Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: Mitä asioita vihaat?  (Luettu 13256 kertaa)
Mitä asioita vihaat? « : 05.05.2008 18:09 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 750 Basaaripisteet: 6 Profiili Vihaan, kun täällä ei ole koskaan mitään kunnollisia hömppä-ketjuja, joten ajattelin tehdä yhden. Mitä asioita vihaat, mitkä asiat ottaa päähän? Kerro tänne ja pari perustelua perään.

- Ylilihavat ihmiset: Mikään ei ota enempää päähän, kuin että joku 120kg sotanorsu istahtaa linkussa, tai vaikka junassa viereen ja alkaa lisäksi syömään siinä samalla jotain. Sen lisäksi ne vielä tuhisevat koko ajan hengittäessään, joka ottaa niin aivoon. Lihavat pitäisi ampua ja upottaa mereen.

- Rap/hip hop-musiikki: Niin totaalista paskaa, kuin vaan olla ja voi. Jos et osaa laulaa, soittaa, eikä omaa mitään musiikillisia lahjoja ja haluat silti jostain syystä tehdä musiikkia, niin silloin tämä on ainoa vaihtoehto. Todellista korvan raiskaamista ja en pysty kuuntelemaan ainoatakaan kappaletta. En tiedä vihaanko enemmän rap-musiikkia, vai niitä lökäpöksyisiä kuuntelijoita.

- Skeittarit: Lue edellinen... Aivan liian usein lökäpöksyisiä "jou jou"- pellejä, jotka aina ovat tiellä kaupungeilla ja kuuntelevat kovalla harvinaisen paskaa musiikkia.

- Ihmiset, jotka sanovat, ettei saa yleistää: Tällaiset vaan ottaa päähän. Mikään ei ole parempaa kuin yleistäminen. Mannet on varkaita, venäläisillä on pitkä nenä, suomalaiset juoppoja, metallin kuuntelijat pitkätukkapellejä jne.

- Maksapihvit: Pelkästään niiden haju saa pyörtymään. Jollakin nerolla taas välähtänyt, että tehdäänpä tästäkin syötävää.
tallennettu
Re: Mitä asioita vihaat? « Vastaus #1 : 05.05.2008 18:25 »
rinturi Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili Pitkälti samoilla linjoilla MasterTK:n kanssa, mutta lisätäänpä pari omaakin:

- Indiehomot - Kuka vittu keksi niinkin paskan genren kuin indie rock? No tietenkin nämä iki-ihanat muotitietoiset ystävämme jotka pitävät ylikireitä farkkuja, kireitä paskojen bändien paitoja ja baskereita. Täyttä paskaa, uskokaa jo. EDIT: Kill it with fire.

- Animenörtit - Kaikki joka tulee Japanista ei ole hyvää. Lolivaatteiden maahantuonti pitäisi kieltää. Dir en Greyn paskuudesta en jaksa edes kirjottaa.

- Pitkätukkahomot jotka kuuntelevat paskaa musiikkia erottuakseen massasta - Norjalaiset death metal bändit ovat suunnattu juuri näille musiikista paskan verran ymmärtäville mulkuille. Kuunnelkoot sitä paskaa jos tykkäävät, mutta homon leima tulee kaupan päälle.

- Kingdom hearts - Universumin paskin peli josta ei voi tykätä ellei kuulu vähintään kahteen edellä mainituista ryhmistä.


« Viimeksi muokattu: 06.05.2008 18:38 kirjoittanut rinturi »
<@Fraeon> Heinz pelas jotain 2D-Mariota, jossa pääkkärinä oli lentävä Yoshi joka tuhos lerssillään kenttää
tallennettu
Re: Mitä asioita vihaat? « Vastaus #2 : 05.05.2008 18:31 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Minä vihaan MasterTK:ta, joka väittää saaneensa miittikoosteen valmiiksi kuukausia sitten mutta ei suostu näyttämään sitä muille.
tallennettu
Re: Mitä asioita vihaat? « Vastaus #3 : 05.05.2008 18:34 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 750 Basaaripisteet: 6 Profiili
Minä vihaan MasterTK:ta, joka väittää saaneensa miittikoosteen valmiiksi kuukausia sitten mutta ei suostu näyttämään sitä muille.

Arvasin, että joku postaa tämän.  :lol:
tallennettu
Re: Mitä asioita vihaat? « Vastaus #4 : 05.05.2008 18:36 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 643 Basaaripisteet: 3 Profiili
Minä vihaan MasterTK:ta, joka väittää saaneensa miittikoosteen valmiiksi kuukausia sitten mutta ei suostu näyttämään sitä muille.

Taidan olla ainoa, joka näki siitä vilauksen. Piti käydä oikein TK:lla katsomassa.

Pitää keksimällä keksiä jotain vihattavaa. Lääkkeet vaikuttaa vieläkin.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Mitä asioita vihaat? « Vastaus #5 : 05.05.2008 18:38 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili
Minä vihaan MasterTK:ta, joka väittää saaneensa miittikoosteen valmiiksi kuukausia sitten mutta ei suostu näyttämään sitä muille.

Arvasin, että joku postaa tämän.  :lol:

Damn, beaten.

[E] Damn...

Vihaan sitä kuinka tyhmiä ihmiset voivat olla. Ja sitä miten jotkut ihmiset eivät tajua olevansa tyhmiä, vaan jatkavat idioottimaista käytöstään.
tallennettu
Re: Mitä asioita vihaat? « Vastaus #6 : 05.05.2008 18:43 »
rinturi Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili
Minä vihaan MasterTK:ta, joka väittää saaneensa miittikoosteen valmiiksi kuukausia sitten mutta ei suostu näyttämään sitä muille.

Arvasin, että joku postaa tämän.  :lol:

Damn, beaten.

[E] Damn...

Vihaan sitä kuinka tyhmiä ihmiset voivat olla. Ja sitä miten jotkut ihmiset eivät tajua olevansa tyhmiä, vaan jatkavat idioottimaista käytöstään.

Unohdin myös mainita ihmiset jotka käyttävät NeoGAF-memejä Pelaajalaudalla. Itsehän en.
<@Fraeon> Heinz pelas jotain 2D-Mariota, jossa pääkkärinä oli lentävä Yoshi joka tuhos lerssillään kenttää
tallennettu
Re: Mitä asioita vihaat? « Vastaus #7 : 05.05.2008 18:56 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili Vihaan fanipoikia(itsehän en ole  ;D). Niitä jotka fanittaa jotain tiettyä konsolia tai pelisarjaa tms. ja väittää että ne onparasta vaikka ovatkin oikeasti täyttä paskaa.
tallennettu
Re: Mitä asioita vihaat? « Vastaus #8 : 05.05.2008 19:12 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili - Vihaan japanilaisia juttuja, joista on tullut niin villitys. Anime, manga, jrock ym. Täyttä paskaa. Animet ja mangat näyttävät kaikki ihan samoilta, eikä niissä tunnu olevan mitään omanlaistaan. Ärsyttää, että nykyisin ei foorumeita pysty selailemaan ilman, että näkee jonkun tyhmän anime-avatarin. Vihaan ihmisiä, jotka kuuntelevat jrockia ja fanittavat muuta Japani-paskaa ja yrittävät pukeutua kuin sarjakuvahahmot. "Me halutaa vaa erottua joukosta!" Imekää munaa. Olette enemmistö ja me "normaalit" olemme jo vähemmistö. Tulispa joku uus villitys.

- Blondatut hiukset. Tai oikeastaan sellaiset blondatut hiukset, että musta juurikasvu alkaa näkymään. Hyi hemmetti.

- Rumat ihmiset. Sellaiset rumat ihmiset, jotka yrittävät olla kauniita, mutta suuri meikin määrä, naurettavat vaatteet (ja esim. juuri yllä ollut blondatut hiukset).. Aah, en tiedä mitään karmeampaa. Ei niistä tule kauniita, vaan paljon friikimmän näköisiä. Rumat ihmiset, tyytykää kohtaloonne.

- (Jääkiekko)juntit, jotka jaksavat aina vaan muistella jääkiekon MM-kultaa 1995. Hei tajutkaa jo, että siitä on 13 vuotta ja jääkiekon MM-kisat ovat lajipiireissä täysi vitsi. Ei mitään arvoa. Näille junteille on ominaista myös se, että luulevat olevan hauskoja, kun juovat mäyräkoiran ja pistää sen pakkauksen päähän hatuksi. Ihan hiton hauskaa.

Myöhemmin lisää. Pakko ottaa happea.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Mitä asioita vihaat? « Vastaus #9 : 05.05.2008 19:33 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
- Indiehomot - Kuka vittu keksi niinkin paskan genren kuin indie rock? No tietenkin nämä iki-ihanat muotitietoiset ystävämme jotka pitävät ylikireitä farkkuja, kireitä paskojen bändien paitoja ja baskereita. Täyttä paskaa, uskokaa jo.
Vihaan ihmisiä, jotka käyttävät termiä indie rock kuin se kuvaisi jotain oikeasti omaa musiikkigenreänsä. :| Se tarkoittaa vittu sitä, että bändin taustalta ei löydy jotain jättilevy-yhtiötä, vaan levyt julkaistaan omakustanteina tai pienen itsenäisen ( = independent -> "indie") lafkan toimesta. Sen alta löytää vaikka kuinka hirveästi erilaista musiikkia. Niin hyvää kuin hirveää paskaakin.

Useimmiten indie-bändit soittavat kyllä valtavirtamusiikista poikkeavaa vaihtoehtoisempaa musiikkia (eivät aina), jos siihen yrität avautumisellasi viitata. Kuuntele sinä vain Maroon 5:sta, Britney Spearsia, My Chemical Romancea ja kaikkea muuta ylikaupallista meinstriimpaskaa, jos et tajua hyvän päälle. Sillä aikaa minä nautin Ruotomielestä, Wilcosta, PJ Harveystä, Gomezista ja monesta muusta vaihtoehtorokkibändistä.

Rock on.

Lainaus
Animet ja mangat näyttävät kaikki ihan samoilta, eikä niissä tunnu olevan mitään omanlaistaan.
Kaikki on lännessä aivan samanlaista eikä täältä löydy mitään omanlaistaan.


Vihaan yleistyksiä, liittyipä se mihin tahansa ilmiöön, ihmisryhmään tai asiaan tahansa.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Mitä asioita vihaat? « Vastaus #10 : 05.05.2008 19:34 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Tämä triidi on ku tehty mulle.

Tyhmyys: Miksi ihmiset ovat aivan saatanan tyhmiä. En tarkoita satunnaista tyhmyyttä, pikemminkin elämäntapaa. Ei tarvitsisi paljoa nähdä vaivaa ja asiat olisi hoidettu kunnolla, mutta ei niin ei.

Kaakkois-Suomi Miksi tänne ovat pesiytyneet kaikki Suomen amishelvetit? Myllykoski, Kouvola ja Lappeenranta. Voi hyvä helvetti. Viime kuussa menin yökerhoon ja bemari-lippiksen omaava kaveri nuoli jokinorsua Lauri Tähkän tahtiin. Im out of here as soon as possible.

Progressiivinen verotus Onhan se hyvä kun valtio haukkaa puolet tuloista. Kuka haluaa asua Suomessa?

Holvoava valtio Osittain sivuaa edellistä. Minua ei ainakaan kiinnosta vittuakaan, jos jokainen deeku kuolee. En halua enkä varmaan tule ikinä antamaan näille luusereille penniäkään veroina.

Siinä alkuun joitakin. Palataan asiaan kunhan saadaan fiksua tekstiä.
tallennettu
Re: Mitä asioita vihaat? « Vastaus #11 : 05.05.2008 19:34 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili - Vihaan myös Azua.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Mitä asioita vihaat? « Vastaus #12 : 05.05.2008 19:51 »
rinturi Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili
- Indiehomot - Kuka vittu keksi niinkin paskan genren kuin indie rock? No tietenkin nämä iki-ihanat muotitietoiset ystävämme jotka pitävät ylikireitä farkkuja, kireitä paskojen bändien paitoja ja baskereita. Täyttä paskaa, uskokaa jo.
Vihaan ihmisiä, jotka käyttävät termiä indie rock kuin se kuvaisi jotain oikeasti omaa musiikkigenreänsä. :| Se tarkoittaa vittu sitä, että bändin taustalta ei löydy jotain jättilevy-yhtiötä, vaan levyt julkaistaan omakustanteina tai pienen itsenäisen ( = independent -> "indie") lafkan toimesta. Sen alta löytää vaikka kuinka hirveästi erilaista musiikkia. Niin hyvää kuin hirveää paskaakin.

Useimmiten indie-bändit soittavat kyllä valtavirtamusiikista poikkeavaa vaihtoehtoisempaa musiikkia (eivät aina), jos siihen yrität avautumisellasi viitata. Kuuntele sinä vain Maroon 5:sta, Britney Spearsia, My Chemical Romancea ja kaikkea muuta ylikaupallista meinstriimpaskaa, jos et tajua hyvän päälle. Sillä aikaa minä nautin Ruotomielestä, Wilcosta, PJ Harveystä, Gomezista ja monesta muusta vaihtoehtorokkibändistä.

Rock on.

Joo, mä tarkotinkin että vihaan just näitä jotka kuuntelee Coldplayta koska se on niiden mielestä indierockia ja indie on cool. Yks maailman isoimmista bändeistä on tosi indie! Aitojen indiebändejen tukeminen on taas helvetin jees, kunhan niitä ei tueta vaan sen takia että ne on niin indieitä.
<@Fraeon> Heinz pelas jotain 2D-Mariota, jossa pääkkärinä oli lentävä Yoshi joka tuhos lerssillään kenttää
tallennettu
Re: Mitä asioita vihaat? « Vastaus #13 : 05.05.2008 19:59 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Joo, mä tarkotinkin että vihaan just näitä jotka kuuntelee Coldplayta koska se on niiden mielestä indierockia ja indie on cool. Yks maailman isoimmista bändeistä on tosi indie! Aitojen indiebändejen tukeminen on taas helvetin jees, kunhan niitä ei tueta vaan sen takia että ne on niin indieitä.
Aah, okei. Sori ymmärsin hieman väärin tuon sun tekstin. Sain sen käsityksen, että pidät kaikkea valtavirrasta poikkeavaa jotenkin mukataiteellisena paskana. Hyvä ettei näin ole. :)

Lainaus
- Vihaan myös Azua.
On se hyvä, että tämän keskustelualueen moderaattoreilla on näinkin asiallinen linja. Propsit siitä.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Mitä asioita vihaat? « Vastaus #14 : 05.05.2008 20:01 »
Japshumwaa Jäsen Viestejä: 104 Basaaripisteet: 0 Profiili Ituhippejä

Lainaus käyttäjältä: Tomppa - Mikrovillus
Ituhippi on omaan todelliseen elämänkokemukseensa ja maalaisjärkeensä suhteutettuna ylikoulutettu ja/tai yliajatteleva henkilö, joka on jostain syystä päättänyt kohdistaa olemattomat voimavaransa tyhjästä meuhkaamiseen ja mitättömään näpertelyyn liittymällä johonkin terroristijärjestöön (Animalia, Greenpeace, Vihreät tms...).

Mitätön näpertely tarkoittaa mm. turkistarhauksen aktiivista vastustamista, talojen valtaamista tai muuta toimintaa, joilla kourallinen ituhippeja kuvittelevat saavansa jotain hyvää aikaan, mutta aihettavat vain mitätöntä, tilapäistä ja paikallista epäjärjestystä, sekä pientä haittaa järjestäytyneen yhteiskunnan kunniallisille jäsenille ja eniten itselleen.

Ituhippi on kuin 16v. Anja, joka tietää paremmin kuin vanhempansa, että hänen on itsensä kannalta parempi tehdä lapsi ja muuttaa pois kotoaan jonkun Vittu-Markon luokse sen sijaan, että keskittyisi opiskeluun, kesätöihin ja urheiluun. Ituhipeille on jäänyt tuo itkuvinkuvaihe päälle, eli he eivät osaa ottaa vastuuta lähimmäisistään, ympäristöstään, eikä ennenkaikkea itsestään ja siksi "huutavat vittua vanhemmilleen", eli yhteiskunnalle. He ovat lapsia aikuisten ruumiissa. Ihmisiä, jotka muodostavat kapeaan maailmankuvaansa perustuen voimakkaita mielipiteitä heille tärkeistä asioista, jotka on todellisuudessa syöttänyt heidän päähänsä joku toinen ituhippi.

Onneksi aniharva ituhippi jaksaa oikeasti tuota pelleilyä yli 30 vuotiaaksi, koska he oppivat jossain vaiheessa, ettei maailma olekaan ihan niin mustavalkoinen miltä se näytti lapsen silmin, vaan tässähän on joku järki. Poikkeuksena ituhippikulissistaan henkilökohtaisesti hyötyvät tapaukset, kuten Vihreiden kansanedustajat. Ituhippi on tavallaan elämänvaihe, siinä kuin Bombers-kerho, skiniporukat, räppärit, hevarit (mäkin olin hevari 12-20v.) ja muut. Kuten mainittuihin, niin ituhippeihinkin liittyy omat pukeutumiskaavansa. Ituhipit ovat täysin hyvinvoinnin muodostama ilmiö. Heti kun tulee seuraava kansallinen kriisi (sota tms.) kohdalle, niin ituhipit katoavat ensimmäisenä. Suurin osa lakkaa olemasta ituhippejä sillä sekunnilla kun pilli soi ja loput eivät vaan selviä.


« Viimeksi muokattu: 05.05.2008 20:06 kirjoittanut Japshumwaa »
tallennettu
Re: Mitä asioita vihaat? « Vastaus #15 : 05.05.2008 20:19 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili Aikuisten oikeesti- ja hevillä ei hävitä-kansaa, narkkipaskoja, jotka voisivat mennä tsillailemaan pohjoisnavalle, ja tietenkin lätkäjuntteja. Erityisesti porilaisia sellaisia. Hyi helvetti!
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Re: Mitä asioita vihaat? « Vastaus #16 : 05.05.2008 20:23 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
On se hyvä, että tämän keskustelualueen moderaattoreilla on näinkin asiallinen linja. Propsit siitä.

 :lol: :lol:
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä asioita vihaat? « Vastaus #17 : 05.05.2008 20:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 800 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei FP ole oikeasti moderaattori  ;DMinä vihaan nega nega -ihmisiä. Eli sellaisia, joille ei kertakaikkiaan mikään asia ole ilonaihe ja aina jaksetaan valittaa ties mistä. Elämä on liian lyhyt ainaiseen valittamiseen, oikeesti!

Vihaan myös suurissa määrin maanantaiaamuja. On se vaan joskus pirun vaikeaa päästä viikkorytmiin, tiistai onkin sitten jo PALJON helpompi.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Mitä asioita vihaat? « Vastaus #18 : 05.05.2008 20:29 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili
Ei FP ole oikeasti moderaattori  ;D

Entäs nainen?


Mutta vihaan ihmisiä jotka ottavat asiat liian vakasti ja arvostavat liikaa yliarvostettuja asioita.
tallennettu
Re: Mitä asioita vihaat? « Vastaus #19 : 05.05.2008 20:32 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili - iltalehtiä ym. juorulehtiä
- niitä lukevia ihmisiä
- tyhmiä ihmisiä
- ihmisiä, jotka käyttävät sanaa "aikas" (esim. Tää on aikas hyvä leffa!)
- ihmisiä, jotka sanovat esim. mä meen juokseen, vaikka pitäisi sanoa mä menen juoksemaan
- muuta teinislangia
- ranskalaisia, en tarkoita perunoita (Ne on saatana alottanu ja hävinny kolme sotaa ja silti ne on olevinaan voittajia ja suurvalta. Työntäkää patonki anukseenne.)
- ranskan kieltä
- Bush ja USA ovat niin pahoja -mantraa
- mäyriskulttuuria
- hippejä (sisältää GreenPeacet sun muut paskajärjestöt)
- kasvisruokavaliota
- ydinvoiman vastustajia
- ilmastonmuutosvauhkoajia
- eläinaktivisteja
- uskovaisia, jotka pitävät liian suurta meteliä itsestään
- Suomen alkoholipolitiikkaa ja eritoten Euroopan suurinta olutveroa
- viinin yliarvostusta olueen nähden
- Päivi Räsästä ja kumppaneita
- muotipellejä
- goottipellejä
- "metallisti"pellejä
- fruittaripellejä
- skinejä ja uusnatseja
- amisautoja ja Karjala-lippisjuntteja
- jytäpoppia amisautoista
- mopopoikia, joille mopot ovat leluja
- suuntavilkun säästäjiä ja muita runkkareita liikenteessä
- umpimielistä musiikkimakua (sisältää myös jonkun tyylilajin totaalisen lyttäämisen)
- uusavuttomuutta
- otan vittu netin mökille -ihmisiä
- maailman laidalla tapahtuneiden katastrofien päivittelyä ja kauhistelua
- nuoria, jotka eivät äänestä

Tuossa on tarpeeksi vihaa purettuna yhdelle päivälle. Katsellaan, jos osa II tulisi joku päivä.
tallennettu
Re: Mitä asioita vihaat? « Vastaus #20 : 05.05.2008 20:44 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Uskonto Turilaksen listasta tuli mieleen tämä. Jengiä kuollu todellakin liikaa jonkun huuhaa-kultin takia. Religion in to my ass.

Englannin ääntämisestä valittaminen Voi nyt hyvä helvetti jos joku viittii tästä valittaa. Kukaan ei todellakaan osaa ääntää jokaista uutta sanaa ensimmäisellä eikä välttämättä toisellakaan kerralla oikein. Säälittävää  :lol:
tallennettu
Re: Mitä asioita vihaat? « Vastaus #21 : 05.05.2008 20:51 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili
- suuntavilkun säästäjiä ja muita runkkareita liikenteessä

Juu no tämä. Tuossa pari viikkoa sitten ajelimme veljen kanssa maantietä, keskellä ei mitään, melko pimeällä, ei katuvaloja, satasen rajoituksella ja sitten yht'äkkiä pimeydessä alkaa jokin vikkumaan, ja eiköhän siellä ole kaksi kyrpänaamaa pyöräilemässä. Aika epätodennäköistä nähdä pyöräilijöitä sellaisessa paikassa, sellaiseen aikaan. Väistivätpä kuitenkin eikä meidän tarvinnut kokonaan pysähtyä, mutta jos olisi täytynyt, en kyllä perkele olisi kyynärpäätä säästänyt.

Aika suosittu tämä triidi. :P
tallennettu
Re: Mitä asioita vihaat? « Vastaus #22 : 05.05.2008 20:55 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 750 Basaaripisteet: 6 Profiili
Aikuisten oikeesti- ja hevillä ei hävitä-kansaa, narkkipaskoja, jotka voisivat mennä tsillailemaan pohjoisnavalle, ja tietenkin lätkäjuntteja. Erityisesti porilaisia sellaisia. Hyi helvetti!

Asiaa.  :lol:

- Rumat ihmiset. Sellaiset rumat ihmiset, jotka yrittävät olla kauniita, mutta suuri meikin määrä, naurettavat vaatteet (ja esim. juuri yllä ollut blondatut hiukset).. Aah, en tiedä mitään karmeampaa. Ei niistä tule kauniita, vaan paljon friikimmän näköisiä. Rumat ihmiset, tyytykää kohtaloonne.

Tämäkin. Välillä ihmetyttää, kun jo kokovartalosika koittaa muka meikata naamaa ja siistiytyä, vaikka ainoa vaihtoehto olisi pään juuriltaan repiminen ja vaihtaminen.

Sitten sellaiset, jotka käyttävät "LOL"-sanaa oikeassakin elämässä.... Se on netissäkin äärimmäisen ärsyttävää, saati sitten oikeasti.
tallennettu
Re: Mitä asioita vihaat? « Vastaus #23 : 05.05.2008 23:24 »
Atskuli The Corps is mother, the Corps is father. Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 1 Profiili Vihaan  mummoja, jotka luulevat vanhuutensa takia voivansa tehdä mitä vaan. Bussissa ei ole harvinainen näky, jos joku tuulitakkimummo on iskeny 200 grammasen kauppakassinsa jossa on 2 viilipurkkia niin siihen viereiselle penkille, ettei kukaan vaan pääsisi istumaan, sitten vielä katsovat saatanan vihasesti jos ees katsoo siihen kassiin päin. Samoin jonoissa mummot katsovat vihaisesti jos niitä ei päästä eteen ja luulevat olevansa niin helvetin ylpeitä, kun ovat nyt täyttäneet 70 vuotta. Eivät kaikki mummot ole tällaisia, mutta juuri nuo syyllistävät mummot ovat pahimpia, siinä tulee paskat housuun kun takana jonossa on 5 vihaista mummua, terävillä kävelykepeillä varustettuina. Varokaa..!
tallennettu
Re: Mitä asioita vihaat? « Vastaus #24 : 05.05.2008 23:36 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 621 Basaaripisteet: 2 Profiili Vihaan:

Muoti-ilmiöitä jotka kaatavat koko idean. Esimerkkinä anime. Olen katsonut ja pitänyt animesta jo useita vuosia. Samoin Jrockista. Japanin kulttuuria olen pikku harrastuksena katsellut jo usean vuoden myös (ilman todellista tiedon lisäämistä kylläkin), mutta nyt kun joka jannu ja pentu voi kirjoittaa Subin Otaku tekstiviestiohjelmaan ja joka toinen kuu näkyy jossain cosplay harrastaja, olenkin wannabe otaku kun teen sitä mitä muutkin.


Iltapäivä lehdet. Mitä vitun väliä sillä on missä joku *itun nykänen on viettänyt viime viikonlopun vaikka olisi ollut homobaarissa. Mitä *itun väliä sillä on jos joku kansanedustaja lähettelee tuhmia tekstiviestejä. Mitä *itun väliä sillä on kuka oli ryyppäämässä, missä se oli ryyppäämässä ja ketä *ittua se **ni illan päätteeksi.


Big Brother "Tavalliset" ihmiset (mä luulin että se oli aika O_O ) samassa talossa jossa kaikki tekee jotain tyhmää ja jokainen haluaa panna jotain, sukupuolirajoja ylittäen. Ei *umalauta. Mikä *ittu ajaa ihmisen katsomaan tälläistä? Tätä on nähty joka viikonloppu teinistä asti kun porukka ryyppää, ja netti on tirkistely-/amatööripornoa täynnä. Ja sitten vielä tuo toinen suuren vihani kohde kirjoittaa viikon kun joku *itun einari runkkaa, pyörii ja puhuu paskaa. Ja tämä on maailman katsotuimpia ohjelmia? Ja Suomen katsotuin? Tämä menee jo surullisuuden puolelle.


Salatut Elämät Pikku-Kalle ei saa katsoa TV:tä 21:00 jälkeen kun sieltä tulee väkivaltaa ja alastonta pintaa ja ne pilaa pikku-Kallen pään. Mutta koko kansan Salkkareita sille syötetään joka arki päivä ja on aivan varma jos pikku-Kalle ottaa pieniäkin vaikutteita (kuten pienet ihmiset yleensä ottaa) koko kansan Salkkarit ohjelmasta on meillä käsissä jo täysi psykopaatti. Ja se *itun Ismo pitäs sitoa kiveen ja pudottaa itämereen.

Siinä pari. Varmasti löytyy joskus vielä lisää.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä asioita vihaat? « Vastaus #25 : 05.05.2008 23:59 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili

Iltapäivä lehdet. Mitä vitun väliä sillä on missä joku *itun nykänen on viettänyt viime viikonlopun vaikka olisi ollut homobaarissa. Mitä *itun väliä sillä on jos joku kansanedustaja lähettelee tuhmia tekstiviestejä. Mitä *itun väliä sillä on kuka oli ryyppäämässä, missä se oli ryyppäämässä ja ketä *ittua se **ni illan päätteeksi.

Eihän nuo mitään...kyllä minä pidän edelleen uutisoinnin huippuna, kun muutamat vuodet sitten huomasin otsikon, mikä kertoi Ruotsin prinsessa Madeleinen (tai kuka olikaan) ostaneen auton. En olisi kyllä mitenkään pärjännyt ilman moista uutista...
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Mitä asioita vihaat? « Vastaus #26 : 06.05.2008 08:13 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 041 Basaaripisteet: 14 Profiili Ei jeebus tämä tulee päättymään hyvin.


Hmm mä taidan nykyään vihata perseiden ottajia. Siis niitä jotka elävät sitä perjantain huumaa varten ja sotkevat kaikki paikat laattaamalla ja istuttamalla olut-pahveja pitkin kaupunkia. Mökäävät kun muut haluavat nukkua, sammuvat johonkin nurmelle, ajavat ihmisten päälle ja haastavat riitaa kunhan vastapuoli ei ole liian pelottavan näköinen. Jos se ei olisi niin säälittävää niin menisin joka perjantai pieksämään näitä ripulipäitä oikein kunnolla.

Pinna on ollut vähän kireällä, sillä 90% naapurustostani koostuu juuri näistä sankareista. Ikähaarukkakin venyy noista teineistä aina sairaseläkkeellä eläviin kuolleisiin. Joka vitun ilta se sama vitun örinä ja älinä alkaa kantautua seinien läpi ja tanhut ja amispopit vielä kaupan päälle. Hyvinä iltoina kukaan ei yritä ängetä sentään ikkunasta sisään...

Hankkikaa pellet elämä tai vetäkää ne yhdet viimeiset putket niin on kaikilla taas paljon helpompaa.Niin ja vihaan kauniita ihmisiä, tyhmiä ihmisiä jotka eivät älyä, että ovat tyhmiä, fanipoikia jotka ovat häviöllä (Cube-fanit, PS3-fanit etc), J-kulttuuria Suomessa, Nemi-sarjakuvaa ja sitä, että ihmiskunta ei näyttäisi kehittyvän ikinä riekkuvista apinoista korkeammalle. Mikä tavallaan nollaa ensimmäisen valituksen aiheeni, mutta vitunko väliä. EDIT:

Lainaus
Uskonto Turilaksen listasta tuli mieleen tämä. Jengiä kuollu todellakin liikaa jonkun huuhaa-kultin takia. Religion in to my ass.

Lainaus
Rap/hip hop-musiikki: Niin totaalista paskaa, kuin vaan olla ja voi. Jos et osaa laulaa, soittaa, eikä omaa mitään musiikillisia lahjoja ja haluat silti jostain syystä tehdä musiikkia, niin silloin tämä on ainoa vaihtoehto. Todellista korvan raiskaamista ja en pysty kuuntelemaan ainoatakaan kappaletta. En tiedä vihaanko enemmän rap-musiikkia, vai niitä lökäpöksyisiä kuuntelijoita.

Tää triidi onkin oiva otanta aiheesta homo-sapiens vastaan muut apinat.Niin ja ääni täältäkin ilta-lehdistölle. Turha tieto ja halpa olut.... sillä ne Suomalaiset pidetään tyytyväisinä.


« Viimeksi muokattu: 06.05.2008 14:06 kirjoittanut zoukka »
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä asioita vihaat? « Vastaus #27 : 06.05.2008 10:50 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt muistan miksi vielä Suomessa ollessani vietin enemmän aikaa tällä laudalla ja miksi miiteissä oli niin kivaa.  ;D

Juuri nyt en vihaan erityisesti mitään ei olisi vielä mainittu, mutta kai minä myöhemmin jotain keksin. Täällä pallon toisella puolella on vain yksinkertaisesti liian kivaa, pelkään muuttuvani vähä vähältä vähemmän negaksi.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Mitä asioita vihaat? « Vastaus #28 : 06.05.2008 11:29 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
- suuntavilkun säästäjiä ja muita runkkareita liikenteessä
Tuon allekirjoitan täysin. Ei se ärsyttänyt kun oli pienempänä kyydissä, mutta nyt kun ajaa itse, ottaa se suunnattomasti päähän jos esimerkiksi jätetään käyttämättä vilkkua. Toinen asia mitä nämä tyypit harrastavat moottoritiellä on se, että jos ohitat esim. rekkaa, ajavat he järkyttävää vauhtia takaa sinua päin ja juuri ennen puskurikosketusta hiljentävät samaan vauhtiin. Ja näin mahtavalta etäisyydeltä on tietysti aivan pakko ruveta nakkelemaan niskojaan ja puistelemaan päätä, että kun etummaisella ei ole jostain syystä niin kiire. Menkää bemareinenne helvettiin!  >:(
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Mitä asioita vihaat? « Vastaus #29 : 06.05.2008 14:36 »
tuhis Vieras Mie en vihhaa periaatteessa mittää sen vertaa että jaksaisin sitä ajatella muutamaa hetkeä enempää.

Käytän aikaani mieluummin keskittymällä myönteisiin asioihin ja huonoissakin luonteenkasvattamisen nimissä koitan nähdä jotain hyvää tai ainakin opetuksellista sisältöä. Joskus onnistuu ja joskus ei, ja huonojakin päiviä on, mutta vihaaminen on turhaa ajan ja energiankäyttöä. Jos sillä laihtuisi niin saattaisin muuttaa näkökantaa.

Joskus negasin kaikkea aika tehokkaasti. Elämä on hauskempaa kun antaa moskan mennä menojaan ja keskittyy olennaiseen.
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2023
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines