Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: Mitä sitten?  (Luettu 17719 kertaa)
Mitä sitten? « : 15.09.2008 17:43 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Kesällä viimeksi tiedustelin enemmälti kehotusehdotuksia ja silloin ehdotettiin eniten Pelaajalaudalle etusivua ja blogeja. Etusivu ja blogit molemmat ovat nyt olleet olemassa kuukauden parin verran. On taas aika kartoittaa, miten viedä Pelaajalautaa eteenpäin. Ehdottaa saa aina pieniä viilauksia kuin isompiakin ominaisuuksia ja palveluja.

Todo–listalla on ainakin blogien ulkoasun piristäminen, koska nyt ne näyttävät hiukan ankeilta ja tylsiltä.
tallennettu
Re: Mitä sitten? « Vastaus #1 : 15.09.2008 17:53 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Step 1: Steal Underpants
Step 2: ...
Step 3: Profit
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Mitä sitten? « Vastaus #2 : 15.09.2008 17:53 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Miten olisi vaihdettava ulkoasu tai väriteema? Itse ainakin katselisin lautaa mielummin tummalta pohjalta.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Mitä sitten? « Vastaus #3 : 15.09.2008 18:37 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Minulle käy tämä valkoinen layout loistavasti ja sen ansiosta Pelaajalauta on uniikki. Toki jos saisi itse päättää värin, niin miggen ehdotus on hyvä. Pinkit palkit voisi tosin vaihtaa johonkin toiseen väriin; Alkavat pikkuhiljaa ärsyttämään vaikkei nyt mikään iso juttu olekaan. Muita ehdotuksia ei tällä hetkellä olekaan.
tallennettu
Re: Mitä sitten? « Vastaus #4 : 15.09.2008 22:34 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili My Files -osiota voisi laajentaa siten, että siihen saisi vaikka jotain kuvagalleriaominaisuuksia kylkiäisiksi.

Ja sitten joku generaattori, joka keksii mulle mistä blogata. Sekin olisi kiva.

EDIT: ja ne preview-tagit blogeihin, joita jo ennestään ehdottelin.
EDIT2: Ai, ne preview-tagit on jo olemassa. Olinpas sokea. Hijnoa.


« Viimeksi muokattu: 16.09.2008 01:31 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Mitä sitten? « Vastaus #5 : 16.09.2008 00:49 »
PetriP-TNT Jäsen Viestejä: 129 Basaaripisteet: 0 Profiili Fyysinen Preesens-kommenttigeneraattori etusivulle!
Kokoelma
tallennettu
Re: Mitä sitten? « Vastaus #6 : 20.09.2008 22:16 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Onko se mahdollista, että saisit Ctrl + b/i/u -komennot toimimaan? Olen tottunut muilla foorumeilla siihen, että nämä [b*][/b]-systeemit saa tuolla tavalla paria näppäintä painamalla nopiasti osaksi tekstiä eikä tartte pelleillä hiiren kanssa välillä (tiedän, olen laiska). Nykyisellään kun painaa Ctrl + B näppäinkomboa, niin firefox avaa kirjainmerkkivalikon tuohon vasempaan laitaan. Saako tähän foorumisoftaan tukea noille pikanäppäinkomboille?
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Mitä sitten? « Vastaus #7 : 21.09.2008 11:38 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili
Onko se mahdollista, että saisit Ctrl + b/i/u -komennot toimimaan? Olen tottunut muilla foorumeilla siihen, että nämä [b*][/b]-systeemit saa tuolla tavalla paria näppäintä painamalla nopiasti osaksi tekstiä eikä tartte pelleillä hiiren kanssa välillä (tiedän, olen laiska). Nykyisellään kun painaa Ctrl + B näppäinkomboa, niin firefox avaa kirjainmerkkivalikon tuohon vasempaan laitaan. Saako tähän foorumisoftaan tukea noille pikanäppäinkomboille?
CTRL + B/I/U –pikanäppäimet toimivat SMF:n 2.0 versiossa (tällä hetkellä beta). 2.0:aan siirrytään Pelaajalaudalla, kun siitä julkaistaan final–versio ja olen saanut kaikki modit toimimaan siinä.
tallennettu
Re: Mitä sitten? « Vastaus #8 : 23.09.2008 20:26 »
tuhis Vieras Kyllähän tämä tämmöisenään ajaa sen mitä pitää, mutta jos tarkoitus on kasvaa mitä tulee käyttäjämäärään, niin

- Nimenvaihdos Poplaudaksi, koska ihmisiä kiinnostaa muukin kuin pelit
- Markkinoitavuuden nimessä etusivu täysin uusiksi, sillä se on silmäiltävyyden antiolento
- Useampia ulkoasumalleja
- Kalenterisysteemi tuohon yläreunaan, johon ihmiset saavat merkkailla tapahtumia kuten pelin/leffan/levyn ilmestymiset ja muut käyttäjät sitten näkevät tämmöiset asiat ja voivat kiinnostua niistä


ja öö... nyt sitä kahvia


« Viimeksi muokattu: 23.09.2008 20:34 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Mitä sitten? « Vastaus #9 : 21.10.2008 17:17 »
tuhis Vieras No, tapahtuuks mitään vai eiks tapahu.

Onko mahdollista jotain kappaleitten sisentämisfunktioita saada. Selkeyttää entisestään jos useampaan kappaleeseen jaetun tekstin asiat voi tavallaan viimeistellä sisennetyllä tekstillä ennen kuin aloittaa käsittelemään uutta. Paljaaltaan kun teksti näyttää aanukselta.
tallennettu
Re: Mitä sitten? « Vastaus #10 : 21.10.2008 20:42 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Pääasiassa aika on mennyt lähiakoina oikean elämän ongelmien parissa. Olen kyllä siis laittanut ylös ehdottamianne asioita ja priorisoinut ne. Lisäksi olen työstännyt uutta osiota, mutta se on vielä kovin keskeneräinen ja sen perusajatus hyvin kokeellinen, joten sen hiominen vie aikansa. Tumma väriteema varmaan se ensimmäinen uusi juttu, joka tulee valmiiksi.

Mitä sinun ehdotuksiisi tulee, sivuston nimeä ei ainakaan vaihdeta. Etusivua on vaikea lähteä kehittämään, koska en ihan oikeasti ymmärrä, mikä siinä on niin pielessä. Mielestäni se ajaa sille tarkoitetun ”mitä uutta”–tehtävän täydellisesti (blogien kommentteja lukuunottamatta, jonka korjaan). Pystytkö selvemmin ja tarkemmin ilmaisemaan, mikä etusivussa on vikana?

Kalenterifunktio on ihan built-in. Se täytyisi ainoastaan laittaa päälle ja hioa kuntoon. Kalenteri voitaisiin toteuttaa siten, että kaikki voivat lisätä kalenteriin tapahtumia (kuten vaikkapa pelien julkaisuaikoja). Lähestyvät tapahtumat (vaikka viikon sisällä) voisivat näkyä foorumin etusivulla. Olisiko tälle kysyntää?
tallennettu
Re: Mitä sitten? « Vastaus #11 : 21.10.2008 21:35 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kalenterifunktio on ihan built-in. Se täytyisi ainoastaan laittaa päälle ja hioa kuntoon. Kalenteri voitaisiin toteuttaa siten, että kaikki voivat lisätä kalenteriin tapahtumia (kuten vaikkapa pelien julkaisuaikoja). Lähestyvät tapahtumat (vaikka viikon sisällä) voisivat näkyä foorumin etusivulla. Olisiko tälle kysyntää?

Itselleni moinen passaisi varsin hyvin, sillä itseltäni jää aina huomaamatta esim. pelien Suomijulkaisut. Mitä etusivuun nyt muutenkin tulee, niin mielestäni on täysin toimiva.
tallennettu
Re: Mitä sitten? « Vastaus #12 : 21.10.2008 21:45 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Mullekin etusivu toimii, ja kalenteri, jonka lähestyvät tapahtumat ovat jossain kokoajan näytillä, ei todellakaan ole miinusta. Kunhan ei sen sisällön tuottaminen mene kaaokseksi, mikäli sitä saa kaikki tehdä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Mitä sitten? « Vastaus #13 : 24.10.2008 15:30 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Nyt on kalenteri. Se toimii siis siten, että kalenteriin merkataan tapahtumia post event –nappulalla, joka löytyy kalenteriruudusta. Tapahtumat voivat olla usean päivän mittaisia. Tapahtumat voidaan linkittää johonkin aiheeseen täppäämällä link event to topic ja valitsemalla sitten jokin aihe. Linkitetyssä aiheessa näkyy ylhäällä, että aiheeseen on linkitetty jokin tapahtuma. Myös aiheiden sisältä voidaan lisätä tapahtumia link calendar –napilla. Viikon sisään tulevat tapahtumat näkyvät foorumin etusivulla.
tallennettu
Re: Mitä sitten? « Vastaus #14 : 24.10.2008 15:45 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Nice. Erikoisen vähän tuohon voi vaan antaa merkkejä. Esim. Guitar Hero: World Tour -julkaisu ei mahtunut kokonaisuudessaan tuohon.

Ehkäpä julkkarit voisi laittaa erilliseen kategoriaan? Nyt se näyttää vähän hölmöltä kun ne eventeissä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Mitä sitten? « Vastaus #15 : 24.10.2008 15:48 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Vaikuttaa aika hyvältä. Siisti ja selkeä tapa seurata tärkeimpiä tapahtumia. Ja synttäreitä. ;)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä sitten? « Vastaus #16 : 26.10.2008 19:26 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Jeje. Taas tuli päivityspakettia. Nyt myös etusivulla näkyy kalenterin tulevat tapahtumat.

Suurin ylläri on kuitenkin kauan kaivattu koko sivuston täysi suomennos. Kaikki modit ja kilkkeet on käännetty. Jos tykkäsit englannista enemmän, sen voi toki vaihtaa takaisin profiilista. Erittäin tervetulleita ovat ilmoitukset, jos jossain ilmenee typoja tai jotain kääntämättömiä tekstejä.

Kauppapisteet muuttuivat basaaripisteiksi™. Pisteet lasketaan hieman eri tavalla kuin aikaisemmin.
tallennettu
Vs: Mitä sitten? « Vastaus #17 : 26.10.2008 19:33 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Topicin nimen alla lukee uusimman viestin kirjoittaja edit: siis topicin aloittaja yhä englanniksi, esim:

Mitä sitten?
by Joel-san

Tosin tämä muuttuu taas uusien topicien kohdalla (Jos muuttuukin, niin olisi kiva saada vanhat topicit yhtenäisiksi uusien kanssa. )? Näin ainakin foorumin etusivulla uusimpien viestien kanssa, esim:

Uusin viesti kirjoittanut tuhis
Re: Uudet & tauolta pala...
23.10.2008 10:57

Kun taas:

Uusin viesti kirjoittanut Lanttu
Vs: Mitä sitten?
26.10.2008 19:33

Etusivun kalenteritapahtumissa näkyykin jo päivämäärä, voisiko tämän saada myös foorumin etusivulle? Nyt siellä kyllä näkyy tulevat tapahtumat, mutta päivämäärän nähdäkseen pitää klikata koko kalenteri auki ylhäältä. Jännänä yksityiskohtana kalenteriin tulee automaattisesti näkyviin käyttäjien syntymäpäivät, jos ne on profiilin asetuksiin laitettuna. Profiilissa näkyy kumminkin vain ikä. Mitään mahdollisuutta piilottaa tarkka päivä kalenterista en löytänyt. Ei niin, että se minua erityisesti haittaisi, mutta se saattaa jotakuta muuta.

Vielä lisää edittiä: Rehellisesti sanottuna en tajua, mikä pointti on muiden profiilia tarkastellessa nähdä, mitä kielipakettia kyseinen henkilö käyttää.:P Lisäksi se tulee näkyviin vasta, kun kieliasetusta on säätänyt profiilin kautta. Valtaosalla kielipaketin perässä näkyy siis tällä hetkellä tyhjää.


« Viimeksi muokattu: 26.10.2008 19:41 kirjoittanut Lanttu »
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Mitä sitten? « Vastaus #18 : 26.10.2008 19:48 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili
Topicin nimen alla lukee uusimman viestin kirjoittaja edit: siis topicin aloittaja yhä englanniksi, esim:

Mitä sitten?
by Joel-san
Korjattu.

Tosin tämä muuttuu taas uusien topicien kohdalla (Jos muuttuukin, niin olisi kiva saada vanhat topicit yhtenäisiksi uusien kanssa. )? Näin ainakin foorumin etusivulla uusimpien viestien kanssa, esim:

Uusin viesti kirjoittanut tuhis
Re: Uudet & tauolta pala...
23.10.2008 10:57

Kun taas:

Uusin viesti kirjoittanut Lanttu
Vs: Mitä sitten?
26.10.2008 19:33
Re: ja Vs: etuliitteet tulee noihin viestien otsikoihin siinä vaiheessa, kun viesti kirjoitetaan. Eli ne on niissä viesteissä itsessään. Niiden yhtenäistäminen vaatisi kaikkien tietokannassa olevien viestien otsikoiden muuttamista. Aika helppoa se itseasiassa olisi, mutta joo. Katsotaan.

Etusivun kalenteritapahtumissa näkyykin jo päivämäärä, voisiko tämän saada myös foorumin etusivulle? Nyt siellä kyllä näkyy tulevat tapahtumat, mutta päivämäärän nähdäkseen pitää klikata koko kalenteri auki ylhäältä.
Päivämäärät on tulossa foorumin etusivullekin.


Vielä lisää edittiä: Rehellisesti sanottuna en tajua, mikä pointti on muiden profiilia tarkastellessa nähdä, mitä kielipakettia kyseinen henkilö käyttää.:P Lisäksi se tulee näkyviin vasta, kun kieliasetusta on säätänyt profiilin kautta. Valtaosalla kielipaketin perässä näkyy siis tällä hetkellä tyhjää.
Tärkeää tietoa. Hehe... Kai sen voisi taikoa piiloon samalla, kun lisään sen syntymäpäiväilmaisimen.
tallennettu
Re: Mitä sitten? « Vastaus #19 : 26.10.2008 21:19 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Suomennos on kyllä hc, mutta itse vaihdoin silti heti englannin takaisin. Tähän on jo tottunut, tuntui soomi vähän (k)ankealta.

Ei valinnan vapaus väärin ole. Väriteemoja odotellessa. :)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä sitten? « Vastaus #20 : 13.11.2008 22:44 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Pahoittelen edelleen pitkää ”toimitusaikaa” tumman väriteeman tiimoilta. Kaiken näköistä hässäkää taas ollut, joten en ole ehtinyt keskittymään Pelaajalaudan kehittämiseen sillä panostuksella, jolla haluaisin. Tilanne kuitenkin parantumassa. Testilaudalla voi käydä katsomassa, miltä uusi väriteema näyttää. On vielä hyvin keskeneräinen, mutta palautetta saa toki antaa jo tässä vaiheessa. Toisen väriteeman tekeminen osoittautui astetta monimutkaisemmaksi projektiksi, koska kaikki ikonit ja muut täytyy muuttaa PNG–muotoon (läpinäkvyys). Samalla suunnittelen osan niistä uudelleen näyttämään enemmän pelaajalautamaiselta.
tallennettu
Re: Mitä sitten? « Vastaus #21 : 14.11.2008 01:09 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Hui, aika synkeä oli kyllä tuo tumma testilauta. Preferoisin ehdottomasti tätä vanhaa, mikäli se tuollaisenaan tuupattaisiin pihalle. Vaan vaihtoehdot eivät tietty koskaan ole väärin, joten jos tällaista olet suunnitellut ja muut digaa, niin antakkee mennä.

(Mut mun mieleen ois sellaiset lempeät, mutta värikkäät(eli ei pelaajalehti-räikeät kuitenkaan) teemat. :))
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä sitten? « Vastaus #22 : 14.11.2008 09:45 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili
Hui, aika synkeä oli kyllä tuo tumma testilauta. Preferoisin ehdottomasti tätä vanhaa, mikäli se tuollaisenaan tuupattaisiin pihalle.
Dude, it’s an option. Ylös tulee sellainen vaalea/tumma –nappula, jota painamalla saa vaihtaa väriteemaa. Oletuksena tämä nykyinen.
tallennettu
Vs: Mitä sitten? « Vastaus #23 : 14.11.2008 10:19 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Miten olis kotiteollisuus.comin tyyliin katu-uskottavuus -kertoimen sisällyttäminen? ;)

Itse kyllä vaihdan heti tuohon mustaan kun mahdollista. Silmät tykkää.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä sitten? « Vastaus #24 : 14.11.2008 11:05 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Musta on mainio vaihtoehto valkoisen rinnalle. Ja kuten migge jo sanoi, silmille tuo on kevyt.

Hieno juttu, että jaksat kehittää lautaa jatkuvasti eteenpäin. Yhden miehen voimin toteutettuna se on kunnioitettavaa.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mitä sitten? « Vastaus #25 : 14.11.2008 12:06 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Hui, aika synkeä oli kyllä tuo tumma testilauta. Preferoisin ehdottomasti tätä vanhaa, mikäli se tuollaisenaan tuupattaisiin pihalle.
Dude, it’s an option. Ylös tulee sellainen vaalea/tumma –nappula, jota painamalla saa vaihtaa väriteemaa. Oletuksena tämä nykyinen.
:lol: Venaas...

Ei valinnan vapaus väärin ole. Väriteemoja odotellessa. :)

Vaan vaihtoehdot eivät tietty koskaan ole väärin, joten jos tällaista olet suunnitellut ja muut digaa, niin antakkee mennä.

Oliko tässä nyt jotain epäselvää? Kunhan kerroin oman mielipiteeni sitä pyydettäessä, tiedostaen kyllä täysin, ettei ei-niin-hyvä vaihtoehto ole multa mitenkään pois.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä sitten? « Vastaus #26 : 14.11.2008 12:34 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Joo. Aivot menivät jotenkin oikosulkuun tuosta preferointilauseen muotoilusta.
tallennettu
Re: Mitä sitten? « Vastaus #27 : 14.11.2008 13:44 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Heh, suorin tie lauseenmuotoilussa ei ole vissiin aina se paras. ;)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä sitten? « Vastaus #28 : 14.11.2008 16:39 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Tumma teema on muuten nice, mutta en oikein välitä tuosta yläkerran vihreästä. Rikkoo jotenkin kokonaisuuden.

Jotkut tykkää, jotkut ei.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Mitä sitten? « Vastaus #29 : 17.11.2008 22:17 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Ajoin juuri sisään väriteemoja valmistelevan pläjäyksen. Suurimman muutoksen ovat kokeneet foorumilla näkyvät erilaiset ikonit. Iso osa niistä on suunniteltu täysin uusiksi. Esimerkiksi foorumin etusivulla on nyt erilaiset symbolit ilmaisemassa uusista viesteistä. Layoutille toteutettiin kevyitä muutoksia. Pinkit baarit ovat muun muassa vaihtuneet.

Välimuistin tyhjentäminen tai CTRL + F5 suositeltavaa.
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines