienempi auto niin sitä parempi. Mutta kyllähän sielä niitä asuntoautojakin meni koko ajan joten kyllä sielä autollakin meno ihan mahdollista on.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: PTA - Pelaajalauta Travel Agency « Vastaus #33 : 04.08.2009 14:07 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili En mä kyllä osaa pitkiä löpinöitä kirjottaa, mutta...

Tulipa käytyä Berliinissä jammailemassa. Se oli sangen mielenkiintoinen matka kyllä. Ensimmäisenä tuli kotoinen tunnelma, kun itä-Berliinin puolella  Rosenthaler Platzilla, missä siis meidän majoitus oli, U-Bahnista noustessa haisi kusi ja kebab-kuppiloita näki viidellä eri suunnalla. Kierreltyä tuli Alexanderplatzilla ja muutamalla muulla turistiattraktiolla, minkä lisäksi illat päättyivät Kreuzbergin diskokeskukseen. Sain pointtini läpi koulusaksalla, vaikka saksa oli kieltämättä aika ruosteessa. Ei tarvinnut turvautua enkkuun.

Hostelli, missä oltiin, oli sekin...noh, kiltisti sanottuna mielenkiintoinen. Ekana päivänä olivat tosin kämmänneet ja huone oli tuplabuukattu; täynnä jotain sveduja. Lopulta sekin järjestyi ja koko viikonloppu maksoi ehkä jotain 45 euroa. Pyytelivät kovasti anteeksi kämmejään.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: PTA - Pelaajalauta Travel Agency « Vastaus #34 : 04.08.2009 14:38 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Sain pointtini läpi koulusaksalla, vaikka saksa oli kieltämättä aika ruosteessa.

Olisit treenannut tärkeimmät smalltalkit tällä. Ja johan sujuu.

Es ist nicht viel - so i trinke bier.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: PTA - Pelaajalauta Travel Agency « Vastaus #35 : 04.08.2009 14:48 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Sain pointtini läpi koulusaksalla, vaikka saksa oli kieltämättä aika ruosteessa.

Olisit treenannut tärkeimmät smalltalkit tällä. Ja johan sujuu.

Es ist nicht viel - so i trinke bier.

Niitä tärkeimpiä smalltalkeja kuuli ihan tarpeeksi, kun konetalon edessä ton esityksen jälkeen ~kaikki hoilasivat sitä TTY:llä.

Onneksi sentään osasin lausua "schwarzbier", "weissbier" ja "herrensuppe" täysin paikalliseen tyyliin.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: PTA - Pelaajalauta Travel Agency « Vastaus #36 : 04.08.2009 14:53 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Herransoppa? Aika viileetä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: PTA - Pelaajalauta Travel Agency « Vastaus #37 : 23.11.2010 15:25 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Vielä reilut kaksi viikkoa lusimista tässä epäinhimillisessä kylmyydessä ja sitten karkaan talvilomalle Thaimaahan lähes neljäksi viikoksi. Joulu ja uusivuosihan siinä menevät, ihan sama. Määränpäinä ainakin Bangkok, Phuket ja Wapi-Batumin maaseutu. Viimeksi kävin Pattayalla tammikuussa 2003, silloin tosin aikaa oli vain hieman yli viikko.

Ohjelma on varsin vapaa, olisiko suosituksia? Lähden perusidioottina reissuun avovaimon kanssa joten niitä kymmenen sentin suihinottomestoja ei tarvitse luetella, kiitos.

Olikos Gba ainakin käynyt Thaimaassa vai muistanko ihan väärin?

N
tallennettu
Re: PTA - Pelaajalauta Travel Agency « Vastaus #38 : 23.11.2010 15:51 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Itse olen käynyt kaksi kertaa. Ekan kerran Krabin Ao Nangissa ja toisen kerran Phuketissa. Edellämainittu oli vielä tuolloin mukavan rauhallinen, mutta Phuket oli kyllä aivan älytön mesta. Iltaisin oli joka paikka täynnä huoria ja lady boyta ja 7/11:iin matkalla tultiin myymään huumeita. Eipä siinä, hauskaa oli ja noillekin asioille pystyi lähinnä nauramaan kun ei tarvinut ottaa osaa.

Teikäläisellä tosin on nainen mukana, joten se tod.näk. rauhoittaa tilanteen aika hyvin. Meilläkin oli yhtenä iltana seurana pari ruotsalaista travellerityttöä ja paikalliset "naiset" pysyivät aika hyvin poissa kimpusta, kun näkivät että 3 jätkää ja 3 tyttöä.

Eli jos ei innosta katsella tuota seksiturismin ihanuutta, niin välistä löytyy kyllä ihan hiljaisiakin pikku baareja joissa istuskella. Lisäksi rannalla pimeässä on varsin mukava istua iltaa, mitä nyt koirat voivat vähän pyöriä jaloissa.

Uutena vuotena kannattaa olla ehkä jossain isommassa mestassa ja rannalla. Paikalliset tapaavat lähettää ilotulituksen lisäksi todella hienoja paperisia pari metriä korkeita kuumailmapalloja. Näky on todella hieno, kun noita nousee yötaivaalle satoja kerrallaan. Phuketissa ainakin myivät näitä, joten itsekin pääsee lähettämään.

Tuossa nyt oli jotain yleisohjeita, kattelen paikkoja jahka kotiin pääsen.
tallennettu
Vs: PTA - Pelaajalauta Travel Agency « Vastaus #39 : 24.11.2010 00:05 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 913 Basaaripisteet: 0 Profiili


Olikos Gba ainakin käynyt Thaimaassa vai muistanko ihan väärin?


Joo, kuukausi oltiin kaverin kanssa. Viikko Bangkokissa ja kolme viikkoa Ko Samuilla(suosittelen). Phuketissa ei itse tullut käytyä, mutta ymmärtääkseni melkoinen turistirysä. Riippuu tietenkin mitä hakee, mutta parhaat rannat löytyy noilta pieniltä saarilta kuten Ko Taolta ja  Ko Samuilta. Itse tuli lennettyä sinne, mutta myös dösällä ja lautalla pääsee.

Noilla pikkusaarilla on myöskin vähemmän tuota huoraamista ja muuta myymistä. Saa kävellä rauhassa ja katsella itse tuotteita, ilman, että joku on jatkuvasti jotain tyrkyttämässä.

Despon mainitsemat kuumailmapallot on tosiaan magee juttu, täysin pimeä taivas, iso kokko rannalla ja satoja paperikuumailmapalloja taivaalla.« Viimeksi muokattu: 24.11.2010 00:12 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: PTA - Pelaajalauta Travel Agency « Vastaus #40 : 24.11.2010 13:53 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Olin viime jouluna Thaikussa ja nyt tekis kyllä mieli tehdä sama uudestaan, edes viikoksi jos pääsisi sinne lämpimään, hyvän safkan ja merielämän ääreen... Ei ole mikään ihme että turisteja on niin paljon, sääli vaan ettei koko Thaimaata ole varaa vuokrata itselleen ettei tarvitsisi kohdata sen massaturismin huonoja puolia ja oheisilmiöitä.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: PTA - Pelaajalauta Travel Agency « Vastaus #41 : 24.01.2011 06:20 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Tänään olisi tarkoitus lähteä viideksi päiväksi Lontooseen. Vähän kyllä jännittää. Meidän kuuden hengen porukasta oikein kukaan ei ole ennen reissannut, mitä nyt joskus vanhempien kanssa nuorena. Ei silloin tarvinnut mistään murehtia. Halvalla päästiin kyllä. Lennot Ryanairilla Tampereelta Lontooseen maksoivat n. 20€/nokka, hyvissä ajoin kun varaa niin saattaa päästä halvalla. Ryanair tosin laskeutuu Stanstediin, joka ei ole ihan niin lähellä Lontoonta kuten esim. Heathrow. Tuosta on vielä junalla kolmen vartin matka. Hotellista maksettiin neljästä yöstä 150€/nokka. Meillä on yksi iso kuuden hengen huone, tai pikemminkin asunto, neliöitä on 62. Se sisältää ihan kunnon keittiön jne. Tuo on kai enemmän perheille tarkoitettu, mutta voihan siellä tällainen kaveriporukkakin majoittua. Halvallakin siis pystyy reissaamaan jos on valmis näkemään vähän vaivaa. Saa nyt nähdä riittääkö tuo viisi päivää kaiken mielenkiintoisen näkemiseen.

Melfice oli näköjään myös käynyt Lontoossa ja jopa Stanstediin laskeutunut. On jo ehkä vähän myöhäistä kysellä mitään vinkkejä. No, on tässä aika paljon googlailtu. Eiköhän me pärjätä.  :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: PTA - Pelaajalauta Travel Agency « Vastaus #42 : 24.01.2011 08:22 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Stansted on ihan hyvä paikka ja kyllä sieltä pääsee julkisilla, eli junalla tai bussilla helposti eteenpäin. Tampereen terminaalissa saattaa olo olla kuin karjalaumalla, mutta kyllä sen kestää kun halvalla pääsee.

Lontoo nyt on hieno mesta ja ihmiset perusystävällisiä, kaupunki vaan on hieman tyyris. Mahdollisuudet ovat kuitenkin rajattomat.
N
tallennettu
Vs: PTA - Pelaajalauta Travel Agency « Vastaus #43 : 21.05.2011 21:39 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Lähden huomenna viideksi päiväksi Milanoon. Onko kukaan ollut, onko suosituksia? Como-järvi kiinnostaisi. Lennot Tampere-Bergamo-Tampere maksoivat kahdelta hengeltä yhteensä 135 euroa.
N
tallennettu
Vs: PTA - Pelaajalauta Travel Agency « Vastaus #44 : 21.05.2011 21:58 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Lähden huomenna viideksi päiväksi Milanoon. Onko kukaan ollut, onko suosituksia? Como-järvi kiinnostaisi. Lennot Tampere-Bergamo-Tampere maksoivat kahdelta hengeltä yhteensä 135 euroa.

Viime vuoden reilillä Milano oli viimeinen kohde meidän porukalla. Helvetin iso kaupunki ja paljon tsiigailtavaa. Vähän hätäisesti tuli kaupunki tsekattua, mutta ihan nasta mesta. Hostellimme sijaitsi kaupungin laitamilla ja yöpyminen taisi olla joku 10e/yö, joten halvallakin pääsee. Mitään överi nähtävyyksiä siellä ei ole, mutta kyllähän siellä saa aikansa helposti kulutettua.

Frendi fiilisteli kyllä Como-järveä omalla reilillään. Olivat telttailleet järven rannalla ja kuulemma ihan jäätävän hieno mesta. Hieman harmittaa, ettei kerennyt sitä tsekkaamaan.
tallennettu
Vs: PTA - Pelaajalauta Travel Agency « Vastaus #45 : 21.05.2011 23:21 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Vuodenvaihteessa oltiin tyttöystävän kanssa Sveitsissä (Brigissä) ja sieltä pöräyteltiin junalla Milanoon. Istuimme junassa "ryhmäpaikalla" eli kasvotusten edessäolijoiden kanssa. Kun rajavartioston miehet kävelivät vaunumme läpi, vastakkaiselta pariskunnalta - jotka paljastuivat ranskalaisiksi - he kyllä kysyivät passit, mutta meiltä kysyttiin vain "What country?" johon minä mumisin "Ömm, Finland" johon rajasetä vain nyökkäsi hymyillen. 8) Olemme luotettavaa kansaa.

Milanosta ei jäänyt käteen juuri muuta kuin ahdistusta, josta saamme kiittää aivan vitullista määrää turisteja, ja liikaa muotikauppoja minun makuuni. Duomo di Milano-tuomiokirkko on ihan nähtävän arvoinen, liikkuu jossain siellä eeppisyyden sfääreissä Notre Damen kanssa.


Milanosta en osaa sen hyödyllisempää sanoa, mutta Sveitsiä voin suositella. Lentokoneella Zürichiin, sieltä junalla Brigiin, josta otetaan sangen korkealla menevä juna Zermattiin, josta otetaan vielä korkeammalla menevämpi juna Gornergratiin, josta voimme ihastella mm. sangen eeppisenä kohoavaa Matterhornia.Löytyy Tobleronen kyljestä, in case you wonder.

Brig oli myös todella symppis pieni paikka. Sijaitsee vuorten keskellä, eli toisin sanoen mihin tahansa katsookin, horisontin eteen kohoaa vuori ja se oli suomalaiseen maisemaan tottuneelle aika erikoista. Vanha ja perinteinen kaupunki, aika intiimi tunnelma omalla tavallaan. Yöelämään en päässyt tutustumaan, joten sen intiimiydestä en osaa sanoa.

Suosittelen jos tykkää vuorista, en suosittele jos ei.
tallennettu
Vs: PTA - Pelaajalauta Travel Agency « Vastaus #46 : 22.05.2011 16:51 »
Justece Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili
Lähden huomenna viideksi päiväksi Milanoon. Onko kukaan ollut, onko suosituksia? Como-järvi kiinnostaisi. Lennot Tampere-Bergamo-Tampere maksoivat kahdelta hengeltä yhteensä 135 euroa.
Lennettiin tossa faijan kanssa sinne pari vuotta sitten. Bergamo - Lugano (Sveitsi) - Cuneo (Italia) - Nizza (Ranska) & Cannes - Monaco - Milano (Italia) - Bergamo. Ehdottomat kohokohdat olivat Como-järven ympäristö, jostain sieltä vuoren rinteeltä kannattaa majoitus ottaa. Lugano ja Cannes olivat myös todella hienoja kaupunkeja. Suosittelisin kuitenkin välttämään Milanon kokonaan. Tai no voihan siellä yhden päivän viettää keskustassa, mutta muuten kyseinen kaupunki on aika likainen ja mitään sanomaton.

edit: Ainakin Sveitsissä Luganossa suosittelen käymään.
I'm the best fuck the rest.
tallennettu
Re: PTA - Pelaajalauta Travel Agency « Vastaus #47 : 02.10.2011 18:12 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Norwegian lennoilla näköjään ilmainen wifi nykyään. Onko Finnair vieläkään saanut aikaseksi.
Play-Asia
tallennettu
Vs: PTA - Pelaajalauta Travel Agency « Vastaus #48 : 05.01.2012 20:12 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Polkekaa loskaa uunot, minä lähden viikoksi Kuusamoon harrastamaan talviurheilua ja hakemaan katharsista.

N
tallennettu
Vs: PTA - Pelaajalauta Travel Agency « Vastaus #49 : 12.01.2012 14:51 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Ah, ei paha! Itse pääsen reilun neljän viikon päästä Leville, myöskin harrastamaan talviurheilua ja ehkä vähän kokeilemaan after skiitäkin.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: PTA - Pelaajalauta Travel Agency « Vastaus #50 : 12.01.2012 15:16 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Vähän samaa settiä, huomenna vuokattiin viikonlopuksi. Jos vaikka rinteisiin uskaltautuisi ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen  :)
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: PTA - Pelaajalauta Travel Agency « Vastaus #51 : 13.01.2012 04:43 »
Justece Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Enää 50 päivää Bangkok-Hong Kong-Bali reissuun. Luvassa on matkan jälkeen ärväysposti kuvien kera. :)
I'm the best fuck the rest.
tallennettu
Vs: PTA - Pelaajalauta Travel Agency « Vastaus #52 : 13.01.2012 09:08 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Vin, kerro sitten millainen paikka on Vuokatti, ja millaiset rinteet on jos ja kun niihin uskaltauduit  :)
030906 | 190308
tallennettu
Vs: PTA - Pelaajalauta Travel Agency « Vastaus #53 : 15.01.2012 20:21 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Vuokatti vaikutti ihan jees paikalta. Rinteissä kävin kahdesti, enkä edes kaatunut vaikka viime laskettelukerrasta oli jo vähän aikaa. Rinteet olivat ihan mukavat, löytyi sopivasti jyrkempää mäkeä ja sitten vähän loivempaa jos ei uskaltanut jyrkempiin rinteisiin. Pituutta rinteillä oli jo jonkin verran, joten ihan mikään pulkkamäki paikka ei ollut. Missään ei tarvinnut jonotella eikä paikasta muutenkaan jäänyt juuri moitittavaa. Rinneravintola oli yllättävän halpa, esim lonkero ei ollut kuin 5€.
Vuokramökit oli remontoitu vastikään ja ne olivat muutenkin ihan asiallisessa kunnossa kaikkine tavaroineen ja saunoineen. Mukava reissu kaikenkaikkiaan. Sopivasti skitä ja afterskitä hyvällä porukalla  :)
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: PTA - Pelaajalauta Travel Agency « Vastaus #54 : 16.01.2012 08:20 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Se on ehdoton plussa, että pituutta rinteillä riittää. Laskun jälkeen pitää vähän jaloissakin tuntua, eikä ole kiva jos laskeminen menee pelkäksi hississä istumiseksi. Vuokatti olisi kyllä sopivan lähelläkin, voisi joskus mennä lyhyemmän reissun tekemään sinne.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: PTA - Pelaajalauta Travel Agency « Vastaus #55 : 06.02.2012 13:11 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Pietari vaikutti viikonloppureissun perusteella mahtavalta paikalta vaikkei kaupunkia kovin laajasti kerennytkään näkemään. Jengi osaa bilettää ja votkaa tarjottiin perjantai-iltapäivänä jo siihen tahtiin, että piti passata aika monta kierrosta. Ilta oli kuitenkin pitkä kun klubilla piti nuokkua aamuviiteen ja känniset deejiit ei yleensä ole mikään maailman siistein juttu. Röökiä tietysti vedettiin joka paikassa mikä oli ihan ok.

Yöpaikkana toimi joku keskustassa oleva hipsterhostelli jossa pyöri tosi mielenkiintoisia tyyppejä. Huonekaverit veteli nenäkarkkia aamupalaksi ja facebuukkas macbookeilla. Normi meininki siis.

Kaikki ihmiset vaikutti todella mukavilta ja vieraanvaraisilta ja mitään kovin kuumottavia tilanteitakaan ei ollut tarjolla. Oudoin juttu ehkä näin suomalaisena oli se, että paikalliset liikkui kaupungilla aina paikasta toiseen pimeillä takseilla  :lol: Tien laitaan vaan käsi ojossa niin muutamassa minuutissa kyyti oli taattu. Tällä metodilla päästiin lentokentällekin iisisti.
tallennettu
Vs: PTA - Pelaajalauta Travel Agency « Vastaus #56 : 06.02.2012 13:58 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Mites keikka meni muuten? Soititko omaa kamaa paljoa?
tallennettu
Vs: PTA - Pelaajalauta Travel Agency « Vastaus #57 : 06.02.2012 16:24 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Keikka meni ihan täydellisesti, klubi oli täynnä ja jengi mehuissa. Jotain tuntemattomia tyyppejäkin tuli keikan jälkeen kiittelemään, outo tilanne  :lol:

Tunnin setin soitin ja omia biisejä ei tullut soitettua kuin muutama, tuppaa aina unohtumaan joidenkin biisien soittaminen ja muutenkin yleensä aina aola intuitiolla joutuu biisejä heittelemään kehiin. Suunnitelmat muuttuu
tallennettu
Vs: PTA - Pelaajalauta Travel Agency « Vastaus #58 : 09.02.2012 13:08 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Huomenna auton nokka kohti Leviä. Viikko suksilla rinteessä, ei paha. Näyttää sääennusteetkin ihan kohtuu mukavaa keliä.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: PTA - Pelaajalauta Travel Agency « Vastaus #59 : 15.08.2012 09:46 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Olin kaksi viikkoa häämatkalla (oh, yessir!) Seychelleillä.

Seychellit
Ajatus Seychelleille lähdöstä heräsi ensimmäisen kerran viime tammikuussa Helsingin matkamessuilla. Ihan aluksi piti tarkistaa kartasta missä moinen maa edes on; kyseessä on siis pieni 85000 asukkaan (siis noin jyväskylän verran) saarivaltio Intian valtameressä Afrikan länsipuolella, Madagaskarista hieman pohjoiseen, lähellä päiväntasaajaa. Häiden jälkeen oli matka-aikaakin sopivasti 2 viikkoa ennen arkikiireiden jatkumista. Yritimme ensin järjestää koko reissua omatoimimatkana, mutta lopulta kävi ilmi että tässä yhteydessä järkevämmän (huokeamman) pakettiratkaisun sai matkatoimistoja kilpailuttamalla. 2 viikon matka sisältäen lennot, hieman paremmat hotellihuoneet, kuljetukset sekä laivalla että bussilla ja puolihoidon (sis. aamupala ja lounas) oli 2600euroa/henkilö. Puolihoitoa en ollutkaan koskaan aiemmin kokeillut ja se vähän mietitytti, mutta tässä kohteessa se osoittautui hyväksi ja järkeväksi ratkaisuksi - pienemmillä saarilla ei juuri hotelliravintoloiden lisäksi ollut ravintoloita.

Miten sinne pääsee?
Se onkin yksi ongelma, sillä pääsaarelta on 1000km aavaa valtamerta joka suuntaan. Meillä oli kaksi lentokoneenvaihtoa molempiin suuntiin, mennessä Helsinki-Lontoo-Abu Dhabi-Mahe, palatessa Mahe-Abu Dhabi-Manchester-Helsinki. Saarten välillä liikuttiin katamaraaneilla, matka-aika kohteesta riippuen 30min - 1,5h. Merenkäynti oli aika kovaa, itselläni on melkoinen teräsmaha mutta siinä keikutuksessa meinasi kyllä meripahoinvointi iskeä.

Millaista siellä on?
Oikein mukavaa. Kohde oli "afrikkalaisempi" kuin osasin odottaa. Paikallinen väestö on kreoleja ja valtakielet ovat kreoli, ranska ja englanti. Elintaso on melko korkea, ja hinnatkin ovat vain hitusen Suomen hintoja matalampia. Turismi on yksi suurimmista ja ennen kaikkea kasvava elinkeino, mutta vielä varsin maltillista. Rannat ovat kauniita, eikä siellä ole lainkaan aurinkotuoleja tai ärsyttäviä kaupustelijoita/kerjäläisiä - varjopuolena ei sitten ole myöskään juuri rantakahviloita, eli jos haluat jossain ryystää kokiksen, kaljan tai espresson niin joudut hieman näkemään vaivaa paikan löytämiseksi. Maa on turvallinen, ei jengejä eikä ongelmia taskuvarkaiden kanssa kunhan pitää järjen mukana. Viime syksynä tosin hai tappoi kaksi turistia, mutta nyt siellä pystyi aivan huoletta uimaan (kyttäsin toki jatkuvasti horisonttia TAPPAJAHAIN EVÄN VARALTA.)

Nyt vallitsi kuiva kausi, joten sade oli vähäistä ja ilmat vähän viileämpiä eli miellyttävät 25-29 astetta vuorokauden ympäri. Sortseissa ja T-paidassa pärjäsin kaksi viikkoa, siis yölläkin. Tasainen lämmin keli sopii itselleni paremmin kuin kuuma pätsi, välilaskulla Abu Dhabiin alkoi jo vituttaa kun klo 01.00 on lämpöä 34 astetta...

Olimme kahdella saarella, Praslinilla ja La Diguella. Praslin on näistä saarista suurempi, noin 8500 asukasta. Siellä tuli rantailun lisäksi mm. käytyä kansallispuistossa ihmettelemässä viidakon ihmeitä, matkustettua afrikkalaisella paikallisbussilla (huh huh) ja ajeltua itsekin vuokra-autolla. Vasemmanpuoleinen liikenne ja afrikkalainen liikennekulttuuri aiheuttivat ajoittain sydämentykytyksiä.
La Digue oli siis saarista pienempi, siellä asuu 2500 paikallista ja saaren mitatkin ovat vain 3km x 5km. Laskin saarella olevan 15 autoa ja kaikki liikkuivatkin fillareilla - polkupyörällä pääsi saaren halki helposti puolessa tunnissa. Osa liikenteestä toteutui härkävankkureilla ja meno oli kaikin puolin rentoa.

Kannattaako sinne mennä?

Tottakai. Seychellit on vielä aikalailla luonnontilassa, rannat ovat rakentamattomia ja hulppeita luksushotelleja ei juuri ole. Tilanne tulee todennäköisesti muuttumaan lähivuosina. Mitään baariskeneä ei näillä pienemmillä saarilla ainakaan ole ja extreme-urheilu rajoittuu sukelteluun ja snorklaamiseen. Tämä tekee Seychelleistä huomattavasti esimerkiksi Thaimaan rantakohteita rauhallisemman paikan, mutta toisaalta Seychelleille ei siitä syystä kannata kaveriporukalla lähteä sekoilemaan, vaan se sopii enneminkin pariskunnille.


« Viimeksi muokattu: 15.08.2012 21:15 kirjoittanut Melfice_ »
N
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines