Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 [3]
Tulostusversio
Aihe: Näytä valokuvasi!  (Luettu 63321 kertaa)
Vs: Näytä valokuvasi! « Vastaus #60 : 06.02.2018 14:28 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili
Heinz on kyllä päässyt hiljalleen ihan uudelle tasolle elämässään.  :lol: On se kumma, kun mobiilikäyttöön tarkoitettu palvelu ja sen sovelluksen käyttö on vaikeaa pc:llä.

Jos nyt välttämättä haluaa niitä kuviaan tai videoita pc:ltä saada sinne, niin siirtää vaikka dropboxiin ja kännykän kautta uploadaa instaan.
Pakkohan jonkun on vaatia kehittämään palveluita uuteen suuntaan, kun ne joilla elämä on muuten kivaa ja huoletonta ei jaksa niihin kiinnittää huomiota. Niin ne asiat saadaan paremmiksi, valittamalla. Seuraavaksi otan syyniin minkä vitun takia kanankoipipaketteja ei voida tehdä niin kuin 2000 -luku vaatii. Tuote ryhmä ollu varmaan saatana 100 vuotta olemassa ja vieläkään sitä aukasumekanismia ei ole saatu tehtyä sellaiseksi että se aukeaisi laakista. Aina vittu repee jostain kohtaa ja sitten ollaan sormet räivässä kun revitään se loppukin auki, koska jos et sitä loppua revi, se palanen roiskii sitä räivää pitkin seiniä.

Niin ja sori. Ehkä ensi kerralla luovutan ennen kuin alan kyselemään. Onhan se kuitenkin aika vitun typerää 2010 -luvulla.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Näytä valokuvasi! « Vastaus #61 : 06.02.2018 15:37 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Onhan noita selaimella käytettäviä kuvapalveluita netti väärällään. Ihan sellaisia jonne voi laittaa kuvia omassa resossaan. Instagram tosiaan tuhoaa ne kuvat laadullisesti, mutta niitä on tarkoituskin katsoa vain ohimennen kännykän ruudulta.

Eri palveluilla on eri kohdeyleisöt, ei tietenkään kaikkiin palveluihin kuulu kaikki ominaisuudet.
tallennettu
Vs: Näytä valokuvasi! « Vastaus #62 : 06.02.2018 16:24 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Niin ja sori. Ehkä ensi kerralla luovutan ennen kuin alan kyselemään. Onhan se kuitenkin aika vitun typerää 2010 -luvulla.

Mieltään ei kuitenkaan tarvitse pahoittaa. En ole minäkään kuullut, että joku kaipaa Instagramia PC:lle. Eihän sitä saa edes iPadille, mikä todistaa, että sovellus on täysin puhelinkäyttöön suunniteltu. Ja siinä se onnistuukin hyvin. Kaikki latautuu nopeasti jne.

Jos kuviaan sinne haluaa tietokoneeltaan, niin keinoja kyllä on. Täällä niitä hyviä vinkkejä jo jaettiinkin.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Näytä valokuvasi! « Vastaus #63 : 08.02.2018 09:13 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Huoh... no perustellaan kysymys, sitä selkeästi osa täällä kaipaa tai tarvitsee.
Sen kyllä sanon, että kai porukkaa tietää että netin (ja sen myötä koko pallon) suurimpia miinuksia on se että kysymykset tarvitsee perustella? Jostain kumman syystä ei vain riitä, että joku ei tiedä jotain asiaa ja vilpittömästi ja ennakkoluulottomasti kysyy kuka tietäisi. Ja siis en väitä etteikö tyhmiä kysymyksiä olisi. Maailma on pullollaan ihan saatanan tyhmiä kysymyksiä, joista ilmeisesti yksi on kysymys jonka tein.
Mutta pointti on siinä että tyhmissä kysymyksissä ei ole mitään väärää ja se on sallittua. Kun aletaan miettimään onko kysymys tyhmä eikä sitä tehdä, lopputuloksena lähetetään raketteja avaruuteen ja puolet tiimistä on laskenut tuumia ja puolet senttejä. Korjaaminen olisi vaatinut yhden tyhmän kysymyksen. Ei sillä että tällä filosofialla ei olisi saanut ennenkin hämmästystä aikaiseksi (siis tyhmillä kysymyksillä), yllätyin vain että täälläkin on samanlaista. No okei, TK on eri juttu.

Mutta takaisin valokuvaukseen ja instagramiin, että pysytään edes vähän aiheessa. Kysymys juontaa juurensa siitä, että olen hiukan alkanut seuraamaan valokuvausta ja lukemaan lehtiä ja katsomaan juttuja muualtakin. Ja suurimmalta osalta ammattikuvaajistakin löytyy instagram -tili jossa on satoja kuvia. Ja vaikka kuvien laatu on mitä on, kuvan asettelun ja tunnelman siitä saa aika hyvin ja sitä kautta ideoita. Joten niitä on ihan kiva katsellakin. Joten tästä idean saaneena, aloin selvittämään miten se onnistuu, koneelta kuvien lisääminen. Löysin tavan siihen, mutta huomasin että instan käyttö ja jopa kirjautuminen omalta koneelta on lievästi hankalaa ja epävarmaa, koska se on tosiaan ennen kaikkea mobiilipalvelu (Kyllä, tiesin sen vaikka en sitä maininnutkaan). Joten mietin että tähän on oltava joku kikka, vaikka jostain käsittämättömästä syystä insta pidetään only mobile tuotteena. Olin kolunnut jo verkkosta tapoja, joten kun täällä on porukka siirrellyt kuvia instaankin ja ehkä muuallekin, niin mietin että mikä niistä olisi paras vai onko parempia palveluita. Näin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Näytä valokuvasi! « Vastaus #64 : 08.02.2018 11:18 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 948 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Eihän siinä nyt mitään noin dramaattista ollut. Kysyit miksi se on niin vaikeaa - siksi koska se on mobiilipalvelu.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Näytä valokuvasi! « Vastaus #65 : 08.02.2018 14:59 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili No siis jos nyt väännetään, niin laitoin kyllä "miksi *itussa siellä ei voi olla ominaisuutta PC:lle?". Eli tiedossa oli että se on mobiilille, PC ominaisuus vaan puuttuu jostain syystä. Ja kyllä, täällä tuskin kukaan tietää todellista syytä tähän, eli kuka on sanonut ja mitä instagramilla. Eli tarkoitus oli olla enemmänkin retorinen kysymys, eli avautuminen.

Ja tämän jälkeen vielä laitoinkin "No, nyt kun olen avautunut kysynkin"...

Toki voisi yrittää rajoittaa avautumista, mutta jotenkin epäilen että se ei olisi auttanut tässä tilanteessa jos olisi sivuuttanut kokonaan valituksen ja vaan kysynyt miten saan instan toimimaan PC:llä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Näytä valokuvasi! « Vastaus #66 : 09.02.2018 09:01 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 948 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Veikkaisin, että jos kysymys olisi ollut vain suoraan "Onko mitään vinkkejä instan käyttämiseen PC:llä", niin vastaukset olisivat keskittyneet enemmän siihen kuin instan tarkoitukseen. Tai sitten ei olisi tullut mitään vastauksia kun juuri kukaan ei käytä instaa PC:llä :)

Mutta asenteles Android emulaattori koneelle ja laita sitä kautta instaan kamat.
Play-Asia
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines