Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3
Tulostusversio
Aihe: Näytä valokuvasi!  (Luettu 62299 kertaa)
Näytä valokuvasi! « : 31.01.2009 01:51 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW No, jos haluatte, niin kyllähän te voitte sen IRC-galleria-linkin lyödä, mutta tämä ei varsinaisesti ole omien nassujen esittelemistä varten.

Pokkareita (ja jopa järkkäreitä) alkaa olla yhä useammalla. Ja vielä enemmän on kännyköitä, joissa on kamera, jolla pystyy ikuistamaan yllättävän tilanteen milloin vain. Ne eivät tietenkään yllä laadultaan "oikeiden" kameroiden tuottamaan jälkeen, mutta kännykkä on aina mukana, kamera taas ei. Paras kuva on tunnetusti sellainen joka tulee otettua.

Tässä aiheessa voi esitellä ottamiaan kuvia. Postatun kuvan ei tarvitse todellakaan olla huippuvehkeillä otettu, Photoshopilla viimeisen päälle siloteltu mestariteos. Kunhan vain omasta mielestään se on kivan näköinen otos ja sen haluaa muille näyttää. Pieni tarina kuvan takaa kannattaa kertoa jos jotakin kertomisen arvoista vain on.

Kannattaa pitää kuvien koko ja resoluutio aisoissa (ehkä alle 100 kt ja 800x600?) jos iskee suoraan nähtäville. Jos linkittää vain, niin silloin ihan eri juttu.


Avaan pelin viime vuonna ottamillani iPhone-näpsäisyillä

Elokuisena iltana Leppävaarassa aurinko laski niin nätisti, etten voinut vastustaa kiusausta. Värejä vähän säädelty fotarissa jälkeenpäin ja väännelty curvesia. Ei tosiaankaan vedä vertoja parhaille sunset-kuville jotka on iPhonella otettu, mutta silti olen kuvaan aika tyytyväinen.

Espoon Motonetissä tuli vastaan tämä vähän hämmentävä ilmoitus. Aiemmin moista en ole nähnyt.

Lopuksi kuva, joka demoaa iPhonen 2 megapikselin kameran erottelukykyä. Hyvä valaistus ja liikkumaton kuvauskohde antavat kännykkäkamerallekin mahdollisuuden loistaa. Aika hyvä, vai mitä?www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Näytä valokuvasi! « Vastaus #1 : 31.01.2009 05:39 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Loistotriidi, eikä toivottavasti jäisi parin postauksen ihmeeksi.

Pitääkin pyyhkiä EOS 400D:stä pölyt ja mennä räpsimään tässä joku päivä, vaikka talvella nyt onkin vähän perseestä kuvailla.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Näytä valokuvasi! « Vastaus #2 : 31.01.2009 10:18 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Noo laitetaan tämä yksi kuva nyt tänne. Ei tuota kuvaustaitoa löydy niin paljon, että hienoja kuvia olisi tullu otettua.

Nagoyan satamasta.
Play-Asia
tallennettu
Re: Näytä valokuvasi! « Vastaus #3 : 31.01.2009 11:50 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Aika kiva triidi joo. Kuvailu on mukavaa, ja mä väittäisin että asettelullisesti mulla saattaa olla vähän silmääkin, mutta tähän pitäisi kyllä perehtyä tosi paljon enemmän, jos oikeasti aikoisi alkaa räpsimään. Plus että se digijärkkäri olis kans makea, ei tällaisella Canonin 7mp-viihdevehkeellä ihmeitä tehdä. Silloin tällöin sattuu kuitenkin kohdalleen.

Seuraavat kuvat ovat kaikki kesäiseltä Amerikan reissulta.

Ensiksi auringonlasku Laguna Beachilla. Otin paikanpäällä laajakuvana ihan sitä varten, että kuvaa on joskus helpompi käyttää desktopissa.

Losin keskustassa oli panostettu erään hittikomedian mainostukseen. Nauratti.

Ja vielä tällainen shotti vanhan koulun skeittimekasta, Venice Beachilta Tämän otti itseasiassa kaveri(pyynnöstäni laajakuvana tämäkin), itsehän olen kuvassa mukana. Asettelu miellyttää silmää, mutta muuten tämä näyttää ainakin omaan silmään nyt vähän ankealta, kun tuijottelen päivittäin desktopia koristavaa värikylläisemmäksi muokattua versiota.

"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Näytä valokuvasi! « Vastaus #4 : 31.01.2009 12:31 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Makeita kuvia, Sharkie. Ameriiikan matka on ollut haaveissa/suunnitelmissa pitkään, ja toivottavasti joskus lähivuosina voisi sen toteuttaa.

Tropicia mainostettu kyllä kohtuu lesosti.  :lol:  Stadissa taisi olla SW: Episode III:sta sellainen kohtuu iso mainoskangas, mutta tuossahan on 3 kerrostalon kokoista. Siellä kaikki on tosiaan suurempaa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Näytä valokuvasi! « Vastaus #5 : 31.01.2009 13:29 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Päivän luontotuokio

Kenttiksillä tutkittiin kalasaalista ja löydettiin pulleita kolmipiikkejä, jotka eivät suinkaan olleet löytäneet mitään ravinteikasta, pedoilta suojassa ollutta lahden sopukkaa, vaan...


Heisimatoja (muistaakseni). Mukavia loisia, melkein kalojen itsensä kokoisia. On se kiva, ettei ihmisillä ole onneksi mitään aivan tuon kokoluokan vaivoja. Noita muuten saattaa olla useampikin yhden kalan sisuksissa...


LeppisMonta leppistä


Hailuodon ranta oikesti kuhisi leppäkerttuja, tuo on vain pieneltä alueelta otettu.Oi jos vain saisin ystävän, sen kans aurinkoa ottaisin


Siinä se istui ja pysyi auringon lämmössä, vaikka kävelin eteenpäin. Hyppäs vasta sitten pois, kun kumpparit uppos vähän syvemmälle veteen.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Näytä valokuvasi! « Vastaus #6 : 01.02.2009 03:51 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili Koska aiheen otsikko ei aiheuta yhtä suuria suorituspaineita kuin Suussa sulava threadin vastaava, niin uskallan ehkä laittaa oman taidepläjäykseni esille.

Väsynyt Gladiaattori

(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Re: Näytä valokuvasi! « Vastaus #7 : 01.02.2009 12:51 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Makeita kuvia, Sharkie. Ameriiikan matka on ollut haaveissa/suunnitelmissa pitkään, ja toivottavasti joskus lähivuosina voisi sen toteuttaa.

Thanks. En tiedä mihin ehkä itse haluaisit lähteä jos pääsisit, mutta mahdollisuuden saapuessa voin kyllä lämpimästi suositella Los Angelesin ympäristöä, ja Kaliforniaa yleensäkin. Lämminhenkistä ja välitöntä porukkaa, täydelliset säät lähes vuoden ympäri, ja ihan inhimillisten matkojen päässä todella monenlaista nähtävää. San Diego, länsi-rannikon lukuisat ranta-asuinalueet(kuten Laguna Beach, Long Beach, Venice Beach...), Santa Monican kuuluisa laituri ja vaikka mitä. Ei siellä ihmisen huono ole olla. :)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Näytä valokuvasi! « Vastaus #8 : 01.02.2009 13:34 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ketju lähtenyt mukavasti käyntiin.


Nikon D80-digijärkkäri oli lainassa joululomalla, ja kävin tuossa aattoiltana ottamiani kuvia läpi. Sieltä joukosta paistoi minun silmääni parhaimpana ja tunnelmallisimpana tämä otos, jossa 5-vuotias siskontyttö odottelee joulupukkia aattoillan hämärtyessä.  :)
Hämäräkuvaus ilman jalustaa on vaativaa. Joutuu yleensä sen verran isoilla suljinajoilla työskentelemään, että kuvaan tulee helposti pientä pehmeyttä/epäterävyyttä. Hämäräkuvaukselle otollinen ISO-arvo luo myös kuvaan hieman ylimääräistä rakeisuutta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Näytä valokuvasi! « Vastaus #9 : 01.02.2009 15:06 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Aww pukki tuli autolla.

Leppiskuva on ihan makee, mutta ensi kerralla kannattaa tarkentaa itse kohteeseen. Rockyn shotti on aika magee kans, mutta olisiko vielä makeampi pienen croppauksen jälkeen? Silleen, että nuo ihmiset poisa??
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Näytä valokuvasi! « Vastaus #10 : 01.02.2009 16:12 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Leppiskuva on ihan makee, mutta ensi kerralla kannattaa tarkentaa itse kohteeseen. Rockyn shotti on aika magee kans, mutta olisiko vielä makeampi pienen croppauksen jälkeen? Silleen, että nuo ihmiset poisa??
Well of cource, mutta tämän threadin tarkoitus ei ollutkaan olla mestariteosten esittelyä, kuten Epi alussa valistaa ;)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Näytä valokuvasi! « Vastaus #11 : 01.02.2009 16:28 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Leppiskuva on ihan makee, mutta ensi kerralla kannattaa tarkentaa itse kohteeseen.
Yritin kyllä, mutta paska kamera mikä paska kamera. Hyvien lähikuvien ottaminen käytännössä lähes mahdotonta, etenkin noin pienistä kohteista.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Näytä valokuvasi! « Vastaus #12 : 01.02.2009 17:10 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Leppiskuva on ihan makee, mutta ensi kerralla kannattaa tarkentaa itse kohteeseen. Rockyn shotti on aika magee kans, mutta olisiko vielä makeampi pienen croppauksen jälkeen? Silleen, että nuo ihmiset poisa??
Well of cource, mutta tämän threadin tarkoitus ei ollutkaan olla mestariteosten esittelyä, kuten Epi alussa valistaa ;)

Photari on kätevä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Näytä valokuvasi! « Vastaus #13 : 04.02.2009 18:49 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Valokuvaus on viime aikoina jäänyt hiukan vähemmälle kun sisko on ominut puolisentoista vuotta sitten hommatun järkkärin (Canon EOS400D) itselleen lähes kokonaan. Pitäisi varmaan kesällä ostella uudempi malli itselleni. Tässäpä muutama vuosien varrella napattu otos Flickr-tunnukseltani (uudempiakin kuvia olisi mutta en nyt ehdi uppailemaan) (sivuhuomautuksena mainittakoon että 200 kuvan raja Flickrissä on näköjään tullut täyteen joten en pysty edes itse selaamaan vanhoja upattuja kuvia tuonne, sniff)


Orava


F-4 Phantom (Yhdestä RAW-kuvasta tehty HDR-väännös)


Joku hävittäjä (Yhdestä RAW-kuvasta tehty HDR-väännös)


Rissala Air Show 2007


Saanan huipulla


Tuplasateenkaari Saanan huipulla


Saanan huipulla


Jossain päin Pohjois-Norjaa

(Lisää lentsikkakuvia - Lisää Lappi-kuvia - Lisää hdr-kikkailuja)

Lupaan uppia uusia kuvia asap.


« Viimeksi muokattu: 04.02.2009 20:37 kirjoittanut tiong »
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Vs: Näytä valokuvasi! « Vastaus #14 : 04.02.2009 19:00 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Lupaan uppia uusia kuvia asap.
Ja vauhdilla! Komeata katseltavaa nuo aiemmat kuvat, nimittäin!
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Näytä valokuvasi! « Vastaus #15 : 04.02.2009 19:34 »
Iva Jäsen Viestejä: 71 Basaaripisteet: 0 Profiili Mikä on HDR-kuva?
tallennettu
Vs: Näytä valokuvasi! « Vastaus #16 : 04.02.2009 19:42 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mikä on HDR-kuva?
HDR-Kuva.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Näytä valokuvasi! « Vastaus #17 : 04.02.2009 20:20 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Mikä on HDR-kuva?

Oikea HDR-kuva koostuu useista eri valotuksilla otetuista kuvista, jotka yhteen liitettynä muodostavat otokseen tavallista suuremman kontrastin ja kirkkaammat värit.

Kuvatessa usein on ongelmana se, että ei saa koko kuva-alueesta kaikkea irti johtuen kameroiden luonnollisista rajoituksista. HDR-tekniikalla näitä rajoituksia voidaan kiertää, ja saada esimerkiksi maisemakuvaan rikkaan värinen maasto ja taivas.

Kaikki eivät tästä tekniikasta kuitenkaan riemastu. Kuviin tulee tiettyä tietokonepelimäisyyttä jos ei ole varovainen. Oikein käytettynä se on kuitenkin mainio tekniikka luoda pysäyttävän nättejä ja suurikontrastisia valokuvia.Ja on kyllä tiongilla tosiaan todella komeita kuvia!  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Näytä valokuvasi! « Vastaus #18 : 04.02.2009 23:21 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Tiongin kuvat ovat tosiaan eri douppeja. Tuo orava on tainnut boardien puolella vilahtaa joskus aiemminkin. Eniten pidän noista Saanan huipulta otetuista. Valotilanteet ja asettelu erittäin miellyttäviä. Alkaa tehdä ärsyttävästi mieli sijoittaa kameraan..
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Näytä valokuvasi! « Vastaus #19 : 10.02.2009 17:05 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Pistetään lomakuvia, kun ei muuten tule otettua hienoja kuvia...


Aloitetaan Islannilla. Kuvassa yksi isoimmista vesiputouksista Islannissa ja pakko todeta, että se oli vaikuttava. Melu oli sen mukaista.


Amerikan ja Euraasian mannerlaattojen erkanemiskohta Islannissa. Railon sisällä oli erittäin lämmintä vettä, jota käytetään myös kylpemiseen. Mitään "toinen jalka amerikassa, toinen euroopassa" -kuvia en ottanut.


En ihan tarkkaan muista, missä tämä kuva on otettu, kun matkastakin on aikaa jo puolitoista vuotta. Pidän kuitenkin kuvan rauhallisuudesta ja sen rikkovasta saaresta.


Tällä alueella muodostettiin Islannin  eduskunta, Alltinget, ensimmäistä kertaa joskus kauan aikaa sitten. Erittäin kaunista seutua ja horisontti jatkuu silmänkantamattomiin.


Sitten vielä kuva Islannin suurimmasta jäätiköstä, Vatnajökullista. Tai oikeastaan sen vieressä olevasta jäisestä järvestä, johon valuu jäätiköstä irtojäätä päivittäin ihan kiitettävä määrä. Kuljimme järvellä laiva-autolla ja pääsimme näkemään muun muassa hylkeitä makaamassa jääjärkäleiden päällä. Mahtava kokemus.


Lopuksi vielä kuva Ruotsin Uumajasta, jossa auringonlasku heijastui kauniisti Ume-jokeen. Ehkäpä yksi parhaiten onnistuneista kuvista, joita olen ottanut. Mitään Photoshoppeja en ole sitten tässäkään käyttänyt.
tallennettu
Vs: Näytä valokuvasi! « Vastaus #20 : 10.02.2009 17:19 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Islanti on kyllä ihan älyttömän kaunis ja kiehtova maa.

Itse en pahemmin ole kuvaamiseen perehtynyt, vaikka se kiinnostaa. Olen huono kuvaaja vielä huonommalla kameralla. Tässä yksi kuva Shanghain eläintarhasta. Tuo värimaailma on kiva.

My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Näytä valokuvasi! « Vastaus #21 : 10.02.2009 19:06 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Frankilla komeita kuvia. Jos johonkin maahan saisin tältä istumalta hilppasta, olisi se kyllä Islanti. Kaunein ja kiehtovin maa minkä tiedän.
tallennettu
Vs: Näytä valokuvasi! « Vastaus #22 : 10.02.2009 20:26 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili
Frankilla komeita kuvia. Jos johonkin maahan saisin tältä istumalta hilppasta, olisi se kyllä Islanti. Kaunein ja kiehtovin maa minkä tiedän.

Sä=homo :)
Jenkit on ihanint ja kauneint :)
SARCASM
tallennettu
Vs: Näytä valokuvasi! « Vastaus #23 : 10.02.2009 21:29 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Jos johonkin maahan saisin tältä istumalta hilppasta, olisi se kyllä Islanti. Kaunein ja kiehtovin maa minkä tiedän.
Islannin kauneudesta ja kiehtovuudesta kertoo jotain se, että viikon matkan aikana tuli näpsittyä yli 650 valokuvaa ja kuvattua muutama videoleike. Ihan jees. Pakko käydä siellä uudestaan viimeistään kymmenen tai kahdenkymmenen vuoden päästä, kun maisemat ovat muuttuneet oikein roimasti.

FP:n kuva Shanghain eläintarhasta on kyllä hieno. Eläimet kruunaavat kuvan.
tallennettu
Vs: Näytä valokuvasi! « Vastaus #24 : 10.02.2009 21:30 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Ai niin. Noi ei muuten ole aitoja eläimiä, vaan jotain koristeita.  :lol:
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Näytä valokuvasi! « Vastaus #25 : 10.02.2009 21:41 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Ai niin. Noi ei muuten ole aitoja eläimiä, vaan jotain koristeita.  :lol:
Olenkin aina miettinyt onko sellaisissa koristeissa mitään järkeä. Ilmeisesti on...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Näytä valokuvasi! « Vastaus #26 : 10.02.2009 22:20 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Ai niin. Noi ei muuten ole aitoja eläimiä, vaan jotain koristeita.  :lol:
Ja minä kun kuvittelin, että eläintarhassa olisi oikeita eläimiä. Turistiansa?
tallennettu
Vs: Näytä valokuvasi! « Vastaus #27 : 11.02.2009 19:50 »
delirious Fear & Loathing Jäsen Viestejä: 45 Basaaripisteet: 0 Profiili Näyttäviä kuvia yllä. Heitetäänpä muutama Uudesta-Seelannista. Linkkipohjalta tällä kertaa.

Kalastusreissulta

Sumuinen ilta Mangawhaissa

Auringonnousu Mangawhaissa I

Auringonnousu Mangawhaissa II

Ranta Kerikerin lähettyvillä

Mt. Ngauruhoe aka. Mt DOOM!

Tongariro Crossing

Lisää kenties myöhemmin.
Sinne, minne tuuli tuuli kuljettaa
tallennettu
Vs: Näytä valokuvasi! « Vastaus #28 : 17.02.2009 13:26 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Yläasteikäisesta wannabe-räppäristä japanilaiseksi animefaniksi. Aikamoinen evoluutio, sanoisin.

...kuuntele vittu japanilaista homopoppiasi.
tallennettu
Vs: Näytä valokuvasi! « Vastaus #29 : 17.02.2009 14:22 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Eikö voisi bannia? Jokainen viesti aiheuttaa pahaa mieltä :(
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines