Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11  (Luettu 13779 kertaa)
Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 « : 15.12.2011 12:31 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Alkuun muutama asiaan kuuluva linkki:

jouluradio | Tonttu Toljanterin joulukalenteri (Yle Areena) | The joulukalenteri (Youtube)


Yhdeksän yötä jouluun, joten onhan se perinteinen joulun ja uudenvuoden topic avattava. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, niinhän?

Millaisia suunnitelmia lautalaisilla on siis loppuvuoden juhlien varalle? Entäpä mitä tuli joululahjaksi ja millaisia suunnitelmia on vuodelle 2012?

Sään puolesta näyttää varsin ankealta tällä hetkellä, mutta viime hetken ennusteet ovat onneksi valkoisen joulun kannalta varsin lupaavia. Ne sanovat, että jouluaattona ripottelee tunnelmallisesti lunta vähän joka puolella Suomea: http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/118690-jouluaatto-lunta-tulee-myos-etela-suomeen

Omat suunnitelmat ovat seuraavanlaiset: perinteisen perhejoulun vietän Ikaalisissa, johon tulee ihan kiva määrä perhettämme. Mukaanlukien siskoni lapset, jotka jo yksistään nostavat joulumieltä urakalla ylöspäin. Mikään ei ole sydäntä lämmittävämpää kuin katsella viisivuotiaan jännitystä aattona. Siinä itsekin muuttuu taas lapseksi ja joulumieli hiipii sydämeen.  Ennen aattoa katson myös Joulutarina-elokuvan, jonka olen nähnyt kahtena edellisenä vuonna juuri ennen joulua. Sitä tulee ehdottomasti perinne.

Uudeksi vuodeksi sitten takaisin PK-seudulle, jossa on määrä juhlistaa uutta vuotta hyvässä seurassa ja maltillisesti seurajuomia nauttien.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 « Vastaus #1 : 15.12.2011 12:40 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Itsellä on vielä pari tenttiä suorittamatta, mutta maanantaina alkaa meikälläkin se kuukauden joululoma. Ensi viikolla pitänee käydä hieman kyläilemässä sukulaisilla ennen joulua ja todennäköisesti perjantaina sitten äipän luokse Porvooseen joulua viettämään. Täytyy toivoa, että saadaan valkoinen joulu koska eihän se ole kunnon joulu ilman lunta. Viime vuonna oli kyllä todella hienoa, kun oli lunta aivan hemmetisti ja myöskin todella kylmä. Käytiin Porvoon vanhassa kaupungissa kuuntelemassa joulurauhan julistus ja sitten käveltiin hautausmaan läpi takaisin kämpille, jonka jälkeen saunaan. Oli kyllä erittäin hieno tunnelma, kun hautausmaallakin oli metri lunta ja tietysti varsinainen kynttilämeri. Tänä vuonna varmaan sama homma, mutta toivottavasti saadaan sitä luntakin..

Joulun jälkeen sitten takaisin kotio. Uutena vuotena tuskin teen mitään sen ihmeellisempää, pelaan ehkä jotain..  8)
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 « Vastaus #2 : 15.12.2011 12:40 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Ei oo mitää ihmeempiä suunnitelmia, mutta kävin hakeen uuden Zeldan gigantista. Kai sen vois aattona korkata. Nii ja sitte jonku Ghiblin leffan vois kattoa.

E: ainiin ja joulupäivänä pitää tietysti Calendar Manille jutella.  ;)
tallennettu
Re: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 « Vastaus #3 : 15.12.2011 12:48 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Itsellä on vielä pari tenttiä suorittamatta, mutta maanantaina alkaa meikälläkin se kuukauden joululoma.

Samma här, tiistaina vielä vuoden viimeinen tentti, ja sitten lomille. Tuleva joulu on siitä merkittävä, että ensimmäistä kertaa en tule olemaan vanhempieni luona aattona. Ollaan nimittäin vuorostamme paremman puoliskon vanhempien luona, kun viime vuonna raahasin vaimokkeeni Ouluun jouluksi. Tuntuu vähän kyllä hassulta, mutta onneksi tyttöystävän perhe on kingi ja jo valmiiksi tuttu, eli mitään Perhe On Painajainen -skenaariota ei tarvitse pelätä. :b Tapaninpäivänä karkaan kuitenkin kotiin pohjoiseen, ja vietän uudenvuoden Oulussa. Kiva nähdä vanhoja kavereita pitkästä aikaa! Lisäksi lumitilanne lienee parempi siellä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 « Vastaus #4 : 15.12.2011 15:24 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Huomenna tulee perhe Suomeen. Maanantaina äipän valmistujaisjuhlat ja siskon syntymäpäivät, joten siitä se juhlinta alkaa. Jouluaattohan menee varmaan tutuissa merkeissä, eli mummolla varmaan käydään ja ehkä ukkiakin käydään katsomassa sen syntymäpäivän kunniaksi vanhainkodissa. Ei kyllä kiinnostaisi, koska se on niin ahdistava paikka. Sitten hautuumaalla käymään ystävän sekä iso- ja isoisovanhempien haudoilla. Komea näky hautausmaa pimeän aikaan jouluna. Kotiin syömään ja sitten lahjojen pariin. Siinä samalla sitten vähän alkoholia naamariin, ja loppuillasta voidaankin rähistä. Joulupäivä menee varmaan jossain pubissa.

Uusi vuosi on vähän auki. Toivottavasti nyt olisi parempi kuin parina edellisenä vuotena, jolloin oma uusi vuosi on ollut hyvin vaisu. Yksi kutsunpoikanen johonkin pippaloihin tuli, mutta en tiedä onko kutsu enää voimassa, kun tuli vähän hölmöiltyä. Uuden vuoden lupaukseksi voisin ottaa, että nyt opiskelen oikeasti itsenäisesti ruotsin kielen perustaidot, jotka on päässyt ruostumaan.

P.S. Jouluruoka on PARASTA.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 « Vastaus #5 : 15.12.2011 16:20 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Jos olis joulun töissä ja unohtaisi koko juhlan. No jouluruuat voisi jossain käydä syömässä.

En siis ole oikein jouluihmisiä. Lapsena olin tietysti innoissani ja suorastaan odotin jouluaattoa, mutta nykyään "joulumieltä" ei löydy enää alkuunkaan. Viimejoulun olin myös töissä, sitä edellinen aatto on viimeisin minkä vietin kotona perheen parissa. Nykyään ei onnistu tuokaan enää kun menivät vanhemmat eroamaan. Sen verran ajattelin joustaa tänä vuonna, että ostan peräti yhden lahjan. Kaverille jos ostais pari ohjainta pleikkarille niin loppuu se lainaohjainten ruinaaminen  :P

Uudenvuoden jos sitten saisi vapaaksi ja kavereiden kanssa jonnekin iltaa istumaan ja sitä rataa.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 « Vastaus #6 : 15.12.2011 17:14 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Mitään ihmeempiä joulufiiliksiä ei ole vielä kerinnyt syntymään tenttiviikon ja muiden koulukiireiden takia. Ensi viikkokin menee pitkälti duunissa. Jouluaattona olisi tarkoitus mennä porukoille safkaamaan ja lahjoja ihmettelemään. Aatto tulee vietettyä leppoisissa tunnelmissa perheen kanssa.

UV:na tulee vedettyä varmaan aika stydit keitot frendien kanssa. Stadissa tulee todennäköisesti pyörittyä, mutta baareja ei jaksa UV:na katsella, paljon nastempaa viettää kavereiden bileissä.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 « Vastaus #7 : 15.12.2011 18:49 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Sää ei ainakaan kohota joulumieltä täällä suunnassa. Ensi viikko menee myös pitkälti töitä tehden, joten saa nähdä missä välissä ehtisi sitä vuoden suurinta kulutusjuhlaa viettämään. Huomenna varmaan menen lahjaostoksille ettei jää viime tingaan.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 « Vastaus #8 : 15.12.2011 19:48 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Sain juuri perheen ja kavereiden lahjat paketoitua. Joulumieli on silti hieman kateissa. Aattona tulee oltua isän ja äidin luona sekä poikettua katsomassa mummoa. Uuden vuoden osalta suunnitelmat vielä täysin auki. Varmaan lähden jo välipäivinä Stockmannille tuhlailemaan ja Tavastiallakin näyttäisi olevan Tapsan tanssit maanantaina. Kai siinä tulee sitten viikko vedettyä keittoa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 « Vastaus #9 : 16.12.2011 06:23 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Joulu menee äidin luona seurana hänen miehensä, pikkuveli ja ehkä mummi. Nuorin veli on joulun kiinni armeijassa. Kerrankin mulla ei ole juuri minkäänlaista joulufiilistä. Syynä ainakin tuo paska keli ja ehkä työkiireetkin. Ei ole edes ehtinyt tajuamaan, että jouluun on enää noin viikko.

En vielä tiedä missä olen kun vuosi vaihtuu, luultavasti Eurajoella yhden kaverin porukoiden mökillä. Pakkanen, palju, sauna ja kavereita. Ei sitä varmaan muuta osaa siihen hetkeen kaivata.  :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Re: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 « Vastaus #10 : 16.12.2011 08:24 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tuleva joulu on siitä merkittävä, että ensimmäistä kertaa en tule olemaan vanhempieni luona aattona.

Sama homma täällä. Ensimmäistä kertaa tosiaan en vietä aattoiltaa vanhempieni luona. Tai no muutama vuosi sitten olin aaton iltavuorossa, mutta menin toki sen jälkeen kotiin. Tänä vuonna mennään sitten rakkaan kanssa aaton viettoon hänen vanhempiensa luo. Käydään aamupäivästä minun vanhempieni luona syömässä joulupuuro ja sitten joulurauhan julistus. Siitä lähdetään sitten jatkamaan matkaa aaton viettoon. Varmasti outoa tulee aluksi olemaan, kun ei olekaan omassa kotona, mutta yhtä tärkeiden ihmisten seurassa kyllä, niin eiköhän se siitä. Onneksi anoppilassa on koira, niin pääsee sen kanssa vähän ulos sulattelemaan kinkkua. Ja voi sitä kinkkua plus muuta jouluruokaa, se on kyllä taivaallista, ja kyllä sitä tuleekin syötyä. Odotan jo kieli pitkällä  :P

Mutta joo kyllähän tuo keli vähän siihen joulumieleen on vaikuttanut, mutta vain vähän. Olen kyllä niin jouluihminen, että juhannuksen jälkeen alkaa jo joulunodotus. Mutta tuo synkkyys ja loska kyllä sen verran vaikuttaa, ettei tahdo millään uskoa, että aatto on tosiaan jo viikon päästä aika lähellä. Mutta on tässä vielä toivoa lumen suhteen, edes pikkuisen kun saataisiin.

Vuodenvaihteesta ei vielä mitään tietoa mihinkä mennään. Aaton olen aamuvuorossa, päivä on vapaa, joten eiköhän se kuitenkin perinteisten rakettien, virvokkeiden, hyvän ruuan ja seuran parissa mene. Perinteisesti.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 « Vastaus #11 : 17.12.2011 14:16 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Juuh pikkujouluista juuri lensin takas kotia ja ensi kerralla kortti pois ennenkuin lähtee kierrokselle. Tuli eksyttyä stand up illan jälkeen backstagellekin haastaa esiintyjiä  :P
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 « Vastaus #12 : 17.12.2011 23:15 »
Justece Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili
lensin


Sain otettua kuvan Zoukan menopelistä.
I'm the best fuck the rest.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 « Vastaus #13 : 17.12.2011 23:38 »
blindside Jäsen Viestejä: 151 Basaaripisteet: 1 Profiili Jouluaattona käydään tyttöystävän kanssa porukoilla syömässä. Joulu jää tosin nyt vähän kakkoseksi kun tapaninpäivänä lennetään kaverin kanssa Tokioon kahdeksi viikoksi. Ohjelmassa on klubitusta, syömistä ja alennusmyynneissä kiertelyä. Vähän turisteiluakin mutta kaksi puolisen vuotta Japanissa vaihdossa ollutta kaveria varmaan takaa sen että pääsee näkemään muutakin kuin ne perinteiset turistirysät.
"The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't."
tallennettu
Re: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 « Vastaus #14 : 18.12.2011 12:23 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Rupeaa pikkuhiljaa vituttamaan tuo sää ulkona. Nyt on ollut 2kk jatkuvasti +5°C ja vettä on satanut monta viikkoa käytännössä joka päivä niin, ettei uloskaan viitsi mennä. Olisi muuten ihan hävytön määrä lunta, jos kaikki tämä vesi olisi pudonnut lumena ja joulufiiliskin vähän korkeammalla..  :rollaus:
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 « Vastaus #15 : 18.12.2011 12:30 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Joo. Yksi päivä taisi jopa ukkostaa. :(
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 « Vastaus #16 : 18.12.2011 12:56 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Onhan tämä tosiaan aika masentavaa. Nytkin on satanut vettä lähes 24h taukoamatta täällä etelässä. Tulin äsken lenkiltä eikä maiseman perusteella millään voi ymmärtää, että viikon päästä on jouluaatto.

Onneksi näyttäisi siltä, että Tampereen suunnilla mahdollisuus valkeaan jouluun on olemassa. Kunhan olisi edes 5-10 cm lunta, että voisi lumilyhdyn tehdä ja ihan yleisen fiiliksen vuoksi. Sekin olisi jo jotain.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 « Vastaus #17 : 18.12.2011 14:01 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo oli kyllä mukavaa palata Kajaaniin kun pilvien läpi näkyi ensimmäisenä valkoinen metikkö. Tosin alkaa mennä naftille, että tällekin korkeudelle saa lumet jouluksi.

Pakkasennätykset sentään lauottiin viime vuonna.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 « Vastaus #18 : 18.12.2011 19:11 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili
Joo oli kyllä mukavaa palata Kajaaniin kun pilvien läpi näkyi ensimmäisenä valkoinen metikkö. Tosin alkaa mennä naftille, että tällekin korkeudelle saa lumet jouluksi.

Pakkasennätykset sentään lauottiin viime vuonna.

Kyllä ainakin meillä täällä Kajaanissa lunta on sen verran että voidaan puhua valkoisesta joulusta. Ehtiihän tuo vielä sulaa tietysti.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 « Vastaus #19 : 18.12.2011 19:19 »
aataminpoika Jäsen Viestejä: 549 Basaaripisteet: 0 Profiili Lienee Rovaniemellä asumisen ainoita hyviä puolia olevan tuo valkoinen joulu. Itsellä meinasi jo mennä hermot kun sai viime viikon alussa kolata lunta kolmesti päivässä  :) Täällä jo on ihan kiitettävät hanget!  :) Joulu menee omalla kohdalla kotona rauhassa oleskellessa. Uudesta Vuodesta ei vielä tiedä mitään, kattoo nyt jos sitä keksisi jotain lähempänä
"Saatanan mikkihiiri, pidä turpas kiinni ja vihellä peliä.", "Ei voi kahen metrin syötöt mennä v***u kolme metriä ohi"  - Kai Suikkanen
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 « Vastaus #20 : 18.12.2011 20:08 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili On kyllä hyvin osunu pyhät viikonlopuille. Välipäivät meneekin sitten näillä näkymin duunissa istuessa  :/
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 « Vastaus #21 : 18.12.2011 21:35 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Duuni on tosiaan varsin painava sana seuraavan kahden viikon aikana, joten joulu erityisesti menee lähinnä nukkuessa ja tämän hetkistä pelipinoa lyhentäessä. Muutenkin meinannut vähän koko pyhä unohtua, kun sen merkitys minulle tuntuu vuosi vuodelta vain heikkenevän. Kai jotain kinkkua pitää kuitenkin vielä yhtenä iltana koettaa sietää, kun porukoilla tulee kuitenkin vielä asusteltua.

Lumesta ja pakkasesta sain vastaavasti tarpeekseni alkuvuoden larppausreissuilla.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 « Vastaus #22 : 19.12.2011 09:27 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Viime viikolla vielä annettiin toiveita, että saataisiin valkoinen joulu lähes koko maahan. Nyt sitten säätiedotus kertoo, että aaton vastaisena yönä tulee etelään ja ylemmäskin vesisadetta. Eli se kai siitä sitten. Lauantai-iltana/yönä satoi lunta / räntää ihan mukavasti. Aamulla, kun heräsi, lunta näytti olevan vähemmän kuin ennen sadetta.

No, onneksi se joulu ei ainakaan minulle ole pelkästä lumesta tehty. Mutta olisihan se ihan kiva ollut. Illalla se on onneksi melkein sama, kun ulos ei näe muutenkaan, kun on niin pimiää.

Mutta hei, 5 yötä jouluun!!  :)
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 « Vastaus #23 : 19.12.2011 09:57 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Vielä parisen päivää töitä ja sitten Kajaaniin talviloman/joulun viettoon! Siellä ei ole tarvinnut murehtia valkoisesta joulusta ennenkään, enkä usko asian olevan nytkään ongelma.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 « Vastaus #24 : 19.12.2011 10:43 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Olis kyl paras talvi ikinä, jos lunta ei sataisi kertaakaan.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 « Vastaus #25 : 19.12.2011 13:16 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Äläs sano, kyllä se nyt vähän vois sataa. Tai tulisi edes pakkaset, niin pääsisivät Himokseen tykittämään lunta. Sitä oli niin optimistinen että pääsisi ennen joulua laskemaan, mutta ei..
030906 | 190308
tallennettu
Re: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 « Vastaus #26 : 19.12.2011 14:22 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Olis kyl paras talvi ikinä, jos lunta ei sataisi kertaakaan.

Niinno, se voisi paras jokin, mutta talvi se ei silloin ikävä kyllä olisi.

Itse kyllä odotan TALVEN tuloa, ei nämä pitkittyneen syksyn sateet oikein napostele.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 « Vastaus #27 : 19.12.2011 14:39 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Minua ei napostele lumityöt.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 « Vastaus #28 : 19.12.2011 15:27 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Ei kaikki tietenkään voi tykätä yleishyödyllisestä ulkoliikunnasta.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 « Vastaus #29 : 19.12.2011 17:01 »
Lapinpoika Kulje kautta Kittilän! Jäsen Viestejä: 126 Basaaripisteet: 0 Profiili
Lienee Rovaniemellä asumisen ainoita hyviä puolia olevan tuo valkoinen joulu. Itsellä meinasi jo mennä hermot kun sai viime viikon alussa kolata lunta kolmesti päivässä  :) Täällä jo on ihan kiitettävät hanget!  :) Joulu menee omalla kohdalla kotona rauhassa oleskellessa. Uudesta Vuodesta ei vielä tiedä mitään, kattoo nyt jos sitä keksisi jotain lähempänä
Kittilässäkin on 40cm lunta ja kokoajan tulee lisää. Joka päivä 5cm. Mie joudun kolaamaan joka päivä ainakin kaks kertaa päivässä! Joulun olen kotona, uudenvuoden kans.
Nokia E7-00     Playstation 3 320GB
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines